Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ 7 ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Οι 7 πληγές του κέντρου: Λαθρομετανάστες, ναρκωτικά, πορνεία, παραεμπόριο, άστεγοι, εγκληματικότητα, βία …….
Δέκα χιλιάδες μη νόμιμοι μετανάστες «συλλαμβάνονται» κατά μέσον όρο κάθε μήνα στους πρώτους επτά μήνες του 2010 με μια δραματική μετατόπιση της γραμμής εισόδου από το Αιγαίο, στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου.

ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ


Με τα κλοπιμαία στα χέρια ακινητοποιήθηκε από πολίτες το πρωί του Σαββάτου στην λαϊκή αγορά στην περιοχή των Πατελών, στο Ηράκλειο μία 20χρονη αλλοδαπή.
Νωρίτερα εκμεταλλευόμενη τον συνωστισμό που επικρατούσε είχε κλέψει από την τσάντα 56χρονης το χρηματικό ποσό των 225 ευρώ και την αστυνομική της ταυτότητα.
Στάθηκε όμως άτυχη γιατί έγινε αντιληπτή από διερχόμενα άτομα που την σταμάτησαν και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι την συνέλαβαν.
.Κύριε Παπανδρέου θα την Ελληνοποιήσετε και αυτήν?Πηγή: cretalive

Έλληνας που αντιδρά, διώκεται από τη ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, γιατί ανήρτησε πανό αγανάκτησης στο σπίτι του. (από το Γαλαξίδι)

Για τους μη γνώστες ΓΑΠ ή Τζέφρη ή Γιωργάκης είναι το ένα και το αυτό πρόσωπο...

Φίλοι αναγνώστες είστε η δύναμή μας και περιμένουμε και άλλο υλικό από εσάς.
Συνθήματα και δράσεις αναλόγου ύφους και ακομμάτιστες θα αναρτώνται και θα προβάλλονται.
Πρέπει οι Έλληνες να γνωρίσουν την ύπαρξη τέτοιων προσπαθειών.akommatistoi

«πολίτης εναντίον πολίτη»,

O ρόλος του κράτους σε μια πολιτισμένη κοινωνία είναι μεν πολυδιάστατος, ωστόσο, σαφής και ξεκάθαρος. Επιμελείται την απόλυτη εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων, μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες, οι οποίες ανατίθενται σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες και ειδικούς φορείς.

Κάθε δημόσια υπηρεσία, φορέας και κρατικός μηχανισμός υποχρεούται να εφαρμόζει, να υλοποιεί και να ελέγχει όλα εκείνα που προασπίζουν τη συντεταγμένη Πολιτεία αλλά και το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου. Μέσα από διακριτές και διαφανείς διαδικασίες, όπως επιβάλλεται σε ένα δημοκρατικό - σύγχρονο πολίτευμα του οποίου οι ρίζες κατάγονται –ως προς τις δομές και τα πρότυπα– από την ελληνική αρχαιότητα. Τότε βέβαια που η Δημοκρατία ενέπνευσε χαρισματικούς ανθρώπους, οι οποίοι όχι μόνο την «ανακάλυψαν» αλλά και την εφάρμοσαν, καθιστώντας την πρότυπο κοινωνικού πολιτισμού για ολόκληρο τον κόσμο. Εκείνοι στους οποίους ανετέθη η εποπτεία του πολιτεύματος ονομάστηκαν «αριστοκράτες», μία έννοια που στις ημέρες μας ενοχοποιήθηκε δικαίως σε πολλές των περιπτώσεων.
Δυστυχώς οι ρίζες της Δημοκρατίας ατρόφησαν και οι καρποί της μεταλλάχθηκαν, όπως και ο ρόλος της Πολιτείας, του ίδιου του κράτους και των μηχανισμών του. Σήμερα, οι πολίτες καθοδηγούνται να αποδεχθούν μια μεταλλαγμένη, αδύναμη και αυταρχική Δημοκρατία. Τα λάθη, τις παραλείψεις και τις αδικίες της καλούνται να διορθώσουν οι ίδιοι μετατρεπόμενοι σε ιδιόμορφους καταδότες –κοινώς ρουφιάνους- ώστε να εισπραχθούν έσοδα τα οποία οι λαβυρινθώδεις κρατικοί μηχανισμοί αδυνατούν να συγκεντρώσουν.
Το υποβαθμιστικό μοντέλο «πολίτης εναντίον πολίτη», όσο κι αν αποδώσει κάποια εισπρακτικά οφέλη, ένα είναι βέβαιο: ότι θα οδηγήσει σε παρακμή τον κοινωνικό ιστό σε ό,τι αφορά στα χρηστά ήθη και την εθνική μας αξιοπρέπεια. Διότι εκείνα που συγκράτησαν σε συνοχή τον ελληνικό λαό στις δύσκολες περιόδους της Ιστορίας του ήταν η αγάπη και ο σεβασμός για το συνάνθρωπο, η αλληλεγγύη, ο αλτρουϊσμός, η υπερηφάνεια για την καταγωγή του και η εμπιστοσύνη προς τους ηγέτες του. Αξίες που με κυβερνητικές εντολές καταρρέουν…azeotropia

