Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ... ΜΕ 32ΕΚ, ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ


Η Γερμανία στο πλευρό των πληγέντων του Πακιστάν


Tην παροχή επιπλέον 32 εκατομμυρίων δολαρίων στο Πακιστάν ανακοίνωσε η Γερμανία, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό της βοήθειας της χώρας στα 50 εκατομμύρια δολάρια.

Σχολιάζοντας την συγκεκριμένη απόφαση, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Βέρνερ Χόγιερ, δήλωσε χαρακτηριστικά, «Η Γερμανία θα στηρίξει το Πακιστάν ώστε να καλύψει τις άμεσες ανάγκες που προκάλεσαν οι πλημμύρες και θα διατηρήσουμε την υποστήριξη μας μέσω της μακροχρόνιας ανάπτυξης και συνεργασίας μας για να ξεπεράσουμε τις διαρθρωτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει το έθνος».


http://www.zougla.gr

"ΕΚΡΑΞΑΝ " Και τον Υφυπουργο Εργασίας


«Τα άκουσε» και ο Κουτρουμάνης


Σχόλια του τύπου «τους βλέπεις, μια χαρά περνάνε» και «θα ξανάρθουν για να ζητήσουν ψήφο» προκάλεσε η παρουσία του υφυπουργού Εργασίας στην ταβέρνα «Τηλέγραφος» στον Άγιο Ιωάννη της Λευκάδας, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Κουτρουμάνης.

Τα σχόλια ήταν ηχηρά, με εμφανή τη διάθεση να φτάσουν στα αυτιά του υφυπουργού. Και φυσικά έφτασαν. Ο υφυπουργός Εργασίας δεν θέλησε να απαντήσει, πράξη που ίσως να άναβε τα πνεύματα, και επέλεξε να αποχωρήσει από την ταβέρνα.

«Ο κόσμος που έκανε τα σχόλια έδειχνε ιδιαίτερα αγανακτισμένος, παρότι δεν έδειχνε να γνωρίζει προσωπικά τον υφυπουργό» αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Πηγή: thebest.gr

Ο ΓΑΠ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΗ ΦΟΡΩΝ ,


  • ΦΠΑ: Νωρίτερα η μετάταξη αγαθών και υπηρεσιών στο 23% - Προείσπραξη εσόδων μελετά η κυβέρνηση

Επίσπευση του μέτρου της μετάταξης των προϊόντων από τον χαμηλό 11% στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ 23%, προείσπραξη φορολογικών εσόδων, αλλά και νέα περαίωση είναι τα τρία σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση για να περιορίσει την «τρύπα» στα κρατικά ταμεία που ξεπερνά τα 2,6 δις. ευρώ στο επτάμηνο.
Στο υπουργείο Οικονομικών έχουν θορυβηθεί με την απόκλιση που σημειώνουν τα δημόσια έσοδα που αποτέλεσε και ένα σημείο για το οποίο ανησύχησε ιδιαίτερα η τρόικα στον πρόσφατο έλεγχο που έκανε για την πορεία εφαρμογής του Μνημονίου.
Το κλιμάκιο διαπίστωσε ότι παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί τα έσοδα υστερούν σημαντικά σχετικά με τους στόχους που έχουν τεθεί πιέζοντας έτσι την κυβέρνηση για διορθωτικές κινήσεις.

Όπως σιγοψιθυρίζουν ακόμη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κάθε μέλος της παρούσας κυβέρνησης, θα έπρεπε να έχει ήδη στο χέρι ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή.

