Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

ΞΥΠΝΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ- ΠΡΩΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΑΛΩΣΗ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ

ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

ΓΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΣΟΥ ΚΑΛΛΙΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΩ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΕΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

"Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο!"

Τάδε έφη της καλογριούλας ο γιος Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

300 ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ

ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ Η ΜΝΗΜΑΤΑ

ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ!
 

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Αρχές το 2011 ο διαγωνισμός για την ανέγερση τεμένους

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα. Εντός των επόμενων ημερών παραδίδεται από το Πολεμικό Μουσείο στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου έκταση 16 στρεμμάτων στο Βοτανικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων...
 στις αρχές του νέου χρόνου θα προκηρυχθεί ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για να αρχίσει η ανέγερση του τεμένους εντός του 2011.

Ήδη ενδιαφέρον φέρονται να έχουν εκδηλώσει σημαντικοί διεθνούς φήμης αρχιτέκτονες, όπως η ιρακινής καταγωγής Ζάχα Χαντίντ. Σύμφωνα με τον νόμο 3512 του 2006, που εισηγήθηκε η τότε υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, το αρχικό κόστος προεβλέπετο να ανέλθει γύρω στα 15 εκατομμύρια, ωστόσο μετά την μείωση της έκτασης που καθορίστηκε, το τελικό κόστος αναμένεται να μειωθεί και θα το αναλάβει, όπως καθορίζεται από τον νόμο, το ελληνικό Δημόσιο.
Οι καθοριζόμενες προδιαγραφές έχουν τεθεί υπόψη της ηγεσίας της Ελλαδικής Εκκλησίας, ενώ το όλο εγχείρημα συντονίζεται από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Παγκαλο, καθώς εμπλέκονται εννέα υπουργεία και υπηρεσίες.
Όσον αφορά την επιλογή του ιμάμη, αρμόδιοι παράγοντες του υπουργείου Παιδείας καθιστούν απολύτως σαφές ότι θα γίνει βάσει των διατάξεων που ισχύουν στην Ελλάδα για την ανάδειξη των θρησκευτικών ηγετών των αλλοθρήσκων.
Tην πεποίθηση ότι η λειτουργία ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, θα μπορούσε να βοηθήσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, εξέφρασε ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας, Εγκεμέν Μπαγίς.

SKAI.GR

Η τρόϊκα μας εύχεται ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...!

Μπορεί να σοκάρει αλλά είναι η αλήθεια. Δείτε τι εννοούμε...

Ή μονιάζουμε ή... βουλιάζουμε


Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Όταν όλοι έχουμε στρέψει την προσοχή μας στα πολιτικά και η καθημερινή μας ασχολία επί εικοσιτετραώρου βάσης είναι μόνο οι εκλογές, τα αποτελέσματα των εκλογών και το ποιοί είναι χαμένοι ή κερδισμένοι και γιατί, οι εχθροί της Πατρίδας μας εργάζονται ανενόχλητοι για τον καταποντισμό της χώρας μας για δικό τους φυσικά όφελος.

H Ελλάδα έχει 14 ημέρες ζωής ακόμα…

Δύο μόλις εβδομάδες ζωής έχει η  Ελλάδα και ούτε λίγο ούτε πολύ η χώρα δεν θα καταφέρει να λάβει την τρίτη δόση του δανείου, θα βρεθεί ξανά στη δίνη των αγορών και τελικά θα οδηγηθεί στη χρεοκοπία, προκαλώντας ισχυρούς τριγμούς στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Αυτά υποστηρίζει η Ηigh Frequency Economics και θεωρεί ότι η μόνη λύση για τη χώρα η επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου και η αναδιάρθρωση του χρέους.


Την ώρα λοιπόν που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ιρλανδία και στο ενδεχόμενο προσφυγής της στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες που εγείρει τόσο η δεινή δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, όσο και το δυσβάστακτο κόστος διάσωσης των τραπεζών της, ο οίκος σε νέα έκθεσή του με τίτλο «14 Μέρες Ζωής», εξακολουθεί να επιμένει… ελληνικά, αναφερόμενος στο «άλυτο, ακόμη, δημοσιονομικό πρόβλημα» της χώρας μας.

