Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Ρεζίλι έγιναν στο ΠΑΣΟΚ

Ρεζίλι έγιναν στο ΠΑΣΟΚ

Στην αρχή μας είπαν ότι πρόκειται για μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή.

Μετά, αφού πρώτα το διαψεύσαμε εμείς μας είπαν για « μέλος του υπουργικού συμβουλίου».

Σήμερα αποκαλύφθηκε τελικά ότι πρόκειται για έναν «cabinet man» που στο ΠΑΣΟΚ το μετέφρασαν σε «άνθρωπο της κυβέρνησης», αλλά δείτε ποιος είναι στην πραγματικότητα:

Όπως διαπίστωσε σήμερα η Εξεταστική δεν επρόκειτο για ιδιόχειρο σημείωμα αλλά για mail στο οποίο αναφέρεται εντολή να «δοθεί το 50% της προκαταβολής σε cabinet man» με ημερομηνία 11 Μαρτίου 2008. Επισυνάπτεται επίσης τραπεζικός λογαριασμός της αμερικανικής εταιρίας BULT- IT LTD ο οποίος ανήκει στην κυρία Deborrah Sorkin.

Επίσης σε δύο FAX αναφέρονται εντολές κατάθεσης από κάποιον κ. Λ. Χέλμη προς τον Μάριο Κάτσικα όχι ενός εκατομμυρίου ευρώ (όπως δημοσιεύτηκε) αλλά ποσών της τάξεως των 5.000 και 7.500 χιλιάδων δολαρίων, τα οποία εκταμιεύτηκαν από ελβετική τράπεζα προς αμερικανική τράπεζα στον ίδιο λογαριασμό της BULT-IT LTD.

Τελικά, όπως εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και μέλος της εξεταστικής Κώστας Τζαβάρας ο cabinet man δεν είναι άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου αλλά εταιρεία που φτιάχνει ντουλάπια και είχε αναλάβει να κατασκευάσει ντουλάπια για διαμέρισμα του κ. Κάτσικα στην Αμερική.

Οι βουλευτές της ΝΔ θέτουν πλέον θέμα παραμονής του κ.Βαλυράκη στην εξεταστική.

Δηλαδή η γερμανική δικαιοσύνη έστειλε στην Ελλάδα τα εν λόγω έγγραφα, τα ανακάλυψε το ΠΑΣΟΚ και πήγε να στήσει θέμα εναντίον «γαλάζιου υπουργού». Τελικά το μόνο που ανακάλυψαν ήταν ένας ντουλαπάς.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης επιβαίωσε όσα έγραφε το antinews τόσες ημέρες και διέψευσε σήμερα ότι (όπως γράφηκε) έχει στην διάθεσή του ιδιόχειρο σημείωμα Χριστοφοράκου, όπως και ότι οι εντολές αυτές αφορούσαν ποσό ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Προηγουμένως και όπως γράψαμε ήδη προηγήθηκε …μάχη του κ. Βαλυράκη με βουλευτές της εξεταστικής που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ. Οι φωνές από το γραφείο του Βαλυράκη στο οποίο ήταν συγκεντρωμένοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ακούγονταν μέχρι το ισόγειο.

Όταν ρωτήθηκαν στη συνέχεια οι βουλευτές που μετείχαν στη «σύσκεψη» χαρακτήρισαν «απαράδεκτη και αντιδεοντολογική τη συμπεριφορά Βαλυράκη».

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ : ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχει Δεξιά... Δεν υπάρχει Αριστερά...
Μόνο κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα Ιερά!

Μια εντεκάδα Ελλήνων στη φετινή Bilderberg!

Στο ξενοδοχείο Dolce Sitges, νότια της Βαρκελώνης, θα γίνει φέτος το συνέδριο της Λέσχης Bilderberg, σύμφωνα με sites του εξωτερικού, που ασχολούνται με το θέμα. Το ενδιαφέρον είναι ότι η ελληνική συμμετοχή φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη φέτος, καθώς (φέρεται) να συμμετέχει μια ολόκληρη ...εντεκάδα, πράγμα που μας φαίνεται αδύνατο.
Εκτιμούμε ότι η λίστα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (μάλλον είναι συρραφή ονομάτων), αλλά αυτό θα φανεί πολύ εύκολα, για να...