Ακροβασίες Παπανδρέου με τίμημα την ασφάλεια της Ελλάδας

Aυτή την εποχή γίνονται σκληρές επιλογές στην ευρύτερη περιοχή μας – που μοιάζουν με προετοιμασία μιας ανάφλεξης. Ίσως η ανάφλεξη να μην είναι αναγκαία ή βέβαιη, αλλά καταφανώς δημιουργούνται στρατόπεδα:
Από τη μια οι ΗΠΑ και οι πιστοί και αναντίρρητοι σύμμαχοί της.
Από την άλλη όσοι – ως «αντιρρησίες» και «αυτονομημένοι», σύμμαχοι ή μη – είτε διατάσσονται εναντίον των αμερικανικών συμφερόντων είτε επιχειρούν, μάλλον ανεπιτυχώς, να συνδυάσουν την εξυπηρέτηση των σχεδιασμών των ΗΠΑ και των δικών τους ιδιαίτερων βλέψεων.
1. Στην πρώτη κατηγορία κατατάσσεται ιστορικά το Ισραήλ, το οποίο, παρά την αυτόνομη στρατηγική της επιβίωσής του, επιτελεί τον ρόλο του επιτηρητή των ΗΠΑ στην πάντα επικίνδυνη και δυνάμει εύφλεκτη Μέση Ανατολή.
2. Στη δεύτερη κορυφαίος ανταγωνιστής και κατ' εξοχήν ατίθασος παράγοντας είναι το Ιράν, το οποίο αυτές τις μέρες έχει προβεί σε σειρά εξαιρετικά προκλητικών για τα αμερικανικά συμφέροντα τοποθετήσεων:
● Ετοιμάζεται να λειτουργήσει τον πρώτο πυρηνικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με ρωσικό καύσιμο. Σύμφωνα με τον αναλυτή Τζέφρι Γκόλντμπεργκ του Αtlantic Μonthly, τεύχος Σεπτεμβρίου (αναπαραγωγή του δημοσιεύματος στα Νέα), ίσως εντός μηνών αυτός ο σταθμός δεχθεί, όπως και όλες οι ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις, αιφνίδιο ισραηλινό βομβαρδισμό. Το δημοσίευμα μοιάζει με άσφαιρο εκβιασμό, αλλά τι σημασία έχει;
Ανακοινώνει ότι θα αρχίσει την κατασκευή νέου εργοστασίου για τον εμπλουτισμό ουρανίου το πρώτο εξάμηνο του 2011, παρά την επιβολή νέου γύρου διεθνών κυρώσεων.
«Ολοκληρώσαμε την επιλογή των τοποθεσιών για δέκα νέες εγκαταστάσεις εμπλουτισμού ουρανίου. Η κατασκευή του πρώτου νέου εργοστασίου θα αρχίσει πριν από τα τέλη του έτους (20 Μαρτίου 2011)» σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο.
Προαναγγέλλει ότι, ως απάντηση στις διεθνείς κυρώσεις για το πυρηνικό του πρόγραμμα, «θα βγάλει από το καλάθι των νομισμάτων του το δολάριο και το ευρώ» και θα τα αντικαταστήσει με το ριάλ και τα νομίσματα των χωρών που δέχονται να συνεργαστούν μαζί του, ενώ δεν θα πουλά ούτε το πετρέλαιό του σε δολάρια ή ευρώ.
Το θερμόμετρο σαφώς ανεβαίνει και το Ισραήλ είναι ένα ερώτημα αν θα περιμένει την αμερικανική realpolitik να διευθετήσει με κάποιον «ψυχρό» τρόπο τις διαφορές της με το Ιράν ή θα γίνει ο «τρελός» που θα βάλει φωτιά στα τόπια προκαλώντας μια γενικότερη ανάφλεξη.

Ο παράγων Τουρκία
Στο ενδιάμεσο αυτού του δίπολου κινείται η Τουρκία, η οποία ήδη βρίσκεται σε μια εσωτερική αναταραχή καθώς το επόμενο δίμηνο ίσως αποβεί καθοριστικό για το εσωτερικό πολιτικό μέλλον της. Η διαπάλη του «ισλαμοδημοκράτη» και «νεοοθωμανού» Ερντογάν με το «κοσμικό» και στρατιωτικό κεμαλικό κατεστημένο θα κορυφωθεί με το δημοψήφισμα για την έγκριση της συνταγματικής μεταρρύθμισης, που θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.
Εν τω μεταξύ έχει αναζωπυρωθεί το αντάρτικο του κουρδικού ΡΚΚ, όμως το σημαντικότερο στοιχείο της πολιτικής του Ερντογάν είναι το αυτοκρατορικό παιχνίδι στη Μέση Ανατολή και το Αιγαίο:
1. Έναντι της Ελλάδας σείει το «μαστίγιο» ενός θερμού επεισοδίου κρατώντας στο άλλο χέρι το «καρότο» της ειρηνικής προσέγγισης – και της μείωσης των εξοπλισμών, την ώρα που η ίδια... εξοπλίζεται σαν αστακός!

Το τρένο ...της Ζωής


Η ζωή είναι σαν ένα ταξίδι με το τρένο.
Επιβιβάζεσαι συχνά και αποβιβάζεσαι, υπάρχουν ατυχήματα,
σε μερικές στάσεις ευχάριστες εκπλήξεις
και βαθιά λύπη σε άλλες
Όταν γεννιόμαστε. Είναι τα αδέρφια μας, οι φίλοι μας
κι αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι που αγαπάμε και επιβιβαζόμαστε στο τρένο,
συναντάμε ανθρώπους, για τους οποίους πιστεύουμε ότι θα μας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού: τους γονείς μας.
Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Θανάσιμο ατύχημα στα "βατράχια" - Νεκρός σημαιοφόρος


ImageΤραγικό δυστύχημα κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής διαδικασίας στη ΜΥΚ. Στις 09:15 σήμερα 19 Αυγούστου 2010 κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στην Διοίκηση Υποβρύχιων Καταστροφών τραυματίστηκε θανάσιμα πέφτοντας από ύψος 22 μέτρων ο αξιωματικός του Π.Ν. Σημαιοφόρος Γ.Λυκάκης.
Μεταφέρθηκε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Αττικό Νοσοκομείο όπου την 10:35  κατέληξε. Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) και αυτεπάγγελτη προανάκριση.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ε. Βενιζέλος, Αναπληρωτής πουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης και ο Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.
Ο άτυχος αξιωματικός έπεσε από την «αράχνη», το δίχτυ αναρρίχησης στον πύργο εκπαίδευσης και από ύψος 22 μέτρων.
Θερμά συλληπητήρια και από το defencenet.gr στην οικογένεια του θανόντος και στο Π.Ν.
Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλου κηρύχθηκε διήμερο πένθος στις Ε.Δ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ε.Ε.:" Ο.Κ. η δεύτερη δόση, αλλά πάρτε πιο σκληρά μέτρα"! ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!!!


