Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Ποιός έδωσε την άδεια για τις προσευχές των μουσουλμάνων σε δημόσιους χώρους και μπροστά από σύμβολα του ελληνικού πνεύματος;


ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;

Παραιτήθηκε ο Ψινάκης - Το e- mail της παραίτησης

Πριν από λίγο παραιτήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης, από σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων.

" Ελληνίδες, Έλληνες,

Αθηναίες και Αθηναίοι...


Πριν δύο μήνες απεφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στο Δήμο της Αθήνας. Ειρήσθω εν παρόδω ,ότι πολλοί συνδυασμοί διεκδίκησαν τη συμμετοχή  μου, αλλά αποφάσισα να συστρατευθώ με τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη, διότι πίστευσα και πιστεύω στα οράματά του για μια καλύτερη Αθήνα, υπάρχει καλύτερη Αθήνα και τη θέλουμε,  κοντά  το δήμαρχο της καρδιάς μας , για μια Αθήνα με περισσότερη ασφάλεια, κοινωνική συνοχή, οικονομική ανάπτυξη, πολιτισμό και πολεοδομική αναγέννηση.

Από την πρώτη στιγμή εζήτησα και παρεκάλεσα και επιζήτησα  σεβασμό στην υποψηφιότητά μου, ενώ ο ίδιος δεν έκανα χρήση των Μέσων, όπως θα ηδυνάμην,  πέραν των εμφανίσεων μου στην  Τατιάναν και στο Κους Κους. Απαρέγκλιτη γραμμή μου και σταθερά ήταν για μία αντιδημαρχία de facto πολιτσιμού, από τις ταπεινές δνάμεις μου, της ενασχόλησης στο χώρο για μια  a priori διλκυστίνδα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Την πρώτη εβδομάδα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ο λαός των Αθηνών, με ετίμησε με την ψήφον του και με κατέστησε πρώτο τη τάξει εις αριθμόν ψήφων. Ητο η επιβεβαίωση του αγώνος μου , και η επιβεβαίωσις ότι τα όσα είχα υποσχεθεί προεκλογικώς άγγιξαν την καρδιά, την ψυχή, το σώμα, τα νεφρά, στην σπλήνα κάθε Αθηναίας και Αθηναίου και μεταλαμπάδευσαν τα οραματά μου για ένα κράτος διαφορετικό. Η Ψήφος με κεφαλαία στο πρόσωπό μου ήταν αφενός η πλήρης  επιτυχία του συνθήματος μου, " Ρίχτε μου, έναν ψήφο " , αλλά και στην αντιμνημονιακή πολιτική που έχει γονατίσει στα τέσσερα τον λαό.

Και εηρύχθη ο πόλεμος εναντίον μου, ενόψει των δεύτερων εκλογών, με χτυπήματα κάτωθι από τη ζώνη Γκούτσι μου, αλλά κυρίως κάτω από τη ζώνη Πράντα  του ηγέτη του συνδυασμού μας κυρίου Νικήτα Κακλαμάνη   Εστήθησαν οι κάλπες , συνδυάζοντας, άγνωστον πως, το όνομά μου, με αυτό του κυρίου Νικήτα.

Τα αποτελέσματα γνωστά από τον κ. Χατζηνικολάου και την κ. Τρέμη. Εξηνάγκασαν τον ΚΥΡΙΟ Κακλαμάνη, να βγει μεσάνυχτα στο δρόμον δια να δώσει συγχαρητήρια σε κάποιον Χαμίνη. Η εκστρατεία λάσπεως και κατασυκυφάντησεως έπιασε. Δεν χρειάζονται λέξεις παραπάνω. Υποβάλλω την παραίτησή  μου από  πρωτεύσας σύμβουλος Αθηναίων  και με δυνατή αντιμνημνονιακή ψήφο και ελπίζω να την κάνει αποδεκτή  ταύτη ο ηγέτης της παρατάξεως μας,  κύριος- κύριος  Νικήτας Κακλαμάνης, ακαρδαμυκτί.

Καληνύχτα, Ελληνίδες, Έλληνες...
Καληνύχτα, Αθηναίες και Αθηναίοι...
Καληνύχτα, Αγαπητό pamelouketο.... πηγή

Ο καναπές σου, η συνενοχή σου!


Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου
Οι Έλληνες του καναπέ στήριξαν δια της απουσίας τους το μνημόνιο!Οι Έλληνες του καναπέ, οι παρακμασμένοι αστοί, οι κοιλίτσες, οι παντόφλες και τα ουίσκι (on the rocks) στήριξαν δια της απουσίας τους το εθνοκτόνο μνημόνιο, το οποίο κατά τα άλλα, τους «τελειώνει» (έτσι λένε). Τα αποτελέσματα των δημοτικών & περιφερειακών εκλογών, έχουν βέβαια πολλές αναγνώσεις. Πολλοί, τα βλέπουν ήδη από το δικό τους υποκειμενικό πρίσμα. Και λένε διάφορα.

