Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Μαζικές απολύσεις στο Ράδιο Κρήτη στο Ηράκλειο. Ο Β. Σκουταράς, αφού πλούτισε στις πλάτες των εργαζομένων του, τώρα τους απολύει δίχως έλεος!!!

Σε μαζικές απολύσεις, βάζοντας στη μαύρη λίστα ακόμα και ανθρώπους που τον στήριξαν από το ξεκίνημα του σταθμού του, προχωρεί σταδιακά ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Κρήτη στο Ηράκλειο Βασίλης Σκουταράς. Τώρα η ΕΣΗΠΕΠΗΝ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, αλλά δικά της στελέχη εδώ και λίγα χρόνια μέσα από τον σταθμό, ανέχονταν ή «έκαναν πλάτες», στις ορέξεις του εργοδότη τους, με αντάλλαγμα…εκπομπές και παχηλούς μισθούς…


Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΗΕΠΗΝ για τις απολύσεις της Κορίνας Καφετζοπούλου και της Κατερίνας Παντινάκη από το Ράδιο Κρήτη, αναφέρει:"Λίγα 24ωρα μετά την παρέμβαση της ΕΣΗΕΠΗΝ στο ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ, ώστε να βρεθεί συμβιβαστική λύση και οι συνάδελφοι να μην χάσουν τη δουλειά τους, ο ιδιοκτήτης του Ρ/Σ όχι μόνο δεν έδειξε διάθεση να βρεθεί ένας άλλος τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης, αλλά προχώρησε άμεσα στην απόλυση δύο συναδέλφων! Του μέλους της ΕΣΗΕΠΗΝ Κορίνας Καφετζοπούλου, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, που απασχολούνταν αποκλειστικά στο ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ εδώ και επτά χρόνια, δείχνοντας συνέπεια, εργατικότητα και ήθος και της νέας συναδέλφου Κατερίνας Παντινάκη, που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη απελύθη επειδή έδειξε απείθια. Εκείνο όμως που προκαλεί εύλογη απορία είναι η απαξίωση του δημοσιογραφικού τμήματος του σταθμού (και ειδικά των ρεπόρτερ που έχουν καθημερινά το δυσκολότερο έργο), από τον κ. Βασίλη Σκουταρά, που θεωρεί ότι δεν εργάζονται όσο πρέπει και αντιμετωπίζονται ως εργαζόμενοι β’ κατηγορίας, πληρώνοντας, αποκλειστικά το ‘’μάρμαρο’’ της κρίσης.Το ΔΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ αφού εξήντλησε όλα τα περιθώρια διαλόγου και συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη του σταθμού, μετά και την κοινοποίηση των πρώτων απολύσεων, είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε 24ΩΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ, από τις 6 το πρωί της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου ως και τις 6 το πρωί της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου, απαιτώντας την ανάκληση των απολύσεων και την επαναπρόσληψη των δύο συναδέλφων.Σε διαφορετική περίπτωση, ή στο ενδεχόμενο νέων απολύσεων, είμαστε αναγκασμένοι να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.... ΕΓΩ ΤΟΛΜΩ...


Αρκετά πιά με τα παραμύθια περί προστασίας προσωπικών δεδομένων... Βαρέθηκα να βλέπω καθημερινά τον θρίαμβο της τρέλλας.... Είναι δυνατόν να προστατεύονται τα ανθρωπόμορφα τέρατα; Είναι δυνατόν να μην ξέρουμε ΟΛΟΙ ποιοί είναι αυτοί από τους οποίους πρέπει να φυλαγόμαστε ; Μήπως φοβόμαστε ότι θα θιγεί η αξιοπρέπειά τους;
Βρε άει σιχτήρ επιτέλους παλιοκανάγιες.... Αν είστε όλοι ανεκτικοί μπροστά στα καθημερινά δράματα των μικρών παιδιών-ηρώων , εγώ γράφω τις κωλοδιατάξεις σας στα παλιά μου τα παπούτσια και αναλαμβάνω την ευθύνη να δείξω σε όλους τα πρόσωπα των ανθρωπόμορφων τεράτων πού ο "ΝΟΜΟΣ" προστατεύει... Περιμένω τις συνέπειες, έχοντας το συναίσθημα ότι ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ πράττω το ΚΑΘΗΚΟΝ μου!!!
ΟΙ ΑΔΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΝ.Καθίστανται ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ όταν αντίκεινται στο κοινό περί δικαίου αίσθημα...

