Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

MHN παραλαμβάνετε τις κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου!

Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ). «καλεί τους πολίτες να MHN παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου».

ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
GENERAL CONSUMERS' FEDERATION OF GREECE

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2011

Ρε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, εάν βρεθεί έστω και ένας από σας που στις μεθαυριανές εκλογές ή σε όποιες εκλογές κοντά ή μακρυά ΨΗΦΙΣΕΙ τα ΖΩΑ που συγχρωτίζονται στο νεοκλασσικό του Τσιλερ στο Σύνταγμα και τους παρατρεχάμενους τους, και καλά «ανεξάρτητους» δημοτικοπεριφερειακούς να πάει να δέσει ένα νταμάρι στο λαιμό του, και να πάει να βουτήξει από το Σούνιο, σα το μακαρίτη τον Αιγέα!

ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΩΡΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 07.30 έως 18.30 ώρα της 3-11-2010


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ...ΥΠΟΣΤΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΗ ΘΡΑΚΗΣ!

Οι φωτογραφίες είναι από το Κοινοτικό κατάστημα της Οργάνης Θράκης ανήμερα της εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου όπως γιορτάστηκε εφέτος. Όπως το περιμέναμε, και παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του κοινοτάρχη κου Εμίνογλου, σημαία δεν υπήρχε μπροστά στο Κοινοτικό Κατάστημα.
Ενδιαφέρον έχει και η απάντηση του Εμίνογλου προς τη βουλή των Ελλήνων σχετικά με τη μη ανάρτηση της Ελληνικής σημαίας στην Οργάνη. Σε αυτή αναφέρει ότι υπάρχουν δύο θέσεις για Ελληνική σημαία στο Κοινοτικό κατάστημα. Μία στον αυλόγυρο μεταξύ Κοινότητας και ΚΕΠ και μία μπροστά στο υποκατάστημα της ΠΑΜΘ.
Πως είναι δυνατό λοιπόν, η σημαία που εξαφανίστηκε από την ΠΑΜΘ να επανατοποθετήθηκε σ' αυτό, όταν το υποκατάστημα της ΠΑΜΘ είναι κλειστό εδώ και πάνω από τρία χρόνια!!! Ο κος Πρόεδρος προτιμά να τοποθετεί Ελληνική σημαία σε ένα αχρησιμοποίητο κτίριο κι όχι μπροστά στο Κοινοτικό κατάστημα όπου συναλλάσσονται δεκάδες δημότες καθημερινά!!!

Έτοιμη για εξαγορές… πνιγμένων η Εθνική!

ete1Ρόλο… «κιβωτού» του τραπεζικού συστήματος, σε μια περίοδο «έντονων καιρικών φαινομένων» στην οικονομία, αναλαμβάνει πλέον η Εθνική Τράπεζα, βάζοντας μπροστά τη διαδικασία για την έξοδό της από το κρατικό πρόγραμμα στήριξης τραπεζών, που θα της δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε εξαγορές διάσωσης τραπεζών, οι οποίες ενδέχεται να βρεθούν σε δεινή θέση το προσεχές διάστημα.

"Σαν σήμερα"


H 4η Νοεμβρίου είναι η 308η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο (309η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 57 ημέρες.

Γεγονότα

1.200.000 € ΕΠΙΔΟΜA, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ…..


Ισχυρό πλήγμα δέχεται το περιεχόμενο, και ιδίως το πνεύμα, του Μνημονίου, με την υπ’ αριθμ. 2/68941/0022/21-10-2010 υπουργική απόφαση των κυρίων Σαχινίδη και Λοβέρδου, δημοσιευθείσα στο υπ’ αριθμ. 1695 φύλλο του Β΄ τεύχους του ΦΕΚ της 26ης Οκτωβρίου 2010. Φαίνεται πως οι «αντάρτες» Υπουργοί διάλεξαν την ημέρα της εις Θεσσαλονίκην απουσίας του κέρβερου Προϊσταμένου τους , για να «βγάλουν στον αέρα» την κοινή απόφασή τους, με την οποία «βάζουν μπουρλότο» στις εντολές της Τρόικας και στις συνταγές του ΔΝΤ.

