Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Ρατσισμός στο 38ο Γυμνάσιο Αθηνών από Αλβανό καθηγητή Φυσικής Αγωγής


Ρατσιστικό κρούσμα είχαμε στο 38ο Γυμνάσιο Αθηνών, στην Κυψέλη. Σύμφωνα με καταγγελίες μαθητών, ο γυμναστής Γιώργος Φακούτσος, Αλβανικής καταγωγής, έβγαλε όλους τους Έλληνες μαθητές που ήταν δικαιωματικά, λόγω των βαθμών τους, παραστάτες για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, κι έβαλε αλλοδαπούς και μόνο.
Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός, τότε τι είναι;
Θα επέμβει κανείς;
Ο Μάκης μήπως; Ο Πάσχος Μανδραβέλης; Ο Πέτρος Ευθυμίου;
Το...Παρατηρητήριο του Κώλου φυσικά, δεν περιμένουμε να παρέμβει. Δεν αφορά διακρίσεις προς αλλοδαπούς το θέμα, αλλά διακρίσεις προς τους Έλληνες. Γιατί να ασχοληθεί;
Περιμένουμε με αγωνία την αντίδραση της...αντιρατσιστικής Ελληνικής Κοινωνίας. Ειδικά δε, των αριστερών αποκομμάτων.

http://dexiextrem.blogspot.com

Παπανδρέου και Καραμανλής στον Σαμοϊλη και στο "Γία Λογαριασμό Σας"


Οι Δέκα εντολές του Μνημονίου

Καὶ ἐλάλησε ο Στρος Καν πάντας τοὺς λόγους τούτους λέγων·

1. Ἐγώ εἰμι Κύριος ὁ Δανειστής σου, οὐκ ἔσονται σοὶ δανειστές ἕτεροι πλὴν ἑμοῦ.

2. Οὐ εκποιήσεις σε έτερον εἴδωλον κινέζον ή Ρώσον, οὐδὲ παντὸς δικαίωμα πλην ημών , ὅσα ἐν τῷ οὐρανῷ ἄνω καὶ ὅσα ἐν τῇ γῇ κάτω καὶ ὅσα ἐν τοῖς ὕδασιν ὑποκάτω τῆς γῆς.
3. Οὐ λήψει τὸ ὄνομα τοῦ Κυρίου τοῦ δανειστού σου ἐπὶ ματαίῳ.
4. Ἓξ ἡμέρας ἔργα καὶ εξοφλήσεις πάντα τὰ τέλη σου. Τῇ δὲ ἡμέρᾳ τῇ ἑβδόμῃ σάββατα Κυρίῳ τῷ σπρεντ σου.
5. Τίμα τὸ ΔΝΤ σου καὶ τὴν Ε.Ε σου, ἵνα εὖ σοι πίνουσι το αίμα με καλαμάκιον καὶ ἵνα μακροχρόνιος χρέη εστί ἐπὶ τῆς γῆς.
6. Οὐ αναδιαρθώσεις.
7. Οὐ πτωχεύσεις.
8. Οὐ επαναστατήσεις.
9. Οὐ ψευδομαρτυρήσεις κατὰ τοῦ Μνημονίου σου στατιστικήν μαρτυρίαν ψευδῆ.
10. Οὐκ ἐπιθυμήσεις αυξήσεις και δικαιώματα ὅσα τῷ πλησίον σου ἐστι.
Αμήν, και βοήθειά μας!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αυτά που δεν μας είπαν ποτέ: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ – Γιατί υποδουλώθηκε η χώρα. Η μεγάλη μελέτη.

