Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Τα ΜΜΕ προκαλούν πλέον απέχθεια στον ελληνικό λαό


Μωραίνει Κύριος…

Ερώτηση: Τι ακριβώς θα συνέβαινε, αν υπήρχαν στην Περιφέρεια Αττικής δύο «αντάρτικα» ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, κόντρα στην επίσημη υποψηφιότητα του κόμματος; Και μάλιστα και τα δύο είχαν σαφή διαφωνία με την κεντρική πολιτική του κόμματος για το Μνημόνιο;
Δεν θα έλεγαν τα επίσημα ΜΜΕ ότι… «διαλύεται η Νέα Δημοκρατία»;
Ασφαλώς αυτό θα έλεγαν!
Κι όμως, αυτό δεν συμβαίνει στη Νέα Δημοκρατία.
Συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ!
Και τα επίσημα Μέσα Ενημέρωσης δεν λένε κουβέντα!
Ή μάλλον λένε ελάχιστα. Σαν να πρόκειται για απλή τοπική ιδιομορφία. Σαν να πρόκειται για προσωπική κόντρα υποψηφίων.
Ενώ τα «αντάρτικα» ψηφοδέλτια αποτελούν ευθεία αμφισβήτηση της κυβέρνησης και πρόβα διάσπασης του ίδιου του ΠΑΣΟΚ…
Κι όμως, τα επίσημα ΜΜΕ δεν λένε κουβέντα για όλα αυτά.

Καρατζαφέρης: οι Αμερικάνοι θελουν τον “Γιωργάκη” για τα πετρέλαιαΑκούστε σε ένα απίστευτο βίντεο που μας έστειλε το news24gr τις έλεγε ο Καρατζαφέρης για τον “Γιωργάκη” – όπως αποκαλούσε τότε τον σημερινό πρωθυπουργό – και τα σχέδια των Αμερικανών για τον  ίδιο και τα πετρέλαια, το 2.000.
Προφήτης ο Καρατζαφέρης ; Μάγος είναι και τα ήξερε όλα αυτά απο τότε;
Ή μήπως ήταν πολύ καλύτερα πληροφορημένος απο όλους μας, γεγονός που εξηγεί σήμερα και μεταλλαγή του απο επικριτή του Γιργάκη, για να μαζεύει τις ψήφους των αφελών γαλάζιων, σε δεξιό εξαπτέρυγο της Κυβέρνησης του Μνημονίου.
http://www.youtube.com/watch?v=oBGkRy1PQx4&feature=player_embedded

Μουσουλμάνοι επιτέθηκαν σε Έλληνες στην Πλατεία Αττικής


Επίθεση σε γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους, που βρίσκονταν στην πλατεία Αττικής, το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιησε ομάδα μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Η επίθεση έλαβε χώρα μετά τις εννιά περίπου το βράδυ. Όμως παριστάμενοι στην επίθεση, απώθησαν τους αλλοδαπούς και τους κυνήγησαν μέχρι σε ένα παράνομο τζαμί εκεί κοντά. Η ομάδα των επιτιθέμενων μπήκε μέσα στο τζαμί για να κρυφτεί.
 Οι κάτοικοι όμως τους πήραν χαμπάρι και μαζεύτηκαν έξω! από αυτό. Αυτή την στιγμή, αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το τζαμί και οι συγκεντρωμένοι έξω από το τζαμί, περιμένουν να δουν ποιές θα είναι οι κινήσεις της αστυνομίας. Υπάρχει ένταση, καθώς υπάρχουν φήμες ότι η αστυνομία δεν θα προβεί σε συλλήψεις, για να μην "δυναμιτίσει" το κλίμα στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει τουλάχιστον ένας Έλληνας τραυματίας. Αυτό όμως που κάνει εντύπωση σε όλους, είναι ότι η αστυνομία αντιμετωπίζει ένα παράνομο τζαμί σαν άσυλο, χωρίς να εισέρχεται στον χώρο, για να συλλάβει τους παρανόμους.

