Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

Βρήκε στα σκουπίδια βιβλίο του Καβάφη με ιδιόχειρη αφιέρωση.Πώς θα σας φαινόταν εάν εκεί που περπατούσατε αμέριμνοι, σκοντάφτατε πάνω σε έναν θησαυρό ανεκτίμητης αξίας, που όμως ήταν παραπεταμένος στην άκρη του δρόμου από χέρια ανθρώπων που δεν μπορούσαν να τoν αξιολογήσουν;
Μάλλον με έκπληξη
θα αντιδρούσατε, όπως ακριβώς αντέδρασε και ο Σπύρος Μαγαλιός, πρόεδρος της Ενωσης των Ρακοσυλλεκτών, ο οποίος ψάχνοντας σε μια......


παλιά μάντρα επεξεργασίας χάρτου, κάπου στον Ταύρο, έπιασε στα χέρια του ένα μικρό βιβλίο λίγων σελίδων με ποιήματα ενός από τους μεγαλύτερους Ελληνες ποιητές, του Κώστα Καβάφη. Και μάλιστα με ιδιόχειρη αφιέρωση και σημειώσεις!

3.419 πολίτες παίρνουν αναπηρικό επίδομα στη Ροδόπη Τυχαio?
Ανάμεσα τους και δύο συνταξιούχοι αστυνομικοί που παίρνουν επίδομα τυφλού!!!
Επίορκοι γιατροί αλλά και «έξυπνοι» πολιτικοί οι υπαίτιοι αυτής της κατάστασης

Στο νομό Ροδόπης υπάρχει μια αύξηση των αναπηρικών συντάξεων, όχι βέβαια κάποιων εργαζομένων που έτυχε να πάθουν κάτι κατά την διάρκεια της εργασίας τους, αλλά κάποιων επιτήδειων που χρησιμοποιώντας τις ευγενείς υπηρεσίες κάποιων και τις αντίστοιχες καλές διαθέσεις των μελών κάποιων επιτροπών προμηθεύονται ευνοϊκές αποφάσεις και παριστάνοντας τον ανάπηρο κερδίζουν εκατομμύρια ευρώ από τα κρατικά ταμεία.

Από μια πρόχειρη εξέταση του θέματος διαπιστώσαμε ότι....

Διέλυσέ τα όλα Άννα

Σήμερα τα σχολεία άνοιξαν. Μια σχολική χρονιά που φρόντισε η κ Διαμαντοπούλου από την πρώτη μέρα να μας δείξει πως θα είναι η πιο μαύρη στην ιστορία της μεταπολίτευσης.
Από το πρωί στα σχολεία η μόνη επικοινωνία με τις διευθύνσεις Εκπ/σης είχε να κάνει με πιέσεις για συγχώνευση τμημάτων και μετατροπή τους σε τμήματα των 30 ατόμων. Αναρωτιέμαι κ Διαμαντοπούλου αν θεωρείτε ότι έτσι δημιουργείτε ένα περιβάλλον φιλικό για τον μαθητή αλλά και τον καθηγητή. Πόσα χρόνια πίσω πάτε τη δημόσια Εκπ/ση με τέτοιου είδους αποφάσεις και ζητάτε να παραμείνετε κιόλας στη θέση σας? Να κάνετε τι ακριβώς? Να ισοπεδώσετε και ότι απέμεινε;

Κουρασμένες ψυχές…. Ε και;

Την Παρασκευή βράδυ βγήκα για φαγητό σε μία από τις παραλιακές ταβέρνες στο Ηράκλειο με θέα τον Κούλε.
Γύρω στις 12 και κάτι περνάει ένα από τα πολλά παιδάκια που περιφέρονται στους δρόμους κάθε μέρα και κάθε βράδυ πουλώντας χαρτομάντιλα από τραπέζι σε τραπέζι, από κατάστημα σε κατάστημα βγάζοντας χρήματα για κάποια ανενόχλητα από το νόμο κτήνη. Την επόμενη το βράδυ έτυχε (εξαιρετικά σπάνια περίπτωση) να βγω ξανά για ένα ποτό σε ένα από τα πολλά στέκια της πόλης μας. Και πάλι, το ίδιο παιδάκι πέρασε, κοίταξα το πρόσωπο του, κουρασμένο, ταλαιπωρημένο, ράγισε η καρδιά μου! Σκέφτηκα τα παιδιά μου που ήξερα ότι κοιμόταν εκείνη την ώρα στα καθαρά τους κρεβατάκια, στην ασφάλεια του σπιτιού τους έτσι όπως πρέπει να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου. Έτσι όπως έπρεπε να είναι και αυτό το αγοράκι, στο σπίτι του να κοιμάται, να ξεκουράζεται, να μεγαλώνει ανθρώπινα.

