Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Στα ελληνικά χωρικά ύδατα μπήκε η F492 Gemlik - Στα 50 μέτρα από το σκάφος του Λιμενικού


Δολοφονική απόπειρα κατά του πληρώματος περιπολικού του Λιμενικού από τουρκική φρεγάτα σημειώθηκε χθες λίγο έξω από την Ψέριμο.

Συνεχίζουν ακάθεκτοι...μοιράζοντας υπερωρίες!

Με απόφασή της χορηγεί ποσό ύψους 194.500 ευρώ σε 55 υπαλλήλους στο πολιτικό της γραφείο και στα γραφεία των υφυπουργών, του γενικού γραμματέα και των ειδικών γραμματέων, με αναδρομική ισχύ από... 1ης Ιανουαρίου 2010, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του ιδίου έτους.

ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ 17 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ!


ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ...


Με προεδρικό διάταγμα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας αποχαρακτηρίστηκε και επίσημα έκταση του Ναυτικού Οχυρού, 17 στρέμματα, και πλέον όλα είναι έτοιμα για να προχωρήσουν οι εργασίες κατασκευής του τζαμιού.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Ανθελληνικά και αναρχικά συνθήματα στο άλμπουμ φωτογραφιών του Γιωργάκη!!!Παρότι γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδέες που πρεσβεύει ο Γιωργάκης,μείναμε έκπληκτοι όταν αντικρύσαμε απίστευτες εικόνες με εμετικά συθήματα,τα οποία το επιτελείο του έχει βάλει στο προσωπικό του άλμπουμ στο μεγαλύτερο σάιτ φωτογραφιών παγκοσμίως,το Flickr.Παραθέτουμε εδώ τις πιο χαρακτηριστικές:όσοι θέλουν να δουν ολόκληρο το άλμπουμ,προκειμένου να πεισθούν ότι δεν είναι... σύμπτωση,μπορούν να το κάνουν εδώ κι εδώ.

ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ


Τα πρόσθετα και τα συντηρητικά τροφίμων είναι φυσικά ή τεχνητά χημικά, τα οποία προσθέτουμε στα τρόφιμα για να μεγαλώσουμε τη διάρκεια ζωής τους ή να βελτιώσουμε το χρώμα και την εμφάνισή τους.

Η έξυπνη κάρτα συναλλαγών μόλις υποβιβάστηκε σε κουτοπόνηρη φοροκάρτα και από υποχρεωτική σε προαιρετική

Η μεγάλη ευκαιρία της Διοικούσης Εκκλησίας. Η έξυπνη κάρτα συναλλαγών μόλις υποβιβάστηκε σε κουτοπόνηρη φοροκάρτα και από υποχρεωτική σε προαιρετική!

Βιώνουμε  την αυθαιρεσία της επιβολής ότι κάρτας (προς το παρόν) σκεφτεί το στυγνό μυαλό των ανθρώπων της Νέας Εποχής και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης,. για να σκλαβώσουν την ελευθερία του, και να μετατρέψουν το Πρόσωπο και την Εικόνα του Θεού σε αριθμό, και μάλιστα δυσώνυμο και αποκαλυπτικό για τον σκοπό που προωθείται. Βλέπουμε όμως χαρακτηριστικά την βοήθεια του Θεού μέσω της πρόσκρουσης στα έστω μέχρι στιγμήςαπαραβίαστα «προσωπικά δεδομένα».
Με αφορμή λοιπόν αυτήν την αναποδιά στους εωσφωρικούς σχεδιασμούς τους αναγκάστηκαν να υποβιβάσουν την βαρύγδουπη «Κάρτα συναλλαγών», σε «φορο-καρτούλα», την «έξυπνη κάρτα» σε κουτοπόνηρη και από υποχρεωτική την υποβίβασαν σε προαιρετική.

