Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Στόχος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου η απαξίωση των αποστράτων και των εν ενεργεία αξιωματικών του Στρατού!


Μέσα στη δίνη των περικοπών στους μισθούς και της γενικής οικονομικής δυσπραγίας έρχεται ο κ. Παπακωνσταντίνου -και οι όμοιοί του- να αρνηθεί την καταβολή του μερίσματος του ΜΤΣ του Δ τριμήνου στους απόστρατους αξιωματικούς.

Μπορεί οι καιροί που περνάμε... να είναι δύσκολοι -ακόμη και τραγικοί- για πολλές οικογένειες που βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται. Όμως η σκληρότητα και η εμπάθεια που δείχνει η πολιτεία απέναντι στους απόστρατους-αλλά και τους εν ενεργεία-αξιωματικούς και τις οικογένειές τους είναι πρωτοφανής και ξεπερνάει κάθε όριο αφού τους στερεί αυτό για το οποίο πλήρωναν κατά τη διάρκεια όλης της καριέρας τους. Μιας καριέρας η οποία ας σημειωθεί δε στήθηκε πάνω σε κόκκινα χαλιά, ούτε σε δρύινα γραφεία, αλλά στη σκληρότητα των στρατοπέδων και της καθημερινής αφοσίωσης στο καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα.

Βέβαια σε μια εποχή όπου όλα –εκτός από τη ρεμούλα και την αρπαχτή- είναι απαξιωμένα, μπορεί να ακούγονται λίγο ντεμοντέ όλα αυτά περί καθήκοντος και πατρίδας. Όμως για αυτή την ιδιαίτερη ομάδα εργαζόμενων αυτά είναι οι αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται η επαγγελματική αλλά και η προσωπική και η οικογενειακή τους ζωή. Και ο βασικότερος λόγος που οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ούτε συνδικαλιστική εκπροσώπηση, ούτε και το δικαίωμα της απεργίας είναι γιατί ακριβώς αυτό το καθήκον απέναντι στη χώρα τους είναι ιερό και απαραβίαστο και υπεράνω κάθε προσωπικού και επαγγελματικού δικαιώματος.

Άνθρωποι που έχουν ζήσει τη ζωή τους με την αναμονή της μετάθεσης κάθε ένα, δύο ή τρία χρόνια, μακριά από τις οικογένειές τους και τους δικούς τους ανθρώπους, με τα παιδιά τους να αλλάζουν τόπο και σχολικό περιβάλλον κάθε τόσο, που ως νεοφερμένοι στον κάθε τόπο καταβάλλουν το υψηλότερο των ενοικίων σε κάθε καινούρια τους μετακίνηση για να διασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές σπιτικό -κι αυτό όχι πάντα- που συχνότατα υπηρετούν αργίες και γιορτινές μέρες χωρίς να δικαιούνται την προσαύξηση που παίρνουν οι άλλοι εργαζόμενοι. Και πάντα οι ανάγκες της υπηρεσίας να προηγούνται κάθε άλλης ανάγκης. Και πάντα οι επαγγελματικές ευθύνες να αποτελούν την αρχή και το τέλος κάθε μίας ημέρας και νύχτας υπηρεσίας. 

Ας αφήσει λοιπόν ο κ. Παπακωνσταντίνου αυτά που ξέρει κι ας δώσει στους στρατιωτικούς ό,τι επάξια έχουν κερδίσει και έχουν πληρώσει από την τσέπη τους όλα τα προηγούμενα χρόνια. Κι ας μην ξεχνάει ότι οι έρευνες δείχνουν ότι ανάμεσα σε πολλούς θεσμούς ο ελληνικός λαός κατατάσσει τον στρατό πολύ ψηλά στην εμπιστοσύνη του –κι ας μην αρέσει αυτό σε κάποιους- σε σχέση με άλλους θεσμούς όπως για παράδειγμα αυτού της πολιτικής στον οποίο δεν έχει καμία απολύτως εκτίμηση…http://staratalogia.blogspot.com

ΥΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΥ Η «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ», ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ 100 - 300 ΕΥΡΩ.!

ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ" ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΑΥΤΟ....

«ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΕΣ» ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ «ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.!

Στο έσχατο σημείο, κάτω από το κράτος πανικού βρίσκεται η Κυβέρνηση του G.A.P.

Μετά τα «Αντιμνημονιακά» μηνύματα που καταφθάνουν στο Μαξίμου και την επερχόμενη εκλογική συντριβή, ο Πρωθυπουργός... απεφάσισε να χρησιμοποιήσει όλα τα «φιλικά» του Μ.Μ.Ε. και σε... Πανελλήνια μετάδοση να εξαγγείλει στο «πόπολο», μέτρα βοήθειας σε χαμηλοσυνταξιούχους, πού αντιστοιχούν σε εφ' άπαξ βοήθημα από 100 - 300 ευρώ.!!!

Η ΉτταΗ Ήττα που θα υποστεί η κυβέρνηση στις εκλογές θα είναι μια ήττα άνευ προηγουμένου για κυβέρνηση μόλις ενός χρόνου, δυστυχώς έσπειρε ανέμους και θα θερίσει θύελλες.

Οι Έλληνες είναι ηλίθιοι, και το ξέρουν, νευριάζουν όμως... αν τους φερθείς σαν να είναι και μαλάκες που προσπαθούν σκληρά να μην είναι, και αυτό έκανε η κυβέρνηση και για την κυριολεξία ο Παπανδρέου.

Θεώρησε ότι ένας ολόκληρος λαός, που μέσα του έχει τίμιους εκτός από τους κλέφτες, εργαζομένους εκτός από τους τεμπέληδες, νόμιμους εκτός από τους παράνομους, αυτός ο λαός ολόκληρος πρέπει να αντιμετωπισθεί σαν ένα διεφθαρμένο σώμα.

ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Αστυνομικός αποτάχθηκε γιατί αρνήθηκε να παραλάβει την «Κάρτα του πολίτη»Αστυνομικός με 19 χρόνια προϋπηρεσία, με συνέπεια στα καθήκοντά του και πίστη στην υπηρεσία του με λευκό μητρώο, αποτάχθηκε απο την υπηρεσία του κατ’όπιν απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής.Στην επιτροπή αυτή συμμετέχουν 5 αστυνομικοί εκ των οποίων 4 υψηλόβαθμοι.Στην απολογία του σε αυτή την επιτροπή ισχυρίστηκε οτι δεν παραλαμβάνει την «κάρτα του πολίτη» για καθαρά θρησκευτικούς λόγους.

Βράζει ο Άγιος Παντελεήμονας - Γιαούρτια στον Αλαβάνο

                             Έ fage και ο Κούρκουλας μεζέ..Πάνω από τους κρανιοφόρους

- Ο Αλέκος Αλαβάνος κατήγγειλε ότι η αστυνομία άφησε ελεύθερο το έδαφος να αναπτυχθεί η βία
- Το συμβάν έγινε σε περιοδεία του στον Άγιο Παντελεήμονα
Με γιαούρτια, αυγά, ντομάτες και λοιπά ζαρζαβατικά υποδέχτηκαν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Αλέκο Αλαβάνο όπως και πριν από λίγες μέρες το Σοφιανό του Κ.Κ.Ε.
Αυτή είναι η απάντηση των Ελλήνων στο θράσος που επιδεικνύουν οι προοδευτικάριοι που αφού πρώτα τους βρίζουν μετά έρχονται και ζητάνε ψηφαλάκια.


Επίθεση με  γιαούρτια απο κατοίκους στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα δέχτηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης,με την "Ελεύθερη Αττική" Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος πραγματοποιεί αυτή την ώρα περιοδεία στις πλατείες Βικτωρίας, Αγίου Παντελεήμονα και Αμερικής.

Ο Αλέκος Αλαβάνος κατήγγειλε ότι η αστυνομία άφησε ελεύθερο το έδαφος να αναπτυχθεί η βία και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια η παρουσία της στην Πλατεία είχε το ρόλο της συγκάλυψης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ότι "η "Ελεύθερη Αττική" δεν αναγνωρίζει κανένα άβατο,ούτε στον Άγιο Παντελεήμονα, ούτε πουθενά αλλού".

