Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Στο φως (;) η χαμένη Ατλαντίδα


Βρίσκεται η χαμένη Ατλαντίδα στον βυθό της Θάσου; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό προφανώς θα δοθεί από τους επιστήμονες μετά την ανακάλυψη μιας αρχαίας πόλης που χιλιάδες χρόνια τώρα ήταν κρυμμένη στον βυθό του βόρειου Αιγαίου, μόλις λίγα μίλια μακριά από το νησί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Κέντρου Υποβρύχιας Φωτογραφίας, Ερευνας και Τεχνολογίας ΠΚΥΦΕΤ, Γιάννη Σταματιάδη, στη Θάσο έγιναν σημαντικές χερσαίες και κυρίως υποθαλάσσιες ανακαλύψεις, όπως κυκλώπεια τείχη και υποβρύχιες στοές που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στα ίχνη της χαμένης Ατλαντίδας. Ο ίδιος δηλώνει στην «Espresso» πως μέχρι στιγμής δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο καθώς οι έρευνες στην υποθαλάσσια περιοχή της Θάσου θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες.

«Ισως να βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από μια τεράστια ανακάλυψη που αν επιβεβαιωθεί, θα συγκλονίσει όλο τον κόσμο» δήλωσε ο κ. Σταματιάδης και τόνισε: «Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Διαγωνισμού Υποβρύχιας Φωτογραφίας δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις έρευνές μας. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο. Συνεχίζουμε και όταν υπάρξει κάτι επίσημο, που προσωπικά το πιστεύω, θα προβούμε σε ανακοινώσεις. Για την ώρα, αυτό που ισχύει είναι ότι περίπου πέντε μίλια νότια της Θάσου υπάρχει κάτι που μπορεί να είναι μια βυθισμένη πόλη, αλλά που δεν αποκλείεται να είναι η χαμένη Ατλαντίδα. Για να μιλήσουμε όμως με βεβαιότητα πρέπει να συνεχιστούν οι έρευνες και φυσικά να εξεταστούν τα ευρήματα».

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού που διοργανώθηκε από το ΠΚΥΦΕΤ, σε συνεργασία με το ΤΕΙ Καβάλας, ανακαλύφθηκαν σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα όπως χερσαία τείχη και πλήθος κεραμικών αντικειμένων καθώς και υποβρύχιες στοές που ενδέχεται να συνδέονται με τη χρυσοφόρα φλέβα του όρους Παγγαίου, που στην αρχαιότητα ήταν γνωστή ως Σκαπτέα Υλη. Αναφορικά με τις σημαντικές αυτές ανακαλύψεις, ο κ. Σταματιάδης δηλώνει: «Οδηγηθήκαμε στα τείχη, που μπορεί να είναι κυκλώπεια, από κάποιους κατοίκους που γνώριζαν εδώ και καιρό την ύπαρξή τους. Ουσιαστικά πρόκειται για τείχη που βρίσκονται στο πουθενά και δεν αποκλείεται στο συγκεκριμένο σημείο να κρύβεται κάτι μεγάλο. Μπορεί να έχουν σχέση με τη χαμένη Ατλαντίδα, αλλά για να μιλήσουμε με απόλυτη σιγουριά πρέπει να ερευνήσουμε προσεχτικά το θέμα. Τώρα, τα ευρήματα θα πρέπει να εξεταστούν από την Αρχαιολογία για να βρεθεί η ακριβής ηλικία τους».

http://www.espressonews.gr

Ο Γιώργος Παπανδρέου σαρώθηκε από την Ιστορία.

Προκαλεί οίκτο ο τρόπος που αναμένεται να αντιμετωπίσει η ελληνική Ιστορία τον Γιώργο Παπανδρέου. Η έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα και η σχετική χρεοκοπία μας ταυτίζεται Ιστορικά μαζί του. Η πιο πιθανή εικόνα που θα έχουν τα παιδιά μας για το συγκεκριμένο πρωθυπουργό θα είναι η εικόνα ενός άγουρου και άβγαλτου παιδιού χωρίς έρμα, πολιτική συγκρότηση ή άλλο διανοητικό- ποιοτικό προσόν, που σαρώθηκε από την σκληρή πραγματικότητα των αγορών και την Ιστορία.
Αγορές που πέρασαν πάνω του σαν τυφώνας και τον ισοπέδωσαν και μαζί ισοπέδωσαν όλα όσα εκπροσωπεί
Μαζί του σαρώνονται:

150.000.000 EYΡΩ !!Κοστίζουν στα Δημόσια Νοσοκομεία οι μη νόμιμοι αλλοδαποί !! Απαντά ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ στον ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ κοστίζει στο ελληνικό δημόσιο η νοσοκομειακή περίθαλψη μη νόμιμων μεταναστών που μένουν στη χώρα μας, εκτιμά το υπουργείο Υγείας.

