Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ η Απαντηση μας σε καθε τι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ? Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?


Tα γεγονότα ξεκίνησαν με την καταστροφή της πλατφόρμας της BP στον κόλπο του Μεξικού.

Πολλοί ανέφεραν οτι δεν ήταν ενα τυχαίο γεγονός λόγω αμέλειας της εταιρίας,αλλα σχεδιασμένο εξαρχής και αρκετό καιρό πριν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΒP Τόνι Χέιγουορντ πούλησε το 1/3 των μετοχών του στην εταιρεία του , ένα μήνα πριν από το δυστύχημα της 20ης Απριλίου.

Τον ακολούθησε λίγες ημέρες αργότερα η Goldman Sachs που έσπευσε να πουλήσει το 44% του μετοχικού της «πακέτου» στη BP.

Το πιο εντυπωσιακό είναι η "προφητεία" της ταινίας Knowing ,που αναφέρεται σε έκρηξη πετρελαικής πλατφόρμας στον Κόλπο του Μεξικού με ημερομηνία 20 Απριλίου το 2010 ,που πράγματι η ΄΄εκρηξη έγινε στις 20 Απριλίου.

Αλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι οτι σύμφωνα με δηλώσεις πρώην υπαλλήλου, ένας συναγερμός που θα έπρεπε να είχε προειδοποιήσει για τη συγκέντρωση αερίου στην πετρελαιοπηγή, η οποία ευθύνεται και για την έκρηξη που βύθισε την πλατφόρμα, είχε απενεργοποιηθεί μήνες πριν από την καταστροφή.

Υπεύθυνοι της εξέδρας, την οποία εκμεταλλεύεται ο βρετανικός πετρελαϊκός όμιλος BP, είχαν απαιτήσει !!!! ο συναγερμός να απενεργοποιηθεί, επειδή «δεν ήθελαν οι άνθρωποι να ξυπνούν στις 3 η ώρα το πρωί εξαιτίας ενός λανθασμένου συναγερμού», είπε ο κ. Γουίλιαμς.
Δεύτερον μέρος,είναι οι ανεξήγητες υψηλές θερμοκρασίες στην Ρωσσία με αποτέλεσμα τις καταστροφικές πυρκαγιές ,που είχαν σαν αποτέλεσμα τον επηρεασμό της παραγωγής σιτηρών τόσο εντος της Ρωσσίας,οσο και παγκοσμίως.Μια 2η σημαντική επίπτωση ,ειναι η αποσταθεροποίηση του πολιτικού σκηνικού στην χώρα,ηδη τα ποσοστά δημοτικότητας του Πούτιν έπεσαν κατακόρυφα,λόγω της καταστροφής.

Για την αποσταθεροποίηση μέσω πυρκαγιών διαβάστε εδω.

Τρίτο μέρος,οι καταστροφικές πλημμύρες στο Πακισταν με αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς και πρόσφυγες,ενω επιδημία χολέρας έχει ξεσπάσει,κανοντας την κατάσταση στην πολύπαθη χώρα λόγω της πολιτικής κατάστασης,ακόμα χειρότερη.

Θα αναρωτηθείτε τώρα,τι σχέση έχουν όλα αυτά με την επιβολή Παγκόσμιας κυβέρνησης.

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο απο τα Νέα χωρίς Φίλτρο Φελλού:

ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


Η επιβολή

Εικόνα

της Παγκόσμιας Κυβέρνησης

στους λαούς δεν γίνεται πλέον με τα όπλα αλλά με την χρήση ειδικών τεχνικών που απευθύνονται στην συνείδηση του ανθρώπου.
Το σχέδιο προβλέπει έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου από τους συντονιστές της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.


Ελέγχω τον ανθρώπινο εγκέφαλο σημαίνει, με απλά λόγια, ότι επιβάλλω τις απόψεις μου χρησιμοποιώντας την επανάληψη, τον φόβο, την ανασφάλεια.
Το μεγαλύτερο όπλο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης είναι τα ελεγχόμενα από αυτήν ΜΜΕ και αυτό αποδεικνύεται από την απόφαση της για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τηλεόρασης.
Ο ψυχολογικός πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη ενάντια στην ανθρωπότητα περιλαμβάνει ,εκτός των άλλων και την δυνατότητα ελέγχου των καιρικών φαινομένων μέσω ειδικών τεχνικών –HAARP- που επιτρέπουν την δημιουργία «εκτάκτων» καιρικών συμβάντων ,έξω από τα αναμενόμενα, τα οποία δημιουργούν συνθήκες αποσταθεροποίησης του ανθρώπινου εγκεφάλου με ότι αυτό συνεπάγεται.
Υπάρχει η άποψη η οποία υποστηρίζει ότι οι φωτιές στην Ρωσία προκλήθηκαν τεχνητά με στόχο την αποσταθεροποίηση του καθεστώτος που κυριαρχεί στην Ρωσία.
Ας δούμε όμως και μια άλλη πτυχή του ζητήματος.
Όπως υπάρχει το θαλάσσιο ρεύμα golf stream που κρατάει μια κλιματική ισορροπία στον Ατλαντικό Ωκεανό υπάρχει και το jetstream το οποίο είναι μια αέρια οδός ισορροπίας.
Η τεχνητή και μελετημένη στρέβλωση της λειτουργίας του jetstream προκαλεί καιρικά γεγονότα τα οποία δεν είναι φυσιολογικά.
Ετσι την ώρα που έχουμε άνοδο θερμοκρασίας στην Ρωσία και έξαρση των πυρκαιών την ίδια ώρα έχουμε στο Πακιστάν φαινόμενα που προκαλούν πλημμύρες ενώ σε κάποια κράτη της Δυτικής Ευρώπης παρατηρούμε παράπλευρες καιρικές ανωμαλίες.
Αν δεχτούμε ότι η «επιδρομή» αυτή των καιρικών φαινομένων είναι «κατασκευασμένη» τότε εύλογα προκύπτει το ερώτημα για την προέλευση του «κατασκευαστή» και τους λόγους που εξυπηρετεί αυτή η καιρική «επιδρομή»
Αναφέραμε ,πιο πάνω, για την δυνατότητα τεχνητής μεταβολής των καιρικών φαινομένων μέσω ειδικών τεχνικών-HAARP-.
Μένει όμως να δούμε ποιος ωφελείται από την καιρική αυτή ανωμαλία.
Οι φωτιές στην Ρωσία σε συνδυασμό με την ξηρασία προκάλεσαν μείωση κατά ¼ της παραγωγής σιταριού της χώρας. Αμεσα η Ρωσία απαγόρευσε τις εξαγωγές σιταριού και προέτρεψε και τις όμορες χώρες παραγωγής να κάνουν το ίδιο.
Διαβεβαίωσε τον Ρωσικό Λαό ότι δεν υπάρχει πρόβλημα επάρκειας στην εσωτερική αγορά λόγω της ύπαρξης στρατηγικών αποθεμάτων.
Ταυτόχρονα οι ίδιες διαβεβαιώσεις δόθηκαν και από την Ευρωπαική Ενωση.
Η απαγόρευση των εξαγωγών σιταριού από σιτοπαραγωγές χώρες δημιουργεί ένα νέο τοπίο στην παγκόσμια αγορά σίτου και όπως είναι φυσικό θα δημιουργήσει και άνοδο των τιμών λόγω περιορισμού της ποσότητας προς πώληση.
Οι ΗΠΑ θα είναι ωφελημένες από την απαγόρευση εξαγωγών σιταριού διότι οι εξαγωγές της θα φτάσουν τους 32.6 εκ. τόνους πράγμα που σημαίνει αύξηση 9.1 εκ. τόνους συγκριτικά με το διάστημα 2009/2010.
Η Αυστραλία θα εξάγει περίπου 16 εκ. τόνους ενώ η Αργεντινή στην καλλίτερη περίπτωση 13 εκ. τόνους.
Το μεγαλύτερο μέρος της σοδειάς των ΗΠΑ και του Καναδά είναι Γενετικά Μεταλλαγμένη(GM) ενώ οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Βραζιλία και η Αργεντινή αποτελούν τους ηγετικούς εξαγωγείς Γενετικά Μεταλλαγμένων.
Περίπου το 80% με 90% της παραγωγής σόγιας, καλαμποκιού και βαμβακιού που παράγεται στις ΗΠΑ είναι Γενετικά Μεταλλαγμένα.


