Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η θετική ενέργεια και η αρνητική ενέργεια. Οι σχετικές σοφιστίες και τα παρατράγουδα που απορρέουν

 
Εδώ και πολλά χρόνια ακούω για θετική και αρνητική ενέργεια στην ψυχοσύνθεση και από την πρώτη στιγμή με ξένισαν οι σχετικές αναλύσεις, γιατί ενώ έβλεπα ότι είναι προς την ορθή κατεύθυνση παρατηρούσα ότι αναλύονταν με τραγικά ανεύθυνο και άστοχο εώς ΑΤΟΠΟ τρόπο τα σχετικά. Δεν αντιδρούσα αλλά αναγκάστηκα να μελετήσω διαξοδικά το θέμα και κατέληξα σε ορισμένα συμπεράσματα τα οποία είναι προέλευσης Γιώργη ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν έχω συναντήσει γραφές που να τεκμηριώνονται όσα γράφω και έτσι δεν αντιγράφω ΚΑΝΕΝΑ όπως συνιθίζουν οι ψευτοφιλόσοφοι. Μην αρχίσετε να εγείρεστε γιατί απλά ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, παρουσιάζονται ως σοφοί άνθρωποι που δεν μπορούν να αναλύσουν επαρκώς ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΕΝΝΟΙΑ.
 
Οι αναλύσεις μου είναι μία σύπτυξη θεωριών οι οποίες υπάρχουν σε πολλά βιβλία ήδη.
 
Στη ψυχολογία της Δευτέρας Λυκείου που διδάχθηκα το έτος 1985-86 αναφέρθηκε η κίνηση ύλης η οποία παρατηρήθηκε από ερευνητές κατά την διάρκεια που παρατηρήθηκαν κάποια συναισθήματα. Τα σχετικά αποτελούν μία ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΛΙΚΗΣ υπόστασης της ψυχής τα οποία σε συνδυασμό με άλλα οδηγούν σε επειπλέον γνώσεις τις οποίες μερικοί ήδη φτύσατε γιατί απλά τις ανέφερε ο Γιώργης και δεν δόθηκε η σχετική βιβλιογραφία. Κάποια στιγμή μερικοί από εσάς θα βρείτε παρόμοιες γραφές από τις ΠΑΜΠΟΛΕΣ που υπάρχουν και τότε θα θυμηθείτε ότι φτύσατε όσα σας πρόσφερα ενώ δεν είχατε ΙΔΕΑ για όσα ανέλυσα. Τότε μερικοί από εσάς που με χλευάσατε για όσα σας παρέθεσα θα νιώθετε ντροπή, αλλά εγώ ήδη σας έχω συγχωρήσει αφού η άγνοια είναι το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ελαφρυντικό. Θα βρείτε γραφές που θα μοιάζουν με την δική μου. Οστόσο θέλω να τονίσω ότι δεν κατηγορώ όσους δεν ξέρουν αλλά αυτούς που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ με αποτέλεσμα να αναπαραγάγουν την άγνοια στην οποία επήλθαν από έλλειψη ταπεινοφροσύνης.

Γέμισε τον χώρο σου με θετική ενέργεια!