Οι Έλληνες αποφάσισαν…ζήτω ο Κεμάλ και οι λαθρομετανάστες!


Δια της αποχής πάμε από τον κακό στον χειρότερο…!
Η εκλογική διαδικασία μας επεφύλασσε όντως δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη. Οι Έλληνες όμως φαίνεται πως δεν αντιλήφθηκαν το λάθος της πρώτης Κυριακής και μάλιστα φρόντισαν να αυξήσουν το ποσοστό της αποχής στον επαναληπτικό γύρο. Δεν κατάλαβαν πως το πολιτικό μας σύστημα ποθούσε διακαώς και προσευχόταν για να μην πάνε οι Έλληνες στην κάλπη.
Γιατί; Μα για να μπορούν ελεύθερα τα κομματόσκυλα, οι κομματικοί μηχανισμοί και οι βολεμένοι να αναμετρηθούν μεταξύ τους. Φυσικά από αυτήν την αναμέτρηση διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά πως το ΠΑΣΟΚ διαθέτει ευρύτερους… κομματικούς μηχανισμούς. Έτσι λοιπόν δια της αποχής ο Ελληνικός λαός αποφάσισε να δώσει το φιλί της ζωής στην πολιτική ΠΑΣΟΚ και στην καταδυνάστευση της χώρας μας.
Αποφάσισε να στεγάσει τους λαθρομετανάστες στον Δήμο Αθήνας σε κτίρια του Δήμου, τα οποία θα πληρώνουν φυσικά οι Έλληνες Δημότες, αλλά και να «νομιμοποιήσει» το παραεμπόριο δημιουργώντας πολυπολιτισμικές αγορές στις οποίες θα πωλούν τα προιόντα τους οι λαθρομετανάστες, όπως έχει δεσμευτεί ο κ. Καμίνης. Από την άλλη πλευρά, στην Ελληνική Θεσσαλονίκη μας, ο σοφός Ελληνικός λαός αποφάσισε την αλλαγή της ονομασίας της οδού Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Αττατουρκ…. έτσι ώστε να τιμηθεί ο μέγας σφαγέας μας. Έδωσε τα κελιδιά της πόλης σε έναν άνθρωπο με ανύπαρκτη εθνική συνείδηση που όπου σταθεί και όπου βρεθεί αμφισβητεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας…! Συγχαρητήρια Έλληνες. Το μήνυμα σας ήταν εκκωφαντικό. Σίγουρα δεν τα επιθυμούσατε όλα αυτά…. όμως είχατε προειδοποιηθεί ότι η αποχή αυτό θα σημαίνει για τους κυβερνώντες. Σήμαινε και θα σημαίνει στο μέλλον αποδοχή της υπάρχουσας πολιτικής και σε καμία περίπτωση δεν τους ενοχλεί. Τους εξυπηρετεί έτσι ώστε να εφαρμόσουν ανενόχλητοι τις προδοτικές τους πολιτικές.


πηγή

Άντε και του χρόνου στο Μαξίμου η προσευχή

Περισσότεροι από 50 χιλιάδες μουσουλμάνοι που ζουν στην Αττική γέμισαν από το πρωί τις 11 κεντρικές πλατείες του λεκανοπεδίου και τα Προπύλαια του Πανεπιστήμιου, υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία, για να προσευχηθούν. Το Αΐντ αλ Αντχα είναι σημαντική εορτή για τους μουσουλμάνους, που τιμούν έτσι την θυσία του Αβραάμ. Στην πλατεία Αττικής η προσευχή έγινε παρουσία διαμαρτυρομένων κατοίκων με ελληνικές σημαίες. Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας περίπου 30 κάτοικοι παρέμειναν πέριξ της πλατείας Αττικής, με σκοπό να εμποδίσουν την προγραμματισμένη πρωινή προσευχή των μελών της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελλάδα. Δυνάμεις της Αστυνομίας τούς απώθησαν από την πλατεία, χωρίς να οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα. Eπίσης βρισκόταν παράλληλα σε εξέλιξη συγκέντρωση εθνικιστών, ακροδεξιών και μελών της Χρυσής Αυγής που αντιδρούν στην παρουσία των μεταναστών στην Ελλάδα. Λίγο μετά τις 09:00 και μόλις ξεκίνησε η προσευχή από παρακείμενα μπαλκόνια πέταξαν στους ανθρώπους που προσεύχονταν ευτυχώς μόνο αυγά! Επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενο επεισόδιο. Την πρώτη δημόσια ομαδική προσευχή είχαν πραγματοποιήσει οι μουσουλμάνοι για το τέλος του ραμαζανίου στην πλ.Κοτζιά στις 10 Σεπτεμβρίου.
Οι μουσουλμάνοι ζητούν την ίδρυση τεμένους στην Αθήνα, στο οποίο θα μπορούν να προσεύχονται ,αλλά και να συνωμοτούν πηγή

