Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Εβραίοι και Μακεδονικό

Απόσπασμα από το βιβλίο του Παναγιώτη Τραϊανού: ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ
Γιατί όμως να έχουν λόγο οι Εβραίοι να κάνουν ζημιά στη Μακεδονία; Υπάρχει από την πλευρά των Εβραίων μια συντονισμένη προσπάθεια εις βάρος της Μακεδονίας ή μήπως υπάρχει μια σατανική σύμπτωση καταστάσεων και προσώπων και εμείς απλά την παρεξηγούμε; Μήπως κινδυ­νεύουμε να πέσουμε και εμείς θύματα μιας υποβό­σκου­σας και διαρκώς διογκούμενης αντισιωνιστικής αντί­λη­ψης των πραγμάτων; Υπάρχει μια βάση ιστορικής αλήθειας, η οποία να δικαιολογεί ένα τέτοιο συμπέρασμα; Σαφώς και υπάρ­χει. Απλά υπάρχει "αποκρυμμένη" με τον πλέον ευφυή τρόπο. Είναι απολύτως φανερή. Φανερή σε τέτοιο σημείο, που στο τέλος να μην γίνεται αντιληπτή.
Αποτελεί ιστορική βεβαιότητα ότι οι Εβραίοι μισούν τη Μακεδονία. Την μισούν, γιατί κάποτε απείλησε την εθνική τους ύπαρξη. Είναι η μόνη δύναμη που ποτέ τους απείλησε πραγματικά. Σε ολόκληρη την ιστορία τους δεν έχουν αγωνι­στεί ποτέ για την ύπαρξή τους όσο αγωνίστηκαν εναν­τίον της Μακεδονίας. Γι' αυτόν τον λόγο μισούν πα­θιασμένα το σύστημα το οποίο εξέφραζε επισήμως τον ελληνισμό. Τον ελληνισμό, που απειλούσε το έθνος τους με διάλυση. Αυτό δεν της το συγχωρούν. Αυτό θέλουν να αποτρέψουν ως ενδεχόμενο να επαναληφθεί στο μέλλον. Γι' αυτό την μισούν. Γι' αυτό θέλουν να την καταστρέψουν. ...

Αμετανόητος ο Βαρθολομαίος συνεχίζει την αντεθνική τουρκοποίηση των Ιεραρχών

Αμετανόητος ο Βαρθολομαίος, συνεχίζει την αντεθνική τουρκοποίηση των Ιεραρχών
'Ελληνες, φυλαχτείτε...Oι μητροπολίτες μας έγιναν...Τούρκοι! (τα ονόματά τους)
Ο ''οικουμενικός'' συνειδητά παραπλάνησε τους Ιεράρχες των Επαρχιών του. 


Τους έχει γεμίσει ψέματα ότι θα γίνουν... πατριάρχες!

(Ανταπόκριση του ''Αθηναίου'')

Αδόκιμη προσπάθεια κατέβαλε χθες το «Οικουμενικό» Πατριαρχείο να απαντήσει, εμμέσως, στο ερώτημα που έθεσε το «Καλάμι» αναφορικά με το εάν είναι αλήθεια  ή όχι ότι οι Κανονισμοί και το Φερμάνι του 1862, το οποίο διέπει τη λειτουργία του Πατριαρχείου σήμερα, επιβάλλει ο Πατριάρχης να είναι γεννημένος Τούρκος και ο πατέρας του επίσης να είναι γεννημένος Τούρκος.

Θα προσπαθήσουν να φιμώσουν τα Ελληνικά blogs; ...Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση σε όλο της το μεγαλείο !!!

 Με νομολογία από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο Τηλέμαχος Χυτήρης και το ΠΑΣΟΚ, θα προσπαθήσουν να φιμώσουν τα ελληνικά blogs

Διαβάζουμε στο χθεσινό Βήμα...

Το τρίτο θέμα που απασχόλησε τη χθεσινή σύσκεψη είναι το ζήτημα των blogs και των siteς, χωρίς όμως να ληφθεί απόφαση για το νομικό καθεστώς που θα τα διέπει. Ο υπουργός προσανατολίζεται, όπως επιμένουν οι πληροφορίες, να εισαγάγει νομολογία από την Ευρωπαϊκή Ενωση, λέγοντας «θέλω να δω τι ισχύει στην Ευρώπη και πώς μπορούμε εδώ να τα εφαρμόσουμε».

