Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή


Στους χειμερινούς ρυθμούς μπαίνει από την Κυριακή, η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς αλλάζει η ώρα, η οποία ουσιαστικά επανέρχεται στα... κανονικά της επίπεδα.
Έτσι, στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, 31 Οκτωβρίου, οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω, δηλαδή να δείχνουν 3

ΕΠΕΙΣΕ και τον τελευταίο Έλληνα πολίτη ότι δεν μπορεί πλέον να ελπίζει σε τίποτα από αυτόν!!!

Κρίμα!!!

Τελικά φαίνετε καθαρά ότι ο κ. Παπανδρέου υπό το φόβο της αποδοκιμασίας του Ελληνικού λαού λειτούργησε σπασμωδικά κάνοντας το μεγάλο λάθος!


Η τηλεοπτική του εικόνα αλλά και τα λεγόμενα του έπεισαν και τον τελευταίο Έλληνα πολίτη ότι δεν μπορεί πλέον να ελπίζει σε τίποτα από αυτόν!!! Ο ωμός και ασυγκάλυπτος εκβιασμός του προς σ’ όλο τον ελληνικό λαό 15 μέρες πριν τις εκλογές είναι πρωτόγνωρος και θυμίζει άλλες μαύρες εποχές της Ελληνικής ιστορίας.
Να σας πω την αλήθεια εγώ προσωπικά δεν το περίμενα ότι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο αφού θεωρούσα ότι το Πρωθυπουργικό αξίωμα και ευθύνη περιέχει και ένα στοιχείο αντρισμού που θα επέβαλε μια άλλη τελείως διαφορετική προσέγγιση στο θέμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Μια προσέγγιση που θα είχε να κάνει με την πρωθυπουργική παραίνεση και συμβουλή “Ψηφίστε τους αξιότερους συμπολίτες σας, ψηφίστε αυτούς που πιστεύετε ότι θα προσφέρουν τα μέγιστα για μια ανθρώπινη πόλη για σας και τα παιδιά σας.”
Όμως δυστυχώς και αυτές οι εκλογές γίνονται υπό το καθεστώς των κομματικών επιδιώξεων και οι περισσότεροι από αυτούς που ζητούν την ψήφο μας είναι προσκολλημένοι και ίσως δεμένοι στα αμαρτωλά κομματικά άρματα!!!
κ. Πρωθυπουργέ προσπαθούσαμε εδώ και καιρό να ξεχάσουμε τις περσινές σας προεκλογικές εξαγγελίες που η μη υλοποίηση τους έδωσε το δικαίωμα σε όλους μας να σας χαρακτηρίζουμε ως ψεύτη. Δυστυχώς όμως με την πρόσφατη τηλεοπτική σας εμφάνιση καταφέρατε να αποκτήσετε άλλον έναν χαρακτηρισμό που ίσως είναι βαρύτερος από τον προηγούμενο δηλ. αυτό του εκβιαστή!!!

Υποσημείωση:
Βέβαια ίσως υπάρχει και η περίπτωση να μη σας ενδιαφέρει η γνώμη και οι χαρακτηρισμοί των Ελλήνων πολιτών μια και τον τελευταίο καιρό μπουχτίσατε …. από τα βραβεία και τους επαίνους των … δανειστών μας!!!

Προσφυγή αστυνομικών στο ΣτΕ για τις υπηρεσιακές ταυτότητες

Χαρακτηρίζοντας ως αντισυνταγματικές τις νέες υπηρεσιακές ταυτότητες τις ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες θα περιέχουν ηλεκτρονικό τσιπ με προσωπικά δεδομένα, δύο αστυνομικοί προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, θέτοντας ζήτημα παραβίασης των προσωπικών τους δεδομένων. Παράλληλα, ζητούν να καταστεί προαιρετική και η αναγραφή του θρησκεύματος στις νέες ταυτότητες.

Οι «Βρωμοέλληνες» και ο ρατσισμός στα σχολεία.

«Η μάχη της μνήμης ενάντια στη λήθη, είναι η μάχη του ανθρώπου ενάντια στην εξουσία», γράφει ο Μίλαν Κούντερα. Σε συνθήκες γενικευμένης κοινωνικής και ηθικής κρίσης, που πλήττει ιδιαίτερα τα ασθενέστερα μέλη της κοινωνίας και έχει μετατρέψει τους μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους, η ρήση του Τσεχοσλοβάκου συγγραφέα είναι ιδιαίτερα επίκαιρη.

“Ο Παπανδρέου εκβιάζει εκλογές γιατί φοβάται”


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τα όσα λέει ο Πρωθυπουργός, στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο κ. Παπανδρέου, εκβιάζοντας πολιτικά τον Ελληνικό λαό, προσπαθεί να φοβήσει, γιατί ο ίδιος φοβάται. Και φοβάται, επειδή η πολιτική του δεν του βγαίνει.
Αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει με τη λαϊκή εντολή των εκλογών του Νοεμβρίου, για να ακυρωθούν στην πράξη οι πολιτικοί εκβιασμοί και τα φοβικά σύνδρομα, που καλλιεργεί το ΠΑΣΟΚ.
Το μόνο καινούργιο, που προέκυψε από τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού είναι ότι πολλαπλασιάζονται τα εγκώμιά του προς τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη». πηγή

Ο αδίστακτος Παπανδρέου

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ
Ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου απέδειξε χθες ότι έχει ξεπεράσει πια κάθε όριο. Από την περίφημη «διακαναλική» της 25ης Οκτωβρίου και μετά, η στάση του είναι πια στην κυριολεξία χωρίς προηγούμενο, τουλάχιστον για τις πολιτικές εμπειρίες αυτής εδώ της γενιάς.
Προσέξτε το χειρισμό της κατάστασης από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ:

Ανθρωποκυνηγητό στην Τουρκία για μία Ελληνίδα κατάσκοπο


  • Έκλεψε σχέδια του τουρκικού πολεμικού ναυτικού και άναψε φωτιές στην ασφάλεια...
Πολεμικά σχέδια για ενδεχόμενο ελληνοτουρκικού πολέμου βρίσκονται, μεταξύ των σχεδίων που εκλάπησαν από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, γράφει σήμερα η τουρκική εφημερίδα «Star», αναφερόμενη στην υπόθεση «στρατιωτικής κατασκοπίας», για την οποία έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 49 άτομα, μεταξύ των οποίων οι 45 είναι εν ενεργεία στρατιωτικοί.

