Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ _ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

altΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!
"Sakli-Hristiyan"
Με κομμένη κυριολεκτικά ανάσα παρακολούθησε το κοινό τη διάλεξη του γνωστού Δημοσιογράφου Νίκου Χειλαδάκη , που έγινε στο Δήμο Θέρμης και μεταδόθηκε από τον Τηλεοπτικό Σταθμό 4ε της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, σχετικά με την Ορθοδοξία στη σημερινή Τουρκία.
Ο Δημοσιογράφος, με πολυετή έρευνα, με απολύτως τεκμηριωμένα στοιχεία, πολλά εκ των οποίων δημοσιεύματα του ίδιου του Τουρκικού Τύπου, ακόμα και με βίντεο από εκπομπές της τουρκικής τηλεόρασης, αποκάλυψε μια άλλη, εντελώς άγνωστη και θαμμένη πλευρά της πραγματικότητας στη σημερινή Τουρκία, κατά την οποία δεκάδες, εκατοντάδες βαφτίζονται φανερά πλέον Χριστιανοί Ορθόδοξοι, χιλιάδες είναι εκείνοι που μεταβαίνουν στα Ορθόδοξα προσκυνήματα, Εκκλησιές και Αγιάσματα, ενώ επιφανείς Τούρκοι παρακολουθούν με δέος τη Θεία Λειτουργία!!!!
''ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΛΕΡ'' ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Λ. Πανταζής: ''Έχω πάει με 200 γυναίκες''!

ΨΩΜΙ - ΤΥΡΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΛΕΠΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ....Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο διάσημος τραγουδιστής...Και τι δεν είπε...

Ο Λευτέρης Πανταζής δίνει μία ,παραπάνω από αποκαλυπτική θα λέγαμε, συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ! Για περίπου 7 χρόνια τον είδαμε να απέχει. Ωστόσο επιστρέφει δυναμικά με το Just the two of us. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να φροντίζει τους άλλους και αυτό το απέδειξε με την μεγάλη προσοχή που έδωσε στη Ζώζα Μεταξά, όταν πάλευε με τον καρκίνο. ''Επειδή έχασα τη μάνα μου από καρκίνο, δεν ήθελα να το ζήσει το παιδί μου, Όταν έμαθα ότι η Ζώζα είχε την κακή αρρώστια, κόπηκαν τα πόδια μου. Την πήρα κοντά μου, πήγαμε στο καλύτερο νοσοκομείο να κάνει χημειοθεραπείες την είχα σαν παιδί μου. Τώρα ζει και δίνει κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους'', εξομολογείται.

Ο τραγουδιστής έχει μία μεγάλη αδυναμία. Τις γυναίκες! ''Υπολογίζω ότι έχω κοιμηθεί με 200. Είναι ευλογία που έχω πάει με πολλές γυναίκες. Έχω κάνει 8 μεγάλες σχέσεις. Στα διαστήματα που ήμουν ελεύθερος, βέβαια, υπήρξαν αρκετές περιστασιακές σχέσεις'', υποστηρίζει. Προσθέτει πως πριν από πολλά χρόνια, όταν ήταν στη Θεσσαλονίκη, πήγε με δύο γυναίκες ταυτόχρονα: ''Είχα τσακωθεί με τη σύντροφό μου, με πήρε ο κολλητός μου και μου είπε: Είμαι με δύο φίλες μου. Θα περάσουμε καλά, θα ηρεμήσουμε. Ήμουν τόσο τσαντισμένος και στενοχωρημένος που αισθάνθηκα σαν να την εκδκούμαι''.
Διαβάστε περισσότερα στο TLife.gr

ΔΕΗ: κέρδη 1 δισ. και θέλει νέες αυξήσεις σε περίοδο κρίσης!