Δεν είναι τόσο βλάκες!

Μόνον ένας βλάκας δεν μπορεί να καταλάβει πως τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες δεκαετίες στην Πατρίδα μας αποτελούν μέρος ενός καλά μελετημένου σχεδίου, που έχει σκοπό του την καταστροφή της εθνικής ταυτότητος του λαού μας, την υποβάθμιση του Eλληνισμού σε έναν ρόλο θλιβερού κομπάρσου στην περιοχή.
Γλώσσα, πολιτισμός, έθνος, οικονομία, κοινωνία, όλα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και κάποτε επιτέλους πρέπει να σταματήσουμε να χρεώνουμε όλα τα κακώς κείμενα στην ανικανότητα και την βλακεία αυτών που κυβέρνησαν την χώρα. Όχι, δεν μπορούν να είναι τόσο βλάκες, δεν είναι σωστό ελαφρά τη καρδία να τους δίνουμε το ελαφρυντικόν της βλακείας, που τους απαλλάσσει κατ’ ουσίαν από τις μεγάλες ευθύνες τους έναντι του έθνους.

Κλείνουν σχολεία της ομογένειας!Επιχείρηση «σκούπα» στα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, και κυρίως αυτά της Κεντρικής Ευρώπης, πραγματοποιεί, αυτόν τον καιρό, το υπουργείο Παιδείας...


Εφαρμόζοντας σχέδιο εξυγίανσης κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της τρέχουσας δημοσιονομικής πολιτικής. Εχει ήδη προβεί σε ανακλήσεις εκατοντάδων εκπαιδευτικών της ομογένειας, ενώ προχωρά στη λήψη δραστικών μέτρων, όπως κλείσιμο και συγχωνεύσεις σχολείων, μειώσεις αποσπάσεων, περικοπές αμοιβών (λεγόμενα επιμίσθια) κ.ά. 

ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:

Με φρίκη διάβασα στις εφημερίδες ότι τα καινούρια φυντάνια που πέτυχαν στα ΤΕΙ, μπήκαν με βαθμό κάτω του 1.

Ναι καλά ακούσατε...

Αυτά είναι τα πανεπιστήμια της αριστείας που οραματίζεται ο πρωθυπουργός μας και η υπουργός του.Αλήθεια, οι σύμβουλοι του από τα ξένα πανεπιστήμια, τέτοιες συνθήκες υποβάθμισης και υποτίμησης της παιδείας βιώνουν στα πανεπιστήμια τους???

Να γιατί επιλέγει ο πρωθυπουργός ξένους συμβούλους... Γιατί για αυτόν οι Έλληνες είναι και θα πρέπει να είναι πάντα ανεγκέφαλοι... Μόνο να τον δοξάζουν και να τον ψηφίζουν...

Το καλύτερο όμως δεν το διαβάσατε.

Παραχωρούμε τους S-300 στο Ισραήλ! Έτσι εξηγείται ο "ξαφνικός έρωτας" Ελλάδας - Ισραήλ!

Η κυβέρνηση δίνει την άδεια στο Ισραήλ να χρησιμοποιήσει τους S-300, που αγοράστηκαν για να πάνε στην Κύπρο και κατέληξαν να σταθμεύουν στην Κρήτη, στο πλαίσιο «άσκησης». Η εξέλιξη αυτή υπονομεύει τα εθνικά μας συμφέροντα, ενώ δίνει για άλλη μια φορά λάθος μηνύματα. Στη Μόσχα, η είδηση προκάλεσε οργή και μάλιστα τη στιγμή που το Ισραήλ ζητά ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν. Την ίδια ώρα, οι Άραβες που προμηθεύτηκαν το συγκεκριμένο αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα ξαφνικά αντιλαμβάνονται ότι η Αθήνα, ευθυγραμμιζόμενη απόλυτα με το εβραϊκό λόμπι, υπονομεύει την ασφάλειά τους, δίνοντας συνεχώς πατήματα στο Ισραήλ!

