Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

ΝΕΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΝΣΤΡΟΧΤΟΥΡΕΣ

Πότε θα κάμει ξαστεριά !!!
Πολεμικό Ναυτικό

ΕΥΓΕ ΝΑΥΑΡΧΕ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ !!!

Τσακίστε τους τώρα. Όλους και όσους τους υπηρέτησαν. Όσους πρόδωσαν και πλούτισαν. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Τουλάχιστον 70 δισεκατομμύρια ευρώ!!!ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Και η Αλβανία οφείλει στη χώρα μας την απόδοση ποσού 218.000.000 δραχμών (σε τιμές 1942).ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ 35ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?
http://viotikoskosmos.wdfiles.com/local--files/distomo-fotografies/distomo13%20(Small).jpg
Ο Αλάριχος επέστρεψε σαν Χίτλερ και τώρα φόρεσε τη νεώτερη προβιά της ΕΚΤ και των Γερμανικών πολυεθνικών. Πάντοτε δε, έβρισκε και πρόθυμους τσολιάδες για να ξεπουλήσουν ότι πολύτιμο έχει αυτή η χώρα. Αυτοί που ακόμα οφείλουν τις αποζήμιώσεις από το Ελληνικό ολοκαύτωμα και αρνούνται “με τσαμπουκά” να τις πληρώσουν έχουν το θράσος να εμφανίζονται ως κατήγοροι.
Πογκρόμ κατά της Ελλάδας από την καγκελάριο και τις “σοβαρές Γερμανικές εφημερίδες” που αρνούνται να πληρώσει η Γερμανία τα σπασμένα της Ελλάδας. Ούτε ένας “αδιάφθορος” δεν βρέθηκε να τους πει ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ. Αυτοί που εξέθρεψαν, πλούτισαν και σήμερα προστατεύουν τον Χριστοφοράκο για να μην αναγκαστεί να καταθέσει και να αποκαλύψει τους επίορκους συνεργάτες των Γερμανών, έχουν το θράσος να μιλούν.
Το δημοσιονομικό μας χάλι και τις διεφθερμένες πελατειακές σχέσεις τις γνωρίζουμε καλά. Όπως και τις ελεεινές δομές που ανέπτυξαν οι κομματικοί μηχανισμοί υπερφορτώνοντας το δημόσιο για να διασφαλίσουν “μονιμότητα” και στους ψηφοφόρους.
Το μεγάλο πλιάτσικο όμως που έγινε κατά την επταετία Σημίτη ήταν η οριστική ταφόπλακα της οικονομίας.

Ξυπνητήρι συνείδησης

ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ

«τα εθνικά σύνορα και ένα τμήμα της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάρην της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας…»


Επίτηδες άφησα να περάσουν κάποιες μέρες από τον καινούριον ευτελισμό της Ελλάδος για να πω δύο λόγια σχετικά με αυτή την νέα κατάντια, ούτως ώστε τα γραφόμενα μου να μην αποτελούν απόρροια έντονης ψυχολογικής φόρτισης. Όσος χρόνος όμως και να παρέλθει δεν δύναται να αλλοιώσει τον ξεπεσμό και τον εκπεσμό του Ελληνικού κράτους στα…Τάρταρα της κομματοκρατίας και των πολιτικάντηδων, οι οποίοι κυβέρνησαν τούτον εδώ τον τόπο…

Χρεοκοπήσαμε λοιπόν και με την βούλα! Και τι χρειάζονταν η…βούλα, θα μου πείτε; Η Ελλάς ήταν ήδη χρεοκοπημένη!

Μα που τους βρίσκει τους συμβούλους ο Γιώργος Παπανδρέου; Και πάντα με "αξιοκρατικά" κριτήρια...

Σύμβουλος πρωθυπουργού
ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ πατέρα του Ανδρέα βαδίζει ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Γιώργος Παπανδρέου. Δεν εξηγείται αλλιώς η επιλογή του γεννημένου στις 18 Οκτωβρίου 1985 δικηγόρου κ. Αγγελου Χασαπόπουλου για τη θέση του ειδικού συμβούλου στο Γραφείο Οργάνωσης και Διοίκησης στο Μέγαρο Μαξίμου.
H επιλογή του κ. Χασαπόπουλου ανακαλεί στις μνήμες όλων την αντίστοιχη απόφαση τοποθέτησης στον ΕΟΤ πριν από 25 χρόνια του νεαρού τότε κ. Γιώργου Τρεπεκλή, ο οποίος, καθ’ υπόδειξιν της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου, είχε γίνει γενικός γραμματέας. Οι ομοιότητες όμως Τρεπεκλή Χασαπόπουλου δεν σταματούν εδώ. Κι αυτό διότι, όπως είχε συμβεί το 1985, και σήμερα ο νέος «ειδικός σύμβουλος», όπως αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ», δεν έχει εκπληρώσει καν τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Το ίδιο και στην περίπτωση Τρεπεκλή, όπου λέγεται ότι ο αείμνηστος Γιάννης Αλευράς είπε τότε στον Ανδρέα: «Την πατήσαμε. Ο Γιώργος δεν έχει πάει Στρατό». Ετσι οι Ενοπλες Δυνάμεις κέρδισαν μέσα από τα χέρια του τουρισμού ένα άξιο τέκνο της πατρίδος, λίγο πριν αυτό φυσικά προχωρήσει στις χρυσοφόρες business του C4I μέσω της εταιρείας του SAIC. Βέβαια πιο μπροστά ο Τύπος της εποχής είχε βουίξει για το πώς είναι δυνατόν ένας 25χρονος να παίρνει θέση σε έναν τόσο καίριο οργανισμό. Κάτι αντίστοιχο, λοιπόν, συμβαίνει και σήμερα.
Αυτός που θα μας βγάλει από την κρίση
Ειδικότερα, σύμφωνα με έγγραφα που παρουσιάζουμε, ο πρώτος εκ των 20 νέων συμβούλων του πρωθυπουργού, ο κ. Χασαπόπουλος, μόλις πέρυσι πήρε την άδεια του επαγγελματία δικηγόρου!