Ο Τσου Λι, ένας μεγάλος δάσκαλος του Ταό, έλεγε: «Ζωή είναι να μάθουμε να χορεύουμε με την ενέργεια του σύμπαντος και το Φενγκ Σούι είναι τα βήματα αυτού του χορού...» Στην καθημερινή πρακτική λοιπόν, το Φενγκ Σούι βοηθά για τη δημιουργία αρμονίας στο περιβάλλον, με σκοπό την ευτυχία, την επιτυχία και την υγεία. Εξασκείται εδώ και 4.000 χρόνια στην Κίνα και βασίζεται στην παλιά κινεζική αντίληψη -που συναντάμε και στην πλατωνική φιλοσοφία- ότι ο άνθρωπος και το περιβάλλον του πρέπει να εναρμονίζονται. Πώς; Επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός προσωπικού χώρου με αφθονία ζωτικής δύναμης. Το Φενγκ Σούι, επίσης, πρεσβεύει ότι τα κτίρια είναι ζωντανά και όχι άψυχα όντα, τα οποία εκπέμπουν Τσι (ενέργεια που εμπεριέχεται σε όλα τα πράγματα). Παρομοίως, οι ειδικοί του Φενγκ Σούι πιστεύουν ότι η ενέργεια (δηλαδή το Τσι) μέσα στο σπίτι μπορεί να μεταβληθεί ή να μπλοκαριστεί, οδηγώντας σε καταστάσεις που επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά τα οικονομικά, την υγεία, την εργασία, την ερωτική ζωή κ.ά.
Τα βασικά σημεία
*Αποφύγετε πάση θυσία τις προεξοχές. Είτε πρόκειται για μαρκίζες είτε για δοκάρια, σηματοδοτούν προβλήματα. Το δοκάρι π.χ. πάνω από το τραπέζι της κουζίνας μπορεί να προκαλεί τσακωμούς σε ένα ζευγάρι. Επίσης, αν το δοκάρι βρίσκεται πάνω από το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο, είναι πολύ πιθανό να δημιουργεί πεπτικά προβλήματα.
*Προσέξτε τους καθρέφτες. Το σχήμα τους καλύτερα να είναι στρογγυλό ή οβάλ και όχι τετράγωνο. Χρειάζεται επίσης προσοχή και η τοποθέτησή τους μέσα στο σπίτι. Αν τους βάλετε πολύ ψηλά, θα προκαλούν δυσφορία, ενώ, αν είναι χαμηλά, πονοκέφαλο.
*Απομακρύνετε τα ογκώδη έπιπλα, καθώς και όσα έχουν γωνίες ή σκληρές προεξοχές.
*Χρησιμοποιείτε μεταλλικά αντικείμενα. Συνιστάται ιδιαίτερα το πέταλο του αλόγου, που όμως το κοίλο μέρος του πρέπει να κοιτά προς τα πάνω «για να μη φεύγει η τύχη».
*Διατηρείτε στους προσωπικούς σας χώρους απόλυτη τάξη. Αν σας αρέσει η ακαταστασία, η θετική ενέργεια δεν θα σας φτάσει ποτέ.
*Πετάτε ή επιδιορθώνετε αμέσως ό,τι χαλάει. Τα χαλασμένα αντικείμενα ή ο βουλωμένος νεροχύτης απορροφούν την ενέργειά σας.
*Περνάτε περισσότερες ώρες στα φωτεινά δωμάτια του σπιτιού σας και αφήνετε το φως του ήλιου να μπαίνει στο σπίτι. Ο ήλιος χαρίζει ενέργεια και βελτιώνει την ψυχική διάθεση.
*Διαλέξτε για τους τοίχους απαλά χρώματα, όπως γαλάζιο για το υπνοδωμάτιο, απαλό ροζ για το γραφείο και γήινα χρώματα για την κουζίνα.
*Μετατρέψτε το μπάνιο σας σε μίνι ιαματική πηγή, τοποθετώντας κεριά και αρωματικά έλαια. Ενα μπάνιο με μεγάλο παράθυρο απέναντι στην μπανιέρα είναι επίσης ό,τι καλύτερο για να ονειροπολείτε, καθώς χαλαρώνετε στο νερό.
*Η πόρτα του μπάνιου και το καπάκι της τουαλέτας πρέπει να μένουν πάντα κλειστά, γιατί διαφορετικά απομακρύνεται η καλοτυχία.


http://www.womenonly.gr

Του έσπασαν τα κόκκαλα με ρόπαλο ή κλοτσιά

Του έσπασαν τα κόκκαλα με ρόπαλο ή κλοτσιά


Το κείμενο αυτό δημοσιεύθηκε στο Facebook, τα γεγονότα διαδραματίζονται στην Αττική. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν καμιά σημασία. Διαβάστε προσεκτικά πόσο βασανίστηκε αυτό το ζώο. Η μόνη γιατρειά γι’ αυτό ήταν τελικά η ευθανασία.

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ...ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ


http://www.elora.gr/portal/images/stories/2010_9/simaia_deth.jpgΤου Νίκου Χιδίρογλου

Η είδηση για τη θρασύτατη ενέργεια της Διοίκησης της ΔΕΘ να υποστείλει τις σημαίες του Δήμου (όπου σε αυτές απεικονίζεται ο Μέγας Αλέξανδρος) από τις δύο εισόδους της Έκθεσης, αναδεικνύει την επίθεση που δέχεται ο εθνικός κορμός από κυβερνητικούς παράγοντες. Η εθνομηδενιστική ιδεολογική ατζέντα του κ. Παπανδρέου αποκαλύπτεται, καθώς ανοίγει σαν βεντάλια μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων Ελλήνων. Κάθε τι «εθνικό» βάλλεται, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για τον εθνικό αποχρωματισμό της χώρας.
Δια χειρός Μαξίμου

Ζητείται επαγγελματίας "παπουτσορίχτης"...