Και όλα αυτά, αμέσως μετά την επίσκεψη στην Αθήνα κλιμακίου της American Jewish Committee, που είδε Παπανδρέου και Σαμαρά, αλλά και τη μετάβασή του για «επαφές» στην Κύπρο. Μιλάμε για το απόλυτο «ξεβράκωμα» στο εβραϊκό λόμπι, από μια κυβέρνηση που ακολουθεί μια πολύ ολισθηρή ατραπό...
http://greeknation.blogspot.com

Κώστας Τσόκλης: "Οι βιαστές είναι φίλοι μα

Δεν ήξερα ότι η Μάγια Τσόκλη, η εξαιρετική «ταξιδιάρα» δημοσιογράφος και βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, έχει πατέρα διάσημο και μάλιστα άνθρωπο της τέχνης. Ο Κώστας Τσόκλης λοιπόν, έγινε ευρύτερα γνωστός με κάτι δηλώσεις που θα αφήσουν εποχή…Δήλωσε ορθά κοφτά πως ο βιασμός… δεν είναι ακριβώς έγκλημα και πως οι βιαστές δεν είναι απαραίτητα ένοχοι. Ρε μπας και είναι αυτός, ο άνθρωπος του μόχθου; Εννοείται πως επικρατεί ένας μικρός χαμός στο διαδίκτυο με το κλίμα για τον «προοδευτικό» κ.Τσόκλη να είναι πολύ αρνητικό (εξαιρούνται οι γεροντοκόρες, οι οποίες πανηγυρίζουν). Όλοι με μια φωνή αναρωτιούνται αν θα λέει τα ίδια, εφόσον -χτύπα ξύλο- πέσει θύμα βιασμού η ίδια του η κόρη. Η μεγαλύτερη τιμωρία του όμως δε θα είναι αυτή, αλλά αυτή που απεικονίζεται παρακάτω:


drseeng

Ο κόσμος του Γ.Α.Π.

  • Του Νικόλα Σεβαστάκη*
Η πρόσφατη φήμη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα μπορούσε να είναι ένας επόμενος γραμματέας του ΟΗΕ δεν θα έπρεπε να προκαλεί καμία έκπληξη. Η διεθνής κοινότητα χρειάζεται ασφαλώς την αξιοθαύμαστη «συνδυαστική» την οποία ενσαρκώνουν άνθρωποι όπως ο Έλληνας πρωθυπουργός: το ευγενές χαρμάνι της ιδεαλιστικής ψευδο-οραματικής γλώσσας με την πολιτική ασυνειδησία που αγνοεί τα συμπτώματά της. Κάπως έτσι έχει συμβεί εδώ και χρόνια: προοδευτικός είναι εκείνος που κάνει τα πιο «εξτρεμιστικά» (φιλελεύθερα) πράγματα με τον μειλίχιο και γλυκανάλατο τρόπο ενός οπαδού του Δαλάι-Λάμα ή μιας μπαλάντας του Έλτον Τζον. Ένα τέτοιο είδος σύγχρονου PR (δημοσίων σχέσεων) πολιτικού προορίζεται στα αλήθεια για ανάλογες καριέρες κύρους: διαλέξεις κάπου στους τροπικούς για την παγκόσμια διακυβέρνηση -πολλών χιλιάδων ευρώ έκαστη-, ηλιόλουστα αιγαιακά workshops για την κλιματική αλλαγή, συμβουλευτική για την επίλυση συγκρούσεων που δεν επιλύονται ή για τη ρύθμιση συστημάτων που δεν ρυθμίζονται με παχιά λόγια. Το πεδίο για ανθρώπους όπως ο σημερινός πρωθυπουργός είναι κυριολεκτικά αχανές