ImageΗ Επιτροπή θεωρεί ότι η Ελλάδα πληροί τους όρους για να λάβει τη δεύτερη δόση δανείων από τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ, αλλά θα χρειαστούν πρόσθετες αλλαγές-επιβαρύνσεις για τους εργαζόμενους στο ασφαλιστικό, απελευθέρωση της ενέργειας και λύσεις στις ελλειματικές ΔΕΚΟ και ταχύτερο άνοιγμα των "κλειστών" επαγγελμάτων. Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσιοποίησε την αξιολόγηση των μέτρων που έλαβε η Ελλάδα για να συμμορφωθεί προς την απόφαση του Συμβουλίου της 10ης Μαΐου 2010 ώστε να διορθωθεί η κατάσταση υπερβολικού ελλείμματος. Η Επιτροπή δημοσίευσε παράλληλα έκθεση στο πλαίσιο του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, το οποίο χρηματοδοτείται από τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ και από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Η Επιτροπή θεωρεί ότι το συνολικά θετικό αποτέλεσμα της εκτίμησης της συμμόρφωσης προλειαίνει το έδαφος για την εκταμίευση της δεύτερης δόσης δανείων και πιστεύει ότι τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ θα εγκρίνουν και καταβάλουν τη δεύτερη αυτή δόση.
«Το πρώτο εξάμηνο του 2010 η Ελλάδα κατόρθωσε να εξυγιάνει σε εντυπωσιακό βαθμό τα δημόσια οικονομικά της και σημείωσε ταχεία πρόοδο σε μεγάλες διαθρωτικές μεταρρυθμίσεις», δήλωσε ο αρμόδιος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Επίτροπος Olli Rehn, σημειώνοντας ωστόσο ότι «παρά τη σημαντική πρόοδο, δεν έχουν εκλείψει οι προκλήσεις και οι κίνδυνοι. Η κυριότερη άμεση πρόκληση είναι η διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας και χρηματοοικονομικής σταθερότητας στον τραπεζικό τομέα. Ταυτόχρονα πρέπει να επιταχυνθεί το πρόγραμμα των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, ώστε να αποδεσμευθεί το τεράστιο δυναμικό αύξησης της οικονομικής μεγέθυνσης».
"Οι δημοσιονομικές εξελίξεις το πρώτο εξάμηνο του 2010 υπήρξαν θετικές, καθώς το έλλειμμα μειώθηκε κατά 46%, ταχύτερα από τον προγραμματισμό. Οι συνολικές δημόσιες δαπάνες μειώθηκαν κατά 16,9% σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2009, γεγονός που αντικατοπτρίζει περικοπές, τόσο στις πρωτογενείς δαπάνες (συμπεριλαμβανομένων των μισθών στον δημόσιο τομέα), όσο και στις κεφαλαιουχικές. Ο δημοσιονομικός στόχος, όμως, διατρέχει ορισμένους κινδύνους.
Τα συνολικά ταμειακά έσοδα αυξήθηκαν το πρώτο εξάμηνο κατά 5,9%, ποσοστό πολύ χαμηλότερο από τον ετήσιο στόχο αύξησης κατά 15,6%, παρά τη μεγαλύτερη από την αναμενόμενη ονομαστική αύξηση του ΑΕΠ, λόγω του πληθωρισμού που διαμορφώθηκε σε επίπεδα υψηλότερα από τα προσδοκώμενα και της σχετικά μεγάλης βαρύτητας της φορολογίας στη σύνθεση της οικονομικής ανάπτυξης.
Πρόσθετους κινδύνους για τον στόχο εγκυμονούν η συσσώρευση ληξιπρόθεσμων οφειλών, οι έως τώρα χαμηλές οικονομικές επιδόσεις των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και των ασφαλιστικών ταμείων, καθώς και η κάλυψη, κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, της πτώσης των δαπανών. Αν χρειαστεί, θα ληφθούν διορθωτικά μέτρα ώστε να αποφευχθεί κάθε ολίσθηση στην εκτέλεση του προϋπολογισμού κατά το δεύτερο εξάμηνο.
Συντελέστηκε σημαντική πρόοδος στο πεδίο των διαρθρωτικών φορολογικών μεταρρυθμίσεων. Η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος και της δημόσιας διοίκησης προχώρησε ταχύτερα από το χρονοδιάγραμμα. Με τις παραμετρικές αλλαγές που επήλθαν στο συνταξιοδοτικό σύστημα θα βελτιωθεί σημαντικά η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά του.
 Ενδέχεται να χρειαστούν ορισμένα ακόμη μέτρα το 2011,

«Εξοφλήστε τα χρέη σας μέχρι 10 Σεπτεμβρίου, αλλιώς κατάσχεση»