Ο κ Παπανδρέου θα σπρώξει τη χώρα και σε εθνικές περιπέτειεςΟ κ. Γ. Παπανδρέου δεν ακολουθεί μόνο ένα απολύτως καταστροφικό δρόμο στην οικονομία, αλλά και, όπως φαίνεται, συνεχίζει μια απολύτως αδιέξοδη ελληνοτουρκική και εξωτερική πολιτική, η οποία ενδεχομένως σπρώξει τη χώρα και σε εθνικές περιπέτειες.

Η κυβέρνηση επέλεξε λάθος στιγμή για την επίσκεψη του κ. Ερντογάν στην Αθήνα, την πραγματοποιεί με λάθος ατζέντα αλλά και λάθος προσανατολισμό, αφού δεν εγείρονται τα κεντρικά πολιτικά θέματα τα οποία έπρεπε κατά προτεραιότητα να θέσει η Αθήνα απέναντι στις προκλητικές συμπεριφορές και τις προκλητικές διεκδικήσεις της Άγκυρας.

Καλωσήλθατε στην εσκεμμένη και προμελετημένη κόλαση ...


Ένα άρθρο γραμμένο από τον Δόκτωρα Mark Weisbrot, διακεκριμένου οικονομολόγου (Washington D.C.) που έζησε τα γεγονότα της Αργεντινής από κοντά. Ερώτηση: Στην Ελλάδα κύριε καθηγητά, δεν γνωρίζουμε πολλά για το τι έγινε στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. Το μόνο που θυμάμαι (και μ’ έχει σημαδέψει), είναι ένα πλάνο από κάπου ψηλά, που έδειχνε μία «αδέσποτη» αγελάδα να τρέχει και κόσμο, πολύ κόσμο, να την κομματιάζει ενώ ήταν ζωντανή (!) όπως έλεγε ο σπίκερ, για να εξασφαλίσει κρέας.

Απάντηση: Ο μόνος τρόπος να επιβιώσετε είναι επί ένα μήνα κάθε ημέρα συνέχεια να βγαίνετε σύσσωμοι και ενωμένοι 8 εκατομμύρια άνθρωποι, μιλάω για τους ενήλικες, στους δρόμους μέχρι να ανασταλούν όλες μα όλες οι καθημερινές λειτουργίες.

τὸ Τρισάθλιον κράτος θέλει νὰ τοὺς φτιάξει Τζαμὶ την ιδια ωρα που Τὰ περισσότερα αρχαιολογικα μάρμαρα εἶναι γεμάτα ΣΚΑΤΑ, ἀπὸ τοὺ πακιστανοὺς
Ὑπάρχουν χῶροι μὲ φύλαξιν μόνον ἕνα συρματόπλεγμα,
''προστατεύοντας '' ἀνεκτιμήτου ἀξίας ἀμφορεῖς,μάρμαρα κίονες
καὶ πολλὰ καὶ διάφορα ἀκόμη εὐρήματα τῶν Γυμνασίων χώρων τῆς Ἀκαδημίας
ὅπου ὁ Μέγιστος Ἀριστοκλῆς,χάραξε τὸ ὄνομὰ του στὴν Παγκόσμια Ἰστορία...

Περπατῶντας περίπου 3 ὦρες ἡμερησίως,
ἀνακάλυψα τὴν ἀπουσία ἔστω καὶ μίας παροχῆς νεροῦ,
ἀκόμη καὶ στὶς παιδικὲς χαρὲς τοῦ χώρου !!!

Τὰ σκουπίδια πνίγουν τὸν χῶρο καὶ ἔψαξα τὴν αἰτία ὑπάρξεὼς τους !!!!

Ἀκόμη καὶ στὸ περιφραγμένο μὲ συρματοπλέγματα σπίτι τοῦ Ἀκαδήμου
ὄπου τὸ χρονολογοῦν περίπου τὸ 2500 πχ,
πρὶν δηλαδὴ μᾶς κατεβάσουν ἀπὸ τὰ δὲντρα οἱ ἰνδοευρωπαῖοι,
βάσει τῆς διδακτέας ὕλης τῆς Α΄Λυκείου ["η ἰνδοευρωπαϊκὴ καταγωγὴ τῶν Ἑλλήνων σελὶς 5 κεφάλαιον Α΄]
σπίτι ΕΠΤΑ δωματίων μὲ χῶρον λατρεῖας,ἀκόμη καὶ ἐκεῖ εἶνα ἀμφανεστάτη ἡ κυβερνητικὴ ἀδιαφορία !!!

Τὰ περισσότερα μάρμαρα εἶναι γεμάτα ΣΚΑΤΑ,
ἀπὸ τοὺ πακιστανοὺς ποῦ μένουν μόνιμα σὲ αὐτὸν τὸν χῶρο !!!!!

Μιλάω γιὰ αὐτοὺς ποῦ τὸ Τρισάθλιον κράτος θέλει νὰ τοὺς φτιάξῃ Τζαμὶ,
μὲ δικὰ μας χρήματα,σὲ δικὸ μας χωράφι !!!!!

Οι Ρομά των Βαλκανίων έρχονται στην Ελλάδα

Χιλιάδες Τσιγγάνοι από βαλκανικές και χώρες της Κεντρικής Ευρώπης έχουν εγκατασταθεί στη χώρα μας. Οι συνθήκες διαβίωσής τους είναι άθλιες, ενώ και οι Ελληνες ομόφυλοί τους δεν τους βλέπουν με καλό μάτι...

Ξεπερνούν τους 100.000 οι Τσιγγάνοι που ήρθαν στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια κυρίως από τις γειτονικές βαλκανικές χώρες.