Ανέβασε 32% τα τιμολόγια σε 4 χρόνια - Αντί να κόψει τις δαπάνες, τις φορτώνει στους καταναλωτέςΜε 1 δισ. ευρώ κέρδη το 2009 και με αυξήσεις τιμολογίων συνολικά 32% την περίοδο 2005-2009 η ΔΕΗ εξακολουθεί να στηρίζεται στις ανατιμήσεις που πληρώνουν οι καταναλωτές. Η πολιτική εφησυχασμού με τις συνεχείς αυξήσεις τιμολογίων την περίοδο αυτή άφησε ανεξέλεγκτες τις λειτουργικές δαπάνες, οι οποίες μετακυλίονταν στους καταναλωτές, ενώ οι διοικήσεις της ΔΕΗ θα έπρεπε να τρέχουν πίσω από τη μείωση του κόστους.

σε ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη…


λημεριάζουν οι ΤρΩϊκανοί…

(μηνιαίο νοίκι 9100 ευρώ-όσο, περίπου, απαιτούν να έχουν μέσες ετήσιες αποδοχές οι ντόπιοι …διεφθαρμένοι μισθωτοί και συνταξιούχοι)

Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα... μετά τις εκλογές

Υπάρχουν πολίτες που πιστεύουν ότι η ψήφος δεν είναι προϊόν συναλλαγής και δεν θα πάρουν μέρος στην παραποίηση και εκμετάλλευση του μέγιστου αγαθού, της εκλογής μέσω της ψήφου. Υπάρχουν πολίτες που κρίνουν τους άλλους από τα έργα τους και όχι από τα λόγια τους και τα έργα όλων αυτόν τα βλέπουμε κάθε μέρα γύρω μας! Όσοι συμμετέχουν σε αυτήν την εμποροπανήγυρη της ψήφου, χωρίς να αναλογιστούν τις πραγματικές του ευθύνες, θα πρέπει να ξέρουν ότι αυτοί θα είναι οι υπεύθυνοι για την φιλιππινοποίηση των παιδιών τους!
Οι εκλογές μας έρχονται, εμπρός βήμα ταχύ... Όλοι τρέχουν τώρα για να τους ψηφίσουμε και το ίδιο βράδυ θα μας αποφεύγουν και θα κάνουν τα αντίθετα από όσα σήμερα μας λένε. Γιατί; Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να γίνουν υποχωρήσεις. Όχι από αυτούς, αλλά από εμάς. Παλιό το έργο. Το μάθαμε απ' έξω. Και βγαίνοντας, πάλι θα βρίζουμε τα χάλια τους και την επιλογή μας.
Μήπως, ενωρίτερα, τώρα, όσο είναι καιρός, θα πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει προκαταβολικά και να σκεφτούμε επιτέλους:

Δεν πληρώνω-δεν πληρώνω


Το κράτος απαιτεί αμέσως όσα χρήματα θεωρεί ότι του οφείλετε, αλλά «ξεχνάει» να σας δώσει όσα αυτό σας οφείλει. Κι αν τύχει να του χρωστάτε και να σας χρωστά, τότε απαιτεί πρώτα να πληρώσετε εσείς και για τα «άλλα» έχει ο Θεός. Όσο για τις επιστροφές ΦΠΑ; Μοιάζει με ανέκδοτο. Εδώ κοτζάμ Κινέζος πρωθυπουργός ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα και συζήτησε τα 16 εκατομμύρια που τους οφείλουμε στο λιμάνι. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη κατάσταση. Μοιάζει με στάση πληρωμών, αλλά μας λένε ότι δεν είναι...
Σίγουρα όταν μας έλεγαν για άλλου τύπου σχέσεις μεταξύ πολίτη και κράτους δεν εννοούσαν αυτό. Αν χρωστάς 1.000 ευρώ στο δημόσιο, στέλνουν στο σπίτι σου τις ειδικές δυνάμεις για να σε συλλάβουν. Αν σου χρωστάνε, θα πρέπει να γίνεις βουδιστής, να κερδίσεις από την υπομονή του Βούδα και έπειτα να τους ζητήσεις και συγνώμη που σκέφτηκες ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρεις πίσω τα δικά σου λεφτά.
Δεν φτάνει που δεν πληρώνουν αυτά που χρωστάνε, αλλά ετοιμάζονται να δώσουνε και μερικά δισεκατομμύρια ευρώ για να στηρίξουν την απασχόληση. Φταίμε τώρα εμείς να πούμε την κακία μας; Δώστε πρώτα αυτά που χρωστάτε σε χιλιάδες επιχειρήσεις και έπειτα τους δίνετε και άλλα χρήματα. Αφήστε κατά μέρος τις γενναιοδωρίες με λεφτά που αποδεδειγμένα δεν τα έχετε. Στις δημοτικές εκλογές ξέρουμε όλοι ότι θα κερδίσει η... «αυτοδιοίκηση». Οπότε, μην «ξοδεύεστε».
Παλιότερα, όταν έφτανε στο σπίτι σας η επιστροφή φόρου, πηγαίνατε μετά από μερικές μέρες στην τράπεζα και την εισπράττατε. Τώρα έρχεται το εκκαθαριστικό και μέσα γράφει: «Για το επιστρεφόμενο ποσό θα λάβετε ειδοποίηση από τη Δ.Ο.Υ. σας». Κι αυτό, για μία επιστροφή της τάξης των 1.000 ευρώ. Συνέβη σε φίλο, για να του πει κάποιος τρίτος την ώρα που εκείνος διαμαρτυρότανε στην παρέα: «Να είσαι και χαρούμενος. Σκέφτεσαι να σου επέστρεφαν 1.200 ευρώ; Μέχρι και εισαγγελική έρευνα για το πόθεν έσχες είναι ικανοί να παραγγείλουν, αρκεί να μην πληρώσουν».
Αντί να βγουν αντρίκια και να πουν την αλήθεια, κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους. Ναι, αλλάξανε την σχέση πολίτη και κράτους μέσα σε λίγους μήνες. Μέχρι χτες το κράτος έμοιαζε με νταβατζή που ζητούσε μερτικό σε κάθε δραστηριότητα. Σήμερα το κράτος έχει γίνει ένας κοινός λήσταρχος...

http://kostasxan.blogspot.com

Απόπειρα εσχάτης προδοσίας στο Αιγαίο αποκαλύπτεται από ΤΑ ΝΕΑ - Κυριαρχία υπό διαπραγμάτευση!

Την ύπαρξη μυστικού ελληνοτουρκικού διαλόγου για τον επιχειρησιακό διαμοιρασμό στο Αιγαίο αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ με την δημοσιοποίηση του περιεχομένου ενός τηλεγραφήματος όπου εμφανίζεται η ελληνική πλευρά να παραιτείται από τις αναχαιτίσεις ...
"μακριά από τις ελληνικές ακτές" και "να αποφεύγει να εμπλέκεται σε αερομαχίες όταν τα τουρκικά μαχητικά παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μεταξύ 6 και 10 μιλίων".

Τα ελληνικά μαχητικά σταμάτησαν τις πτήσεις στο Αιγαίο, λένε οι Τούρκοι!

H τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα SABAH, στο πρωτοσέλιδο της με τίτλο « Διάλειμμα στις αερομαχίες στο Αιγαίο» ισχυρίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες δεν έχει γίνει καμία αερομαχία μεταξύ τουρκικών και ελληνικών μαχητικών πάνω στο Αιγαίο, λόγω της επίσκεψης του Ερντογάν στην Αθήνα.

Θεωρήθηκε κλινικά νεκρή - Ξύπνησε όμως 14 ώρες αργότερα

Η γυναίκα δεν μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο χάρις στην επιμονή των παιδιών της.

Η απίστευτη ιστορία, εκτυλίχθηκε σε νοσοκομείο του Μπορντό στη νοτιοδυτική Γαλλία.

ΚΥΜΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ
Βγάζουν πιστοποιητικά γεννήσεως για να τεκμηριώσουν ιθαγένεια
Οι υπάλληλοι των δήμων αρχικά ξαφνιάστηκαν αλλά μετά συνήλθαν

Την έκδοση πιστοποιητικών γεννήσεως αιτήθηκαν από τις διοικητικές υπηρεσίες του δήμου Αριδαίας στο νομό Πέλλας, περισσότεροι από 40 Σκοπιανοί, που το πρωί της Δευτέρας πέρασαν τα σύνορα από τον μεθοριακό σταθμό της Νίκης και....
βρέθηκαν στην περιοχή.