Δημοσιεύουμε σήμερα την συνοδευτική επιστολή της μελέτης με αποδέκτες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους αρχηγούς των κομμάτων και τους βουλευτές.
Η μελέτη έγινε με εθελοντική εργασία επιφανών επιστημόνων χωρίς κρατική ή κομματική αλληλεξάρτηση. Συμμετείχαν Έλλαδιτες και Έλληνες του εξωτερικού (ομογενείς).
Δείτε με απλά λόγια πως μία χώρα με μοναδικά πλεονεκτήματα κερδοφορίας, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ (γιατί για κατάντια πρόκειται) ζημιογόνος και επαίτης. Τα στοιχεία δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ιδιαίτερα όταν κάποιος μελετήσει τις αναλύσεις που οδηγούν σε κάθε συμπέρασμα. Πραγματικά χρειάστηκε προσπάθεια για να καταστραφεί η Ελληνική οικονομία και να υποδουλωθεί η Εθνική υπόσταση.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ;

Ὁ ἀφορισμός τῆς Ἐπαναστάσεως τοῦ 1821 ἀπό τό Πατριαρχεῖο ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ Ε' Εἶναι γνωστός ὁ μῦθος, πού ἔχει πλάσει καί συντηρεῖ ἡ κρατοῦσα ἰδεολογία καί ἡ ἐπίσημη ἱστοριογραφία, ὅτι ἡ Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία συνέβαλε τά μάλα στόν ἀπελευθερωτικό ἀγώνα τοῦ ὑπόδουλου ἔθνους γιά τήν ἀποτίναξι τοῦ τουρκικοῦ ζυγοῦ. Ἡ πράγματικότητα ὅμως εἶναι διαφορετική:

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ: KANENAΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ !!!!!!

Η σημαία δεν είναι απλώς «τεμάχιον υφάσματος», όπως αναφέρει κάποια παλιά εγκυκλοπαίδεια. Η σημαία είναι σήμερα ένα σύμβολο που εκφράζει κάποιο λαό που ζει σ' ένα κρατικό σύνολο. Είναι ένα σύμβολο που ενσαρκώνει ένα σωρό συναισθήματα και που εμφανίζεται από τα πεδία των μαχών, τις διοικητικές και στρατιωτικές υπηρεσίες μέχρι τα γήπεδα, τις διπλωματικές αποστολές κτλ. Η σημαία στη σημερινή εποχή που ζούμε αποτελεί ένα καθαρά κρατικό σύμβολο, το οποίο εκπροσωπεί την οντότητα του Κράτους μέσα κι έξω απ’ αυτό.  Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του μικρού Οδυσσέα Τσενάι, αλβανού στην καταγωγή αριστούχου μαθητή που σήκωσε την Ελληνική σημαία στην παρέλαση ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ

ΣΟΚ :Βιασμός 20χρονης από 3 αλλοδαπούς στην Κω!!


ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ !!!!Τρείς αλλοδαποί 27, 22 και 21 χρόνων συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Κω για τον βιασμό μίας 20χρονης κοπέλας.

ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ"Νιώθουμε πιο πολύ σαν κρατούμενοι στην χώρα σας.Για αυτό και υπάρχει μια οργή για οτιδήποτε ελληνικό."

Το όνομα μου είναι Μοχάμετ,κατάγομαι από το Ραμπάτ που είναι και η πρωτεύουσα του Μαρόκου.
Έφυγα ξαφνικά ένα βράδυ γιατί είχα πρόβλημα με την αστυνομία,μετά από ληστεία που είχα κάνει σε τουρίστα μαζί με έναν άλλο φίλο μου.Αυτόν τον έπιασαν όμως.
Ξεκίνησα με 2 χιλιάδες δολάρια στη τσέπη και προσπάθησα να περάσω με μερικούς άλλους με βάρκα στην Ισπανία,για να πάω από ΄κει στην Γαλλία και στο Παρίσι που εκεί έχω συγγενείς αλλά και πολλούς φίλους.

ΚΡΗΤΗ Μπήκε σε σπίτι με όπλο για να ληστέψει έγγυο ένας 14χρονος Αλβανός


Θα γίνει κι αυτός Έλληνας;

Μπήκε σε σπίτι με όπλο για να ληστέψει έγγυο ένας 14χρονος Αλβανός

Ανήλικος εισέβαλε κρατώντας όπλο, μέρα - μεσημέρι, σε σπίτι με σκοπό τη ληστεία! Πρόκειται για ένα παιδί 14 μόλις ετών. Στο σπίτι ήταν η ιδιοκτήτρια της οικίας, μια έγκυος γυναίκα η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, μέσα στην ταραχή της κατάφερε μιλώντας του να πείσει τον 14χρονο να φύγει χωρίς να υλοποιήσει την πράξη του.