Τι έκαναν οι μπουρλοτιέρηδες; Χορηγούν επίδομα!!! Μετά από περικοπές, επιβαρύνσεις, και φοροεπιδρομές σε βάρος μισθωτών, συνταξιούχων, μικροεπαγγελματιών και άλλων μεροκαματιάρηδων του τρόμου, μετά από διωγμούς που θα τους ζήλευαν ο Νέρων και ο Διοκλητιανός, οι Υπουργοί του Μνημονίου χορηγούν, αίφνης, «επίδομα ετοιμότητας στους επόπτες δημόσιας υγείας των υπηρεσιών δημόσιας υγείας». 30 ευρώ το μήνα – κατά την Κυβέρνηση και το επίδομα. Όμως το πιο ενδιαφέρον είναι: 1ον: Το επίδομα χορηγείται αναδρομικά από 23 Δεκεμβρίου 2003!!! Με μια επταετία πίσω οι Λοβερδοσαχινιδαίοι κατακτούν επαξίως το παγκόσμιο ρεκόρ αναδρομικότητας! Μια μικρή προσπάθεια ήθελε, ώστε να δικαιωθεί του επιδόματος και ο μυθικός Ηρακλής (μήπως κι αυτός καθήκοντα επόπτη δημόσιας υγείας δεν επιτελούσε όταν καθάριζε την κόπρο των σταύλων του (δι)Αυγεία;). 2ον: Για την χορήγηση του επιδόματος ο προϋπολογισμός του 2010 επιβαρύνεται με 1.200.000 € (ορίστε, βρε κουτά, που «λεφτά υπάρχουν»!), ενώ κάθε επόμενο έτος θα προκαλείται δαπάνη 170.000 €. Αυτό σημαίνει πως τα αναδρομικά θα καταβληθούν αμέσως – αν δεν κατεβλήθησαν ήδη (παρεμπιπτόντως: αληθεύει ότι την Κυριακή έχουμε εκλογές; Και έπονται και άλλες; Τυχαίο;) Βεβαίως, θα ισχυριστούν οι γαλαντόμοι Υπουργοί (που εμβαθύνουν στην αναδρομικότητα σε αβύσσους φοβερότερες εκείνης των χιλιανών ανθρακωρύχων), βεβαίως, θα ισχυριστούν, πως «ήταν υποχρεωμένοι»» να χορηγήσουν το επίδομα, επειδή υπήρχε μια απόφαση του ΣΤ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Αλλά, η απόφαση εκδόθηκε το 2009, και, επιτέλους, βρε συντρόφια, ποιος ο ρόλος της (κωφάλαλης) κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας σας; Τι σας εμπόδιζε να ψηφίσετε, δημοκρατικότατα, την μη χορήγηση του επιδόματος (και να επιζητήσετε, κατόπιν, το δίκαιο έπαινο των επιτηρητών σας); Τι σας εμπόδιζε να αποφύγετε την ρωγμή στο τείχος του Μνημονίου; Ή μήπως, ενόψει όσων πρόκειται να συμβούν, δεν θέλατε να την αποφύγετε;
http://filotimia.blogspot.com/2010/11/1200000-2003.html

«Bye bye, my darling, you told me and went away without sorrow»
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Αυτό, αδέρφια, δεν έχει ξαναματαγίνει. Πρόκειται για δυο κυβερνήσεις σε μια. Σαν σαμπουάν με κοντίσιονερ. Ψωνίσατε Γιώργο και δώρο ο Πάγκαλος, ο σύζυγος της κυρίας Χριστοφάκη. Παρεπιμπτόντως, τι αξάν, τι φρύδι σηκωμένο, η μαντάμ Παγκάλου. Μια έκρηξη αισθητικής και χρωμάτων. Η Γιάννα του φτωχού. Παραπλεύρως του Μνημονίου θα εκλέγονται κι οι κυρίες των κυρίων; Είμαι πολύ περίεργος πως θα αποτιμήσουν οι πολίτες του Δήμου Σαρωνικού (καλά το ‘πα;) όλη αυτή την αλεξιπτωτιστική γκλαμουριά με το τσιτωμένο μάγουλο. Γι’ αυτό έγραψε κάποιος: οι εκλογές στην αστική δημοκρατία είναι ποσοτική κι όχι ποιοτική διαδικασία.

«Αξίζει να το ζεις» ΑΡΜΕΞΑΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟ,Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΤΑ ΜΜΕ

Πώς αρμέγουν την κατσίκα…


Το είδαμε και αυτό! Μαθήματα αρμέγματος έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ζωντανά στην εκπομπή «Αξίζει να το ζεις» εμφανίστηκε μία κατσίκα με τον ιδιοκτήτη της και η Σίσσυ κλήθηκε να αρμέξει το γάλα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε και μεγάλη επιτυχία με το άρμεγμα, παρ' όλα αυτά, το κοινό τη χειροκροτούσε. «Το ότι χειροκροτείτε, το εκτιμώ πάντως!» είπε η Σίσσυ.