  • Γράφει η Κουκίδα
Αγαπητό μου ημερολόγιο.
Την Δευτέρα η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει πλαφόν στα καύσιμα. Ανάσανα από ανακούφιση.
Την Τρίτη ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει το πλαφόν για να ικανοποιήσει τους βενζινοπώλες, που απείλησαν να πάρουν τα βουνά και να μας αφήσουν χωρίς αυτοκίνητα. Φοβήθηκα.
Την Τετάρτη ανακοίνωσε ότι αποσύρει το πλαφόν. Τους μούντζωσα. Όχι γιατί έδειξαν ότι υποκύπτουν στις απειλές πριν πεις κύμινο (εμπρός όλες οι θιγόμενες, από το μνημόνιο, ομάδες), αλλά γιατί ακόμα μια φορά φανέρωσαν το αλαλούμ που επικρατεί στους κόλπους της κυβέρνησης.
Σε τέτοιες περιπτώσεις στρέφεσαι στον αρχηγό για να σε ξελασπώσει. Τον έψαξα και τον βρήκα καθοδόν για Βρυξελλο-ουασινγτον-νεα υόρκη. Θα λείπε κανά δεκαπενθήμερο έμαθα. Ζήλεψα.
Έστρεψα τις έρευνες μου στον υπουργό οικονομικών. Είναι, λέει, στην Ευρώπη και προμοτάρει την καλή πορεία της οικονομίας. Καλού κακού όμως ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει ομόλογα διασποράς μέσα στο 2011. Απόρησα. Θα μας σώσουν οι Έλληνες που αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν για να δουν άσπρη μέρα; Αυτούς θα βάλουμε να αγοράσουν το τοξικό δημόσιο χρέος μας ; Έλεος.
Μετά έψαξα τον υπουργό οικονομίας Μ. Χρυσοχοίδη για να μου πει γιατί πήρε πίσω το πλαφόν. Άφαντος. Έβαλε τον υφυπουργό του Ν. Ρόβλια να καθαρίσει. Και πώς να καθαρίσει ο άνθρωπος αφού κλήθηκε να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Κάτι ψέλλισε πως δεν υπέκυψαν στις απειλές, απλά αναστέλλουν το μέτρο για διάφορους λόγους. Χασμουρήθηκα.
Είπα να σερφάρω λίγο στο ίντερνετ για να ενημερωθώ. Και έπεσα πάνω στην μελέτη της ΓΣΕΕ που βλέπει φως στο τούνελ μετά το 2013. Μέχρι τότε ύφεση, πληθωρισμός, μικρότεροι μισθοί και χαλαρή ασφάλιση.
Αναρωτήθηκα τι σόι πρόμο κάνει ο Παπακωνσταντίνου. Θα μας στραγγίσουν για τα καλά, σκέφτηκα και κοίταξα προς την Θεσσαλονίκη. Αναζητείται ο παπουτσορίχτης της ΔΕΘ. Θέλω να μάθω τα κόλπα. Για εκτόνωση. Διαφορετικά με βλέπω ξάπλα στο ντιβάνι του ‘Ιρβίν Γιαλόμ. Και όχι τίποτε άλλο, δεν μου περισσεύει ρευστό για τέτοιες πολυτέλειες...
 ΠΑΝΤΩΣ ΗΘΕΛΕ ΚΟΤΣΙΑ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΟΡΙΞΙΜΟ !!! ΜΠΡΑΒΟ

http://kostasxan.blogspot.com

Τα νέα που σας έφερα σας χάιδεψαν τα αυτιά


 Γράφει ο Γιώργος Σαρρής


Τα νέα που μάς έφερε ήταν όλα μια ψευτιά
κι ακούγονταν ευχάριστα στ’ αυτί μας
Γιατί έμοιαζε μ’ αλήθεια η κάθε του ψευτιά
κι ακούγοντάς τον ησύχαζε η ψυχή μας"

Άγγελος εξάγγελος-Δ. Σαββόπουλος

Ειδήσεις ….. Τέλος!!!