Η Κίνηση "Απελάστε το ρατσισμό" κατήγγειλε ότι μιά νεαρή κοπελα - μέλος της Κίνησης, χτυπήθηκε από ληγμένο γιαούρτι με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια της.

Ερώτηση..Ποιους πήγε να δει εκεί ο Αλαβάνος?
Αφού οι Αφγανοί και λοιποί ταλιμπανοσιλαμιστές δεν ψηφίζουν..


ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙ...

Με γιαούρτια, αυγά, ντομάτες και λοιπά ζαρζαβατικά υποδέχτηκαν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα τον υποψήφιο περιφεριάρχη Αττικής Αλέκο Αλαβάνο και τη κουστοδία του όπως και πριν από λίγες μέρες το Σοφιανό του Κ.Κ.Ε.

Αυτή είναι η απάντηση των Ελλήνων στο θράσσος που επιδεικνείουν οι προοδευτικάριοι που αφού πρώτα τους βρίζουν μετά έρχονται και ζητάνε ψηφαλάκια.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ..

Σύνελήφθησαν 7 Αλγερινοί για σύσταση εγληματικής οργάνωσης..που χτυπούσε πεζούς και αυτοκίνητα.

Άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης στον Κολωνό επτά Αλγερινούς για «Εγκληματική οργάνωση».

Οι δράστες μαζί και με άλλους ομοεθνείς συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα στη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Διέπρατταν ληστείες σε βάρος πεζών, από τα οποία αφαιρούσαν τσάντες, πορτοφόλια και χρυσές αλυσίδες λαιμού, ενώ έκαναν και διαρρήξεις - κλοπές σε αυτοκίνητα.

Στην συνέχεια τα κλοπιμαία τα πουλούσαν στην πλατεία Ομονοίας και στο Μοναστηράκι, ενώ ότι περίσσευε τα κρατούσαν στα σπίτια τους στον Κολωνό.

Από την μέχρι τώρα έρευνα οι δράστες κατά το τελευταίο δίμηνο έχουν διαπράξει συνολικά σαράντα οκτώ ληστείες σε βάρος πεζών ατόμων και πενήντα επτά διαρρήξεις - κλοπές από αυτοκίνητα.

Σε έρευνα που έγινε σε δύο σπίτια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος από κοσμήματα, τσάντες, ρολόγια χειρός, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.
Τα κλοπιμαία θα παραμείνουν στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα για να επιδειχθούν και αποδοθούν στα θύματα.

Τσεκουρώματα μεταξύ Αλβανών και Τσιγγάνων στον Πύργο!..Αιματηρό επεισόδιο με τρεις τραυματίες

Στα χέρια πιάστηκαν Αλβανοί και τσιγγάνοι στην περιοχή μεταξύ των Βυτινεϊκων και των Λαστεϊκων στον Πύργο, λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της Παρασκευής. Ο καβγάς κατέληξε σε αιματηρό επεισόδιο με τρεις τραυματίες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Στην συγκεκριμένη περιοχή, όπου υπάρχει καταυλισμός τσιγγάνων, παρόμοια περιστατικά δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Τελευταία ένας νεαρός τσιγγάνος, που πρόσφατα αποφυλακίστηκε, επέστρεψε στο «σπίτι» του. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει πολλάκις την Αστυνομία με κλοπές και διαρρήξεις που είχε διαπράξει και που ήταν η αιτία και της τελευταίας επίσκεψής του στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τσιγγάνος ήταν μεθυσμένος, όταν πέρασε έξω από το σπίτι δύο Αλβανών και πάνω στο μεθύσι του, έριξε και δύο ντουφεκιές. Αυτοί εκνευρίστηκαν, προφανώς γιατί τα καμώματα των κατοίκων του καταυλισμού δεν ήταν και λίγα και χάραξαν πορεία προς τα εκεί. Όταν έφτασαν βρήκαν μπροστά τους τον συγκεκριμένο τσιγγάνο και σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εξ αυτών τον χτύπησε με ένα τσεκούρι στο κεφάλι.