Τον σκότωσαν για την... προτεραιότητα στον τηλεφωνικό θάλαμο!

Άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στον τηλεφωνικό θάλαμο στη γωνία των οδών Καλλιφρονά και Αγίας ΖώνηςΟι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν. Οι περίοικοι που ήταν μπροστά στο περιστατικό περιέγραψαν ένα στυγνό έγκλημα.

Πακιστάν: Μουσουλμάνοι εξτρεμιστές δολοφονούν οικογένεια χριστιανών

Δικηγόρος που προσπάθησε να υπερασπιστεί χριστιανούς, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε μαζί με την σύζυγό του και τα πέντε τους παιδιά.
Ισλαμαμπάντ, Πακιστάν - Ισλαμιστές εξτρεμιστές σκότωσαν ένα χριστιανό δικηγόρο, την σύζυγό του και τα πέντε παιδιά τους στο βορειοδυτικό Πακιστάν, την προηγούμενη εβδομάδα, επειδή τόλμησε να υπερασπιστεί έναν χριστιανό που ζητούσε νομική προστασία από ένα γνωστό μουσουλμάνο τοκογλύφο.

Υπουργείο Οικονομικών: Τα νέα τεκμήρια διαβίωσης/εξαθλιωσης

Νέα τεκμήρια διαβίωσης που προσδιορίζονται πλέον με αντικειμενικά δεδομένα δαπανών θα ισχύσουν για τη φορολόγηση των εισοδημάτων που θα αποκτηθούν . Όπως διευκρινίζεται στη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών με βάση το νέο σύστημα το εισόδημα προσδιορίζεται αντικειμενικά με βάση τη συνολική ετήσια δαπάνη του φορολογούμενου, της συζύγου του και των προσώπων που συνοικούν και τον βαρύνουν. Για την εφαρμογή των ανωτέρω λαμβάνονται υπόψη οι ακόλουθες αντικειμενικές δαπάνες:

ΡΑΓΙΑΔΟΠΑΠΑ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΞΟΥΡΙΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΣΕ ΞΟΥΡΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙΣ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Με θλίψη οι πιστοί πληροφορήθηκαν ότι ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος επιβεβαίωσε με το χειρότερο τρόπο τις κατηγορίες που προσάπτονται εναντίον του ότι ενεργεί στην κυριολεξία ως....

“πρασινοφρουρός” του κυβερνώντος κόμματος στην Εκκλησία.
Ο Μακαριότατος απηύθυνε νουθεσίες προς τους ιεράρχες - με μια προσφώνηση που όζει νεορθοδοξίας - με την οπία επιχείρησε να πλήξει καίρια τους ελάχιστους Μητροπολίτες που προμαχούν για τα δίκαια του Ελληνισμού.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ

Εθνικός κίνδυνος: Απειλούν να φύγουν οι Ινδοί από την Ελλάδα!


"Α crucial national threat", που θα΄λεγε κι ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του πάντα έγκυρου & αξιόπιστου κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA, οι Ινδοί μετανάστες που "περπάτησαν" ολόκληρα μερόνυχτα για να΄ρθουν λαθραία στην χώρα μας, απειλούν ότι θα επιστρέψουν στην Ινδία. Και μάλιστα άτομα, που όπως δηλώνουν στην κάμερα, παίρνουν επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.
Μετά από την προβολή του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του Alpha,είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος, μερικές...

http://adena-gr.blogspot.com

Μετά την "Κάρτα του Πολίτη" θα Δούμε και την "Κάρτα του Πολιτικού";

 Γράφει ο Τυχαίος

Τι γίνεται πατριώτες και πατριώτισσες; Καιρό έχουμε να τα πούμε, μεσολάβησαν διάφορα, πολιτικά και μη, όχι όμως ενδιαφέροντα. Τα περισσότερα αναμενόμενα. Η ελληνική πολιτική σκηνή δεν βρίσκεται ακόμη σε "σημείο βρασμού" αλλά πλησιάζει προς τα εκεί, ενώ για τα οικονομικά - για Κίνες, Κατάρ και άλλα - τα έχουμε γράψει προ πολλού. Άμα θες να τα κάνεις μια επανάληψη άντε πίσω στο Μάιο σ' αυτό το ποστ: "Πλησιάζοντας στο Σημείο Μηδέν" ή και πιο πίσω. Όχι παίζουμε!

