Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Στον "πολιτισμό" του Ισλάμ. Γαμπρός ετών πέντε και νύφη τριών.!

Πατήστε για μεγέθυνση
Δυο οικογένειες στη Συρία, τηρώντας την παράδοση, αρραβώνιασαν τα παιδιά τους ηλικίας πέντε και τριών ετών.
Ο Χαλίντ και η Χαλά θα παντρευτούν μόλις ο γαμπρός γίνει ...δεκαπέντε (!) ετών.
Η περίπτωση τους δεν είναι η μοναδική. Σε πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής, ακόμα και στην ...κοσμική Τουρκία, οι οικογένειες αρραβωνιάζουν τα παιδιά τους από μικρή ηλικία και τα παντρεύουν μόλις ενηλικιωθούν.
Τα παιδιά υποχρεώνονται να ζήσουν με τον ή την σύντροφο που επέλεξαν γι’ αυτά οι γονείς τους. Ο έρωτας σίγουρα είναι άγνωστη λέξη για τους λιλιπούτειους "νεόνυμφους" και ο γάμος καταναγκαστικά έργα ή ισόβια κάθειρξη.
elzoni

Απύθμενο θράσος και... διακαναλική συνέντευξη!

papandreou_montazΚαι έχουν το θράσος στο ΠΑΣΟΚ να διοργανώνουν διακαναλικές συνεντεύξεις Τύπου, εκβιάζοντας πολιτικά τους Έλληνες πολίτες! Ο λόγος για την εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την κυβέρνηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της υποταγής στα διεθνή κερδοσκοπικά συμφέροντα, που διαλύει στην κυριολεξία την κοινωνία μας, ρημάζοντας τον τόπο.

Είχε προβλέψει την προσφυγή στο ΔΝΤ πριν 30 χρόνια!

ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΙΣ ΤΟΥ ΣΠ. ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1980
markezinisΠοιος ήταν αυτός, που πρώτος διέβλεψε και προειδοποίησε ότι η χώρα με την αλόγιστον οικονομικήν πολιτικήν, βαδίζει ολοταχώς προς πτώχευσιν; Κανείς δεν θυμάται, ότι ο αείμνηστος Σπύρος Μαρκεζίνης, από τον Φεβρουάριον του 1980, σε δημόσια ομιλία του, επεσήμανε αυτόν τον κίνδυνον!

Είχαν νομιμοποιήσει χιλιάδες λαθρομετανάστες

Χρυσές δουλειές έκανε το κύκλωμα. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 3.000 πλαστά έγγραφα έτοιμα για όποιον ήθελε να γίνει νόμιμος στην Ελλάδα

Ο Παπανδρέου βούλιαξε την τηλεθέαση!

- 'Ενα εκατομμύριο τηλεθεατές λιγότεροι σε σχέση με την περασμένη Δευτέρα
- Μεγάλη η πτώση στο 10-11
- 'Ενα σκηνικό πρόχειρα στημένο, οι ατέλειες πολλές, οι πρωταγωνιστές αμήχανοι
- Τι δεν ρώτησαν οι δημοσιογράφοι

Πήγαν να κάψουν το Σωματείο Μουσουλμάνων Κρήτης.ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ...

Αυτό τουλάχιστον κατήγγειλε στην Αστυνομία, ένας 37χρονος από τη Συρία.

Είπε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες, άγνωστοι δράστες εκτόξευσαν πέτρα στην οποία είχαν τυλίξει με μονωτική ταινία δύο αναμμένες φωτοβολίδες, με σκοπό να προκαλέσουν φθορές, στο κτίριο που στεγάζεται το Σωματείο Μουσουλμάνων Κρήτης, χωρίς όμως να επιτύχουν το σκοπό τους.
 
Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων...
 
 
http://www.newsit.gr

Πριν το δώσεις το ΄χεις πάρει

http://satira-epikerotitas.blogspot.com

Δεν μπορώ να κρατηθώ

Κάπως έτσι θα ήταν στα γεράματα ο Πινόκιο…Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Τον είδα και τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Θυμήθηκα την Κατερίνα Χέλμη στα «Κόκκινα φανάρια», που φώναζε «θα φαρμακωθώ» ! Μόνο αυτό δεν μας είπε. Άμα δεν φοβηθούμε, τουλάχιστον μπας και τον λυπηθούμε. Τον έβλεπα και σκεφτόμουν ότι κάπως έτσι θα ήταν στα γεράματα ο Πινόκιο.

Παπανδρέου ή Τανκς

Από τον Μυστήριο
Με μεγάλη προσπάθεια ομολογουμένως, έπεισα τον εαυτό μου ότι πρέπει να παρακολουθήσω την χθεσινή συνέντευξη του κ. Παπανδρέου.
 Με ισχυρή επιχειρηματολογία με έπεισα ότι πρέπει να ακούσω τι έχει να μας πει και να μας προτείνει ο Πρωθυπουργός της χώρας σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα με ευθύνες και του ίδιου.
Οφείλω όμως να παραδεχθώ ότι δεν κατέστη δυνατό να δω όλη τη συνέντευξη. Μου ήταν πραγματικά αδύνατο. Εν τέλει άντεξα γύρω στις μία ώρα και κάτι…
Εχθές, εκτός από τους δύο καθεστωτικούς δημοσιογράφους, γνωστούς και μη εξαιρετέους, οι υπόλοιποι είναι αλήθεια ότι προσπάθησαν να φέρουν εις πέρας το δημοσιογραφικό τους έργο. Και λέω, προσπάθησαν, καθώς άλλα ρωτούσαν τον κ. Παπανδρέου, αλλά εκείνος απαντούσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ειλικρινά, δεν ενθυμούμαι ούτε μία φορά που ο Πρωθυπουργός μας να απάντησε σε εκείνο που ακριβώς τον ρώτησαν. Κοινώς, «Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα…».
Εννοείται ότι εχθές δεν κατέστην σοφότερος. Όχι, πως είχα καμία σχετική προσδοκία.
Εκείνο όμως τελικά που κατάλαβα είναι ότι αν δεν ψηφίσουμε όλοι μαζικά τους κ. Κομίνη, Μπουτάρη, Μίχα και κυρίως τον κ. Σγουρό, η χώρα μετά βεβαιότητας θα χρεοκοπήσει. Η Τρόικα πανικόβλητη από τη μη εκλογή των ανωτέρω, λες και τους γνωρίζει προσωπικά, θα σπεύσει να σταματήσει το περαιτέρω δανεισμό μας. Είναι προφανές ότι αν εκλεγεί ο Δημαράς ή ο Κικίλιας (λέμε τώρα…) το ΔΝΤ δεν θα αντέξει το σοκ…
Οπότε, ο κ. Παπανδρέου ούτε λίγο ούτε πολύ απειλεί ή ακόμη χειρότερα εκβιάζει πολιτικά το εκλογικό σώμα ότι αν δεν δικαιωθούν εκλογικά οι υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ, τότε δεν θα εκταμιευθούν οι επόμενες δόσεις του Ταμείου με αποτέλεσμα να χρεοκοπήσει η χώρα.
Συνδέει τις αυτοδιοικητικές εκλογές με πιθανή χρεοκοπία.
Δεν εκβιάζει για πρόωρες εκλογές, όπως προσπαθούν να πείσουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, αλλά ασκώντας ψυχολογική πίεση στην κοινωνία, θέτει ψυχρά και εκβιαστικά το δίλημμα:
«Ή με στηρίζετε ψηφίζοντας τις επιλογές μου ή χρεοκοπείτε».
Ο κ. Παπανδρέου επενδύει πολιτικά στον φόβο της κοινωνίας ότι θα πτωχεύσει η Ελλάδα με έναν τρόπο πολιτικά απαράδεκτο. Τρομάζει τον κόσμο για να τον εξαναγκάσει να ψηφίσει τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που τον καθιστά έκθετο. Τρομοκρατεί την κοινή γνώμη ότι θα προκαλέσει εκλογές, τη στιγμή που άπαντες – ακόμη και η ΝΔ – φρονούν ότι το ζητούμενο είναι η πολιτική ηρεμία. Εκβιάζει με εκλογές, έχοντας συμπληρώσει ένα μόνο έτος κυβερνητικής θητείας και κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσεως μεταπολεμικά, παίζοντας με το υποσυνείδητό μας ότι θα πτωχύνουμε έτι περισσότερο.
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουμε θεατές μίας άνευ προηγουμένου ψυχολογικής επιχείρησης, την οποία θα εκτελέσουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, με σκοπό να μας "πείσουν για το καλό μας" περί της ορθότητας των λεγόμενων του κ. Παπανδρέου, καθώς και για την αναγκαιότητα να στηρίξουμε τις κυβερνητικές εκλογές με το μπαμπούλα της χρεοκοπίας.
Σε αυτό το εκβιαστικό δίλημμα είναι στο χέρι μας πια να του απαντήσουμε αναλόγως.

