Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Ο φίλος μου ο κ. Παπανδρέου επιθυμεί μια τέτοια εξέλιξη ............

ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ...... ΦΙΛΟ ΤΟΥ?

Φορολογικό απόρρητο τέλος!

Όλες οι δηλώσεις ανοιχτές στο Διαδίκτυο

Φορολογικό απόρρητο τέλος!Τα εισοδήµατα εκατοµµυρίων φορολογουµένων σχεδιάζει να αναρτήσει στο Διαδίκτυο το υπουργείο Οικονοµικών, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσοι είναι εγγεγραµµένοι στο taxisnet να µπορούν να βλέπουν τι δήλωσε στην Εφορία και τι φόρο πλήρωσε ο κάθε φορολογούµενος, είτε πρόκειται για τον γείτονα είτε για τον υπουργό Οικονοµικών.

Οι υπέρµαχοι της συγκεκριµένης πρακτικής υποστηρίζουν ότι η άσκηση κοινωνικών πιέσεων θα οδηγήσει στον περιορισµό της φοροδιαφυγής, οι πολέµιοι κάνουν λόγο για το τέλος του φορολογικού απορρήτου και κατάφωρη παραβίαση προσωπικών δεδοµένων. Το υπουργείο Οικονοµικών, όπως προκύπτει από δηλώσεις του γενικού γραµµατέα Πληροφοριακών Συστηµάτων Διοµήδη Σπινέλλη, προωθεί την άµεση ανάρτηση των καταλόγων στο Διαδίκτυο για όλους τους φορολογουµένους, αφού προηγηθεί η γνωµοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα. «Ο µάγκας µε τα 5 πολυτελή αυτοκίνητα και τις βίλες θα πρέπει να έχει την αντίστοιχη φορολόγηση, δεν µπορεί να δηλώνει εισοδήµατα που δεν δικαιολογούν τον τρόπο ζωής του», είπε χθες στον Αntenna.

Διατάξεις που ήδη ισχύουν

Επικίνδυνη ομολογία του Ρ.Τ.Ερντογάν: "Δεν ελέγχω τους στρατιωτικούς - Απλά κάνω συστάσεις"!
ImageΕπικίνδυνες θέσεις εκφράζει σήμερα σε συνέντευξή του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ουσιαστικά «νίπτει τα χείρας του» και ομολογεί ότι δεν μπορεί να ελέγξει τις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας προχωρόντας απλώς σε … «συστάσεις» (!) προς το στρατιωτικό κατεστημένο "να μην πετάνε επάνω από ελληνικά νησιά" και  (άκουσον-άκουσον!) ότι "λαμβάνει σαφείς αποστάσεις από τις επιλογές που ακολουθούν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του". Που σημαίνει ότι δεν έχει καμία δύναμη να ελέγξει τους στρατιωτικούς. Άρα τι ακριβώς μπορεί να εγγυηθεί ο Τούρκος πρωθυπουργός πέρα από τις επικοινωνιακές αερολογίες του;

Γ. Καρατζαφέρης: Πρόωρες εκλογές μέχρι το Πάσχα

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προέβλεψε ότι η οικονομική κρίση θα συμπαρασύρει το πολιτικό σύστημα. Έντονη ήταν η αντίδραση του Π. Μολυβιάτη στα όσα είπε για τη συνάντηση μαζί του.
Άνω-κάτω κάνει το πολιτικό σύστημα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ καλώντας τους πολιτικούς αρχηγούς σε διάλογο με ζητούμενο τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης. Ο Κός ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ!!!


Για σένα άνθρωπε που θα μείνεις, να ξέρεις ότι για την όμορφη Πατριδα που κληρονομήσαμε δυστυχώς πρέπει για μια ακόμη φορά να πολεμήσουμε. Ο πόλεμος είναι φρικτό πράγμα, όμως χρησιμοποιείται στην διεθνή διπλωματία σαν έσχατο μέσο επιβολής εξουσίας. Ξέρω. Θα μου πείς ότι δεν ειναι οι λαοί που τα κάνουν όλα αυτά. Εχεις δίκιο. Ειδικά αυτον τον πόλεμο δεν τον κάνουν καθόλου λαοι. Γι αυτό μας αιφνιδίασαν. Τον κανουν οι μεγαλοτραπεζίτες. Και ο πόλεμος είναι οικονομικός. Και μαίνεται ήδη. Και θα έχει πολλα θύματα, όπως όλοι οι πόλεμοι. Και τα όπλα που χρησιμοποιει είναι αόρατα και ύπουλα. Θα πρέπει λοιπόν να πάρεις μια απόφαση. Αν θα σταματήσεις τους εχθρούς με γυμνά χέρια και μεταφορικά όπλα τώρα και τους πολεμίσεις με τα ίδια τους τα όπλα, ή οπλισμενος συμβατικά αργότερα. Αν κάνεις την έκπληξη (που είναι ειδικότητά σου) οι επόμενες γενιές θα θυμούνται την Ελλάδα πρώτα για εσένα, τον μεγάλο ΕΛΛΗΝΑ που έσωσε τον ΑΝΘΡΩΠΟ, και μετά για την γενιά της κατοχής. Αν δεν την κάνεις, και αδρανήσεις, σε 20 χρόνια δεν θα μιλάει κανείς ούτε για εμάς, ούτε για την κατοχή, ούτε για την αρχαία Ελλάδα.

