Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

Βιάζουν και σκοτώνουν Ελληνίδες !!!

http://www.youtube.com/watch?v=cE5D45Lwnhk&feature=player_embedded

«Aids» σκοτώνει τις ελιές

Μύκητας - δολοφόνος απειλεί με αφανισμό τους ελαιώνες της Βόρειας Ελλάδας. Το βερτισίλιο (verticillium) ευθύνεται για την καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων παραγωγικών δέντρων, κυρίως στους νομούς Χαλκιδικής και Μαγνησίας, αλλά και σε Πιερία, Καβάλα και άλλες περιοχές. Εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί παρά μόνο προληπτικά, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιο φυτοφάρμακο που μπορεί να το εξοντώσει. Ελαιοπαραγωγοί έχουν βαφτίσει την ασθένεια που προκαλεί ο μύκητας ως «το Aids της ελιάς» λόγω του τρόπου δράσης του στο εσωτερικό του κορμού, που καταλήγει συνήθως στον αργό θάνατο του δέντρου. 

Η βερτισιλλίωση, όπως ονομάζεται η ιδιαίτερα επιθετική ασθένεια που «χτυπά» ελαιώνες στη Βόρεια Ελλάδα, ξεραίνει κλαδιά μεγάλης ηλικίας δέντρων ή προκαλεί πλήρη ξήρανση σε νεαρότερα. Αν δεν ληφθούν μέτρα, είναι θέμα χρόνου η καταστροφή όλων των ελαιοδέντρων

Ο ιδιαίτερα επιθετικός μύκητας ζει στο έδαφος και προσβάλλει τις λεπτές ρίζες του ελαιόδεντρου, προκαλώντας την απόφραξη των αγγείων του ξύλου στον κορμό του.
Αρχικά μεταχρωματίζονται τα φύλλα και σταδιακά προκαλείται ξήρανση μεμονωμένων κλαδιών στα μεγάλης ηλικίας δέντρα (ημιπληγία) και πλήρης ξήρανση στα νεαρότερα (αποπληξία). Αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, είναι θέμα χρόνου η καταστροφή ολόκληρου του ελαιώνα, ενώ ακόμα χειρότερο είναι πως ουσιαστικά αχρηστεύει και τον αγρό, αφού παραμένει στο χώμα ως και 13 χρόνια και «χτυπάει» οποιοδήποτε άλλο δέντρο ή φυτό φυτευτεί.
Ολόκληροι ελαιώνες έχουν αφανιστεί στο ανατολικό και κεντρικό τμήμα της Χαλκιδικής, από όπου ξεκίνησε το πρόβλημα και επεκτάθηκε σε άλλους νομούς, ενώ στην Αγχίαλο, στο Βελεστίνο και σε άλλες περιοχές της Μαγνησίας υπολογίζεται πως έχουν πληγεί περισσότερα από 170.000 ελαιόδεντρα, που αντιστοιχούν στο 40% του συνολικού δυναμικού.
Σύμφωνα με τον φυτοπαθολόγο του ΕΘΙΑΓΕ Βόλου, δρ Ι. Ρούμπο, το πρόβλημα είναι «εισαγόμενο» από τη Χαλκιδική και εμφανίστηκε μετά τη μαζική φύτευση στη Μαγνησία ελαιόδεντρων της ποικιλίας Χαλκιδικής.
«Οφείλεται αφενός στη διάδοση της ποικιλίας, η οποία είναι ευάλωτη στη βερτισιλίωση, και αφετέρου στην απουσία ελέγχων στα φυτώρια, από όπου μεταφέρθηκαν μολυσμένα δενδρύλλια», είπε στο «Εθνος».
Στη Χαλκιδική, που αριθμεί 6.100.000 ελαιόδεντρα, έγιναν επί διετία πειραματικές εφαρμογές διάφορων τρόπων αντιμετώπισης με ευθύνη του ΕΘΙΑΓΕ, με ενθαρρυντικά αποτελέσματα. «Το 90% της αντιμετώπισης της βερτισιλίωσης αφορά την πρόληψη. Εχουμε αναπτύξει κάποια προγράμματα καταστολής, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα σε ημερίδα στη Χαλκιδική», είπε στο «Εθνος» ο εντομολόγος, επικεφαλής της σχετικής ερευνητικής ομάδας, Ζ. Ζαρταλούδης.
Γεωπόνοι

