Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ - ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΟΤ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Οι συμμορίες πολιτικών, εκδοτών και τραπεζιτών σε πόλεμο δίχως αύριο πάνω από το κουφάρι της Ελλάδας!Πόλεμος μέχρις εσχάτων ανάμεσα στις άγριες συμμορίες  πολιτικών, εκδοτών, τραπεζιτών και  δημοσιογράφων κι αυτό πριν ακόμη κάνει την εμφάνισή του το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

H "Συμμορία των 4", ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον Παπανδρέου!
Η μάχη για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, έχει αρχίσει!


Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ήδη με το ένα πόδι στον ΟΗΕ και η "Συμμορία των 4" υποψηφίων διαδόχων του, γυαλίζει τις μπαρουτοκαπνισμένες κάνες της!

Ραγκούσης, Χρυσοχοίδης, Βενιζέλος και Λοβέρδος, οργανώνονται για την επόμενη μέρα η οποία-όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις-δεν θ' αργήσει!

Στο ΠΑΣΟΚ τα μυστικά δείπνα, όπως εκείνο το περίφημο στο σπίτι της (στην οδό Προφήτη Ηλία στο Χαλάνδρι) Βάσως Παπανδρέου που έβγαλε Σημίτη,  δίνουν και παίρνουν ενόψει του καυτού χειμώνα.

Ο Βενιζέλος που βλέπει τακτικά τον Κώστα Σημίτη-πολύ πρόσφατα συναντήθηκαν στο Πάρκο Ελευθερίας-κρατάει χαμηλούς τόνους, ώστε να μην προκαλέσει με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, τους πασόκους. Πάντως αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μην χάσει την ευκαιρία.

Ο Ραγκούσης με την ιδιότητα του πανίσχυρου υπουργού Εσωτερικών και του πιο κοντινού στον πρωθυπουργό, μοιάζει να έχει την πρωτοκαθεδρία αλλά η στενή σχέση με τον Παπανδρέου, μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ.

Ο Λοβέρδος, δείχνει ν απολαμβάνει τα συγχαρητήρια της Τρόικα και παρότι πέρασε ένα αντεργατικό Ασφαλιστικό, δεν χάνει ευκαιρία να κλάψει στους ώμους της φτωχολογιάς!

Ο Χρυσοχοίδης είναι φαβορί λόγω της μεθοδικής δουλειάς και της εργατικότητάς του. Η εξάρθρωση της "17Ν" εξακολουθεί να κρατάει ψηλά τις μετοχές του.πηγή

Kορυφαία επιχειρηματική οικογένεια εγκαταλείπει την Ελλάδα που χρεοκοπεί!
Κορυφαία επιχειρηματική οικογένεια, από τις πιο γνωστές στην Ελλάδα αλλά και στο κόσμο, εγκαταλείπει τη χώρα που βουλιάζει!
Για την ακρίβεια ετοιμάζονται να μεταφέρουν αλλού το στρατηγείο των επιχειρήσεών τους και ν απεμπλακούν εντελώς από το νταλαβέρι με το εγχώριο διεφθαρμένο ελληνικό κράτος.

Οι επικεφαλείς των οικονομικών καθώς και οι νομικοί σύμβουλοι, έχουν πάρει εντολή να ολοκληρώσουν την μετεγκατάσταση το αργότερο μέσα σε 6 μήνες!

Η μετακόμιση της γνωστής οικογένειας δεν είναι η μοναδική, καθώς και επιχειρηματίες που συνδέονται πολύ στενά με το δημόσιο και τα ΜΜΕ, ετοιμάζονται να μεταφερθούν προς Κουβέιτ και Κατάρ μεριά.

Όπως αντιλαμβάνεσθε εδώ θα μείνει μόνο η πλέμπα κι όσοι μείνουν θα προσπαθήσουν να κάνουν κόμμα για να τα κονομήσουν!

Η δραματική πτώση του Χρηματιστηρίου είναι μόνο η αρχή της καταιγίδας που θ ακολουθήσει.

Δυστυχώς η χώρα βρίσκεται στα χέρια ανικάνων, διεφθαρμένων και επικίνδυνων λαμογίων ενώ ο λαός της κάθεται και βλέπει μάστερ σεφ!

Το χρήμα εγκαταλείπει την Ελλάδα στους Πακιστανούς!

πηγή

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!