Εικόνα

Ετσι σε λίγο ο κόσμος θα τρώει επικίνδυνα μεταλλαγμένα προιόντα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πατέντες για πάνω από 90% των μεταλλαγμένων σπόρων ανήκουν σε παγκόσμιο επίπεδο σε τρείς γιγάντιες εταιρίες ήτοι : στην Syngenta (Novartis, Switzerland) and its Swiss division, Monsanto (Pharmacia, USA). Στην Du Pont (Pioneer) που επίσης αναφέρεται σαν μία από τις μεγαλύτερες παραγωγούς Γεννετικά Μεταλλαγμένων προιόντων, όπως επίσης στην Advanta (Astra Zeneca + Cosun, Britain-Holland).
Συμπερασματικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι πέρα από τα κέρδη που θα αποκομίσουν οι παραπάνω εταιρίες από την πώληση των προιόντων τους η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα έχει μεγαλύτερο έλεγχο της τροφής που καταναλώνουν οι λαοί με ότι αυτό συνεπάγεται.

Εξάλλου υπάρχει τεράστια πίεση στους παραγωγούς να αγοράζουν σπόρους από αυτές τις εταιρίες και όχι να τους κατασκευάζουν μόνοι τους. Η ΕΕ από την άλλη μεριά αποφασίζει να χαλαρώσει τους περιορισμούς για τα Μεταλλαγμένα προιόντα οπότε η κατανάλωση τους θα επεκταθεί με τις επικίνδυνες συνέπειες για τον άνθρωπο.

Σχετικά με το Πακιστάν και τις πλημμύρες που συμβαίνουν εκεί θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στα σχέδια του Brzezinski που αφορούν στον κατακερματισμό του Πακιστάν όπως επίσης και του Ιράκ με την δημιουργία Αυτόνομου Κουρδικού Κράτους και τις συνέπειες που θα έχει για την Τουρκία.Το Πακιστάν είναι λόγω της θέσης του φυσικός σύμμαχος της Κίνας και αυτό αποτελεί πρόκληση για τα σχέδια του Brzezinski που αφορούν στην περικύκλωση Ρωσίας και Κίνας προκειμένου να ελέγξει την Ευρασία.
Ετσι είναι πολύ πιο εύκολο να κατακερματίσεις μια χώρα όπου εκατομμύρια υποφέρουν και πεινάνε, μια χώρα όπου το μεγάλο της πρόβλημα είναι ο υπερπληθυσμός.

Εικόνα

Πάντως από τα τεκταινόμενα διαφαίνονται εξελίξεις στην περιοχή, πέρα από την διαμάχη Ισραήλ-Ιράν και μάλιστα εξελίξεις που θα έχουν αναπάντεχα αποτελέσματα.
http://www.filoumenos.com/index.php?option=com

Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ ΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ

Βρίσκετε στο χωριό Βούβες στα Χανιά της Κρήτης (και συγκεκριμένα στις κάτω Βούβες) στην είσοδο του χωριού λίγο μετά το ιστορικό στα χρόνια της κατοχής Μάλεμε, στην αυλή της κας Καραπατάκη.
Στην περιοχή υπάρχουν και άλλα ελαιόδεντρα επίσης αιωνόβια περίπου της ίδιας χρονολογίας, πράγμα που μαρτυρά έναν αρχαίο ελαιώνα.
Τα ευρήματα αρχαίου οικισμού στην ευρύτερη περιοχή, μαρτυρούν ότι υπήρχε έντονη η παρουσία του ανθρώπου από την αρχαιότητα.
Η ακριβής ηλικία της ελιάς είναι δύσκολο να εντοπισθή και πιθανολογείται ανάμεσα στα 2500 έως τα 5000 χρόνια.
Το συγκεκριμένο αιωνόβιο, ζωντανό και καρπερό σήμερα, ελαιόδεντρο έχει χαρακτηριστεί-παγκοσμίως μνημείο της φύσης και εκατοντάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο το επισκέπτονται κάθε χρόνο. Όπως μας λένε και οι κάτοικοι έχουν έρθει ακόμα και αγρότες από άλλες χώρες για να περάσουν λίγες ώρες δίπλα στο γηραιότερο παραγωγικό ελαιόδεντρο του πλανήτη, που ακόμα και σήμερα, δίνει το λάδι του το οποίο είναι πολύ ελαφρύ και καλής ποιότητος, όπως μας διαβεβαίωσαν οι άνθρωποι του χωριού που έχουν την τύχη να γεύονται τους καρπούς του. Εμείς είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε ελιές και επιβεβαιώνουμε την υπεροχή στην γεύση τους.
Το εντυπωσιακό αυτό δένδρο στην βάση του είναι αγριελιά (πράγμα που επιβεβαιώνει την αρχέγονη φύση της) και στην συνέχεια εξημερώθηκε από τον άνθρωπο με την ποικιλία τσουνάτη. Μια ποικιλία που είναι ανάμεσα στην ψιλολιά και στην χονδρολιά. Ο κορμός με περίμετρο 6+ μέτρα, κούφιος στο εσωτερικό του (το καρδιόξυλο έχει σαπίσει από τα χιλιάδες χρόνια της ηλικίας του και αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος που δυσχεραίνετε ο ακριβής εντοπισμός της ηλικίας του) έχει μια εντυπωσιακή εξωτερική όψη, ενώ στην βάση του αφήνει χώρο για να περάσει κάποιος στο εσωτερικό του, το οποίο είναι ομολογουμένως ιδιαίτερα ευρύχωρο, σαν ένα μικρό στρογγυλό δωμάτιο.
Για να δώσουμε μια εικόνα του πόσο μεγάλος είναι ο χώρος στο εσωτερικό της ελιάς αναφέρουμε πως τα προηγούμενα χρόνια η κα Καραπατάκη είχε κλείσει με πέτρες τις διάφορες τρύπες (κουφάλες) στην βάση του κορμού εκτός από μια, η οποία χρησίμευε ως πόρτα για να περνούν τα γουρούνια της τα οποία χρησιμοποιούσαν το εσωτερικό του κορμού για κατοικία. Μιας όμως και είχε περισσέψει αρκετός χώρος, στο επάνω μέρος είχε κοφίνια για να κοιμούνται οι κότες της... Και πολυκατοικία λοιπόν (κατά το πρόσφατο τουλάχιστον παρελθόν) η ιστορική αυτή ελιά, που εάν είχε στόμα να μιλήσει είμαστε σίγουροι ότι θα είχε να μας πει ιστορίες που θα γέμιζαν βιβλία.


Λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης Εθνικής σημασίας του δένδρου, ο ΕΟΤ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού έχει εντάξει την ανάδειξη, προβολή και προστασία του, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Τουρισμός - Πολιτισμός", του Β' ΚΠΣ, του οποίου η υλοποίηση έχει ήδη αρχίσει σε πρώτη φάση, με το ποσό των 30.000.000 δρχ.,.
Επίσης το Υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ με έγγραφο του έχει εγκρίνει πίστωση για τον Δήμο Κολυμβαρίου από το Ειδικό Ταμείο Εφαρμογής Ρυθμιστικών και Πολεοδομικών Σχεδίων (ΕΤΡΠΣ) για την δημιουργία χώρου πάρκινγκ στο περιβάλλοντα χώρο της ιστορικής Ελιάς Βουβών.
Ακόμη από τον Δήμο Κολυμβαρίου προγραμματίζονται τα παρακάτω έργα πλησίον του παραπάνω Δένδρου:
- Η δημιουργία Μουσείου Ελιάς και Ελαιολάδου σε παρακείμενο παραδοσιακό οίκημα το οποίο έχει απαλλοτριωθεί πρόσφατα από τον Δήμο γι' αυτό το σκοπό. Σε αυτό θα εκτίθενται διάφορα αντικείμενα, όπως φωτογραφικό υλικό-εργαλεία καλλιέργειας της ελιάς και διάφορα άλλα που έχουν σχέση με την καλλιέργεια της ελιάς την παραγωγή του ελαιολάδου κλπ.
- Η ανάπλαση της γύρω περιοχής η οποία έχει απαλλοτριωθεί από τον Δήμο και έχουν εκπονηθεί οι σχετικές μελέτες .
- Η δημιουργία τοπικής οικολογικής διαδρομής μήκους 2000 μέτρων περίπου, καθώς υπάρχουν παλιά παραδοσιακά καλντερίμια (λιθόστρωτα), παραδοσιακές ξερολιθιές, όλα φτιαγμένα από σιδερόπετρα υλικό ιδιαίτερα ενδιαφέρον το οποίο επικρατεί εις την περιοχή αυτή.
Η διαδρομή περνά μέσα από φυσική πανέμορφη και κατάφυτη ρεματιά με πολύ ενδιαφέρουσα ορνιθολογική πανίδα κυρίως από μικρομελωδικά πουλιά. και από τοιχογραφημένες βυζαντινές εκκλησίες του Αγ. Βασιλείου και Ζωοδόχου Πηγής του 12μ.χ. αιώνα, θα αποτελεί μοναδικό περίπατο εις τους αιώνες.
Ο Δήμος Κολυμβαρίου, επισημαίνεται ότι, έχει προβεί στην απαλλοτρίωση όσων χώρων χρειάζονται για στάσεις αναψυχής και εξυπηρέτησης. Επίσης έχει προβεί σε απαλλοτρίωση μικρού δάσους 3 στρμ., περίπου με κυρίαρχη βλάστηση του δριγυάδες οι οποίοι αποτελούν βασικό δασικό δένδρο στα κορφοβούνια της περιοχής και ευρισκόταν πάντα σε εναλλαγή με τους ελαιώνες.
- Η κήρυξη των οικισμών της περιοχής σαν παραδοσιακών και η αναπαλαίωση και ανάδειξη των παραδοσιακών κτισμάτων
 Πηγή  eleodendro.gr

Η κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα το αντάλλαγμα για την Παναγία Σουμελά

Είναι γνωστό ότι η Άγκυρα δε παραχωρεί τίποτα, ποτέ και σε κανένα χωρίς ανταλλάγματα. Ο Τούρκος πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι η ιστορική Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιερά Μονή στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα μετά από 88 χρόνια έγινε με αντάλλαγμα την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Μιλώντας σε μέλη της Ένωσης Επιχειρηματιών MUSIAD στην πόλη Γκαζιαντέπ, ο Τayyip Erdogan είπε εμμέσως πλην σαφώς πως «αν σήμερα μπορούμε και ρωτάμε τον Έλληνα πρωθυπουργό “πότε θα ανοίξουμε το τέμενος στην Αθήνα”, αυτό μπορούμε και το κάνουμε χάρη στα βήματα που έχουμε κάνει» δηλώνοντας με νόημα ότι αυτό που έχει σημασία είναι “να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά”.  
Άραγε ποιο αντάλλαγμα θα ζητήσουν για την επαναλειτουργία της Αγιας Σοφιας; Μήπως τη κατασκευή μιναρέ δίπλα από το Παρθενώνα, όπως το 17ο αιώνα;πηγη http://www.strategyreport.gr

Μετά από επέμβαση της Αστυνομίας γλύτωσε τα "νόμιμα" ο Πάγκαλος

Όπως σας υποσχεθήκαμε έχουμε περισσότερες πληροφορίες από το περιστατικό που έγινε με τον Πάγκαλο στην Τήνο:

Χθες λοιπόν μετά την Θεία Λειτουργία οι "επίσημοι" (Πάγκαλος, βουλευτές, Νομάρχης, Δήμαρχοι κ.λπ) βγήκαν από τον Ιερό Ναό προκειμένου να ακολουθήσουν τη λιτανεία της εικόνας της Μεγαλόχαρης.

Κατά την έξοδο του Πάγκαλου ακούστηκαν αποδοκιμασίες και φωνές ανθρώπων («Μας πήρατε τα λεφτά», «Το ΠΑΣΟΚ μας πήρε τα λεφτά» κ.ά.) που απευθύνονταν συγκεκριμένα εναντίον του ΠΑΣΟΚ.

