Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Με αγώνα αλλάζουν τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληρωμένες από τους νταβάδες ή τα κόμματα δημοσκοπήσεις η θετική γνώμη των πολιτών για τα κόμματα έχει μειωθεί κάτω από το 40%.

Σε όποια συζήτηση κι αν συμμετάσχεις, σε όποιο καφενείο κι αν πας, σε όποια λαϊκή κι αν στήσεις αυτί θα διαπιστώσεις ότι η πολιτική και οι πολιτικοί χαρακτηρίζονται με εκφράσεις που καλό είναι να αποφύγουμε να τις αναφέρουμε.
Καθόλου δεν πρωτοτυπούμε αν θυμήσουμε τις υπόγειες και υπέργειες διαδρομές διαδρομές του χρήματος μεταξύ πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών. Για τις οποίες ματαίως ο λαός αναμένει τιμωρίες και δίκες. Το σάπιο πολιτικό εποικοδόμημα θα τις καταπιεί όπως κάνει πάντα.
Το βρίσιμο που πέφτει στον "ψεύτη" Παπανδρέου, όπως τον αποκαλούν και οι Πασόκοι πλέον, δεν είναι άγνωστο σε κανέναν.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΦΑΛΙΧ ΡΙΦΚΙ ΑΤΑΙ : ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΦΑΛΙΧ ΡΙΦΚΙ ΑΤΑΙ : ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

Το πιο κάτω αποκαλυπτικό απόσπασμα των τουρκικών σοβινιστικών προθέσεων είναι από το βιβλίο του Τούρκου συγγραφέα Φαλίχ Ριφκι Ατάι και το βιβλίο του ‘Τσάνκαγια΄ το οποίο αναφέρεται στην ζωή και τα έργα του Κεμάλ Ατατούρκ.

«… Ήταν η μέρα της Μεγάλης Φωτιάς. Καθώς οι φλόγες έσωζαν τις γειτωνιές ο κόσμος έτρεχε προς την παραλία…Κάποιοι έπεφταν στην θάλασσα για να κρατηθούν από τις βάρκες… Παρακολουθούσα αυτή την μοναδική τραγωδία με την καρδιά μου να πονά…

Η Σμύρνη καιγόνταν και μαζί της η Ελληνικότητά της (Ρουμλούκ), οι άνθρωποι των πρώτων πολιτισμών, εκείνοι που πέρασαν τον Μεσαίωνα με τους Μουσουλμάνους, εκείνοι που ζούσαν στις πατρίδες τους και στα σπίτια τους σε άνεση, εκείνοι που κρατούσαν το εμπόριο και γεωργία της Σμύρνης και όλης της Δυτικής Ανατολίας, και ολόκληρη την οικονομία της, εκείνοι που ζούσαν σε παλάτια, κονάκια, και τσιφλίκια, τώρα, τον εικοστό δεύτερο χρόνο του εικοστού αιώνα πεθαίνουν για ένα κομμάτι βάρκας να τους μεταφέρει μακριά για πάντα…

Η Γκιαβούρ (άπιστη) Σμύρνη κάηκε και τελείωσε με τις φλόγες στο σκοτάδι και το καπνό το ξημέρωμα. ΄Ησαν πράγματι υπεύθυνοι για τη φωτιά οι Αρμένιοι εμπρηστές όπως μας λέχθηκε τις μέρες εκείνες;… Καθώς αποφάσισα να γράψω την αλήθεια όπως την γνωρίζω θέλω να αντιγράψω μια σελίδα από τις σημειώσεις που έπαιρνα τις μέρες εκείνες.