Εξέδιδαν 23χρονη μέσα σε βαν
Μια 42χρονη και ένας 44χρονος (υπήκοοι Βουλγαρίας) που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη είχαν μετατρέψει σε οίκο ανοχής όχημα τύπου βαν, όπου κρατούσαν αιχμάλωτη και εξέδιδαν νεαρή γυναίκα.

Ελεύθερα τρία άτομα για το ......... "ατύχημα" ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΑΝ του Αριστοτέλη Γκούμα

Το Δικαστήριο της Αυλώνας εξέδωσε απόφαση με την οποία απαλλάσσονται από την κατηγορία της συνεργίας στη δολοφονία του ομογενούς Αριστοτέλη Γκούμα, τρία άτομα τα οποία είχαν προφυλακιστεί.

Η δολοφονία του ομογενή έγινε πριν μερικές εβδομάδες, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ιλίρ Μούκα, έπεσε πάνω στον Αρ. Γκούμα με σκοπό να τον σκοτώσει επειδή μιλούσε ελληνικά.

Το χρέος της Ελλάδας έφτασε στα 297,2 δισ. δολάρια

Το χρέος της Ελλάδας - δημόσιου και ιδιωτικού τομέα - σε ξένες τράπεζες έφτασε στα 297,2 δισ. δολάρια στις 31 Μαρτίου του 2010, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (Bank for International Settlements, BIS) με την τριμηνιαία έκθεσή της.

΄΄Απροστάτευτα΄΄ τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα

Καρπούζια Ελληνικής παραγωγής με υπολείμματα φυτοφαρμάκου που απαγορεύεται στα καρπούζια και χρησιμοποιείται στο έδαφος,

Τώρα ... σήκωσαν ... κεφάλι!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Επιτέλους συμφώνησαν στο ΠΑΣΟΚ μετά από συζητήσεις, πιέσεις και πολλές πολλές αρνήσεις για τους υποψηφίους των εκλογών του Νοεμβρίου.

Το σίγουρο είναι ότι το κυβερνών κόμμα κατεβαίνει με την τρίτη του ομάδα, για να διασκεδάσει μετά τις εντυπώσεις της μεγάλης απώλειας των ποσοστών του σε σχέση των περσινών ποσοστών των βουλευτικών εκλογών που το έφεραν στην εξουσία.

«Kαλό ταξίδι»

Για τέσσερα χρόνια στο MEGA ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρωτούσε τους παίκτες «την κουρτίνα ένα ή το κουτί δύο; Κι αν πετύχεις τον Ζονκ;».


Αν πίσω από την κουρτίνα ήταν ο «Μίστερ Ζονκ» μπορεί να στεναχωριόντουσαν που έχασαν αλλά γελούσαν με τον Ζονκ. Το έλεγε, το τραγουδούσε κι ο ίδιος ο Μπάμπης Τεκέλογλου: «κι αν είμαι Ζονκ, μην με φοβάστε» αλλάζοντας τους στίχους στο τραγούδι του Βασίλη Παπακωντσαντίνου.
Πριν από λίγες μέρες ο Μπάμπης «έφυγε».

Την παρέλυσε ένα χάμπουργκερ

Ο εφιάλτης της Στέφανι Σμιθ άρχισε ένα κυριακάτικο απόγευμα πριν από δύο χρόνια με το κλασικό αμερικανικό μπάρμπεκιου: χάμπουργκερ, πατάτες και σαλάτα. Σήμερα, η 22χρονη δασκάλα χορού από τη Μινεσότα είναι παράλυτη... έχοντας πέσει θύμα στη ρώσικη ρουλέτα μιας βιομηχανίας η οποία δεν υπόκειται σε κανέναν έλεγχο.

Εκείνο το μπιφτέκι που αγόρασε η οικογένειά της από το σούπερ μάρκετ, δεν ήταν από κρέας «άριστης ποιότητας» όπως υποστήριζε στην ετικέτα της συσκευασίας η εταιρεία Cargill. Ήταν ένα βρώμικο μείγμα γεμάτο λίπος από υπολείμματα σφαγμένων ζώων ενός σφαγείου στο Ουισκόνσιν

Συνελήφθη Σύριος απαγωγέας λαθρομεταναστών στην Κυψέλη

Σε διαμέρισμα της οδού Αγαθουπόλεως 84, στο κέντρο της Αθήνας, κρατούσε ομήρους επτά λαθρομετανάστες ο Σύριος που συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής.

