Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Οι Έλληνες αποδείξαμε διεθνώς πόσο κότες είμαστε


Διαβάζω τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου που αναφέρονται στις αντιδράσεις των Ελλήνων απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και ειλικρινά με πιάνει θλίψη.

Αποδείξαμε διεθνώς πόσο κότες είμαστε ως λαός.

Καταγγελία: Νέα αρρώστια ετοιμάζουν. Ξεκινούν νέα εμβόλια. Ο έλεγχος του πληθυσμού συνεχίζεται!

Στις 18-6-2010 έφθασαν διαταγές στα σχολεία για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ των εκπαιδευτικών ενάντια στη νέα φυματίωση !

Ο καθένας μας αντιλαμβάνεται οτι αφού η μαζική δηλητηρίαση απέτυχε με το παραμύθι "νέα γρίππη" , επανέρχονται τώρα με τη "νέα φυματίωση" και πρώτα με τους δημοσίους υπαλλήλους που δεν είναι εύκολο να αρνηθούν .
Αν πραγματικά υπήρχε κίνδυνος και άν πραγματικά ενδιαφερόταν για την υγεία του πληθυσμού να τι θα έκαναν :

1) Δεν θα επέτρεπαν την είσοδο σε μετανάστες ( την κύρια πηγή μεταδοτικών ασθενειών ) .
2) Θα επέβαλλαν τον εμβολιασμό και σε υπαλλήλους και άλλων υπηρεσιών ( εφορίες , τράπεζες , αεροδρομίων , πλοίων ) όπου υπάρχει...

κοσμοσυρροή . Θα τολμήσουν ;
3) Θα επέβαλλαν τον εμβολιασμό σε παπάδες και ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ διότι έρχονται σε επαφή με γεροντάκια που είτε είναι ευπαθή είτε είναι πιθανοί φορείς . Τολμάνε ;
4) Θα επέβαλλαν τον εμβολιασμό στους αστυνομικούς που έρχονται σε επαφή με μετανάστες και με άλλα υποκείμενα που πιθανόν είναι φορείς . Τολμάνε ;
5) Θα επέβαλλαν τον εμβολιασμό στους αξιωματικούς διότι τα στρατόπεδα ( λόγω πυκνότητας πληθυσμού ) είναι επικίνδυνα μέρη . Τολμάνε ;
6) Θα επέβαλλαν τον εμβολιασμό και στους υπαλλήλους της Βουλής , διότι το Κοινοβούλιο ( λόγω πυκνότητος πληθυσμού ) είναι επικίνδυνο μέρος . Εξ' άλλου εκεί τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ που είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !
7) Θα επέβαλλαν τον εμβολιασμό και στους μαθητές . Οχι μόνο στα "λαϊκά" σχολεία αλλά και στα ιδιωτικά κολλέγια της Κηφισιάς όπου φοιτούν τα παιδιά των βουλευτών ( το αύριο του Εθνους ) !
8) Θα ενημέρωναν πρώτα τον πληθυσμό και θα άρχιζαν τους εμβολιασμούς το φθινόπωρο .

Ποιός κινδυνεύει απο φυματίωση στην καρδιά του καλοκαιριού ;
Όλη η ιστορία είναι άλλη μια προσπάθεια ξεπαστρέματος των Ελλήνων . Ιδού τα πειστήρια :
1) Το νέο μικρόβιο υπάρχει εδώ και καιρό . Τώρα τους έπιασε η ανησυχία για τον λαό ( εν μέσω οικονομικής κρίσης) ;
2) Αυτούς τους συμφέρει να πεθάνουμε απο φυματίωση . Θα μειωθεί η ανεργία και οι συνταξιούχοι . Θα μπορέσουν να φέρουν επιτέλους και άλλους μετανάστες . Γιατί τόση βιασύνη να μας "σώσουν" ;
3) Κανένα κόμμα δεν πρόκειται να εναντιωθεί στους εμβολιασμούς . Άρα υπάρχει διαταγή απο "πολύ ψηλά" .
4) Οι εμβολιασμοί ξεκινούν απο το Υπουργείο Παιδείας λίγες μέρες μετά την συμμετοχή της Υπουργού στην σύσκεψη της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ !

Οι Νεοεποχίτες βιάζονται να "καθαρίσουν" αυτή τη χώρα απο τους ενοχλητικούς Έλληνες . Για όλους μας θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα των μεγάλων αποφάσεων . Των ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ . Τώρα ήρθε αυτή η ώρα για τους εκπαιδευτικούς .
Ας σκεφτούμε : Αξίζει να υπακούσουμε σε μια κυβέρνηση που ( σχεδόν σίγουρο ) θα κρέμεται απο τα κλαδιά των δένδρων το φθινόπωρο ;
Ας σκεφτούμε : Αυτό το καλοκαίρι παίζονται όλα . Του χρόνου τέτοια μέρα ή θα είμαστε εμείς νεκροί ή οι νεοεποχίτες .
Όποιος αγαπά αυτή τη χώρα τώρα είναι η ώρα να το δείξει :

# Οι γιατροί και οι νοσοκόμες να πετάνε στον νιπτήρα το περιεχόμενο των φιαλιδίων και να δίνουν ψευδείς βεβαιώσεις οτι το εμβόλιο έγινε .
# Οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί να αλλοιώνουν ( με θερμότητα ) το περιεχόμενο μερικών φιαλιδίων εμβολίου ώστε να υπάρχει δικαιολογία επιστροφής όλης της παρτίδας .
# Γενικός διαδικτυακός πόλεμος εναντίον του εμβολίου .

Από το ΑντιΝέα Τάξη Πραγμάτων.

Ανίκανη κυβέρνηση θέλει να ορίσει "Υπουργό Αθήνας"

Η ανικανότητα της κυβέρνησης δεν έχει όρια! Την έχουμε αποκαλέσει και κυβέρνηση στρουμφοχωριό, αλλά ανακαλούμε και ζητάμε συγγνώμη, από τον παπα-στρούμφ. Κι εκεί ακόμη, ο παπα-στρούμφ κυβερνούσε συνετά και αποτελεσματικά εναντίον του κακού Δρακουμέλ και της γάτας του!

Το νέο ανέκδοτο είναι η δήλωση Χρυσοχοϊδη ότι θα οριστεί Υπουργός Αθήνας!

Τα τρομερά προβλήματα και οι ολοένα αυξανόμενες καταγγελίες για την εγκληματικότητα και την εγκληματική αδιαφορία των πολιτικών για το τεράστιο θέμα της λαθρομετανάστευσης, που πλέον παίρνουν την μορφή χιονοστοιβάδας και ακόμη και οι “γλύφτες” δημοσιογράφοι δεν μπορούν να καλύψουν, οδήγησαν την κυβέρνηση να μας δηλώσει δια στόματος Χρυσοχοϊδη ότι προτίθεται να δημιουργήσει “υπουργείο Αθήνας” για να χτυπηθεί η εγκληματικότητα, η παραβατικότητα, το παρεμπόριο, και η οργή των κατοίκων, ιδιαίτερα του κέντρου της Αθήνας.
Αυτά επισήμανε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ. Χρυσοχοΐδης μετά τη συνάντησή του χθες με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας (ΕΣΑ), θα αναλάβει, με εξουσιοδότηση από τον πρωθυπουργό, ένας υπουργός υπ’ ευθύνη του να παρακολουθεί την πορεία του σχεδίου αναβάθμισης του κέντρου της Αθήνας, ώστε να αναδειχθεί σε ελκυστικό τόπο επιχειρηματικότητας και κατοικίας.
Η κατάσταση είναι τραγελαφική πλέον. Η ανικανότητα της κυβέρνησης να συμμαζέψει την παραπέουσα χώρα αποδεικνύεται καθημερινά όλο και περισσότερο. Αν επιχειρηθεί τελικά κάτι τέτοιο ποιες θα είναι τελικά οι αρμοδιότητες του, δημάρχου του περιφερειάρχη; Ή πάλι θα κάνουμε κανένα εξάμηνο να διευκρινιστούν οι αρμοδιότητες;
Απίστευτο μπάχαλο και τρικυμία εν κρανίω!!!!
filologos10