“Οι λαφυραγωγοί βοήθησαν στην εξάπλωση της φωτιάς… Γιατί καίγαμε την Σμύρνη; Φοβόμασταν αν τα κονάκια στην προκυμαία, τα ξενοδοχεία και οι ταβέρνες έμεναν στο τόπο τους, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να ξεφορτωθούμε τις μειονότητες;”

Οταν απελαύνονταν οι Αρμένιοι τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, είχαμε κάψει όλες τις κατοικημένες περιοχές και γειτονιές στις πόλεις της Ανατολίας με αυτόν ακριβώς τον φόβο. Αυτό δεν σχετίζεται μόνο με την διάθεση για καταστροφή. Υπάρχει και κάποιο αίσθημα κατωτερότητας μέσα του. Σαν το κάθε τι που έμοιαζε με Ευρώπη ήταν πεπρωμένο να παραμείνει Χριστιανικό και ξένο γι΄αυτό και εμείς έπρεπε εμείς να το στερηθούμε.»

Ο Τούρκος συγγραφέας Αtay Falih Rifki Atay, ένας διακεκριμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας έζησε το κάψιμο της ελληνικής Σμύρνης, ένας Τούρκος αυτόπτης μάρτυρας της κεμαλικής κτηνωδίας επιβεβαίωσε πριν πεθάνει τις τουρκικές ευθύνες για την πρωτοφανή εκείνη βαρβαρότητα. Στο προαναφερθέν βιβλίο του ο συγγραφέας αναφέρεται σε λεπτομέρεια και στις κτηνωδίες του Νουρεττίν Πασιά. Βλέπε εξώφυλλο του σχετικού βιβλίου – πρώτης έκδοσης. Ο εν λόγω δημοσιογράφος γεννήθηκε το 1894 στην Κωνσταντινούπολη και πέθανε στις 20 Μαρτίου 1971.Δια στόματος Κεμάλ Ατατούρκ

ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΑΛΛΟΙ!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ "ΕΛΛΑΔΑ" ΜΑΣ...


ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΣΟΜΑΛΟΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ .ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ,ΔΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΒΡΩΜΙΑ, ΑΛΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ,ΑΛΛΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΑΡΔΟΙ ,ΑΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ,ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΛΕΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΛΙΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ "ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ" .

Ελλάδα: Ένα καλοκαίρι σε μία χώρα υπό πτώχευση.Την Κυριακή το βράδυ το Γαλλικό κανάλι Μ6 παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για την Ελλάδα με τίτλο "Grèce: un été dans un pays en faillite", το οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ο παρουσιαστής, μέσα από ένα οδοιπορικό που πήγαινε από τα νησιά του Αιγαίου, την Πάρο, την Αντίπαρο και την Σαντορίνη ως την Ομόνοια, τα Εξάρχεια, το Μουσείο της Ακρόπολης, τα εφοπλιστικά γραφεία του Πειραιά, τις εκκλησίες και τις λαϊκές αγορές της Αθήνας, κατάφερε πραγματικά να δώσει μία πολύ ρεαλιστική εικόνα για την ελληνική νοοτροπία του φοροδιαφεύγειν και του παρανομείν ποικιλοτρόπως.
Αναφέρω επιγραμματικά την έρευνα της συγκεκριμένης εκπομπής.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

- Αμεση νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.


- Νομιμοποίηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις των παιδιών μεταναστών που γεννιούνται ή μεγαλώνουν στην Ελλάδα.


-Εγγραφή στα δημοτολόγια και έκδοση πιστοποιητικού γέννησης.


-Ιθαγένεια με την ενηλικίωση για όσους το επιθυμούν.


- Παύση των τρομοκρατικών επιχειρήσεων και απελάσεων των μεταναστών χωρίς χαρτιά.


-Να διαμορφωθούν δημόσιοι ανθρώπινοι, αξιοπρεπείς και υγιεινοί κρατικοί χώροι φιλοξενίας των άστεγων μεταναστών, όπου θα παρέχονται δωρεάν σίτιση, στέγαση, διερμηνεία και νομική αρωγή. Οχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ούτε στη «φιλανθρωπία» των ΜΚΟ.


- Ειδική φροντίδα για την ισότιμη πρόσβαση των παιδιών όλων των μεταναστών στις δομές της ελληνικής δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης, που θα περιλαμβάνει και την εκμάθηση της μητρικής γλώσσας, της ιστορίας και του πολιτισμού τους.