Δεκάδες χιλιάδες Τσιγγάνοι από την Αλβανία, τη Βουλγαρία, τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, μέχρι και αυτές της κεντρικής Ευρώπης (Ουγγαρία, Τσεχία, κ.λ.π.), κατακλύζουν ήδη τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, ενώ μια μεγάλη μερίδα από αυτούς προβληματίζει για τις εγκληματικές δραστηριότητες που αναπτύσσει. Οι πληθυσμοί αυτοί του νέου κύματος μετανάστευσης προς τη χώρα μας έρχονται να προστεθούν στους 250.000 ήδη υπάρχοντες Ελληνες Τσιγγάνους, οι οποίοι στην πλειονότητά τους αντιμετωπίζουν μάλλον «εχθρικά» τους νεοφερμένους.
Οι Ρομά των Βαλκανίων έρχονται στην Ελλάδα
«Οι άνθρωποι αυτοί που ήρθαν μαζικά στη χώρα μας αποτελούν ακόμη φτηνότερα εργατικά χέρια», εξηγεί στο «Εθνος της Κυριακής» ο εκ των συντακτών της έκθεσης της «Εθνικής Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου» για τους Τσιγγάνους, δρ Ανδρέας Τάκης. «Εχουμε μείωση ευκαιριών απασχόλησης, κυρίως στη δυτική Ελλάδα, από την Κόρινθο μέχρι τον Πύργο, τη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονία. Συγχρόνως η Πολιτεία, που κατ' επανάληψη έχει καταγγελθεί από διεθνείς οργανισμούς για καθυστέρηση λήψης μέτρων υπέρ των Ρομά, καλύπτει ελάχιστο μέρος των αναγκών τους».

Ουρές στις νομαρχίες για βιβλιάρια απορίας.OΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Μέχρι πριν από λίγους μήνες είχαν τα δικά τους καταστήματα. Σήμερα συνωστίζονται στις νομαρχίες για να πάρουν την πολυπόθητη οικονομική βοήθεια και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Οι αιτήσεις συμπατριωτών μας για βιβλιάρια απορίας αυξήθηκαν φέτος κατά 30% σε σχέση με πέρσι και τα νούμερα αυξάνονται συνεχώς...

Μετανάστης «μάζευε» φάρμακα από τέσσερα νοσηλευτικά ιδρύματα

Φάρμακα από τέσσερα διαφορετικά δημόσια νοσοκομεία σε διάστημα λίγων ημερών κατάφερε να πάρει ανασφάλιστος μετανάστης με άδεια παραμονής στη χώρα.

Επιτελους πρεπει να αποκτησουμε εκλογικη συνειδηση.

Λοιπον επειδη πολλα θα λεγονται μεχρι τις εκλογες πρεπει επιτελους να μαθουμε να ψηφιζουμε.

1. Ακυρο - Λευκο δεν προσμετρωνται. Αρα ειναι σαν να ψηφιζουμε τους 2 πρωτους . Και οποιος πει οτι ειναι σταση ιδεολογικη τοτε κανει λαθος. Αν αλλαξει ο εκλογικος νομος και τα λευκα πανε στα μικροτερα κομματα της βουλης που θα μπαινουν στην βουλη τοτε μπορει
2. Βαζοντας μεσα στο φακελο μουτζες και υβριστικα κειμενα τοτε η ψηφος σας παει χαμενη. Βριζετε τους 2 πρωτους και τους ψηφιζετε κιολας. Γιατι το ακυρο δεν προσμετραται και ειναι σαν να ψηφιζετε εναν απο τους 2 μεγαλους.
3. Αν ψηφισετε καποιον απο τους μικρους που δεν μπαινουν στην βουλη τοτε ειναι σαν να μην ψηφισατε και η ψηφος σας μοιραζετε αναλογα στα κομματα που θα μπουν στην βουλη.
Η καλυτερη λυση για μενα για να κανουμε την καλυτερη ζημια και να δωσουμε γερο χαστουκι στους 2 μεγαλους ειναι να ψηφισουμε οποιοδηποτε μικρο κομμα το οποιο ομως μπορει να μπει στη βουλη. Θα μπουν πχ 5 κομματα ? Θα ψηφισουμε ενα απο τους αλλους 3. Θα μπουν 6 κομματα ? Θα ψηφισουμε εναν απο τους αλλους 4.  4. Εαν δεν πάτε να ψηφισεται απλά με την αποχή σας θα χρειασθούν λιγότεροι για να στείλουν για αλλη μια φορα τα Λαμόγια στις κυβερνητικές θέσεις. Αρα ειναι σαν να ψηφίζεται τους σιαμαίους
Αν το κανουμε αυτο και το καταφερουμε τοτε να ξερετε τους δινουμε το δυνατοτερο χαστουκι που θα πονεσει.

Oλική απαγόρευση χωρίς παραθυράκια

Η ολική απαγόρευση καπνίσματος αυτή την φορά θα εφαρμοστεί καλύτερα, δεν υπάρχουν πλέον παραθυράκια, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
 Όπως είπε η απαγόρευση θα είναι ολική και δεν θα υπάρχει καμία εξαίρεση.
Η υπουργός είπε επίσης πως αυτή τη φορά έχουμε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς αναφέροντας χαρακτηριστικά τους επόπτες δημόσιας υγείας, την δημοτική αστυνομία ακόμα και το λιμενικό.
Επισήμανε πως τη Δευτέρα θα γίνει συνάντηση όπου θα δοθούν οι οδηγίες και η εγκύκλιος για την εφαρμογή του μέτρου.
Υποστήριξε πως το θέμα του καπνίσματος εκτός από θέμα υγείας είναι και θέμα προτύπου και για το λόγο αυτό απαγορεύτηκε η διαφήμιση σε προϊόντα καπνού, όπως για παράδειγμα στον κινηματογράφο.
http://www.skai.gr

