Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Προς όλους τους Συνέλληνες


ΣΗΚΩ ΕΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Εκστρατεία τουρκικής πλύσης εγκεφάλου μέσα από την τηλεόρασηΜετά από την φετινή ιστορική επίσημη συμφωνία υποδούλωσης της Ελλάδος στον νεο-Οθωμανισμό, η τουρκική πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων μέσα από την "ελληνική" τηλεόραση έχει πάρει διαστάσεις σφοδρές. Γίνεται μία ολοφάνερη εκστρατεία προπαγάνδας με στόχο να αποβάλλει τις αναστολές του ο ελληνικός λαός και να αποκτήσει οικειότητα με την τουρκική κοινωνία.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:ΕΝΑ ΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

-Επί Καραμανλή (1974-1981) το Δημόσιο Χρέος ανέβηκε ελάχιστα σε σχέση με την περίοδο της Χούντας.

-Το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ έγινε επί Ανδρέα,όταν χάρη στις πολιτικές "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ" και την κατασπατάληση των κονδυλίων της ΕΟΚ,το Χρέος κυριολεκτικά εκτοξεύθηκε σε τέτοια ύψη,ώστε να μην μπορούν οι επόμενοι Πρωθυπουργοί να το μαζέψουν!

-Επί Μητσοτάκη το Χρέος ανέβηκε κι άλλο,χάρη στην ολέθρια οικονομική πολιτική του με συνεχείς και ασύμφορες ιδιωτικοποιήσεις και αυξήσεις φόρων.

-Κατόπιν,επί Παπανδρέου και Σημίτη,το Χρέος συνέχισε να ανεβαίνει,για να σταθεροποιηθεί και να πέσει λίγο κατά την είσοδό μας στην ΟΝΕ (αν και τα τότε στοιχεία αμφισβητούνται από πολλούς,με τελευταία τη Μέρκελ που είπε πως "η Ελλάδα χαριστικά μπήκε στην Ευρωζώνη")!

-Επί Καραμανλή,το Χρέος παρέμεινε σταθερό,με εξαίρεση την τελευταία διετία,όπου ανέβηκε:Ήταν η χρυσή ευκαιρία για την Ελλάδα να αλλάξει ΗΠΙΑ την πολιτική της και με σωστή διακυβέρνηση να εξυγιανθεί παντού.Δεν το έκανε ο Κώστας κι αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος του.

-Επί Γιωργάκη,τα βλέπετε:Μόλις λίγους μήνες είναι στην εξουσία κι άρχισε πάλι η ανηφόρα!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια,λένε μερικοί.Και στην περίπτωση του Χρέους,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!

ΑΥΤΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΣΕ ΙΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ:ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!

ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΑΝΔΡΕΑ,ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΑΝΙΔΕΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ,ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!


http://ellhnlogos-xenios.blogspot.com

Το φασιστικό γονίδιο


Αν και δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι οι ιδεολογικές αντιλήψεις εγγράφονται στο DNA των φορέων τους, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος φαίνεται ότι πιστεύει πως τα «πολιτικά γονίδια» κληροδοτούνται: («δήλωση του Πάγκαλου στο mega:«κι εμείς διορίζαμε αλλά η Νέα Δημοκρατία έχει τη φαυλότητα στο DNA της».

Θα …τολμήσουμε να διαφωνήσουμε με τον «κολοσσό» της σύγχρονης πολιτικής σκέψης, γιατί θεωρούμε ότι αυτή η άποψη εκτός από αντιεπιστημονική είναι βαθιά αντιδραστική. Θα συμφωνεί κι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φανταζόμαστε ότι δεν έχει καμία ευθύνη για τις πράξεις του δικτάτορα και μέγιστου μιζαδόρου της ελληνικής προπολεμικής πολιτικής σκηνής παππού του.
Ο Θόδωρος Πάγκαλος , από τη στιγμή μάλιστα που δεν… κληρονόμησε κανένα τμήμα της κινητής ή ακίνητης περιουσίας που δημιούργησε ο παππούς και συνονόματος του από τις συμβάσεις –ξεπούλημα της χώρας—τις οποίες κατά δεκάδες υπέγραψε , προφανώς δεν έχει κανένα λόγο να απολογείται για τον πρόγονό του. Εχει, ωστόσο, να δώσει λόγο για τις δικές του πράξεις και εξηγήσεις για τα δικά του λόγια, καθώς είναι σημαίνον στέλεχος του πολιτικού προσωπικού που οδήγησε τη χώρα στο σημερινό της χάλι.

Η συμμορία πίσω από τον Γιώργο Παπανδρέου

Το άρθρο είναι μεγάλο αλλά αξίζει να διαβαστεί.