Κυριακή κοντή γιορτή, γαρ.
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ

http://ed-mysterious.blogspot.com/2010/10/blog-post_7192.html

ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Ν - ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΜΚΑ - ΤΖΕΦΡΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΑΞΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ;

ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Παπανδρέου εκβιάζει. Μόνο γι’ αυτό έκανε τη συνέντευξη. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ! σε λίγες γραμμές θα διαβάστε την αλήθεια.


Θα διαβάστε και θα δείτε 1 εκατομμύριο αναλύσεις για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού. Έχουμε το θράσος να ισχυριστούμε ότι παρουσιάζουμε μια από τις πλέον ορθές. Εσείς θα κρίνετε, τα σχόλια είναι ανοικτά για πάσης φύσεως κριτική. Παλιά λέγανε : η ταν η επι τας , μολών λαβε, Καραμανλής ή Τανκς κλπ … Η κατάπτωση ; ΠασοκοΚαλικρατούμενοι ή το χάος, Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα; Είναι εμφανής ο εκπεσμός των αξιών :

Πάτρα: Στα χέρια της αστυνομίας 41χρονος για εμπορία ανθρώπων

Τους κρατούσε δια της βίας στο σπίτι του και τους άρπαζε το μισθό

'Ενας 41χρονος Ρουμάνος συνελήφθη από την Ασφάλεια Πατρών για εμπορία ανθρώπων καθώς επί 5 χρόνια εκμεταλλεύονταν αλλοδαπούς παρακρατώντας το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα που έβγαζαν από την εργασία τους, ενώ τους κρατούσε στο σπίτι του διά της βίας.

Ο κ.Παπανδρέου εκτός από Πρωθυπουργός είναι : Εθνοσωτήρας, Ποδηλάτης, Κολυμβητής, Κωπηλάτης Διατροφολόγος, Τερματοφύλακας και Μονομάχος. Λετε να είναι και ο Ζορρό ;


Πριν εξετάσουμε σοβαρά μια παιδική Προπαγάνδα : Ο Κασίγιας είναι τυχερός που δεν πήρε τη θέση του στη Ρεάλ : «… πόσα πέναλτι αναγκαστήκαμε να αποκρούσουμε για να σώσουμε την Ελλάδα». Ο Μονομάχος ; «Αλλά ήταν και είναι ασπίδα και με αυτήν έχουμε κερδίσει την πρώτη μάχη.» Αν τώρα ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την ανόητη αυτή προπαγάνδα η Ελλάδα είναι «χαμένη από χέρι» !

Σοβαρότερα τώρα, ας εξετάσουμε μια παιδική Προπαγάνδα :

Οι 10 .... ερωτήσεις !