Επιστολή καταπέλτης από μέλος της Κ.Ε του ΛΑ.Ο.Σ στον Άδωνι Γεωργιάδη

Επιστολή Αποστόλου

Πακιστανοί λαθρομετανάστες : "εμείς στηρίζουμε τον Καμίνη στις 14, και αυτός θα στηρίξει μετά εμάς"

Αυτη η αφισα κυκλοφορει πολυ τελευταια στους δρομους της Αθηνας.

Η γλώσσα είναι η Πακιστανική και λέει "εμείς στηρίζουμε τον Καμίνη στις 14, και αυτός θα στηρίξει μετά εμάς".Τα συμπεράσματα δικά σας!

Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΛΑΘΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ!AYTA TA ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

"Αυτούς που μας βοηθάνε, τους βοηθάμε και εμείς στις 14 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή. Ψηφίζουμε Γιώργο Καμίνη".

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ:ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ!


Αγαπητό HeLLeNiCReVeNgE

Πριν απο μερικές ημέρες δημοσιεύσατε το εξής άρθρο:

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/11/blog-post_98.html


Επειδή περνάω καθημερινά από την οδό Ανδρέα Κάλβου όπου βρίσκεται ένα απο τα σχολεία που αναφέρετε στο άρθρο ομολογώ ότι ο συντάκτης του άρθρου είναι και επιεικής στους χαρακτηρισμούς του .

Σήμερα όμως γυρνώντας από τη δουλειά στο σημείο αυτό (Σάββατο 13/11/2010 και ώρα 18:00) υπήρχε μπλόκο της Αστυνομίας το οποίο Δεν ήταν για τα κλασσικά (Αδεια - Δίπλωμα - Ασφάλεια) αλλά έψαχναν για περισσότερο ύποπτα πράγματα .

Αφού τελείωσε η εξακρίβωση τόσο των στοιχείων μου όσο και του αυτοκινήτου και κατέρρευσαν οι τυπικότητες ρώτησα τους αστυνομικούς γιατί δεν έλέγχουν κανέναν από τούς εικοσιπέντε περίπου πακιστανούς οι οποίοι έπαιζαν cricket στο προαύλιο του σχολείου επί της Ανδρέα Κάλβου .
Ανάφέροντας δέ τόσο το δημοσίευμα του HeLLeNiCReVeNgE όσο και το γεγονός ότι αυτό δεν είναι τυχαίο συμβάν αλλα συμβαίνει κάθε Σαββατοκύριακο μετά το μεσημέρι οι άνθρωποι ανάφεραν ότι δυστυχώς δεν έχουν Εντολή .

"Ακόμα και να τους συλλάβουμε θα έχουν βγεί μέσα σε δύο μέρες " .

Ακούγοντας τη κουβέντα ο έτερος του κλιμακίου ελέγχου μου λέει :

"Αν δοθεί Εντολή για μάζεμα τους έχουμε πακετάρει μέσα σε 10 ημέρες !!"

Τους χαιρέτησα ευχόμενος καλό υπόλοιπο βάρδιας σε Δημόσιους
Αντιπαραγωγικούς κατά Πάγκαλον Υπαλλήλους !!!!

πηγή

Τι θέλει να πεί το πανό στην προσευχή των μουσουλμάνων στην Αθήνα;


Φωτογραφίες από τη χθεσινή προσευχή των μουσουλμάνων της Αθήνας, στην Ακαδημία. Αυτό το πανό με τον τύπο που κρατάει το τσεκούρι, τι συμβολίζει, μέσα στον κόσμο που προσεύχεται; Μπορεί να βοηθήσει κανείς από Αθήνα;


Η λίστα με τα παράνομα τζαμιά στην Αθήνα


metanastes_koraniΗ λίστα με τα παράνομα τζαμιά στην Αθήνα
Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ένα ζήτημα που απασχόλησε σε μεγάλο βαθμό τα ΜΜΕ ήταν η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και της Πλατείας Αττικής, σχετικά με την λαθρομετανάστευση.

Βέβαια συνέχισε να απασχολεί και μετά τον πρώτο γύρο, λόγω του υψηλού ποσοστού που έλαβε ο συνδυασμός της Χρυσής Αυγής.