Και όταν προσπαθούν να σε μπερδέψουν οι σειρήνες, να θυμάσαι:

"Κι Όσο αγαπώ τήν πατρίδα μου δέν αγαπώ άλλο τίποτας. Νάρθη ένας νά μού ειπή ότι θά πάγη ομπρός ή πατρίδα, στέργομαι νά μού βγάλη καί τά δυό μου μάτια. Ότι άν είμαι στραβός, καί ή πατρίδα μου καλά, μέ θρέφει, Αν είναι ή πατρίδα μου αχαμνά, δέκα μάτια να χω, στραβός θανά είμαι. Οτι σ αύτείνη θά ζήσω,δέν έχω σκοπόν νά πάγω άλλου."

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ


                                                                                                    http://pytheia.blogspot.com

Δάσκαλος: λειτούργημα ἢ δουλειά;

«Ἐσὺ ποὺ πῆρες τὴν ἀπόφαση νὰ γίνεις δάσκαλος, ἔτσι κι ἔτσι ἔχεις δώσει, ὡς τώρα, πολλὲς ἐξετάσεις. Θυμήσου, προτοῦ ν’ ἀρχίσεις τὴν δουλειά σου, νὰ κάμεις καὶ μιά τελευταῖα ἐξέταση, ὄχι μπροστὰ σὲ ἐπιτροπὲς καὶ καθηγητές, παρὰ μονάχος, ὁλομόναχος μὲ τὸν ἑαυτό σου. Ρῖξε μιά ματιὰ στὴν ψυχή σου καὶ κοίταξε: Καίει ἐκεῖ μέσα ἄσβηστη κι ἀσάλευτη ἡ λαχτάρα γιὰ τὸν ἄνθρωπο; Τότε πάει καλὰ κι εὐλογημένη ἡ ἀπόφασή σου. Ἂν ὅμως βρεῖς πὼς ὅλος ὁ πόθος σου εἶναι πότε νὰ ἐλευθερωθεῖς ἀπ’ αὐτὸν καὶ συλλογίζεσαι μόνον πῶς καὶ πότε θὰ πλουτίσεις, τότε ἄλλαξε τὸ ταχύτερο ἀπόφαση, ἐν ὅσῳ εἶσαι ἀκόμη νέος, γιατί βρίσκεσαι σὲ στραβὸ δρόμο. Ὅ,τι ἐλπίζεις, δὲν θὰ σοῦ τὸ φέρει τὸ ἐπάγγελμά σου. Κι ὁ ἴδιος τὸ βλέπεις, ἡ Πολιτεία δὲν εἶναι γενναία στοὺς μισθούς της… Ἂν ὅμως ἡ ψυχή σου μοιάζει κάπως μὲ τὴν ψυχὴ τῆς Μάνας, ποὺ κι ὅταν τὸ γεννήσει τὸ παιδὶ ἐξακολουθεῖ, μὲ τὴν ἀδιάκοπη τρεμοῦλα καὶ λαχτάρα, ὁλοένα νὰ τὸ δημιουργεῖ καὶ νὰ τὸ φτιάχνει, τότε νὰ εἶσαι βέβαιος, πὼς δὲν θὰ γκρεμισθεῖς ἀπὸ τὰ ὕψη, ποὺ ἀνέβασες τὸν ἑαυτό σου μὲ τὴν ἀπόφασή σου νὰ γίνεις δάσκαλος καὶ τὴ ζωή σου θὰ περάσεις ἀνθρωπινά… Σὰν τὴν ψυχὴ τῆς Μάνας πρέπει κι ἡ δική σου ψυχὴ νὰ εἶναι ὑπὸ ἀδιάκοπη λαχτάρα φλογισμένη. Τότε πήγαινε μὲ θάρρος μπροστά, ἀλλιῶς γύρισε πίσω, ἐπειδὴ ἡ ζωή σου θὰ εἶναι πάντα δυστυχισμένη».