Στα χέρια Τούρκων δασκάλων τα παιδιά των μουσουλμάνων της Θράκης


Εισαγωγή: Με απόφαση του υπουργείου Παιδείας και της αρμόδιας επί της μουσουλμανικής εκπαίδευσης, κυρίας Δραγώνα, σταματά προσωρινά -τίποτε μονιμότερο εκ του προσωρινού- η εισαγωγή φοιτητών στην ειδική παιδαγωγική ακαδημία (ΕΠΑΘ). Η "παύση" αυτή γίνεται "λόγω συγκυρίας", δηλαδή οικονομικής δυσπραγίας (πόσο άραγε κοστίζει η λειτουργία του πρώτου έτους στην ΕΠΑΘ και πόσο μας κόστισαν οι καλοκαιρινές διακοπές του πρωθυπουργού;). Η Άγκυρα άρχισε να τρίβει τα χέρια της, αφού το "πεδίο δράσης" των τούρκων δασκάλων ανοίγει διάπλατα και ο γενιτσαρισμός των νέων μουσουλμάνων της Θράκης μπορεί να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση. Μπράβο κυρία Δραγώνα, μπράβο κυρία Διαμαντοπούλου, μπράβο κύριε Παπανδρέου...! Ο νεο-πατριωτισμός σας και η ηθικο-πολιτική σας προσέγγιση ξεπερνά ακόμη και την λέξη... αθλιότητα!!!

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ Η ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ Ή ΚΑΡΤΕΣ

Παράνομη είναι η πρακτική των τραπεζών να προβαίνουν μονομερώς σε μερική ή πλήρη ανάληψη του μισθού ή της σύνταξης που κατατίθεται στους τηρούμενους λογαριασμούς, με σκοπό την εξόφληση οφειλών από δάνεια ή πιστωτικές κάρτες.
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, μετά από καταγγελίες, έχει αρχίσει ελέγχους για την αντιμετώπιση τέτοιων πρακτικών.
Το υπουργείο Οικονομίας σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι τράπεζες δικαιολογούν την εν λόγω πρακτική τους, με την επίκληση όρων που εμπεριέχονται (στα ψιλά γράμματα) στις συμβάσεις ανοίγματος λογαριασμού κατάθεσης ή πιστωτικών συμβάσεων.
Με τους όρους αυτούς τους επιτρέπεται να προβαίνουν σε αναλήψεις «γενικώς και αορίστως» από λογαριασμούς των καταναλωτών για την εξόφληση των οφειλών τους προς αυτά.
Επισημαίνεται ότι η νομοθεσία απαγορεύει την κατάσχεση απαιτήσεων μισθών ή συντάξεων.

ΠΡΕΖΑ TV
25-8-2010

Ο κ. ΒΟΥΓΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!!!

Έτσι τουλάχιστον μας ανακοινώνει το δελτίο τύπου με την χθεσινή ομιλία του.
Πέρα όμως από το φαιδρό λάθος-αβλεψία του συντάκτη του σχετικού δελτίου τύπου, υπάρχει και η φαιδρή αντιμετώπιση του
προβλήματος των λαθρομεταναστών από τον υφυπουργό κ. Βούγια.

Τζάμπα μάγκας τελικά είσαι Αντώνη…

Και τι έγινε; Έβαλε στην θέση του αδελφού του Πανίκα … τον Απόστολο Τζιτζικώστα, γιο του πρώην βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν υπουργός Μακεδονίας και Θράκης!!! Δηλαδή αυτό δεν είναι οικογενειοκρατία; 

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2010/09/blog-post_2825.html 

1η Σεπτεμβρίου: Το Ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης το γενοκτονικό βάθος του κολλητού του κ.ΔΡΟΥΤΣΑ κ. Νταβούτογλου! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΦΑΓΙΑΣΑΝ 10.000 ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

http://i37.tinypic.com/2v30jfm.jpg
Η 1η Σεπτεμβρίου είναι για το νησί των Θρακικών Σποράδων ιερή ιστορική ημέρα. Τιμάται το Ολοκαύτωμα της νήσου, το οποίο συνέβη την 1η Σεπτεμβρίου 1821, όταν οι Τούρκοι έσφαξαν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Σαμοθράκης, στην τοποθεσία Εφκάς (ή Φκας). Γι' αυτό στην πλατεία του Εφκά γίνεται επιμνημόσυνος δέηση στο ηρώον, κατάθεση στεφάνων, απόδοση τιμών από τμήμα στρατού, σιγή ενός λεπτού και ανακρούεται ο εθνικός ύμνος. Έπειτα, στο Πνευματικό Κέντρο, που φέρει το όνομα «Ν. Φαρδύς» εκφωνείται το ιστορικό της ημέρας, και εν τέλει ακούγονται τραγούδια, από την Παιδική Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου. Ούτε γιορτές, ούτε γλέντια. Είναι μια ημέρα μνημοσύνης και συλλογισμού για τους Σαμοθρακίτες.