Γροθιά στο στομάχι της κοινωνίας αποτέλεσε η αποκάλυψη της αδιανόητης κτηνωδίας που εδώ και χρόνια βίωνε η 11χρονη μικρούλα στα χέρια της κατ' ευφημισμόν μητέρας της Ειρήνης Τσονοπούλου. Οι καταθέσεις που ελήφθησαν από την ανήλικη αποκάλυψαν τη φρίκη μιας διεστραμμένης μάνας που δεν έφτανε το γεγονός ότι παρέδιδε το κορμάκι της κόρης της τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα στα χέρια του 60χρονου ιερωμένου και του 83χρονου συνταξιούχου, αλλά ταυτόχρονα, αδιαφορώντας για το διπλό βιασμό του κορμιού και της ψυχής, έφθανε στο σημείο όχι μόνο να τους παρακολουθεί, αλλά και να τους βιντεοσκοπεί! Φρικαλέες πράξεις, αρκετές από τις οποίες γνώριζαν και κάποιοι άλλοι, αλλά έκαναν τα στραβά μάτια, παγιδευμένοι στη νοοτροπία του «μακριά από το σπίτι μας» και του «τι μας αφορά εμάς».

Με απαγχονισμό θα σκοτώσουν τελικά την Σακινέχ

Παρά τη διεθνή κατακραυγή, το καθεστώς του Ιράν ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στη δι' απαγχονισµού εκτέλεση της 43χρονης Σακινέχ Αστιάνι, ενώ η ποινή του λιθοβολισµού που επίσης τής έχει επιβληθεί, δεν θα εκτελεσθεί ...για προφανείς λόγους.

Την απόφαση για την Αστιάνι ανακοίνωσε ο γενικός εισαγγελέας του Ιράν, Γκολάµ-Χοσεΐν Μοχσενί-Ετζέι σε συνέντευξη Τύπου στην Τεχεράνη, σύµφωνα µε την εφηµερίδα «Τάιµς της Τεχεράνης».

ΜΙΚΤΟΙ ΓΑΜΟΙ...ΑΙΣΧΟΣ!

Η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια μας βομβαρδίζει με σειρές και ταινίες, ξεφτυλιστικές, που προβάλουν, προπαγανδίζουν και αναδυκνείουν, σχέσεις Ελλήνων – αλλοδαπών.


Λένε ότι δεν υπάρχουν σύνορα στην αγάπη και αυτό είναι έσχατο ψεύδος, γιατί στατιστικά οι μικτοί γάμοι στην Ελλάδα γίνονται κυρίως για το συμφέρων, συμφέροντα οικονομικά η συμφέροντα που εξυπηρετούν την άδεια παραμονής τους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

Μου διηγήθηκε μια ιστορία ένας φίλος μου αστυνόμος από την Θεσσαλονίκη.

Στις 21 Μαΐου 2010 το βράδυ πήγαινε σε μια επίσκεψη με την γυναίκα και την κόρη του.

Σε ένα φανάρι του τράβηξε την προσοχή το διπλανό αυτοκίνητο, στο οποίο ήταν 3 αλλοδαποί που γελούσαν με την ψυχή τους και ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο έκλεγε με λυγμούς σε άθλια κατάσταση.

Παίρνει από πίσω το Ι.Χ. Των αλλοδαπών από διαίσθηση, και τηλεφωνεί στην ασφάλεια δίνει τις πινακίδες, και ρωτάει αν έχει κάνα θέμα αυτό το όχημα.

Τότε του λένε ότι αυτό το όχημα το ψάχνουν γιατί πριν 2 μέρες έγινε μια απαγωγή με αυτό, ενός ανήλικου κοριτσιού (Ελληνίδας) το οποίο κοριτσάκι περίμενε έξω από το φροντιστήριο του το λεωφορείο.

Άμεσα ήρθαν τα περιπολικά και τους συνέλαβαν.

Το κορίτσι σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι 3 αλλοδαποί Ρώσικης καταγωγής το βίαζαν κατά εξακολούθηση επί δύο ημέρες και εκείνο το βράδυ το μετέφεραν σε ένα άλλο σπίτι αλλοδαπών για να το αφήσουν σε εκείνους.. Και πάει λέγοντας...

