Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αποσάθρωση κυβερνήσεως και εκλογές

Η πλήρης αδυναμία του πρωθυπουργού συντονίσαι την κυβέρνηση, δια λόγους προσωπικούς περισσότερο και εξαρτήσεως δευτερευόντως, επιβεβαιώθηκε στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο...

στο οποίο ανακοίνωσε ότι, εκτός απ΄ την Επιτροπή Σχεδιασμού υπό τον υπουργό Εσωτερικών, συνεστήθησαν άλλες δύο, μία υπό τον αντιπρόεδρο για τις επενδύσεις και μία υπό την υπουργό Εργασίας για τα θέματα των μεταναστών· το τραγελαφικό της υποθέσεως είναι ότι, ο υπουργός Εσωτερικών προεδρεύει στην πρώτη και κυρία επιτροπή, αλλά είναι απλό μέλος στην τρίτη, όπου θα υπακούει εις τας εντολάς της κατωτέρας στην ιεραρχία υπουργού. Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι ο συντονισμός του κυβερνητικού έργου παρεπέμφθη εις τας ελληνικάς καλένδας· εάν, υποθέτουμε εάν, οι τρεις επιτροπές δουλέψουν αποτελεσματικά, τότε ο πρόεδρος της κυβερνήσεως θα είναι ελεύθερος δια τας διακοπάς του και τας ανά την υφήλιον περιδιαβάσεις του. Η ουσία όμως είναι άλλη· ο Γεώργιος Παπανδρέου αποδεικνύει τις πραγματικές του δυνατότητες και τις εξαρτήσεις του ταυτοχρόνως.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΤΣΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΔΛΔ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

Το παπούτσι και η ιστορία.Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου


Στον τόπο που ο δρόμος έπαψε να έχει την δική του ιστορία, καθώς η ιστορία του όχι απλώς ξαναγράφτηκε, αλλά καταργήθηκε δια του λαϊκισμού, ένα παπούτσι που ερρίφθει εναντίον του πρωθυπουργού, δίχως ευτυχώς να βρει τον στόχο του, μοιάζει να γράφει την δική του ιστορία. Το ζήτημα είναι αν πρόκειται για μια ατομική ιστοριούλα, ή για πραγματική ιστορία. Σε κάθε περίπτωση, από χθες ξεκίνησε συμβολικά μία νέα περίοδος για την χώρα. Είναι η εποχή που όσοι νοιώθουν ότι η πολιτική τάξη της χώρας τους έχει γραμμένους στα παλιά της τα παπούτσια, αντιδρούν γράφοντας συμβολικά και οι ίδιοι τους θεσμούς στα δικά τους. Επειδή, μάλιστα, μπορεί η εξουσία λόγω αντιεξουσιαστικών παραισθήσεων, να μην τους πιστεύει, τα εκτοξεύουν κιόλας προς τους φορείς της μήπως και γίνουν πειστικότεροι!


Αυτό δεν είναι καθόλου καλό για κανέναν. Όμως είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα όταν η δημοκρατία καταλήγει να λειτουργεί ως φάρσα. Πώς θα μπορούσε αλλιώς να αντιδράσει ο πολίτης που νοιώθει ότι όχι απλώς εξαπατάται από τους φορείς της πολιτικής τάξης της χώρας, αλλά επιπλέον υβρίζεται όταν δεν λοιδορείται;

http://activistis.gr
Ούτε φαντασία δεν έχει πλέον ο κ. Παπανδρέου

Τα αμερικανάκια έχαψαν τη φράση του Μπάρακ Ομπάμα με την οποία κέρδισε τις εκλογές: Yes we can είχε πει και σάρωσε ο πρώτος μαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Όχι ότι δε χαιρόμαστε που βγήκε, αλίμονο αν είχαμε άλλον έναν Ρεπουμπλικάνο τύπου Μπους. Αλλά πώς να το κάνουμε, το σύνθημά του ήταν καθαρά δημαγωγικό, θύμιζε εκείνα τα περίφημα του Ανδρέα για «Αλλαγή» και πράσινα άλογα.