Ψηφίστε Σγουρό ... θα κάνει τα βοθρολύμματα πόσιμο νερό!

Κάνοντας τα βοθρολύμματα νερό, τα .... αδύνατα δυνατά δηλαδή, θα προσπαθήσει ο Γιάννης Σγουρός να αναστρέψει το σαρώτικο ρεύμα νίκης που διαφαίνεται για τον Δημαρά. Αυτό είπε πάνω κάτω στο χθεσινό δελτίο του MEGA. Πάλι καλά που δεν..........
είπε ότι είναι το χαμένο μυστικό φίλτρο για την οικονομία που μας έχει υποσχεθεί ο Αντώνης Σαμαράς!

Τρόμαξε χθες η Ολγίτσα στο δελτίο του Mega-Κυβερνητική τηλεόραση "Τι είναι αυτό το μπουκαλάκι?" ρωτάει τον Σγουρό, που ήδη είχε αρπαξει το μπουκάλι και το πηγαινοφερνε στον αέρα. Ακολουθήσε η εξήγηση ότι είναι από τα βοθρολύμματα που φτάνουν στη Μεταμόρφωση και με επεξεργασία δευτέρου βαθμού καθαρίζει τόσο πολύ και έτσι χύνεται στον Σαρωνικό. Επειδή όμως δεν συμβαίνει αυτό με όλα τα βοθρολύμματα της Αττικής, στόχος του υποψηφίου Περιφερειάρχη θα είναι αυτό ακριβώς.

Ακούγοντας αυτό η Ολγα συνεχισε : "Δε μου λέτε, καλά τα λέτε, καλά τα λέτε, λεφτά από που θα βρείτε?" ... το γνωστό της πλέον κατινίστικο ύφος που λίγο έχει σχέση με δημοσιογράφο. Οι γνωστές αοριστίες ακολούθησαν ως απάντηση.

http://antiitroktiko.blogspot.com

€150 - €400 εκατ. για να κάνουμε Καλά τους ΛΑΘΡΟμετανάστες ,ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ

€150 - €400 εκατ. το κόστος περίθαλψης λαθρομεταναστών !!!  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

Περισσότερα από 150 εκ. ευρώ κοστίζει, βάσει υπολογισμών του υπουργείου Υγείας, η δωρεάν περίθαλψη μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα μας. Όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας από το βήμα της Βουλής, το ποσό πιθανολογείται ότι αποτελεί ένα μέρος του ελλείμματος των 400 εκ. ευρώ, που έχει προκύψει και δεν μπορεί να ....
διαπιστωθεί από πού προέρχεται.

Ελλάδα, 21 Οκτωβρίου ,Δημοσιεύεται για πρώτη φορά στη «Γενική Εφημερίδα της Ελλάδος» το ποίημα του Διονυσίου Σολομού «Ύμνος εις την Ελευθερία»

1825: Δημοσιεύεται για πρώτη φορά στη «Γενική Εφημερίδα της Ελλάδος» το ποίημα του Διονυσίου Σολομού «Ύμνος εις την Ελευθερία», που μετά την απελευθέρωση θα γίνει ο Εθνικός Ύμνος της χώρας.

1907: Γεννιέται ο Νίκος Εγγονόπουλος, ζωγράφος και ποιητής, ο κυριότερος εκφραστής του σουρεαλισμού στη χώρα μας. [θαν. 31/10/1985]


1918: Πραγματοποιείται το πρώτο εργατικό συνέδριο στην Ελλάδα, στο φουαγιέ του «Βασιλικού Θεάτρου» στην Αθήνα, που θα οδηγήσει στην ίδρυση της ΓΣΕΕ. Η πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή απαρτίζεται από τους Α. Μπεναρόγια, Ε. Ευαγγέλου, Ηλ. Δελαζάνο, Ε. Μαχαίρα.