Παραιτηθηκε η νομική σύμβουλος του Πρωθυπουργού

Την παραίτησή της, «για λόγους ευθιξίας», υπέβαλε σήμερα η νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού, Γλυκερία Σιούτη. Η παραίτηση της συνεργάτιδας του Γιώργου Παπανδρέου έρχεται μετά το θόρυβο
 που προκλήθηκε σχετικά με την πρόσληψη του δικηγόρου Άγγελου Χασαπόπουλου ως επιστημονικού συνεργάτη στο πρωθυπουργικό γραφείο, χωρίς να έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.
Η πρόσληψή του είχε προταθεί από τη νομική σύμβουλο του πρωθυπουργού, καθηγήτρια Γλυκερία Σιούτη. Σε ανακοίνωσή που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρεται ότι, παρότι για τους μετακλητούς υπαλλήλους δεν απαιτείται η εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, «δεν θα ολοκληρωθεί για λόγους δεοντολογίας η διαδικασία πρόσληψης του κ. Χασαπόπουλου».
Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι η κ. Σιούτη «υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους ευθιξίας».

ΔΗΛΩΣΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ TOY ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


O Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι σαφής η απογοήτευση του Πρωθυπουργού της χώρας, του κ. Γιώργου Παπανδρέου, από την κυβέρνησή του. Πριν ακόμη συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής, την αλλάζει. Και μάλιστα φαίνεται πως δεν έχει εμπιστοσύνη στο δυναμικό το οποίο διαθέτει και γι’ αυτό δημιουργεί και μια παρακυβέρνηση στο Μαξίμου με 20 συμβούλους. 
Ας ελπίσουμε ότι θα συνειδητοποιήσει εγκαίρως ο 
Πρωθυπουργός ότι αυτά τα πειράματα βλάπτουν την ήδη κακή κατάσταση της χώρας και δεν την ωφελούν. 
Η μόνη λύση είναι μια κυβέρνηση Οικουμενικής αντίληψης. 
Αργά ή γρήγορα θα γίνει. 
Όσο ταχύτερα, τόσο πιο αποτελεσματική για την χώρα».


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΤΑΝ Η ΛΥΣΗ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΦΙΛΟΕΛΛΗΝΙΚΗ?

Σάλο προκαλεί το ρατσιστικό περιεχόμενο βιβλίου που έγραψε στέλεχος της Μπούντεσταγκ.


Οι ηγέτες της γερμανικής κυβέρνησης άσκησαν σήμερα δριμεία κριτική σε ένα στέλεχος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας (Bundesbank), για τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου του αύριο Δευτέρα, το οποίο είναι.....επικριτικό απέναντι στους τούρκους και άραβες μετανάστες.

Ο υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βέστερβελε και ο υπουργός Αμυνας Καρλ-Τέοντορ τσου Γκούντενμπεργκ δήλωσαν ότι ο Τίλο Σαραζίν βγήκε εκτός ορίων σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο τους εβραίους, σχόλια τα οποία επέκριναν σφόδρα και οι εβραίοι ηγέτες στη Γερμανία.

"Ολοι οι Εβραίοι έχουν κοινό ένα συγκεκριμένο γονίδιο, οι Βάσκοι έχουν κοινό ένα συγκεκριμένο γονίδιο που τους κάνει διαφορετικούς από τους άλλους", δήλωσε ο Σαραζίν στην εφημερίδα Welt am Sonntag με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου του με τίτλο "Deutschland schafft sich ab" (Η Γερμανία καταργεί τον εαυτό της).

Μας ξαναπαίρνουν τα… μέτρα


Δραματική υστέρηση των εσόδων και τον Αύγουστο, διαπιστώνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, επισπεύδοντας τις αποφάσεις για νέα μέτρα – φωτιά. Αν και επισήμως η κυβέρνηση λέει ότι δε θα επιβάλλει άλλους άμεσους φόρους το 2010, εντούτοις, το μεγάλο “μαχαίρι” θα επισημοποιηθεί το Νοέμβριο, όταν τελειώσουν οι περιφερειακές εκλογές και η κυβέρνηση πιστέψει ότι πήρε ψήφο εμπιστοσύνης να προχωρήσει. Εντός του Νοεμβρίου, λοιπόν, και με το προσχέδιο του προϋπολογισμού, θα φανερωθούν οι βουλές του ΔΝΤ και τα “ναι” που έχει πει η κυβέρνηση.

Οι τυφλοί του Αιγαίου.
Οι τυφλοί του Αιγαίου.

«Λοιπόν παιδιά μου ...;.αύριο τέτοια ώρα θα έχουμε μεγάλο γλέντι ...;»
είπε ο στρατηγός Λόουτζ , επί κεφαλής της JUSSMAGG στην Ελλάδα.
ΗΤΑΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1987.
Ο στρατηγός  Λόουτζ είχε μεταβεί αεροπορικώς στην αμερικανική βάση της Σούδας στην Κρήτη.
Μίλησε στη συγκέντρωση αξιωματικών , υπαξιωματικών που υπηρετούσαν στη βάση και σε πράκτορες που είχαν επίσης καταφθάσει εκεί για να συντονίσουν τις κινήσεις τους.
Την επομένη ξεκινούσε η προκατασκευασμένη κρίση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Εκεί βρισκόταν και ο διοικητής της βάσης του Ακτίου και ο υποδιοικητής .
Παρών ήταν και ο προϊστάμενος των αποκρυπτογραφήσεων  στο Άκτιο με το βοηθό του {ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΣ NSA}, ο σταθμάρχης της CIA στην Αθήνα με τον υποσταθμάρχη, ο σταθμάρχης της DIA με τον υποσταθμάρχη  καθώς  και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ Ρόμπερτ  Κήλυ {εκτάκτως είχαν αφιχθεί και οι πράκτορες της CIA Πώλ  Πόλσεν και Σμίθ  Γουώλτερς , προερχόμενοι απευθείας από τα κεντρικά της CIA ...;.
Το ότι θα γινόταν μια ακόμη δοκιμασία δύναμης , ήταν φανερό  από την οξύτητα των επίσημων δηλώσεων της Τουρκίας και της Ελλάδας  ..
Αν η σύγκρουση Ελλάδας - Τουρκίας γινόταν αναπόφευκτη , οι Τούρκοι θα
«ΕΧΑΝΑΝ»{απασχολούσαν αλλού ...;} οκτώ τάγματα Στράτου, τα οποία θα
ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΑΝ  ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, είτε με δικό τους στρατό {αμιγώς}, είτε με νατοϊκό ...;.
Επί κεφαλής των οκτώ αυτών ταγμάτων, θα έμπαινε ο στρατηγός της JUSSMAGG Λόουτζ!! ...;.
Ο Λόουτζ θα έκανε απόβαση στα Ελληνικά  νησιά με τον ίδιο τρόπο που είχε αποβιβασθεί νωρίτερα {πριν έρθει στην Ελλάδα }, στη Γρενάδα ...;.
Η αντικατάσταση των οκτώ τούρκικων ταγμάτων από αμερικανικά  η νατοϊκά , ονομάστηκε «έλλειμμα ταγμάτων» στη διάρκεια  της ανάλυσης συστημάτων..
Για αυτό προέτρεπε τους παρευρισκόμενους για το ...;»ΑΥΡΙΑΝΟ ΓΛΕΝΤΙ.»

