Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Για να γνωρίζετε για ποιους πληρώνετε: “Τα λεφτά πηγαίνουν στις τράπεζες και όχι στον Ελληνικό λαό”

Όλες οι θυσίες του λαού μας και το ανελέητο κυνηγητό εσόδων από τους μη έχοντες, δεν έχει σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά η Ελλάδα.

Την κατάργηση και άλλων οργανισμών του δημόσιου τομέα απαιτεί η Τρόικα, πράγμα που θα σημαίνει εάν συμβεί και άλλες εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες στην ανεργία. Επίσης απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη μείωση μισθών και συντάξεων.

Γιατί θα κάνει λάθος όποιος δεν ψηφίσει στις εκλογές


Διότι είναι αυτό ακριβώς που θέλουν οι εναλλασσόμενοι κυβερνήτες. Θέλουν να πάνε στην κάλπη μόνο όσοι είναι απολύτως ελεγχόμενοι από αυτούς...

Και ξέρουν ότι αν δεν βγουν αυτήν την οκταετία, δεν πειράζει, την επόμενη 8ετία θα έχουν αυτοί την εξουσία. Τα έχουν μοιράσει τα πόστα.

Εξάλλου πιστεύει κανείς ότι έγινε τίποτα στις ΗΠΑ που το ποσοστό αποχής είναι μεγάλο; Συνεχίζει την πολιτική της. Είναι μια χώρα με 307 εκατομμύρια κατοίκους περίπου, αλλά ψηφίζουν περίπου τα 100-120 εκ. μόνο. Νοιάστηκε κανένας; Ταράχτηκε συθέμελα το σύστημα, όπως μερικοί πιστεύετε ότι θα γίνει στην Ελλάδα, αν δεν πάτε να ψηφίσετε;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:"Είμαστε εκπρόσωποι των πολιτών"

"Εμείς εδώ ήρθαμε να κάνουμε δουλειά και όποιος δεν το καταλαβαίνει, δεν καταλαβαίνει την εργώδη προσπάθειά μας να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, κατά την ομιλία του στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου.Όπως είπε, επέλεξε να συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, αντί μιας τυπικής παρουσίας στη Διεθνή Έκθεση, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου είπε, ότι η κυβέρνηση κατάφερε να κρατήσει τη χώρα όρθια στις πιο δύσκολες στιγμές και αυτό, χάρη στην πλάτη που έβαλαν οι Έλληνες πολίτες σε αυτή την πατριωτική προσπάθεια.Σε ό,τι αφορά τον ανασχηματισμό, είπε ότι κανένας ανασχηματισμός δεν είναι ούτε αυτοσκοπός, ούτε μπορεί από μόνος του να δώσει λύσεις. Η νέα δομή της κυβέρνησης έρχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα και εμπόδια, από την ανεπαρκή διάρθρωση της δημόσιας διοίκησης και να δώσει λύσεις, σε θέματα που χρειάζονται διϋπουργική αντιμετώπιση.Απευθυνόμενος στους υπουργούς, ο κ. Παπανδρέου τους είπε η διάρκεια της παραμονής στη Θεσσαλονίκη να 'ρθουν σε επαφή με τους τοπικούς φορείς και να δώσουν λύσεις."Είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία", επανέλαβε ο πρωθυπουργός και ζήτησε από τους υπουργούς να μην ταυτιστούν με το υπουργείο αλλά με τα προβλήματα του πολίτη και το πώς, το υπουργείο θα δώσει λύση. "Είμαστε εκπρόσωποι των πολιτών, όχι των υπουργείων μας. Δύναμή μας είναι οι δημιουργικές και οι υγιείς δυνάμεις της χώρας. Να βάλουμε τέλος σε πρακτικές του παρελθόντος σε όσα μας πλήγωσαν", δήλωσε ο πρωθυπουργός.Ο κ. Παπανδρέου εξήγγειλε τη λειτουργία δυο διϋπουργικών επιτροπών.Η πρώτη, είναι η Επιτροπή για Θέματα Ανάπτυξης και σε αυτή συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και οι υπουργοί Οικονομικών Περιφερειακής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Υποδομών, Πολιτισμού και ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τις επενδύσεις. Όπως είπε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου η σύνθεση της Επιτροπής μπορεί να μεταβάλλεται κατά περίπτωση, ανάλογα με το θέμα που θα εξετάζει.Η δεύτερη, είναι η Επιτροπή για Θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, την οποία συντονίζει η υπουργός Εργασίας και συμμετέχουν οι υπουργοί Εσωτερικών, Εξωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης και Υγείας.Ο πρωθυπουργός σε ό,τι αφορά τη Θεσσαλονίκη και τη Διεθνή Έκθεση, είπε είχαν γίνει παράδοση οι μεγαλόστομες εξαγγελίες έργων, τα οποία όμως δεν υλοποιούνταν και οι Θεσσαλονικείς βαρέθηκαν τα μεγάλα λόγια και τα ανεκτέλεστα μεγάλα έργα. Δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί, ό,τι περνάει από το χέρι της για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία.Η συνεδρίαση του Υπουργικού συνεχίζεται με παρεμβάσεις των υπουργών.

ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ …. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ…..

Θα αρχίσω με μια σύντομη αναφορά γεγονότων τα οποία ουδείς αμφισβητεί.
Σεπτέμβριος 2009: Έλλειμμα 6-8%. Το ήξερε και το έλεγε ο κ. Καραμανλής, το ήξερε και το έλεγε ο διοικητής της τραπέζης Ελλάδος κ. Προβόπουλος, το ήξερε αλλά ΔΕΝ το έλεγε ο κ. Παπανδρέου, το ήξεραν και δεν υπήρχε λόγος να το πουν οι αρμόδιοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Προεκλογική περίοδος: Σκληρά μέτρα υπόσχεται ο κ. Καραμανλής. Σκληρά μέτρα συνιστά ο διοικητής της τραπέζης Ελλάδος κ. Προβόπουλος. «Λογικές» αυξήσεις μισθών υπόσχεται ο κ. Παπανδρέου, και διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι «λεφτά υπάρχουν», σχέδιο υπάρχει και πρόγραμμα υπάρχει. Οι Ευρωπαίοι εταίροι χαμογελούν γιατί γνωρίζουν ποιος θα είναι πρωθυπουργός στις 5 Οκτωβρίου.
Οκτώβριος 2009 λίγο μετά τις εκλογές: Μέσα σε δύο εβδομάδες, για κάποιο λόγο που είναι πια γνωστός, το έλλειμμα με μαγικό τρόπο έφθασε στο12%. Ε ρε γλέντια….. Πρωθυπουργός πια ο κ. Παπανδρέου, ανάλογα με την περίσταση έλεγε : Έχουμε πτωχεύσει, πτωχεύουμε, πτωχεύσαμε, θα πτωχεύσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ «Διδάσκων τους λαούς ανά τους αιώνες πως οι δούλοι γίνονται Ελεύθεροι» ΕΝΤΑΥΘΑ ΚΟΙΤΕ Η ΕΛΛΑΣΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΩΜΙΑΖΑΝ

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου Σωτήριον έτος 2010 , Ελλάδα , Αθήνα , Πλατεία Κοτζιά Μουσουλμάνοι έκαναν κατάληψη στη δημόσια πλατεία. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

Μαζική προσευχή μουσουλμάνων στην Κοτζιά
Ιμάμηδες από την Αίγυπτο τέλεσαν την πρωινή προσευχή, ενώ παρέστη και ο πρέσβης του Ιράν.
Οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της πρωτεύουσας επεσήμαναν για ακόμη μία φορά την ανάγκη κατασκευής τεμένους στην Αθήνα.
Εϊντ  αλ - φιτρ και στη Λάρισα
Μαζική προσευχή μουσουλμάνων στην Κοτζιά
Τη λήξη του Ραμαζανιού γιόρτασαν με υπαίθρια προσευχή και οι μουσουλμάνοι της Λάρισας.
Η τελετή διοργανώθηκε από το Σύλλογο Πακιστανών Λάρισας, σε δημοτικό γήπεδο,  όπου και συγκεντρώθηκαν πάνω από 100 μουσουλμάνοι και προσευχήθηκαν στραμμένοι προς την ανατολή.
Στην προσευχή συμετείχαν υπήκοοι του Πακιστάν, του Μπαγκλαντές, καθώς και άτομα από αραβικές χώρες. Το ραμαζάνι χαρακτηρίζεται ως ένας από τους «πέντε στύλους» του Ισλάμ με χαρακτήρα υπακοής, εξιλασμού και προσευχής προς το Θεό.
Η τελετή της μαζικής προσευχής για τη λήξη του Ραμαζανίου οργανώνεται για δεύτερη χρονιά στη Λάρισα.