1931: Οι Κύπριοι εξεγείρονται κατά της βρετανικής αποικιοκρατίας και ζητούν την ένωση με την Ελλάδα. (Οκτωβριανή Εξέγερση)


  • Γεννησεις
1833: Άλφρεντ Μπέρνχαρντ Νόμπελ, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, που αθλοθέτησε τα ομώνυμα βραβεία. [θαν. 10/12/1896]
1907: Νίκος Εγγονόπουλος, ζωγράφος και ποιητής, ο κυριότερος εκφραστής του σουρεαλισμού στη χώρα μας. [θαν. 31/10/1985]
1917: Ντίζι Γκιλέσπι, αμερικανός τρομπετίστας της τζαζ, από τους δημιουργούς του επαναστατικού μουσικού ρυθμού της δεκαετίας του '50 «be-bοp». [θαν. 6/1/1993]

ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!!!

Αγαπητή Ελληνική εκδίκηση σχετικά με το δημοσίευμαΗ "επίσημη" εισαγωγή στο τζόγο από το Γυμνάσιο!

σας ενημερώνω οτι και στο βιβλίο της δευτέρας δημοτικού 'Μαθηματικά β' δημοτικού τετράδιο εργασιών'

έχει ενταχθεί το μπαρμπούτι ως μάθημα με χαρακτηριστική φράση: ο Νικόλας έφερε μιά ζαριά...
και 'Μαθηματικά β' δημοτικού α' τεύχος' έχει ενταχθεί η τράπουλα ως μάθημα
επισυνάπτω και τις σελίδες των βιβλίων.

Τ. Χ.
 
http://hellenicrevenge.blogspot.com

Eμπρηστικές κινήσεις και δηλώσεις των εξτρεμιστών μουσουλμάνων στη Θράκη

Μερικές ημέρες πριν την άφιξη του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα (αν δεν έρθει ο Μ.Νετανιάχου, βάσει του ... όρου (!) που έχει θέσει ο πρωθυπουργός της Τουρκίας) οι εξτρεμιστές της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκης έκαναν σήμερα την κίνησή τους:

Η πρόεδρος του συνδυασμού "Πρώτο βήμα προς την ισότητα", Σιμπέλ Μουσταφάογλου, πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πήγε στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και κατέθεσε επίσημα την αίτηση της.

Μετά την υποβολή της αίτησης στα εγκαίνια των εκλογικών γραφείων του συνδυασμού "Πρώτο βήμα προς την Ισότητα" που βρίσκεται απέναντι από την παράνομη "Ένωση Νεολαίας Κομοτηνής", (οι εξτρεμιστές την αποκαλούν "Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής") παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του εξτρεμιστικού πολιτικού σχηματισμού . Παραβρέθηκε ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ομιλία στήριξης.

Την εναρκτήρια ομιλία έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης και επίτιμος πρόεδρος του συνδυασμού, Σαμί Τοραμάν.

Ο Σαμί Τοραμάν στην ομιλία του είπε : "Αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως έχουν υποθηκεύσει τις ψήφους της μειονότητας και δεν υπολογίζουν τους θεσμούς της, φυσικά θα πάρουνε μαθήματα από αυτήν την κίνηση…Αυτός ο συνδυασμός είναι συνδυασμός του λαού. Με αυτήν την κίνηση ο λαός της μειονότητας θα βγάλει τον εαυτό του μπροστά. Εμείς χωρίς να κουραστούμε θα περιγράφουμε τις αδικίες και τις διακρίσεις που υπόκειται ο λαός. Θα θέσουμε τις διακρίσεις ανάμεσα στις γειτονιές και τα σχολεία.

Θα περιγράψουμε τις ενώσεις κηδεμόνων που δεν λειτουργούνε. Θα περιγράψουμε τα σχολεία χωρίς αίθουσες. Εμείς δεν ήρθαμε στην Δυτική Θράκη από το διάστημα. Όλα αυτά εδώ έμειναν παρακαταθήκη από τους προγόνους μας. Θα αναζητήσουμε δρόμους ανάπτυξης αυτής της περιοχής χωρίς διακρίσεις γλώσσας, θρησκείας και καταγωγής. Η πίστη της επιτυχίας είναι το ήμισυ. Αυτήν την πίστη την έχουμε".

O πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς προχώρησε και σε εμπρηστικές και εκφοβιστικές δηλώσεις κατά την ηγετών της νομοταγούς μειοντότητας που αποτελούν και την μεγάλη πλειοψηφία: "Οι λόγοι που γέννησαν αυτούς τους ανεξάρτητους συνδυασμούς σε Ξάνθη και Κομοτηνή, είναι οι χρόνιες αδικίες σε βάρος της μειονότητας μας και η διαφορά 50 χρόνων ανάμεσα στην πλειονότητα και την μειονότητα.
Σύμφωνα με τα κουτσομπολιά, αυτός ο συνδυασμός, πήγε λένε την μειονότητα μας 20 χρόνια πίσω. Και εμείς λέμε στους διοικούντες, εσείς αυτήν τη μειονότητα εδώ και πολλά χρόνια την πήγατε 50 χρόνια πίσω. Τώρα λογοδοτήστε για αυτό. Για αυτό ανησυχείτε. Τώρα είναι ο καιρός να δώσετε λογαριασμό. Και στους δύο συνδυασμούς, λέμε να βγούνε επωφελείς για την μειονότητα μας. Τώρα δεν είναι καιρός να σταματήσουμε, τώρα είναι καιρός να αποδείξουμε τον τουρκισμό".
Η πρόεδρος του συνδυασμού "Πρώτο βήμα για την Ισότητα" Σιμπέλ Μουσταφάογλου στην ομιλία της ανέφερε πως για πρώτη φορά μετέχει ανεξάρτητος συνδυασμός στην Κομοτηνή και πως ενώθηκαν για να δώσουν μιαν εικόνα ενότητας και ομοψυχίας.

Η Μουσταφάογλου συνέχισε λέγοντας : "Ο λόγος συμμετοχής μας στις εκλογές είναι ότι παρά τις υποσχέσεις για ισότητα, δεν την βιώνουμε και δεν τη βλέπουμε. Και όπως γίνεται αντιληπτό από το όνομα του συνδυασμού μας, εμείς προσπαθούμε να επαναφέρουμε αυτήν τη διαταραχθείσα ισορροπία. Από τώρα και μετά είναι καιρός για δουλειά. Το μήνυμα που θα δώσουμε στις 7 Νοεμβρίου πρέπει να φτάσει πολύ μακριά. Αυτός ο συνδυασμός είναι ο δικός σας συνδυασμός. Αυτός ο συνδυασμός είναι ο δικός μας συνδυασμός".

Είναι ο πρώτος καθαρά μειονοτικός πολιτικός σχηματισμός που σχηματίζεται στην Θράκη.
Στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί περιγράφεται πως το ΓΕΣ αποφάσισε να περιλάβει στον αμυντικό του σχεδιασμό και επιχειρήσεις κατά οπλισμένων εξτρεμιστικών μουσουλμανικών ομάδων...
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΤΟΥΡΚΑΛΑ" ΣΙΜΠΕΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ!
http://hellenicrevenge.blogspot.com