Ούτε που υποψιάζεστε αυτό που θα ‘ρθει…


Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Φαίνεται πως την ομιλία και την συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ, την «ακούσανε» στερεοφωνικά στην καθεστωτική «παράγκα».
Το σύστημα μούδιασε, κωλόκατσαν τις πρώτες δυο μέρες, βλέποντας ότι ο Γιώργος έφαγε τη σκόνη του Αντώνη κι ύστερα, πάντα τυχαία, βγήκε και ψέλλισε κάτι στα εξαπτερυγιώτικα εκείνος ο Σκυλακάκης, που ο Θεός να μου κόβει δευτερόλεπτα και να του δίνει χρόνια. Κάθε φορά που ‘βγαινε να μιλήσει υπέρ της μαντάμ στον προεκλογικό, ο Αντώνης «τσίμπαγε» μια μονάδα προς τα πάνω.
Βγήκε, κουνήθηκε λίγο για να σηκώσει κουρνιαχτό, βάρεσε τα νεοφιλελεύθερα και πράσινα από την νεοπασοκική μούχλα ντενεκέδια του, μπας και καλύψει την καταλυτική παρουσία του Αντώνη στη Θεσσαλονίκη αλλά το λέει κι η μάνα μου: βροντούν τα σήμαντρα, βροντούν κι οι παραμάνες. Δεν τους βγήκε πάλι. Κι όχι μόνο δεν τους βγήκε αλλά μ’ ένα φαρμακερό καλαματιανό κουτουπιέ ο εν λόγω κύριος της κυρίας πήγε και βρόντηξε στην πολυτελή εξώθυρα της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Της τον έστειλε αεροπλανικά, συστημένο, αν και λίγο τσαλακωμένο.
Παράλληλα το βαθύ, το ρηχό αλλά και το ντεμί σεζόν ΠΑΣΟΚ (αυτό που φοράει και ζιβάγκο και γραβάτα), όλοι οι «παπαγάλοι» και τα λοιπά παραδείσια πτηνά αρχίσανε επιθέσεις για αυτά που είπε ο Αντώνης, παραλείποντας βεβαίως επιμελώς να πουν ΤΙ είπε.
Βγήκε στη συνέχεια κι η κόρη του πατέρα της στο εφεδρικό τηλεοπτικό γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, η σκιώδης υφυπουργός Κοινωνικής Παχυδερμίας του Παπακωνσταντίνου κι ως καλός αυτόμολος φανταράκος ήταν μιλάμε ΠΑΡΑ πολύ τσαντισμένη με τον Αντώνη. Τέτοια ζοχάδα δεν την έχει ούτε ο Πάγκαλος, όταν του ξυνίζει το κρασί. Ακούς εκεί να πει ότι θα μειώσει τόσο γρήγορα το έλλειμμα! Βέβαια, το καλό αυτό φανταράκι του ΠΑΣΟΚ, όπως κι όλοι όσοι φλυαρούν τόσες μέρες, έκανε μόκο για τον ΤΡΟΠΟ που είπε ο Αντώνης ότι θα κάνει τα πράγματα. Απλώς με σηκωμένο φρύδι εξανίστατο που ο Σαμαράς έχει άλλη θέση, τεκμηριωμένη και την λέει ο αθεόφοβος. Διότι, δεν ξέρω αν το ‘χετε αντιληφθεί, αλλά η Μαύρη Κομπανία του Μνημονίου, την οποία μην ξεχάσετε να «ανταμείψετε» στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έχει μια πολύ απλή αντίληψη: απαγορεύεται να διαφωνείς μαζί τους. Πως παλιά άμα είχες στοιχειώδη κοινωνική ευαισθησία σε λέγανε μίασμα, συνοδοιπόρο, κομμουνιστοσυμμοριτοεαμοβουλγαροσλαβόδουλο; Έ, τώρα, άμα διαφωνείς με τα τσανάκια του Μνημονίου, είσαι «λαϊκιστής», «ανεύθυνος» κλπ. Βασικά βέβαια η μαντάμ είναι πολύ ζοχαδιασμένη που ο Αντώνης υπάρχει. Θυμάται κι εκείνο το κούριερ που ποτέ δεν ήρθε με το κόμμα αμπαλαρισμένο κι έμεινε να βλέπει τα ξεροτήγανα και τα φοντάν να μπαγιατεύουν κι όσο να’ ναι της ανεβαίνει η πίεση. Αλλά σε λα βι, που θα ‘λεγε κι ο Ριχάρδος.

