Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! Χάνουν την πρώτη κατοικία χιλιάδες μικρομεσαίοι

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ;
Του ΣΠΥΡΟΥ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗ


Βαρύς χειμώνας έρχεται για χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Οι ελπίδες που είχαν εναποθέσει για ρύθμιση των προσωπικών τους οφειλών απέναντι στις τράπεζες στο νέο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά διαψεύστηκαν. Ετσι κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη και την πρώτη κατοικία, η οποία με τα σημερινά δεδομένα προστατεύεται έως τις 31 Δεκεμβρίου.


Στο νόμο 3869/3020, που αφορά τη «ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και άλλες διατάξεις» και τέθηκε σε εφαρμογή από την 1η Σεπτεμβρίου, εξαιρούνται από τη διευθέτηση των χρεών όλοι όσοι ασκούν εμπορική δραστηριότητα (σ.σ. ΕΛΕΟΣ!), ακόμη και όσοι έχουν ένα μικρό ποσοστό (π.χ. 5%) σε μια ομόρυθμη εταιρεία, όπως σημειώνουν εκπρόσωποι εμπορικών συλλόγων.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σιμπέλ Μουσταφάογλου , την οποία είχε παρουσιάσει προσωπικά, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για αυτήν πριν από 15 μήνες ο νυν πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατέρχεται υποψήφια "καθαρόαιμου" τουρκόφωνου ψηφοδελτίου υς υποψήφια της "τουρκικής μειονότητας" της Κομοτηνής

Υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποψήφια δήμαρχος του ... Προξενείου στην Κομοτηνή!


Δηλώσεις-φωτιά, όπως «δεν μπορείτε να εξαφανίσετε τη μειονότητα, αυτή υπάρχει και αυτός ο συνδυασμός θα είναι η φωνή της «τουρκικής» μειονότητας». ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πότε και πόσο θα μειωθούν οι μισθοί στο δημόσιο τομέα

ΛαθροΠΑΣΟΚ δεν θέλανε ??? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ


Τρία σενάρια για το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων και όλες οι ενδιάμεσες παραλλαγές εξετάζονται από την κυβέρνηση ενόψει της επόμενης επίσκεψης των ελεγκτών της τρόικας, τον Νοέμβριο, για το νέο προϋπολογισμό. Εχουν κοινό παρονομαστή τη συγχώνευση των επιδομάτων και στόχο την περαιτέρω μείωση της δημόσιας δαπάνης στα όρια που θέτει το μνημόνιο.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟYΣ ΣΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ…!!
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ, ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ, ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ο ανήλικος ο τζόγος και η αυτοκτονία


Ανήλικος έπαιξε ηλεκτρονικό τζόγο στον υπολογιστή του και έχασε 17.000 ευρώ. Το ποσό όμως ήταν εικονικό αλλά δεν το γνώριζε, με αποτέλεσμα να θέλει να αυτοκτονήσει. Ευτυχώς όμως στο πλαίσιο προληπτικής δράσης του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, εντοπίσθηκε ο ανήλικος, χρήστης διαδικτυακού παιχνιδιού να εκδηλώνει την πρόθεση αυτοκτονίας. Ειδικότερα ο παραπάνω ανήλικος συμμετείχε σε ηλεκτρονικό διαδικτυακό παιχνίδι, το οποίο προσέφερε στους παίκτες την συμμετοχή τους σε ηλεκτρονικό τζόγο, πλην όμως τα χρήματα που πόνταραν για να διενεργηθεί ήταν εικονικά...

Ο ανήλικος δεν αντιλήφθηκε τους κανόνες του παιχνιδιού και πίστεψε ότι είχε απολέσει -17.000- ευρώ, γεγονός που τον ώθησε να εγκαταλείψει την οικία του, αφήνοντας δύο χειρόγραφα σημειώματα. Με τα σημειώματα αυτά εξηγούσε τον λόγο που εγκατέλειψε την οικία του και επιθυμούσε να αυτοκτονήσει, καθόσον είχε πιστέψει ότι το παραπάνω χρηματικό ποσό θα έπρεπε να το καταβάλλουν οι γονείς του στην διαδικτυακή εταιρεία. Μετά από ψηφιακό έλεγχο, αλλά και αξιολόγηση των μηνυμάτων εντοπίσθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Άμεσα κλήθηκαν ψυχολόγοι, από την Μ.Κ.Ο ΚΛΙΜΑΚΑ, με σκοπό να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ανήλικο, ο οποίος μετά από την υποστήριξη των ψυχολόγων επέστρεψε στην οικία του

Αναρτήθηκε από ♠Kafeneio♠

To 55% των δημοσίων υπαλλήλων είναι διορισμένοι από το ΠΑΣΟΚ. 423.518 προσλήψεις


Ολοκληρώθηκε η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων. Τους 768.009 έφτασε ο αριθμός σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι υπουργοί.

ΤΙ ΘΑ ........ΚΑΝΟΥΜΕ???

Ζούμε μία ακατανόητη περίοδο της Ιστορίας μας. Η χώρα βρίσκεται σε μία ταχύτατη περιδίνιση θανάτου, με ηγέτες από απρόθυμους έως ανίκανους να τραβήξουν το μοχλό ανόδου. Βιώνουμε καταστάσεις οι οποίες προκαλούσαν τη λοιδορία και την κοινωνική απομόνωση, την γραφικότητα έως την φασιστική ετικέτα όταν τις προέβλεπες τις δεκαετίες που πέρασαν.

300.000 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟΥ


Η ΕΡΤ για τα μάτια της κόρης του αρχηγού ΓΕΣ κ. Φραγκούλη Φράγκου ξοδεύει 300.000 €.

Η κόρη του αρχηγού ΓΕΣ, κ. Ευτυχία Φράγκου υπέγραψε συμβόλαιο 13 επεισοδίων με αμοιβή 20.000 € για κάθε επεισόδιο και το συνολικό κόστος αγγίζει τις 286.000 ευρώ που βγαίνει από τις δικές μας τσέπεςhttp://hellenicrevenge.blogspot.com

ΤΑ ΧΡΕΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CIA ΓΙΑ ΤΟ 2009


Τα χρέη των κρατών σύμφωνα με την επίσημη έκθεση της CIA για το 2009
Πιστεύετε πως υπάρχουν πραγματικά όλα αυτά τα χρήματα που χρωστούν οι χώρες η είναι απλά αριθμοί;
Η Ελλάδα στην 17η θέση επέλεξε τον δρόμο του Δντ ενώ χώρες όπως η Ισπανία η Γερμανία και άλλες όπως θα δείτε στον πίνακα με μεγαλύτερο χρέος κάνουν κριτική στην χώρα μας.
Μήπως κύριοι βουλευτές θα έπρεπε να τους απαντάτε με αυτή τη λίστα όταν συμβρίσκεστε στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ;
Το παιχνίδι στήθηκε και παίχτηκε καλά από όλους

"Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ",ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ-ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Η ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΜΗ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΙΣ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...