Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Ο Γιώργος κόβει και το σεξ από τους Έλληνες...!Μας το κόψαν. Το δείχνουν οι μετρήσεις τους. Μας το κόψαν νωρίτερα βέβαια με διάφορα κόλπα (άγχος, φόρτο εργασίας, τροφές μολυσμένες, ραδιο-ηλεκτρομαγνητική μόλυνση, ψεκασμούς ίσως, χαζοτηλεόραση, μη-κοινωνικότα και ατομισμός).
Σεξουαλική δραστηριότητα πεσμένη σημαίνει και μικρώτερη επαναστατικότητα. Μικρώτερη αντίδραση. Για να περνάνε τα μέτρα τους. Τα ξέρουν όλα αυτά. Πολύ καλά. Αιώνες τα μελετούν. Και τα εφαρμόζουν με χίλιους τρόπους.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Στείλτε το παντού!!!!!! Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!!
Ψηφίστε ΟΛΟΙ!
Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!
http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147
Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. 
Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει.
GO GO !!!!

Τουρκικό εικονικό χτύπημα στο Αγαθονήσι

Στην επιθετική πρακτική των πτήσεων οπλισμένων μαχητικών αεροσκαφών πάνω από ελληνικά νησιά επιστρέφει η τουρκική Πολεμική Αεροπορία.Το πρωί της Τρίτης, οκτώ τουρκικά μαχητικά τύπου F-16, πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι.
Οι «εισβολείς» πέρασαν σε διάφορα ύψη πάνω από το νησί : κινήθηκαν από τα 7500 πόδια μέχρι ψηλά στα 30000 πόδια. Η αποστολή των οκτώ τουρκικών F-16 διήρκεσε 20 λεπτά. Είχαν μπει στο FIR Αθηνών από την περιοχή νοτίως της στις 10:00, προσέβαλαν εικονικά το Αγαθονήσι στις 10:18 και δύο λεπτά αργότερα βγηκαν από το FIR Αθηνών.
Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια τακτική.

Η προηγούμενη πτήση τουρκικών μαχητικών πάνω από ελληνικό έδαφος είχε καταγραφεί στις 30 Σεπτεμβρίου. Και σε εκείνη την περίπτωση επρόκειτο για οκτώ τουρκικά μαχητικά (τέσσερα τύπου F-16 και ακόμη τέσσερα F-4 Phantom) που είχαν πετάξει και πάλι πάνω από το Αγαθονήσι.

Η σημερινή παράνομη πτήση της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας είναι η όγδοη υπέρπτηση πάνω από ελληνικό έδαφος από την αρχή του 2010.protothema.gr

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ 26 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΠΩΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ...'Η ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ...ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ...ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Λάβαμε μια επιστολή από καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ στον Πειραιά. Δείτε τι λένε τα παιδιά των (λαθρο)μεταναστών για τη χώρα μας. Αφιερωμένο στους πολιτικούς μας!...
Διδάσκω σε ΕΠΑΛ του Πειραιά στο οποίο φοιτούν πολλά Πακιστανάκια, Αλβανάκια και από λοιπές χώρες. Στα ΕΠΑΛ υπάρχουν πολλοί αλλογενείς μαθητές των οποίων οι γονείς μπήκαν παράνομα στο έδαφός μας και αυτό συμβαίνει γιατί δεν τα καταφέρνουν στο Γενικό Λύκειο και αναγκαστικά έρχονται σε εμάς.
Όχι επειδή θέλουν να ειδικευθούν κάπου για να μπουν στην αγορά εργασίας, αλλά επειδή είναι δύσκολα (ακόμα τουλάχιστον) στο γενικό Λύκειο. Έτσι έχουμε αναγκαστεί να ρίξουμε τον πήχυ πολύ χαμηλά και να σβήνουμε και απουσίες πολλές φορές. Υπάρχει μεγάλη παραβατικότητα μέσα κι έξω από το σχολείο.

ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ

Ατομική ηλεκτρονική κάρτα με barcode από το 2011 στην Ελλάδα!