Ο Πάγκαλος προχώρησε και έκατσε μαζί με τους άλλους επίσημους στην άκρη του διαδρόμου που είχε σχηματίσει ο κόσμος για να περάσει η εικόνα που θα έβγαινε από το Ναό και να ακολουθήσει η λιτανεία.

Τότε κάποιος παρευρισκόμενος κινήθηκε εναντίον του λέγοντάς του χαρακτηριστικά από απόσταση
μερικών μέτρων:

«Θα βγάλεις και λόγο; Τι θα μας πεις;...

Εμένα τα λεφτά δεν μου τα πήραν οι άλλοι αλλά το ΠΑΣΟΚ»

Επειδή ο διαμαρτυρόμενος είχε πλησιάσει πολύ απειλητικά τον ευτραφή κ. Πάγκαλο επενέβησαν Αστυνομικοί προκειμένου να τον απωθήσουν μάλιστα στην προσπάθειά τους αυτή τον έριξαν στο έδαφος και έπεσαν από πάνω του!!!

Μετά από το περιστατικό αυτό ο Πάγκαλος με τους υπόλοιπους ακολούθησαν τη λιτανεία και στο τέλος, μετά από τον πανηγυρικό του Μητροπολίτη Σύρου, έβγαλε, υπό την έντονη μουρμούρα των παρευρισκομένων πιστών, ένα λογίδριο 2 λεπτών και αποχώρησε άρον άρον, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες ενώ οι υπόλοιποι έμειναν και αποχώρησαν αφού έφυγε η εικόνα της Μεγαλόχαρης... Προφανώς βιαζόταν να μπει στο ελικόπτερο με το οποίο, στα πλαίσια της μείωσης της σπατάλης του Κράτους, πήγε και ήρθε στην Τήνο, καθώς το κλίμα δεν τον σήκωνε καθόλου σε αντίθεση με τους λοιπούς επίσημους που δεν τους ενόχλησε κανένας.

Δεκάδες άνθρωποι είναι μάρτυρες του περιστατικού και προκαλούμε τον κ. Πάγκαλο να το διαψεύσει... μέ τρόπο όμως γιατί που ξέρεις; Μπορεί να υπάρχει και καμιά φωτογραφία από την επέμβαση της Αστυνομίας προκειμένου να γλιτώσει ο ευτραφής τα χειρότερα... που την κρατάνε για να τον κάνουν ρόμπα αν το διαψεύσει...
 
 

Η εικόνα είναι από το τέλος της λιτανεία και ο Μητροπολίτης ετοιμάζεται να βγάλει το πανηγυρικό ενώ στη συνέχεια έβγαλε και ο Πάγκαλος το υποκριτικό, μιας και δηλώνει άθεος, λογίδριο περί πίστης του κόσμου στην Παναγία. Το περιστατικό όπου οι Αστυνομικοί έριξαν στο έδαφος πιστό ο οποίος τον πλησίασε απειλητικά έχει προηγηθεί.


Η εικόνα είναι από το τέλος της λιτανεία και ο Μητροπολίτης ετοιμάζεται να βγάλει το πανηγυρικό ενώ στη συνέχεια έβγαλε και ο Πάγκαλος το υποκριτικό, μιας και δηλώνει άθεος, λογίδριο περί πίστης του κόσμου στην Παναγία. Το περιστατικό όπου οι Αστυνομικοί έριξαν στο έδαφος πιστό ο οποίος τον πλησίασε απειλητικά έχει προηγηθεί.http://dexiextrem.blogspot.com

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ

Υπάλληλος της κοινότητας Οργάνης Ροδόπης με το σήμα των Γκρίζων Λύκων!!!

Τεράστιο ζήτημα για τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Μεμέτ Εμίνογλου


Θα αντιδράσει η Περιφερειάρχης κα Θ. Κόκλα ή θα κάνει την Κινέζα;Για εμάς τους Πομάκους κατοίκους της περιοχής Οργάνης Ροδόπης, είναι γνωστό ότι το χωριό Άνω Βυρσίνη «παράγει» Ιμάμηδες, η Μυρτίσκη πατάτες, η Κύμη «πολύτεκνους» και ο Κάρδαμος όμορφα κορίτσια!

Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο ανακαλύψαμε ότι η Οργάνη και η Δρανιά είναι χωριά που «παράγουν» και Γκρίζους Λύκους…Μετά τον «καμαρωτό νεαρό» από την Οργάνη, του οποίου η φωτογραφία στο facebook έγινε θέμα στην εφημερίδα «ΖΑΓΑΛΙΣΑ» (Φεβρ. 2010), και νέο φυντάνι μας προέκυψε από το χωριό Δρανιά αυτή τη φορά.

Ο δημιουργός σελίδας στο facebook -υπάλληλος της Κοινότητας Οργάνης- που είναι αφιερωμένη στο χωριό του, τη Δρανιά, φωτογραφίζεται σχηματίζοντας το σήμα κατατεθέν της τουρκικής φασιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων. Μάλιστα, ο εικονιζόμενος νεαρός προσλήφθηκε πρόσφατα στην Κοινότητα Οργάνης ως υπάλληλος στο πρόγραμμα Μερικής Απασχόλησης (αναμένει την τοποθέτησή του)!!!...»Δεν γνωρίζουν ο κος Πρόεδρος και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι την δράση του νεαρού; Το να είσαι Γκρίζος Λύκος είναι μήπως κριτήριο για να προσληφθείς στην κοινότητα Οργάνης;

Ο πρόεδρος της κοινότητας γιατρός κ. Μεμέτ Εμίνογλου πώς σκέφτεται να αντιδράσει;Δεν μπορώ να μην εκφράσω την παρακάτω εύλογη απορία: Όταν, πριν δεκαπέντε χρόνια, πολλοί κάτοικοι της Κοινότητάς μας αποφάσισαν να βγουν δημόσια και να αυτοπροσδιοριστούν ως ΠΟΜΑΚΟΙ, η Τουρκία με τους χωριατοπρακτορίσκους της, την …Συμβουλευτική Επιτροπή και με την έμμεση αλλά ουσιαστική βοήθεια νομαρχών και λοιπών χριστιανών …παραγόντων του νομού Ροδόπης, έπεσαν με λύσσα πάνω τους να τους διαλύσουν, και δυστυχώς, τα κατάφεραν. Τώρα που φτάσαμε στο σημείο η Άγκυρα να δημιουργεί φυτώριο παραγωγής Γκρίζων Λύκων μέσα σε μια αμιγώς ΠΟΜΑΚΙΚΗ Κοινότητα της Ελληνικής Θράκης, σκοπεύει κάποιος να κάνει κάτι;Θα αντιδράσει η Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης κα Θεοδώρα Κόκλα ή θα κάνει την Κινέζα; Οι χριστιανοί βουλευτές του νομού θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και στην συνταγματική τους αποστολή, θα αντιδράσουν ή για πολλοστή φορά «μούγκα στη στρούγκα;» Ο εισαγγελέας έχει κάποιο λόγο; Εμείς πάντως δεν θα ξεχάσουμε το θέμα.Εφημερίδα των Πομάκων της Θράκης ΖΑΓΑΛΙΣΑ