Και φυσικά τον ρώτησα και οι αλλοδαποί τι έγιναν τελικά?

Και μου απάντησε: αυτή την στιγμή είναι ελεύθεροι στην Θεσσαλονίκη

Και του λέω γιατί?

Και μου λέει με λύπη στα μάτια του: γιατί δεν σκότωσαν.

................................

Τα συμπεράσματα δικά σας..

ονειροπλάστρια

Αναρτήθηκε από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ

Ελάχιστα ποσά φόρου από 300 – 1.000 ευρώ για περαίωση

ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

Τη μείωση των ελάχιστων ποσών φόρου για την περαίωση προβλέπει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Ειδικότερα,

Δεν σας δίνω μια...Τραπεζίτες

-

Τι γίνεται με της τράπεζες;

Έχω αγοράσει εδώ και 2 χρόνια ένα αυτοκίνητο με χρηματοδότηση από μια μεγάλη τράπεζα. Το αυτοκίνητο είναι μεσαίας κατηγορίας και μοντέλο του 2004. Έτυχε κάποια πράγματα να μην πήγαν όπως τα περίμενα και πλήρωσα μόνο 5 δόσης από της 72 που είχα και η κάθε μια ήταν περίπου 340€...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΜΙΝΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Μίνι ανασχηματισμός σήμερα το πρωΐ . Τα ΜΜΕ για ..........άγνωστους λόγους δεν μετέδωσαν την είδηση.

Το ΠΑΣΟΚ ταξιδεύει με το "τραινάκι" του τρόμου


Για κάποιον, άγνωστο λόγο (ή μήπως τα κυβερνητικά στελέχη γνωρίζουν πολύ καλά την σχέση εθισμού και εξάρτησης των κομματικών στελεχών και των βουλευτών του κυβερνητικού κόμματος με την εξουσία;) εμφανίστηκε ο κύριος Πεταλωτής και με απόλυτη βεβαιότητα δήλωσε πως:
“Δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας για την ψήφιση της περαίωσης στη Βουλή”.
Αυτό το επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπό το φόβο πως, αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν δημοσίως μιλήσει με σκληρά λόγια για την πρωτοβουλία Παπακωνσταντίνου, θα μείνουν… συνεπείς στις δηλώσεις τους με την ψήφο τους στη Βουλή. Ο Γιώργος Πεταλωτής εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ρύθμιση θα ψηφιστεί “χωρίς να χρειαστεί να ενεργοποιηθεί η κομματική πειθαρχία για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που έχουν εκφράσει αντίθετη άποψη”. Η πράξη θα δείξει…
Ο Πεταλωτης, βέβαια, μοιάζει να λέει: “Εδώ ψηφίστηκε το μνημόνιο της παραίτησης από εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα, στην περαίωση θα τα χαλάσουμε…;”

Πόσο Γιώργος μπορείς να είσαι τελικά;


  • Μας δουλεύουν "ψιλό γαζί" στο Bloomberg με την μεσογειακή διατροφή του Παπανδρέου
Το δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό δεν μπορεί κανείς να το αποστερήσει από τον Γιώργο Παπανδρέου. Το δικαίωμά του να "κολυμπά" μέσα στην "αφελή ιδεοληψία" του, φυσικά είναι αναφαίρετο και ποτέ κανείς δεν πρόκειται να του το στερήσει.

Giorgo, πόσο ανίκανος είσαι τελικά; Home � Feature, Αιγαίο, πολιτική, Προτάσεις, Ροή � Άδειες για έρευνες πετρελαίου εντός της Ελληνικής ΑΟΖ δίνει η Τουρκία Άδειες για έρευνες πετρελαίου εντός της Ελληνικής ΑΟΖ δίνει η Τουρκία


  • Giorgo, πόσο ανίκανος είσαι τελικά; Ή μήπως δεν είσαι ανίκανος, αλλά... ικανότατος διαχειριστής εντολών της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που διαφημίζεις;
  • Παρέδωσαν το Αιγαίο στην Τουρκία και αναμένεται η ημερομηνία γνωστοποίσης του "κατορθώματος" στους Έλληνες πολίτες