Πομάκοι Θράκης: «Οι Τούρκοι 5 αιώνες δεν μπόρεσαν να μας κάνουν Τούρκους, οι Έλληνες μας έκαναν σε 50 χρόνια»

«Οι Βούλγαροι πομάκοι στην Ελλάδα απεγνωσμένα αντιστέκονται στον εκτουρκισμό», έγραφε προ ημερών η εφημερίδα «Σεγκα», όπου φιλοξενήθηκε ολοσέλιδο ρεπορτάζ της Τάνια Μανγκαλάκοβα.

.24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ σήμεραΑπεργούν οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα σήμερα, συμμετέχοντας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ με βασικό αίτημα την «ακύρωση των αντιλαϊκών πολιτικών του Μνημονίου». Η απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11.30, και στην Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Βενιζέλου την ίδια ώρα.

Αλληλοκατηγορίες στα χαρακώματα της οικονομίας

Με εκατέρωθεν κατηγορίες για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας ανεβάζουν τους τόνους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενώ ο πρώην υπουργός οικονομίας της Γερμανίας υποστηρίζει ότι από το 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου γνώριζε τα οικονομικά στοιχεία και η Κομισιόν αναμένεται να αναθεωρήσει προς τα πάνω το έλλειμμα του 2009, κάτι που ενδέχεται να φέρει νέα μέτρα

Πώς μπορώ να σώσω τη χώρα μου, αν κάθομαι σπίτι μου;


Ακολουθεί απόσπασμα της ομιλίας του πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στην ετησία διάσκεψη για την ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας στο Βελιγράδι (5 Οκτωβρίου):

Για οικουμενική μιλάει ο Καρατζαφέρης,EXEI "ΦΑΓΩΘΕΙ" ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ !!!Τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης πρότεινε εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας ότι αυτή είναι η μόνη λύση για την οικονομική, κοινωνική ανασυγκρότηση, σωτηρία και έξοδό μας από την κρίση.

ο κ. Παπανδρέου στερείται λαϊκής νομιμοποίησης, αφού απέσπασε λαϊκή εντολή, με ψεύτικο προεκλογικό πρόγραμμα, εξαπατώντας το λαό.Σοκ για τους Έλληνες και ιδιαίτερα για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που εξαπατήθηκαν προκαλεί το βιβλίο του πρώην σοσιαλοδημοκράτη υπουργού οικονομικών της Γερμανίας Πέτερ Στάϊμπρουκ, με τον τίτλο «Under Strich» που μόλις εκδόθηκε.

Πάμε στοίχημα ότι το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τις εκλογές;Δεν κάνουμε πλάκα. Είμαστε ικανοί ως λαός και γι' αυτό. Το έχετε αντιληφθεί πιστεύουμε, ότι είμαστε ίσως ο πιο ετεροκατευθυνόμενος λαός που υπάρχει. Δεν μας άφησαν ποτέ να δημιουργήσουμε το δικό μας εσωτερικό πολιτικοκοινωνικό υπόβαθρο (σύνδρομο του ραγιά). Έτσι, εύκολα, ντόπια και ξένα συμφέροντα, μπορούν να μας χειραγωγήσουν και να μας καθοδηγήσουν. Το ωραίο είναι ότι στο τέλος, εμείς νομίζουμε ότι αποφασίσαμε ελεύθερα. Φτάνουμε μάλιστα στο σημείο πολλές φορές να τα βάζουμε με τον εαυτό μας και να αυτομαστιγωνόμαστε για την επιλογή που κάναμε. Έχουμε δε πειστεί πλήρως ότι εμείς φταίμε που έχουμε αυτούς τους κυβερνήτες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...