Ο τορπιλισμός του καταδρομικού Έλλη ,Περί τις 8.30 το πρωί, και λίγο πριν αρχίσει η περιφορά της Εικόνας της Παναγίας

Ο Δεκαπεντάυγουστος εκτός από θρησκευτική εορτή αποτελεί και εθνική καθώς δίνει σε όλους του Έλληνες την ευκαιρία να τιμήσουν τους ήρωες του αντιτορπιλικού Έλλη που βυθίστηκε μετά από την ύπουλη ενέργεια των Ιταλών ανήμερα της γιορτής το 1940, ξεκινώντας την εποποιία του '40.
Ενώ το καταδρομικό του ελληνικού πολεμικού ναυτικού «ΈΛΛΗ» (παλαιού τύπου, ταχύτητας 20 κόμβων την ώρα, οπλισμού 2 πυροβόλων των 152 χλστμ., 4 των 102 χλστμ. και 2 των 76 χλστμ., εκτοπίσματος 2.115 τόν. και με πλήρωμα 232 άνδρες) ναυλοχούσε, με τον επίσημο μεγάλο σημαιοστολισμό του, στο λιμάνι του νησιού, με κυβερνήτη τον Πλοίαρχο Χατζόπουλο, δέχθηκε ξαφνική και απρόσμενη επίθεση, πριν προλάβει να προβάλει οποιαδήποτε αντίδραση.
Image
Τα γεγονότα είχαν εξελιχθεί ως εξής: Περί τις 8.30 το πρωί, και λίγο πριν αρχίσει η περιφορά της Εικόνας της Παναγίας, ακούστηκε ένας υπόκωφος συριγμός, από το βυθό της θάλασσας, που μέσα σε δευτερόλεπτα κατέληξε σε έκρηξη, στα ύφαλα του «ΈΛΛΗ». Κι ενώ το πλοίο τρανταζόταν από την πρώτη τορπίλη που το είχε πλήξει, βρέθηκε πνιγμένο στους καπνούς, με είκοσι μέλη του πληρώματος, που εκείνη τη στιγμή ήταν στο κατάστρωμα, στη θάλασσα. Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε δεύτερη τορπίλη, που τίναξε τα νερά του λιμανιού σε ύψος 30 μ., κι ύστερα τρίτη, που έπληξε την προκυμαία. Το σκάφος, βαρύτατα τραυματισμένο στο κέντρο, είχε τη χαριστική του βολή από την προκληθείσα έκρηξη του λεβητοστασίου του, το οποίο και μετέδωσε τη φωτιά σε μεγάλο τμήμα του πλοίου. Το πλήρωμα πρόλαβε και έκλεισε μερικά στεγανά, αλλά, τελικά, το «ΈΛΛΗ» έλαβε κλίση προς τη μια πλευρά, γωνίας 10-15°.
Παρά τη σύγχυση που είχε προκληθεί, ο κυβερνήτης μπόρεσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να καθοδηγήσει το πλήρωμα προς τις επιβαλλόμενες ενέργειες, με τις οποίες και κατορθώθηκε να διασωθούν οι τραυματίες των μηχανοστασίων. Οι προσπάθειες, ωστόσο, κατάσβεσης της πυρκαγιάς και ρυμούλκησης του σκάφους δεν απέδωσαν, και το «ΈΛΛΗ», τελικά, βυθίστηκε, μια ώρα και ένα τέταρτο ακριβώς μετά την πρώτη βολή, και λίγα λεπτά μετά την εγκατάλειψη του, κατά διαταγή του κυβερνήτη, από το πλήρωμα.
Οι στιγμές ήταν δραματικές, το δε πλήθος που παρακολουθούσε την όλη τραγωδία από τη στεριά δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και να βοηθήσει. Η πανηγυρική ατμόσφαιρα μεταβλήθηκε με μιάς σε βαρύ πένθος και η τελετή παρ’ ολίγο να ματαιωθεί. Στην Αθήνα, εξάλλου, η είδηση, που μεταδόθηκε αμέσως, όσο κι αν καταβλήθηκε προσπάθεια αποφυγής εντυπώσεων, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή. Ο πρωθυπουργός, πάντως, έδωσε αμέσως εντολή να συνεχιστεί η τελετή και να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη λιτανεία, για δε την επιστροφή των προσκυνητών απέστειλε ειδική νηοπομπή επιβατικών πλοίων με την προστασία των αντιτορπιλικών «Βασιλιάς ΓΕΩΡΓΙΟΣ» και «Βασίλισσα ΟΛΓΑ», υπό τον Αρχηγό Στόλου, Υποναύαρχο Καββαδία.
Ακολουθούν τα ονόματα των πεσόντων:
1. ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗΣ (ΠΥΡ) Π. ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ
2. ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ (ΑΡΜ) Χ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ
3. ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ (ΜΗΧ) Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
4. ΥΠΟΚΕΛΕΥΣΤΗΣ Β' (ΜΗΧ) Ι. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ
5. ΝΑΥΤΗΣ (ΘΕΡΜ) Ι. ΑΝΕΤΣΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
6. ΝΑΥΤΗΣ (ΘΕΡΜ) Γ. ΓΡΙΒΑΣ
7. ΝΑΥΤΗΣ (ΘΕΡΜ) Α. ΚΑΛΛΙΑΣ
8. ΝΑΥΤΗΣ (ΘΕΡΜ) Ι. ΜΠΟΝΟΣ
9. ΝΑΥΤΗΣ (ΘΕΡΜ) Δ. ΤΟΜΑΡΑΣ
10. ΝΑΥΤΗΣ (ΘΕΡΜ) Μ. ΠΕΤΤΑΣdefencenet.gr

Οι υποψήφιοι Ευέλπιδες δεν χρειάζεται να έχουν πλέον την ελληνική ιθαγένεια, ούτε και το ελληνικό γένος !!!