 Όλο και περισσότερος κόσμος εγκαταλείπει κάθε μέρα τα δελτία ειδήσεων των καναλιών. Το επίπεδο των παρουσιαστών έχει πέσει πολύ χαμηλά και τώρα πλέον μας δείχνουν απροκάλυπτα τι πρέσβευαν εδώ και χρόνια.

Ο Διάδοχος διόρισε τον πρωθυπουργό του.Η αυτού μεγαλειότητα  διάδοχος του θρόνου και  πρίγκιψ της Ελλάδος Γεώργιος somehing o Μικρός  διόρισε πρωθυπουργό του τον Γιάννη Ραγκούση.
Ο Γιάννης Ν. Ραγκούσης Γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1965.   Παντρεμένος με την Κατερίνα Ρούσσου και πατέρας τριών παιδιών.  Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου Σάσσεξ της Μ. Βρετανίας στην Οικονομική Ανάπτυξη.
Ο νέος πρωθυπουργός απολαμβάνει την στήριξη των ανακτόρων και  της αυλής και θα διορίσει σταδιακά την κυβέρνηση του ανάλογα τις ανάγκες που θα παρουσιαστούν και την συνεργασία που θα έχει με τα υπάρχοντα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.
Αναλαμβάνει δε την ευθύνη του συνεκτικού, στρατηγικού, πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού για την προώθηση του κυβερνητικού έργου,καθώς και την παρακολούθηση της εφαρμογής του». Τούτο γίνεται σύμφωνα με τις κατευθύνσεις και τις οδηγίες των ανακτόρων, του πρίγκιπoς  και.........
«στα όρια που αυτός χαράσσει».
Κατόπιν αυτών δεν χρειάζεται ψήφος εμπιστοσύνης από την βουλή ούτε νέα ορκωμοσία και λοιπές “τυπικούρες”.
Η ισχύς του η αγάπη του λαού
==============
Σχόλιο: Δηλαδή τι άλλο περιμένατε από το Γιώργο έτσι «προορισμένο» που να αναθρέψατε ως κόμμα και ως κοινωνία; Βγήκε ένας κακομαθημένος που συμπεριφέρεται απλά ως διάδοχος και φυσικός ηγέτης της  χώρας.   Αυτό δεν θέλατε πατριώτες;

Γιάννης Παπαιωάννου

Σύλληψη αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών


Μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης διακινούσαν στην Ελλάδα δύο Αλβανοί, 20 και 23 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Νίκαια από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Οι έμποροι ναρκωτικών εντοπίστηκαν ύστερα από αξιοποίηση πληροφορίας που είχαν οι αστυνομικοί και μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά για απόκρυψη των ναρκωτικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27.500 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Κατασχέθηκε επίσης το αυτοκίνητο καθώς και 2.930 ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα και σημειώσεις που αναφέρονταν σε αγοραπωλησίες ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα
 http://www.i-reportergr.com

Η επανάσταση του ακατανόητου

Εχοντας πλήρη επίγνωση ότι κάποιοι θα μου καταλογίσουν λαϊκισμό, θέτω στο κυβερνών κόμμα το εξής ερώτημα: Πόσο, αλήθεια, κόστισε η σύγκληση του προχθεσινού Εθνικού Συμβουλίου; Χρειαζόταν να ενοικιασθεί η μεγάλη αίθουσα του Divani Caravel για να εκλεγεί νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ο (μοναδικός υποψήφιος) κ. Μιχ. Καρχιμάκης;

Καρατζαφέρης: Να κληθεί να καταθέσει ο Καραμανλής για το Βατοπέδι

Τη θέση ότι πρέπει να κληθεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην Εξεταστική Επιτροπή που ερευνά το θέμα του Βατοπεδίου και να καταθέσει ότι γνωρίζει, ιδιαίτερα μετά τα όσα υποστήριξε η συμβολαιογράφος κ. Κ. Πελέκη, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σε σημερινές δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega,ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι η κατάθεση της κας Πελέκη συμπληρώνει αυτά που είχε ισχυρισθεί και ο κ. Δούκας παλιότερα, ενώ εκτίμησε ότι επιβεβαιώνεται η άποψη που είχε εκφράσει και στο παρελθόν ότι έπρεπε να έλθει και να μιλήσει στην Εξεταστική Επιτροπή ο κ. Κ. Καραμανλής.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ; Στον εισαγγελέα τρεις Αφγανοί για τα επεισόδια στον Αγιο Παντελεήμονα

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ; Στον εισαγγελέα τρεις Αφγανοί για τα επεισόδια στον Αγιο Παντελεήμονα

Τρεις Αφγανοί 18,22 και 23 ετών οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα ως δράστες του νέου επεισοδίου που σημειώθηκε χθες στις 9 το βράδυ, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και κατά το οποίο τραυματίστηκαν δυο Ελληνες και ένας ανήλικος Αλβανός.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία... το επεισόδιο σημειώθηκε όταν περίπου έξι - εφτά Αφγανοί επιτέθηκαν σε δεκατριάχρονο Αλβανό που καθόταν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και τον τραυμάτισαν στα δάχτυλα με σπασμένο μπουκάλι.