Δήμευση περιουσίας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ΠΛΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

ΣΕ ΔΙΩΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Αυτοί υπάγονται σε δημόσιο έλεγχο οπότε δεν τίθεται θέμα ποινικό

Δηλαδή όπως τώρα είναι τόσο έντιμοι που δηλώνουν τις οff shore εταιρείες τους και τους εμπιστευόμαστε

Άρα μόνοι τους δηλώνουν και δεν τιμωρούνται ποτέ

Άρα να δηλώνουμε και εμείς μόνοι μας

Δεν μας εμπιστεύονται?

Οι μεγάλες αντιφάσεις του ανασχηματισμού

Μια από τις τρεις βασικές εντολές που έδωσε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στα πρόσωπα της νέα του κυβέρνησης ήταν «λιγότερα ελλείμματα», ο ίδιος ωστόσο δεν μπορεί να καυχάται ότι δίνει το παράδειγμα σε αυτό.


Διότι το νέο κυβερνητικό σχήμα που παρουσίασε, μετά τον μεταμεσονύκτιο ανασχηματισμό, είναι σχήμα που από μόνο του «παράγει» ελλείμματα!...

Ο κ. Παπανδρέου όρισε 12 επιπλέον αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς στη νέα κυβέρνηση κάνοντας το σχήμα της 48μελές από 36μελές που ήταν.

Αυτό σημαίνει πως ο κάθε ένας από τους 12 αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς θα έχουν γύρω του έναν αριθμό γραμματέων, συμβούλων, αστυνομικών, κι άλλο προσωπικό, το οποίο, κατά μέσο όρο, αντιστοιχεί σε 25 άτομα για κάθε ένα από τα 12 επιπλέον πρόσωπα της κυβέρνησης, σύνολο 300 άτομα προσωπικό το οποίο θα πληρώνεται από τη Βουλή.

10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1943 : ΠΩΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ''ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ'' ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ

skripou2008
ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ
Στις 8 Σεπτεμβρίου του 1943, ανήμερα των Γενεθλίων της Παναγίας μας οι Ιταλοί συνθηκολογούν. Μία ομάδα από κατοίκους του Ορχομενού Βοιωτίας πλησιάζουν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λειβαδιάς και ζητούν από την εκεί Ιταλική φρουρά να παραδώσει τον οπλισμό της. Διαφορετικά, τους απειλούν πως θα δεχθούν επίθεση από τους αντάρτες που βρίσκονται στην περιοχή του Τζαμαλιού (Διονύσου).
Οι Ιταλοί αρνούνται να παραδοθούν και ενημερώνουν τους Γερμανούς, οι οποίοι αφού κύκλωσαν και αφόπλισαν τους Ιταλούς έστειλαν εναντίον των Ορχομένιων την άλλη μέρα, 9 του Σεπτέμβρη, απόσπασμα με τεθωρακισμένα.....
Οι Ορχόμενιοι, που είχαν φθάσει στο μεταξύ στο σταυροδρόμι του Αγίου Ανδρέα, ανέτοιμοι και ανοργάνωτοι καθώς ήταν, σκόρπισαν στη γύρω περιοχή με κατεύθυνση οι περισσότεροι τον απόμερο Διόνυσο. Οι Γερμανοί όμως συνέχισαν την καταδίωξη με σκοπό να επιβάλλουν αντίποινα στον Ορχομενό, όπως ήταν η συνηθισμένη τακτική τους.

Επίσημο ταξίδι του ΛΑΘΡΟπρωθυπουργού στις ΗΠΑ από 18 έως 23 ΣεπτεμβρίουΑπό πλαιότερη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον ΓΓ του ΟΗΕ
Από πλαιότερη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον ΓΓ του ΟΗΕ (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Αθήνα
Επίσημο ταξίδι στις ΗΠΑ, από τις 18 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός. Στη διάρκεια της παραμονής του σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον ο κ. Παπανδρέου θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ, της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια, όπως επίσης και με τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν.

Στις 21 Σεπτεμβρίου ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Έχουμε άρχοντες σύμφωνα με τις καρδιές μαςΤΟΥ ΕΝ ΑΓΙΟΙΣ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΙΝΑΪΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
Ερώτησις. Ο Απόστολος Παύλος λέει ότι οι εξουσίες του κόσμου έχουν ταχθεί από τον Θεό. Πρέπει λοιπόν να δεχθούμε ότι κάθε άρχοντας ή βασιλεύς ή επίσκοπος προχειρίζεται στο αξίωμα αυτό από τον Θεό:
Απόκρισης: Ο Θεός λέει στον Νόμο: «Θα σας δώσω άρχοντας σύμφωνα με τις....
καρδιές σας» .Είναι λοιπόν φανερό ότι οι μεν άρχοντες και οι βασιλείς που είναι άξιοι αυτής της τιμής προχειρίζονται στο αξίωμα αυτό από τον Θεό. Οι άλλοι πάλι που είναι ανάξιοι προχειρίζονται κατά παραχώρηση ή και βούληση του Θεού σε ανάξιο λαό εξ' αιτίας αυτής της αναξιότητας των. Και άκουσε σχετικά μερικές διηγήσεις.