Ακόμη ένας λαθρομετανάστης - "μπουμπούκι" συνελλήφθη για ληστεία

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε χθες, στην οδό Ευρυπίδου, ένας 22χρονος λαθρομετανάστης από το Αφγανιστάν, ο οποίος, με τον αλλοδαπό συνεργό του ο οποίος αναζητείται ακόμη, και με χρήση σωματικής βίας, λήστεψαν από άνδρα χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο, μια χρυσή αλυσία καθώς και προσωπικά του έγγραφα. http://www.elkosmos.gr

Αντίο τζαμί λένε στην Αυστρία

moschee-baba
Αυτός είναι ο τίτλος του βιντεοπαιχνιδιού που κυκλοφόρησε το αυστριακό κόμμα Ελευθερία της Αυστρίας (FPO) προκειμένου να προωθήσει την καμπάνια του ενόψει των βουλευτικών εκλογών στο κρατίδιο της Στύριας, μια περιοχή με μεγάλο πληθυσμό μουσουλμάνων.


Στόχος του παίκτη είναι να μην επιτρέψει την ανέγερση δεκάδων μιναρέδων. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, η φωνή του μουεζίνη καλεί για προσευχή και δεκάδες μιναρέδες εμφανίζονται σε ολόκληρη την πόλη. Ενδεικτικό της επιτυχίας και της αποδοχής του παιχνιδιού από τον κόσμο είναι το γεγονός ότι μέχρι τη Δευτέρα πάνω από 60.000 χρήστες έχουν επισκεφτεί και παίξει το εν λόγω παιχνίδι.

Φυσικά οι διεθνιστές της Αυστρίας με τον φόβο μιας ακόμη επιτυχίας του «ξενοφοβικού και ρατσιστικού», όπως συνηθίζουν να αποκαλούν, κόμμα του Στράχε, ζήτησαν την παρέμβαση του εισαγγελέα ο οποίος διενεργεί έρευνα για το αν παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα των μουσουλμάνων.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι δεδομένο πως οι πολίτες των χωρών της πολιτισμένης Δύσης αντιδρούν στο αποτυχημένο μοντέλο της πολυπολιτισμικής Ευρώπης που τους κάνει να νιώθουν ξένοι μέσα στην ίδια τους την πατρίδα. Με μοντέρνους τρόπους και έξυπνες ιδέες τα κινήματα της υπόλοιπης Ευρώπης προωθούν την ατζέντα τους και αποκτούν τεράστια εκλογική δύναμη, αφού το εκλογικό σώμα βρίσκει τις ριζοσπαστικές λύσεις που ψάχνει στα χρόνια προβλήματά του.

Ο σύνδεσμος για το παιχνίδι http://www.moschee-baba.at/
 
 
 
http://www.elkosmos.gr

Χωρίς βίζα οι τούρκοι στα νησιά μας

Σε Eπικίνδυνες μεθοδεύσεις για τον εξευμενισμό της Τουρκίας, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες εξελίξεις, προχωρά η Αθήνα. Τα λόγια του εκπροσώπου τύπου του ΥΠΕΞ στη διάρκεια της ενημέρωσης των διπλωματικών συντακτών και μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Μελέτη για τη συνάντηση του αν. ΥΠΕΞ Δημήτρη Δρούτσα με τον τούρκο ομόλογό του, αναδεικνύουν το ρίσκο που κάποιοι στην Ελλάδα αναλαμβάνουν:

Αλλοδαποί κατοχυρώνουν πλαστές συντάξεις!!! ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !!


Ακόμη και με έναν χρόνο ασφάλισης κάποιοι αλλοδαποί κατοχυρώνουν δικαίωμα σύνταξης και ΕΚΑΣ!!

Αναγκαία προϋπόθεση για την καταβολή της σύνταξης είναι οι (λαθρο)μετανάστες να δηλώνουν μόνιμο τόπο κατοικίας στην Ελλάδα, καθώς αν επιστρέψουν στη χώρα τους θα πάρουν από το ΙΚΑ μόλις ...20 ευρώ (ποσό που αντιστοιχεί στις εισφορές τους)

Για τον σκοπό αυτό σημαντικός αριθμός αλλοδαπών δηλώνει ότι διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και παίρνει το σύνολο της σύνταξης, ενώ στην ουσία περνάει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη χώρα του. Μάλιστα οι αλλοδαποί που παίρνουν σύνταξη, μπορούν στη συνέχεια να υποβάλουν τα χαρτιά τους και για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η υποκρισία της ΝΔ στο θέμα του μνημονίου

Ερώτηση Θ. Πλεύρη για τους μετανάστες στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Γραπτή ερώτηση προς την υπουργό παιδείας και προς τον υπουργό εσωτερικών σχετικά με το ποσοστό των παιδιών των λαθρομεταναστών που ειναι εγγεγραμμένα στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς κατέθεσε ο βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ Α' Αθηνών θάνος Πλεύρης.