Εξοφλήστε την Εφορία ώς τις 10 Σεπτεμβρίου, αλλιώς έρχεται κατάσχεση της περιουσίας σας, λέει το υπουργείο Οικονομικών εν είδει «τελεσιγράφου» σε 90 μεγαλοοφειλέτες που χρωστούν στο Δημόσιο 35,9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ κατέχουν ακίνητη περιουσία συνολικής αξίας 176,5 εκατ. ευρώ! 
(ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 90,ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 300ΕΥΡΩ,ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ,ΔΕΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΥ ΟΜΩΣ,ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ)

Στα 316,954 δισ. ευρώ το χρέος από 310,387 δισ. ευρώ στο τέλος Μαρτίου


   Στα 316,954 δισ. ευρώ ανήλθε στο χρέος της κεντρικής κυβέρνησης στις 30 Ιουνίου 2010, από 310,387 δισ. ευρώ στο τέλος Μαρτίου. Τα ταμειακά διαθέσιμα του ελληνικού δημοσίου στο τέλος Ιουνίου ανέρχονταν σε 7,465 δισ. ευρώ από 7,159 δισ. ευρώ στις 31 Μαρτίου, ενώ οι εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου διαμορφώνονταν σε 25,496 δισ. ευρώ από 25,408 αντίστοιχα. Αυτά προκύπτουν από τα στοιχεία για την εξέλιξη του δημοσίου χρέους που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η μεταβολή του χρέους της Κεντρικής Κυβέρνησης για το δεύτερο τρίμηνο του 2010 που ανήλθε στα 6,57 δισ. ευρώ, κατά κύριο λόγο, αντανακλά το ταμειακό έλλειμμα του δευτέρου τριμήνου του 2010 ύψους 5,69 δισ. ευρώ, ενώ η υπόλοιπη αύξηση οφείλεται σε παράγοντες όπως η αύξηση των διαθεσίμων του Ελληνικού Δημοσίου και σε αναπροσαρμογές στην αποτίμηση τιμαριθμοποιημένου χρέους.

Πως βουλιάζει ο ΟΤΕ, για να παραδοθεί στους γερμανούς!

Γκάζι προς τον… γκρεμό πατάει η διοίκηση Βουρλούμη, οδηγώντας τον ΟΤΕ στην ταχύτερη, ίσως, στην ευρωπαϊκή ιστορία απαξίωση βασικού τηλεπικοινωνιακού παρόχου, επιβεβαιώνοντας ότι είναι άξιος ο μισθός του από την Deutsche Telekom –ως γνωστόν, ο κ. Βουρλούμης παραμένει… πειρατικά στο τιμόνι του ΟΤΕ, παρά τη βούληση του Δημοσίου να αποπεμφθεί, ιδιαίτερα μετά την παραπομπή του σε δίκη, για απιστία σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του Οργανισμού.
Η τιμή της μετοχής του Οργανισμού ήδη έχει υποχωρήσει κάτω από τα 6 ευρώ και η κεφαλαιοποίησή του χαμηλότερα από το εξευτελιστικό επίπεδο των 3 δις. ευρώ, καθώς οι διοικητικές πρακτικές της ομάδας Βουρλούμη έχουν οδηγήσει σε ένα ιδιότυπο ράλι φυγής των συνδρομητών του, που το πρώτο εξάμηνο του έτους ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Την ίδια στιγμή, οι νέες υπηρεσίες, στις οποίες ποντάρει ο ΟΤΕ τα… ρέστα του, όπως η συνδρομητική τηλεόραση μέσω διαδικτύου, απαξιώνονται από τις πρωτοφανείς γκάφες της διοίκησης και ο Οργανισμός μοιάζει παγιδευμένος σε μια πορεία διολίσθησης χωρίς τέλος.

“Γκάφα” με το ΛΑΦΚΑ με θύματα συνταξιούχους


Απίστευτοι γκαφατζήδες στο υπουργείο Οικονομικών, προκαλούν αναστάτωση σε  χιλιάδες συνταξιούχους οι οποίοι είδαν να μειώνεται η σύνταξή τους επειδή τους έγινε παράνομα μεγαλύτερη παρακράτηση του ΛΑΦΚΑ.

Αφού δεν τιμωρούνται οι κλέφτες, ας τιμωρηθούν οι ψεύτες!!!
Μπήκαμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και οδεύουμε προς την σκληρή πραγματικότητα που μας περιμένει τον Σεπτέμβρη δηλ. η επιστροφή των πολλών από τις διακοπές και η ανώμαλη προσγείωση όλων μας μετά από την ψευτοχαλάρωση του καλοκαιριού.

Λέω ψευτοχαλάρωση γιατί τα γεγονότα και οι ειδήσεις μας κράτησαν σε εγρήγορση οπότε λίγο πολύ ξέρουμε τι μας περιμένει.

Ακούσαμε ότι η Τρόικα απαιτεί από τους κυβερνήτες μας και άλλα σκληρά μέτρα για να μας δώσουν την επόμενη δόση δανείου και όπως είναι φυσικό οι εξ Πάρου παραθεριστές προαναγγέλλουν και άλλες περικοπές που όμως θα είναι γαρνιρισμένες και με ολίγη κοινωνική ευαισθησία!!!