Στην προκήρυξη των εισαγωγικών εξετάσεων των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπέγραψε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, καταργείται ως αντισυνταγματική η προϋπόθεση όχι μόνο της ελληνικής ιθαγένειας αλλά και του ελληνικού γένους των υποψηφίων.
Εξισώνεται κατά τον τρόπο αυτό η μεταχείριση όλων των Ελλήνων πολιτών, καθώς η ύπαρξη ελληνικής καταγωγής από πατέρα ή μητέρα προβλέπεται συνταγματικά μόνο για την εκλογή στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και για καμία άλλη δημόσια θέση
Με απλά λόγια, οι αξιωματικοί που θα γίνουν δεκτοί στη Σχολή Ευελπίδων και στις σχολές Ναυτικών Δοκίμων και Ικάρων δεν απαιτείται να έχουν την ελληνική ιθαγένεια, αλλά ούτε και το ελληνικό γένος!

Η Δημοσκόπηση Οι 7 στους 10 περιμένουν θυμωμένοι, όραμα και σχέδιο!

Τελικά, είχαμε 360 ψήφους! Τα ερωτήματα μας είχαν σχέση κυρίως με τα αισθήματα που νιώθουμε σήμερα κι αν είχαμε την ελευθερία του χιούμορ και της άνεσης "τι θα λέγαμε στον πρωθυπουργό μας αν βρισκόμασταν πρόσωπο με πρόσωπο;". Εαν συνυπολογίσουμε οτι "το πάρε το κανό και...τρέχα" συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους(123 δηλαδη το 34,17%) μαζί με το αγωνιώδες ερώτημα "γιώργο, που πάμε;" που ήρθε δεύτερο σε ψήφους (78 δηλ 21,67%) τότε το 55,84% έχει...πρόβλημα με την ακολουθούμενη πολιτική και το κυριώτερο ...δεν την έχει κατανοήσει. Αρα, είναι επείγον ο Πρωθυπουργός να εξηγήσει τι γίνεται, που πάμε, με ποιούς, γιατί και τι περιμένουμε και πότε. Να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Στην 3η θέση έχουμε όσους παραδέχονται τον Γιώργο ως ηγέτη (69 ψήφους δηλ το 19,17%) αναγνωρίζοντας του τις προσπάθειες που κάνει εντός και εκτός Ελλάδας για να μην χρεωκοπήσει η χώρα (αρχικά), να συμμαζευτεί και να βαδίσει στην ανάπτυξη. Απροκάλυπτα θα δηλώνανε την...αίσθηση ναυτίας τους το 12,78%(46) ίσως γιατί το...κοινωνικό κούνημα είναι πολύ δυνατό και δεν υπάρχουν χάπια για την...ναυτία (όπως στη θάλασσα). Προφανώς και αυτή η κατηγορία θα πρέπει να προστεθεί στο 55,84% με συνέπεια οι...προβληματισμένοι εως...απηυδισμένοι να φτάνουν το 68,62%! Το παρήγορο για τον Γιώργο και την κυβέρνηση του πάντως είναι οτι ελάχιστοι θα θέλανε εκλογές, αρα έμμεσα πλην σαφώς ...δίνουν "τράτο" και χρόνο να αποδείξουν οτι κάνουν το σωστό. Μόνο το 5% (18) θα του έλεγαν να κάνει εκλογές! Αρα, κανείς δεν περιμένει ΤΩΡΑ απο τις κάλπες κάποια λύση στα προβλήματα της χώρας ή τα δικά του. Υπήρξε και ενα 7,22%(26) που εκφράσθηκε με τον δικό του τρόπο (οι περισσότεροι...οργισμένα)στο τι θα έλεγε εαν έβλεπε μπροστά του τον πρωθυπουργό.
Συμπέρασμα δικό μας; Οταν οι 7 στους 10 νιώθουν πολύ άβολα, αμήχανα, οργισμένα, ανασφαλείς, θυμωμένοι κλπ αλλά παρ' όλα αυτά δίνουν συνειδητά "πολιτικό χρόνο" στον Γιώργο να προχωρήσει στα σχέδια του, τότε το ζητούμενο απο την πλευρά του πρωθυπουργού είναι να δώσει ξεκάθαρο αναπτυξιακό όραμα κια σχέδιο. Οσο έχει τον...χρόνο
  
 
 
 
 
 

Παπανδρέου: "Κάναμε τα πρώτα μεγάλα βήματα"

Ο Πρωθυπουργός, κ. Γ. Παπανδρέου, βρέθηκε σήμερα στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Παναγιά την Εκατονταπυλιανή, στην Πάρο όπου παραθερίζει. Μετά τη Θεία Λειτουργία έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Γιορτάζουμε την Παναγία, είναι μία από τις λαμπρότερες γιορτές της Ορθοδοξίας και του λαού μας, συμβολίζει το Πάσχα του καλοκαιριού, συμβολίζει την ελπίδα.
Ήμασταν όλοι κοινωνοί μιας πολύ δύσκολης χρονιάς για την Ελλάδα, για την πατρίδα μας. Όμως με συλλογική προσπάθεια, με συλλογική θυσία ακόμα, κάναμε τα πρώτα μεγάλα βήματα, κατακτήσαμε τους πρώτους μεγάλους στόχους για να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση.Και όχι μόνο να την ξεπεράσουμε, αλλά για να κάνουμε την κρίση ελπίδα, να κάνουμε την κρίση ευκαιρία, ώστε να αναμορφώσουμε τη χώρα, να γίνει μια Ελλάδα ισχυρή, βιώσιμη, μια Ελλάδα Δικαιοσύνης, ανθρωπιάς και προσφοράς.
Για αυτό θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, χρόνια πολλά, καλή μας δύναμη.
Είναι όμως η σημερινή μέρα, φέτος, ιδιαίτερης σημασίας, είναι ακόμα πιο λαμπρή η γιορτή της Παναγίας. Για πρώτη φορά εδώ και περίπου 90 χρόνια γίνεται επισήμως η γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγία Σουμελά, στην Τραπεζούντα. Είναι γεγονός σημαντικό, είναι γεγονός ιστορικό. Είναι σημαντικό γεγονός για τον Ποντιακό Ελληνισμό και τις παραδόσεις του.
Είναι σημαντικό γεγονός για όλους μας, γιατί αναδεικνύει και ένα πνεύμα, το οποίο ελπίζω να εδραιωθεί, ένα πνεύμα συνεργασίας και ειρήνης μεταξύ των λαών μας ,ΓΑΠ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΤΙΣ 21 ΕΝΘΟΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΟΥ???
http://www.thebest.gr

Αποδοκίμασαν και τον υφυπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη στη Λευκάδα