Γιατί κοστίζει 47.000 κάθε επεισόδιο του «Στη Υγειά μας»; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΕΡΤ!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ
Το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε για την τηλεοπτική περίοδο 2010-11 την παραγωγή 36 επεισοδίων, συμπεριλαμβανομένων και τριών εορταστικών (Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Πάσχα)
Η διοίκηση της ΕΡΤ, μετά από πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με το κόστος των νέων επεισοδίων της εκπομπής «Στην υγειά μας» ενημερώνει ότι το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε για την τηλεοπτική περίοδο 2010-11 την παραγωγή 36 επεισοδίων, συμπεριλαμβανομένων και τριών εορταστικών (Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Πάσχα). Το συνολικό κόστος έκαστου επεισοδίου ανέρχεται στο ποσό των 47.692 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) , ενώ τα τρία εορταστικά επεισόδια θα έχουν επιπλέον κόστος 2.850 ευρώ έκαστο.
Η ΕΡΤ τονίζει ότι τον Σεπτέμβριο του 2009, για την ίδια εκπομπή είχαν εγκριθεί 35 επεισόδια με κόστος 65.022 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) έκαστο, ενώ τα τρία εορταστικά επεισόδια κόστιζαν επιπλέον 6.000 ευρώ ανά εκπομπή.
H ΕΡΤ υποστηρίζει ότι «με δεδομένο ότι η εκπομπή ανταποκρίνεται πλήρως στις ποιοτικές και αισθητικές απαιτήσεις της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ παραλλήλως επιτυγχάνει υψηλή τηλεθέαση (την πρώτη μεταξύ των τακτικών εκπομπών της) και διαφημιστικά έσοδα κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια στο τρέχον δυσμενές περιβάλλον και πέτυχε, αφενός μεν να την διατηρήσει στο πρόγραμμά της, αφετέρου δε να μειώσει δραστικά το κόστος της κατά 765.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή σε ποσοστό 31%».


http://www.imerisia.gr

ΨΕΜΜΑΤΑ...ΨΕΜΜΑΤΑ....ΨΕΜΜΑΤΑ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

TO ΔΝΤ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ...

Ο κ. Αλταφάζ ανακοίνωσε ότι το αναθεωρημένο έλλειμμα δεν θα ανακοινωθεί τελικά στις 22 Οκτωβρίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά στις 15 Νοεμβρίου, μέτα δηλαδή τις εκλογές.
O κ. Αλταφάζ αναφέρει πως “τα στοιχεία από την Ελλάδα θα δημοσιευθούν έως τα μέσα Νοεμβρίου. Η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, βρίσκεται σε διαδικασία ποιοτικής εκτίμησης των στοιχείων του Δημοσίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Στατιστική Αρχή και του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Ελλάδας”.

Η κυβέρνηση τελικά όπως φαίνεται κατάφερε να μεταθέσει χρονικά την ανακοίνωση του αναθεωρημένου ελλείμματος, γεγονός που έγινε γνωστό, μία ημέρα μετά τις πληροφορίες από στέλεχος του οικονομικού επιτελείου που έκανε λόγο για έλλειμμα στο 16%, γεγονός που μπορεί να τινάξει στον αέρα το Μνημόνιο, καθώς ανοίγει μία μαύρη τρύπα 5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Μία ανακοίνωση ενός ελλείμματος στο 16% πριν τις εκλογές θεωρείται από την κυβέρνηση πως θα ήταν βαρίδι στην εκλογική αναμέτρηση, αλλά και πως θα αποκτούσε σημαία η Νέα Δημοκρατία που θα "στρίμωχνε" το κυβερνών κόμμα. 
eripatris

http://hellenicrevenge.blogspot.com

Ούτε ο αδελφός της την ψηφίζει!

Στα γενέθλια του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν από τους πρώτους που έστειλε ευχετήρια κάρτα με 93 καρδούλες.

Στη Ντόρα Μπακογιάννη όμως στέλνει τα... «συχαρίκια» του!

Να πείτε χαιρετίσματα σε κείνη δεν την ξεχνάω...;

«Πως θα φτιάξει κόμμα η Ντόρα Μπακογιάννη; Πως θα πείσει τους πολίτες να την ακολουθήσουν από τη στιγμή που και ο αδελφός της ο ίδιος δεν την ακολούθησε!» φέρεται να είπε σε πηγαδάκι δημοσιογράφων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Όσο για την περιφέρεια Αττικής; Ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε ρόλο “Λίτσας Πατέρα” προβλέπει: «Ο Γιάννης Σγουρός θα περάσει στο δεύτερο γύρο των Νομαρχιακών Εκλογών όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί πίσω από το Σγουρό υπάρχει ένα μεγάλο κόμμα που τον στηρίζει!» Τι εννοεί ο αστρολόγος; Τη δεξαμενή ψήφων του ΠΑΣΟΚ, που υποτίθεται θα τον πάνε στο δεύτερο γύρο.