Ο κόσμος δεν ξεσηκώνεται λόγω της τηλεόρασης και γενικά των ΜΜΕ

Αν οι Έλληνες θέλουν να έχουν αυτά που δεν έχουν πρέπει να κάνουν αυτά που δεν κάνουν
Τώρα ο Έλληνας προσπαθεί να βρεί τα πατήματα του μεταξύ της ψευδοευμάρειας , της καθεστωτικής προπαγάνδας και της εφιαλτικής πραγματικότητας της νέας Κατοχής
Δεν υπάρχουν τα κοινωνικά δίκτυα που υπήρχαν σε προηγούμενες κοινωνικές φάσεις πια. Η ανασφάλεια από την είσοδο μεγαλύτερου αριθμού ξένων εντείνεται. Οι κοινωνίες αντέχουν μέχρι κάποιο ποσοστό. Μετά καταρρέουν στην ανασφάλεια. Ακόμη και οι ξένοι, ιδίας εθνικότητας, καταρρέουν στην ίδια ανασφάλεια. Υπάρχουν μελέτες γι’ αυτά.
Αρα ποιος να εργαστεί συλλογικά και τι συλλογικός στόχος να υπάρξει όταν έχει ξεφτίσει ο συνεκτικός ιστός της συλλογικότητας; Αυτό γίνεται με την απο-πατριωποίηση πως-να-το-πω, με τον υπερβολικό αριθμό ξένων, με την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, με την επίπλαστη κοινωνικότητα των ηλεκτρονικών κοινωνικών δικτύων όπως το facebook, με την δια του δανεισμού ευμάρεια και κατανάλωση, με τον κομματικό έλεγχο πολιτεύματος και συνδικάτων, με την αποκοίμηση των ΜΜΕ.
Η κοινωνία μας δεν μπορεί να εκφραστεί συλλογικά. Γι’ αυτό και δεν μπορεί να αντιδράσει στο Μνημόνιο, με επάρκεια.
Θες δε θες να το πιστέψεις, αγαπητέ μου, η κοινωνία μας δεν το θέλει το μνημόνιο. Και ο πρωθυπουργός σαν ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ το εμφανίζει. Απλώς μας το δείχνει σαν μονόδρομο. Αλλά όχι ότι οι έλληνες επιθυμούν μνημόνιο και δεν βλέπουν άλλη λύση.
Δεν έχουν άλλη λύση.
Διότι το σύστημα αποκρύπτει τις λύσεις.

ΦΘΙΩΤΙΔΑ ... λέγεται οτι ξεχώρισαν τα Ελληνόπουλα απο τα ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ.....

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!! ΟΙ ΑΚΑΛΕΣΤΟΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Καλημέρα και καλή σχολική χρονιά. Ως μητέρα παιδιού στη 1η τάξη δημοτικού, πήγα και γω σήμερα με το παιδί μου στον αγιασμό του σχολείου του στη Στυλίδα Φθιώτιδας.

Με έκπληξή μου άκουσα μετά το πέρας του αγιασμού τους δασκάλους να μας εξηγούν με ποιον-πρωτότυπο ομολογουμένως- τρόπο έγινε ο χωρισμός των μαθητών της 1ης δημοτικού. Μας ενημέρωσαν λοιπόν ότι αρχικά χώρισαν όλους τους μαθητές της 1ης τάξης σε αγόρια! κορίτσια! και αλβανάκια!!!. Κατόπιν μας λένε το ένα τμήμα θα αποτελείται από τα μισά αγόρια, τα μισά κορίστια και τα μισά αλβανάκια ώστε λέει να μην είναι σε ένα τμήμα πολλά αγόρια μαζί! ή πολλά αλβανάκια!! μαζί και στο άλλο τμήμα τα υπόλοιπα μισά. Αν θυμάμαι καλά ο χωρισμός των τμημάτων πρέπει να γίνεται αλφαβητικά. Αν έχει αλλάξει κάτι παρακαλώ ενημερώστε με γιατί φοβάμαι ότι το παιδί μου μόλις διδάχτηκε το πρώτο του μάθημα περΪ ρατσισμού!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos

Tα άχρηστα "πράσινα παπαγαλάκια"

MEGA...λοι δημοσιογράφοι!!!

Μόνο αηδία μπόρεσαν να μου δημιουργήσουν πρωινιάτικα οι δημοσιογράφοι στο panel της εκπομπής "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA" όπου είχαν καλεσμένο τον κύριο που πέταξε το παπούτσι στο Γ.Α.Π.

Δεν ντρέπονται καθόλου που θέλουν να λέγονται και "δημοσιογράφοι" τα άχρηστα "πράσινα παπαγαλάκια" όταν όλοι μαζί συντονισμένα προσπαθούσαν να ντροπιάσουν τον κύριο αυτόν με ειρωνικό και ασφαλίτικο ύφος χούντας και με ερωτίσεις που δεν θα του έκαναν ούτε οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.

Ο "Τέταρτος Δρόμος" των Ελλήνων!


Επανηλλειμένα έχουμε ακούσει τον Ανθύπατο της Τρόϊκας στην Αθήνα, Giorgo Papandreous, να μας μιλάει για τον «Τέταρτο Δρόμο» που πρέπει να ακολουθήσουμε ως χώρα, στον τομέα της οικονομικής ανάπτυξης.

Ο «Τέταρτος Δρόμος», σύμφωνα με τον GAP, θα εξασφαλίσει ότι η δημοκρατία δεν θα άγεται από τα κελεύσματα των αγορών. Είπε μάλιστα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μέσω των μεγάλων διεθνών οργανισμών, όπως ο ΟΗΕ και το G20, και του εκδημοκρατισμού τους. Εννοώντας για άλλη μια φορά, ότι η λύση της οικονομικής ανάπτυξης παγκοσμίως είναι η ύπαρξη μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, η οποία θα κατευθύνει αποτελεσματικά τα διεθνή δρώμενα, οικονομικά αλλά και πολιτικά.

Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


Ντροπή και αίσχος είναι δύο μόνο από τις λέξεις που απευθύνουμε στους πολιτικάντηδες και δημαρχούληδες για την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας αλλά και γενικότερα στο κέντρο της Αθήνας. Είμαι κάτοικος της Πλ.Αμερικής ή αλλιώς Πλ. Αφρικής. Η κατάσταση εδώ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πέρα από την πορνεία, την εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά πλέον προστίθεται στη λίστα και η υγιεινή. Ο χώρος της πλατειάς έχει πλέον μετατραπεί σε μια τεράστια μπουγάδα. Οι αλλοδαποί φίλοι μας πλένουν τα ρούχα τους στο σιντριβάνι που υπάρχει στην πλατεία και μετά τα δέντρα, τα κάγκελα και το γκαζόν (ότι έχει απομείνει δηλαδή…) μετατρέπονται σε απλώστρες. Δεν νομίζω ότι αυτή είναι εικόνα για μια πλατεία, εκτός κι αν εγώ είμαι περίεργη και παράλογη……

"ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

ΣΑΡΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...

.ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ...

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

"ΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ" ,
"ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"
"Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ".

Πέταξαν παπούτσι στον Παπανδρέου
Η ΛΑΙΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ.............

Ο κ. Παπανδρέου αυτοαναιρείται ακόμα μια φορά με την «περαίωση»

Επί πολλούς μήνες ο Γ. Παπανδρέου μας πιπίλιζε τ’ αυτιά για τη νέα Ελλάδα που ήθελε να κτίσει, η οποία θα έχει κοινωνική και φορολογική δικαιοσύνη, δε θα έκλεινε το μάτι στα λαμόγια, όλοι θα ήταν ίσοι και δεν θα επαναλαμβάνονταν τα λάθη του παρελθόντος. Ο λαός τον πίστεψε και τον ψήφισε, περιμένοντας να κάνει πράξη όλα όσα κ αινοτόμα, είχε πει ότι θα κάνει.

Πέρα από το γεγονός ότι με το Μνημόνιο αυτοαναιρέθηκε, το κακό είναι ότι επαναλαμβάνει τα λάθη των προκατόχων του σα να μην πέρασε μια μέρα.

Ο κ. Παπανδρέου Θεώρησε απολύτως φυσιολογική την αφαίμαξη του λαού όταν οι κομματικοί συνδαιτυμόνες και χορηγοί και οι διεθνείς χρηματοδότες που ρήμαξαν τα ταμεία είναι ελεύθεροι.

Το παλαιό ερώτημα για το ποιος κυβερνάει επιτέλους αυτόν τον τόπο φαίνεται να επανέρχεται στα χείλη κάποιων. Μόνον που τώρα βρίσκει την απάντησή του στο πρόσωπο της Καθεστηκυίας Τάξεως που διοικεί την Ελλάδα για λογαριασμό του ΔΝΤ και της παρέας του.


Η κυβέρνηση ασκείται από ελληνόφωνους που αλλοιώνουν τον εθνικό χαρακτήρα του κράτους, παραδίδουν την χώρα σε ξένους εισβολείς σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, ασκούν ψυχολογική πίεση για την καλλιέργεια στους Έλληνες του συνδρόμου του ενόχου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την τελική υποδούλωση στους παγκόσμιους εξουσιαστές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

ΖΗΛΕΨΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ; ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΟΣΑ ΘΕΣ!

Βγάλτε τα απωθημένα σας και ρίξτε όσα παπούτσια θέλετε στον Γιωργάκη Παπανδρέου

Μια αλλη αποψη γα την καταντια της Ελλαδας.

Πειτε οτι θελετε δεν με ενδιαφερει αλλα , η δικη μου αποψη ειναι λιγο "παραξενη " για πολλους. Εχουμε και λεμε .... Ειναι δυνατον εγω να ειμαι βουλευτης και να ερθει καποιος να μου ζητησει να τον βαλω στον δημοσιο με ανταλαγμα την ψηφο του και εγω να το χαψω ; δλδ πως ειμαι σιγουρος εγω σαν βουλευτης οτι αυτος που ζηταει το ρουσφετι θα με ψηφισει ; Ειναι δυνατον απο την μεταπολιτευση και μετα να βλεπει η εξουσια οτιτο δημοσιο παραφουσκωνει χρονο με τον χρονο και να το θεωρει "φυσιολογικο" η να μην θελει να ασχοληθε με το προβλημα επειδη τεμπελιαζει η βαριεται ;

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ, ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΙΡΕΙ ΠΟΙΝΕΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Αρ. Φύλλου 100

16 Φεβρουαρίου 2010.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Με Προεδρικό Διάταγμα (και ο Π.τ.Δ. στο "κόλπο") που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 2−2−2010 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ.1 του Συντάγματος, ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων, αποφασίζουμε:Χαρίζεται:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ -Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Σήμερα ανακάλυψα την εσχάτη προδοσία σε όλο το μήκος και πλάτος της.


Και την καταγγέλλω. Σε καιρό πολέμου συνεπάγεται τουφεκισμό με χαριστική βολή. Σε καιρό ειρήνης με ισόβια δεσμά.

Πιο συγκεκριμένα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...