απομυθοποιηθούν επιτέλους κάποια πράγματα!
Απλό είναι: το "συνέδριο" γίνεται από μεθαύριο Πέμπτη 3 Ιουνίου, μέχρι το Σάββατο 5 Ιουνίου (3 μέρες). Στη λίστα υπάρχουν τα ονόματα της κ.Μπακογιάννη και της κ.Διαμαντοπούλου. Εύκολο είναι λοιπόν να μάθουμε αν απουσιάζουν αυτές τις μέρες!
Τόσο απλά, για να τελειώνουμε με το θέμα και να μην κινείται στη σφαίρα της συνομωσιολογίας. Έτσι κυρία Μπακογιάννη; Αν είστε εδώ, no problem. Το λέμε επειδή η Άννα Διαμαντοπούλου, παραδέχθηκε την περυσινή συμμετοχή της, αλλά εσείς ποτέ. Έτσι;

«Η δικαιοσύνη λάμπει και μέσα σε φτωχόσπιτα
που καπνίζουν και τιμά τους ευσεβείς. Περιφρονεί τη ζωηρόχρωμη
αναλαμπή του χρυσού που αποκτήθηκε από λερωμένα χέρια, γιατί είναι
συνηθισμένη να πάει κοντά στην αγιότητα και όχι να υποκλίνεται
μπροστά στα πλούτη, και κρίνει ανάλογα κάθε πράξη.»

Αγωνίζονται κατά των διοδίων

Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών, Εργαζομένων και η Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Δυτικής Ελλάδας, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας θα δώσουν συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 18:30, στα γραφεία του Σωματείου Αυτοκινητιστών Μαγνησίας, (Ξενοφώντος 1, 3ος όροφος, στο κτίριο της εφορίας Βόλου) με θέμα τον αγώνα κατά των διοδίων.

«Σε μια εποχή κρίσης και συρρίκνωσης των εισοδημάτων των εργαζομένων με αποφάσεις ενός διεθνούς επιτελείου που περικόπτει με δραματικό τρόπο κοινωνικές κατακτήσεις δεκαετιών, η ληστρική πολιτική των εταιρειών διοδίων με τις ευλογίες πρώην και νυν κυβερνήσεων, συνεχίζεται απρόσκοπτα. Τα διόδια αυξάνονται και πληθύνονται, ενώ, ούτε λίγο ούτε πολύ, η κυβέρνηση ομολόγησε ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει την προεκλογική της δέσμευση για επαναδιαπραγμάτευση των ληστρικών συμβάσεων, γιατί δεν το επιτρέπουν… οι τραπεζίτες.                                                      Σε διαρκή συρρίκνωση βρίσκεται και το εισόδημα των επαγγελματιών αυτοκινητιστών εξαιτίας της υπέρογκης αύξησης της τιμής των καυσίμων, της υφεσιακής πορείας της οικονομίας, που μειώνει τον όγκο του διαμετακομιστικού εμπορίου, και της αύξησης με γεωμετρική πρόοδο των διοδίων, πλήττοντας θανάσιμα τη βιωσιμότητα του κλάδου των μεταφορών» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση τους.
Και καταλήγουν «Δεν πληρώνουμε – Καταργούμε τα διόδια στην Πράξη – Ελεύθεροι δρόμοι για όλους – Δεν πληρώνουμε την κρίση τους»

ΦΑΓΑΝΕ - ΦΑΓΑΝΕ - ΦΑΓΑΝΕ

http://www.youtube.com/watch?v=_OU9uQJz9RQ&feature=player_embedded

«Δεν μπορείς να διδάξεις τίποτα στον άνθρωπο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον βοηθήσεις να ανακαλύψει αυτό που έχει μέσα του.»

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στην Χονολουλου

Parizaki Papandreou (YFANTIS PARODY)

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παπανδρέου-Θα μας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες


"Οι Ελλαδιτες πολιτικοι καταντησαν να συναντησουν με το νου τους κρατος και εθνος η καλλιτερα μη μπορωντας να φτασουν στην γενικοτητα του «εθνους» εκαμαν την ανικανοτητα τους θεωρια..." ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


ΕΛΛΑΔΑ : H Χώρα που δεν πρόλαβε κάν να ονειρευτεί...