Είπανε για την Ελλάδα και τους Έλληνες:

Είπανε για την Ελλάδα και τους Έλληνες:

Γουίλ Ντιράν,Αμερικάνος ιστορικός:
Το αλφάβητο προήλθε από τους Έλληνες, η γλώσσα μας βρίθει ελληνικών λέξεων,
όλα τα πνευματικά δημιουργήματα ανήκουν σ’αυτή.


Γιόχαν Σίλερ, Γερμανός ποιητής:
Έλληνα όπου και να γυρίσω την σκέψη μου, όπου και να στρέψω την ψυχή μου,
μπροστά μου σε βρίσκω.

o ΣΑΜΑΡΑΣ "ΣΠΑΕΙ" ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ... ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....

ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΤΕ ΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΝΤΟΡΑ ΜΕΡΙΑ.... ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Την απόφασή του να συμμορφωθεί και να μην περιλάβει στο συνδυασμό του τον αδελφό του Διονύση ανακοίνωσε στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ο υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Τα σκάγια πήγαιναν αλλού, αλλά έπρεπε να το πει σε μένα» δήλωσε ο Π.Ψωμιάδης.

Η επιτυχία δεν περνά πάντα από το πανεπιστήμιο.

«Τα τρία Τ της επιτυχίας: Ταλέντο, Τόλμη, Τύχη» είχε πει ο Οδυσσέας Ελύτης. Διόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο μεγάλος λογοτέχνης παρέλειψε τα δύο μεγάλα «Π» που... στοιχειώνουν την ελληνική οικογένεια: «Πανεπιστήμιο και Πτυχίο». Τη στιγμή που η κυρίαρχη ιδεολογία επιμένει ότι το πτυχίο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία, δεκάδες παραδείγματα από τον χώρο των επιχειρήσεων, των τεχνών, των γραμμάτων, αλλά και της πολιτικής, φανερώνουν ακριβώς το αντίθετο: πολυδιάστατη και ρευστή, η έννοια της επιτυχίας δεν περιορίζεται σε λίστα από πανεπιστημιακές «περγαμηνές». 

ΜΑΣ ΘΑΨΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ...

NA XAIΡΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΑΣ

Διόδια και 'συνέπειες' του δε πληρώνω

Συνέπειες; Καμία συνέπεια!
Κανένα πρόστιμο δεν έχει σταλεί από τις ιδιωτικές εταιρίες που εκμεταλλεύονται τους δημόσιους δρόμους (παράνομο και αντισυνταγματικό).
Επίσης αντισυνταγματική είναι η κάμερα που τραβάει το πρόσωπό σας μέσα από το ταμείο. Αντισυνταγματική είναι η ενέργεια του ταμεία να μην σας ανοίξει τη μπάρα(παράνομη παρακράτηση από πολίτη και κόλλημα κυκλοφορίας).

Ζητείται Ελπίς

ΕΛΛΑΔΑ!...ΤΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ?ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ..
ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΣΠΟΖΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ!!!ΔΙΑΒΑΖΩ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ...ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ...ΠΑΙΔΙΑ 17ΧΡΟΝΑ ΠΟΥ KAΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣIΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΤΙΘΑΣΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ, ΒΥΘΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΜΟΥ ...ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ...?ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ 10 ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ''ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ'' Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ!ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΓΜΑΤΙΚΑ?ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ?ΑΓΧΟΝΟΜΑΙ ,ΑΝΗΣΥΧΩ,ΦΟΒΑΜΑΙ...

ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΗ 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Κωστής Αϊβαλιώτης, δήλωσε:
«Στο Θεόδωρο Πάγκαλο δεν χωράει κορσές και ο 
ρόλος του στα πολιτικά δρώμενα είναι αδιαμφισβήτητα 
απαραίτητος εν όψει των διαφημιζόμενων λαϊκών 
εξεγέρσεων, προφανώς υποκινημένων από κάποιους».
 
  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...