Είναι ένα δείγμα -κατά την ταπεινή μας άποψη -Θείας επέμβασης που πρέπει να δώσει το θάρρος και την δύναμη στους ομολογητές ποιμενάρχες μας στην Σύνοδο της ιεραρχίας μεθαύριο, όπου γνωρίζουμε ότι θα τεθεί το θέμα των καρτών -κάρτας Πολίτη, να αγωνιστούν για την αποκατάσταση της πνευματικής ελευθερίας του ορθόδοξου πληρώματος που βάλλεται από τις δυνάμεις εκείνες που προσπαθούν να τον εντάξουν στα δεσμά της Παγκοσμιοποίησης και της Πανθρησκείας.

Διαβάστε 2 αποσπάσματα από την σημερινή Ελευθεροτυπία:
«Προαιρετική 
Η προμήθεια της νέας κάρτας δεν είναι υποχρεωτική, αλλά αρκετοί φορολογούμενοι θα σπεύσουν να την προμηθευτούν, ώστε να συλλέγουν σε αυτήν τις αποδείξεις από τις αγορές τους.

Το ζητούμενο για την ώρα είναι η έγκριση από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, καθώς τέτοιου είδους κάρτες καταγράφουν την καταναλωτική συμπεριφορά των πολιτών.»

http://www.pentapostagma.gr

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! 1230 ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ

fylagstef-3


Το ακούσαμε και αυτό ....

Άρθρο στο "Πρώτο Θέμα" αναφέρει ότι ο κ.Καστανίδης ετοιμάζεται να εξαπολύσει 1230 εγκληματίες ως επί το πλείστον αλλοδαπούς με την δικαιολογία  της αποσυμφόρησης των φυλακών.
Χαρακτηριστικά αναφέρει:


"Εκτός φυλακής θα βρεθούν το επόμενο διάστημα περίπου 1230 κρατούμενοι στις ελληνικές φύλακες με τις νέες ρυθμίσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνεια και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος ποινών.

Οι ρυθμίσεις που ανακοινώσε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης προβλέπουν:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΠΛΟΦΕΣ!

Αυτές τις μέρες παρατηρώ μια περίεργη αναστάτωση στην κυβέρνηση εν όψη εκλογών, να παρθούν μέτρα εναντίον της λαθρομετανάστευσης , να αύξηθουν οι συντάξεις κ.τ.λ.Προσοχή Έλληνες μην πέσουμε στην παγίδα τους.Το θέμα είναι ξεκάθαρο ,επειδή βλέπουν την αγανακτησή μας, νιώθουν τον εξαγριωμένο παλμό μας, θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να μας "παραμυθιάσουν" για να ξαναβγούν.
Θυμηθήτε απλά τι είχε δηλώση ο ΓΑΠ προεκλογικά ..."λεφτά υπάρχουν"!!
Μην ξεχνάτε τις συλλήψεις απλών πολιτών στον ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ επειδή υπερασπίζονται τις ζωές τους , την στιγμή μάλιστα που μένουν ατιμώρητοι εκατοντάδες λαθρομετανάστες χάρη στο νόμο του κ. Καστανίδη .
Ήδη προωθούν νόμο ο οποίος θα απαγορεύει της διαμαρτυρίες , διαδηλώσεις κτλ.(σας θυμίζει κατί???).
Ελευθερώνουν τον τζόγο και τα ναρκωτικά.

Οι επιχειρήσεις "σκούπα" που αναφέρουν ότι θα γίνουν θα είναι σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες , μόνο για τις μέρες των εκλογών για να "κλείσουν τα μάτια" και μετά θα κυκλοφορούν όλοι οι επικίνδυνοι εγκληματίες ελεύθεροι πάλι στους δρόμους θέτοντας σε κίνδυνο τις ίδιες μας τις ζωές.

Υπάρχει η παροιμία που λέει " τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς" , αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν έχουν γαλουχηθεί με αυτή τη νοοτροπία κυρίως έχουν μάθει να είναι πολύ καλοί υποκριτές.

Εξάλλου ένας είναι ο στόχος της κυβέρνησης ΓΑΠ :ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ....όπως έχει πει και ο ίδιος.
Αυτό το σκοπό έχουν , αυτή την αποστολή τους έχουν δώσει τα "μεγάλα αφεντικά" και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους και την δική μας τσέπη για να το πετύχουν .