Τη σκυτάλη στο άρμεγμα πήρε η Τατιάνα, η οποία έβαλε κυριολεκτικά τα γυαλιά στη Σίσσυ. Έπεσε στα γόνατα, αψήφησε τις κλωτσιές της κατσίκας και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφερε να την αρμέξει… «Σίσσυ, κόβεσαι!» της είπε και μάζεψε το φρέσκο γάλα της κατσίκας μέσα σε μία κατσαρόλα. πηγή

ΒΟΜΒΑ>Η ομάδα Σημίτη θα ζητήσει την παραίτηση Παπανδρέου το βράδι των εθνικών εκλογών!Το διακαναλικό δίλημμα Παπανδρέου, είναι πολύ πιθανό να διδάσκεται στα μαθήματα πολιτικής ιστορίας σαν το πιο κραυγαλέο παράδειγμα πολιτικής αυτοχειρίας.
Η απόφασή του να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές  την 12η Δεκεμβρίου, έχει εξοργίσει κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ , οι  οποίοι έχουν αποφασίσει  σε περίπτωση μεγάλης μείωσης του ποσοστού  και της Κ.Ο του κόμματος, να ζητήσουν την παραίτηση  του Παπανδρέου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ!
Πρωταγωνιστές στο όλο σχέδιο  είναι  βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος  οι οποίοι συναντιούνται τακτικά στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη!
Ο πρώην πρωθυπουργός  εκτιμά ότι οι κινήσεις του σημερινού πρωθυπουργού ακύρωσαν στην ουσία το έργο της δικής του 8χταετίας, στο οποίο κορωνίδα ήταν η ένταξη της χώρας στο ευρώ και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα του.
-Με την επιπόλαιότητά του, για να μην πω ανεπάρκεια,  κατέστρεψε  την εθνική προσπάθεια που  είχε προηγηθεί και τις θυσίες των πολιτών…,
έλεγε πρόσφατα ο Σημίτης σε γνωστό τηλεοπτικό δημοσιογράφο.
Ο Σημίτης , εκτιμά πως η πολιτική του Παπανδρέου να μας οδηγήσει στο ΔΝΤ εμπεριέχει και διάθεση εκδίκησης προς  το πρόσωπό του επειδή στήριξε τον Βενιζέλο στις εσωκομματικές εκλογές!
Επικεφαλείς της εσωκομματικής αντίστασης , εκτός από τον Σημίτη και του βουλευτές που τον ακολουθούν και δύο κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου!
Οι επαφές τους είναι καθημερινές  και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα!
Ο Παπανδρέου έσκαψε με επιμέλεια τον λάκο του…πηγή

O Mάκης Βορίδης υπουργός στην Οικουμενική του απελπισμένου Παπανδρέου, έχοντας εκλεγεί με το κόμμα της Ντόρας! 
Ο κ. Μάκης Βορίδης το βράδι της 21ης Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο Badminton και  θα παρακολουθεί κολακευμένος  την αρχηγό του κόμματός του κ. Ντόρα Μπακογιάννη να τον υποδέχεται στην νέα του οικογένεια.

Συναγερμός σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη - Αναστολή της αλληλογραφίας προς το εξωτερικό - Οι τρομοκράτες διασύρουν τη χώρα παγκοσμίως

- Δεν θα αποστέλλονται γράμματα και πακέτα για 48 ώρες στο εξωτερικό
- Αεροσκάφος από Αθήνα έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω φακέλου βόμβα - Αποδέκτης ο Μπερλουσκόνι
- Το δέμα βόμβα για την Μέρκελ είχε αποστολέα το υπουργείο Οικονομικών
- Οδηγίες από την αστυνομία: Πως να εντοπίσετε ένα ύποπτο δέμα  

Άφηνε προεκλογικά φυλλάδια σε... τάφους!

Κι όμως συνέβη και αυτό! Ένας υποψήφιος στα Τρίκαλα σκέφτηκε να συμπεριλάβει στην προεκλογική του εκστρατεία και τα... νεκροταφεία!

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος λοιπόν, φέρεται να πήγαινε από τάφο σε τάφο και να άφηνε επάνω ένα κερί και δίπλα, το... προεκλογικό του φυλλάδιο!

Έκπληκτοι οι συγγενείς των νεκρών που πήγαν το πρωί για να ανάψουν τα καντήλια, βρήκαν πάνω στους τάφους των δικών τους ανθρώπων τα φυλλάδια του κυρίου!

Μάλιστα, ο υποψήφιος φέρεται να αγόρασε για αυτή τη δουλειά τουλάχιστον 5.000 κεριά (!) θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα κερδίσει ψήφους από τους συγγενείς των νεκρών.... πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...