Αναλυτικά η ερώτηση έχει ως εξής: ΘΕΜΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Τα κερατά σας τα τράγια "παλιοτόμαρα"....ο κόσμος υποφέρει και 'σεις τρώγεστε για την εξουσία και την μάσα.


Οι πολιτικοί τ(ρ)αγοί μας, "κερατοκτυπιούνται" προεκλογικά, 'πάνω από την άβυσσο, για να κυριαρχήσουν στο οικονομικό και εθνικό χάος όπου έριξαν τη χώρα.

Ο Λαός τους περιμένει "μετά ραβδίων και ψήφων", θα τους "μαυρίσει" κανονικά και θα τους "περιποιηθεί" δεόντως, όπως τους αρμόζει.

Φαίνεται ότι τα "γίδια" ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί, ότι λόγω της δικαιολογημένης οργής των Πολιτών, βρίσκονται "επί ξύλου ακμής" και ευελπιστούν ότι θα τους "σώσουν", οι Αλβανοί και άλλοι "μετανάστες", με την "ψήφο" τους. Μαύρη "ψήφος" που σας έφαγε....


Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos

604 ζευγάρια της Αττικής σε ένα μεγάλο όργιο...

604 ζευγάρια της Αττικής σε ένα μεγάλο όργιο...

Ορισμός της λέξης ''όργιο'' : Σεξουαλική ομαδική δραστηριότητα - πλήθος, μεγάλος αριθμός.Σωστή η ετυμολογία της λέξης αφού ούτε ένα , ούτε δύο (Άρη είναι πολλά...), ούτε τρία αλλά 604 ζευγάρια στην Αθήνα επιδίδονται στο swing (ξενόφερτη λέξη, για όσους δε πήρατε το Lower σημαίνει ανταλλαγή συντρόφων).

Οι ανεπάγγελτοι που επελέγησαν από τα κομματικά γραφεία ΓΙΑ ΝΑ ¨ΣΩΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ

ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ, ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ:ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Η ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ

Δίδυμο συμφορών για το Νεοταξικό Πασοκ. Ό,τι χειρότερο έχει να επιδείξει η σύχρονη ιστορία σε ζητήματα κομματικής σαπίλας και ανείπωτης οικογενειοκρατίας.
Χριστίνα Χριστοφάκη. Κόρη μεγαλοκατασκευαστή της Νοτιοανατολικής Αττικής. Απεργάζεται υπόγεια σχέδια(με την βοήθεια και το πατρονάρισμα μεγαλοεργολάβων και γνωστών μεγαλοξενοδόχων)για να παραδόσει εαν βγει υπερδήμαρχος, την υπόλοιπη δημόσια παραλία στο μεγάλο κεφάλαιο. Ο δρόμος είναι ήδη στρωμένος από τους εθνικούς υπονομευτές των ΕΤΑ(Τουριστικά Ακίνητα)και από επίορκους δικαστικούς λειτουργούς, για να συντελεστεί ο ΑΤΤΙΛΑΣ 2 για την δημόσια έκταση της Σαρωνίδας. Για να κλείσουν οι πλαζ και να ιδιωτικοποιηθούν.Στο πλευρό της ο παχύσαρκος σωματικά και υπερσακχαρώδης πνευματικά Θόδωρος Πάγκαλος, ο αντιπρόεδρος της μεταπολιτευτικής κυβέρνησης των σύγχρονων Τσολάκογλου. Των δούλων και εντολοδόχων του Δ.Ν.Τ. Ο πολιτικός που έχει ήδη ταχθεί στο πλευρό των μειοδοτών του ξένου παράγοντα που επιδιώκουν να ξεπουλήσουν εθνική περιουσία στο αλλότριο κατεστημένο.

Αυτούς θα ψηφίσουμε; Όχι βέβαια. Ο λαός οφείλει να δώσει τις απαντήσεις του…


http://www.adiakritos.gr

ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ "ΚΥΡΙΕ" ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ O “AΔIAΦΘΟΡΟΣ” ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ

sampanis(Στη φωτο ο Σαμπάνης την μέρα που συνελήφθη φαρμακωμένος και από πίσω του ο “συνήγορος του”. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σγουρός που δήλωνε ότι έριξαν αναβολικά στην σούπα του αθλητή. Για τόσο μαλάκες μας πέρναγε)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

Επειδή είμαι από τους πιο παλιούς αναγνώστες σας, σας θυμίζω αυτο που πρώτοι είχατε βγάλει
και γράφω και δυο λόγια για την υποψηφιότητά του.
Αυτός δεν είναι ο Σγουρός;
Ο Γ. Σγουρός, άνθρωπος του εκσυγχρονιστικού περιβάλλοντος, επιστρατεύτηκε από τον Κ. Σημίτη να διεκδικήσει τη Νομαρχία Αθηνών, έπειτα έμπλεξε με το σκάνδαλο της Ντόπας στην Άρση Βαρών. Αρκετοί ακόμα θυμούνται να δηλώνει Σαμπάνης είναι καθαρός», «του έριξαν την απαγορευμένη ουσία στη σούπα του», «θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου θα λάμψει η αθωότητα του αθλητή». Έπειτα βεβαίως όλα αυτά ξεχάστηκαν.