-Κατάργηση των νόμων και των εγκυκλίων που βάζουν εμπόδια στην έξοδό τους προς τα κράτη - μέλη της ΕΕ που επιθυμούν.(αυτο θα ηταν καλο αν δεν μας τους εστελναν πεσκεσι πισω)


- Απειθαρχία στη νομοθεσία της ΕΕ (Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Ασυλο, Κανονισμός Δουβλίνο ΙΙ, Συνθήκη Σένγκεν κλπ.).

Αναρτήθηκε από ilektrosok

Βusiness class την ώρα που ο λαός πεινάει...

 θέλω να μάθουν όλοι οι Έλληνες πόσο αναίσθητοι είναι αυτοί που κυβερνάνε και γιατί δεν πρόκειται να διορθωθεί τίποτα στη χώρα.

Πότε ήταν που μας τα έλεγε όλα ωραία ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη; Δεν μας είπε ότι "ναι, γίνεται" και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε κι εμείς για τη χώρα;. Λοιπόν όλοι τον άκουγαν εκτός από τους υπουργούς του. Εξηγούμαι: Κυριακή απόγευμα στο αεροδρόμιο της Αθήνας περιμένω τη γυναίκα μου που έρχεται από Θεσσαλονίκη. Όπως μου είπε, το αεροπλάνο (6.30, Aegean) ήταν γεμάτο υπουργούς και παρατρεχάμενους. Παμπούκης, Παπακωνσταντίνου, Σκανδαλίδης, Κουτρουμάνης, ακόμη και ο αδελφός του Παπανδρέου, ο Νίκος με μια κυρία, μάλλον τη γυναίκα του. Όλοι, μα όλοι, μπίζνες κλας. Μόνο αυτός που έγινε τώρα υπουργός Εξωτερικών, ο Δρούτσας, καθόταν πίσω. Και όλοι έφυγαν με τις λιμουζίνες τους από την πίστα. Εκτός από τον Δρούτσα που περίμενε μαζί με τους άλλους τη βαλίτσα του. Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω και γενικώς δεν συμπαθώ τους ατσαλάκωτους. Αλλά αν μόνο αυτός έχει καταλάβει την κατάσταση της χώρας και αν ακόμη και ο υπουργός ΟΙκονομικών που μας τα παίρνει δεν μπορεί να ταξιδεψει με το πόπολο για 45 λεπτά, Γιώργο έχουμε πρόβλημα! Φίλε, ελπίζω να το δημοσιεύσεις. Έτσι, για να ξέρει και ο κόσμος τι του γίνεται.

Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos

Κήρυξαν στάση πληρωμών προς την κοινωνία

Η κυβέρνηση υπηρετεί τους κερδοσκόπους φτωχοποιώντας την κοινωνία.

Όταν πριν από δύο μήνες ο διάσημος ακαδημαϊκός και συγγραφέας -ειδήμων της πολιτικής οικονομίας- Ντέιβιντ Χάρβεϋ είχε ερωτηθεί για την παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση είχε δηλώσει αποστομωτικά πως «ήταν πολιτική απόφαση να σώσουμε το χρηματοπιστωτικό σύστημα με κάθε κόστος και ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό ήταν να αναλάβει το κράτος όλο και μεγαλύτερο χρέος», ενώ για την ελληνική εκδοχή της κρίσης ήταν σαφής: «Η ελληνική κυβέρνηση έχει επιλογές: είτε μπορεί να σταματήσει να πληρώνει αυτά που υποχρεούται στους ίδιους τους πολίτες της, μειώνοντας τις συντάξεις και τους μισθούς, είτε μπορεί να σταματήσει να πληρώνει τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-Υπέστειλλαν τις σημαίες με τον Μέγα Αλέξανδρο, από τους χώρους της ΔΕΘ

Σύμφωνα με την ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκου Βελόπουλου στη βουλή, η νέα διοιήκηση της Δ.Ε.Θ. υπέστειλλε τις σημαίες του δήμου Θεσσαλονίκης με τον Μέγα Αλέξανδρο, από τους χώρους της εκθέσεως. Την καταγγελία την έκανε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Κος Παπαγεωργόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό TV-100.
Δείτε την σχετική ερώτηση:

ΛΑΘΡΟμετανάστες εκαναν ληστεια την ώρα του Ιερού μυστηρίου της Βάπτισης

Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός που μας επιβάλλουν!

