Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010

Πόσες εταιρίες έχει τελικά ο υιός ΚΟΥΡΑΚΗΣ ( Ο πατήρ είναι Δήμαρχος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Σύμφωνα με το Ixnos o γιος Κουράκης έχει άλλες δύο εταιρίες στο Ηράκλειο. Φαίνεται ότι δεν έχουν τελειωμό οι λαμογιές του Δημάρχου που όπως σας είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση είναι άγρια στριμωγμένος μιας και δεν στήριξε τον Γιωργάκη και στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ δεν τον προτείνει για δήμαρχο θα κατέβει ανεξάρτητος υποψήφιος προκειμένου να υποστηρίξει τις μπίζνες του γιου του.


Εντύπωση βέβαια δεν προκαλεί το ότι συνέταιροι του γιου είναι οι Τζόρτζογλου/Σουλτάτος, πρώην ιδιοκτήτες του παραρτήματος του Ολυμπιακού στην Κρήτη και νυν μέτοχοι στον ΟΦΗ. Κρητικοί είναι όλοι τους μπορεί να γνωρίζονται, οπότε λογικό είναι να συνεταιρισθούν.


Εντύπωση προκαλεί όμως η συμμετοχή του Γκαγκάτση σε μία από τις εταιρίες που φαίνεται να έχει ιδρύσει ο γιος Κουράκης!!! Τι δουλειά έχει ο Σωκράτης ;) Γκαγκάτσης που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα να μετέχει σε εταιρία για φωτοβολταϊκά στο Ηράκλειο της Κρήτης... μιλάμε για τον απόλυτο βόθρο...


Δείτε και τι γράφει το ixnos για τις δύο νέες εταιρίες του γιου Κουράκη:

«Παίρνοντας αφορμή το ποστ του τρωκτικού εδώ έχουμε να συμπληρώσουμε και εμείς ως ixnos ακόμα μια «τρίχα» από τα όσα συμβαίνουν στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Δεν είναι μόνο αυτή η εταιρία του υιού ΚΟΥΡΑΚΗ ,( Ο πατήρ είναι Δήμαρχος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) εμείς έχουμε με μια πρώτη έρευνα άλλες δυο, και για τις οποίες παραθέτουμε τα στοιχεία παρακάτω. Δυστυχώς αυτά που συμβαίνουν στην πόλη εάν τα πούμε θα πρέπει να γίνει επανάσταση, και δεν αφορούν μόνο τον ΚΟΥΡΑΚΗ αλλά δεν το βλέπουμε. Τώρα στο προκείμενο. Τι λόγο έχει ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ να κάνει εταιρία με τον υιό ΚΟΥΡΑΚΗ; Γιατί έχει μπει και ο μεγαλο-παράγοντας ΤΖΟΡΤΖΟΓΛΟΥ ο κουμπάρος του; Πως είναι δυνατόν οι παλιές καραβάνες να συνεταιρίζονται με έναν εικοσιπεντάχρονο; Τι αγάπη είναι αυτή με τα φωτοβολταικα; Έχουν και άλλες εταιρίες μαζί; Στο ηράκλειο οι «δυσαρεστημένοι» μιλούν για πολλές εταιρίες του υιού ΚΟΥΡΑΚΗ. Αληθεύει ; Το θέμα ΤΩΡΑ ξεκινά, και θα ανοίξουν πολλά στόματα, όχι γιατί αγάπησαν απότομα την πόλη κάποιοι, αλλά γιατί μερικοί έγιναν πολύ «ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ». Την γάτα όταν την στριμώξεις στην γωνία και δεν της αφήσεις χώρο για «διαφυγή» θα σου βγάλει τα μάτια.


ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΟΥΡΑΚΗ (δημάρχου ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)


«ΤΣΑΚΑΛΟΣ» ενεργειακή. Εταιρία ΕΠΕ
Διακριτικός τίτλος ΤΣΑΚΑΛΟΣ ενεργειακή ΕΠΕ
Ιδρύθηκε με την υπ αριθμό 5197 28 Ιουνίου 2006 και έδρα το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Δημοσιεύτηκε στις 11-7-2006
Κεφάλαιο 18.000 ευρώ


Εταίροι
Τζόρτζογλου Νικολαος
Γκαγκάτσης Βασιλειος
Κοτσιφάκης Αλεξανδρος
Βοζικάκης Γεωργιος


Αντικείμενο εργασιών: φωτοβολταικα πάρκα στο ηράκλειο


Έγινε τροποποίηση και κωδικοποίηση καταστατικού με ταυτόχρονη πώληση εταιρικών μεριδίων , στις 30 Μαρτίου 2007


Έγινε αύξηση εταιρικού κεφαλαίου κατά 60.000 ευρώ και εισήρθε στην εταιρία ο Αντώνιος Κουράκης του Ιωάννου
Το νέο εταιρικό
Κουράκης Αντώνιος του Ιωάννου
Γκαγκάτσης βασιλειος
Τζόρτζογλου Νικολαος
Βοζικάκης Γεωργιος
Κοτσιφάκης Αλεξανδρος
με ισάξια μερίδια