Τώρα τελευταία όμως παίχτηκε καινούργιο έργο, που κατέβηκε γρήγορα, χωρίς να βγάλει ούτε τα έξοδα του. Έχει Γκοντζίλα, Κινγκ Κονγκ, γιαπωνέζικα εφέ του 1960 και δυο αυγά Τουρκίας. Επιστροφή Καραμανλή. Ο Καραμανλής δεν το ξέρει αλλά δεν έχει σημασία, το ξέρει ο Καμπουράκης, ο Οικονομέας και οι λοιποί συγγενείς. Προχθές ξύπνησα κι έβλεπα παραταγμένη όλη την πρωϊνή κομπανία του MEGA. Ο Πεταλωτής έλειπε, είχε πάει να πάρει τα τρέντυ σοσιαλιστικά του πουκάμισα από το καθαριστήριο. Ο Καμπουράκης όμως ήταν εκεί κι όχι μόνο τον έφερε πίσω τον Καραμανλή αλλά τον ξανάκανε και Πρωθυπουργό! Έτοιμος να τον ψηφίσει ήτανε.
Επειδή ξέρετε πόσο διπλωμάτης δεν είμαι κι επειδή από γαλλικά και πιάνο δεν…, θα σας πω την προφανή στόχευση: αμφισβήτηση, χτύπημα κάτω από τη ζώνη του Αντώνη Σαμαρά. Διότι η επιστροφή του Καραμανλή προϋποθέτει την αποτυχία του Αντώνη.
Ρε συ Καμπουράκη κι εσύ ποιητή εκ του προχείρου, άμα αργήσει, φάτε.
Υπάρχουν και μερικοί «χρήσιμοι ηλίθιοι», «αυτιστικοί» δευτεροκλασάτοι καραμανλικοί (ερήμην του Κ. Καραμανλή) που διακίνησαν αυτή την ανοησία κι έπαιξαν το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ και των εξαπτέρυγων.
Μετά ήρθε κι η «σφήνα» του ζογκλέρ, του αχθοφόρου του Μνημονίου, ο οποίος ως γνωστόν κόπτεται για την παράταξη, όταν δεν ξεσκονίζει το Μνημόνιο. Έχει τρελλαθεί γιατί βλέπει τους ψηφοφόρους να φεύγουν σαν πουλιά το Φθινόπωρο.
Λυπάμαι, Πρόεδρα, αλλά δεν θα ξαναγυρίσουν. Τελειώσανε τα ζογκλερικά. Θέλανε διαμαρτυρία και πούρα Δεξιά και τους βγήκες σκαμνάκι του Γιώργου. Δώσανε – δώσανε, που λέει και το ανέκδοτο. Με το Βαΐτση θα μείνεις, που ‘ναι καλό παιδί και σε κοιτάει στα μάτια.
Κι ύστερα βγήκε ο Καραμανλής με μια δήλωση και τους καθάρισε στεγνά. Όχι μόνο δεν τους βγήκε, μείνανε με το σενάριο στο χέρι.
Ο Καραμανλής το ‘χω γράψει, σίγουρα έχει κάποια ελαττώματα, έκανε λάθη μικρά και μεγάλα, κυρίως εμπιστευόμενος κάποιους τυχάρπαστους μεσαιοχωρίτες. Όταν εκείνος προσπαθούσε να κάνει μεγάλη πολιτική σε μεγάλα ζητήματα – κι όντως έκανε – στην Κύπρο, στο Βουκουρέστι, την ενέργεια και τις σχέσεις με την Ρωσία, αυτοί έκαναν διαγωνισμό μονήρους εφηβικής συνήθειας και παλεύανε από την ανικανότητα στην εργώδη βλακεία, ενώ βέβαια ορισμένοι κι ορισμένες ήσαν από καιρό «τυφεκιοφόροι του εχθρού» κι εύχονταν την πτώση, αν δεν εργάστηκαν κιόλας γι’ αυτήν.
Όμως ο Καραμανλής, αδέρφια, έχει υψηλό αίσθημα αξιοπρέπειας. Έχει μπέσα, λέξη άγνωστη σε κάτι ξενιστές και κλακαδόρους που ερήμην του και κόντρα στις επιθυμίες του καπηλεύονται τ’ όνομα του. Κι άλλες φορές εξήγησα γιατί τον ψήφισα κι ενυπόγραφα πριν τις εθνικές εκλογές καλούσα, όσους σκέφτονται με στοιχειώδη αγάπη για την Πατρίδα, να τον στηρίξουν. Άλλοι κι άλλες απλώς περίμεναν σαν γύπες στο κλαρί.
Ο Κώστας Καραμανλής έγινε Πρωθυπουργός κόντρα στο κατεστημένο των νταβατζήδων. Δεν έκανε καμμία συμφωνία μαζί τους.