Λαος με φιλοσοφια κατσαριδαςΟλοι μας φταινε,οι ξενοι,οι αλλοδαποι παρανομοι μεταναστες,οι δικοι μας,οι διπλανοι,οι απο πανω και οι απο κατω μας.
Απορριπτουμε καθε αλλη αποψη αν δεν συμφωνει πληρως με την δικη μας,ειμαστε οι εξυπνοτεροι,οι καλυτεροι,οι πρωτοι.
Στην δουλεια μας ολοι ειναι ανικανοι,τεμπεληδες,αργοσχολοι,και εμεις κανουμε οτι μπορουμε να τους ξεπερασουμε,τους κατακρινουμε για την αποδοση τους κρυφα φυσικα γιατι δεν εχουμε τα κοτσια και την ευθυτητα να μιλησουμε μπροστα τους,ζηλευουμε το αμαξι η την γκομενα τους,παλευουμε να τους φτασουμε ενω γνωριζουμε οτι δεν καναμε τιποτα αλλο απο το να τους κατηγορουμε.....
Ολοι ειναι κλεφτες και φοροφυγαδες,και ομως κι εμεις δεν νοιαστηκαμε να ζητησουμε αποδειξη απο καθε τι που πληρωσαμε,προσπαθησαμε να αποφυγουμε με καθε τροπο να επιβαρυνθουμε το ποσο που παιρνει το κρατος απο εμας.

Μας ενοχλει η καλοπεραση του διπλανου μας,ακομη και οταν εμεις περναμε καλα,εστω και με λιγοτερα χρηματα,μας ενοχλει το σπιτι του,μας ενοχλουν τα παιδια των αλλων οχι ομως οι οταν οι αλλοι ενοχλουνται απο τα δικα μας παιδια.

Ανασφάλιστη εργασία μέσα στο ίδιο το ΙΚΑ.


ApostolosΟπως γνωρίζεται απο το 2005 εως το 2010,περίπου 1200 ατομα εργάστηκαν στο ΙΚΑ με το δουλεμπορικό πρόγραμμα stage,που το πασοκ πρώτο έφερε στην Ελλάδα το 1998 και η Ν.Δ το συνέχισε.
Οι άνθρωποι αυτοί κάποια στιγμή κατέφυγαν στην δικαιωσύνη για να κατωχειρώσουν, τα εργασιακά τους δικαιώματα.

«Προσωπάρχης» του Μαξίμου η Ρεγγίνα και με...βούλα! ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ = 1000 ΛΕΞΕΙΣ

Γενική Γραμματεία για την υποστήριξη του έργου του πρωθυπουργού θα συσταθεί με απόφαση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Γενική γραμματέας θα οριστεί η έως τώρα Διεύθυντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Ρεγγίνα Βάρτζελη.
ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.............


Οι «Δέκα Εντολές» της Τρόϊκας

Στον «σκληρό πυρήνα» των διαρθρωτικών αλλαγών, που θα αποτελέσουν τη βάση ανασυγκρότησης και μόνιμης δημοσιονομικής σταθεροποίησης της οικονομίας, εισέρχεται πλέον η οικονομική πολιτική. Η κυβέρνηση, η οποία βρίσκεται σύσσωμη στη Θεσσαλονίκη, έχει ήδη ξεκινήσει εκστρατεία αποκατάστασης της εμπιστοσύνης στην οικονομία προβάλλοντας την επιτυχία μείωσης του ελλείμματος τους πρώτους μήνες εφαρμογής του μνημονίου, αλλά ταυτόχρονα προετοιμάζει το έδαφος για τις παρεμβάσεις που θα ακολουθήσουν στις δομές του κράτους ώστε να περιοριστεί σε μόνιμη βάση το κόστος λειτουργίας του και να συγκρατηθεί το έλλειμμα το επόμενο έτος στο 7,6% του ΑΕΠ (17-18 δισ. ευρώ) από 8%-8,5% του ΑΕΠ που προβλέπεται ότι θα κλείσει εφέτος.