Επίσης ακούσαμε ότι η επίσκεψη του Ισραηλινού Πρωθυπουργού θα φέρει την βιομηχανική ανάπτυξη στην Ελλάδα μια και θα κατασκευάζουμε από κοινού οπλικά συστήματα που θα ανατρέψουν όλα τα στάτους κβο της περιοχής οπότε οι φίλοι μας οι Τούρκοι θα φοβηθούν και θα μας ζητήσουν συγνώμη για τις..........
καλοκαιρινές παραβιάσεις των αεροπλάνων και των πλοίων τους, θα ανακαλέσουν την αμφισβήτηση των γκρίζων ζωνών και θα στείλουν το ερευνητικό τους σκάφος να κάνει έρευνες για πετρέλαιο σε μια λίμνη στα ανατολικά της Τουρκίας!!!

Α ξέχασα και ο κ. Σαμαράς μας ανακοίνωσε στις καλοκαιρινές περιοδείες του ότι έχει την λύση για έξοδο από το Δ.Ν.Τ αλλά και γενικά από την κρίση. κ. Σαμαρά σας παρακαλούμε λυπηθείτε μας και βοηθήστε τον κ. Παπανδρέου σαν πρώην συμμαθητή και συγκάτοικο σας στα στερημένα φοιτητικά σας χρόνια στα φτωχοπανεπιστήμια του εξωτερικού!!!

Βοηθήστε τον και δώστε του την μυστική φόρμουλα σας και εμείς δεν θα πούμε τίποτα όταν αποφασίσετε να συγκυβερνήσετε, αφού όλα θα γίνουν για το καλό του τόπου!!!

Αυτά και άλλα θαυμαστά ακούσαμε όπως ότι ήρθε ο ιός του Ανατολικού Νείλου οπότε κάποια στιγμή θα σκάσουν μύτη ίσως και ο ιοί του δυτικού, βόρειου και του νότιου Νείλου. Μας είπαν επίσης ότι μάλλον θα χρειαστεί να εμβολιαστούν σε πρώτη φάση οι εκπαιδευτικοί, μετά όλοι μας και φαντάζομαι ότι σύντομα θα μας πουν ότι καλό θα είναι να μη συναθροιζόμαστε για λόγους υγείας σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους όπως σε πορείες απεργιών, σε ενημερωτικές συγκεντρώσεις, σε αμφιθέατρα κ.τ.λ.

Μας είπαν πολλά αλλά ξέχασαν να μας πουν τι γίνεται με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που μπαίνουν κάθε μέρα στην χώρα μας και προωθούνται στην Αθήνα και στα μεγάλα αστικά κέντρα. Δεν μας είπαν το γιατί ξέχασαν στον καινούργιο εκλογικό νόμο να εφαρμόσουν αυτό που μας έλεγαν πριν λίγο καιρό δηλ. την μείωση των βουλευτών από 300 σε 200. Δεν μας είπαν για τις Δημοτικές εκλογές με το περίφημο σχέδιο Καλλικράτης, το πως θα λειτουργήσουν από τον ερχόμενο Ιανουάριο οι νέοι μεγάλοι Δήμοι που θα προκύψουν αφού δεν έχει γίνει καμία προετοιμασία σε κανένα επίπεδο στην τοπική αυτοδιοίκηση!!!

Μούγκα στη στρούγκα για την ύφεση στην αγορά και το κλείσιμο κατά χιλιάδες των μαγαζιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Βουβαμάρα για το καλάθι της νοικοκυράς που σιγά σιγά έγινε σακούλα και τον Σεπτέμβρη λόγω της επερχόμενης ακρίβειας θα περιοριστεί σε χαρτοσακούλα!!!

Φίλες/οι περιμένετε τις επόμενες μέρες να ανάψουν στα τηλεπαράθυρα οι συζητήσεις για τους ιούς που μας απειλούν αλλά και για τους δήθεν αντάρτες των δύο μεγάλων κομμάτων που οι καημένοι διαφωνούν με τα κόμματα τους και ειδικά αυτοί του ΠΑΣΟΚ διαφωνού πολύ και με τις κυβερνητικές επιλογές αλλά οι πονόψυχοι θα παλέψουν να εκλεγούν μόνο και μόνο για το καλό των τοπικών κοινωνιών!!!

Η παγίδα είναι στημένη και από εμάς εξαρτάτε αν την πατήσουμε για άλλη μία φορά (η τελευταία πέρσι στις βουλευτικές) με τον ψευτόσλογκαν-νιστή “Λεφτά υπάρχουν”, “Δεν θα αυξήσουμε το Φ.Π.Α”, “Θα δώσουμε αυξήσεις ίσες με τον τιμάριθμο”, “Θα ενισχύσουμε την αγορά για να τονωθεί η οικονομία” , θα, θα θα , θα ….

Προσοχή λοιπόν αφού δεν τιμωρούνται οι κλέφτες, ας τιμωρηθούν οι ψεύτες!!!

