Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Ποιόν σας …θυμίζει ο Γιώργος Παπανδρέου;


Οσο πάει ο Γ. Παπανδρέου και μοιάζει περισσότερο στον.. Κώστα Καραμανλή και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει και σύντομα παρελθόν.

Τί έλεγε ο Θουκυδίδης για περιόδους κρίσης όπως η σημερινή


Κάντε τον κόπο να διαβάσατε το παρακάτω απόσπασμα του Θουκυδίδη και δείτε πόσο αναλυτικοί και σκεπτόμενοι ήταν οι άνθρωποι.
Αυτές τις αναλύσεις που έγιναν πριν 2.500 χρόνια τις διδάσκονται ακόμα σαν τις πρώτες κοινωνιολογικές αναλύσεις και τα κείμενα του Θουκυδίδη αποτελούν εγχειρίδια στρατηγικής για όλες τις στρατιωτικές σχολές. Πλην των ελληνικών φυσικά που μας έχει φάει ο ψευτο-προοδευτισμός και κοιτάξτε πού βρεθήκαμε...
ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ
Βιβλίο 3. Κεφάλαιο 82

Ο Παγκαλος 2.530 ευρώ μηνιαίως για τη χρήση του κινητού του τηλεφώνου,ΜΑ.... ΣΕ ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΛΕΙ????

«Ο μέσος όρος κόστους ανά γραμμή είναι 79 ευρώ» δηλώνει και καταγγέλλει «συστηματική κατασυκοφάντησή του»

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απάντησε σε σημερινό δημοσίευμα το οποίο τον παρουσιάζει να χρεώνει τους πολίτες με 2.530 ευρώ μηνιαίως για τη χρήση του κινητού του τηλεφώνου. Στην ανακοίνωση του ο Θ. Πάγκαλος διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται για ένα κινητό τηλέφωνο αλλά για το σύνολο των κινητών που χρησιμοποιούνται από το πολιτικό του γραφείο.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κρύβουν 4 χρόνια διαρροή μυστικών στους Τούρκους

Όλα τα αυστηρά απόρρητα στρατιωτικά σχέδια άμυνας και επίθεσης στρατού και αεροπορίας της Ελλάδας σε περίπτωση εμπλοκής με την Τουρκία μεταβιβάστηκαν από ένα «λάθος» Ελλήνων στο τουρκικό στρατηγείο του Εσκί Σεχίρ, τον Ιούνιο του 2006.
Η διαρροή έγινε στη διάρκεια της άσκησης ρεαλιστικής εξομοίωσης κινήσεων του ελληνικού στρατού και.....
της αεροπορίας με την ονομασία «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΣΙΚΙΝΟΣ 2006» από τις 26 έως τις 29 Ιουνίου του 2006.
Από τότε μέχρι σήμερα το μεγάλο αυτό εθνικό θέμα «κουκουλώθηκε» από όλους τους υπουργούς Άμυνας και τιμωρήθηκαν κάποιοι σμηνίτες, ενώ την ευθύνη για τη διαρροή των σχεδίων την έχουν στρατηγοί και ναύαρχοι.

«Παζάρια» για νέο δάνειο με την τρόικα;

Την πεποίθηση, ότι η Ελλάδα θα υποχρεωθεί (αν δεν το έχει κάνει ήδη στο παρασκήνιο…) να αρχίσει «παζάρια» με την τρόικα για νέο διεθνές δάνειο, το οποίο θα προστεθεί στα 110 δις. ευρώ, αρχίζουν να σχηματίζουν πλέον όλο και περισσότεροι παράγοντες της αγοράς, καθώς όλο και περισσότεροι κυβερνητικοί παράγοντες μιλούν πλέον ακόμη και δημόσια για την ανάγκη διαπραγμάτευσης ενός «ηπιότερου» προγράμματος σταθεροποίησης, που θα μοιράσει τα επώδυνα μέτρα σε μια μεγαλύτερη χρονική περίοδο.

Η Άγκυρα αποφάσισε τον εκτουρκισμό των περιουσιών των Ελληνοκυπρίων


  • Ο Γκιούλ ζήτησε από τις τράπεζες να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες...
Ο εκτουρκισμός της ακίνητης περιουσίας των Ελληνοκυπρίων αποφασίσθηκε σε έκτακτη σύσκεψη που έγινε στην Άγκυρα υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Γκιουλ , με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού, αρμοδίων υπουργών , διοικητών Τραπεζών από τουρκικής πλευράς και του κ. Έρογλου και των «υπουργών» του ψευδοκράτους.
Ο κ. Γκιουλ ζήτησε από τις Τράπεζες να προχωρήσουν στις απαιτούμενες πιστώσεις ώστε η Επιτροπή Αποζημιώσεων Ακινήτων να προβεί σε όλα τις «νόμιμες ενέργειες» για την επίλυση του σημαντικού ζητήματος της ακίνητης περιουσίας των Ελληνοκυπρίων που βρίσκεται στα κατεχόμενα!
Μετά από αυτή την εξέλιξη πιστεύει κανείς ότι η Άγκυρα θα συναινέσει ποτέ σε μια διζωνική λύση;
Στο μεταξύ, η Βασίλισσα Ελισάβετ θα απονείμει σήμερα τα βραβεία του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων Chathan House.
Το Ινστιτούτο βραβεύει από το 2005 προσωπικότητες και μη κυβερνητικές οργανώσεις που συμβάλλουν σ την βελτίωση των διεθνών σχέσεων. Τα βραβεία του 2010 θα απονεμηθούν στον Τούρκο Πρόεδρο Γκιουλ, στον Πρόεδρο της Κροατίας κ. Μέσιτς και στην υπουργό οικονομικών της Γαλλίας κ. Λαγκάρντ. πηγή

Πώς κατερρίφθη ο ηρωικός πιλότος Κ. Ηλιάκης

Η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει τα πραγματικά γεγονότα της αερομαχίας νοτίως της Καρπάθου...
Είναι απορίας άξιο γιατί όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις αιφνιδιάζονται πάντα από την τουρκική προκλητικότητα όταν συμβαίνει ένα θερμό επεισόδιο, καθώς και η ελληνική υποχωρητικότητα στις τουρκικές απαιτήσεις όταν κλιμακώνεται η ένταση. Προκαλεί επίσης το θράσος τους να προσπαθούν κάθε φορά να μας πείσουν ότι η διαχείριση της κρίσεως εκ μέρους τους ήταν αυτή που απέτρεψε τα χειρότερα χωρίς η πατρίδα μας να έχει απωλέσει το ελάχιστο των κυριαρχικών της δικαιωμάτων (Βλ.Ίμια).
Ας έλθουμε όμως στα πραγματικά δραματικά γεγονότα που συνέβησαν νοτίως της Καρπάθου και όχι στα διαστρεβλωμένα που παρουσιάζουν όλα τα ΜΜΕ κατόπιν εντολών.

Γεμάτα καρκινογόνα τα παιδιά των καπνιστών

Αμερικανοί επιστήμονες εντόπισαν καρκινογόνες ουσίες των τσιγάρων στο 90% των παιδιών που ζούσαν σε σπίτι όπου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...