Οδηγίες για λήψη προληπτικών μέτρων
Με ευθύνη των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων, γεωπόνοι έχουν δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για τον περιορισμό διάδοσης της ασθένειας. Μεταξύ αυτών, η κοπή και καύση των προσβεβλημένων κλαδιών με τα πρώτα συμπτώματα, η αποφυγή συγκαλλιέργειας ή γειτνίασης με ευπαθή στον μύκητα φυτά όπως βαμβάκι, τομάτα κ.ά., η άρδευση με σταγόνες και η αποφυγή οργωμάτων σε προσβεβλημένα εδάφη.
Αποτελεσματικό προληπτικό μέτρο είναι η ηλιοαπολύμανση, με το άπλωμα στο έδαφος πλαστικών διαφανών φύλλων το καλοκαίρι, που αυξάνουν τη θερμοκρασία του εδάφους και νεκρώνουν τμήμα του μολύσματος του μύκητα.
πηγη http://www.ethnos.gr

"Ανεξάρτητο Τουρκικό κράτος της Θράκης" - Οι φανέλες που έδωσαν σε ΌΛΑ τα παιδιά-μουσουλμάνων της περιοχής στην Θράκη

ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΗ

Ένα πολύ μεγάλο εθνικό θέμα έχει συγκαλυφθεί στην Θράκη! Σε εκδήλωση για το κλείσιμο των σχολείων τους οι Τούρκοι της περιοχής είχαν τυπώσει φανέλες και τις μοίρασαν στα παιδιά τις οποίες και φορούσαν με το σύνθημα:


"Ανεξάρτητο τουρκικό κράτος της Θράκης"!!!

Όλα τα παιδάκια φορούσαν αυτές τις φανέλες που είχαν τυπώσει οι Τούρκοι και έκαναν την προπαγάνδα τους. Γιαυτό λέμε ότι το θέμα με την Χαρά Νικοπούλου είναι τόσο σοβαρό που έχει πολλά ύποπτα σημεία για την κυβέρνηση.


πηγη http://www.roufianos.com

Η πτώση στην κατανάλωση έριξε έξω τα κρατικά έσοδα...

Oλο και πιο κοντά φαίνεται να έρχονται τα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα που θα πλήξουν νοικοκυριά και εργαζομένους, καθώς τα έσοδα του κράτους, παρά τις προσπάθειες για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής που γίνονται από το ΣΔΟΕ, εξακολουθούν να βρίσκονται πίσω από τον στόχο που έχει τεθεί στον προϋπολογισμό και στο Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», τον Μάιο τα καθαρά έσοδα του κράτους αυξήθηκαν κατά περίπου 5%, τη στιγμή που ο ετήσιος στόχος...

είναι διπλάσιος (10,2%), ενώ με αρνητικό πρόσημο κινήθηκαν οι εισπράξεις από Φόρο Προστιθέμενης Αξίας που αφορά μεγάλες επιχειρήσεις. Το γεγονός αυτό αποδίδεται στη σημαντική πτώση που εμφανίζει η κατανάλωση στην αγορά, ενώ ακόμη δεν έχει περάσει η δεύτερη σημαντική αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ από το 21% στο 23%, κάτι το οποίο θα συμβεί τον Ιούλιο.

Σημαντικός παράγοντας για τη μη αύξηση των εσόδων στα επίπεδα των στόχων που έχουν τεθεί αναμφισβήτητα έχει παίξει το γεγονός ότι όλους αυτούς τους μήνες οι εφορίες ανά την επικράτεια υπολειτουργούν, καθώς οι επικεφαλής τους γνωρίζουν ότι είναι θέμα χρόνου να μετακινηθούν. Ηδη από την περασμένη εβδομάδα το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι θα τοποθετηθούν νέοι προϊστάμενοι σε 20 εφορίες που δεν κατάφεραν τους προηγούμενους μήνες να πιάσουν τους στόχους των εσόδων.