Οι δικαιολογίες γνωστές:
"Να γλυτώσουμε χαρτούρα", "να πατάξουμε την φοροδιαφυγή" κτλ
Η αλήθεια είναι οτι θέλουν να πετύχουν των απόλυτο έλεγχο του πολίτη.
Πιστεύει κανένας απο εσάς οτι βελτιώθηκε η γραφειοκρατία με την είσοδο των ηλεκτρονικών υπολογιστών στο δημόσιο;
Πάλι με χιλιάδες χαρτιά(και ευρώ) τρέχουμε όλοι να κάνουμε τις δουλειές μας....

Το μόνο που χρησίμευσαν στην ελληνική γραφειοκρατία οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές είναι για να παίζουν πασιέντζα και να μιλάνε στο facebook οι υπάλληλοι.

Το ψέμμα (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) είχε κοντά ποδάρια…

Από τον Μυστήριο

Εν αρχή ήταν ο κ. Προβόπουλος, Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος, ο οποίος είχε αποκαλύψει ότι ο τότε Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και νυν Πρωθυπουργός, κ. Παπανδρέου, είχε ενημερωθεί από τον ίδιο πριν τις εκλογές του 2009, ότι το έλλειμμα του ΑΕΠ είναι πολύ μεγαλύτερο από το «επίσημο»…
Τότε είχαν πέσει όλα τα γνωστά – άγνωστα παπαγαλάκια της ενημέρωσης να αποσιωπήσουν την αποκάλυψη και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη με μεγάλη επιτυχία.
Εν συνεχεία, προ μίας εβδομάδος, ο αντιπρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας, κ. Στάινμπουργκ, αποκάλυψε στο βιβλίο του ότι τον Ιανουάριο του 2009, είχε συναντηθεί με τον κ. Παπανδρέου και τον είχε ενημερώσει για την δεινή οικονομική θέση της Ελλάδος. Μάλιστα στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο κ. Παπανδρέου φέρεται να είπε στον Γερμανό πολιτικό ότι πως μετά την ενημέρωσή αυτή δεν είναι πια τόσο βέβαιος αν πράγματι θέλει να κερδίσει τις εκλογές…
Τώρα, ο Πρόεδρος του Eurogroup και Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, δήλωσε επίσης προ ολίγων ημερών ότι άπαντες στην Ευρώπη γνώριζαν για το οικονομικό και δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, παραδεχόμενος ότι Γαλλία και Γερμανία φρόντισαν να αποσιωπήσουν το θέμα, γιατί κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους προς την χώρα μας. «Ήξερα, ήξερα ακόμα ότι η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους προς την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Τα δέκα καλύτερα Αποφθέγματα


1 . ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΑΠO ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ.
2. H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ!

3. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.


4. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.


5. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΗΞΕΙΣ


6. ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.


7. ΜΕΓΑΛΟΦΥΪΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΦΑΤΣΕΣ.


8. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.

9. Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.


10. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com 

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός...Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια. ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Κατι που πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Ελληνες. Όποιος επιθυμεί ας το ψάξει να δει αν αληθεύει. Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, ότι θα διαβάσετε αληθεύει
Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ. είναι όμως έτσι; για να δούμε.
Κατ' αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο: Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση...
Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.
Ο Ανδρέας λοιπόν με απόδειξη το παρακάτω έγγραφο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την κατασκευή του ΠΑΣΟΚ.

Τόση μαύρη τρύπα δεν έχει ξαναδεί καμιά κυβέρνησηΕίναι πολύ στριμωγμένοι για να βγάλουν τον Μητσοτάκη στο Mega εναντίον του Σαμαρά

Η αποψινή,  κυριολεκτικά θλιβερή,  εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη στο MEGA, φανερώνει τον πανικό τους.
Ηθελαν να αλλάξουν θέμα.
Να στείλουν τη μπάλα στην κερκίδα.
Να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.
Κάθε φορά που η Ν.Δ. παίρνει τα πάνω της, κάθε φορά που το ΠΑΣΟΚ είναι στριμωγμένο, καταφεύγουν σε …έκτακτη  βοήθεια και καλούν τον συνήθη ύποπτο.
Αυτό που έγινε απόψε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, είναι ντροπή.