Οι θαμώνες ταβέρνας στην οποία πήγε για φαγητό τις ημέρες των διακοπών τουΤις αποδοκιμασίες πολιτών εισέπραξε και ο Υφυπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, στη διάρκεια των διακοπών του στην Λευκάδα. Όπως ανέφεραν στο thebest.gr αυτόπτες μάρτυρες, την περασμένη Δευτέρα ο υφυπουργός επισκέφθηκε την ταβέρνα "Τηλέγραφος" στον Άγιο Ιωάννη της Λευκάδας. Όταν πολίτες που κάθονταν σε γύρω τραπέζια αντιλήφθηκαν τον κ. Κουτρουμάνη άρχισαν με δυνατή φωνή να κάνουν σχόλια του τύπου "τους βλέπεις, μια χαρά περνάνε", "θα ξανάρθουν για να ζητήσουν ψήφο" και άλλα παρόμοια.
Τα σχόλια ήταν ηχηρά, με εμφανή τη διάθεση να φτάσουν στα αυτιά του υφυπουργού. Και φυσικά έφτασαν. Ο κ. Κουτρουμάνης, γνωστός για τον ήπιο χαρακτήρα του και θέλοντας προφανώς να αποφύγει τα χειρότερα, δεν απάντησε, αλλά μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από την ταβέρνα.
Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση στους ανθρώπους που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, ήταν ότι ενώ τα σχόλια ξεκίνησαν από μία παρέα, γρήγορα επεκτάθηκαν και σε γύρω τραπέζια. Μάλιστα, αν ο κ. Κουτρουμάνης έκανε το λάθος να εμπλακεί σε συζήτηση, είναι πιθανόν τα αίματα να άναβαν. "Ο κόσμος που έκανε τα σχόλια έδειχνε ιδιαίτερα αγανακτισμένος, παρότι δεν έδειχνε να γνωρίζει προσωπικά τον υφυπουργό" μας είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες που μας περιέγραψαν το συμβάν.
Το φαινόμενο της δημόσιας αποδοκιμασίας πολιτικών λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Χαρακτηριστικό το επεισόδιο που συνέβη προ ημερών στην Πάρο εις βάρος του πρώην προέδρου της Βουλής κ. Σιούφα.

http://www.thebest.gr

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ.ΠΟ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα για δολοφονίες,ληστείες βιασμούς, διαρρήξεις, ναρκωτικά, ιερόδουλες

Το Υπουργείο Προστασίας του Κακομοίρη Πολίτη έβαλε τέλος στην εγκληματικότητα.
Πώς;
Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα για ληστείες βιασμούς, διαρρήξεις, ναρκωτικά, ιερόδουλες και άλλα ωραία ...
Μπράβο στον Χρυσοχοϊδη...Το είπε και τό΄κανε.


Η Τρέμη και ο Χατζηνικολάου αρχίζουν με την Μέρκελ και τελειώνουν
με τον Τρισέ...

Τα υπόλοιπα της ενδοχώρας καλά κρατούν...

Έβαλε μια σειρά ο Υπουργός και μπράβο του.

Όλα γίνονται αθόρυβα και ο καθένας κάνει την δουλειά του.

Οι απολυμένοι κλείνουν τους δρόμους αθόρυβα....


οι λαθρομετανάστες καταφθάνουν καθημερινά από τα νησιά μας στην Σατωβριάνδου στην Βερανζέρου και γενικά στα πέριξ του Κέντρου....αθόρυβα....

Οι πρεζέμποροι Αφρικανοί στο Ιστορικό Κέντρο άρχισαν να ρίχνουν τις τιμές συμβάλλοντας στην κρίση....αθόρυβα....

Οι ηλικιωμένοι ληστεύονται...αθόρυβα....

Οι Νιγηριανές στην Γ΄Σεμπτεμβρίου έφτασαν την ταρίφα στα 10 ευρώ βοηθώντας και αυτές το έργο του Παπακωνσταντίνου.....αθόρυβα....
Εντάξει μαθαίνω για κάποια καθημερινά μαχαιρώματα στην Κουμουνδούρου μεταξύ αλλοδαπών που εκμεταλλεύονται εκδιδόμενους.....πάντα όμως αθόρυβα.....

Στα στενάκια του Ψυρρή μου είπε κάτοικος της περιοχής
οι βιασμοί τα βράδια είναι σύνηθες φαινόμενο αλλά ....αθόρυβα..


Οι Αστυνομικοί συντάκτες των ΜΜΕ άρχισαν να ειδικεύονται σε άλλα ρεπορτάζ γιατί το έγκλημα κατατροπώθηκε και κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι.

Έμαθα ότι εξακολουθεί να υπάρχει Υφυπουργός στο Προστασίας είναι ακόμα ο Βούγιας με αρμοδιότητα την Προστασία του Λαθρομετανάστη (τον Έλληνα ποιός την χέζει)!
Όλα αθόρυβα σε αυτήν την Πόλη τελευταία.....

Επί τέλους να ηρεμήσουμε!http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com

Αλλοδαποί έκλεβαν μηχανάκια και τα έστελναν στην πατρίδα τους


Σε πραγματικό μπελά είχε εξελιχθεί τους τελευταίους έξι μήνες για τους ιδιοκτήτες μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών, αλλά και για την Αστυνομία στα Χανιά, μια τετραμελής σπείρα αλλοδαπών κλεφτών, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος.


Οι νεαροί διαρρήκτες, τρεις Ρουμάνοι και ένας Γεωργιανός ηλικίας από 17 έως και 29 χρόνων, έκλεβαν ό,τι κυκλοφορούσε στην πόλη από μηχανάκια και «παπάκια». Οι δύο από αυτούς τα άρπαζαν και τα πωλούσαν για 400 ευρώ το καθένα στους άλλους δύο, οι οποίοι διέλυαν τα εξαρτήματα, έβαζαν τα ανταλλακτικά σε κούτες και τα έστελναν με λεωφορείο στη Ρουμανία!

Οι δράστες είχαν διαπράξει συνολικά 15 κλοπές δικύκλων, αλλά εντοπίστηκαν όταν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων βρήκαν μία μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί στις 6 Αυγούστου. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια και σε χώρους που χρησιμοποιούσαν, όπου βρέθηκαν ακόμη διάφορα ανταλλακτικά και πλαστικά μέρη άλλων τεσσάρων κλεμμένων μοτοσικλετών, πλήθος εξαρτημάτων από κλεμμένες μηχανές τοποθετημένα σε χαρτοδέματα έτοιμα για εξαγωγή από την χώρα, αλλά και μεγάλο αριθμό διαρρηκτικών εργαλείων.
http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ : ΑΘΑΝΑΤΟΣ . Παραδόθηκε, ο δράστης της δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα

Το τι συμβαίνει στη Βόρειο Ήπειρο -παρά το κλίμα που επιχειρούν ορισμένοι να μεταδώσουν ψευδώς- είναι γνωστό στους Ελληνόψυχους, μιας και οι διώξεις των αδερφών μας δεν έχουν σταματήσει στιγμή. Το δυστύχημα είναι πως δεν τα βλέπουν εκείνοι που πρέπει και ειδικά οι κυβερνώντες, που έσπευσαν να... συσφίξουν τις σχέσεις με την Αλβανία! Πόσο ακόμη Ελληνικό Αίμα θα ανεχόμαστε να χύνεται;;;
Πριν από λίγο (7.30 ώρα Αλβανίας) παραδόθηκε στην αστυνομική διεύθυνση της Αυλώνας ο Ilir Muka δράστης – οδηγός του αυτοκινήτου που δολοφόνησε τον 35 χρονο Χιμαριώτη Αριστοτέλη Γκούμα. Για τη σύλληψη του είχαν ανακοινωθεί ρήτρα 20,000 δολάρια. Συμφώνα με τα αλβανικά μέσα ο δράστης κρύβονταν στα Τίρανα.
http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com