Από την πλευρά του ΣΔΟΕ, παρά τους εκτεταμένους ελέγχους που πραγματοποιεί σε καθημερινή βάση, δεν μπορεί να επιβάλει στις εφορίες να επιβάλουν τα πρόστιμα, ούτε φυσικά να τις πιέσει να τα εισπράξουν. Ολοι γνωρίζουν στο υπουργείο Οικονομικών ότι από τη στιγμή που θα βρεθεί κάποιος να φοροδιαφεύγει θα χρειαστούν αρκετά χρόνια ώσπου να πληρωθούν τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν. Παράγοντες της αγοράς επισημαίνουν ότι η πτώση της κατανάλωσης οφείλεται και στην επιβολή νέων αυξημένων συντελεστών Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στα καύσιμα, στα ποτά και στα τσιγάρα. Δηλαδή η αύξηση των συντελεστών φορολογίας σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση οδήγησε τους καταναλωτές είτε να περιορίσουν τις μετακινήσεις είτε να καπνίζουν λιγότερο είτε να καταναλώνουν λιγότερο αλκοόλ. Αυτή η εξέλιξη εκ των πραγμάτων ανατρέπει τους σχεδιασμούς του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο για να αυξήσει τα έσοδα του κράτους είναι πολύ πιθανόν τους επόμενους μήνες να ανακοινώσει και νέα επώδυνα μέτρα για μισθωτούς και συνταξιούχους.


Εξάλλου, χθες το υπουργείο Οικονομικών έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο έλεγχος στις εταιρείες για την επιστροφή του ΦΠΑ δεν σημαίνει «πάγωμα» των ποσών που δικαιούνται οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες. Ειδικότερα, αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι «με την Υπουργική Απόφαση 1072 της 26ης Μαΐου 2010 παρατείνεται ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2010 η προθεσμία επιστροφής ΦΠΑ, παρατείνοντας την ημερομηνία της Υπουργικής Απόφασης της 1ης Μαρτίου 2010. Με τη συγκεκριμένη Υπουργική Απόφαση ο ΦΠΑ συνεχίζει να επιστρέφεται στους δικαιούχους μετά από προσωρινό έλεγχο ή σε ειδικές περιπτώσεις από τακτικό έλεγχο και δεν “παγώνει” η επιστροφή. Στόχος είναι να αντιμετωπιστεί η καταστρατήγηση των επιστροφών φόρου χωρίς έλεγχο για πλαστά και εικονικά τιμολόγια σε δήθεν δικαιούχους». Ωστόσο λογιστές επιχειρήσεων αναφέρουν ότι, ακόμη και αν γίνει ο έλεγχος και περάσει η επιχείρηση τις «εξετάσεις» με επιτυχία, και πάλι η καθυστέρηση στην καταβολή των ποσών του ΦΠΑ είναι μεγάλη.
tovima

ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ! ! !

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ:

6.693.217,60 ALFABANK
2.676.152,50 ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ
1.861.831,93 ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ
1.133.027,86 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ...??? ΑΣΤΟ ...... ΠΑΡΕ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΓΛΏΣΣΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΉΛΩΣΗ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΗ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .... ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ... ΤΑ ΜΜΕ ΜΟΥΓΚΑ ! ....
ΕΜΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ...Ε ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΛΟΚ, ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΑ ...ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΉΣΕΙ....ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΕΙΏΣΑΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΠΛΟΚ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΎΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ "ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" TROKTIKO - FIMOTRO - PRESS.GR ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ .ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ . . . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ . . . . . ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ . . . ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ . . . ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ....
ΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ BLOOGER ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ.... ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ . . . . ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ . . . ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ . . . ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ . . . ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ , ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ! ! !

πηγη ksipnistere ! ! !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...