Ο μαθητευόμενος μάγος


Τα θαύματα παλιότερα κράταγαν τρεις μέρες. Σήμερα, με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, τα θαύματα δεν κρατούν ούτε δυο ώρες. Ο ανασχηματισμός , για παράδειγμα, που έβγαλε από το καπέλο του ο Πρωθυπουργός, εξάντλησε ήδη την επικοινωνιακή του δυναμική. Αν περίμενε κάποιο θαύμα ο Γιώργος Παπανδρέου και οι επιτελείς του μάλλον θα απογοητεύτηκαν. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που βίωσαν το θαύμα της υπουργοποίησής τους, όπως η Άννα Νταλάρα. Ο αγώνας, όπως και η (δανεική) φήμη τώρα δικαιώνεται.
Κατά τα λοιπά, η νέα κυβέρνηση, όπως και η προηγούμενη, θα συνεχίσει το έργο της. Για την ακρίβεια θα συνεχίσει να εκτελεί κατά γράμμα τις οδηγίες και τις εντολές των εποπτών, Αμερικανών και Ευρωπαίων. Δεν είναι μυστικό, το έχει ομολογήσει και ο πρωθυπουργός: Η χώρα είναι υπό περιορισμένη κυριαρχία. Με άλλα λόγια και η κυβέρνηση είναι απλός εντολοδόχος των πιστωτών, από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο υφυπουργό.
Υπό αυτήν την έννοια, το θαύμα του ανασχηματισμού που θα δώσει νέα πνοή στην μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης να σώσει τη χώρα από την χρεοκοπία, δεν μπορεί να το πιστέψει σήμερα ούτε ο ευσεβέστερος οπαδός του κυβερνώντος κόμματος. Όλοι γνωρίζουν πια, ποιος και πως κυβερνά αυτόν τον τόπο: Το μνημόνιο, το ΔΝΤ, οι...........
εντεταλμένοι ξένοι σύμβουλοι του πρωθυπουργού και πάει λέγοντας. Μαζί και από κοντά μ’ αυτούς και ο γερμανικός έλεγχος (ευρωπαϊκή (γερμανική) οικονομική διακυβέρνηση) που επέβαλλε τελικά το Βερολίνο. Η ανασχηματισμένη νέα πολυπληθής κυβέρνηση (49 μαζί με τον πρωθυπουργό), η πολυπληθέστερη της τελευταίας 20ετίας, συνεχίζει την «καλή δουλειά» της οποίας τα αποτελέσματα βιώνουν ήδη οι εργαζόμενοι (και οι άνεργοι) της χώρας.
Όμως, αναρωτιέται κανείς, γιατί χρειάζονται πενήντα άνθρωποι, υπουργοί, αναπληρωτές και υφυπουργοί για να διαλύσουν τη χώρα; Δε γίνεται με λιγότερους η δουλειά; Ή μήπως, τελικά αυτό είναι ένα «θαύμα»; Πέραν των δυνατοτήτων του μαθητευόμενου μάγου που μας «κυβερνά» αυτήν την περίοδο;

Δημήτρης Μυ

Αν υπήρχε στοιχειώδης ευθιξία, Παπακωνσταντίνου και Κατσέλη, θα έπρεπε από το πρωί να είχαν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους

Γράφει ο Καφενόβιος

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει το σημερινό αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της «Ελευθεροτυπίας» για τα «φυλακισμένα 15 δισ της μεσαίας τάξης». Οργή και αγανάκτηση για τους μαθητευόμενους μάγους, που κλήθηκαν να σώσουν (τρομάρα τους,,,) τη δύσμοιρη ελληνική Οικονομία.

«Εξι μεγάλες εκκρεμότητες που στερούν από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την αγορά κεφάλαια άνω των 15 δισ. ευρώ, περιμένουν τον... υπουργό τους. Εκκρεμεί εδώ και τρεις μήνες η τυπική υπογραφή από το υπουργείο Οικονομικών του κοινοτικού δανείου 2 δισ. ευρώ που θα «πληρώσει» χρωστούμενα του ΕΣΠΑ, κυρίως προς μικρομεσαίους. Στον... δρόμο βρίσκεται και η αξιολόγηση 3.000 επενδύσεων αξίας 10 δισ. ευρώ από τον παλαιό αναπτυξιακό νόμο, ενώ πρέπει να απορροφηθούν 2 δισ. ευρώ κοινοτικών κονδυλίων μέσα σε ........
45 ημέρες, να προκηρυχθούν επιδοτήσεις και κρατικά δάνεια 1,2 δισ. ευρώ εντός του 2010 και να ψηφισθεί άμεσα ο αναπτυξιακός νόμος για να είναι λειτουργικός από το 2011».