Σύμφωνα με τους αναλυτές του οίκου, αν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις την περασμένη άνοιξη είχαν κατορθώσει να αντιμετωπίσουν καθοριστικά το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, κανείς δεν θα αμφισβητούσε τώρα τη θέλησή τους, ή τις δυνατότητές τους, στο θέμα επίλυσης του ιρλανδικού ζητήματος.

Η Ηigh Frequency Economics εκτιμά πως όχι μόνο το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν έχει επιλυθεί, αλλά και ότι αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο των διεθνών αγορών και μάλιστα πολύ σύντομα. Εντός των ερχόμενων δύο εβδομάδων.

Η Ελλάδα έχει μόνο δύο εβδομάδες καιρό προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν θα λάβει το πράσινο φως για την εκταμίευση της τρίτης δόσης του δανείου, αναφέρει ο οίκος. Η καταβολή της δόσης έχει οριστεί για τις 30 Νοεμβρίου, ωστόσο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πορεία της εφαρμογής του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής που έχει δεσμευθεί να ακολουθήσει η ελληνική κυβέρνηση.

Στην έκθεσή της για τη χώρα μας η Ηigh Frequency Economics στέκεται στη μαύρη τρύπα που παρουσιάζουν τα έσοδα, εκτιμώντας ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να λάβει τα 6,5 δισ. ευρώ της τρίτης δόσης, κάτι το οποίο σημαίνει, σύμφωνα πάντα με τον οίκο, ότι σε… 60 ημέρες από τώρα η Ελλάδα θα ξεμείνει από ρευστότητα. Εάν πάλι η χώρα κατορθώσει να επιτύχει την καταβολή της δόσης, τότε θα έχει καλύψει ένα σημαντικό μέρος των αναγκών της κυβέρνησης και των τοκοχρεολυσίων της.

Κανείς δεν θα ήθελε να φανταστεί τι θα συνέβαινε στην πρώτη περίπτωση, σε εκείνη δηλαδή που η Ελλάδα «χάσει» την τρίτη δόση του δανείου, σημειώνεται επίσης στην έκθεση. Θα επρόκειτο για μια ιστορικών προδιαγραφών καταστροφή που θα κλόνιζε το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

«Δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο να αποφευχθεί η καταστροφή» σημειώνει χαρακτηριστικά ο οίκος. Παρόλο που το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δίνει εύσημα στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας εκφράσεις του τύπου η χώρα «βρίσκεται στο σωστό δρόμο», οι ποσοτικοί δημοσιονομικοί στόχοι μοιάζει πολύ δύσκολο να επιτευχθούν. Σε αυτή την περίπτωση, η χώρα θα έπρεπε να θέσει νέους στόχους και το δράμα θα έπρεπε να επιμηκυνθεί μέχρι το επόμενο τεστ, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Κάτι το οποίο η Γερμανία δεν θα ανεχόταν σε καμία περίπτωση, αφού το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας προσφέρθηκε με άκρως αυστηρούς και συγκεκριμένους όρους.

Σύμφωνα με όσα επισημαίνονται στην έκθεση, η εναλλακτική λύση για την Ελλάδα θα ήταν η επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου.

Με δεδομένα και τα νέα αναθεωρημένα στοιχεία της Eurostat για το έλλειμμα, ο οίκος εκτιμά ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στην ίδια, ή ακόμη και σε δυσμενέστερη θέση από εκείνη που βρισκόταν την περασμένη άνοιξη, πριν δηλαδή τη δημιουργία του πακέτου διάσωσης των 110 δισ. ευρώ.