Δύο Ελληνες 19 και 24 ετών, ενεπλάκησαν στον καυγά για να βοηθήσουν τον Αλβανό, αλλά οι Αφγανοί τους τραυμάτισαν με μαχαίρι και το μπουκάλι τον έναν στο μηρό και τον άλλον στην κοιλιά. Και οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Στη συνέχεια, κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου υπέβαλαν μηνύσεις και μετά από αναζητήσεις συνελήφθησαν οι τρεις Αφγανοί τους οποίους αναγνώρισαν και γι'αυτό οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο μέσα σε δύο μέρες αφού και προχθές το βράδυ, σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών και Ελλήνων, γι'αυτό και στην περιοχή επικρατεί ένταση και αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται συνεχώς σε επιφυλακή για να μην υπάρξει συνέχεια.

Ωστόσο, σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι πέταξαν τρεις βόμβες μολότοφ σε καφενείο ιδιοκτησίας Αφγανού στην οδό Αριστομένους 23 στην ίδια περιοχή, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές.

Η εμπρηστική επίθεση αποδίδεται από την αστυνομία, στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών στον Αγιο Παντελεήμονα.

Επίσης, λίγο μετά το χθεσινό επεισόδιο περίπου 70 Ελληνες πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στο αστυνομικό τμήμα, ζητώντας να φύγουν οι αλλοδαποί από την περιοχή τους.


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:

Το καραβι και το περασμα.

..δεν ειναι μερικοι μηνες που το καραβι <<η ωραια ΕΛΛΑΣ>> βγαινοντας απο την ομιχλη της καλοπερασης με δανεικα βρηκε στην ροτα του ενα τεραστιο βραχο,αυτον της χρεοκοπιας..
..και ενω ολοι οι εμπειροι ναυτικοι πιστευαν οτι η συγκρουση και το βουλιαγμα ηταν αναποφευκτα,αλλωστε ολα τα δεδομενα αυτο εδειχναν,εγινε ξαφνικα το απροσμενο...τα αλλα καραβια(ΕΕ) που ηταν δεμενα με σχοινια με το <<ΕΛΛΑΣ>>,σχοινια που ΔΕΝ ξεμπλεκουν ευκολα,φοβηθηκαν οτι ερχεται η σειρα τους...
πληρωσαν λοιπον ,παρα τα μπινελικια που εριξαν στην αρχη,ανθρωπους και ανοιξαν με δυναμιτη,γρηγορα-γρηγορα ενα στενο περασμα μπροστα απο το καραβι για να συνεχισει τον δρομο του..(για μερικα μιλια)..βεβαια υπηρχαν στο ΕΛΛΑΣ καποιοι επιβατες που φωναζαν<<αφηστε μας να βουλιαξουμε,,προτιμουμε καλυτερα τα κρυα νερα παρα τα στενα περασματα>>,αλλα εντελει επικρατησε η λογικη και το καραβι συνεχισε..

Απίστευτο. Είχαν στις βαλίτσες τους ανθρώπινα κρανία


Άφωνοι έμειναν οι υπάλληλοι και οι αστυνομικοί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν σε έναν τυπικό έλεγχο στις βαλίτσες δύο Αμερικανών ανακάλυψαν έξι ανθρώπινα κρανία!
Όπως ήταν φυσικό οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δύο Αμερικανούς που έδωσαν μια απίθανη δικαιολογία.

http://filoksenos.blogspot.com/2010/09/blog-post_1866.html

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!

H ιστορία του Λουκά Χρηστίδη,του Θεσπρωτού Έλληνα κατασκόπου που πέρασε 30 χρόνια στις πιο σκληρές φυλακές της Αλβανίας!
Λουκάς Χρηστίδης:
"...Έχουν περάσει 80 χρόνια..."