  • Τα ονόματα αυτών, που μας οδήγησαν στο σφαγείο του ΔΝΤ
Δεν υπάρχει πλέον Γιωργάκης. Εκείνο το κουτορνίθι, που γνωρίζαμε ως γιο της Μαργαρίτας, "πέθανε". O Forest ΓΑμΠ μάς άφησε χρόνους. Σήμερα υπάρχει ένας αδίστακτος Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μας κυβερνά με τον πλέον σκληρό και άδικο τρόπο. Διορισμένος τύραννος από τους ξένους κατακτητές της Ελλάδας. Ένας προδότης, ο οποίος συνειδητά —και προφανώς λαμβάνοντας προμήθεια— ξεπουλάει τη χώρα και το μέλλον των Ελλήνων, για να θησαυρίσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Ο πρώην Γιωργάκης δικαιούται πλέον να ονομάζεται Γιώργος, εφόσον κατόρθωσε και ξεπέρασε ένα ρεκόρ, το οποίο μέχρι τώρα φαινόταν αξεπέραστο.

Είναι πιο ψεύτης και πιο υποταγμένος στα ξένα αφεντικά του ακόμα και από τον παππού του.
Πιο καραγκιόζης από τον ίδιο τον "Γέρο". Τον δοτό πρωθυπουργό των Εγγλέζων. Τον πρωθυπουργό, ο οποίος μας βύθισε στον εμφύλιο. Τον πρωθυπουργό, ο οποίος "ίδρυσε" τις "Μακρόνησους". Τον πρωθυπουργό, ο οποίος έκανε κρυφές συμφωνίες ακόμα και με τον διάβολο, προκειμένου να επιλεγεί από τους Εγγλέζους για τη θέση του πρωθυπουργού. Τον πρωθυπουργό, ο οποίος υπέγραφε κρυφές διαβεβαιώσεις στον Βασιλιά για την επάνοδό του στον θρόνο και την ίδια στιγμή μιλούσε στον κόσμο για "λαοκρατία". Τον μόνο πρωθυπουργό, ο οποίος μοιάζει με τον πρώην Γιωργάκη και νυν Γιώργο.
Απλά πράγματα. Για μια ακόμα φορά το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά. Ο εγγονός είναι όμοιος με τον παππού του. Το DNA των πολιτικών απατεώνων και προδοτών επιβιώνει μέσα στο χρόνο. Όπως ο Γέρος, θέλοντας να ξεγελάσει τον κόσμο, μιλούσε για "λαοκρατία", ενώ είχε κάνει κρυφές συμφωνίες με φασίστες, "ρίχνοντάς" μας στον εμφύλιο έτσι και ο εγγονός του για τους ίδιους λόγους "έβλεπε λεφτά", ενώ είχε κάνει κρυφές συμφωνίες με τοκογλύφους, για να μας ρίξει στη χρεοκοπία. Γι' αυτόν τον λόγο μπορούμε πλέον να μιλάμε για έναν πραγματικό και άξιο Γεώργιο Παπανδρέου Β’ …Έναν νέο "παπατζή".

Η Περαίωση και οι συνέπειές της

Τι είναι η περαίωση; Είναι μια εφεύρεση του Ελληνικού κράτους η οποία όπως και τόσες άλλες δείχνει την προχειρότητα και την ανηθικότητα του σύγχρονου Ελληνικού κράτους. Έτσι λοιπόν μία χρονιά όπου τα έσοδα του Δημοσίου ήταν λιγότερα από τα έξοδα κάποιος φωστήρας ανεφώνησε:

Φωστήρας: αγαπητέ κ. υπουργέ εφόσον όλοι κλέβουν και δεν κόβουν όλες τις αποδείξεις που πρέπει τότε το κράτος πρέπει να υπολογίσει περίπου ποιο ποσοστό αποδείξεων δεν κόβουν και να τους φορολογήσει αντίστοιχα.
Υπουργός: δηλαδή;
Φωστήρας: να κάποιος που δηλώνει ένα εισόδημα Χ κλέβει ένα ποσοστό Υ% οπότε για να κλείσει τα βιβλία του αυτόματα θα πληρώνει Υ% παραπάνω οπότε και εμείς δεν χρειάζεται να δουλέψουμε για να κάνουμε τον έλεγχο και το κράτος θα εισπράξει. Έτσι θα σου φύγει και ο πονοκέφαλος για εκείνη τη μαύρη τρύπα.

ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΣΑ ΕΙΠΕΝ Ο κ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!