Δεν χρειάζεται να έχει σπουδάσει κάποιος στο London School of Economics για να κατανοήσεις πως η ύφεση είναι αποτέλεσμα της έλλειψης ρευστότητας και της επενδυτικής άπνοιας και αν αυτά τα περίπου 15 δισ. ευρώ έμπαιναν στην αγορά, θα περιοριζόταν σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα. Θα έδινε τουλάχιστον κάποιες ανάσες.

Αν υπήρχε στοιχειώδης ευθιξία, Παπακωνσταντίνου και Κατσέλη, θα έπρεπε από το πρωί να είχαν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους και να είχε κινηθεί η διαδικασία δίωξής τους για τα χιλιάδες λουκέτα στην αγορά και τις νέες στρατιές των ανέργων!!!

με ¨σημαδεμένη τράπουλα¨…..

γράφει ο  Αγγελος  Αγγελίδης


Αρκετά και από πολλούς παιδεύτηκε το θέμα του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.  Πολύ μελάνι χύθηκε για την υπόθεση αυτή που χαρακτηρίστηκε μέχρι και ¨νέο φρούτο¨ άγνωστης προέλευσης και πολύ περισσότερο άγνωστης σκοπιμότητας.  Όλα αυτά είχαν την αξία  τους να γράφονται, να μεταδίδονται και να καλλιεργούνται σε μια εποχή που ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ήταν ακόμη Προσχέδιο ή Σχέδιο Νόμου με σκοπό τις βελτιωτικές αλλαγές μέσα από την πολιτική τοποθέτηση και την κριτική των μεμονωμένων πολιτών ή των ομάδων της κοινωνίας. 
Σήμερα όμως ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ είναι Νόμος του Κράτους και οφείλουμε όλοι οι εμφορούμενοι από δημοκρατικά αισθήματα και συναισθήματα να σεβαστούμε και να βοηθήσουμε στην καλύτερη εφαρμογή του νέου Νόμου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στην συντριπτική πλειοψηφία και χωρίς καμιά αμφιβολία ο Ελληνικός λαός είναι Δημοκρατικός λαός. Είναι ........
φιλήσυχος, ειρηνικός, υπομονετικός, ελαστικός, ανεκτικός.  Είναι όμως και φύσει περίεργος, φιλομαθής και διερευνητικός. 
Για τα παρακάτω στα οποία θα αναφερθώ αφορμή πήρα από την προχθεσινή μου επίσκεψη στο καφενείο της γειτονιάς μου εκεί που πηγαίνω και ξαναζώ όλες τις παιδικές μου στιγμές ανάμεσα σε νέους και παλιούς φίλους.  Βέβαια  με τα πολλά ήρθαμε και στο φλέγον θέμα των εκλογών του Νοέμβρη.  Πολλές οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί. Πως θα είναι φτιαγμένο το ψηφοδέλτιο;  Πώς θα ψηφίζουμε;  Πόσους σταυρούς θα βάζουμε;  Πόσοι θα είναι όλοι οι Υποψήφιοι Σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο;  Πόσοι Σύμβουλοι θα εκλέγονται από κάθε χωριό; Ποιους Συμβούλους έχουμε το δικαίωμα να ψηφίσουμε; Θα ψηφίζουμε και για τους Αντιδήμαρχους;  Πόσα είδη Συμβούλων θα έχουμε και ποιούς θα ψηφίζουμε;  Τι είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τί οι Σύμβουλοι Δημοτικής Ενότητας; Τι είναι οι Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων; κλπ …κλπ... 
Επειδή έχω ασχοληθεί από νωρίς με τα σχετικά  ΑΡΘΡΑ  του Νόμου και έχω καταλήξει έστω και επώδυνα σε μερικά συμπεράσματα προσπάθησα να μπω στη συζήτηση μήπως και βρούμε κάποια άκρη. Το αποτέλεσμα δεν ήταν όμως το επιθυμητό. Χωρίς υπερβολές, ο καθένας αντιλαμβανόταν και ερμήνευε όπως ο ίδιος ήθελε. Αντί για ξεκαθάρισμα σε ορισμένα σημεία, μάλλον τα πράγματα έγιναν πιο συγκεχυμένα και θολά. Ομολογώ βέβαια ότι δεν είναι θέμα νοημοσύνης και ούτε υπολείπεται ευφυίας κάποιος από τους συνομιλητές μου.  Η δομή και η σύνθεση του ψηφοδελτίου θα είναι αρκετά δύσκολη και περίπλοκη στους  περισσότερους ανά την Επικράτεια νέους  Καλλικρατικούς  Δήμους.  Θα έχουμε υπερβολικά μεγάλο αριθμό Υποψηφίων Συμβούλων που θα πρέπει να φιλοξενηθούν σε ένα κυριολεκτικά τεράστιο ψηφοδέλτιο. Αρκετοί εύθικτοι από την παρέα εμφανώς απογοητευμένοι μέσα στη σύγχυσή τους, αποχώρησαν με τρόπο. Πολλοί έκαναν πως κατάλαβαν. Οι πιο ειλικρινείς και ¨ντόμπροι  τύποι¨ που εκφράστηκαν ελεύθερα, τα είπαν έξω από τα δόντια χωρίς φόβο και περιστολές. Να δείτε πόσα άκυρα θα βγουν. Να δείτε τι μπέρδεμα και τι μακελειό θα γίνει στη σταυροδοσία. Αν δε το έχεις από το σπίτι έτοιμο και ¨δαγκωτό¨, σιγά μη βρεις άκρη εκείνη τη στιγμή μέσα στο παραβάν για να σταυρώσεις τους υποψήφιους που θέλεις, όπως σαφώς ορίζει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. 
Αποχωρώντας αργά απ΄ το καφενείο και με μια ακόμη αλλά συγκεκριμένη εμπειρία ήρθε πάλι στο μυαλό μου εκείνος ο πολυσυζητημένος φόβος της ΣΑΡΩΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ που θα επιβάλλει ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