Τι σόι γονίδιο κυκλοφορεί ως ιός μέσα στο Μητσοτακέϊκο που σώνει και καλά μέσα απ’ αυτό πρέπει να βγαίνουν Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι κ.λ.π.;

ΝΤΟΡΑ…σε παρακαλώ, μη μου στέλνεις άλλα ...γράμματα.!Ο χρόνος που κύλησε από την αποφράδα ημέρα των εσωκομματικών εκλογών (!) μέχρι και σήμερα, ήταν αρκετός για να αποκαλυφθούν – τελικά – οι προθέσεις σου που δεν είναι άλλες πέραν του προσωπικού, οικογενειακού και πολιτικού – κυρίως – συμφέροντός σου, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μετά το αρνητικό για σένα αποτέλεσμα και παρά τις όποιες ανεπιτυχείς προσπάθειές σου να ηγηθείς της παράταξης, η πολιτική σου αλαζονεία σε οδήγησε σε κινήσεις, κάθε άλλο παρά σοβαρές.
Προκάλεσες την διαγραφή σου από τη Νέα Δημοκρατία γιατί συμπεριφέρθηκες σαν προβατίνα που ξυνόταν συνεχώς στην γκλίτσα του τσοπάνη.
Και άργησες πολύ να το φας το "ξύλο"
Ντόρα,ήξερες από την αρχή ότι με τον Αντώνη Σαμαρά, δεν πρόκειται ποτέ να "παίξετε" στο ίδιο γήπεδο, αλλά ούτε και να "φάτε" ποτέ στο ίδιο τραπέζι. Δέχθηκες όμως να μπεις στο "παιχνίδι", όχι επειδή είχες ξεπεράσει τα αντισαμαρικά σύνδρομα, αλλά για να ρίξεις στάχτη στα μάτια των εκατομμυρίων οπαδών του κόμματος, ότι και καλά …εκσυγχρονίστηκες πολιτικά και απογαλακτίσθηκες από τον …Μητσοτακισμό.
Ήξερες ότι η αναμέτρησή σου με τον Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές ήταν για σένα ένα ρίσκο. Ένα πολύ μεγάλο και επικίνδυνο ρίσκο για σένα, όχι όμως και για τον Σαμαρά, ο οποίος κακά τα ψέματα, ουδέποτε φαντάσθηκε πως κάποια μέρα στην μετά ΠΟΛΑΝ εποχή, θα μπορούσε να ηγηθεί ενός κόμματος εξουσίας.
Έπεσες στην παγίδα του Κου Τίποτα και δέχθηκες "εκλογές" από τη βάση.
Ποια βάση Ντόρα μου; Έχει βάση η Νέα Δημοκρατία; Πιο ανοργάνωτο και χαϊβανοειδές κόμμα απ’ αυτό, δεν πρόκειται να ξανα-υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα.
Και εξελέγη ο Αντώνης Νόρα.! Όχι ότι ήταν πιο άξιος από σένα, αλλά γιατί δόθηκε η ευκαιρία στους ποικιλόχρωμους "ψηφοφόρους" να εκφράσουν την αντίθεσή τους με ψήφο διαμαρτυρίας προς τον …Μητσοτακισμό.
Ντόρα, κατά την εκτίμησή μου έκανες δυο τραγικά λάθη.
Το πρώτο - στο ξαναλέω - είναι ότι δέχθηκες εκλογή αρχηγού από τη "βάση", ενώ ήξερες πως "βάση" δεν υφίσταται, παρά ένα τσούρμο αγνών ψηφοφόρων και πιστών οπαδών της παράταξης που ακολουθούν το κόμμα σε όλες του τις διαδρομές.
Το δεύτερο είναι ότι υπεραμύνθηκες με σθένος την πολιτική Καραμανλή, ενώ ήξερες πως ήταν αδιέξοδη και καταστροφική για τη χώρα.
Ο σκοπός σου βέβαια ήταν άλλος και όχι ότι πίστευες στην "πολιτική" Καραμανλή.
Ήθελες απλά να του πάρεις το ...δακτυλίδι.
Κι’ αφού τα 'φερε έτσι ο …γεραμπής και δεν κατάφερε ο Κωστάκης να σου δώσει το δακτυλίδι, μετά την εκλογή Σαμαρά σε τηλεφωνική σου επικοινωνία με τον Κωστάκη, του είπες επί λέξει: "Άντε και γαμήσου παλιομαλάκα".Τα λέω καλά;
Πολλοί σε κατηγορούν ότι προκάλεσες εσύ τις πρόωρες εκλογές. Εγώ όμως θα σου πω ένα μεγάλο "μπράβο" αν πραγματικά τις προκάλεσες. Ήξερες την κατάσταση της οικονομίας από πρώτο χέρι, όπως και από πρώτο χέρι ήξερες πως έπρεπε να παρθούν πολύ αυστηρά μέτρα. Αυτό βεβαίως θα σας έφερνε σε εμφύλια σύρραξη και αιματοχυσία με τους εγκάθετους συνδικαλιστικούς χαραμοφάηδες – εργατοπατέρες που καραδοκούσαν στη γωνία ωσεί πεινασμένοι ιέρακες και ύαινες.
Ποιός ξεχνάει τα ξεβρακώματα των οδηγών της τότε ΕΑΣ από τα αλητήρια αποβράσματα των ελεεινών Σταμουλοκολλάδων;
Κι’ έγινε αρχηγός ο Αντώνης Ντόρα με 2 ευρώ το "κομμάτι" – ψηφοφόρο. Βεβαίως μη φαντασθείς πως οι ψηφοφόροι ήταν όλοι ΝΔκράτες. Ήταν κι' άλλοι που στο πρόσωπό σου εκδήλωσαν την απαξίωσή τους προς τον πάτερ φαμίλια του Μητοτακισμού.
Τον πατέρα Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Απ’ τα όχι και λίγα χρόνια που βρίσκομαι κοντά στην παράταξη, ένα πράγμα δεν μπόρεσα να καταλάβω ρε Ντόρα.
 Τι σόι γονίδιο κυκλοφορεί ως ιός μέσα στο Μητσοτακέϊκο που σώνει και καλά μέσα απ’ αυτό πρέπει να βγαίνουν Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι κ.λ.π.;κ.λ.π.;