Κατά τα άλλα δε πρέπει να ξεχνάμε πως
το όνομά του χάθηκε εν μία νυκτί, από το Δ.Σ. της ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, όταν «έσκασε» το σκανδαλο ντόπινγκ και σύσσωμη η εθνική ομάδα πιάστηκε στον έλεγχο «ντοπαρισμένη».

Πολλοί «σύντροφοι» εκείνη τη στιγμή έκαναν λόγο για «Κλασσική περίπτωση καπετάνιου, που όταν βουλιάζει το καράβι ανεβαίνει πρώτος στην βάρκα και την κάνει, αφήνοντας τους υπόλοιπους στη μοίρα τους».press-gr.blogspot.com

“ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ”: ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ , ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ!


Στο Γενή Σεχίρ, ώρα 7 το απόγευμα μέσα στη μέση του δρόμου, ο όχλος περικύκλωσε ένα κοριτσάκι 6 ετών, το παρέδωσε σ΄ έναν ημιπαράφρονα χαμάλη γνωστό ως «γορίλα» και εκείνος παρουσία δύο χιλιάδων ατόμων το εβίασε επανειλημμένως, ενώ το πλήθος ούρλιαζε, «αυτά παθαίνουν οι Έλληνες. Σκότωσέ την, σκότωσέ την την σκύλα την Ελληνίδα».

Οι πιο αδιάφορες εκλογές…

Αδιάφορη αφήνουν την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων οι εκλογές του Νοεμβρίου για δημάρχους και περιφερειάρχες. Ελάχιστοι -πλην φυσικά των ίδιων των υποψηφίων και των κομματικών επιτελείων- ενδιαφέρονται ζωηρά για τα αποτελέσματα, που θα αναδείξουν οι κάλπες.

ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Κατήγγειλαν στη Βουλή επιχείρηση εκτουρκισμού στη Θράκη

ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Κατήγγειλαν στη Βουλή επιχείρηση εκτουρκισμού στη Θράκη,με αφορμή την άφιξη του καραβανιού Μπαϊράμ Πασά
Για «τουρκική προπαγανδιστική περιοδεία στην Θράκη» κάνουν λόγο σε ερώτησή που κατέθεσαν στη Βουλή προς τους υπουργός Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, οι βουλευτές του ΛΑΟΣ Αθανάσιος Πλεύρης και Άδωνις Γεωργιάδης. Αφορμή η περιοδεία του καραβανιού του Μπαϊράμ Πασά, που ξεκίνησε από το Μίσχο Ροδόπης και ολοκληρώνεται σήμερα στους Αμαξάδες.

Οι δυσκολίες της Τουρκίας, ευκαιρία για Ελλάδα και Κύπρο


Η ΤΟΥΡΚΙΑ είναι μία μεγάλη χώρα, που κείται σε μια κρίσιμης γεωπολιτικής σημασίας περιοχή του κόσμου. Διαθέτει τον πιο μεγάλο στρατό του ΝΑΤΟ. Κατά τον Νταβούτογλου, τον αρχιτέκτονα της νέας τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, η Τουρκία είναι χώρα ευρωπαϊκή, ασιατική, μεσογειακή. Επειδή ακριβώς οι Τούρκοι γνωρίζουν την αξία και τη σημασία της χώρας τους στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, επιδιώκουν να διαδραματίσουν ρόλους και να αναλάβουν πρωτοβουλίες για κρίσεις και διενέξεις πολύ πέραν των ορίων τους.

Η Θάλεια Δραγώνα άνοιξε την κερκόπορτα σε Τούρκους δασκάλους

«Λουκέτο» στην Ελληνική Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, στην οποία εκπαιδεύονται δάσκαλοι για τα μειονοτικά σχολεία της Θράκης, έβαλε το υπουργείο Παιδείας, τουλάχιστον για φέτος. Ικανοποίησε έτσι το πάγιο αίτημα της Aγκυρας να κλείσει την Ακαδημία και οι εκπαιδευτικοί να διορίζονται από την Τουρκία!».
Εισηγήτρια της απόφασης φέρεται ότι είναι η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας κυρία Θάλεια Δραγώνα. Πρόκειται ασφαλώς για κίνηση που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της κυβέρνησης να κλείσουν τα «ανοιχτά μέτωπα» με τους εξ ανατολών γείτονες. Το ζήτημα τέθηκε για πρώτη φορά όταν, όπως είχε αποκαλύψει το «ΘΕΜΑ», η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης απαίτησε την αντικατάσταση της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης από ένα πανεπιστήμιο αποκλειστικά για μουσουλμάνους.