Μην υποκύψετε στις "σειρήνες " της νεοταξικής αυτής κυβέρνησης.
Ας τους αποδείξουμε τι θα πει Έλληνας γιατί μάλλον το έχουν ξεχάσει .
http://www.pentapostagma.gr

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ .... ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

Απαγωγές ανηλίκων... το εθνικό σπορ των Πακιστανών

Οι λαθρομετανάστες από το πακιστάν συνεχίζουν με αμοίωτους ρυθμούς το εθνικό τους σπορ που είναι η απαγωγές ομοεθνών τους. Αυτή την εβδομάδα εξεχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, υπόθεση αρπαγής του... 12χρονου Πακιστανού, τον οποίο κρατούσαν παράνομα τρεις ομοεθνείς του, απαιτώντας χρήματα για την απελευθέρωσή του..
Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 11-09-2010, ο 12χρονος, ενώ επέβαινε σε αμαξοστοιχία του Ο.Σ.Ε που εκτελούσε το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, έπεσε θύμα απαγωγής από τρεις, επίσης λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, οι οποίοι και τον αποβίβασαν στην περιοχή της Θήβας, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον 14χρονο αδελφό του που τον συνόδευε.
Οι δράστες μετέφεραν τον απαχθέντα αρχικά σε οικία εντός της πόλης της Θήβας και ακολούθως σε δύο οικίες στην περιοχή της Αττικής. Για την απελευθέρωση του απαίτησαν τηλεφωνικά από τους οικείους του στο Πακιστάν, το χρηματικό ποσό των δυο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Τον απελευθέρωσαν νυχτερινές ώρες της 19 Σεπτεμβρίου, αφού προηγουμένως οι οικείοι του κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων (500,00) Ευρώ, σε συνεργό τους στο Πακιστάν. Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εντοπίστηκε στην Θήβα η οικία όπου αρχικά κρατήθηκε ο ανήλικος και τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.
Απογευματινές ώρες της 21ης Σεπτεμβρίου, προσέγγισε την εν λόγω οικία ένας πακιστανός λαθρομετανάστης, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από τον ανήλικο, ως ένας εκ των τριών δραστών, ενώ εντός της οικίας ανευρέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα δύο πακιστανών, ηλικίας 42 και 24 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι επίσης αναγνωρίσθηκαν απ' τον ανήλικο, ως οι άλλοι δύο απαγωγείς του.
Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή και εκβίαση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπισθούν οι χώροι κράτησης του παθόντα στην περιοχή της Αττικής και εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή και άλλων δραστών. 
http://www.elkosmos.gr

Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ,ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...

Επίσημη απαγόρευση της μπούρκας στην Ολλανδία


Την απαγόρευση της μπούρκας στην Ολλανδία ανακοίνωσε σήμερα ο Γκέερτ Βίλντερς, κατά την διάρκεια της παρουσίασης της κυβερνητικής συμφωνίας μεταξύ των φιλελεύθερων και των χριστιανοδημοκρατών, τους οποίους υποστηρίζει το κόμμα του.
«Θα υπάρξει επίσημη απαγόρευση της μπούρκας. Μία νέα πνοή θα φυσήξει στην Ολλανδία», δήλωσε ο Βίλντερς σε συνέντευξη Τύπου στην Χάγη.
Δίπλα του βρισκόταν ο ηγέτης των Φιλελεύθερων, Μαρκ Ρουτ, ο οποίος πιθανολογείται να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, και ο ηγέτης των Χριστιανοδημοκρατών, Μαξίμ Βερχάγκεν