Τὸ ὡραῖο καὶ ρομαντικὸ αὐτὸ κείμενο ἀνήκει στὸν φιλόλογο καὶ κριτικὸ Γιάννη Ἀποστολάκη καὶ γράφτηκε πρὶν ἀπὸ 80 περίπου χρόνια.


Oι εκπαιδευτικοί τις χώρας μας καλούνται σημερα εν ετη 2010 να διαμορφώσουν τους αυριανούς ΕΛΛΗΝΕΣ οι οποιοι θα εχουν Αγαπη - πίστη -αφοσιώση απεναντη στην Πατριδα ,την Θρησκεία και την Οικογένεια

Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης: H σκόνη από τα χαλάσματα των Δίδυμων πύργων που αναλύθηκε, εμπεριέχει ίχνη εκρηκτικής ύλης!Τις τελευταίες ημέρες, η άποψη πως οι δίδυμοι πύργοι έπεσαν θύματα ελεγχόμενης έκρηξης, άρχισε να απασχολεί εκ νέου την Αμερική. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, πως η σκόνη από τα χαλάσματα που αναλύθηκε, εμπεριέχει ίχνη εκρηκτικής ύλης.

Μια διεθνής ομάδα επιστημόνων με επικεφαλή τον Niels Harrit, εξέτασαν «μπάζα» από τους δίδυμους πύργους, και κατέληξαν στο ότι η σκόνη «περιέχει στοιχεία με τα ίδια χαρακτηριστικά που έχουν τα εξελιγμένα εκρηκτικά υλικά που κατασκευάστηκαν σε αμερικανικά εργαστήρια, το χρονικό διάστημα πριν από την 9/11». Σύμφωνα με ειδικούς, δεν υπάρχει κανένας λόγος για αυτή την εκρηκτική ύλη να υφίσταται στη...

σκόνη των ερειπίων. Δεν έχει φυσική προέλευση, ούτε μπορεί να προέρχεται από τη πρόσκρουση των αεροσκαφών, εκτός και αν είχε χρησιμοποιηθεί ως πυροτεχνικό υλικό για να επιτευχθεί η πτώση των πύργων από μέσα. Το συμπέρασμα αυτό έρχεται να συμπληρώσει ένα ανάλογο προηγούμενο του αμερικανικού Geological Survey, που μιλάει για υψηλές συγκεντρώσεις σφαιριδίων σιδήρου που βρέθηκε στη σκόνη των χαλασμάτων και τα οποία απαιτούν θερμοκρασίες πολύ πιο υψηλές από αυτές που πετυχαίνει η καύση αεροπορικού καυσίμου, ή μια πυρκαγιά κτιρίου, για να σχηματιστούν.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του NIST, (National Institute of Standards and Technology), οι πύργοι κατέρρευσαν εξαιτίας της πυρκαγιάς που προκάλεσε η κηροζίνη των αεροπλάνων. Όμως η παρουσία εξελιγμένης εκρηκτικής ύλης, με τη μορφή ιχνοστοιχείων που βρέθηκαν στη σκόνη των ερειπίων, έρχεται να αντικρούσει τη παραπάνω επίσημη εκδοχή.

antinews gr

Η Ελλάδα μπορεί να είναι διεφθαρμένη, αλλά...