Βρεφονηπιακός σταθμός της Μητροπόλεως Αιγίου

Προς μεγάλη μου έκπληξη ξεφυλλίζοντας την τοπική εφημερίδα της πόλης μου ‘’ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ’’ σήμερα το πρωί το μάτι μου έπεσε πάνω σε μια ευχαριστήρια επιστολή που...μόνο γέλια μου προκάλεσε και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας γιατί τα πράγματα πρέπει να μπαίνουν σε σωστές βάσεις :

ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΠΑΣΟΚ

Μέχρι την τελευταία στιγμή δυσκολευόταν το ΠΑΣΟΚ να κλείσει τις λίστες των υποψηφίων για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές. Ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητα των Ιονίων Νήσων. Η συγκεκριμένη περιφέρεια είχε προταθεί ξεκάθαρα στην κα. Γκερέκου αλλά η ίδια και κάποια στελέχη στην Ιπποκράτους εξέφρασαν επιφυλάξεις.


Η άρνηση της κας. Γκερέκου είχε κάθε λογικό επιχείρημα και πραγματικά είναι απορίας άξιο πως το Μέγαρο Μαξίμου σκέφτηκε μια τέτοια υποψηφιότητα.

ΠΑΣΟΚ: ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για τις Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους

ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ
Στις επιλογές των, Γιάννη Σγουρού ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Καμίνη ως υποψήφιου για το Δήμο Αθηναίων, Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη και Γιάννη Μίχα στον Πειραιά κατέληξε το ΠΑΣΟΚ.

Tρία αντισταθμιστικά μέτρα

"Κλείδωσε", όπως όλα δείχνουν, το τελικό σχέδιο για την εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, μετά από πολύωρες συσκέψεις στο υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με το σχέδιο στο οποίο έχει καταλήξει το οικονομικό επιτελείο, η αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης θα εφαρμοστεί από τον Οκτώβριο και θα συνδυαστεί με τρία αντισταθμιστικά μέτρα:

Ρύθμιση οφειλών προς τις τράπεζες

Ξεκίνησε η εφαρμογή του Ν.3869/2010, «Ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και άλλες διατάξεις».


Δικαίωμα να ρυθμίσουν τα χρέη τους έχουν οι οφειλέτες, που δημιούργησαν την οφειλή, τουλάχιστον 12 μήνες, πριν την κατάθεση, στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο, αίτησης, για ρύθμιση των οφειλών τους, δεν έχουν εξοφλήσει κάποιες ή όλες τις, μέχρι σήμερα, δόσεις των δανείων, που επιθυμούν να ρυθμίσουν και δεν έχουν εμπορική ιδιότητα. Η αίτηση στο Ειρηνοδικείο αποτελεί το δεύτερο στάδιο διακανονισμού χρεών και ακολουθεί το στάδιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού. Δε ρυθμίζονται οι οφειλές, προς το Δημόσιο και τους οργανισμούς αυτοδιοίκησης (πρόστιμα, ποινές, φόροι, τέλη), προς τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και εισφορές προς οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης. Η διαδικασία ρύθμισης χρεών προβλέπει 3 στάδια: -Εξωδικαστικό συμβιβασμό Ο οφειλέτης, με τη βοήθεια των φορέων, που αναγράφονται, παρακάτω, κάνει μια προσπάθεια να ρυθμίσει τα χρέη του, να συμβιβαστεί, δηλαδή, με τον πιστωτή του.

Η μυστική συμφωνία Ερντογάν - Βαρθολομαίου

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε την Πρίγκηπο. Εγινε ο πρώτος τούρκος πρωθυπουργός που πήγε εκεί, επισκεπτόμενος και το περίφημο Ορφανοτροφείο. Ο κ. Ερντογάν συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, σε μία κίνηση που όπως απεδείχθη μόνο συμβολική δεν ήταν. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης έβαλαν τότε τις βάσεις μιας άτυπης συμφωνίας, με αμοιβαίο όφελος. Ο πρώτος θα βελτίωνε σημαντικά την έξωθεν καλή μαρτυρία της Αγκυρας στο πεδίο των θρησκευτικών ελευθεριών- κρίσιμο για την ευρωπαϊκή του προοπτική. Ο δεύτερος θα άνοιγε τον δρόμο για την ικανοποίηση χρόνιων αιτημάτων του Φαναρίου.