Στο Μαντούδι της Κέρκυρας Αφγανοί και Πακιστανοί έκαναν "ντού" σε εκκλησία της περιοχής την ώρα του μυστηρίου της βάπτισης και ξάφρισαν όλα τα γλυκά και τις πορτοκαλάδες που ήταν για τους καλεσμένους. Οι λαθρομετανάστες καιροφυλακτούσαν την περασμένη Κυριακή σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της περιοχής και μόλις οι καλεσμένοι μπήκαν στην εκκλησία για την βάπτιση, έκαναν την έφοδο τους.

Η αστυνομία του νησιού κάνει συνεχώς επιχειρήσεις-σκούπα αλλά το πρόβλημα διογκώνεται καθώς η Κέρκυρα όπως η Ηγουμενίτσα και η Πάτρα αποτελούν τις πύλες προς την υπόλοιπη Ευρώπη, καθώς η πολιτεία εξακολουθεί να δέχεται κύματα λαθρομεταναστών απο τον Έβρο και το Βόρειο Αιγαίο.

Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

Άνοιξε ο σοσιαλιστικός δρόμος για μεταλλαγμένα τρόφιμα στο πιάτο μαςΠαρακολουθούσα εδώ και πάρα πολύ καιρό την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου (αλλά και του Καραμανλή) και διαπίστωνα μία σειρά από πρακτικές που εφαρμόστηκαν και ανέβασαν το κόστος παραγωγής των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στα ύψη (ακριβό ρεύμα, ακριβό πετρέλαιο, ακριβοί σπόροι, ελάχιστες αποζημιώσεις σε περιπτώσεις καιρικών καταστροφών κ.α.), ενώ ταυτόχρονα υπήρχε μηδενική παρέμβαση στον έλεγχο των τιμών, στην οικονομική φερεγγυότητα των εμπόρων (ουκ ολίγοι απατεώνες που σήκωσαν απίστευτα ποσά και εξαφανίστηκαν), στις πρακτικές καρτέλ για την αγορά των προϊόντων από το χωράφι κ.α.

Γιώργο μου, μπορεί η Μιλένα να ξεχωρίσει τα τρακτέρ απο τα Hummer;Δεν ξέρω αν ήταν η σκέψη της Άντας που βρισκόταν στο "Αττικό" νοσοκομείο με το πρόβλημα υγείας της, η οι "οδηγίες " των πολυφερμένων συμβούλων του, που έκανε τις απαντήσεις του Γιώργου ν ακούγονται άνευρες και στο ίδιο τέμπο, με την χροιά της φωνής του να είναι αχρωμάτιστη, επίπεδη και μονότονη σαν προσευχή βεδουίνου μοναχού.
Ο πρωθυπουργός πάντως...
ανταποκρίθηκε σε όλους τους βαθμούς δυσκολίας των ερωτήσεων που έθεσαν οι δημοσιογράφοι -υπάλληλοι εκδοτών και επιχειρηματικών συμφερόντων.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ !!

Αρνούμαι να πληρώσω ΕΡΤ.
Αρνούμαι να πληρώσω την Εκπομπή της "κυρίας" Αλ Σαλέχ .
Αρνούμαι να πληρώνω τις γκόμενες των Υπουργών.
Είμαστε τόσο ηλίθιος λαός τελικά που θα  πληρώνουμε την εν λόγω "κυρία" για να μας προπαγανδίσει με την εκπομπή (οι φυλές της Αθήνας ) τα ανθελληνικά κόμπλεξ και απωθημένα της . Αίσχος !

ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΤΑΝ Η ΧΩΡΑ


ΞΕΚΙΝΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ Β.ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ, ΑΚΟΥΓΑ, ΔΙΑΒΑΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΣΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΚΕΝΤΡΟΥ, ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΛΠ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΑ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ. 
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΑΙΤΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΤΑ 2 ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΗ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΤΡΟΧΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΛ.ΚΟΤΖΙΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΞΗ, ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑΣ, ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΥΦΟΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΕΦΕΡΑΝ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΑΠΟ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΕΤΣΙ ΑΠΑΙΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΛΛΩ.
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΠΟΥ ?????????????? 
ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ , ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΩΝ ΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΦΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ, ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ....ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ.
ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΑ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ???? ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ ????

ΠΟΣΟ ΠΑΤΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ?????
ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΙΝΑΣ.
Ο Χ Ι ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο Χ Ι. ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΝΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ, ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ, ΤΗΝ ΑΠΛΥΣΙΑ, ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ, ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΠΑΛΙ, ΤΗ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ, ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Τ Ε Λ Ο Σ. 


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: 

KIKΙΛΙΑΣ: Ένας νέος εγκάθετος μιας παλιάς σχολής... Από τη Νίνα Τσιμπούλη


Από βικιλεξικόεγκάθετος, -η, -ο *που σκόπιμα τοποθετείται κάπου, εκτελώντας πιστά συγκεκριμένες εντολές, συνήθως για την επιδοκιμασία ή την αποδοκιμασία πολιτικών προσώπων.
Συνώνυμα: * βαλτός* κλακαδόρος
Aκόμα και σήμερα, αδυνατώ να κατανοήσω πως ο κ. Κικίλιας (με μηδενική ρητορική δεινότητα, με μηδενική -έστω- φωτογένεια, με... ένα πτυχίο ιατρικής το οποίο δεν του επιτρέπει να πιπιλάει την λέξη "επιστήμονας" από τη στιγμή που υπάρχουν και στο χώρο της ΝΔ άνθρωποι με πλουσιότερο βιογραφικό που αυτοδικαίως θα μπορούσαν να αυτοχαρακτηριστούν επιστήμονες) προτείνεται για τη θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη. Δεν μου προκαλεί ούτε συμπάθεια ούτε...
 αντιπάθεια. Τον θεωρώ άλλον ένα βαλτό, και για να είμαι ειλικρινής δεν με απασχολεί καν το από πού εκπορεύεται. Βαλτός για να καεί όμορφα. Γιατί εάν σκόπευε απλά να κάνει τον εαυτό του γνωστό ή να κερδίσει μακροπρόθεσμα (μια βουλευτική έδρα έστω), με αυτόν τον τρόπο, έχει αποτύχει παταγωδώς. Η επιχειρηματολογία του προσιδιάζει περισσότερο σε υποψήφιο πρόεδρο νεολαίας, παρά σε περιφερειάρχη. Έχει μεγαλώσει, όμως, για να θεωρείται ακόμα νεολαίος. Η συνεχής βαλτοποίηση δε, καθώς δεν είναι το μόνο φωτεινό παράδειγμα, ειδικά στο χώρο της νεολαίας, με νομιμοποιεί να κάνω έναν μικρό εμπαιγμό και να γράψω το "Η μεγάλη των εγκαθέτων σχολή Νο1". Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος και ο κ. Παπαμιμίκος {Νο -1;} είχε μιλήσει για τη δημιουργία σχολής, όπου θα εμποτίζονται οι συμμετέχοντες με την ιδεολογία της {Νέας;} Νέας Δημοκρατίας.Καταλαβαίνω τώρα τον ορισμό του "νέου" και του "παλαιού" στο νεοδημοκρατικό λεξικό....


Οι Βασιλικότεροι του Βασιλέως!Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός. Ο πρώην συνδικαλιστής που μετά έγινε επί σειρά ετών και υπουργός του ΠΑΣΟΚ σε ένα πρωινό τηλεοπτικό παράθυρο εκδήλωσε.... την αποστροφή και την αγανάκτηση του για την ενέργεια του ακτινολόγου που πέταξε το παπούτσι προς τον Πρωθυπουργό.