Αν όντως ο κ. Πάγκαλος είπε, όσα έχουν δημοσιογραφικώς μεταδοθή, περί της Αγίας Σοφίας, τότε επιτρέψτε μου να τα θεωρήσω σαν μια μορφή προδοσίας του Ελληνισμού῾ των δικαίων και δικαιωμάτων του Ελληνισμού!Όχι, Κύριε Αντιπρόεδρε της Κυβερνήσεως, ο Ελληνικός Λαός δεν σας έδωσε το δικαίωμα να ξεπουλήσετε την Αγιά Σοφιά, το Όραμα της ψυχής μας. Εμείς τρέφουμε μέσα μας την βεβαιότητα, ότι "πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θάναι!" Ναι, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ πάλι ΔΙΚΑ ΜΑΣ!


Η ΕΙΔΗΣΗ:

Ποιοι είναι οι «φίλοι και σύμμαχοι μας» Τούρκοι

Ομολογία του απόστρατου Τούρκου Στρατηγού Sabri Yirmibeşoğlu «Εμείς καίγαμε τα τζαμιά στην Κύπρο»Όσο και αν κάποιοι υποστηρικτές της ελληνοτουρκικής φιλίας θέλουν να μας πείσουν ότι οι Τούρκοι δεν αποτελούν πια απειλή για το ελληνικό Έθνος και ότι δεν θα πρέπει να τους βλέπουμε με καχυποψία θα πρέπει να νοιώθουν πραγματικά αμηχανία και ντροπή μετά από αυτά που ομολόγησε ο Τούρκος Στρατηγός Sabri Yirmibeşoğlu.Ο Τούρκος στρατηγός εν αποστρατεία, πρώην γενικός γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας και αρχηγός της Ειδικής Υπηρεσίας Πολέμου του στρατού, κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο τουρκικό ειδησεογραφικό δίκτυο «Habertürk», παραδέχθηκε ότι η υπηρεσία του φέρει την ευθύνη για την ανατίναξη και καταστροφή πολλών τεμενών στην Κύπρο κατά την θλιβερή περίοδο 1950-1970.
  Ο Στρατηγός έκανε αυτές τις αποκαλύψεις άθελα του πάνω στην προσπάθεια του ιδίου να διαψεύσει προηγούμενη δημόσια ομολογία του, που είχε πραγματοποιηθεί το 2006, ότι το πογκρόμ των Σεπτεμβριανών το 1955 εις βάρος των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης ήταν έργο της Διεύθυνσης Ειδικού Πολέμου.
Όπως δήλωσε ο Στρατηγός Sabri Yirmibeşoğlu «Με σκοπό να ενισχύσουμε την αντίσταση του τουρκοκυπριακού λαού προβήκαμε σε δολιοφθορές. Π.χ. κάψαμε τεμένη» .
Στην Κύπρο αυτό ήταν δικό μας έργο. Εμείς κάψαμε τα τεμένη». Ο Τούρκος στρατηγός επεξήγησε την λογική πάνω στην οποία βασίστηκε η δράση της Επιτροπής Μελέτης Στρατιωτικής Κινητοποίησης η οποία ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας 1950 και η οποία αντικαταστάθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Πολέμου το 1971.