Ακόμη και Ασιάτες λαθρομετανάστες έχουν χασισοφυτείες στην Ελλάδα!Έτριβαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς που είχαν... θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση ένα μποστάνι με εποχιακά αγροτικά κηπευτικά σε αγροτική περιοχή του Ορχομενού, όταν διαπίστωσαν ότι την χασισοφυτεία που είχαν εντοπίσει την καλλιεργούσε ένας πρόσφυγας από το... Μπαγκλαντές!

Ο 44χρονος Ασιάτης είχε αγοράσει το μποστάνι, αλλά φαίνεται πως τα έσοδα από τα αγροτικά προϊόντα του δεν του έφταναν και σκέφτηκε να τα ενισχύσει φυτεύοντας... χασισόδεντρα! Έτσι, έφτιαξε την δική του φυτεία καλλιεργώντας 25 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης τα οποία έφτασαν σε ύψος από 1,20 έως 2,30 μέτρα, ενώ είχε φυτέψει και άλλα τέσσερα σε πλαστική γλάστρα, τα οποία είχαν ύψος από 30 εκατοστά ως ένα μέτρο! Η φυτεία ξεριζώθηκε και κατασχέθηκε, ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς. 
 
 
 
http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com

Άνθρακες για την κυβέρνηση η ψήφος των μεταναστών στις δημοτικές!

ΣΕ μεγάλο «φιάσκο» αναδεικνύεται η απόφαση της κυβέρνησης να χορηγήσει δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες που ζουν στη χώρα μας και μαζί καταρρέει σαν... χάρτινος πύργος το όραμα του Γ. Παπανδρέου για ενσωμάτωσή τους στην ελληνική κοινωνία. Παράλληλα εξανεμίζονται και οι προσδοκίες της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ εν όψει εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς πίστευαν ότι οι αλλοδαποί θα έσπευδαν κατά χιλιάδες στις κάλπες προκειμένου να ψηφίσουν τους υποψηφίους του... ευεργέτη τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία η ανταπόκριση είναι μηδαμινή κι ενώ στην κυβέρνηση εκτιμούσαν ότι περί τους 250.000 θα κατέθεταν αιτήσεις προκειμένου να εγγραφούν στους σχετικούς καταλόγους, ο τελικός αριθμός δεν θα υπερβεί τις 30.000! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλοι ανεξαιρέτως θα πάνε να ψηφίσουν.

Πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα μέχρι στιγμής έχουν υποβάλει τα χαρτιά τους μόλις 2.000 αλλοδαποί και αναμένεται στις επόμενες 15 μέρες, που τελειώνει η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών, να φτάσουν τους 2.200.

Σε μικρότερους δήμους οι αιτήσεις αντιπροσωπεύονται με διψήφιους αριθμούς και σε μεγαλύτερους, όπως το Αιγάλεω, με τριψήφιους!

Ο κυβερνητικός σχεδιασμός προέβλεπε πως οι αλλοδαποί, οι οποίοι θα είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν, θα μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα υπέρ του ΠΑΣΟΚ μια και η εκλογική του δύναμη έχει συρρικνωθεί απελπιστικά μετά τα αντιλαϊκά μέτρα των τελευταίων μηνών.

Πίστευαν λοιπόν οι κυβερνητικοί παράγοντες πως οι αλλοδαποί θα έτρεχαν... σωρηδόν να ψηφίσουν μια και θα είχαν μεγαλύτερη κατοχύρωση έναντι των άλλων και θα ήταν πιο εύκολο να νομιμοποιηθούν. Ως ανταπόδοση δε, ή από υποχρέωση, θα ψήφιζαν τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ. Όμως φαίνεται ότι λογάριαζαν... χωρίς τον ξενοδόχο. Οι μετανάστες έδειξαν απροθυμία που κανείς δεν είχε προβλέψει σ' αυτή την έκταση.

Το γεγονός ερμηνεύεται ως άρνηση ή αδυναμία των αλλοδαπών να ενταχθούν στον κοινωνικό ιστό ή να αισθανθούν μέλη του συστήματος.

Επίσης εκτιμάται ότι οι αλλοδαποί δεν έκαναν αιτήσεις διότι φοβούνται πως, ενώ μέχρι τώρα ήταν ανεξέλεγκτοι, με τη δημογραφική αποτύπωση θα είχαν πλέον υποχρεώσεις, έλεγχο του εισοδήματός τους, φόρους κ.λπ.

Ενδεικτικό της απροθυμίας των αλλοδαπών να «ενστερνιστούν» την... ευκαιρία που πίστευε η κυβέρνηση ότι τους πρόσφερε, είναι το γεγονός ότι ο αριθμός των αιτήσεων που έκαναν οι αλλοδαποί για να ψηφίσουν, σε άλλους δήμους, αναλογικά είναι μικρότερος και από αυτόν της Αθήνας.

Έτσι στον Πειραιά έχουμε 350 αιτήσεις (σ.σ.: και είναι άγνωστο αν όλες γίνονται δεκτές) και στο Αιγάλεω έχουμε μόλις 160!

Οι αιτήσεις ανά εθνικότητα
Όσον αφορά τις αιτήσεις που έγιναν στην Αθήνα (1.559 μέχρι τέλος Ιουλίου και 2.000 μέχρι σήμερα) οι αλλοδαποί που τις υπέβαλαν προέρχονται: από το Μπαγκλαντές 540, από το Πακιστάν 259, από την Αλβανία 453, από την Αίγυπτο 47, από την Ινδία 71, από τη Ρωσία 2, από τη Νιγηρία 19, από τη Λιβύη 1, από τη Γεωργία 1, από τη Σιέρα Λεόνε 15, από το Μαρόκο 8, από το Ιράν 1, από το Ιράκ 1, από τις Φιλιππίνες 40, από τη Συρία 25, από την Ουκρανία 8, από την Ουγκάντα 2, από τη Μολδαβία 5, από τη Σρι Λάνκα 22, από την Γκάνα 10, από την Αιθιοπία 14, από την Ιορδανία 1, από την Γκάμπια 1, από την Αλγερία 5, από το Σουδάν 3, από τη Σενεγάλη 1, από τη Λιβύη 1 και από την Ιορδανία 2.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...