Ένα μεγάλο μέρος αυτού του “θορύβου” έγινε, γύρω από ένα παράνομο τζαμί, σε απόσταση ενός στενού από την Πλατεία Αττικής, το οποίο έγινε δύο – τρείς φορές επίκεντρο επεισοδίων.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, αυτό χρησιμοποίησαν ως “ορμητήριο” παράνομοι λαθρομετανάστες, για να προβούν σε επιθετικές ενέργειες κατά ηλικιωμένων ή και μικρών παιδιών.

Οι γυναίκες στο Αφγανιστάν δεν έχουν ψυχή... Εικόνες και ιστορίες που τρομάζουν

Οι γυναίκες στο Αφγανιστάν δεν πρέπει να μιλούν. Οι γυναίκες στο Αφγανιστάν δεν πρέπει να βγαίνουν από το σπίτι μόνες τους. Οι γυναίκες στο Αφγανιστάν όταν αρρωστήσουν πρέπει ΠΑΝΤΑ να συνοδεύονται από έναν άνδρα της οικογενείας για να πάνε στο νοσοκομείο. Οι γυναίκες στο Αφγανιστάν εκλιπαρούν για βοήθεια, φωνάζουν σε όλους μας να τις ακούσουμε αλλά δεν μπορούμε. Η Μπούργκα δεν αφήνει το ουρλιαχτό τους να ακουστεί...

Οι γυναίκες στο Αφγανιστάν δεν πρέπει να μιλούν. Οι γυναίκες στο Αφγανιστάν δεν πρέπει να βγαίνουν από το σπίτι μόνες τους.

Οι γυναίκες στο Αφγανιστάν όταν αρρωστήσουν πρέπει ΠΑΝΤΑ να συνοδεύονται από έναν άνδρα της οικογενείας για να πάνε στο νοσοκομείο. Οι γυναίκες στο Αφγανιστάν εκλιπαρούν για βοήθεια, φωνάζουν σε όλους μας να τις ακούσουμε αλλά δεν μπορούμε. Η Μπούργκα δεν αφήνει το ουρλιαχτό τους να ακουστεί...
Η δικτατορία της Μπούργκας ζει και βασιλεύει στο Αφγανιστάν. Η γυναίκα δεν αξίζει περισσότερο από ένα σκυλί. (δεν λέμε γατί, γιατί η γάτα ήταν το αγαπημένο ζώο του προφήτη Μωάμεθ και σίγουρα στο Αφγανιστάν, έχει καλύτερη αντιμετώπιση από μια γυναίκα). Στη χώρα των Ταλιμπάν οι γυναίκες βιώνουν τη καθημερινότητα τους, τη ζωή τους μέσα σε μια κινητή φυλακή. Τη Μπούργκα. Ένα ένδυμα βαρύ (ζυγίζει τουλάχιστον 10 κιλά το ύφασμα του), ένα ένδυμα που καλύπτει απο τις τρίχες του κεφαλιού μέχρι και τους αστραγάλους μιας γυναίκας. Ολόκληρο το πρόσωπο και στο ύψος των ματιών, έχει ένα καφασωτό απλά για να βλέπουν ελάχιστα. Τίποτε δεν μένει ακάλυπτο.

Συζητάνε το μοίρασμα του Αιγαίου!!!


  • Αποκαλύπτεται απόπειρα εσχάτης προδοσίας στο Αιγαίο
  • Κυριαρχία υπό διαπραγμάτευση!
Την ύπαρξη μυστικού ελληνοτουρκικού διαλόγου για τον επιχειρησιακό διαμοιρασμό στο Αιγαίο αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ με την δημοσιοποίηση του περιεχομένου ενός τηλεγραφήματος όπου εμφανίζεται η ελληνική πλευρά να παραιτείται από τις αναχαιτίσεις "μακριά από τις ελληνικές ακτές" και "να αποφεύγει να εμπλέκεται σε αερομαχίες όταν τα τουρκικά μαχητικά παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μεταξύ 6 και 10 μιλίων". Πρόκεται για την πρώτη επιβεβαίωση αυτού που πρώτο είχε γράψει το defencenet.gr, ότι τα ελληνικά μαχητικά πλέον - και σίγουρα κατόπιν εντολών - δεν εμπλέκονται σε αερομαχία με τους εισβολείς!

Ισλαμική προσευχή δίπλα από τον Ανδριάντα του Γρηγορίου του Ε’!

Στο χώρο των Προπυλαίων, τον οποίο το κράτος παραχώρησε στους μουσουλμάνους να προσευχηθούν, υπάρχει ο Ανδριάντας του Γρηγορίου του Ε’, του Εθνομάρτυρα Πατριάρχη, ο οποίος απαγχονίστηκε με διαταγή του σουλτάνου, ο οποίος υπέγραψε την διαταγή εκτελέσεως σαν χαλίφης, δηλαδή μουσουλμάνος θρησκευτικός ηγέτης…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...