«ΒΑΝΙΛ» ανώνυμη εμπορική εταιρία
διακριτικός τίτλος ΒΑΝΙΛ Α.Ε
Ημερομηνία καταχώρησης 9-3-2006
Δημοσιεύτηκε στις 7-4-2006


Αντικείμενο εργασιών
Εκμετάλλευση επιχειρήσεων. Καφετεριών. ΣΝΑΚ-ΜΠΑΡ. Εστιατορίων. Εμπορία τροφίμων κ.α


Έδρα εταιρίας ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Γραφεία, Λεωφ. Κνωσού 138


Εταιρικό κεφάλαιο 100.000 ευρώ σε ισόποσες μετοχές


Δ.Σ της εταιρίας
Κουράκης Αντώνιος του Ιωάννου
Μαγκουσάκης Νικόλαος
Βασιλάκη Σταυρούλα»
Και οι εταιρίες που διαχειρίζονται μπαρ καλά κρατάνε για τον Κουράκη... Αυτά να τα βλέπουν οι αφελείς πολίτες του Ηρακλείου που νομίζουν ότι ο Κουράκης αναβάθμισε την παραλιακή οδό για να αναβαθμίσει τη ζωή τους...


μάλλον για να αναβαθμίσει την τσέπη του από την εκμετάλλευση των μπαρ της παραλιακής που του ανήκουν το έκανε, όπως μου λένε φίλοι...
αρκετά φάγατε ρε...
φύγετε να φάει και κανένας άλλος δήμαρχος...
ΠΑΣΟΚος εννοείται...
γιατί για να βγει δεξιός δήμαρχος στο Ηράκλειο είναι λίγο δύσκολο


ΠΗΓΗ http://dexiextrem.blogspot.com/2009/08/blog-post_4707.html

Από το τρωκτικό


Μια δημόσια απάντηση είναι καλό να δώσει ο δήμαρχος Ηρακλείου Γ. Κουράκης για τον 25χρονο γιο του που φαίνεται μέτοχος σε εταιρεία με κεφάλαιο που έβαλε και φθάνει τα 153.000 ευρώ!
Τον Ιούνιο του 2007 ιδρύθηκε μία ΑΕ με τίτλο "Ιδαίον Άνδρον Ανώνυμη Εμπορική, Τουριστική, Ψυχαγωγική, Ξενοδοχειακή Εταιρεία και δ.τ. Ιδαίον Άνδρον ΑΕ", με σκοπούς:
1) Ίδρυση, λειτουργία και εκμετάλλευση κέντρων διασκεδάσεως, καφέ μπαρ, κυλικείων, καταστημάτων μαζικής εστίασης (εστιατορίων κλπ), καφέ-ζαχαροπλαστείων, πιτσαριών και snack bar, καφέ διαδικτύου, υπαίθριου pool bar, παιδότοπου, Λούνα Παρκ, καταστήματος ηλεκτρονικών παιχνιδιών και κάθε συναφούς χρήσης με τα παραπάνω.
2) Παραχώρηση χώρων και καταστημάτων της εταιρείας με αντάλλαγμα για την εκτέλεση κοινωνικών εκδηλώσεων.
3) Ίδρυση λειτουργία και εκμετάλλευση κάθε μορφής και είδους εμπορικού καταστήματος (ένδυσης, υπόδησης, αθλητικά είδη και κάθε είδους αξεσουάρ αυτών).
4) Αγορά, πώληση, εκμίσθωση, υπενοικίαση και παραχώρηση της χρήσης με αντάλλαγμα ή χωρίς αντάλλαγμα κτημάτων, αγροτεμαχίων, γραφείων, καταστημάτων και πάσης εδαφικής εκτάσεως, διαμερισμάτων, αποθηκών και οριζόντιων ιδιοκτησιών εν γένει.
5) Παραχώρηση της χρήσης με αντάλλαγμα ή χωρίς αντάλλαγμα των επιχειρήσεων που θα λειτουργεί η εταιρεία.

Το μετοχικό κεφάλαιο της "ΙΔΑΙΟΝ ΑΝΔΡΟΝ ΑΕ" λοιπόν, είναι:

α) Αντώνιος Κουράκης που συμμετέχει στην εταιρεία με ποσοστό 51% και κατέβαλε 153.000 ευρώ αναλαμβάνοντας 15.300 μετοχές
β) Γεώργιος Βρέντζος, ποσοστό 19%, κατέβαλε 57.000 ευρώ και ανέλαβε 5700 μετοχές.
γ) Χαράλαμπος Ξημέρης, ποσοστό 5%, 15.000 ευρώ και 1500 μετοχές αντίστοιχα.
δ) Γεώργιος Σουλτάτος, ποσοστό 10%, 30.000 ευρώ και 3000 μετοχές.
ε) Νικόλαος Τζώρτζογλου, ποσοστό 10%, 30.000 ευρώ και 3000 μετοχές.
στ) Εμμανουήλ Βρέντζος, ποσοστό 5%, 15.000 ευρώ και 1500 μετοχές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κουράκης Αντώνιος του Ιωάννη, γεννηθείς το 1984, εμφανίζεται ως επιχειρηματίας και είναι Πρόεδρος και αναπληρωματικός Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας "ΙΔΑΙΟΝ ΑΝΔΡΟΝ ΑΕ"!
πηγη http://www.cretenettv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...