Γράφει ο Χρίστος Γούδης

Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών
Η Ελλάδα μπορεί να είναι διεφθαρμένη, αλλά ουδέποτε στην ιστορική της διαδρομή πλούτισε από δουλεμπόριο. Η Ελλάδα μπορεί να είναι διεφθαρμένη αλλά ποτέ δεν υπήρξε απάνθρωπη.
Η Ελλάδα μπορεί να είναι διεφθαρμένη, αλλά ουδέποτε έχει στιγματισθεί στην μακραίωνα ιστορία της από Άουσβιτς, Νταχάου, Γκουλάγκ, ή Γκουαντανάμο.
Η Ελλάδα μπορεί να είναι διεφθαρμένη αλλά ουδέποτε υπήρξε κτηνώδης.
Η Ελλάδα μπορεί να είναι διεφθαρμένη, αλλά ποτέ δεν γέννησε διεθνείς απατεώνες, γκάνγκστερς και κυριλέ μεγαλοτοκογλύφους που, δίκην περιπλανώμενου Ιουδαίου (που δεν πεθαίνει ποτέ), διακινούν το «χρήμα-δόλωμα» στον πλανήτη, απομυζώντας ως αιμοσταγή παράσιτα τους κόπους των απλών ανθρώπων σε μια παγκόσμια ρουλέτα, στην οποία αυτοί παίζουν με σημαδεμένα ζάρια, που πάντα, όταν έρχεται η σειρά τους, φροντίζουν να φέρνουν το «πάρτα όλα».
Η Ελλάδα μπορεί να είναι διεφθαρμένη, αλλά μπροστά στην διαφθορά, την υποκρισία, και την αναλγησία των κατηγόρων της, αποτελεί μια χώρα παραδείσιας αθωότητας.
Και έχει πάντα το ηθικό πλεονέκτημα, απευθυνόμενη σε όλους αυτούς τους νεόκοπους χρυσοδάκτυλους λαθροχείρες και τους εκ γενετής ληστάρχους, που έχουν το θράσος να αξιολογούν και να συντάσσουν τις λίστες των διεφθαρμένων χωρών, να απαντά με το ελληνικότατο:
Άϊ σικτίρ τσογλάνια.

http://epirus-ellas.blogspot.com

Αντί τάμα τέμενος - Ανάξιοι απόγονοι υπεραξίων προγόνων

Η Τουρκοκρατία στην Ελλάδα κράτησε σχεδόν πέντε αιώνες. Και ήταν στυγνή, απάνθρωπη, κτηνώδης, βάρβαρη. Το Γένος έζησε τραγικές ώρες. Οι γκιαούρηδες (=οί άπιστοι, οι άθεοι), όπως μας αποκαλούσαν οι Τούρκοι, είχαν στερηθεί τα πάντα. Ό δυστυχής ραγιάς (ό μη μωαμεθανός υπήκοος, ό δούλος) ήταν στη διάθεση και του τελευταίου Τούρκου. Ό βίαιος εξισλαμισμός ήταν στην καθημερινή διάταξη, γι' αυτό και το νέφος των νεομαρτύρων Χριστιανών στα χρόνια της δουλείας. Το παιδομάζωμα, ή βίαιη αρπαγή των ελληνοπαίδων από τη μητρική αγκάλη, ήταν ό,τι σατανικότερο μπόρεσε να σοφισθεί ό τουρκικός φανατισμός. Διότι μετέβαλλε τον ανθό του Γένους, το αύριο της ελληνικής φυλής, σε γενίτσαρους, δηλαδή στους πιο φανατικούς εχθρούς των αδελφών τους Ελλήνων!...

Αυτά είναι ελάχιστα από τα ανήκουστα βάσανα πού έζησαν οι αδελφοί μας στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, του φανατικού Ισλάμ.

ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!

Με κατσαβίδι τραυμάτισαν δύο ληστές μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της, στην οδό Μοναστηρίου στην Αθήνα, όπου μπήκαν για να τη ληστέψουν.
Οι δύο άνδρες την ακινητοποίησαν και με ένα κατσαβίδι την τραυμάτισαν στο κεφάλι, για να αρπάξουν 40 ευρώ και μερικά κοσμήματα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αναζητούνται.
eglimatikotita

Δεν ήμουν ρατσιστής. Έγινα.

Βαρέθηκα να ζω στο κέντρο της Αθήνας από τότε που γεννήθηκα και να ακούω από δημοσιογράφους και πολιτικούς να υποστηρίζουν τους μετανάστες ενώ αυτοί μένουν στα βόρεια -ή όποια- προάστια.

Βαρέθηκα να μου μιλάει ο Τριανταφυλλόπουλος και οι άλλοι, για ξενοφοβία και ρατσισμό,"έξω από το χορό", από την ασφάλεια του πολυτελούς σπιτιού τους.


Βαρέθηκα να βλέπω στην πολυκατοικία μου μαύρους να έχουν ζωντανές κότες μέσα στο διαμέρισμά τους για να πάνε να τις πουλήσουν τη Κυριακή στο παζάρι. Αδιαφορώντας για στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και για το αν μένω ακριβώς από πάνω τους με το 35 ημερών παιδί μου.

Βαρέθηκα να τους βλέπω να κάνουν κακό στην πατρίδα μου πουλώντας παράνομα κινέζικα προϊόντα στους δρόμους. Χωρίς αποδείξεις αγοράς χωρίς κανέναν από τους κανόνες εμπορίου.