Ο Γ. Παπανδρέου μεθοδεύει την αποχώρησή του

Η φημολογία για τις πρόωρες εκλογές και το πολιτικό θερμόμετρο ακολουθούν πλέον την κατακόρυφη άνοδο του ..spread. Ήδη βλέπουν το φως πληροφορίες και εκτιμήσεις που βλέπουν πρόωρες εκλογές μέσα στο καταχείμωνο, τον Δεκέμβρη. Παράλληλα, όμως, ορισμένοι πολιτικοί παρατηρητές αρχίζουν να υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για εκβιαστικό δίλημμα, αλλά για “ειλημμένη απόφαση του Γιώργου να αποχωρήσει απο το πρωθυπουργικό αξίωμα και την ελληνική πολιτική ζωή”.

κ.ΛΟΒΕΡΔΟ,,,,Έλα και εσύ στο ΕΣΥ....με 3 ευρώ..ΟΛΕΣ οι εξετάσεις !!. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ


Τα πούλμαν για το ΕΣΥ ξεκινούν από τα Σκόπια και την Βουλγαρία
κάθε εβδομάδα.
Με 3 ευρώ ιατρικές εξετάσεις στα εφημερεύοντα Δημόσια Νοσοκομεία μας.
Βούλγαροι και Σκοπιανοί έχουν λύσει την ιατρική τους ασφάλιση
και εμείς τα κορόϊδα πληρώνουμε.


πηγή

Γιατί το «ΟΧΙ» στο μνημόνιο της υποταγής, είναι «ΝΑΙ» στην Ελλάδα


Βγήκαν και αλυχτούν, ότι το «όχι» στο μνημόνιο θα βλάψει τη χώρα. Θα την οδηγήσει στην πτώχευση και την καταστροφή. Ουδεν αναληθέστερον! Αντιθέτως, με το μνημόνιο και αν ακόμα όλα εξελιχθούν ομαλά, το 2013 θα έχουμε το υψηλότερο χρέος στην ευρωζώνη, περίπου 150% του ΑΕΠ! Τότε θα βρισκόμαστε στα πρόθυρα της πτώχευσης.
Ελέω θεού ..μονάρχης

Παράνομη μεταφορά τοξικού φορτίου .