Τουρκική κορβέτα έκανε βόλτες στο Σούνιο


Αβλαβή διέλευση νοτίως του Σουνίου έκανε πριν από λίγο τουρκική κορβέτα Μπεικόζ η οποία παρακολουθείται από την ελληνική, πυραυλάκατο” Κρυσταλίδης”. Η τουρκική κορβέτα είχε ξεκινήσει χθες από το ναύσταθμο του Αξάζ και ακολουθώντας πορεία δυτικά μέσα από τα διεθνή ύδατα έφτασε μέχρι το ύψος ης Μήλου όπου και έστρεψε βορείως.
Χθες, η τουρκική κορβέτα έπλεε στο νότιο Αιγαίο, με κατεύθυνση βορειοδυτική, σήμερα, κάνοντας μια “βόλτα” στα ανατολικά του Αργοσαρωνικού, ανάμεσα στην Κύθνο και το νησάκι Άγιος Γεώργιος (Τζώρτζης), διέπλευσε νότια της Μακρονήσου και του Σουνίου, πέρασε ανάμεσα Μακρόνησο και Τζια, και κατευθύνεται μέσω του Καφηρέα (Νότια Εύβοια) προς τα βόρεια.
Από το ΥΠΕΘΑ ή το ΓΕΝ, δεν υπάρχει επί του παρόντος καμμία ανακοίνωση.
Κατά τα λοιπά, έχουμε 300 ελληνόφωνους πολιτικούς. Για την τουρκική "περατζάδα" υπάρχει πλήρης σιωπή και από την αντιπολίτευση, ενώ σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία της χώρας παρακολουθεί τις εξελίξεις, έχοντας θέση θεατή. Ευελπιστούμε πως και οι στρατιωτικοί δεν είναι απλώς ελληνόφωνο
ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΟ ΩΡΕ!!!!

http://kostasxan.blogspot.com

Τουρκική κορβέτα μεταξύ Εύβοιας και Άνδρου

Τον χαβά τους οι Τούρκοι

Σε απόσταση μικρότερη των έξι ναυτικών μιλίων από την Κύθνο, το Σούνιο, την Κέα και την Άνδρο, δηλαδή μέσα σε ελληνικά χωρικά ύδατα έφτασε η φρεγάτα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού «Μπεϊκόζ», παραβιάζοντας κάθε κανόνα αβλαβούς διέλευσης!

Η τουρκική κορβέτα απέπλευσε το πρωί της Δευτέρας από το ναύσταθμο του Ακσάζ και χωρίς προφανή λόγο κινήθηκε δυτικά. Πέρασε βόρεια της Κρήτης και ξεκίνησε την περιπλάνησή της στο Αιγαίο...

Η «Μπεϊκόζ» συνέχισε με βόρεια πορεία και διέπλευσε τα Κύθηρα και την Μήλο, στο πλαίσιο υποτίθεται της αβλαβούς διέλευσης. Ενώ κινούνταν δυτικά της Κύθνου, το τουρκικό πολεμικό πλοίο άλλαξε ρότα και κατευθύνθηκε νότια προς το Σούνιο.

Παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα και συνέχισε τον πλου εντός περιοχής ελληνικής δικαιοδοσίας. Περιέπλευσε το στενό Σουνίου – Τζιας και συνέχισε κινούμενη ανάμεσα στην Εύβοια και την Άνδρο, όπου βρίσκεται αυτή την ώρα.

Την προκλητική πορεία της τουρκικής κορβέτας παρακολουθεί η πυραυλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού «Κρυσταλλίδης», το πλήρωμα της οποίας έχει καλέσει επανειλλημένα την «Μπεϊκόζ» να απομακρυνθεί από τα ελληνικά χωρικά ύδατα, όμως χωρίς αποτέλεσμα τουλάχιστον προς το παρόν.