Επικίνδυνη βόλτα στην Αθήνα...

Αν πάει κανείς μια βόλτα στην Αθήνα από Άγιο Νικόλαο ως τη πλατεία Βάθης ,ειδικά τις βραδινές ώρες θα νομίσει ότι είναι σε άλλη χώρα. Πακιστανοί, άραβες, νιγηριανοί, κούρδοι, ιρανοί , ιρακινοί και ότι άλλο βάλλει ο νους σου. Έλληνα θα βρεις αν ψάξεις με το κερί. Η εγκληματικότητα όπως λένε τα ΜΜΕ και η ανέχεια θερίζουν. Οι περιουσίες των ελλήνων έχουν μηδενιστεί διότι στα διαμερίσματα μένουν αλλοδαποί μιας άλλης κουλτούρας
ξένη προς την ΕΕ όπου ανήκει η χώρα μας. 
Μα που καταντήσαμε! 
Όποιος φωνάζει ότι είμαστε ρατσιστές ας πάει να μείνει στη περιοχή αυτή για να δει τι εστί βερίκοκο! Ρε που κατάντησε η Αθήνα μας. Στο Σόχο ή στο Χάρλεμ είναι πιο ασφαλή μέρη να μένει κανείς! Οι υποψήφιοι δήμαρχοι τι λένε για αυτά τα χάλια;


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:

OI ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΔΑΦΗ


Σήμερα Δευτέρα κατά τις πρωινές ώρες, 40 περίπου Σκοπιανοί κατέφθασαν με λεωφορείο στο Δημαρχείο της Αριδαίας με σκοπό να ζητήσουν πιστοποιητικά γέννησης.

Οι αιτήσεις τους παραπέμφθηκαν στο αρμόδιο υπουργείο, ενώ λίγο έλειψε να σημειωθεί επεισόδιο μεταξύ αυτών και κατοίκων του Λουτρακίου που έφτασαν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απώτερος σκοπός τους είναι η διεκδίκηση περιουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας.
http://aridaianews.blogspot.com

Στα πρόθυρα οριστικής ρήξης η Ρηγίλλης με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Στα άκρα οδηγήθηκαν οι ήδη τεταμένες σχέσεις της Ρηγίλλης με τον επίτιμο πρόεδρο του κόμματος Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε δημόσια «λαϊκιστή» τον Αντώνη Σαμαρά και προέβλεψε εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός. Η απάντηση της ΝΔ ήρθε άμεσα, ήταν σφοδρή έως και ειρωνική, και χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη «ναυαγοσώστη του Παπανδρέου».

Η διαφθορά, της διαφθοράς… ω λαέ!


Δυστυχώς, για άλλη μια φορά δικαιωθήκαμε, όσοι με αγωνία απευθυνόμαστε στον πρωθυπουργό της χώρας, λέγοντας να προσέξει τις δηλώσεις του...
κυρίως στα διεθνή ΜΜΕ και να αλλάξει διαλεκτική στάση ως προς τις αναφορές του στην κρίση. Ασχέτως αν είπε ή δεν είπε στον Γιούνκερ την φράση: «κυβερνώ έναν διεφθαρμένο λαό», έχει τεράστια ευθύνη, διότι αυτή η άποψη κυριάρχησε ως εντύπωση στην διεθνή κοινή γνώμη. Ο κ. Παπανδρέου, όχι μόνο δέχθηκε ότι η ελληνική κρίση είναι προϊόν της γενικευμένης διαφθοράς στην χώρα, αλλά επιχειρηματολόγησε έντονα εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς την πηγή παραπλάνησης των εταίρων μας και του κόσμου ολόκληρου ως προς την οικονομική υπόσταση της χώρας.

Σαν σήμερα το τέλος της γερμανικής κατοχής12 Οκτωβρίου 1944. Ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό Πέμπτης, όταν οι καμπάνες των εκκλησιών άρχισαν να χτυπούν χαρμόσυνα, καλώντας τους Αθηναίους να ξεχυθούν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν το τέλος της γερμανικής κατοχής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...