Να σε κάψω Γιάννη να σε ελλείψω μέλι …
Οι κινέζικη λαίλαπα αφού με την πολιτική τις κατάστρεψε το σύνολο τις ευρωπαϊκής παραγωγής και συγκεκριμένα την δική μας που μας ενδιαφέρει έρχεται και μας πουλάει και σωτηρία .  
Την τελευταία δεκαετία έχουν κλείσει όλα τα εργοστάσια όλες οι βιοτεχνίες και οι Έλληνες πλέον δεν μπορούν ούτε τα σώβρακα που φοράνε να τα κατασκευάζουν οι ίδιοι .
Μήπως είναι ανίκανοι ;
Μήπως δεν έχουν μηχανές ;
Τι συμβαίνει και στην χώρα μας δεν φτιάχνουμε τίποτα ;
Χιλιάδες κινέζικα κοντέϊνερ ταξιδεύουν στην χώρα μας με εμπορεύματα και καταλήγουν στα σπίτια μας  τα οποία τις περισσότερες φορές είναι Γ ποιότητας και τα χρυσοπληρώνουμε .
Εκατό  έμποροι  νικήσανε χιλιάδες παραγωγούς  και βιοτέχνες μέσα στους παραγωγούς βάζουμε και τους χιλιάδες εργάτες που μείνανε στο δρόμο και συντηρούνται με επιδόματα του κώλου .     
Η Παραγωγική τάξη τις Ελλάδας πιάστηκε με κατεβασμένα τα βρακιά  η άμυνα τις ήταν τρύπια και δεν αντιστάθηκε καθόλου .
Αυτοί  που έπρεπε να αντισταθούν  οι εργάτες καπελωθήκανε από τους  συνδικαλιστές τους από τους συναδέρφους τους,  όλοι  οι μισθοφόροι του ΚΚΕ καπελώσανε χιλιάδες εργαζόμενους και συνεχίζουν να τους καπελώνουν παντού .
Το ΚΚΕ είναι αυτό που βοήθησε όλους αυτούς να γκρεμίσουν την Ελληνική παραγωγή και να κάνουν τους Έλληνες άνεργούς – φτωχούς στο έλεος του κάθε Κινέζου του κάθε Γερμανού .
Ο Ελληνικός λαός  σε κάθε επίπεδο είναι άξιος τις μοίρας του όπως είναι άξιος τις μοίρας του και κάθε άνθρωπος που δεν αγωνίζεται .
Έπρεπε   οι εργάτες στην  Νάουσα να σπάσουν στο ξύλο τον κοντό τον Ψωμιάδη που άρχισε το παραμύθι του και δήλωσε όπως κάνει πάντα επειδή είναι τζάμπα  …η Νάουσα θα αποτελέσει απόλυτη προτεραιότητα για τη νέα αιρετή περιφέρεια και συμπλήρωσε πως το «καμάρι της Μακεδονικής γης, η ηρωική αυτή πόλη με τη δική της ξεχωριστή προσφορά στους αγώνες και τις θυσίες του γένους», δικαιούται σεβασμό.(αρε πούστη κοντέ)
Ούτε αυτός ξέρει τι εννοεί γιατί απλά τζάμπα τα λέει όλα αυτά λέει και ξελέει .
Έτσι δεν ήθελε τον Καλλικράτη τώρα τρέχει σαν τον πούστη και ψάχνει να βρει πως θα κοροϊδέψει τους πάντες .
Που είναι το ποντικοκούραδο ο Σημίτης  που μας έταζε λαγούς με πετραχήλια ;
Αν δεν αρχίσουν οι κλοτσιές  προς κάθε καραγκιόζη που βγαίνει και τάζει έτσι τζάμπα ακόμη και τώρα δεν θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε και θα είμαστε στο έλεος του κάθε Κινέζου   του κάθε Γερμανού .
Οι Έλληνες πρέπει να αρχίσουν  τις φάπες και τότε να δώ που θα πάνε όλοι αυτοί οι γυφτόπολιτικοί σαν τον Ψωμιάδη τον Γκιουλέκα και τον Σημίτη ….Μόνο στην Κίνα θα μπορέσουν να κρυφτούν .Πιθανόν ούτε και εκεί.