Ένα επείγον τηλεγράφημα έφθασε από τα κεντριά της NSA με αποδεκτή το στρατηγό Λόουτζ , και έγραφε ότι:
«Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΜΙΓΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ» ...;.
Μόνον εκατόν ογδόντα πέντε άνδρες της ομάδας SEALS θα διετίθοταν και οι οποίοι είχαν ξεκινήσει από το Νόρφολκ των ΗΠΑ , με προορισμό τη βάση της Σούδας ...;!

ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 1987 ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ...;.
Επομένως θα έπρεπε να ζητηθούν ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ  ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
Ήδη στο ΝΑΤΟ είχε γίνει κοινοποίηση του τηλεγραφήματος προς το Λόουτζ..
Αυτονόητο ήταν ότι το ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ...;

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ...;.
ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;
ΕΧΟΥΝ ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...;
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΧΟ:
ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ,ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ 1967.
ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ..
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ , ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ...;ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.


Περί Μεγάλης Ιδέας

Αρκετές φορές οι ναζωραίοι ρωτούν: Εσείς οι Έλληνες πιστεύετε στην Μεγάλη Ιδέα; πιστεύετε στην Ελλάδα των δύο Ηπείρων και των πέντε Θαλασσών;
Απαντούμε: Αναλόγως τί σημαίνει «Μεγάλη Ιδέα», και αναλόγως ποιός και γιατί προωθεί την λεγομένη Μεγάλη Ιδέα.
Ναι, οι Έλληνες πιστεύουν στην Μεγάλη Ιδέα. Αλλά Μεγάλη Ιδέα για τους Έλληνες αποτελεί το να απελευθερωθεί το Ελληνικό Έθνος από την αίρεση των ναζωραίων, το να αυξηθεί η Ελληνική Φυλή στα 100 εκατομμύρια Ελλήνων, το να δημιουργηθεί ισχυρά βιομηχανία, το να διασωθεί η Ελληνική πολιτιστική ταυτότητα, το να μην αφομοιωθεί η Ελληνική Διασπορά από ξένους λαούς, και το να απελευθερωθούν όλοι οι υπόδουλοι Αδελφοί από κάθε ξένη ιδεολογική, πολιτική, οικονομική, πολιτιστική, στρατιωτική, θρησκευτική κατοχή

Τώρα θυμήθηκαν τον “εμποράκο”

Τώρα θυμήθηκαν τον “εμποράκο”


Η αγωνία της μεσαίας τάξηςείναι οι τίτλος σχετικού αφιερώματος της σημερινής “Καθημερινής”, σύμφωνα με το οποίο “ο συνδυασμός ύφεσης και φορολογικής πίεσης διαμορφώνει συνθήκες ασφυξίας για τη μεσαία τάξη της χώρας“. Παρόμοια επισημαίνονται και σε άλλα ρεπορτάζ σε όλο το φάσμα του Κυρικάτικου Τύπου. Λίγο αργά βέβαια θυμήθηκαν τον “εμποράκο” εκείνοι που πρόσφεραν αμέριστη στήριξη στο ΔΝΤ και την ιθαγενή κυβέρνησή του, αλλά ας δούμε τα βασικά συμπεράσματα στα οποία καταλήγιουν:

Δρόμοι για την ανατροπή του κατοχικού Μνημονίου…Το πραγματικό πρόβλημα είναι η ανεπαρκής, γενικολογούσα και αφηρημένη προσέγγιση του ζητήματος για συγκεκριμένη ανάλυση της πραγματικότητας και για επισήμανση των ΕΘΝΙΚΩΝ ιδιαιτεροτήτων του ελληνικού κοινωνικοιοκονομικού σχηματισμού- με αποτέλεσμα να εγείρονται ερωτήματα και απορίες όπως:

Αυτή τη φορά οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν


Αυτή τη φορά, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ΜΕ ΜΝΗΜΗ, θα υποχρεώσουμε τους Εθνικούς Ληστές – απ’όπου και άν προέρχονται – να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Και να δημευθούν οι ακίνητες και κινητές περιουσίες τους γιά την εξόφληση των δυσβάστακτων χρεών της Ελλάδας που ΑΥΤΟΙ δημιούργησαν από το 1981 μέχρι σήμερα.
Η παντελής έλλειψη αυτογνωσίας και η μη-ανάληψη ευθυνών, επιβαρύνoυν τη δυσχερέστατη θέση του PASHOCK σήμερα:

"Πωλούνται" ακίνητα φιλέτα του δημοσίου - Αντίρριο - Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης - Αμερικανική βάση στις Γούρνες - Χιονοδρομικό Καϊμακτσαλάν

- Θα παραχωρηθούν για μισό αιώνα για να καλυφθούν οι τρύπες
- Η λίστα με τα 76 ακίνητα – χρυσάφι!
- Ενδιαφέρον και από το Κατάρ


Σε ιδιώτες για μισό αιώνα παραχωρεί το Δημόσιο ακίνητα- φιλέτα χάριν των δημοσίων ελλειμμάτων. Ο κύβος ερρίφθη για δύο από τα 76 ακίνητα- χρυσάφι που συμπεριλαμβάνονται στη μεγάλη λίστα της ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου και εντός του φθινοπώρου θα αναζητηθούν ιδιώτες επενδυτές οι οποίοι και θα αναλάβουν την εκμετάλλευσή τους για διάστημα έως και 50 ετών.