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ...

ΘΑ ΣΥΝΔΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.  

Γιώργο, τί παίρνεις;


O Αλέξης Τσίπρας παίρνοντας την Παρασκευή τον λόγο στην Βουλή με αφορμή ερώτηση για την επένδυση στον Αστακό καλωσόρισε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας: ”Είχαμε καιρό να σας δούμε κύριε πρωθυπουργέ, σας καλωσορίζω στη χώρα των διεφθαρμένων και στο κοινοβούλιο της διαφθοράς –κατά δήλωσή σας“.

Για τα βαγόνια που δεν χωρούν στις ράγες θα τιμωρηθεί κανείς;


ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. υπερψήφισαν χθες επί της αρχής στην αρμόδια Επιτροπή το νομοσχέδιο για τον ΟΣΕ.
Ο σκοπός ήταν (πάλι) η εξυγίανση. Ο οργανισμός αυτός έχει τόσες πολλές φορές «εξυγιανθεί» από το πολιτικό μας προσωπικό, που έπρεπε πλέον χωρίς αμφιβολία να χαίρει άκρας υγείας!
Και ας πούμε ότι αυτή την φορά θα εξυγιανθεί – που δεν το βλέπω. Αλλά εξυγίανση του ΟΣΕ δεν προϋποθέτει και εξυγίανση του πολιτικού σκηνικού;
Μόνοι τους πήγαν και τους πήραν τους υψηλούς μισθούς, διπλάσιους από τον μέσο εθνικό όρο, οι εργαζόμενοι; Γι’ αυτήν την αιμορραγία δεν θα τιμωρηθεί κανείς;

Κανείς δεν ξέρει που πηγαίνουν τη χώρα...Δεν είναι καθόλου σαφές ποιό θα είναι το μοντέλο της ελληνικής οικονομίας από εδώ και πέρα. Και δυστυχώς όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που υπάρχουν αλλά και από τις δημόσιες δηλώσεις της κυβέρνησης, δεν το γνωρίζει ούτε η ίδια. Απλώς ακολουθεί ένα πρόγραμμα που αποσκοπεί στην αποπληρωμή των χρεών στους ξένους...
Η ασφυκτική πίεση που υφίσταται σήμερα ο κάθε εργαζόμενος και ο κάθε οικογενειάρχης, είναι το επώδυνο σύμπτωμα των αλλαγών που επιχειρούν η τρόικα και η κυβέρνηση για τον περιορισμό του ελλείμματος.
Το ερώτημα είναι τι ακολουθεί.

Για να φύγει μία χούντα θέλει δουλειά πολύ...

Δεν ήρθε ακόμα η ώρα της ρήξης με το σύστημα. Υπάρχει αρκετός κόσμος που ακόμα πιστεύει σε πρόσωπα και κόμματα. Μάλιστα παρακολουθώ μια ενορχηστρωμένη προπαγάνδα από πολλά διαδικτυακά κυρίως μέσα τελευταίως, όπου ο Σαμαράς λίγο πολύ μας πλασάρεται ως ο αντιμνημονιακός σωτήρας , ο ασυμβίβαστος, ο πατριώτης κλπ. Ομοιοτρόπως, ο Παπανδρέου προβάλλεται ως ο υπεύθυνος ηγέτης από τα καθεστωτικά μέσα της ξενοκρατίας.

420 τράπεζες ζητούν παγκόσμιο νόμισμα


Από: WorldNetDaily (WND)

Σημείωση συντάκτη του WND: Η αναφορά που ακολουθεί είναι απόσπασμα από το Red Alertτου Jerome Corsi, του τωρινού Νο 1 best-selling συγγραφέα των New York Times με το "The Obama Nation", αρθογράφου του WND και ανώτερου διευθύνοντα συμβούλου της Financial Services Group στοGilford Securities.
Το Institute of International Finance, (Ινστιτούτο Διεθνούς Χρηματοοικονομικής), μια ομάδα που αντιπροσωπεύει 420 από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο, έχει εκδώσει ακόμη μία έκκληση για ένα παγκόσμιο νόμισμα, αναφέρει ο Jerome Corsi στο Red Alert.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...