Η Πλατεία Αττικής μάχεται και αναπνέει Ελληνικά


031010-plattikisΣε μια δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα απαράδεκτα τεκταινόμενα στην Πλατεία Αττικής, που χαρακτηρίστηκε από μαζικότητα και παλμό, οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν το απόγευμα της Τετάρτης την αντίθεσή τους στην υποβάθμιση της περιοχής τους και στη μετατροπή της σε πολυπολιτισμικό γκέτο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Οι κάτοικοι άρχισαν να συγκεντρώνονται στις 19.30 στην Πλατεία τους. Ακολούθησαν εναλλασσόμενες και μαχητικές ομιλίες Ελλήνων που ζουν στην περιοχή και τη βλέπουν μέρα με τη μέρα να ρημάζει. Οι κάτοικοι, τους οποίους σύντομα περικύκλωσε μεγάλη αστυνομική δύναμη, δεν έκαναν πίσω και προχώρησαν στο συμβολικό κλείσιμο της οδού Λιοσίων, όπου κάθε μέρα λεωφορεία με απροσδιόριστη αφετηρία αποβιβάζουν τα χαράματα δεκάδες αλλοδαπούς από το Αφγανιστάν και το Ιράκ.

Πορεία προς την Αχαρνών
Λίγο αργότερα, οι εκατοντάδες Έλληνες της Πλατείας Αττικής, πάνω από 500 άτομα, κινήθηκαν συντεταγμένα προς την Αχαρνών. Οι κάτοικοι, επιδεικνύοντας μεγάλο σθένος, συνέχισαν να διαδηλώνουν και κινήθηκαν πάλι μέσω της Αχαρνών και του Αγίου Παντελεήμονα προς την Πλατεία Αττικής, όπου παρέμειναν συγκεντρωμένοι, υπό την «επιτήρηση» της συνεργαζόμενης πλέον ανοικτά με τους αντιεξουσιαστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ΕΛΑΣ. Ακολούθησαν κύματα επιθέσεων αναρχικών κατά των Ελλήνων της Πλατείας σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, που προχώρησε σε συλλήψεις επτά κατοίκων, όπως συνηθίζει τελευταία. 

http://www.elkosmos.gr

Πογκρόμ κατά Ελλήνων ετοιμάζουν στην πλατεία Αττικής

Αλλοδαποί τραυμάτισαν κατοίκους εν όψει αντιρατσιστικής συγκέντρωσης
Βάρβαρη επίθεση κατά δύο Ελλήνων πολιτών, σημειώθηκε στην Πλατεία Αττικής και συγκεκριμένα στη συμβολή των Εϋνάρδου και Λιοσίων, την Κυριακή το βράδυ.


Οι δύο συμπολίτες μας κατευθύνονταν προς τα σπίτια τους που βρίσκονται εκεί κοντά, όταν ξαφνικά, πέντε Αφγανοί που ήταν κρυμμένοι πίσω από σταθμευμένο φορτηγάκι, τους χτύπησαν από πίσω στο κεφάλι και στο λαιμό, ρίχνοντάς τους κάτω αναίσθητους. Ο ένας έχασε σχεδόν όλα τα δόντια του από κλωτσιές στο πρόσωπο και έπαθε προσωρινά αμνησία, ενώ ο άλλος τραυματίστηκε ακόμα σοβαρότερα, καθώς υπέστη διάσειση βαριάς μορφής και μετατόπιση σπονδύλων στον αυχένα και υποφέρει πολύ. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ήταν ευτύχημα που δεν σκοτώθηκε κάποιος εκ των δύο Ελλήνων.
Δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή


Οι Αφγανοί, «διαπρεπείς» εκπρόσωποι της πολυπολιτισμικότητας, αφαίρεσαν από τα θύματά τους ένα χρυσό ρολόι, μια καδένα και χρήματα. Τους χτύπησαν επανειλημμένα, ενώ κείτονταν αναίσθητοι στην πλάτη με σιδερόβεργες, προκαλώντας τους πολλά τραύματα, όπως θλάσεις και αιματώματα, σε μια καταφανή απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η ΕΛΑΣ εμφανίστηκε πολύ γρήγορα, καθώς γείτονες είδαν το περιστατικό από τα μπαλκόνια τους και κατάφερε να συλλάβει δύο εκ των δραστών, εναντίον των οποίων υποβλήθηκαν μηνύσεις από τα θύματα. Προσοχή: κομμάτι της επίθεσης, αποτυπώθηκε, μαθαίνουμε, σε βίντεο από γείτονα...
Οι αναρχικοί στηρίζουν τους αλλοδαπούς κακοποιούς