Πρόστιμο μαμούθ για το γάμο στις Σπέτσες. Τι λέει ο δήμαρχος

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Μόλις διάβασα την είδηση σας για το πρόστιμο στον υπερπατριώτη διαφημιστή Ιωάννη Κούτση όπως τουλάχιστον τον εμφανίζει ο δήμαρχος Σπετσών.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πόσο διεφθαρμένος και υποκριτής μπορεί να είναι ένα πολιτικό πρόσωπο. Παρουσιάζει ως κακοήθη τον άνθρωπο που έκανε την καταγγελία και μικρότητα την τήρηση του νόμου? Ο νόμος δηλαδή γιατί υπάρχει? Εφόσον θέλατε να διαφημιστεί το νησί σας γιατί δεν ενημερώσατε τον κ. Κούτση ότι πρέπει να βγει άδεια στην πολεοδομία την οποία θα ΠΛΗΡΩΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?

Ετοιμάζουν γλέντι στην 31Μ/Κ Ταξιαρχία, ενώ όλη η Ελλάδα πενθεί τον άδικο χαμό των δύο ικάρων μας

Απίστευτη καταγγελία μας ήρθε σήμερα από φαντάρο, ο οποίος υπηρετεί στην 31 Μ/Κ Ταξιαρχία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στο στρατόπεδο "Βογιατζή" και ενώ έχει κυρηχθεί πένθος για τον χαμό των δύο ιπτάμενων παλικαριών μας, σήμερα ετοιμάζονται πυρετωδώς για γλέντι μέσα στο στρατόπεδο.
Σε προσπάθεια επικοινωνίας με την ταξιαρχία, δεν βρέθηκε κάποιος υπεύθυνος να μας λύσει την απορία...

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ!


ΤΟ ΛΑΘΡΟΠΑΣΟΚ ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ(video)

Τα έργα για το τζαμί ξεκίνησαν και η μεγαλύτερη προδοτική ηγεσία που γνώρισε τούτος ο τόπος, το ΝΑΖΙΣΤΟΠΑΣΟΚ, έχωσε 3 εκατομμύρια ευρώ από ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ μόνο για τα θεμέλια ενώ εσείς ψωμολυσσάτε.

Η Κόλαση περιμένει τους προδότες της Πατρίδας τους

kolashΟ Δάντης, με απαράμιλλη εκφραστική δύναμη,  στο ποίημά του «Κωμωδία» (συντεθειμένο μεταξύ 1307 και 1321) που είναι μια ηθική νωπογραφία, άλλοτε αλληγορική και άλλοτε μυστική ή δραματική περιγράφει τους καταραμένους κύκλους, από τις όχθες του Αχέροντα έως τα έγκατα της γης. Όλα τα θανάσιμα αμαρτήματα βρίσκονται στο έργο αυτό σε μια σοφά μελετημένη τυπολογία. Ολοι οι αμαρτωλοί λαμβάνουν το μερίδιό τους στους εννέα κύκλους της Κολάσεως του εξαίρετου ποιητού Δάντη Αλιγκιέρι. Οι βίαιοι κατά του πλησίον τους, οι φιλάργυροι και οι τοκογλύφοι, οι αποπλανητές και μαστρωποί, οι αιρετικοί, οι προδότες των γονέων τους, οι εκμεταλλευτές των συνανθρώπων τους, όλοι λαμβάνουν το ανάλογο τίμημα των αμαρτωλών πράξεών τους εν τω κόσμω τούτο, εισερχόμενοι στην Κόλαση, όπου στην προμετωπίδα της εισόδου της υπάρχει η φοβερή επιγραφή: «Εισερχόμενοι εγκαταλείψατε κάθε ελπίδα»