Σύμφωνα με τον στρατηγό Sabri Yirmibeşoğlu, η συγκεκριμένη επιτροπή, στήριξε τη δράση της στην εξής απλή στρατηγική: «Με σκοπό να κινητοποιηθεί ο λαός, η επιτροπή προχώρησε σε δολιοφθορές και στη συνέχεια επέρριψε τις ευθύνες στην ελληνοκυπριακή πλευρά. Αυτός ήταν ο κανόνας διεξαγωγής των ειδικών επιχειρήσεων. Στην Κύπρο κάψαμε τεμένη».
Μπροστά σε αυτές τις αποκαλύψεις ομάδα της τουρκοκυπριακής κοινότητας που επιθυμεί να ριχτεί φως στα γεγονότα της περιόδου αυτής ζητά τη διεξοδική έρευνα για τη συμμετοχή τουρκικών και τουρκοκυπριακών παραγόντων στα εγκλήματα της περιόδου 1950-1970.
Επισημαίνεται ότι αρκετοί από τους προοδευτικούς «αυτομαστιγόμενους» Έλληνες αναλυτές και δημοσιογράφους στην Ελλάδα και στην Κύπρο κατηγορούσαν τους ελληνοκύπριους για αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις δικαιολογώντας και επιβεβαιώνοντας την τουρκική προπαγάνδα.
Σήμερα σε ένα άλλο μέρος του ελληνισμού στην Θράκη κάποιοι στο πρόσφατο παρελθόν προσπάθησαν να κάψουν τζαμιά και να καταστρέψουν μουσουλμανικά νεκροταφεία.
Οι ανυποψίαστοι μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες εξαγριώνονται στο άκουσμα αυτών των ειδήσεων όπως εξαγριώνονταν και ο κάθε θρησκευόμενος και σοβαρός άνθρωπος με αξίες και ήθος. Μόνο που και σε αυτή την περίπτωση όλοι μας θα πρέπει να είμαστε πιο υποψιασμένοι και πιο επιφυλακτικοί γιατί το τελευταίο πράγμα που η ελληνική Πολιτεία και οι χριστιανοί πολίτες της περιοχής θα ήθελαν είναι η επανάληψη των γεγονότων των αρχών της δεκαετίας του 1990.
Για αυτό ας μην προστρέξουν οι γνωστοί οπαδοί της συμμαχίας των προθύμων να υιοθετήσουν ανάλογες θέσεις που είχαν υιοθετήσει ορισμένοι κύπριοι συνάδελφοι τους διότι πρόσφατα οι κάτοικοι της Θράκης ήρθαν αντιμέτωποι με τις πράξεις ακραίων εθνικιστικών τουρκικών κύκλων που δρουν στην ελληνική Θράκη.
Μόλις πριν από δύο μήνες οι πυρήνες αυτοί είχαν αφήσει τα σημάδια τους σε κεντρικούς τοίχους στο χωριό Αρίσβη στα ανατολικά του Νομού Ροδόπης γράφοντας συνθήματα όπως «Έλληνες έξω από την Θράκη».
Τον περασμένο Ιανουάριο επίσης στο ίδιο χωριό της Ροδόπης στην Αρίσβη, άγνωστοι ζωγράφισαν την «σημαία της τουρκικής δημοκρατίας της δυτικής Θράκης» στον τοίχο εγκαταλειμμένου κτιρίου που βρίσκεται στην παλαιά εθνική οδό Κομοτηνής Αλεξανδρούπολης.
Η ομολογία του Τούρκου Στρατηγού θα πρέπει να αποτελέσει το παράδειγμα για μερικούς "αφελείς" συμπολίτες μας στη Θράκη για το τι μπορεί να πράξει η «μητέρα» πατρίδα για την επίτευξη των γεωπολιτικών της στόχων.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε αυτά που είχε γράψει στο βιβλίο του ο Νταβούτογλου, ότι «ακόμα και αν δεν υπήρχαν τουρκοκύπριοι στην Κύπρο εμείς θα έπρεπε να είχαμε θέσει το κυπριακό πρόβλημα».


Αυτά για να θυμόμαστε ποιοι είναι οι «φίλοι και σύμμαχοι μας» Τούρκοι.

Oκτώ τουρκικά μαχητικά επάνω από το Αγαθονήσι τρομοκρατούν τους κατοίκους του ακριτικού νησιού...


Eπιστροφή στις υψηλές θερμοκρασίες στο Αιγαίο με την πρώτη υπέρπτηση επάνω από κατοικημένο νησί εδώ και μερικούς μήνες να σημειώνεται πριν από λίγο: Οι κάτοικοι του Αγαθονησίου άκουσαν τον βρυχηθμό των τουρκικών F-4E Terminator πάνω από τα κεφάλια τους 16.27 σήμερα το απόγευμα, όταν τα τουρκικά αεροσκάφη εκτέλεσαν αποστολή προσβολής από μεσαίο ύψος με την κάλυψη τεσσάαρων F-16 που πετούσαν αρκετά ψηλότερα στα 12 και 24.500 πόδια καλύπτοντας τα αεροσκάφη κρούσης τα οποία ήδη είχαν προσεγγίσει ελληνικά μαχητικά.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ":ΠΑΛΙ...ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ!ΑΝΤΕ,ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ...ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΠΑΡΩΔΙΑ:ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"!Σύμφωνα λοιπόν με την Αστυνομία τελικά από τις προσαγωγές που έγιναν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στους τέσσερις κατοίκους....

Υποχρεωτικά Για Τους Έλληνες Τα Τουρκικά! Το γράφει η εφημερίδα της κυβερνήσεως - αριθμός φύλου 867

Τα ΜΜΕ σιωπούν.

Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν. Όλοι οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν κάθε αναφορά… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? Ανακοινώθηκε επίσημα το 2006 ! Πήρατε τίποτα χαμπάρι; Μπα ε; Ούτε κι εμείς!
Σας φαίνεται ασήμαντο το ότι σε 15-20 χρόνια όλα τα Ελληνόπουλα δεν θα μπορούν να περάσουν στο λύκειο αν δεν γνωρίζουν καλά την Τουρκική;
Άν φυσικά εφαρμοστεί το παρακάτω ΦΕΚ (πάλι στους δρόμους θα τρέχουμε διαδηλώσεις). Δε κάνουμε άλλα σχόλια...απλά μάγκα μου κάτι δε πάει καλά...

http://thelwmasaz.blogspot.com/2010/09/867.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...