Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ,ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕΣ ΕΤΣΙ

«Μαζί τα τρώγαμε». Στο ίδιο τραπέζι καθόμασταν εμείς κι ο Πάγκαλος και καταπίναμε τα κομμάτια της πίττας. Αλλοίμονο σε εκείνους που πίστεψαν ότι ο θύτης θα είχε καλύτερη αντιμετώπιση έναντι των θυμάτων. Θύτες και θύματα μαζί, παρέα θα διαβούμε το Ρουβικώνα της οικονομικής καταστροφής.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...

Γιατί τα «σκάνδαλα» της ΝΔ που δεν είναι συνήθως «σκάνδαλα» γίνεται … «ΧΑΜΟΣ», ενώ του ΠΑΣΟΚ ενώ είναι μεγαλύτερα «ξεχνιούνται» ευκολότερα;


Ζαχόπουλος = μούφα. Ούτε καν διορισμό της Τσέκου δεν έκανε ! Ροζ dvd όμως και 8 μήνες πρωτοσέλιδα! Βατοπέδι = Διοικητικό σκάνδαλο αρχίζει από το 1080 μ.χ. !~!!! Ανάσταση υπό Φωτιάδη (ΠΑΣΟΚ). Siemens : Εως τώρα μόνο ΠΑΣΟΚ οι επώνυμοι χορηγηθέντες ! Ή Βρείτε «τιμιότερο» Υπουργό στη ΝΔ από Τσοχατζόπουλο, Μαντέλη κλπ. Κάντε και μια αντιπαραβολή : Τσουκάτος / Αγγέλου ! Ο ένας ΠΗΡΕ 1.000.000 ο άλλος. έχετε καταλάβει, ότι τον κατηγορούν για ένα τηλεφώνημα (αν το έκανε) ; Ο Αγγέλου όμως είναι έξω με εγγύηση ! Αλλά είναιτο πρώτο θέμα !

Κοντολογίς δεν καταλαβαίνει κανείς ότι η Προπαγάνδα ΠΑΣΟΚ είναι εκείνη που κατά κανόνα ΚΕΡΔΙΖΕΙ τις Εθνικές εκλογές ; (και τα «μαγειρέματα» των εκλογικων νόμων του ΠΑΣΟΚ από το 1988 και εντεύθεν – Κατσικιδες και Τατούληδες έτσι είχε βαρίδια η ΝΔ -)

Η Νοοτροπία στη ΝΔ είναι : Άστο Δε είναι τίποτα… Αυτό της έχει στοιχίσει τις εκλογικές ήττες της.

Νοοτροπία ΠΑΣΟΚ : «Συκοφάντησε ο,τι μπορεί να πάρει δημοσιότητα.». Αποτέλεσμα ; Αντίστοιχες εκλογικές νίκες !
Απλό παράδειγμα ΠΑΣΟΚ : Ο κ, Βερελλής βράδυ έφυγε. Ασχολήθηκε η ΝΔ ή τα ΜΜΕ επιρροής της ;

ΟΧΙ.
ΝΔ : Παυλίδης : Ενώ απέδειξε (και χρονικά) το πόθεν, ναι μεν τον αθώωσαν αλλά μετά επειδή «πλήγωσε τη παράταξη κουνώντας τον δείκτη του χεριού του» !!! (ναι αυτή είναι προπαγάνδα) τον διέγραψαν ! Δηλαδή από μόνοι τους αυτογελοιοποιήθηκαν !

Συμπέρασμα ;

"Εμείς (οι μουσουλμάνοι) θέλουμε 10 χρόνια για να εδραιωθούμε στην Ευρώπη και σε 20 χρόνια θα είμαστε πλειοψηφία"

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


Amr Khaled: Αιγύπτιος Μουσουλμάνος ιεροκήρυκας
Είπε: «για εμάς τους μουσουλμάνους, το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι υπάρχουν πολλά εκατομμύρια μουσουλμάνοι στην Ευρώπη και αυτό έχει πολλές επιπτώσεις.
Οι μουσουλμάνοι συνεχώς κάνουν παιδιά, ενώ οι Ευρωπαίοι όχι. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε 20 χρόνια οι μουσουλμάνοι θα είναι η πλειοψηφία στην Ευρώπη, και οι οποίοι θα έχουν μια εξαιρετική επιρροή στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων.

Δὲν βλέπω πιὰ τηλεόραση. Δοκιμάστε τὸ κι ἐσεῖς

Εἶναι ὡραῖο τελικὰ ποὺ ἔχω ἀποκλείσει τὴν τηλεόραση ἀπὸ τὴν ζωή μου. Τὸ κατάλαβα γιὰ τὰ καλὰ χθὲς τὸ βράδυ ποὺ τὴν ἄνοιξα, μετὰ ἀπὸ πάρα πολὺ καιρό. Περίπου 6 μῆνες τώρα, δὲν μπαίνω πιὰ στὴν διαδικασία νὰ ἀνοίγω τὴν TV, κάθε φορᾶ ποὺ μπαίνω σπίτι καὶ αὐτὸ ἔχει ἀλλάξει πραγματικὰ τὴν ζωή μου. Κοιμᾶμαι πιὸ εὔκολα, ἔχω λιγότερο ἄγχος, ἔχει φτιάξει πολὺ τὸ κέφι μου καὶ ἡ διάθεσή μου γιὰ ἐπικοινωνία καὶ κοινωνικότητα. Ἔχει ἀνοίξει ὁ ἐγκέφαλός μου, μέχρι καὶ τὸ sex φαίνεται καλύτερο. Οὔτε τὸ τσιγάρο νὰ’κόβα….

ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ;

Είναι γνωστό, πως στο έδαφος των Σκοπίων, διαβιεί μεγάλος αριθμός ομογενών μας, που δεν αναγνωρίζεται επίσημως, ως ελληνική μειονότητα, από τις επίσημες σκοπιανές αρχές. Αυτό το «ξεχασμένο» κομμάτι του ελληνισμού, που αποτελείται από γηγενείς (ελληνόφωνους, βλαχόφωνους και λιγότερο σλαβόφωνους), Σαρακατσάνους και πολιτικούς πρόσφυγες, που έφυγαν από την Ελλάδα, την εποχή του καταστροφικού εμφυλίου, αλλά κράτησαν ακέραιη την ελληνική εθνική τους ταυτότητα και δεν προσεχώρησαν στην «ψευδομακεδονική» σκοπιανή προπαγάνδα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...