Η Ελλάδα από της ιδρύσεώς της στα δημόσια οικονομικά της είχε ένα μόνιμο πρόβλημα. Τον υπερβολικό δανεισμό της και τους αστάθμητους παράγοντες στο εσωτερικό της. Ο δανεισμός οδηγούσε σε συνθήκες ξένης επιρροής στα όρια της αποικιοκρατίας και της περιορισμένης εθνικής δικαιοδοσίας. Οι αστάθμητοι παράγοντες συσχετίζονταν με τους εθνικούς και πολιτικούς ή κοινωνικούς διχασμούς, αλλά και τους πολέμους. Εθνικοαπελευθερωτικούς, αμυντικούς ή εμφύλιους. Στο συγκεκριμένο αυτό πλαίσιο η Ελλάδα είχε σταθερό πρόβλημα διακυβέρνησης. Ιδιαίτερα γιατί, ενώ η επανάστασή της οργανώθηκε από τις παροικίες και από εκεί προήλθε και ο πλούτος των μεγάλων Ευεργετών που την εμπέδωσαν ως κράτος, κυβερνήθηκε από κοτζαμπάσηδες, προεστούς και δωσίλογους. Ολους αυτούς, δηλαδή, που προσκύνησαν και φρόντισαν να είναι αρεστοί στην εκάστοτε κατοχή, στις αυτοκρατορικές δομές των ξένων, ούτως ώστε να αποκτήσουν προνόμια και περιουσία, κυβερνώντας τους πολλούς και διατηρώντας τους σε κλίμα υποτονικής αποδοχής της καταπιεστικής εξουσίας. Εχοντας αυτόν τον εσωτερικό εξουσιαστικό διχασμό το Εθνος και η.............
Κοινωνία δεν κατόρθωσαν ποτέ να φθάσουν στη συλλογική συμφωνία για τη στρατηγική της Πατρίδας. Της συγκρότησης δηλαδή του κοινού και δημοσίου συμφέροντος. Την υπέρτατη ιδεολογία του όλου, πάνω από το επιμέρους συμφέρον.

Στην πραγματικότητα αυτή θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την ατυχία της προσφυγιάς. Χιλιάδες Ελληνες διωγμένοι από διάφορες χώρες όπου ζούσαν, ως παροικίες ιδιαίτερα από τη Μικρά Ασία και τον Εύξεινο Πόντο, έφθαναν κατεστραμμένοι, χωρίς περιουσία, βασανισμένοι, συμπλεγματικοί, απολύτως ανασφαλείς και απροσδιόριστα αναξιοπρεπείς στη μητέρα πατρίδα, τη Μάνα Γη, επιδιώκοντας την επιβίωση και την ασφάλεια, χωρίς την ελπίδα να γίνουν -τουλάχιστον στην πρώτη γενιά του διωγμού- κάτι σχετικό με αυτό που ήταν πριν από αυτόν. Με τον τρόπο αυτό η Ελλάδα ως έθνος-κράτος δεν στηρίχθηκε και δεν δανείσθηκε από τις παροικίες της, αλλά αντίθετα εκλήθη να συνδράμει την προσφυγιά που προήλθε από αυτές, από κεφάλαια μάλιστα που δεν διέθετε. Παράλληλα μετατράπηκε στην "Ψωροκώσταινα" ή τη "Φτωχομάνα", όπως τη χαρακτήρισαν οι πρόσφυγες και όχι οι γηγενείς, που είχαν μια συνέχεια από την εποχή της ένταξης στις μεγάλες Αυτοκρατορίες και τώρα, μετά την απελευθέρωση, είχαν γίνει πιο αισιόδοξοι, πιο δυναμικοί, πιο αποφασιστικοί, πιο πλούσιοι.