Η χώρα με τον πιό μαυρισμένο πρωθυπουργό
Το γνωστό περιοδικό Newsweek μας προτρέπει να αφήσουμε στην άκρη το Μουντιάλ, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ακόμη και την Μις Υφήλιος και να ανακαλύψουμε τους πραγματικούς παγκόσμιους πρωταθλητές.

Πέντε τα κριτήρια σύγκρισης των 100 καλύτερων χωρών για να ζήσει κανείς: η εκπαίδευση, η υγεία, η ποιότητα ζωής, η οικονομική ανταγωνιστικότητα, ο οικονομικός δυναμισμός και η πολιτική σταθερότητα.

ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ Ο ΓΑΠ,5ΕΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ .... Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ένα δώρο προς τους αιρετούς επιφύλασσε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για την παρουσίαση του Καλλικράτη.
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι η θητεία των αιρετών γίνεται πενταετής και ότι οι εκλογές για την αυτοδιοίκηση θα διεξάγονται μαζί με τις ευρωεκλογές μετά το 2014. Την ιδια στιγμη όμως, όπως επεσημανε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, το πολιτικο προσωπικο της αυτοδιοικησης μειωνεται από 50 χιλιάδες σε 25 χιλιάδες πρόσωπα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι το πρόγραμμα Καλλικράτης περιγράφει τη βασική φιλοσοφία της Κυβέρνησης που είναι « πρώτη προτεραιότητα ο πολίτης», αναφέροντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση σπάει το συγκεντρωτικό κράτος και μεταφέρει κρατικές αρμοδιότητες στην αυτοδιοίκηση, που σχετίζονται με πολλούς τομείς, όπως είναι της Υγείας και της Παιδείας
Ο πρωθυπουργός στάθηκε ιδιαίτερα στην καθιέρωση του επιτελικού κράτους
- Διαβάστε την εισήγηση του Πρωθυπουργού

ΚΙΝΗΣΗ "ΜΑΤ¨" Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τον βουλευτή Αττικής Μάκη Βορίδη θα υποστηρίξει με απόφαση του Γ. Καρατζαφέρη ο ΛΑΟΣ ως υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής, μετά την ανακοίνωση του Βασ. Κικίλια από τη ΝΔ. Έτσι κλείνει και το εσωκομματικό μέτωπο που πήγε να ανοίξει στον ΛΑΟΣ, μεταξύ των δυό τους, για την τακτική και τις υποψηφιότητες στις επερχόμενες εκλογές.Μεγάλες αλήθειες για τον πατριώτη....Σαμαρά.

Ο Σαμαράς το παίζει σκληρός.... για τη ψήφο των νόμιμων μεταναστών, μιας και το επίμαχο νομοσχέδιο τους νόμιμους αφορά και μόνο.


Kανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ως Υπουργός Εξωτερικών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη:

Μείζων Θέμα: Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν δέχτηκε την επίσκεψη του Νετανιάχου

Όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία : Ο Έλληνας Πρόεδρος δεν δέχτηκε τον Νετανιάχου. /Greek president does not receive Netanyahu
Συγκεκριμένα το Muslim World News, μεταδίδει.
Athens, Aug 18, IRNA – Greek President Karolos Papoulias did not received visiting Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu to show his opposition to the Israel.
The veteran Greek politician Papoulias was Greek Foreign Minister for eight years during the premiership of Anreas Papandreous, father of current Greek Prime Minister George Papandreou.
Μετάφραση:
Ο Έλληνας πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δεν δέχτηκε την επίσκεψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού δείχνοντας έτσι την αντίθεση του στο Ισραήλ.
Ο βετεράνος Έλληνας πολιτικός ήταν πρώην υπουργός εξωτερικών επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου πάτερα του σημερινού πρωθυπουργού Γ, Παπανδρέου.
Η συνέχεια εδώ: Greek president does not receive Netanyahu
===================
Σχόλιο: Καλά τα ελληνικά ΜΜΕ κοιμούνται; Όλα απο τους bloggers  τα περιμένετε ρε εσείς;
Μπράβο πρόεδρε.


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:

Το 1972 διορίστηκε ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ............

O Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής ανακοίνωσε τη διαγραφή του βουλευτή Χανίων Χρήστου Μαρκογιαννάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.
Παράλληλα, τον παραπέμπει στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής, γιατί, όπως αναφέρει στην επιστολή προς τον πρόεδρο της Γ. Τραγάκη «με τη στάση του και τη συμπεριφορά του ο κ. Μαρκογιαννάκης επέλεξε να θέσει εαυτόν εκτός κόμματος». Αφορμή για τη διαγραφή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του κ. Μαρκογιαννάκη στις οποίες άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος για την περιφέρεια Κρήτης, κόντρα στον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκη και με τη στήριξη της Ντόρας Μπακογιάννη.
Ρίξαμε μια ματιά στο βιογραφικό του Χρήστου Μαρκογιαννάκη όπως παρουσιάζεται στο επίσημο site της Βουλής :

Πολιτικές - κοινωνικές δραστηριότητες
Εισαγγελέας κατά το χρονικό διάστημα 1972-1980. Μέλος της Ν.Δ. από το 1980. Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων 1980-1984. Πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Χανίων (1986-1989). Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. Υπεύθυνος τομέα Δημόσιας Τάξης της Νέας Δημοκρατίας. Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης 2004-2006.