Οι κάτοικοι όμως αναμένουν και άλλα δεινά, καθώς την Παρασκευή, θα πρέπει να περιφρουρήσουν την περιοχή τους, καθώς οι αναρχικοί θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Αττικής (με τη συναίνεση και τη συνεργασία της ΕΛΑΣ) για να «στηρίξουν» πολιτικά τους λαθρομετανάστες και να προκαλέσουν τους κατοίκους, προβαίνοντας σε φθορές κατά ιδιοκτησιών Ελλήνων και ξυλοκοπώντας περιοίκους. Φυσικά, ανακοινώθηκε και η παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που θα απευθυνθούν στους συγκεντρωμένους, καθυβρίζοντας όπως συνήθως τους κατοίκους ως «ρατσιστές» και «ξενόφοβους». 


http://www.elkosmos.gr

Πρόκειται ίσως για τις πιο εντυπωσιακές εικόνες που έχουμε δει από ένα ενεργό ηφαίστειο.


Ο ηφαιστειολόγος Τζεφ Μάκλεϊ πήγε στο νησί Ambrym του Νότιου Ειρηνικού Ωκεανού και περπάτησε σχεδόν στις παρυφές της “καρδιάς” του ηφαιστείου με τη λάβα σε πλήρη εξέλιξη άτω από τα πόδια του.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο σε αυτό το βίντεο.

“Ποιο θα ήταν το νόημα να ταξιδέψω σε ολόκληρο τον κόσμο για να βιντεοσκοπήσω ηφαίστεια και σεισμούς και μετά να πειράξω το οπτικό υλικό μου;” είπε ο Μάκλεϊ.

Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον αμφισβητήσουμε...

http://www.cosmo.gr

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!


ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ;συνέχεια από εδώ:

ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΕ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Αγγλικά και γυμναστική: το νέο σχολείο της Αννούλας

Οι εθνομηδενιστές και οι γνήσιοι εκπρόσωποι της 'παγκόσμιας διακυβέρνησης' εξαφάνισαν το μάθημα της νεότερης ελληνικής ιστορίας από το Λύκειο

Πρόταση για να γίνει προαιρετικής παρακολούθησης μάθημα η ιστορία στη Β και Γ λυκείου έκανε η επιτροπή του υπουργείου Παιδείας στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του λυκείου.
Μάλιστα, σύμφωνα με την πρόταση της επιτροπής που ηγείται η κυρία Θάλεια Δραγώνα, η ιστορία του Βυζαντίου και του 1821 κόβονται, ενώ η αρχαία ελληνική ιστορία ενσωματώνεται στο μάθημα επιλογής “Ιστορία των Ιδεών”, στο οποίο διδάσκεται ευρωπαϊκή Ιστορία.

Έτσι λοιπόν, η πρόταση αναφέρει τρία υποχρεωτικά μαθήματα που θα είναι η Νεοελληνική γλώσσα, η Ξένη γλώσσα και η Γυμναστική.

Τα μαθήματα επιλογής θα χωριστούν σε έξι κατηγορίες:

1.Αρχαιογνωσία: Περιλαμβάνει τα μαθήματα: Αρχαία ελληνική γλώσσα και γραμματεία, Αρχαία ελληνική γραμματεία, Αρχαία Ιστορία και Ιστορία των Ιδεών

2.Μαθηματικά: Περιλαμβάνει τα μαθήματα: Μαθηματικά υψηλού επιπέδου, Μαθηματικού βασικού επιπέδου

3.Πειραματικές επιστήμες: Περιλαμβάνει τα μαθήματα: Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Περιβαλλοντικές επιστήμες

4.Κοινωνικές επιστήμες: Περιλαμβάνει τα μαθήματα: Οικονομία, Πολιτικές και Κοινωνικές επιστήμες, Ευρωπαϊκή Ιστορία , Αρχές ηθικής και Φιλοσοφίας, Θρησκευτικά