ΤΕΚΤΟΝΕΣ-ILLUMINATI

Δείτε και 2 βίντεο σχετικά με την ΜΑΣΩΝΙΑ στην Ελλάδα.Κρατήστε τα νεύρα σας και πάρτε χάπια!!
 
Γιατί ονομάζονται ΤΕΚΤΟΝΕΣ?
Ονομάζονται τέκτονες γιατί είναι οι μάστορες, οι χτίστες, αυτοί που απαρτίζουν το σύμπαν
Ο θεος τους είναι ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Το όνομα του για αυτούς είναι ΜΑΤΣ

Μέγας αρχιτέκτονας του σύμπαντος αποκαλείται και ο ΣΑΤΑΝΑΣ

Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Ο Μ. Τρεμόπουλος υποψήφιος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας...
Την υποψηφιότητα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την κίνηση «Οικολογία Αλληλεγγύη», ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη, ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Σε δηλώσεις του τόνισε ότι η υποψηφιότητα του είναι ανεξάρτητη από συμφέροντα και σκοπιμότητες και εκτίμησε ότι μπορεί να λειτουργήσει ενωτικά. Επισήμανε την ανάγκη να δοθούν «πράσινες» λύσεις στην κρίση και να ηττηθεί το μοντέλο της πολιτικής που δηλητηριάζει την αισθητική. (πηγή)
ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΕ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ (ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Παραμονή της Παναγιάς της Γιάτρισσας 7 Σεπτέμβρη.
Τοποθεσία Ταΰγετος.

Προς το τέλος του πανηγυρικού εσπερινού σκάει μύτη ο Τατούλης με μαύρη γυαλιστερή μερσεντές με τον προσωπικό του σοφέρ και προχωρεί ανάμεσα στο πλήθος που πλην ολίγων εξαιρέσεων τον αγνοεί επιδεικτικά. Κοιτάει ο έρμος δεξιά αριστερά τις χιλιάδες του κόσμου ...σκέφτεται τι διάλο δεν με αναγνωρίζει κανείς; Ας όψεται κύρ Τατούλη που ήσουν σε ιερό τόπο και ο κόσμος απλά είτε σε αγριοκοιτούσε είτε σε κοιτούσε οργισμένα ανήμπορος να αντιδράσει σεβόμενος την τοποθεσία.

Ήλθες να αδράξεις ψήφους από ποιους; Ούτε κι εσύ προφανώς ξέρεις...άλλωστε τα θεωρούμενα κατ εσέ κορόιδα παραμένουν παντοτινά κορόιδα...Ξυπνήσανε όμως οι σκλάβοι Πετράκη μου...και πάλι καλά που δεν είδες τα χειρότερα.

O ΚΛΕΑΡΧΟΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ 20.000 ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ


Διαμαρτυρίες επί διαμαρτυρίων απο πολλούς απο τους 20.000 <<αδικημένους>> ΕΜΘ. Σαν ελληνική ταινία με Ρίζο και Αυλωνίτη τα παραπονά τους, που αλλού ταιριάζει μουσική επένδυση από θλιμένο μπαγκαλαμαδάκι σε εκτέλεση Β.Τσιτσάνη και αλλού γρήγορες πενιές απο ρεπερτόριο Χιώτη-Ζαμπέτα-καθώς αραδιάζουν non-stop διαταγές και κυρίως νόμους πολλοί απο αυτούς της μιας νύχτας βέβαια και ψηφισμένοι στισ καλές εποχές τής τεράστιας λαικής επιτυχίας μ! ε εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις -ω συγνώμη πωλήσεις ήθελά να πώ << με 100 ψήφους στον ΟΣΕ και με 60 στη ΔΕΗ>>. Επιρόσθετα σε όλες τις διαμαρτυρίες τους κυριαρχεί ένα νέο σουξέ αυτό της αξιοκρατίας.