Απαντώντας σε ερώτηση στη Βουλή του Α. Γεωργιάδη του ΛΑΟΣ, ο Ανδρέας Λοβέρδος επικαλέστηκε οικονομικά στοιχεία για τις δαπάνες των νοσοκομείων το 2010, εκ των οποίων πιθανολογείται ότι πάνω από 150 εκατ. από αυτές δαπανιούνται για μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Στις προθέσεις του υπουργείου πάντως, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας, είναι και η καθιέρωση αντιτίμου 3 ευρώ και για την εισαγωγή σε εφημερεύοντα νοσοκομεία, όπως ήδη ισχύει για τα εξωτερικά ιατρεία.

«Η τσαπατσουλιά, η γενναιοδωρία, η μαγκιά και η τσάμπα καλοσύνη, τέλος», τόνισε ο κ. Λοβέρδος, «γιατί άλλος πληρώνει και πρέπει να βάλουμε λίγη λογική στο σύστημα».


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: 

Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία η σύζυγος συνεργάτη υπουργού


Σάλο  προκαλεί  στο υπουργείο Εργασίας η  σύλληψη της συζύγου υψηλόβαθμου  συνεργάτη  της υπουργού κ. Λούκας Κατσέλη,  για εμπλοκή  σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας! Η σύζυγος του συνεργάτη της συνελήφθη συγκεκριμένα από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά  από παρακολούθηση  των ψηφιακών ιχνών της στο διαδίκτυο,  για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.  

Ύστερα από ενημέρωση της  εισαγγελέως  Ελένης Ράϊκου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν από το σπίτι της 5 σκληρούς δίσκους με υλικό που δείχνει ανήλικα αγόρια και κορίτσια να επιδίδονται  σε κάθε είδους σεξουαλική δραστηριότητα!  

Η συλληφθείσα παραπέμπεται αύριο στον αρμόδιο εισαγγελέα ενώ ερευνάται ακόμη  αν συνεργαζόταν με άλλους χρήστες στην ανταλλαγή και διακίνηση αρχείων.

Όπως είναι φυσικό,  η δημοσιοποίηση της είδησης προκάλεσε αίσθηση στο υπουργείο Εργασίας, αν και εξυπακούεται  ότι η ίδια η κ. Κατσέλη δεν ευθύνεται στο παραμικρό.

Εντωμεταξύ το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, σε ανακοίνωσή του, ισχυρίζεται ότι ο "ο αναφερόμενος δεν κατέχει καμία θέση στο Υπουργείο ή στο πολιτικό της γραφείο".

Παρ' όλ΄αυτά εμείς για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ, επικοινωνήσαμε με το πολιτικό γραφείο της κ. Λούκας Κατσέλη και  ζητήσαμε τον εν λόγω κύριο. Εκείνοι τότε μας απάντησαν πως μπορούμε να τον βρούμε στο υπουργείο Εργασίας...

http://www.star.gr

Οι Αλβανοί συμπεριφέρονται σαν στρατός κατοχής στην Σαντορίνη...!

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι του νησιού ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Οι κάτοικοι της πανέμορφης Σαντορίνης έχουν την εντύπωση ότι ζουν στο νησί τους υπό αλβανική κατοχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες των ντόπιων, τους τελευταίους μήνες η εγκληματικότητα και οι βιαιοπραγίες των Αλβανών μεταναστών, ακόμη και εναντίον μικρών παιδιών, τείνουν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

2,5 δις ευρώ θα είναι τα κέρδη της οικογένειας Παπανδρέου από το κόλπο με το ΔΝT"Χρήματα υπάρχουν"… έλεγε με έναν σχεδόν υστερικό τρόπο ο Γιωργάκης ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές. Με τα αδύναμα ελληνικά του προσπαθούσε πάση θυσία να μας πείσει ότι μας έλεγε την αλήθεια. Με τη ρητορική δεινότητα μιας ξεδοντιασμένης γριάς δεν άφηνε πεζοδρόμιο, μπαλκόνι ή μικρόφωνο, που να μην επαναλάβει τα ίδια. Ο κατά γενική ομολογία κουτός Γιωργάκης προσπαθούσε να μας πείσει ότι "έβλεπε" αυτά, τα οποία δεν "έβλεπε" κανένας άλλος Έλληνας. Τι συνέβαινε; Τόσο βλάκας ήταν;