Δεν σταματάνε με τίποτα, δεν σέβονται τίποτα και πουλάνε την πολιτική "ηρωίνη" τους στα σχολεία, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τους γονείς. Ο καθηγητής Μουσικής στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου, εν ονόματι Ευάγγελος Παπαδόπουλος, διδάσκει στους μαθητές της 4ης δημοτικού ένα κομμουνιστικό-σοβιετικό τραγούδι (που μάλλον δεν περιλαμβάνεται στην διδακτέα ύλη...), με τίτλο «Επέσατε θύματα αδέρφια», προκειμένου να το τραγουδήσουν τα παιδιά στη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου! Στο απίστευτο στην κυριολεξία χαρτί που έδωσε στα παιδιά με τους στίχους ο εν λόγω εκπαιδευτικός, «επισημαίνει» ότι «η μουσική αυτή ήταν ο διεθνής θρήνος στην Σοβιετική Ένωση (και όχι μόνο), καθώς και για όλους τους κομμουνιστές του κόσμου (κι εξακολουθεί να είναι). Στην Ελλάδα, στο ΕΑΜ όταν πέθαινε κάποιος σύντροφος, αυτό το τραγούδι τραγούδαγαν στον τάφο του, και όχι τον εθνικό ύμνο, όπως έκαναν στον αστικό στρατό. Αφιερωμένο σε όλους τους πεσόντες κομμουνιστές του κόσμου».

Έξαλλοι οι γονείς

Φυσικά, όταν οι γονείς είδαν το χαρτί που δόθηκε, ξεσηκώθηκαν και κατέφυγαν στη διευθύντρια του σχολείου, η οποία έκανε αυστηρές συστάσεις στο συνάδελφό της. Οι γονείς ήταν σαφείς ότι αν αυτό το συμβάν επαναληφθεί, θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες για τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό, ο οποίος ανέλαβε αυτόκλητα ρόλο κομμουνιστή ινστρούχτορα. Σημειωτέον ότι στην ευρύτερη περιοχή των ανατολικών προαστίων της Αθήνας, δραστηριοποιείται ένα «κύκλωμα» αριστεριστών εκπαιδευτικών, αλλά και εργαζομένων σε δήμους, προσκείμενων στο μπλοκ της Γένοβας 2001, υπό την προστασία πρώην δημάρχων και άλλων παραγόντων, με ανάλογες αντιλήψεις. Όμως, η παρουσία όλων αυτών έχει γίνει πλέον αντιληπτή, με αποτέλεσμα οι γονείς να είναι πολύ προσεκτικοί και να παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς το τι λέγεται και το τι γίνεται μέσα στις σχολικές αίθουσες. Οι γονείς που επικοινώνησαν με τον «ΕΚ» και μάλιστα μας έδωσαν αντίγραφο του κειμένου που μοιράστηκε στα παιδιά, εξέφρασαν την οργή τους για το συμβάν, λέγοντας πως δεν θα ανεχθούν την έκθεση των παιδιών τους στην πλύση εγκεφάλου, από τον προαναφερόμενο εκπαιδευτικό, ο οποίος ενδέχεται να νομίζει πως βρίσκεται στην Κούβα. Μας μίλησαν επίσης οι γονείς για ανάλογα συμβάντα στο παρελθόν, λέγοντας ότι αυτή τη φορά οι αριστεριστές το παράκαναν. Έχουν όμως γνώση οι φύλακες... Το αρμόδιο υπουργείο Παιδείας θα ενημερωθεί άμεσα και θα κληθεί να πάρει θέση για το συμβάν, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Πάντως, το καλύτερο για όλους θα ήταν, δεδομένου ότι οι γονείς είναι στην κυριολεξία έξαλλοι, ο εν λόγω εκπαιδευτικός να απομακρυνθεί και μάλιστα το συντομότερο δυνατό από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου. Αυτό άλλωστε επιθυμούν και οι γονείς, ώστε να μην επαναληφθεί ανάλογο φαινόμενο.

πηγή

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ με εμπλοκή πολιτευτή του Πα.Σο.Κ.. Κάποιοι δεν θα κοιμηθούν σήμερα...


Εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Βαγγέλη Αργύρη

Η μεγαλύτερη έρευνα που έγινε ποτέ για επιδοτήσεις μαϊμού και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες από τις ελληνικές αρχές.

Τέσσερις ημέρες κράτησε η κυβερνητική αισιοδοξία. Γιώργος Κύρτσος

Στην διακαναλική συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός την περασμένη Δευτέρα υποστήριξε ότι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι δεν πρόκειται να υποστούν νέες θυσίες και πως από το 2011 αρχίζει η οικονομική ανάκαμψη και στα τέλη του 2012 θα απαλλαγούμε οριστικά από τους περιορισμούς του μνημονίου.

Ο Πάγκαλος και οι… «μη υπαρκτοί»

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών που δύσκολα περνούν απαρατήρητοι, και όχι όπως οι κακεντρεχείς θα ισχυρίζονταν…
λόγω του ευμεγέθους της φιγούρας τους.

Δέκα λόγοι για να καταργήσουμε το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα


Δέκα λόγοι για να καταργήσουμε το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα! Τα ψέματα που διακηρύσσουν οι διεθνείς οικονομικοί φορείς (το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα) προκειμένου να εδραιώσουν...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...