Η πιο μικρόσωμη μητέρα του κόσμου είναι πολύτεκνη

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ "ΚΥΡΙΑ" ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ,ΔΙΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Η πιο μικρόσωμη μητέρα στον κόσμο υποσχέθηκε πως θα κάνει κι άλλα παιδιά, την ημέρα που παρουσίασε για πρώτη φορά δημοσίως το τρίτο της παιδί. Η 36χρονη Stacey Herald, που έχει ύψος μόλις 73 εκατοστά, είχε ενημερωθεί από τους γιατρούς πως μία εγκυμοσύνη θα ήταν αρκετά επικίνδυνη για εκείνη, καθώς το έμβρυο μπορεί να μεγάλωνε τόσο που να συνέθλιβε τους πνεύμονες και την καρδιά της. Η Stacey, όμως, διέψευσε τους γιατρούς τρεις φορές και πλέον η ίδια και ο 27χρονος σύζυγός της, Wil, που έχει ύψος 1.80, σκέφτονται να αποκτήσουν κι άλλα παιδιά. Η Stacey πάσχει από μία σπάνια γενετική ασθένεια, που ονομάζεται Ατελής Οστεογένεση και εμποδίζει την ανάπτυξη του σκελετού και των πνευμόνων, ενώ κάνει τα οστά εύθραυστα. Η ίδια δήλωσε: «Μέχρι στιγμής τα τρία παιδιά είναι αρκετά, αλλά θέλουμε στο μέλλον να κάνουμε κι άλλα παιδιά. Ακούμε με προσοχή την άποψη των γιατρών, αλλά δεν έχουν πάντα δίκιο και κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε εμείς ότι είναι καλύτερο.»

Το τελευταίο παιδί του ζευγαριού είναι ο μικρός Malachi, 7 μηνών σήμερα, που έχει κληρονομήσει την ασθένεια της μητέρας του, όπως και η μεγαλύτερη κόρη, Kateri, που είναι τριών ετών.

Ο Γιώργος Παπανδρέου με μια άλλη ματιά!

Ο Γεώργιος ο Β' Παπανδρέου ο Γ' , γνωστός στην πατρίδα του ΗΠΑ ως Jeffrey, Lil' George, Boy George και George of the Jungle και στην Ελλάδα ως τέως Γιωργάκης, είναι φιλέλληνας του 21ου αιώνα, επαγγελματίας ποδηλάτης και κανόε-ιστας. Α, σήμερα ασχολείται και με τη πολιτική...

Στην Ελλάδα είσαι ότι (και όποιος) δηλώσεις!

Το HYNDAY σαραβαλάκι 10ετιας, εκτύπωσε σε Α4"EMBASSY OF PAKISTAN" και κυκλοφορεί ανενόχλητα στην Βασιλίσσης Σοφίας.
Ούτε κλήσεις για παράνομη στάθμευση, ούτε έλεγχους για μεταφορά λαθρομεταναστών της Ακ Κάϊντα. Οι ιδιοκτήτες του με ένα κωλόχαρτο αντί πινακίδα, αποκτούν.... (μόνο στην Ελλάδα)Διπλωματική ΑΣΥΛΙΑ & ΑΣΥΔΟΣΙΑ.
Ποιος αστυνομικός θα τολμήσει να τους σταματήσει χωρίς να κατηγορηθεί για ρατσιστής?

http://adena-gr.blogspot.comΑπών ο αντιπρόεδρος.! Επίτηδες το κάνουν για να τον σκάσουν. Έφαγε δυο κούτες πατατάκια απ το κακό του

Απών ο αντιπρόεδρος.Δεν μετέχει και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος στη νέα συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της κυβέρνησης στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας. Η σύσκεψη πραγματοποιείται υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, καθώς ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη εν όψει της ΔΕΘ.
Είναι η δεύτερη κατά σειρά απουσία του αντιπροέδρου από τις συνεδριάσεις ...γατί άραγε;;!!
 
 
 
http://tvorini-gr.blogspot.comRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...