Το 1972 διορίστηκε εισαγγελέας ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και αρμόδιος για θέματα Δημοσίας Τάξεως Χρήστος Μαρκογιαννάκης .

Το 1972 όπως όλοι γνωρίζουμε το καθεστώς ήταν δικτατορικό .

Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι διορίστηκαν επί Χούντας στο Δημόσιο . Αυτό δεν είναι απαραίτητα μεμπτό , αλλά

Για να διοριστεί όμως κάποιος εισαγγελέας σε ένα στρατιωτικό καθεστώς , είναι σαφές ότι πρέπει να είναι και αρεστός από το καθεστώς...http://www.heraklionblogs.gr

Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΤΟΝ ΝΤΟΡΙΚΟ

Την οριστική διαγραφή του Χρήστου Μαρκογιαννάκη από τη ΝΔ αποφάσισε την Πέμπτη ομόφωνα η επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Ιωάννη Τραγάκη. Η επιτροπή έκανε δεκτό το σκεπτικό του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά και έκρινε ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του θέτει εαυτόν εκτός κόμματος. Σε δηλώσεις του ο κ. Μαρκογιαννάκης έκανε λόγο για «αστείες, συνοπτικές αντιδημοκρατικές και αντικαταστατικές διαδικασίες» και «μεθοδεύσεις που μας οδηγούν πολλά χρόνια πίσω».
Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ έθεσε το βουλευτή Χανίων Χρήστο Μαρκογιαννάκη ο πρόεδρος του κόμματος, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, ενώ παράλληλα την οριστική διαγραφή του από τη ΝΔ αποφάσισε την Πέμπτη το βράδυ ομόφωνα η επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Ιωάννη Τραγάκη.
Αιτία για την αποπομπή στάθηκαν οι δηλώσεις που έχει κάνει τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Μαρκογιαννάκης και στις οποίες άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος για την περιφέρεια Κρήτης, κόντρα στον επίσημο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, στην υποψηφιότητα του οποίου ασκούσε κριτική.
Εν τω μεταξύ, νωρίτερα ο βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αποκάλυψε μιλώντας στη ΝΕΤ 105,8, το ενδεχόμενο να «κατέβει» ως ανεξάρτητος υποψήφιος, με τη στήριξη της Ντόρας Μπακογιάννη.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σήμερα, την 19η Αυγούστου 2010, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, υπό την Προεδρία του Βουλευτή Ιωάννη Τραγάκη, κατόπιν του υπ� αριθμ. 964/19-8-2010 εγγράφου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με το οποίο παραπέμπεται στην Επιτροπή με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ο Βουλευτής Χανίων κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ομόφωνα αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται από το ανωτέρω έγγραφο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ότι με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του προκαλεί βλάβη στη λειτουργία του Κόμματος».

Ο βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι μεθοδεύσεις της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας είναι πρωτοφανείς. Σε δύσκολες περιφέρειες για την παράταξη όπως είναι η Κρήτη, απαιτείται συνεννόηση, διάλογος, σύνθεση για να πετύχει κανείς τη μέγιστη συσπείρωση. Όλα αυτά η ηγεσία της ΝΔ τα αρνείται εδώ και πολύ καιρό. Αντιθέτως επιλέγει το δρόμο των διαγραφών με αστείες, συνοπτικές αντιδημοκρατικές και αντικατασταστικές διαδικασίες, χωρίς έστω να μου ζητήσει να εξηγήσω τις απόψεις μου για την προοπτική της παράταξης στην περιφέρεια της Κρήτης. Αυτές οι μεθοδεύσεις μας οδηγούν πολλά χρόνια πίσω.»

 ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΕΣΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ,ΣΥΝΕΠΩΣ ΨΗΦΟΥΣ Η Ν.Δ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ........ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ 105,8,ΑΠΕ/ΜΠΕ

Κάτι από τα παλιά , που θα γίνει επίκαιρο σε λίγο για την Ντόρα ! - εν όψη δημιουργίας κόμματος από την ίδια, για βγάλετε συμπέρασμα τι κρύβετε απο πίσω !

      ΕΠΙΤΙΜΑ ΜΕΛΗ του ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ η Ντόρα και ο υποστηρικτής της Μαρκογιαννάκης!!