Βαρέθηκα να τους βλέπω να ξυπνάνε στις 12 και να βάζουν μουσικές "μάο-μάο" και να περιμένουν μόνο πότε έχει πανηγύρι ή λαϊκή για να δουλέψουν. Δε νομίζω η πατρίδα μου να είχε ανάγκη τέτοιους "εργαζομένους" και αναρωτιέμαι γιατί να τους περιθάλπει.

Βαρέθηκα να βλέπω έναν οκνηρό Πακιστανό επαγγελματία-ζητιάνο, 1 χρόνο τώρα, σε "χλιδάτο" φανάρι βορείων προαστίων να ζητάει λεφτά. Όταν δεν τον βλέπουν ανάβει και τσιγάρο το οποίο κρύβει όταν περάσει αυτοκίνητο για να μη του χαλάσει το image του κακομοίρη.
Δε νομίζω ότι η πατρίδα μου έχει ανάγκη τέτοιους "εργαζομένους".

Βαρέθηκα να μην ξέρω τι να πω στον μεγάλο μου γιο (3,5 ετών) όταν με ρωτάει τι είναι αυτές οι μαύρες (πουτάνες) που κάνουν πιάτσα στην Πατησίων.

Βαρέθηκα να περνάω από το γκέτο της Δροσοπούλου και να με κοιτάνε οι μαύροι, ως ...Αμερικάνοι μαύροι από το Μπρόνξ, που "έχουν τους φίλους τους και δεν σηκώνουν και πολλά γιατί είναι πολλοί και "bad". Δεν νομίζω ότι η πατρίδα μου έχει ανάγκη τέτοια υποβάθμιση στα ακίνητα της Κυψέλης και άλλων περιοχών επειδή απ' έξω ουρλιάζουν οι μαύροι.

Δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να ακούω εγώ και η οικογένειά μου, στην πατρίδα μου, τον ιμάμη να ψέλνει από τη τηλεόραση γιατί ο μωαμεθανός γείτονάς μου νοστάλγησε την θρησκεία του.

Δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να κάνουν κατάληψη οι Πολωνοί και οι Αλβανοί πίνοντας μπύρες έξω από το σπίτι μου όποια ώρα γουστάρουν.

Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν νοικιάζουν ένα διαμέρισμα παρουσιάζονται δύο και την άλλη μέρα κοιμούνται μέσα 12. Δεν έχω λεφτά κύριε δημοσιογράφε "δίκαιε και προστάτη μεταναστών" να πάω τη γυναίκα μου να γεννήσει όπως η δική σου σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Γιατί η δική μου να περιμένει τη σειρά της πριν την μαύρη και μετά την άλλη μαύρη ενώ η δική σου γέννησε σε μονόκλινο με γαλάζιους και ροζ διαδρόμους; Δεν καταλαβαίνω εσύ γιατί να έχεις κοντά στην μονοκατοικία σου Γάλλο ή Βρετανό γείτονα, ενώ εγώ μια Αιγύπτια με μαντήλα στο κεφάλι.
Δεν νομίζω ότι ήμουν ρατσιστής. Έγινα. Kαι δεν το κρύβω πια...
 
http://hellenicrevenge.blogspot.com

Ληστείες εναντίον περαστικών από λαθρομετανάστες στο κέντρο

Δύο περιστατικά με ομαδικές επιθέσεις αλλοδαπών, με σκοπό τη ληστεία, συνέβησαν χθες τα ξημερώματα στην περιοχή του Ιστορικού Κέντρου.
Στις 02.00 στη συμβολή των οδών Αρμοδίου και Σωκράτους, συνελήφθησαν δύο άτομα παλαιστινιακής καταγωγής (σ.σ. έχουμε πει κατ επανάληψη ότι δηλώνουν όλοι παλαιστίνιοι για να τους χορηγηθεί άσυλο, χαρτιά δεν έχουν και ότι δηλώσεις είσαι), ενώ αναζητούνται και τρεις συνεργοί τους, γιατί ασκώντας σωματική βία αφαίρεσαν νωρίτερα από έναν περαστικό το τσαντάκι του.
Επίσης, στις 04.31 στην πλατεία Αβησσυνίας, τέσσερις άγνωστοι αλλοδαποί δράστες απείλησαν με μαχαίρι μια περαστική και της απέσπασαν το κινητό της τηλέφωνο. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες. ΄

egklimatikotita-allodapwn

ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΡΟΜΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ


Σύλληψη ομάδας γυναικών Ρομά για κλοπές στην Καλαμάτα
Αστυνομικοί της ασφάλειας Καλαμάτας, συνέλαβαν τρεις γυναίκες ηλικίας 33, 25 και 24 ετών αντίστοιχα, κατοίκους Ιλίου Αττικής και Αμαλιάδας, διότι προσπάθησαν να διαρρήξουν διαμέρισμα 42χρονου σε πολυκατοικία στην οδό Ηρώων στην Καλαμάτα.