Άγιος Παντελεήμονας SOS


E-mail Εκτύπωση PDF
angryΜπροστά ήταν οι Αφγανοί και από πίσω ακολουθούσαν οι Σομαλοί, οι οποίοι λίγο αργότερα έκαναν μόνοι τους και δεύτερη επιδρομή. «Επίθεση» από ομάδες αλλοδαπών κακοποιών σε αλλόφρονα κατάσταση, δέχθηκαν για άλλη μια φορά ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, καταστήματα Ελλήνων πολιτών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Κραδαίνοντας σπαθιά (!) και ρόπαλα, Σομαλοί και Αφγανοί κυρίως, μαζί με Παλαιστίνιους, Αλγερινούς και Ιρακινούς, επέδραμαν κατά καταστημάτων και συγκεκριμένα μιας καφετέριας, ενός κρεοπωλείου (που βρίσκεται δίπλα σε παράνομο τέμενος) και ενός ψιλικατζίδικου που διατηρεί Έλληνας, τα δύο πρώτα στην οδό Αλκιβιάδου. Όλα έγιναν περίπου στις 12:30 πμ, όταν από το πουθενά εμφανίστηκε το πλήθος των αλλοδαπών, τρομοκρατώντας τους πάντες στη γειτονιά.
Μπροστά ήταν οι Αφγανοί και από πίσω ακολουθούσαν οι Σομαλοί, οι οποίοι λίγο αργότερα έκαναν μόνοι τους και δεύτερη επιδρομή (χωρίς να προλάβουν όμως να προκαλέσουν φθορές, λόγω της γρήγορης αντίδρασης-γίνονται και θαύματα-της ΕΛΑΣ).
Στην καφετέρια οι μαινόμενοι αλλοδαποί έσπασαν τη βιτρίνα και προσπάθησαν να την πυρπολήσουν, με σαφή καταστροφική και ανθρωποκτόνα διάθεση, την ώρα που ήταν γεμάτη με νέα παιδιά, τα οποία εξύβρισαν και απείλησαν. Η γρήγορη αντίδραση και η χρήση ενός πυροσβεστήρα από το προσωπικό της καφετέριας, έσωσαν την κατάσταση.
Η ΕΛΑΣ, μετά από κλήσεις των κατοίκων, αυτή τη φορά ανταποκρίθηκε, εκλήσσοντας τους πάντες (ποτέ δεν έρχονται όταν καλούμε την Άμεσο Δράση, μας είπαν οι περίοικοι, καταγγέλλοντας τη στάση των υπευθύνων του ΑΤ της περιοχής, για το οποίο μας λένε κάτι απίστευτες στην κυριολεξία ιστορίες, για τις οποίες θα επανέλθουμε).
Συνελήφθησαν αργότερα από την ΕΛΑΣ περίπου δέκα αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για «απλές σωματικές βλάβες», «απειλή» και «φθορά ξένης ιδιοκτησίας». Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Σημειώνουμε εδώ ότι ανάλογα επεισόδια έγιναν ανήμερα της γιορτής του Αγίου Παντελεήμονα στις 27 Ιουλίου, κάτι που τα ΜΜΕ απέκρυψαν.
Για να μην αναφερθούμε στο πρότερο συμβάν με τον Σενεγαλέζο, ο οποίος εισέβαλε σε εστιατόριο κραδαίνοντας μαχαίρι και απειλούσε να σφάξει παριστάμενους πολίτες...
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν επίσης ότι οι αλλοδαποί σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν καταδιώκονται από τα ΜΑΤ, βρίσκουν καταφύγιο στη Βίλα Αμαλία, η οποία εδώ και πολλά χρόνια τελεί υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές, οι οποίοι παρέχουν «άσυλο» σε κάθε κατηγορία περιθωριακών και κακοποιών που γυροφέρνουν στην περιοχή.
Αυτά τα λένε οι ίδιοι οι αστυνομικοί στους κατοίκους! Χαρακτηριστικά είναι βέβαια και τα όσα συμβαίνουν στην κοντινή πλατεία Αττικής, όπου οι αλλοδαποί ξήλωσαν τα μάρμαρα και «οικειοποιήθηκαν» και το μηχανισμό ενός συντριβανιού, ενώ δείχνουν και μεγάλη «προτίμηση» σε όλα τα ξύλινα είδη που μπορούν να βάλουν στο χέρι.
Το ανησυχητικό, τονίζουν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, είναι το ότι τα μαγαζιά των αλλοδαπών εδώ και λίγες ημέρες είναι κλειστά, κάτι που αποτελεί προάγγελο «δεινών» για την περιοχή και τους εναπομείναντες Έλληνες κατοίκους (κοινώς, αναμένονται επιθέσεις ανάλογου τύπου με αυτή του Δεκαπενταύγουστου). Ένα μεγάλο γκέτο δημιουργείται στην Αθήνα, με τη «συνδρομή» της Πολιτείας και των εθνομηδενιστών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ...
Τέλος, συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κατά του εφημέριου του ναού του Αγίου Παντελεήμονα π. Μάξιμου, ο οποίος αρνείται να αναρτήσει την ελληνική και τη βυζαντινή σημαία, όπως έχει υποχρέωση. Ο ιερέας αυτός, «αποκρούει» τα παράπονα των κατοίκων λέγοντας ότι υπήρξε ο ίδιος μετανάστης στη Γερμανία, ενώ η επωδός του «μην με πιέζετε, με φέρνετε σε δύσκολη θέση», έχει αρχίσει να κουράζει τους κατοίκους

http://www.elora.gr

Τώρα, με τους 20 «συμβούλους» στο Μαξίμου, έδεσε το γλυκό!..

prosoxiΤι να λέμε τώρα και να απεραντολογούμε για το τι έπραξαν οι Καραμανλής, Σημίτης και οι πιο προηγούμενοι κυβερνήτες «μας» εις βάρος του Εθνους. Το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα είναι ότι την κυβερνά σήμερα ο Γ.Α.Π. Και τούτο σημαίνει ότι όχι μόνον θα μας καταστρέψει οικονομικά, με το πρόσχημα ότι έτσι θα μας σώσει από βέβαιη χρεωκοπία – εκδοχή που δεν ίσχυε και δεν ισχύει ούτε μια στο εκατομμύριο, καθώς πολλοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για τον στρατηγικό ρόλο μας στο κέντρο ενός τριγώνου (Ευρώπη – Ασία – Αφρική) αλλά και τον πλούσιο και σπάνιο ορυκτό πλούτο μας και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο μας πιέζουν, μέσω Γιώργου Π., οικονομικά – αλλά, το χειρότερο, θα διαλύσει την Ελλάδα.

Η Ελλάδα υπό κατοχή - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Αγαπητοί συμπολίτες,

η Πατρίδα μας η Ελλάδα ευρίσκεται υπό κατοχή.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΜΕ ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ!

Εικόνες της απόλυτης ΑΠΕΙΛΗΣ από το κέντρο της Αθήνας
Ισλαμιστές κάνουν κατάληψη στο πεζοδρόμιο καθημερινώς πλέον αφού δεν τους ενοχλεί κανείς για να κάνουν την εξτρεμιστική προσευχή στον Αλλάχ τους σε κοινή θέα όλων για πολύ ώρα. Αυτό έγινε περίπου το μεσημέρι και ώρα 14:15.

Απαγόρευσαν την άσκηση των πολεμικών μας πλοίων σε περιοχές ανατολικά των Ανατολικών Ελληνικών νήσων!