Άμεση ήταν η επέμβαση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, μετά τον εντοπισμό στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, φορτηγού οχήματος που μετέφερε παράνομα τοξικά με το επιβατηγό πλοίο της γραμμής.

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ.........

Ως ανθρώπινα όντα, η μεγαλοσύνη μας δεν έγκειται τόσο στην ικανότητα μα σαν αλλάξουμε τον κόσμο, όσο να αλλάξουμε τον εαυτό μας...

Καστελόριζο: Tο υπουργείο έκοψε το πλοίο και τους στέλνει... Τουρκία!

Δεκαπέντε μέρες χωρίς πλοίο οι ακρίτες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αναζητήσουν τρόφιμα και εφόδια στην απέναντι πλευρά
- Τουρίστες επέστρεψαν στην πατρίδα τους μέσω Τουρκίας!
- 'Εχει πλεον μόνο ένα δρομολόγιο την εβδομάδα

Βοηθός γενικός εισαγγελέας πήρε 17 χιλιάδες ευρώ για να φτιάξει τα... δόντια του!

Βοηθός γενικός εισαγγελέας πήρε 17 χιλιάδες ευρώ για να βάλει ψεύτικα δόντια. Το σκάνδαλο ξέσπασε και αποφάσισε τελικά να επιστρέψει τα λεφτά...

Γιώργος Παπανδρέου: Ήταν και παραμένει ανελλήνιστος

Στη διεθνή πολιτική η υπόληψη ενός έθνος-κράτους είναι ένας πολύ σημαντικός (μη απτός) συντελεστής ισχύος, όπως π.χ. η Σουηδία έχει τη φήμη φιλειρηνικού κράτους.
Όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ενός κράτους υποστηρίζει σε ξένους συνομιλητές του ότι ηγείται “μιας διεφθαρμένης χώρας” και όταν αυτό το κράτος είναι η Ελλάς, τότε ο Γιώργος Παπανδρέου επιβεβαιώνει την ιδιότητα του “ανελλήνιστου” που του προσέδωσε πολύ επιτυχημένα ο Χρήστος Γιανναράς. Και ποιο είναι το μέλλον μιας “διεφθαρμένης χώρας”;

Σε εξέλιξη τουρκική προβοκάτσια με τα οθωμανικά μνημεία

Αποκαλύψεις, 23/10/2010

Οι Ταλιμπάν της Θράκης

«Ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές που έχω ζήσει. Σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατόν να βρίσκομαι σε ευρωπαϊκό έδαφος. Πως δεν μπορεί όλα αυτά να συμβαίνουν στην Ελλάδα. Τέτοιες σκηνές, τόσο φανατισμό και μίσος συναντά κανείς μόνο στο Ιράκ ή το Αφγανιστάν, όχι σε μία χώρα που είναι κράτος-μέλος της Ε.Ε.

Έμμισθη σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου η κόρη του Ismael Cem!