Όπως διαπιστώθηκε από το γραφείο εγκληματολογικών ερευνών και επιβεβαιώθηκε προανακριτικά, οι τρεις γυναίκες είχαν διαπράξει αρκετές κλοπές στην Καλαμάτα, όπου ενεργώντας από κοινού και προφασιζόμενες ότι πωλούν μικροαντικείμενα, επισκέπτονταν σπίτια και όταν διαπίστωναν ότι οι κάτοικοί τους απουσίαζαν, με πλαστική κάρτα και χωρίς να υπάρχουν ίχνη παραβίασης, απασφάλιζαν την πόρτα εισόδου του διαμερίσματος ή του σπιτιού και αφαιρούσαν χρήματα και τιμαλφή.

Αργότερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ενώ προανάκριση διενεργεί η ασφάλεια Καλαμάτας. 
 
http://hellenicrevenge.blogspot.com

Γ. Παπανδρέου«Ανοίγουμε τις πόρτες στους διωγμένους Ρομά» . ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΟΡΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙ


Εμείς τα λέγαμε ότι όλοι οι Ρομά που διώχνουν Γαλλία και Ιταλία θα έλθουν εδώ

Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΡΟΜΑ - ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ....

ΠΕΡΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ..........

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Γιώργη, τέρμα τα ΨΕΜΑΤΑ. ΗΞΕΡΕΣ και δεν μας τα έλεγες…Η κοροϊδία δεν έχει τέλος. Λέμε τώρα ότι μόνο καθρεφτάκια δεν έχουν αρχίσει να μοιράζουν σε εμάς, τους ιθαγενείς, οι κυβερνώντες.

Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, Έλληνες και Ευρωπαίοι υπάλληλοι, μα λένε ότι ήξεραν την τραγική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Άλλοι γιατί ήταν κυβερνώντες και γούσταραν την πλήρη αποσύνθεση, άλλοι γιατί ήταν αντιπολίτευση και γούσταραν να έρθουν να κυβερνήσουν, οι Ευρωπαίοι γιατί πουλούσαν οπλικά συστήματα και προϊόντα και κονομούσαν. Και ο Έλληνας κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου και όλοι αυτοί τον άρμεγαν.

Νέα αναβολή για το ταξίδι μελών της Εξεταστικής για το Μόναχο προκειμένου να εξετάσουν μεταξύ άλλων Χρισοφοράκο και Σίκατσεκ.

Η εισαγγελεία του Μονάχου ζήτησε ολιγοήμερη αναβολή για να επιλυθούν όπως λέει δικαστικά ζητήματα.

Ο εφέτης Γιώργος Χριστοδούλου ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Μόναχο προκειμένου να παράσχει δικαστική συνδρομή - δηλαδή να προετοιμάσει το ταξίδι των ελλήνων βουλευτών - γνωστοποίησε το αίτημα στον πρόεδρο της Εξεταστικής, Σήφη Βαλυράκη.

Η ΝΔ δια του επικεφαλής των βουλευτών της στην Εξεταστική, κ. Τζαβάρα μετά την εξέλιξη αυτή τονίζει: "Η νέα αναβολή του ταξιδιού στην Γερμανία, αν δεν οφείλεται σε εμπαιγμό, από μέρους των γερμανικών αρχών, πρέπει τότε να αποδωθεί σε κωλυσιεργία κάποιων, οι οποίοι θέλουν να απομακρύνουν προς το μέλλον την εξέταση κρίσιμων μαρτύρων. Για μεν την πρώτη περίπτωση, η κυβέρνηση οφείλει ν' αντιδράσει αφού πρόκειται για πλήγμα του κύρους της ελληνικής πολιτείας, στην δεύτερη περιπτωση ο Πρόεδρος της Εξεταστικής κ. Βαλυράκης οφείλει να ξεκαθαρίσει την θέση του".

http://www.newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...