Εδώ και αρκετό καιρό οι κάτοικοι της περιοχής, καταγγέλουν την παρουσία πολλών παρανόμων τζαμιών που δρουν ως "κέντρα" της δραστηριότητας των λαθρομεταναστών. Οι φωνές τους όμως ακούγονταν από πολύ λίγους. Φτάσαμε πλέον στο σημείο, τα τζαμιά να είναι "ορμητήρια" της περιοχής.


http://www.elkosmos.gr

Η ατμόσφαιρα μυρίζει μεγάλο κόλπο


Όπως ακριβώς είχε γίνει με το χρηματιστήριο, όταν κάποιοι «τρέλαναν» όλους τους Έλληνες και τους οδήγησαν σαν πρόβατα σε ένα φανταστικό «Ελντοράντο» ώστε να κάνουν «οικειοθελώς» τη μεγαλύτερη, μέχρι εκείνη τη στιγμή, «δωρεά» χρημάτων προς τα μεγάλα ντόπια και ξένα συμφέροντα, το ίδιο ακριβώς μυρίζει και σήμερα.
Και πάλι ο ελληνικός λαός, ωσάν να οδηγείται με ένα μεγάλο κόλπο, σαν τα πρόβατα, απροστάτευτος και «τρελαμένος», όχι με την υπόσχεση πλουτισμού αυτή τη φορά, αλλά κάτω από την τρομοκρατία της «πτώχευσης, στο να ανεχτεί αδιαμαρτύρητα,....
για μια ακόμα φορά, την οικονομική του αφαίμαξη, προς όφελος και πάλι των μεγάλων ντόπιων και ξένων συμφερόντων.
Είμαστε εντελώς απροστάτευτοι. Και είμαστε απροστάτευτοι, γιατί απλά δεν έχουμε πολιτική ηγεσία. Δυστυχώς η χώρα μας δεν διαθέτει μια εθνική πολιτική ελίτ που πρώτο στόχο θα είχε να προστατέψει τα συμφέροντα του ελληνικού έθνους. Έχουμε μια πολιτική ελίτ που είναι «υπάλληλος» κρατικοδίαιτων συμφερόντων, τα οποία ενδιαφέρονται μόνο να απομυζούν το χρήμα που φέρνουν οι φόροι και τα δάνεια και όχι για την οικονομική άνθιση του λαού. Υπεύθυνο φυσικά γι’ αυτή την κατάσταση είναι το πολιτικό σύστημα της χώρας.
Έχουμε μια κυβέρνηση που οικειοθελώς παρέδωσε τη χώρα στον έλεγχο των διεθνών τοκογλύφων και απλά παίζει το ρόλο του κοτζαμπάση φοροεισπράκτορα. Αυτή τη φορά δεν οδηγούμαστε στο να διαθέσουμε τα χρήματά μας «οικειοθελώς». Αυτή τη φορά οδηγούμαστε με κρατική βία και τρομοκρατία «πτώχευσης» σε ακούσια οικονομική μας αφαίμαξη, προφανώς για το «καλό» μας.
Πρέπει να συνέλθουμε το ταχύτερο από αυτό το λήθαργο που μας έχει βάλει η πολιτική ελίτ του τόπου με τη βοήθεια των καθεστωτικών ΜΜΕ και να αντιδράσουμε το ταχύτερο, διαφορετικά, αργότερα η αντίδραση θα είναι βίαιη και καταστροφική.
Μια πρώτη αντίδραση θα είναι απλά να συνειδητοποιήσουμε το κόλπο που παίζουν σε βάρος μας και ποιοι ακριβώς το παίζουν.
Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
Σκεφτείτε απλά πως από τη μια μεριά μας ανεβάζουν συνεχώς το δείκτη του δημοσίου ελλείμματος για να μας τρομοκρατούν και να μας προετοιμάζουν για νέα μέτρα και από την άλλη ρίχνουν εικονικά τα spreads, για να πάμε να ψηφίσουμε τους κυβερνητικούς εντολοδόχους τους.
Αν για λίγο, διώξουμε τον τρόμο που μας προκαλούν και σκεφτούμε ψύχραιμα τι παιχνίδια μας παίζουν, ξένοι εντολείς και ντόπιοι εντολοδόχοι, όλοι αυτοί θα γελοιοποιηθούν στα μάτια μας πάραυτα και θα καταρρεύσουν.

Σε μερικές βδομάδες αποφασίζουμε το μέλλον μας


Δεν πάμε να ψηφίσουμε ακούγοντας τις σειρήνες που θέλουν τον Έλληνα να κάθεται την Κυριακή των εκλογών στο καναπέ για να... " τους ΔΕΙΞΕΙ αυτός" ότι δεν εκτιμά ιδιαίτερα τους πολιτικούς , που θέλουν τον Έλληνα να πηγαίνει ... εκδρομή αντί στην κάλπη για να "τους ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ" τότε καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτά που θα έρθουν την επομένη των εκλογών...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...