5.Ξένη Γλώσσα: Περιλαμβάνει τα μαθήματα: Λατινικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά

6.Πολιτισμός: Περιλαμβάνει τα μαθήματα: Εικαστικά, Μουσική, Θέατρο και Κινηματογράφος

Αλλαγές προσώπων

Παράλληλα την Τρίτη (5/10) η υπουργός παιδείας αποφάσισε την αλλαγή της σύνθεση της μεικτής επιτροπής, που μαζί με Τούρκους ιστορικούς , μελετούν τα βιβλία της ιστορίας όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, των δύο χωρών, προκειμένου να απαλειφθούν τα κεφάλαια που προκαλούν έριδες μεταξύ των δύο λαών.
Σύμφωνα με απόφαση της κ. Διαμαντοπούλου στην επιτροπή από ελληνικής πλευράς πλέον θα μετέχουν ως εμπειρογνώμονες οι Αριστείδης Αγαθοκλής πρέσβης επί τιμής,, Χρήστος Χατζηιωσήφ, Καθηγητής ιστορίας στο πανεπιστήμιο της Κρήτης, Αναστασία Κυρκίνη- Κούτουλα συμβουλος φιλολόγων στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Ναυσικά Βραϊλα σύμβουλος πρεσβείας της Α4 Διεύθυνσης Τουρκίας, με αναπληρωτή τον Δημήτριο Τζανάκη, Αριστοτέλης Μητραράς, φιλόλογος, αλλά και ο εκάστοτε διευθυντής; Δημοσίων σχέσεων του υπουργείου παιδείας.http://www.cosmo.gr

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ! ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟ ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΗΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΩΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΤΕ;

ΚΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ Η ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ;

Η επιχείρηση «μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα» μπαίνει στην τελική ευθεία. Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να κοπεί στη μέση έκταση του Πολεμικού Ναυτικού στον Βοτανικό. Εκεί βρίσκεται η έκταση στην οποία θα ανεγερθεί οριστικά το τζαμί. (ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν)
Με προεδρικό διάταγμα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας αποχαρακτηρίστηκε και επίσημα πλέον μια μεγάλη μεσαία έκταση του Ναυτικού Οχυρού (περίπου 17 στρέμματα) και τώρα όλα είναι έτοιμα για να προχωρήσουν εντατικά οι εργασίες κατασκευής του τεμένους.

Οπως φαίνεται στο σχετικό σχεδιάγραμμα του αποχαρακτηρισμού, γράφει ο Χρήστος Ζέρβας, αυτό που ουσιαστικά παραχωρείται είναι μια μεγάλη μεσαία δίοδος, η οποία περικυκλώνει όσους εισέρχονται στον συγκεκριμένο χώρο, αφού δεξιά και αριστερά παραμένουν οι προστατευμένες ζώνες του Πολεμικού Ναυτικού. Τα νέα όρια καθορίστηκαν με τη σύμφωνη γνώμη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου.

Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε ότι το τζαμί, χωρητικότητας 500 ατόμων, θα γίνει με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου και θα διοικείται από επταμελή επιτροπή.

Υπέρ της ανέγερσης του τζαμιού στο Βοτανικό έχει ταχθεί και ο σημερινός δήμαρχος Αθηναίων Ν. Κακλαμάνης


(από την Ελευθεροτυπία που η ανέγερση τζαμιού είναι όνειρο των χρηματοδοτών της συνεπώς και δικό της)


ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΕΞΩ ΑΠΟ τον Προμηθευτικό Οργανισμό Ναυτικού (ΠΟΝ) - ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!


Κάνατε πολλά τραγικά λάθη και τώρα θα αρχίσετε να πληρώνετε για κάθε ένα από αυτά.

Δεν θα σας χαριστούμε για κανένα...

Η πράξις μας ήτο προειδοποιητική!
 
 
 
Ή εσείς... ή εμείς!!!
 
http://hellenicrevenge.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...