" 2470 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ROTARY
ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΙΔΡΥΘΕΙΣ ΤΟ 1969 ROTARY CLUB OF CHANIA FOUNDED 1969

Φωτογραφικό και λοιπό ρεπορτάζ από την Πανηγυρικήν συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Χανίων της 3-7-09 κατά την οποίαν ομίλησεν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης περί του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, εβραβεύθη η Ελληνική Αστυνομία Περιφέρειας Κρήτης, εγένετο η αλλαγή ηγεσίας του Ομίλου. Ο Πρόεδρος Σταύρος Γκίζας παρέδωσε στον νέο Πρόεδρο Μανώλη Δελάκη (25 φορές Πρόεδρος ) ....
και ανεκηρύχθησαν νέα επίτιμα μέλη.
Με πρωτοφανή κοσμοσυρροή (235 άτομα !!! ) επραγματοποιήθη η ανωτέρω εκδήλωσις εις την οποίαν συμμετείχαν και :
· Οι Αντινομάρχαι Χανίων, κ. Κων/νος Γύπαρης, Φωτεινή Παπαμαρκάκη-Καραβιτάκη και Σπανουδάκης Εμμ.
· Ο πρόεδρος του Νομ. Συμβ. Χανίων ιατρός νεφρολόγος κ. Παπαδάκης Εμμ.
· Ο β. Διοικητής της 2470 περιφ. του Δ. Ρότ. Φλεμετάκης Νικόλαος.
· Οι Δήμαρχοι Κυριάκος Βιρβιδάκης Χανίων, Παπαδερός Ελευθέριος Αν. Σελίνου, Τσαπάκος Γεώργιος Θερίσου, Σταματάκης Εμμ. Νέας Κυδωνίας.
· Οι Αντιδήμαρχοι, Χανίων κ. Βούρβαχης Γεώργιος Πρόεδρος της ΝΕΔΕ Χανίων, Δήμου Ελ. Βενιζέλου Καλυκάκης Ευστράτιος και Αγελάκης Εμμ.
· Οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι Χανίων κκ. Φραγκάκης Εμμ. υπεύθυνος Αθλητισμού και Υγείας, Κονταξάκης Γεώργιος, Ανθούλα Μανουσάκη-Φαντάκη, Κουκουρακης Ιωάννης.
· Οι τ. β. Ροτ. Δ/ται Κρουσταλάκης Παντελής, Στάθης Βασιλειάδης και Νώντας Χαρωνίτης.
· Ο Γενικός Αστυνομικός Δ/της Περιφέρειας Κρήτης Υποστράτηγος κ. Νίκος Μπεσίρης μετά του αναπληρωτού του, Ταξιάρχου κ. Λιοτσάκη Φωτίου. Οι Αστυνομικοί Δ/νταί Ηρακλείου Ρεθύμνου και Χανίων, οι Δ/ταί των Αστυνομικών τμημάτων Νομών Χανίων και Ρεθύμνου, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Χανίων κ. Καζαλάκης Ιωάννης .
· Ο έφορος της Β΄ΔΥΟ Χανίων κ. Ξηρουχάκης Ιωάννης.
· Ο Υποδ/της της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Χανίων Αντιπύραρχος κ. Σκουλούδης Νικόλαος.
· Ο κ. Αρετάκης Ιωάννης επίτ. Πρόεδρος του Δικηγ. Συλ. Χανίων.
· Αντιπροσωπεία του Ροτ. Ομ. Ρεθύμνης με επικεφαλής τον πρόεδρον τους Ηρακλή Ξυδάκη.
· Ο Δ/τής του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων κ. Καλαιτζάκης Στυλιανός και ο τ. Δ/της του Γεν. Νοσ. Χανίων μετά του Υποδιοικητού κκ. Καραβιτάκης Μάρκος και Μαρινάκης Σταύρος.
· Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χανίων κ.κ Βιρβιδάκης Σταύρος Δ/της της Τράπεζας Χανίων, και κ. Τζουλάκης Σταύρος τ.έφορος Χανίων.
· Ο ε.α. υποστράτηγος κ.Μουντάκης Βασίλειος εκπρόσωπος του Ροτ. Ομ. Αθηνών.
· Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Φώσκολος Αντώνιος.
· Ο κ. Νικόλαος Μαραγκουδάκης ο πολυβραβευμένος Ακαδημαΐκός ποιητής και Λογοτέχνης.
· Η κ. Ζαχαρένια Σημαντηράκη προΐσταμένη του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης.
· Ο κ. Βεστάκης Νικόλαος προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Χανίων.
· Ο κ. Χουλιόπουλος Χρήστος γεν. Γραμμ. του Δήμου Χανίων και τ. αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.
· Ο κ. Δροσερός Νικόλαος Αντ/δρος της γενικής Συνομοσπονδίας Αυτοκινητιστών της Ελλάδος.
· Ο κ. Πατεράκης Σταύρος Πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης και πλήθων άλλων διακεκριμένων προσωπικοτήτων της κοινωνίας των Χανίων.
Έστειλαν μηνύματα ότι λυπούνται να παραστούν λόγω σοβαρών υποχρεώσεων των

Α) οι επίτιμοι Ροταριανοί :
1. Ντόρα Μπακογιάννη Υπουργός Εξωτερικών.
2. Κωνσταντίνος Μπαντουβάς βουλευτής Ηρακλείου.
3. Αυγενάκης Λευτέρης Βουλευτής Ηρακλείου,

Β) Ο κ. Βολουδάκης Μανούσος βουλευτής Χανίων,
Γ) Οι τ. Δ/ταί της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Τάκης Παρλαβάνζας, Μάρη Δεληβοριά και Τζώνης Κωνσταντινίδης."

  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ!!!ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΚΦΩΝΕΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 


http://stratilatis.blogspot.com 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...