Η επιλογή Αμερικανών ή Ευρωπαίων συμβούλων συνιστά ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Μια φορά κι έναν καιρό, όχι πολύ μακριά από σήμερα, στους πρώτους μήνες της κυβέρνησης Παπανδρέου, τις μέρες που το μέγεθος της κρίσης είχε αρχίσει να διαφαίνεται και το μείζον ζήτημα με την υπερδιόγκωση ελλείμματος και χρέους άρχιζε να συνειδητοποιείται, την εποχή που σταδιακά γινόταν αντιληπτή η αδυναμία δανεισμού από τις αγορές και η αναγκαιότητα εξεύρεσης μίας άλλης, τρίτης λύσης, κάποια στελέχη της κυβέρνησης, πρωτοκλασάτα, ανέλαβαν την πρωτοβουλία και έκλεισαν ραντεβού του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους ενός εκ των μεγαλυτέρων διεθνών αμερικανικών οίκων, την Goldman Sachs. Οι Αμερικανοί τεχνοκράτες, υπό τη διαμεσολάβηση των Ελλήνων υπουργών, συνέφαγαν με τον Γ. Παπανδρέου και τον διαβεβαίωσαν ότι μπορούν να καλύψουν το 25% του δημοσίου χρέους με ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ τα οποία είχαν τη δυνατότητα να διασφαλίσουν!

Απόσχιση και στα Δωδεκάνησα προωθεί ο ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΛΟΣ Οικουμενικός Πατριάρχης

Μεθοδεύεται η δημιουργία ανεξάρτητης (νησιωτικής) αρχιεπισκοπής και απόσχιση από την Αθήνα με μητροπολίτες που έχουν ζητήσει τουρκική υπηκοότητα. Η (ασταθής) στάση του Αρχιεπισκόπου, η ανησυχία και ο προβληματισμός κύκλων της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι φόβοι για εθνική ζημία, το νέο χτύπημα Βαρθολομαίου και η αναπόληση του Εθνάρχου Μακαριστού Χριστόδουλου της Μονής Πετράκη.


Ο χρόνος υλοποίησης των σχεδίων Βαρθολομαίου, τα πρώτα βήματα, τα σενάρια των υποστηρικτών του, το «παιχνίδι της διαδοχής» και η διεκδίκηση του Οικουμενικού Θρόνου. Tον δικό του «Καλλικράτη» φαίνεται πως έχει κατά νου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, καθώς εντείνονται παρασκηνιακά οι κινήσεις του Φαναριού για την απόσχιση μητροπόλεων από την Εκκλησία της Ελλάδος και την προσάρτηση τους στη σημερινή Μητρόπολη Ρόδου που υπάγεται απευθείας στο Πατριαρχείο με το καθεστώς της ημιαυτονομίας, όπως η Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

"Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο " .Π.ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΕΝ ΕΤΗ 2010

Θυμόμαστε όλοι καλά ότι είναι πάγια τακτική των κομμάτων στην Ελλάδα να μη συζητούν σε βάθος όταν έχουν να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις. Αν εξαιρέσει κανείς το 1996, οπότε η σύγκρουση μεταξύ της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και του παλαιοπασοκισμού της 3ης Σεπτεμβρίου, επέτρεψε στην ελληνική σοσιαλδημοκρατία να χαράξει νέα ιδεολογική ρότα, καμία ανάλογη προσπάθεια δεν επιχειρήθηκε από κανέναν άλλο τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Ο κ. Παπανδρέου το 2004 δεν διεκδίκησε την ηγεσία του κόμματός του καταθέτοντας κάποια συγκεκριμένη ατζέντα, κάποια ιδεολογική πλατφόρμα προς συζήτηση, εκείνες τις βασικές συνιστάμενες που θα χρησίμευαν ως πυξίδα όταν θα καλούταν να διαχειριστεί την τύχη της χώρας και να την οδηγήσει στο μέλλον.
Ο κ. Παπανδρέου το 2004 δεν διεκδίκησε την ηγεσία του κόμματός του καταθέτοντας κάποια συγκεκριμένη ατζέντα, κάποια ιδεολογική πλατφόρμα προς συζήτηση, εκείνες τις βασικές συνιστάμενες που θα χρησίμευαν ως πυξίδα όταν θα καλούταν να διαχειριστεί την τύχη της χώρας και να την οδηγήσει στο μέλλονΑρκεί να εντρυφήσει κανείς στις ομιλίες εκείνης της εποχής, για να καταλάβει το αυτονόητο. Το 2004 ο κ. Παπανδρέου εξελέγη πανηγυρικά, ως ο μοναδικός φορέας του υψηλού και ηχηρού ονόματος του ιδρυτή του κινήματος. Ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ του επέτρεψαν να κόψει πρώτος το νήμα σε έναν αγώνα που ο διεκδικητής του τίτλου έτρεχε μόνος του. Βέβαια, αυτό δεν σήμαινε σε καμία περίπτωση ότι επιβραβεύθηκαν με κάποιο τρόπο οι προοδευτικές απόψεις που είχε ο τελευταίος κατ’ επανάληψη στο παρελθόν εκφράσει(από τις σχέσεις της εκκλησίας με το κράτος έως την ελληνοτουρκική προσέγγιση). Ούτε και πιθανόν επιτυχίες στο υπουργικό του χαρτοφυλάκιο. Ούτε ασφαλώς και το όραμα που δεν είχε (ή αν είχε δεν ομολόγησε ποτέ) για την χώρα.Ο κ. Παπανδρέου εξελέγη το 2004 με μια και μόνο ατζέντα: Να κερδίσει τις εκλογές. Να κερδίσει τις θέσεις εξουσίας που κινδύνευαν να χάσουν οι λίγοι και εκλεκτοί του συστήματος. Να κερδίσει το έπαθλο του Κράτους.Ο κ. Παπανδρέου το 2004 δεν εξελέγη ως ο πιο ικανός για την διακυβέρνηση της χώρας. Εξελέγη ως φέρων το όνομα που θα μπορούσε να αντιπαρατεθεί στον φέροντα το έτερο όνομα της ελληνικής μεταπολίτευσης.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΩΣΟΥΝ" Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!

 Ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων (θα μας σώσουν!), ανασχηματισμοί (ουάου!), η Ελλάδα αλλάζει λένε (σώπα!), οι νέοι υποψήφιοι δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στις νομαρχίες (είστε η ελπίδα μας!), παιδιά ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ λένε, να πάμε να τους...ψηφίσουμε.. Η αντίδραση μας σε όλα αυτά με τα οποία εξοργιστικά με το ζόρι προσπαθούν να μας ποτίσουν το μυαλό είναι αυθόρμητη (ΣΚΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ), όμως τα συναισθήματα που έχουμε μέσα μας έχουν άλλο χρώμα και άλλη μυρωδιά και πολύ άλλη γεύση. Οι 35 μέρες διακοπών του Πρωθυπουργού ήταν η απάντηση σε μια νέα Ελλάδα που με κόπο και ιδρώτα χτίζει. Τρεχάτε να τους ψηφίσετε και μετά γκρινιάξτε για αυτό που ζείτε. Άραγε που πήγε τόσο φως;http://dinatomirmigi.blogspot.com

Η Σύμβαση που υπέγραψε η Κυβέρνηση και που ποτέ δεν πρόκειται να ακούσετε...

Σας δίνουμε την Σύμβαση που υπέγραψε η Κυβέρνηση με τους Δανειστές έναντι 80 Δισεκατομμυρίων Ευρώ!Είναι η Διαθήκη της Ελλάδας που υπέγραψαν και που ποτέ δεν πρόκειται να την ακούσετε από τα μεγάλα κανάλια.
Εάν προβληθεί το σίγουρο είναι ότι θα προβληθεί παραφρασμένη για όφελος των προδοτών που ψηφίσαμε.
Γι αυτό φροντίσαμε να αποσταλεί ολοκληρωμένη από Ελληνες πολίτες στους


Ελληνες πολίτες...

ένα τουρκικό μαχητικό μπορεί να αλωνίζει ελεύθερα στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου

Της ΚΥΡΑΣ ΑΔΑΜΜε τη σύμφωνη γνώμη των δύο τελευταίων κυβερνήσεων και ύστερα από διμερείς διαπραγματεύσεις με τον ICAO, η Αθήνα έχει αποδεχθεί τις ανεξέλεγκτες πτήσεις των τουρκικών μαχητικών στο διεθνή εναέριο χώρο όχι μόνο του Αιγαίου, αλλά και στο σύνολο του FIR Αθηνών και Λευκωσίας.

ANAΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ = ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΝΟΥΡΓΙΑ,ΑΝΤΕ ΝΑ "ΦΑΕΙ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ


Τα τελευταία εικοσιτετράωρα άρχισε πάλι η κουβέντα στα τηλεπαράθυρα για τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.


Εκτιμήσεις, προβλέψεις, διαδώσεις και ένα σωρό συζητήσεις τις οποίες προσωπικά θεωρώ ανούσιες για να μη πω ύποπτες με την έννοια του αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά σοβαρά μας προβλήματα.


Κύριοι η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κατάλαβα την χρησιμότητα αυτής της διαδικασίας δηλαδή να φεύγει ο ένας από εδώ να πηγαίνει αλλού και γενικά ένα ανακάτεμα υπουργών και υφυπουργών το οποίο θεωρώ ότι τις περισσότερες φορές δεν...


προσφέρει τίποτα παραπάνω από την δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς ουσία και άνευ αποτελέσματος στο πρακτικό μέρος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...