Μάλιστα μόλις είπε το ποίημα του (με έντονο ύφος και τρόπο) και έγραψαν οι κάμερες την αφοσίωση του στον καημένο τον Πρωθυπουργό που εκτέθηκε στο εξωτερικό, τότε θυμήθηκε να εγκατάλειψη το πάνελ προφασιζόμενος ότι δεν μπορεί να συνυπάρχει με τον γραφικό αυτό τύπο!!!

κ. αναριχοσυνδικαλιστουπουργέ δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτός ο τύπος και τι εξυπηρετεί αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι κανένας από τους βουλευτές του κόμματος σας δεν είχε το θάρρος μέχρι τώρα να παραιτηθεί και να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό λαό για τα προεκλογικά σας ψέματα γιατί είναι σίγουρο ότι αν είχατε πει την αλήθεια τότε, τώρα δεν θα είχατε την πλειοψηφία της Βουλής.

Ρ. Θρασκιά: Χαίρομαι πάρα πολύ που συνομιλώ μαζί (με ένα εγκληματία) σας!Φιλοξενούμενος με ζωντανή τηλεφωνική συνέντευξη μέσα από την φυλακή ο κ.Πετράκης παραδεχόταν (και on κάμερα) ότι ήταν ο εγκέφαλος της Εγκληματικής οργάνωσης που απήγαγε τον εφοπλιστή Παναγόπουλο.Η ξανθιά αθώα παχουλοκομψή κούκλα του γEllate όμως, σεβόμενη το τεκμήριο της αθωότητας, προτίμησε τον τίλο του "Φερόμενου ως Εγκεφάλου).
Μεσ' την τρελή χαρά δήλωσε στον φυλακισμένο πόσο χαρούμενη ήταν που συνομιλούσε μαζί του!

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ


ΕΛΛΗΝΕΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙ ΔΝΤ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ'' Η ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΡΜΗ ΧΩΡΑ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ?

ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ...

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σεισμός Καλαμάτας 24 χρόνια μετά...για να μην ξεχνάμε.

Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1986 η Καλαμάτα χτυπήθηκε από έναν σεισμό έντασης 6,2 της κλίμακας Ρίχτερ που υπήρξε καταστρεπτικότατος. Οι νεκροί ανήλθαν σε 26, οι τραυματίες ξεπέρασαν τους 200. Στην πόλη της Καλαμάτας κατέρρευσαν 4 πολυκατοικίες. Από τα 9.124 κτίρια της Καλαμάτας το 20% κρίθηκαν κατεδαφιστέα, το 16% έπαθαν σοβαρές βλάβες, το 36% έπαθαν ελαφρές βλάβες και μόνο το 28% δεν έπαθαν βλάβες. Το χωριό Ελαιοχώρι καταστράφηκε ενώ τα χωριά Βέργα, Πολιανή, Άρης, Αρτεμησία και Νέδουσα έπαθαν σοβαρές ζημιές. Παρατηρήθηκαν πτώσεις βράχων από τον Ταΰγετο και διακόπηκε η κυκλοφορία στον δρόμο Σπάρτης-Καλαμάτας για 24 ώρες. Ο μεγαλύτερος μετασεισμός (5,4 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ) έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου 1986. Οι μεγαλύτερες καταστροφές σημειώθηκαν στην παλιά πόλη και στην παραλιακή συνοικία Αρμένικα. Πολλοί από τους κατοίκους εγκατέλειψαν την πόλη για να εγκατασταθούν στα γύρω χωριό ή σε άλλες πόλεις της χώρας, ενώ οι σεισμόπληκτοι κάτοικοι στεγάστηκαν προσωρινά σε πλοία ελλιμενισμένα στο λιμάνι τής Καλαμάτας και σε σκηνές. Αργότερα, κατασκευάστηκαν λυόμενα σπίτια που στέγασαν τον πληθυσμό και η πόλη άρχισε να ανοικοδομείται. Έτσι η πόλη ανασυγκροτήθηκε γρήγορα από τη μεγάλη αυτή καταστροφή.
24 χρόνια μετά τίποτα δεν θυμίζει εκείνες τις εφιαλτικές μέρες. Η Καλαμάτα έχει μεταμορφωθεί σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας.
Κανείς όμως,από όσους έζησαν το σεισμό τότε, δεν πρόκειται να ξεχάσει εκείνες τις ώρες αγωνίας που έζησε.
 