Όμως αυτός στάθηκε τυχερός γιατί τον πήρε «ξώφαλτσα» και άτυχοι οι Αλβανοί γιατί, στα επόμενα δευτερόλεπτα, όλος ο καταυλισμός τους χτύπησε με κάθε τρόπο, «ανοίγοντας» και το κεφάλι ενός εκ των δύο. Γείτονες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό κάλεσαν την Αστυνομία, που κινητοποιήθηκε με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και την Ασφάλεια. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί δεν βρήκαν κανένα από τους εμπλεκόμενους. Πολύ αργότερα εμφανίστηκε ο τσιγγάνος, στο δρόμο προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, αιμόφυρτος και… μεθυσμένος.

Μόλις τον είδαν οι αστυνομικοί τον πήραν μαζί τους για να δουν τι είχε συμβεί και για να τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Αφού του έγιναν τα απαραίτητα ράμματα στο τραύμα του, επέστρεψε στο Τμήμα για τα περαιτέρω. Παράλληλα από άλλη ομάδα αστυνομικών συνελήφθησαν και οι δύο Αλβανοί που οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, όπου έως αυτή την ώρα λαμβάνονται καταθέσεις για το περιστατικό.

Π/Θ

Πολιτικά κόλπα του Αλαβάνου για να ανεβάσει τα καταρακωμένα ποσοστά του..Θυμήθηκε μέχρι και τον νόμο 4000

Με τα ποσοστά του να αγγίζουν θερμοκρασίες βορείων χωρών. Ο Αλαβάνος και το επιτελείο του αποφάσισε να κάνει πασαρέλα στον Άγιο Παντελεήμονα γνωρίζοντας πως αυτή η κίνηση του θα γνωρίσει την αντίδραση των κατοίκων που έχουν επανηλλειμένως χαρακτηριστεί από τον ίδιον και τους ομοίους του ως συμμορίες!
Και δεν φτάνει αυτό, αφού έκαναν ότι μπορούσαν να δημιουργηθεί επεισόδιο στην περιοχή, αφού πήγαν εκεί με μια ομάδα με κράνη(είναι ξεκάθαρο από τις εικόνες που δείχνουν τα κανάλια).....στο τέλος ξεκίνησε και περατζάδα στα κανάλια για να κλαψουρίζει πως τους επιτεθήκανε με γιαούρτια! ποιός;;;; αυτό που όταν γινόταν δολοφονικές επιθέσεις από ακροαριστερούς μιλούσε για παιδάκια που βράζει το αίμα τους. Αυτός που όταν στην θέση του έτρωγαν γιαούρτια άλλοι πολιτικοί μιλούσε για λαό που πρέπει να αντιδράσει!
Τώρα όμως τα πράγματα αλλάξανε...και τα γιαούρτια τα τρώει ο ίδιος...και απο ότι φαίνεται αυτά ήταν απλώς τα πρώτα!
Αλέκο και λοιποί ψευτοαριστεροί...γιατί δεν αξίζει να λέγεστε ούτε αριστεροί...είστε ειδική ομάδα...είστε οι ψευτοαριστεροί!
πάρτε το χαμπάρι...ο κόσμος σας έχει καταλάβει και τα πολιτικά τερτίπια με κολπάκια ψηφοθηρικά και στημένα επεισόδια γινόταν αποδεκτά....last year...

http://www.greekalert.com

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΥ!


Τα γιούρτια ήταν ζωντανά και με όλα τα λιπαρά τους. Μετά από το γιαούρτωμα, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι λαθρομετανάστες έτρεξαν στον Αλαβάνο και τον έγλειψαν για να κόψουν λίγο την πείνα τους!

Αλλά μετά το γλείψιμο, ο Αλαβάνος δεν τους πήρε μαζί του στην Πεντέλη φεύγοντας από τον Άγιο Παντελεήμονα να τους ταΐσει καλύτερα...


ΑΙΣΧΟΣ! 
 
ygro-pyr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...