Aλλάζουν το δόγμα και στην εξωτερική πολιτική - Ένας Θεός ξέρει τι μας ετοιμάζουν...

Τη συγκρότηση Επιτροπής η οποία θα επεξεργαστεί το νέο πολιτικό δόγμα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου όπου παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.
Στην Επιτροπή θα συμμετέχουν στελέχη του υπουργείου, ακαδημαϊκοί, ενώ ιδιαίτερο ρόλο θα διαδραματίσει το ΕΣΕΠ (Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής).
Αφού έκανε λόγο για απτά αποτελέσματα της πολιτικής των έντεκα τελευταίων μηνών, επισημαίνοντας οτι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα είχε χάσει τη φωνή της στο διεθνές στερέωμα, ο κ. Δρούτσας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρωτοβουλία για την «Ατζέντα 2014» για την ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών της Βαλκανικής, καθώς και στις πρόσφατες επισκέψεις του στο Βελιγράδι και την Πρίστινα.
Στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι πλέον η Ελλαδα έχει δείξει την πολιτική της βούληση και γι' αυτό οι πιέσεις δεν ασκούνται σε αυτή, καθώς το κλίμα έχει αντιστραφεί.
Σε ερώτηση σχετικά με το χρονικό ορόσημο της συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, ο κ. Δρούτσας παρατήρησε πως «πάντα υπάρχουν χρονικά ορόσημα, όμως εμείς δεν θέλουμε να μιλούμε με ορόσημα, αλλά με καθαρές θέσεις: αν οι γείτονές μας αποφασίσουν να εξετάσουν το πρόβλημα με ανοιχτό μυαλό, εδώ είμαστε με τις θέσεις μας».

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

Δεν το μελέτησα προσεκτικά, αλλά από μια ματιά που του έριξα, είδα ότι περιέχει ενδιαφέροντα θέματα...


Θα αναφέρω επιγραμματικά για όσους δεν ξέρουν Αγγλικά. Στη σελίδα 13 ότι το κράτος συμμετέχει έμμεσα στην Εθνική τράπεζα της Ελλάδος.


Στη σελίδα 15 ότι θα πουλήσουν την κρατική συμμετοχή στις τράπεζες. Στην 17 ότι θα πουληθεί μέρος της Τρενοσέ.


Στη σελίδα 28 λέει ότι θα βγουμε από την κρίση το 2013... Υπόλοιπες σελίδες: Μαλακίες για να μπερδευόμαστε... Στη σελίδα 39 ότι η κρίση θα επιδεινωθεί το 2011 και το 2012...