Θα ήθελα να κάνω 10  ερωτήσεις σε όλους τους πολιτικούς. Μπορει όποιος θέλει να απαντήσει…
1) Προέρχεσαι από πολιτική οικογένεια? (καποιος συγγενης σου πρωτου βαθμού ήταν βουλευτής?)
2) Ποιο ήταν το προηγούμενο επάγγελμα σου?
3) Ήσουν ευχαριστημένος από την αμοιβή σου σαν ελεύθερος επαγγελματίας? Και πόσα χρόνια εξάσκησες το επάγγελμά σου?
4) Τα σημερινά σου έσοδα σαν πολιτικός είναι μεγαλύτερα από πρίν?
5) Αν δεν είναι γιατι άφησες την δουλεία σου?
6) Σου έκανε καλό η κακό στα οικονομικά σου η ενασχολησή σου με την πολιτική?
7)Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω θα ξαναγινόσουνα πολιτικός? Και γιατί?
8) Πόσα χρηματα πιστεύεις ότι χρειάζεται μια τετραμελής οικογένεια για να ζήσει τον μήνα αξιοπρεπώς?
9) Πιστεύεις ότι πρέπει σημερα να υπαρχει έστω και ένας Ελληνας που να τρώει από συσσίτιο της Εκκλησίας?
10) Αν είχαμε αποφύγει ή δεν δεχτεί το μνημόνιο σε ποια κατάσταση θα ήταν σήμερα η Ελλάδα? (στο φύλαγα τελευταίο…)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Η ΑΝΕΧΕΙΑ,ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ...!

Την ώρα που οι αναξιοπαθούντες πληθαίνουν,και οι άστεγοι έχουν κατακλύσει κάθε γωνιά πολυσύχναστων σημείων σε κάθε πόλη της χώρας,την ώρα που ο χαμηλόμισθος και συνταξιούχος ανεβαίνει τον ΄΄γολγοθά΄΄ του, την ώρα που χιλιάδες νέοι είναι χωρίς δουλειά με ότι αυτο συνεπάγεται...
και ολοι καλούμαστε να περιορίσουμε ακόμη και τα βασικά αγαθά για να σωθεί...η ελληνική οικονομία,οι κυβερνώντες μας ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Και σε έκταση που ανήκει στο ελληνικο δημόσιο.Aυτα μόνο στην Ελλάδα γίνονται!

http://www.agioritikovima.gr

Οι Αλβανοί συμπεριφέρονται σαν στρατός κατοχής στην Σαντορίνη...!


Εξοργισμένοι οι κάτοικοι του νησιού ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!Οι κάτοικοι της πανέμορφης Σαντορίνης έχουν την εντύπωση ότι ζουν στο νησί τους υπό αλβανική κατοχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες των ντόπιων, τους τελευταίους μήνες η εγκληματικότητα και οι βιαιοπραγίες των Αλβανών μεταναστών, ακόμη και εναντίον μικρών παιδιών, τείνουν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Συγκεκριμένα, όπως καταθέτουν σε επερώτησή τους βουλευτές του ΛΑΟΣ, στο χωριό Εμποριό, Αλβανοί ενήλικοι ξυλοκόπησαν ανήλικα παιδιά χρησιμοποιώντας καδρόνια και σωλήνες. Δύο αγοράκια μεταφέρθηκαν μετά το συμβάν στο Κέντρο Υγείας, ενώ ένας από τους Αλβανούς έβγαλε και μαχαίρι για να τους επιτεθεί. Το φοβερό είναι ότι οι Σαντορινιοί έχουν δώσει δουλειά σε πάνω από 3.000 Αλβανούς μετανάστες, οι οποίοι μαζί με τα παιδιά και τις οικογένειές τους φτάνουν τα 5000 άτομα.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η Αστυνομία φοβάται να παρέμβει κι αφήνει τους Αλβανούς κακοποιούς να κάνουν ό,τι θέλουν στο νησί. Πληροφορίες λένε ότι μια ομάδα Αλβανών έσφαξε Πακιστανό στη Σαντορίνη γιατί προσφέρθηκε να δουλέψει με χαμηλότερο μεροκάματο.
Απίστευτες καταγγελίες από ανθρώπους που βλέπουν το νησί τους να χάνεται από μία ομάδα βίαιων και τραμπούκων που προσπαθεί να λεηλατήσει περιουσίες, συνειδήσεις και ανθρώπους. Μήπως πρέπει να παρέμβει δυναμικά η Αστυνομία και να βάλει μια τάξη στο πανέμορφο νησί της Ελλάδας, πριν οι κάτοικοι πραγματοποιήσουν την απειλή τους και πάρουν το νόμο στα χέρια τους;


Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com

Βιομηχανία παραγωγής ανθελλήνων...!


