Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009

Ποιός « διπλωμάτης » μένει στην βίλλα του ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ στο ΒΕΛΓΙΟ; Μήπως είναι Τούρκος;Εμείς είχαμε αναφερθεί για την βίλλα που στεγάζει «διπλωμάτη» εχθρικής χώρας στο Βέλγιο ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ( καρατζαφέρης) . Οι «φίλοι» του Αϊβαλιώτη στο ΛΑΟΣ μιλούν ανήσυχα για τον περίεργο «διπλωμάτη», κάτοικο της Βίλλας της οδού Kwakkelstraat 5 στο Vilvoorde. Αιτία είναι η χώρα που εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος διπλωμάτης στο Βέλγιο, χώρα εχθρική για την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ», που δήθεν πονά τόσο πολύ ο Καρατζαφέρης. Απάντηση δεν δόθηκε όμως καμία, και έτσι επανερχόμαστε στο θέμα με νέα στοιχεία ελπίζοντας ότι θα πάρουμε απάντηση από τον πολιτικό (αστράτευτο) τυχοδιώκτη.
1. Όντως επιβεβαιώνεται η ύπαρξη της “κρυφής” αυτής βίλας του βουλευτή του ΛΑΟΣ από το βελγικό site:
http://whitepages.truvo.be/detailssearch.ds?detailsListingId=en_BE_WP_FREE_1021982472-1_0000_0000_BK1_0000
2. Το ερώτημα τώρα είναι αν τη δήλωσε στο τελευταίο πόθεν έσχες του στη Βουλή. Αν όχι, ποιός είναι ο λόγος που την κρύβει?
3. Αν ο αυτός ο διπλωμάτης “εχθρικής για την Ελλάδα χώρας” που μένει στη βίλα του Αϊβαλιώτη σήμερα είναι ένας απλός νοικάρης, που είναι τα νοίκια? Που τα δήλωσε ο Αϊβαλιώτης? Γιατί όχι στο πόθεν έσχες του ή σε κάποια εφορία?
4. Γιατί δεν φαίνεται πουθενά στο βελγικό τηλεφωνικό κατάλογο το όνομα του διπλωμάτη αν δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο μ’αυτόν?
5. Αν δεν παίρνει νοίκια, πως αμείβεται ο Αϊβαλιώτης από τον διπλωμάτη της εχθρικής χώρας?
6. Και στη τελική, αν αυτός δεν είναι ύποπτος, γιατί ο Αϊβαλιώτης που είναι βουλευτής και μένει στην Αθήνα δηλώνει το τηλέφωνο του διπλωμάτη αυτού σαν δικό του στο Βέλγιο???!!!
7 Είναι δική του η βίλλα η ανήκει σε οφσορ εταιρία; Εάν ναι, με ποιον την έχει MAZI; μήπως με τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;
πηγη 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...