Σελίδα 42 ότι θα έχουμε κρίση, θα δανειστουμε με ακομα υψηλότερα επιτόκια.


Μέχρι την 54, ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου προσπαθεί. Σελίδα 55 που ξεκινανε τους ελέγχους, πρώτος πρώτος ο Καλικράτης... Η σελίδα 76 εξηγεί από που και πως θα μας τα πάρουν... (και τα λίγα που μας έμειναν) Στη σελίδα 97 ότι δίδεται η εξουσία στο ΔΝΤ να διορίζει μέλη στα διοικητικά συμβούλια των Ελληνικών Τραπεζών που άντλησαν ρευστότητα από το ΔΝΤ!!! Να θέτει βέτο στις αποφάσεις των Δ.Σ!!!


Και τελειώνει με τις ανοησίες που θα μας αδειάσουν τα κανάλια, ότι η κυβέρνηση προσπαθεί, αλλά θέλει λίγο ακόμα, ότι είμαστε σε τροχιά σωστή, και άλλα τέτοια.
Περαστικά μας...

http://thalamofilakas.blogspot.com/

O ANT1 EINAI AΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ..........

H ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ διακατέχει τόσο τον ΑΝΤ1 όσο και τον Μακεδονία ΤV με σήριαλ αμφιβόλου ποιότητας και κόστους γιατί μπορει να στοιχίζουν φθηνά- αλήθεια σε τι νόμισμα πληρώνονται οι παραγωγές- αλλά δεν δικαιολογούνται να παίζουν σε ώρα prime time όπως εξακολουθεί ο ΑΝΤ1. Παρά την ελληνοτουρκική προσέγγιση που είναι καθαρά πολιτικό θέμα, η ψυχαγωγία ενός ελληνικού καναλιού οφείλει να είναι περισσότερο πλουραλιστική και όχι με βάση το κόστος και αυτό διότι μπορει φέτος να κόβονται ελληνικά σήριαλ και σειρές λόγω κόστους αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την ποιότητα της ζώνης ψυχαγωγίας με άλλες σειρές και θα μπορούσαν να μεταδώσουν τουρκικά σήριαλ σε άλλη ώρα τουλάχιστον...
Πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επιβλήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ξάνθης "Kral FM" επειδή μετέδιδε πρόγραμμα αποκλειστικά στα τούρκικα. Πρόκειται για το πρώτο πρόστιμο που επιβάλεται σε σταθμό της «μουσουλμΑανικής μειονότητας» επειδή μεταδίδει πρόγραμμα στα τουρκικά και σίγουρα δεν αποτελεί μια διπλωματική κίνηση προς την κοινότητα αυτή της Θράκης. Πάντως το λογότυπο του σταθμού παραπέμπει σε τουρκικό σταθμό και ουδεμία σχέση έχει με μειονοτικό σταθμό. Αλήθεια το Πατριαρχείο γιατί δεν έχει στη Πόλη δική του συχνότητα και τηλεόραση εδώ που τα λέμε; Τo Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης προέβη στην εφαρμογή του νόμου, που αναφέρει ότι «το 25% του χρόνου εκπομπής του σταθμού εκτός του χρόνου των αθλητικών εκδηλώσεων, των τηλεοπτικών παιχνιδιών, των διαφημίσεων».

www.greekmme.gr

Την ευθύνη την έχει ο Καραμανλής...

ΒΟΜΒΑ Πελέκη-Βουλγαράκη για Καραμανλή: Όσοι φοράνε παντελόνια να αναλάβουν τις ευθύνες τους...


Η συμβολαιογράφος Αικατερίνη Πελέκη, σύζυγος του πρώην υπουργού, Γιώργου Βουλγαράκη πέταξε βόμβες στην Προανακριτική Επιτροπή. "Δεν..ξέρω αν ζημιώθηκε το Δημόσιο. Αλλά, αν ζημιώθηκε, την ευθύνη την έχει ο πρωθυπουργός" .
Σε άλλο δε, σημείο της κατάταξής της, φωτογραφίζοντας τον πρώην πρωθυπουργό, είπε "όσοι φοράνε παντελόνια, να αναλάβουν τις ευθύνες τους" .
Στη Ρηγίλλης δεν μπορούν ακόμη να συνέλθουν...


ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΕΚΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ .............


ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ,Ο ΤΖΕΦΡΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ...ΕΣΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!


EΔΩ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ .................
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...