“Άρμα πολιτών” ή άρμα του ΠΑΣΟΚ;


Το πρόγραμμά του για την περιφέρεια Αττικής παρουσίασε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Γιάννης Δημαράς με την παράταξη «Άρμα Πολιτών», στο Δημαρχείο της Κηφισιάς.
Ανέβηκε βόρεια γιατί στη Δραπετσώνα πια δεν έχουνε ζωή, ως γνωστόν
Στην ομιλία του ο κ. Δημαράς έκανε λόγο για το δικό του «Μνημόνιο με το λαό» σε αντιδιαστολή με «τα σκληρά μέτρα του Μνημονίου» της κυβέρνησης, αν και τόνισε πως «δε θέλει απλά να κεφαλαιοποιήσει τη δυσαρέσκεια των πολιτών για το μνημόνιο».

Το multi-kulti της Ευρώπης πέθανε


Σύμφωνα με την Angela Merkel, η πολυπολιτισμικότητα δεν λειτουργεί στη Γερμανία. Περιέγραψε μάλιστα τη πολιτική multi-kulti, ως μια παταγώδη αποτυχία. Είναι, είπε, σαν να ζούμε σε παράλληλες κοινωνίες, όπως είναι η Chinatown της Νέας Υόρκης και η Little Italy της Philadelphia. Λίγο πριν, ο Horst Seehofer της Βαυαρίας, είχε δηλώσει πως «η πολυπολιτισμικότητα πέθανε». Στις αρχές του μήνα, μια δημοσκόπηση αποκάλυψε πως το 1/3 των Γερμανών θεωρεί τους μετανάστες ως «απατεώνες» που εκμεταλλεύονται τη κοινωνική πρόνοια, ενώ ο Thilo Sarrazin, πρώην μέλος του Δ.Σ. της Bundesbank έγραψε στο βιβλίο του Germany Is Abolishing Itself, ότι η αδυναμία των αλλοδαπών να ενσωματωθούν, οδήγησε στην οικονομική παρακμή της Γερμανίας.
Η εναντίωση στους μετανάστες συνήθως αυξάνεται σε περιόδους υψηλής ανεργίας, καθώς οι άνθρωποι ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους και για απλές εξηγήσεις στα οικονομικά τους προβλήματα. Στη πιο ακραία της μορφή, η εναντίωση αυτή εκφράζεται ως ξενοφοβία και εθνικισμός. Οι εξτρεμιστές εύκολα μπορούν να προωθήσουν το «εμείς» εναντίον «αυτών», αν «αυτοί» είναι πολιτισμικά, θρησκευτικά, και φυλετικά διαφορετικοί.

Πολλοί είναι οι Αμερικανοί που υιοθετούν τις απόψεις της Γερμανίδας καγκελαρίου. Ακόμη και ο Samuel Huntington  του Harvard, είχε διακηρύξει πως η πολυπολιτισμικότητα απειλεί την αμερικανική κυρίαρχη κουλτούρα. Αρκετοί κατηγορούν τους Μεξικανούς λαθρομετανάστες για την άρνηση τους να αφομοιωθούν, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ιδιαίτερες κοινότητες, όπου μιλάνε μόνο ισπανικά, και όπου διατηρούν την πίστη και την αφοσίωση τους για το Μεξικό αντί των ΗΠΑ.

Έκανε το πρώτο βήμα της επαναδιαπραγμάτευσης κι απο πάνω θριαμβολογεί !!!


Οσο κι αν  οι περισσότεροι πλέον δεν πιστεύουν λέξη απ’ αυτά που λέει ο κ. Παπανδρέου, πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια. Εχει πάρει φοβερά μαθήματα για το πώς το μαύρο μπορεί να το κάνει άσπρο. Η συνέντευξη που έδωσε στις Βρυξέλλες για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής το αποδεικνύουν έμπρακτα.
Ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι η Ελλάδα έδωσε μάχη και βγήκε νικήτρια διότι, όπως υποστήριξε, δεν πέρασε των ισχυρών η άποψη ώστε να μην ψηφίζουν οι χώρες με προβλήματα. Μα αυτό είναι το πρόβλημα; Αν θα ψηφίζουμε ή ότι και που ψηφίζουμε δεν έγινε και τίποτε αφού η Ελλάδα είναι πλέον υπό κατοχή;

Προκλητικές τουρκικές φωτογραφίες

Ανοίγοντας κανείς το πρόγραμμα Google Earth και πηγαίνοντας στην ακριτική νήσο Ρω, αν έχει ενεργοποιημένη την προβολή φωτογραφιών, θα δει πολλές φωτογραφίες με την τουρκική σημαία, με τούρκους κομμάντος, με γκραβούρες που δείχνουν την επέλαση των οθωμανών στην Ελλάδα κλπ.
Προσωπικά το θεωρώ πολύ "άσχημο" και με θίγει, γι αυτό ΠΡΕΠΕΙ  να προκαλέσουμε τη διαγραφή τους ή το κατέβασμά τους,

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...