Η Ελλάδα με τον τρόπο αυτό δεν πρόλαβε ποτέ να ονειρευτεί. Δεν πρόλαβε να αποκτήσει την εμπεδωμένη εκείνη αστική τάξη, που θα σχεδίαζε ένα έθνος-κράτος πρότυπο στη Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και τη Νότιο Ευρώπη. Η Ελλάδα δεν κατόρθωσε να συνδεθεί με το παρελθόν της δημιουργικά και να χτίσει ένα μέλλον μη ανατρέψιμο. Η Ελλάδα μετεξελίχθηκε σε μια οντότητα κατεξοχήν μικροαστική, κατεξοχήν δουλοπάροικη, κατεξοχήν κομπλεξική. Δεν μπόρεσε να ξεφύγει ποτέ από τη βαριά αυτή μοίρα της. Αν μάλιστα δεν είχε υπάρξει ένας Τσίλλερ και μια αστική τάξη του Μεσοπολέμου, εάν δεν υπήρχε κάποιος Συγγρός ή Ζάππας και οι άλλοι μεγάλοι Ηπειρώτες, θα ήταν απλά ένας απέραντος τουρκομαχαλάς ή βουλγαρομαχαλάς στους μοντέρνους καιρούς, χτισμένος με τούβλα και τσιμέντο και όχι με ξύλα και λάσπη. Εάν τα κτίρια και η δομή των πόλεων αντικατοπτρίζουν το επίπεδο πολιτισμού ενός Λαού, ενός Εθνους, μιας Κοινωνίας, τότε μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι ο παλαιότερος πολιτισμός της Ευρώπης, αυτός που στηρίχθηκε στο φως, την αρμονία και τη φιλοσοφία (άρα τον ανθρωποκεντρισμό) έπεσε στα χειρότερα χέρια, τα δικά μας. Τη διοίκηση της νεότερης Ελλάδας.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι η μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα δεν έγινε τα χρόνια των πολέμων, αλλά τα τελευταία σαράντα. Τα χρόνια της ανοικοδόμησης. Τα χρόνια της ευμάρειας, στο τέλος των πολέμων. Στα χρόνια της ΕΟΚ και του πακτωλού των πλαισίων στήριξης. Ο μικροαστισμός μετεξελίχθηκε σε κιτς και κλεπτοκρατία. Οι επιδοτήσεις σε τεμπελιά, ανεμελιά, κατανάλωση, προμήθειες, ισοπέδωση των ηθών, βόλεμα, ρουσφέτι. Η Ελλάδα της Αντιπαροχής, της Δημοσιοϋπαλληλίας και της Περιορισμένης Ευθύνης. Η Ελλάδα του Αυθαίρετου, της Off shore και της Αρπαχτής. Είναι τελικά απλό. Ρόλο παίζει η αφετηρία μιας πορείας. Εάν στην αρχή δεσπόζουν η μικροπολιτική και το μικροσυμφέρον σε συνθήκες ευμάρειας, αυτά γιγαντώνονται και κυριαρχούν έναντι όλων.

Εάν στην αφετηρία εμπεδώνεται το κλίμα της γενναιότητας των ιδεών, της δημιουργίας και της συλλογικότητας, η επόμενη μέρα είναι απολύτως διαφορετική από την προηγούμενη.
Η Ελλάδα έχασε δύο σημαντικά ορόσημα για να γίνει κάτι εντελώς διαφορετικό σε συγκρότηση κράτους και επιπέδου ζωής από εκείνο που η μετά την Εθνική Επανάσταση Ιστορία της, υπαγόρευσε. Το 1980, όταν εισήλθε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, και το 2004, την ημέρα που έκλειναν τα φώτα στα στάδια των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων μετά την 11η Σεπτεμβρίου, με όλο τον κόσμο να μιλά για το "ελληνικό θαύμα". Η Ελλάδα με ευθύνη της Διοίκησής της έχασε το στοίχημα της ανάπτυξης στην πρώτη φάση και της ανασυγκρότησης στη δεύτερη. Φθάνουμε στο σήμερα και το πολύ εγγύς αύριο. Η Ελλάδα της χρεοκοπίας, της απόγνωσης, της υποτίμησης, της εξόδου. Ψάχνει τον Μωυσή της. Δεν θα έρθει. Σε συνθήκες πανικού δεν φτιάχνεις κράτος και κοινωνική συγκρότηση. Χρειάζεσαι ένα θετικό ή πολύ αρνητικό ορόσημο. Τα πρώτα τα χάσαμε. Το στοίχημά μας είναι στο δεύτερο. Υπάρχει μια αρχή, μάλλον κομμουνιστική, αλλά ενδιαφέρουσα. Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας. Οσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή. Μέχρι την Εξέγερση.