Πηγή: protothema.gr

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Υπάρχει ελπίδα αδέρφια... Εγκαίνια σε οίκο ανοχής

Όπως φαίνεται η κρίση δεν άφησε τίποτα όρθιο εκτός από το σεξ. Στη Λάρισα επενδύθηκαν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία υπερπολυτελούς οίκου ανοχής, που έχει μέχρι και οπτικές ίνες. Από τα εγκαίνια δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει η Τζούλια Αλεξανδράτου (Pics) 

Το σεξ ανέκαθεν πούλαγε και εξακολουθεί να πουλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης. Μπροστάρισσα κατά της κρίσης που πλήττει την αγορά η κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία χθες τίμησε με την παρουσία της τα εγκαίνια οίκου ανοχής στον οικισμό Τερψιθέας στη Λάρισα.

Η ξανθιά περσόνα έκοψε με τα .....
χεράκια της τη ροζ κορδέλα εγκαινιάζοντας τον υπερπολυτελή  οίκο με τις τρεις μεγάλες ανεξάρτητες κατοικίες.

Στον νέο οίκο ανοχής τις υπηρεσίες τους θα παρέχουν εννέα καλλονές που θα εργάζονται σε βάρδιες. Ο οίκος άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους από τη πολυτέλεια και τη χλιδή του με ντεκόρ άκρως διαστημικό αφού έχει μέχρι και οπτικές ίνες, ενώ τα περσικά χαλιά και οι πίνακες δίνουν άλλο αέρα στο χώρο.
Μάλιστα, είναι ο δεύτερος οίκος μέσα σε τρία χρόνια στη περιοχή κάτι που δείχνει πως τον κλάδο δεν τον αγγίζει καμία κρίση. Σημειώνεται ότι η εν λόγω επένδυση αγγίζει τα 4 εκατομμύρια!!!
 Καλά μας τα έλεγε ο Γιωργάκης... «λεφτά υπάρχουν!!!»… της πουτάνας γίνεται...

Καλώς ήλθατε Κύριε Πρωθυπουργέ!!!

Κύριε Πρωθυπουργέ, καλημέρα σας και καλώς ήλθατε στην Αθήνα!

Θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι το διάστημα που λείπατε από τον τόπο μας, ταξιδεύοντας αρχικά στο Όσλο, στο συνέδριο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εργασίας, (αλήθεια, γιατί συμμετείχαμε εμείς? Μήπως πρόκειται να υπάρξει ποτέ ανάπτυξη και δυνατότητα αύξησης της απασχόλησης στον τόπο μας? ) και μετά στην Νέα Υόρκη για τις μεγάλες επενδυτικές συναντήσεις με τα οικονομικά λόμπυ του Κατάρ και ίσως άλλων χωρών, τον λόγο που βγάλατε στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, τα χαμόγελα και τις θετικές κρητικές που εισπράξατε για το "έργο" που κάνετε εδώ στους αυτόχθονες, θα ήθελα να σας ενημερώσω (επειδή μάλλον κανείς δεν το κάνει), τι ακριβώς έγινε, όσο λείπατε:

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΨΑΝ!!! ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ...

ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΜΑΘΗΤΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ???

Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Θύμα ενδοσχολικής βίας (ενδοσχολική βια λέγεται τώρα η κτηνώδης περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής) έπεσε ένας 16χρονος μαθητής της Α' Λυκείου, μέσα στο προαύλιο του σχολείου του στην Λαμία. Μάλιστα, οι δράστες που τον χτύπησαν άγρια σε όλο του το σώμα, τον έκαψαν με αναμμένα τσιγάρα σε διάφορα σημεία προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα!
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην είσοδο του 2ου Λυκείου της πόλης το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν οι μαθητές σχόλασαν και είχαν αρχίσει να φεύγουν. Τη στιγμή που ο 16χρονος πέρασε το κατώφλι, δέχθηκε άγρια επίθεση από δύο αλλοδαπούς νεαρούς με επικεφαλής έναν μαθητή της Γ΄ τάξης του ΕΠΑΛ Λαμίας.

Και οι τρεις άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές και να σβήνουν τα τσιγάρα τους στο σώμα του!Αμέσως μετά την επίθεση, οι δράστες το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν, ενώ ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, όπου νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος! Ο πατέρας του κατέθεσε μήνυση σε βάρος του επικεφαλής της επίθεσης, ο οποίος φαίνεται πως θέλησε να πάρει εκδίκηση για λογαριασμό ενός φίλου ή συγγενούς του ο οποίος είχε τσακωθεί τις προηγούμενες ημέρες με τον μαθητή!

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...