Μετά τα Αφη της Πολεμικής Αεροπορίας απαγορεύουν και στα πλοία του ΠΝ τον πλού ανατολικά Σαμοθράκης (Ζουράφα) Λήμνου, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου!!!

Δυστυχώς τα παρακάτω είναι αληθέστατα και εύκολο να διασταυρωθούν.

Χαριστική βολή από την αύξηση των αντικειμενικών τον Σεπτέμβρη

- Εννέα νέοι φόροι θα κλονίσουν την αγορά ακινήτων
- Το υπουργείο Οικονομικών προσδοκά έξτρα έσοδα 500 εκατ. ευρώ
- Ποιο είναι το ντόμινο των επιβαρύνσεων
- ΦΠΑ στα νεόδμητα – Φόρος μεταβίβασης και νέος ΦΑΠ

ΤΙ λέει ο κολλητός του "ΕΛΛΗΝΑ" (?) Πρωθυπουργού; «Ουράνιο Τόξο»: Η συνέντευξη του προέδρου σε σκοπιανό κανάλι


Το σκοπιανό κανάλι «Радио Слободна Eвропа» φιλοξενεί σήμερα, μια συνέντευξη του προέδρου του σλαβικού κόμματος «Ουράνιο Τόξο», Παύλου Φιλίππου.

Ο αναφερόμενος δίνει το στίγμα του μικρού «μειονοτικού» κόμματός του και από αυτό καταγράφουμε ορισμένα σημαντικά τμήματά του.

------

Σίγουρα οι σλαβικής καταγωγής πολίτες που ζουν στην Ελλάδα αποτελούν αντικείμενο αμφισβήτησης. Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει τους Σλάβους ως Μακεδόνες, και αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον ελληνικό εθνικό μύθο. Τι θα σήμαινε ότι για τους Σλάβους στην Ελλάδα, αν η πΓΔΜ ονομαζόταν διεθνώς, ως Βόρεια Μακεδονία ή Μακεδονία του Βαρδάρη, για παράδειγμα;

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι ανθρώπινα έργα

Η φύση άρχισε να εκδικείται το θρασύ πλάσμα που τη σημάδεψε με τα αδύναμα όπλα του και τόλμησε να την πληγώσει για να κερδίσει χρήματα.
Κάθε λεπτό που περνά είναι μια χαμένη ευκαιρία μεταμέλειας για μια σειρά κακών έργων που αντί να μας αποφέρουν κέρδη, θα μας κοστίσουν πολύ ακριβά. Ίσως ίσως και την ίδια μας την ύπαρξη. Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε πιο συνολικά το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πολιτισμός μας: την καταστροφή του φυσικού μας περιβάλλοντος και την υπερεξάντληση των φυσικών πόρων και όχι μόνο σε επίπεδο ενέργειας.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Καμία πρόκληση σε βάρος τόσο του Έθνους όσο και του λαού, τόσο σε βάρος των εθνικών υποθέσεων όσο και σε βάρος των κοινωνικών ζητημάτων, είτε αυτή προέρχεται από εξωτερικό είτε από εσωτερικό εχθρό, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί επαρκώς δίχως την εξασφάλιση της ενότητος και της ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας. Ειδικά όταν ο σύγχρονος πόλεμος σε βάρος των Εθνών διεξάγεται ομοίως με τις χρεοκοπίες, την εγκληματικότητα και την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας.

ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣΆλλους ανθρώπους τους συμπαθούμε αμέσως, άλλους τους αντιπαθούμε ή τους βρίσκουμε αποκρουστικούς. Άλλους τους αγαπάμε και άλλους τους μισούμε. Κάποιους τους ερωτευόμαστε, τους ποθούμε, λιώνουμε για χάρη τους και κάποιους άλλους τους γνωρίζουμε μερικά λεπτά και μετά τους ξεχνάμε. Υπάρχει όμως και μια πολύ ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων. Αυτούς που τους συναντάμε και νιώθουμε αμέσως ότι κάτι βαθύτερο μας συνδέει, ότι κάπου τους έχουμε ξαναδεί, ότι τους γνωρίζαμε μια ολόκληρη ζωή. Είναι περίεργο συναίσθημα, δεν μπορείς να το προσδιορίσεις ακριβώς. Κάποιες φορές νομίζεις ότι είναι φιλία, άλλες έρωτας, μπορεί και να το μπερδέψεις με την αγάπη. Όμως ακόμα και αν κάποια από αυτά τα συναισθήματα εμπεριέχονται σε αυτό που αισθάνεσαι απέναντι στον άλλον, δεν καλύπτουν πλήρως όλο το φάσμα.
Δε μπορώ να σας εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ. Δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτό το έντονο συναίσθημα που νιώθουμε για κάποιους ανθρώπους που παίζουν αυτόν τον ξεχωριστό ρόλο στη ζωή μας. Είναι πάντως ένα συναίσθημα ανιδιοτελές, δεν κατανοείς απλά τον άλλον, τον ζεις, είναι φορές που μπαίνεις μέσα του ή αυτός μέσα σε σένα. Ξαφνικά σε καταβάλει ένα συναίσθημα ή μια σκέψη που δεν είναι δική σου, αλλά δική του. Ακόμα και αν είναι μακριά σου, για λίγο είναι σαν να έχεις συνδεθεί με τον εγκέφαλο του.

Συνελήφθησαν παπάδες... για παράνομο κυνήγι!

Δύο...ιερείς, που συνδέονται μεταξύ τους με συγγενική σχέση, συνελήφθησαν προχθές το βράδυ, για παράνομο κυνήγι λαγού, σε δασική έκταση της ορεινής Ηλείας.

Ποιος πολιτικός έχει δηλώσει : ''Το ΔΝΤ καταδικάζει τις χώρες απο τις οποίες περνά σε μόνιμη υπανάπτυξη'';

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ 3/6/2009
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...