Πως μπαίνουν τα Κινέζικα προϊόντα στην Ελλάδα;Με την Εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών στα μέσα του 2008 έδωσε το πράσινο φως να εισάγονται από την Ιταλία προϊόντα κινεζικής προέλευσης. <<Γιατί από την Ιταλία; Η τροπολογία του Μπερλουσκόνι για την εισαγωγή κινεζικών ντάμπινγκ προϊόντων ήταν θέμα προς συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο, τα πάντα όμως ανάγονται στο ελεύθερη παγκόσμια αγορά.>>

Με τη αναγραφή των δεμάτων σαν <<δείγματα>> ή <<μικροδέματα>> ή <<δώρα>> εισάγονται τεράστιες ποσότητες που μετά βγαίνουν στην αγορά ακόμη και ως είδη πολυτελείας.

Άλλη μέθοδος είναι η εισαγωγή << μη χρήσιμων>> δειγμάτων άνευ αξίας. Έτσι, δύο δέματα που το ένα περιέχει μόνο αριστερά παπούτσια και το άλλο μόνο δεξιά και πηγαίνουν σε διαφορετικούς παραλήπτες δε θεωρούνται εμπορεύματα μα μη αξιοποιήσιμα δείγματα. Ο καθένας βέβαια καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει.

Αληθινή Ψευτιά

Καλημερα σε ολους ! Επειδη αρκετοι εχουν σχολιασει την εμφανιση-παρωδια του Παπανδρεου στην ΔΕΘ,δεν θα κανω κανενα συμπληρωματικο σχολιο, αν και η επαναλαμβανομενη μπουρδολογια του κανει ακομη και τους μουγκους να μιλησουν!! 

Αστεροειδείς θα περάσουν δίπλα από τη Γη

Σε κοντινή απόσταση από τη Γη θα περάσουν την Τετάρτη δύο αστεροειδείς με διαφορά ωρών μεταξύ τους, όπως ανακοίνωσε η NASA.
Οι αστεροειδείς, διαμέτρου μερικών μέτρων, ανακαλύφθηκαν την Κυριακή με τηλεσκόπιο στην Αριζόνα και θα περάσουν από τη Γη σε απόσταση πιο κοντινή σε σχέση με εκείνη της Γης από τη σελήνη, ανακοίνωσε η ΝΑΣΑ.

Προς μεγαλη απογοητευση των χωρων που διεκδικούν πετρέλαιo...


Οι πάγοι του πλανήτη λιώνουν με βραδύτερο ρυθμό
Η μέχρι τώρα εκτίμηση για το λιώσιμο των πάγων της Γροιλανδίας και της Δυτικής Ανταρκτικής εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής ήταν υπερβολική...καθώς ο ρυθμός απώλειας πάγων φαίνεται πως τελικά είναι ο μισός από ό,τι πίστευαν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες, σύμφωνα με μια νέα μελέτη αμερικανών και ολλανδών ερευνητών. Κατά την προηγούμενη διετία, αρκετές επιστημονικές ομάδες είχαν εκτιμήσει ότι η Γροιλανδία χάνει περίπου 230 δισεκατομμύρια τόνους πάγου το χρόνο, ενώ η Δ. Ανταρκτική 132 δισεκατομμύρια. Από κοινού, αυτή η απώλεια ετησίως θα εξηγούσε πάνω από το ήμισυ (50%) της ετήσιας μέσης ανόδου κατά τρία χιλιοστά του επιπέδου των θαλασσών.

ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ,ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,Η ΑΛ-ΣΑΛΕΧ!

ΑΥΤΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΠΑΣΟΚ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...