Η κόρη του πρώην Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Ismael Cem φέρεται να έχει προσληφθεί ως σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου με αρμοδιότητα τις “πράσινες” επενδύσεις, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος. Η Ipek Nur Cem Taha θα αμοίβεται για τις υπηρεσίες της από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογούμενων παρά το γεγονός ότι κατάγεται από εύπορη οικογένεια Σαμπαταϊστών της γείτονος. Πλέον προκύπτει μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα καθώς το όνομα του θανόντα Ismael Cem εμπλέκεται στο δυνητικό υπουργικό συμβούλιο που θα αναλάμβανε τα ηνία της εξουσίας, με βάση το σχέδιο πραξικοπήματος Βalyoz της φασιστικής-τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ.
Η κόρη του Cem δεν είναι η πρώτη Τουρκάλα σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου. Ως υπουργός Εξωτερικών είχε προσλάβει την Τουρκάλα δημοσιογράφο Nur Batur (φωτό), ανταποκρίτρια της εφημερίδας Ηurriyet στην Αθήνα, συγγενή πρώτου βαθμού γυναίκας διπλωμάτη, η οποία υπηρετούσε ως πρόξενος της Ελλάδας στη χώρα μας και είχε δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων. Η Βatur συνόδευε αποστολές Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό, «παρακολουθώντας» εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα, ενώ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την «αλλοίωση» κειμένου συνέντευξης υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, προκαλώντας την πρώτη σοβαρή κρίση στους κόλπους της. H Νur Βatur που πρωτοστατεί σήμερα στην ίδρυση ελληνοτουρκικού συνδέσμου δημοσιογράφων, ήταν εκείνη που υπέγραφε το καλοκαίρι του 2000 συκοφαντικό άρθρο της Hurriyet με τίτλο «Σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας στην ελληνική πολιτική» με αθλιότητες σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.πηγή

Αποκάλυψη ΚΟΝΤΡΑ Channel: Τι πραγματικά έγινε στην Μόσχα . ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Συνταρακτικές αποκαλύψεις έγιναν την Πέμπτη, 28/10, στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ, από το βραδινό δελτίο του Τέρενς Κουΐκ, σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα της επίσκεψης ΓΑΠ στην Μόσχα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με ό,τι είπε ο δημοσιογράφος Κώστας Μαυρόπουλος για τα όσα διαμείφθηκαν μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ρώσσου ηγέτη Πούτιν:

1ον. Οι Ρώσσοι τον έψεξαν για την στάση του εναντίον των αγωγών και τον δεκαετή πόλεμο που είχε κάνει κατά του σχεδίου.

2ον. Ο Πούτιν ζήτησε άμεσα την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Νεωρίου της Σύρου για τα ρωσσικά πολεμικά και επιβατηγά πλοία, με μεγάλα οφέλη για την Ελλάδα.

3ον. Οι Ρώσσοι προσφέρθηκαν για μεγάλες επενδύσεις σε διάφορους τομείς στην Ελλάδα. Και,

4ον. Ο Πούτιν του είπε ξεκάθαρα ότι, αν η χώρα μας χρειάζεται ρευστό, ήταν έτοιμος να μας δανείσει με επιτόκια ύψους 2-3%!!!

Ο ΓΑΠ, βέβαια, απάντησε σε όλα αρνητικά, υπακούοντας στα αφεντικά του της Νέας Τάξης και υπηρετώντας τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Τότε ο Πούτιν εκνευρισμένος, γύρισε και του είπε: Ε, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν σου μένει άλλος δρόμος από το να πας στο ΔΝΤ…

Στην συνέχεια, μέσα από μια τεράστια επιχείρηση παραπληροφόρησης - που έστησαν οι ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Πεταλωτής και τα λοιπά λαμόγια-παπαγαλάκια των ΜΜΕ - αυτό που έμαθαν όλοι στην Ελλάδα ήταν το τελευταίο μέρος του διαλόγου: «Ε, τότε να πάτε στο ΔΝΤ»!

Αν ισχύουν όλα αυτά που αποκάλυψε το ΚΟΝΤΡΑ, τότε ο ΓΑΠ πρέπει να κατηγορηθεί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Εδώ και τώρα!

Ακούει η Ελληνική Δικαιοσύνη;

Στοιβαγμένα σε κούτες τα οστά των νεκρών του ’40!

Η Ντόρα “πανηγύριζε” πριν δυο χρόνια, αλλά ...