Γράφει ο Ευάγγελος Χ. Χανιώτης
Mέσα στον ορυμαγδό της οικονομικής κρίσης είναι πολύ εύκολο για τους εκάστοτε εξουσιαστές να περνούν σχεδόν αδιάφορα όλα τα άλλα ζητήματα τα οποία έχουν αποφασίσει να υλοποιήσουν.
Οι εθνομηδενιστές εξουσιαστές επιλέγουν αυτή την τραγική περίοδο για τον ελληνικό λαό, έτσι ώστε να του επιβάλλουν καταστάσεις από τις οποίες θα κάνει χρόνια να απεγκλωβιστεί. Επιπλέον,είναι αυτές οι οποίες μεταλλάσσουν τη συνειδησιακή κατασκευή του Έλληνα προς την κατεύθυνση ενός καταναλωτή μαζάνθρωπου.

Ο ΓΑΠ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μπροστά σε μεγάλη ήττα ο Γιώργος και το ΔΝΤ


Ένα πράγμα δεν έχουν καταλάβει οι πολιτικοί μας άρχοντες. Ότι ο κόσμος είναι εξαγριωμένος. Αν ο κ. Παπανδρέου «απειλήσει» σήμερα με εκλογές, θα έχει κάνει ένα μεγάλο και σοβαρό λάθος. Οι πολίτες νιώθουν ήδη πιεσμένοι. Αν τους «εκβιάσει», θα τους στείλει στην... απέναντι όχθη. Θα έχει υπογράψει ο ίδιος ο πρωθυπουργός την αγορά μιας μεγάλης ήττας.

Ο Γιώργος φοβήθηκε να πάει στην ΕΡΤ για την διακαναλική


Ημέρα της διακαναλικής συνέντευξης του πρωθυπουργεύοντα της Ελλάδας, Γιώργου Παπανδρέου, η σημερινή. Ημέρα που όλοι περιμένουμε να ακούσουμε τι θα σκεφτεί ο πρωθυπουργός της Ελλάδας για να μας πιέσει να ψηφίσουμε τον αργό και βασανιστικό θάνατό μας...

Γεώργιος Παπανδρέου: Η τραγική φιγούρα της ματαιοδοξίας


Γενικά είναι δύσκολο να εξηγήσει κάποιος τις επιλογές Παπανδρέου με βάση την κοινή λογική, από την προεκλογική ήδη περίοδο. Πολύ πιθανό είναι να παίρνει ειλλημμένες ήδη αποφάσεις, και να προσαρμόζει σε αυτές την τακτική που θα ακολουθήσει, ασχέτως με τις επιταγές της λογικής και το συμφέρον του τόπου.
Γνώμονας με αλλά λόγια είναι, με βάση τα γεγονότα πάντα, τα συμφέροντα του κόμματός του, η εξυπηρέτηση των πέραν του Ατλαντικού αλλά και εντός της Ευρώπης αγωνιούντων διεθνών τοκογλύφων και ιδιαίτερα οι προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτικά ή προσωπικά απωθημένα του.

Το σκηνικό του εκβιασμού... Τσε Γκιοργκάρα ο επαναστάτης  • "Είδα τον μπαμπά και τον παπού στην φυλακή κι εμένα μου βάλανε το πιστόλι στο λαιμό"
  • "Απολύσεις κάνει και ο Φιντέλ Κάστρο"
  • Τυχερός ο Λαζόπουλος που πήρε άπειρο υλικό για την εκποπή του
  • Η συνέντευξη έγινε με απουσία της Ελληνικής Σημαίας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...