Οι Ναζί σεβάστηκαν, ο Παπανδρέου όχι!Ξύλο φάγανε οι δημοσιογράφοι από τα ΜΑΤ στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου για να μη καλύψουν τις συμπλοκές που σημειώθηκαν το πρωί μεταξύ καταληψιών συμβασιούχων με δυνάμεις των ΜΑΤ
Κλεφτοκυνηγητό, σακρυγόνα συλλήψεις και τραυματισμοί στον Ιερό Βράχο
Οι εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια ήταν αδιανόητες.
ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΧΑΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Επάγγελμα: Βουλευτής!Δεν το συνηθίζω. Δεν μου αρέσει ρε παιδί μου να ψάχνω στα site του Δημοσίου και να βρίσκω "χαζά". Αλλά τούτο δω νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο σημειολογικό ενδιαφέρον! Θα το δεις και μόνος σου.
Μπαίνεις λοιπόν στο portal του ΟΑΕΔ. Ναι, ναι, αυτού του οργανισμού που σου βρίσκει δουλίτσα. Κάπου μέσα στο χαμό λοιπόν έχει ένα οδηγό επαγγελμάτων. Τι θες να γίνεις άμα μεγαλώσεις και τέτοια.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Η είδηση της κλειστής Ακρόπολης αλλά και της επέμβασης των ΜΑΤ για να ανοίξει έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει τον γύρο του κόσμου....


Για άλλη μια φορά η χώρα μας γίνεται διεθνώς ρεζίλι. Το κλείσιμο της Ακρόπολης αλλά και η επέμβαση των ΜΑΤ για να ανοίξει κάποια στιγμή αυτός ο σημαντικός ιστορικός χώρος κάνει τον γύρο του κόσμου.

Στην πρώτη του σελίδα μιλάει για τα επεισόδια στην Ακρόπολη και το BBC. Στην ανταπόκριση του το βρετανικό κανάλι αναφέρει πως η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να ανοίξει την Ακρόπολη.

Aναβλήθηκε η δίκη Βοσκόπουλου για τα χρέη των 5,5 εκατ. ευρώ


Για τις 2 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε από το Ζ' Μονομελές πλημμελειοδικείο η δίκη του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου που κατηγορείται για φοροδιαφυγή.

Ο τραγουδιστής -που δεν παρέστη στο δικαστήριο- κατηγορείται για ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις προηγούμενων ετών που αφορούν και μη έκδοση αποδείξεων δελτίων παροχής υπηρεσιών για εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα, για ποσά που ξεπερνούν, χωρίς τις πρασαυξήσεις και τα πρόστιμα, τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

ΕΡΩΤΩ

Ας υποθέσουμε ότι κάνουμε μία γενική αποδοχή. Έστω ότι δεχόμαστε την
οικονομική κατάσταση της χώρας όπως μας παρουσιάζεται από τους φωστήρες των
οικονομικών της χώρας.
Έστω ότι τα μέτρα που έχουν γονατίσει τον Έλληνα, είναι αναγκαία για να
«ανακάμψει» η οικονομία και να καλυτερεύσει η ζωή μας.
Έστω ότι δίνουμε το συγχωροχάρτι στους ανεγκέφαλους που μας κατέστρεψαν 35 χρόνια για να μας «σώσουν» σήμερα.

Έστω ότι αποδέχομαι όλα αυτά τα «εξυγιαντικά»,για να βγώ από το αδιέξοδο
που οι σημερινοί αυτόκλητοι σωτήρες μου δημιούργησαν.

Ε Σ Τ Ω!!!!!

ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ 300 ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


 ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300 !

Η συμβολική αμοιβή φιλοξενούμενου (καλλιτέχνη) στη ΕΡΤ μας κοστίζει 2.000 ευρώ


Τα μαλλιά της κεφαλής μας θα κοστίζει η παραγωγή της ΕΡΤ με την Γαλάνη.
Αυτοί έχουν ξεφύγει τελείως, όπως αποκάλυψε χθες στο EXTRA3  ο Γιάννης Παπαγιάννης.
"Συμβολική αμοιβή φιλοξενούμενου 2000 ευρώ" συν 600 ευρώ για το συμβολικό (προσωπικό του ) ηχολήπτη. Άμα ήταν ουσιαστική η αμοιβή του (δηλαδή τον κουβαλούσαν στην εκπομπή με το ζόρι ) πόσο θα τον πληρώναμε?
Και πόσο σκα...φατσα είναι το πρόσωπο της  Γαλάνη που πρέπει να πληρώσουμε (κάθε φορά) 430 ευρώ για να ομορφύνει το κεφάλι της, κι άλλα τόσα  για το...

σοβάντισμα της καλεσμένης της.
Μιλάμε για απίστευτες χρεώσεις που όποιος  έχει μια ιδέα για την πιάτσα...

http://adena-gr.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...