Στοιβαγμένα σε ... αποθήκες και εκκλησίες της Βορείου Ηπείρου, εξακολουθούν να παραμένουν τα οστά εκατοντάδων Ελλήνων στρατιωτών, που σκοτώθηκαν κατά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940 – 1941, παρά τη συμφωνία Ελλάδας – Αλβανίας, για τη δημιουργία ενός δεύτερου στρατιωτικού νεκροταφείου, που μάλιστα είχε παρουσιαστεί ως “επιτυχία” από την πρώην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη πριν από δύο χρόνια περίπου.

Στο φρούριο του Κούλε 745,5 τ.μ. η μεγαλύτερη ελληνική σημαία!

-
Υψώθηκε και σήμερα, ανήμερα της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στο λιμάνι του Ηρακλείου στο φρούριο του Κούλε, για μια ακόμη φορά η μεγαλύτερη ελληνική σημαία στην χώρα, από τον δύτη Μανόλη Βουτσαλά.

Η σημαία κυματίζει περήφανα, προσελκύοντας πολλούς Ηρακλειώτες αλλά και τουρίστες που τη θαυμάζουν.

Η σημαία, που είναι 745,5 τ.μ. και ζυγίζει 200 κιλά, έχει κατασκευασθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ για ιστός της χρησιμοποιήθηκε ένας γερανός
πηγή

Οι Γερμανοί ξανάρχονται με… ελεγχόμενη χρεοκοπία!


Στη φετινή επέτειο του ιστορικού «Όχι» του 1940, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, όπως και οι άλλοι ηγέτες της Ευρώπης, υποχρεώθηκαν να πουν το μεγάλο «Ναι» στους Γερμανούς! Η Άνγκελα Μέρκελ, με σύμμαχο τον Νικολά Σαρκοζί, πέτυχε χθες ένα στόχο που τον περασμένο Μάιο φαινόταν πολύ μακρινός: να επιβάλλει στην Ευρώπη τους σκληρούς γερμανικούς όρους για τις μελλοντικές διασώσεις υπερχρεωμένων κρατών, που κωδικοποιούνται στην φράση «ελεγχόμενη χρεοκοπία».
Ουσιαστικά, η χθεσινή Σύνοδος Κορυφής των Βρυξελλών εξελίχθηκε σε θρίαμβο της γερμανικής διπλωματίας: οι ηγέτες των «27» συμφώνησαν –και αυτό αναμένεται να αποτυπωθεί στο σημερινό ανακοινωθέν τους-, ότι μετά το 2013 όσες χώρες ζητήσουν στήριξη των εταίρων τους για να ξεπεράσουν μια κρίση χρέους «ελληνικού τύπου» θα πρέπει να υποστούν την επώδυνη διαδικασία μιας επιβεβλημένης από την Ευρωπαϊκή Ένωση αναδιάρθρωσης χρέους, που θα περιλαμβάνει «κούρεμα» των πιστωτών και εκχώρηση της οικονομικής πολιτικής στις Βρυξέλλες –δηλαδή στο Βερολίνο.

Μπήκαν οι… σκύλοι στη Βουλή

Μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώσετε… γιατί μήπως είχαν δώσει αλεστικά εκείνοι που έφαγαν με χρυσά κουτάλια ή κάποιοι άλλοι που έχτισαν τσαρδάκια και τσαρδάκια (στην υγειά του… έρωτά τους) με τις τρεις και εξήντα του βουλευτή;

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Όλοι είμαστε θυμωμένοι. Κανένας όμως δεν αντιδρά. Μόνο λόγια είμαστε. Κλαψουρίζουμε αλλά δεν αντιδρούμε. Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε. Έχουμε ξεχάσει πώς να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας και πώς να αντιδρούμε όταν μας καταπατούν βάναυσα τα δίκαιά μας.
Έχουμε ξεχάσει όχι μόνο ως λαός αλλά και ως απλοί καθημερινοί άνθρωποι, πως να προστατεύσουμε τους δικούς μας και τον εαυτό μας. Βολευτήκαμε, γίναμε μαλθακοί και φοβισμένοι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...