Απέναντι στον πολιτικό κύκλο της Μεταπολίτευσης, το ΔΝΤ, την Ευρώπη των δημοσιονομιστών και της γραφειοκρατίας. Πολλοί θα χαρακτηρίσουν, ως συνήθως, την εξέγερση ορόσημο. Το στοίχημα όμως είναι αλλού. Σε αυτό που θα συμβεί, σε αυτούς που θα αναλάβουν, στη συλλογική αυτοδέσμευση για την εθνική αναγέννηση, στην κοινωνική ενσυνείδηση της επόμενη μέρας από την Εξέγερση. Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.
Εκατόν ενενήντα χρόνια μετά την Εθνική Επανάσταση, που σηματοδότησε την εξέγερση των Λαών, των Φυλών και των Εθνών, απέναντι στις αυτοκρατορίες της Φεουδαρχίας και της Αποικιοκρατίας, θα δείξουμε ιστορικά αν είμαστε θύματα ή θύτες των Κοτζαμπάσηδων, των Δωσίλογων και της Κλεπτοκρατίας των κρατικών προμηθευτών. Οφείλουμε να το γνωρίζουμε καλύτερα απ' όλους τους άλλους, γιατί είναι γραμμένο στην Ιστορία μας. Τα Εθνη για να έχουν Κράτη θα πρέπει να τα αξίζουν και να αγωνίζονται γι' αυτά

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Καλά θα κάνουν να μην ξανάρθουν οι άνθρωποι...είναι που είναι άσχημα τα πράγματα για τον τουρισμό, κάνουν και απεργίες oι διάφοροι κατευθυνομενοι ανεγκεφαλοι ............ εαν έχετε τα κοτσια Πηγαίνετε ΕΞΩ  ΑΠ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ των Υπουργών, όχι στους δρόμους και τα λιμάνια και να σας... βρίζει ο κόσμος.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Καλωσήρθατε στο Πασοκιστάν

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ...

Αύριο το ΣΔΟΕ στέλνει στα στοιχεία για το ακίνητο του Άκη στο Μέγαρο Μαξίμου και στον Παμπούκη προσωπικά.Το Fimotro είναι σε θέση να...
γνωρίζει ότι το απόγευμα τελείωσε η έρευνα και ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης γνωρίζει τη διαδρομή του χρήματος για την αγοραπωλησία του ακινήτου. Μέχρι αύριο το βράδυ, το αργότερο την Πέμπτη το πρωί ο Άκης διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ, ενδεχομένως χωρίς την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ή της Επιτροπής Δεοντολογίας του Κινήματος. Τελειωμένα πράγματα. Ο Άκης θ' αποτελέσει παρελθόν για το ΠΑΣΟΚ. Αργοπορημένα όμως. Αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει για λόγους ηθικής από την Κυριακή το μεσημέρι..

"Ποιός έμαθε στα παιδιά μας να είναι Έλληνας; "


"Μιλάμε για ξεπεσμό της νεολαίας!!!
Μιλάμε για νέους χωρίς ιδανικά!!!
Μιλάμε για νέους χωρίς όνειρα!!!

Και ερωτώ:
Πώς να κάνουν όνειρα οι νέοι μας;
Που (κάποιοι) σπουδάζουν μια ζωή ...
με μόνη εξασφάλιση το ….ταμείο ανεργίας;
Που (κάποιοι) δουλεύουν από την τρυφερή ηλικία των 15 χρονών 4ωρα για 10 ευρώ, 8ωρα για 20 ευρώ; Που τα ένσημα τα έχουν ακουστά από την τηλεόραση;

Που θα βρουν ιδανικά;
Στα σχολεία;
Που ο δάσκαλος – καθηγητής –εκπαιδευτικός κοιτάζει συνεχώς το ρολόι του γιατί πρέπει να φύγει , προλάβει τα ιδιαίτερα;
Που όταν οι μαθητές ρωτούν, οι εκπαιδευτικοί απαντούν: «στο φροντιστήριο δεν σας το είπαν;» Ή «στο φροντιστήριο αυτά!»

Από τους γονείς;
Που μετρούσαν τα χρήματα, τώρα μετράνε και τα λεπτά!! Που λείπουν όλη μέρα στη δουλειά και όταν γυρίζουν είναι κουρασμένοι, απογοητευμένοι, αηδιασμένοι (με τα συμβαίνοντα γύρω μας)

Από την τηλεόραση ;
Με τις χάλια σειρές ;
Με τις ελληνικές ταινίες του 50;
Με τα κάθε μορφής «ψώνια» που το έχουν δει και καλά ταλεντάρες –στη μαγειρική, στο τραγούδι, στο ηθοποιϊλίκη, στο γδύσιμο κλπ.;
Με αρκετή τσόντα – ρόδα και κοπάνα!!!!!!!!!!

Ποιός έμαθε στα παιδιά μας να είναι Έλληνας;

Κ Α Ν Ε Ι Σ !!!!!"

"ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...