Όλα αυτά όμως με μια προϋπόθεση: Να έχουμε ερμηνεύσει σωστά τον ποιητή. Βρε, για τις εκλογές λέμε, γιατί για την πρώην υπουργό Εξωτερικών σωστά τον ερμηνεύσαμε. Σ’ αυτή την περίπτωση κι εκείνος δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Κανένα, μα πιστέψτε μας, κανένα, όταν μιλάει για τη Ντόρα. 

http://www.zougla.gr

Απογοήτευση στην Αυστραλία για το θησαυρό του Αλή Πασά!

Απογοήτευση εκφράζουν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης από την παύση των εργασιών για την ανακάλυψη του θησαυρού του Αλή-Πασά στο χωριό Βασιλική...

Tο θέμα έχει προβληθεί σημαντικά στην Αυστραλία, δεδομένου ότι ο ομογενής Βαγγέλης Δήμας, που ξεκίνησε τις εκσκαφές, προέρχεται από την Αυστραλία. Στα δημοσιεύματα υπογραμμίζεται, πάντως, πως οι εργασίες θα συνεχιστούν από τον ομογενή, όταν αντληθεί το νερό στην κοιλότητα της εκσκαφής.

Ο Ελληνοαυστραλός που συνεχίζει να πιστεύει ακόμη ότι στην περιοχή και στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ο θησαυρός, θα επιστρέψει ύστερα από λίγο καιρό για να συνεχίσει τις έρευνες. Πάντως, η τρύπα που έβγαλε νερό αντί του θησαυρού σφραγίστηκε και στο μέλλον μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρδευτικές ανάγκες της περιοχής.

Η γεώτρηση βρισκόταν στα 35 - 38 μέτρα όταν άρχισε να βγαίνει μεγάλη ποσότητα νερού. Οι υπεύθυνοι των μηχανημάτων τόνισαν πως το νερό ήταν πάρα πολύ και ήταν σχεδόν αδύνατον η μικροκάμερα να βεβαιώσει την ύπαρξη του θησαυρού.

http://www.youtube.com/watch?v=dh1fmWYZApg&feature=player_embedded

http://www.newsit.gr

Θα συνεχίσουμε να είμαστε Έθνος ανάδελφον; Πότε θα πάψουμε να εθελοτυφλούμε;

Όταν ξέσπασε ο 2ος Παγκόσμιος πόλεμος, η τότε Σοβιετική Ένωση είχε αρχίσει και ενοχλούσε τα "ρουθουνάκια" της Τάξης Πραγμάτων που εκείνη την εποχή κρατούσε τα ηνία του κόσμου.
Και τότε υπήρχαν οικονομικά παγκόσμια προβλήματα.

Ξέσπασμα του κραχ του 1929 και της Μεγάλης Ύφεσης της δεκαετίας του 1930 έως και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η ανθρωπότητα γνώρισε μία περίοδο πολύ μεγάλης νομισματικής αστάθειας με ανταγωνιστικές υποτιμήσεις νομισμάτων που οδηγούσε σε υπέρ-πληθωριστικές τάσεις με φυσικό επακόλουθο τη διαταραχή της νομισματικής σταθερότητας και των εμπορικών συναλλαγών.

Τότε, ως εκ θαύματος, βρέθηκε ο Χίτλερ ο οποίος έκανε τα όσα έκανε, για τα οποία όμως ακόμα δεν υπάρχει μία σαφής απάντηση. Γιατί έκανε τα όσα μύρια του καταλογίζουν, ποιος τον χρηματοδότησε, πως μπόρεσε οικονομικά να εκτελέσει το μεγαλεπήβολο και εγκληματικό σχέδιό του αφού η τότε Γερμανία οικονομικά ήταν προβληματικό κράτος; Γιατί εγκλημάτησε εναντίον απλών ανθρώπων απλά επειδή ήταν Εβραίοι; μήπως έπρεπε να ανακαλυφθεί η σπίθα, ο λόγος που θα επέτρεπε να εμπλακεί στον πόλεμο ολόκληρος ο πλανήτης;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...