«Ανίκανη να βγει στις αγορές για δανεισμό, η Ελλάδα θα φτάσει στο χείλος της χρεοκοπίας. Υπό αυτές τις συνθήκες η αναδιάρθρωση του χρέους δεν μπορεί να αποφευχθεί», εκτιμά η Ηigh Frequency Economics.
Και εδώ έγκειται ο ρόλος των ευρωπαϊκών αρχών.

«Αν η Ελλάδα προχωρήσει στην αναδιάρθρωση του χρέους της, με την υποστήριξη της ΕΕ, τότε οι ανησυχίες στις αγορές θα καταλαγιάσουν και κανείς δεν θα αναρωτιέται αν η ευρωπαϊκή κοινότητα είναι σε θέση να στηρίξει την Ιρλανδία, την Πορτογαλία, ακόμη και την Ισπανία. Αν πάλι η ελληνική περίπτωση καταλήξει σε φιάσκο, κανείς δεν θα μπορέσει να πιστέψει ότι η Ιρλανδία θα τα καταφέρει.

Απομένουν λοιπόν 14 μέρες μέχρι να δούμε το ελληνικό χρέος να καταστρέφει τον κόσμο…» καταλήγει η έκθεση.

www.bankingnews.gr

Απαλλάχτηκαν Βουλγαράκης και Ρουσόπουλος για το Βατοπέδι...

XAXXAXAXAXXA ........... ANTE ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ..... ΘΑ ΑΔΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΚΛΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑΑΑΑΑ!!!
 
 
Παραπέμπονται για το Ειδικό Δικαστήριο Μπασιάκος, Κοντός και Δούκας.  
Τι ψήφισε τα ξημερώματα η Βουλή

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος : «Το τζαμί θα μας το κτίσετε εσείς οι έλληνες με δικά σας λεφτά…»

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος Ναίμ Εργαλούρ τόνισε στο ΣΚΑΪ ότι οι προσευχές δεν αποτελούν πίεση για την ανέγερση τζαμιού.
«Είναι θέμα πολιτισμού. Η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα χωρίς τζαμί, πρέπει να γίνει σύντομα για να μαζέψουμε αυτούς τους χώρους λατρείας που φυτρώνουν συνεχώς» τόνισε.

«Εμείς δεν θέλουμε ξένα λεφτά για να γίνει το τζαμί, πρέπει να γίνει με ελληνικά λεφτά να το ελέγχει το ελληνικό κράτος. Πήραμε τα μαθήματα από το εξωτερικό» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Εργαλούρ, έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια με το δήμο Αθήνας για την ανέγερση του τεμένους.

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης τόνισε ότι βάσει των αδειών παραμονής 500.000 μουσουλμάνοι διαβιούν στην Ελλάδα, 250.000 έχουν καθεστώς ασύλου, ενώ υπάρχουν οι έλληνες μουσουλμάνοι καθώς και οι παράνομοι.

Το κουρμάν μπαϊράμι αποτελεί μία από τις μεγάλες κινητές μουσουλμανικές γιορτές. Σημαίνει "Γιορτή της Θυσίας", γιατί προσφέρονται ζώα για θυσία, σε ανάμνηση της θυσίας του Αβραάμ, και συμπίπτει με την Ιερή Αποδημία του Μωάμεθ.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ

Πόλη του Κουβέιτ - Μια ομάδα των Χριστιανών έχει καταγγείλει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης του Κουβέιτ τα εμποδίζει από το να πάρει γη ώστε εκεί να χτίσει μια εκκλησία

«Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το μεγάλο πρόβλημα που μας εμποδίζει να πάρουμε την γη . Δεν είναι όλα τα μέλη, , μόνον οι ισλαμιστές φονταμενταλιστές», δήλωσε ο Αρχιμανδρίτης Μπούτρος Gharib, επικεφαλής της τοπικής ελληνικής Καθολικής Εκκλησίας.
«Το συμβούλιο δεν μας έδωσε κανένα επεξηγηματικό λόγο της απορρίψεως μας », πρόσθεσε

Πρόσφατα, το δημοτικό συμβούλιο αποκλείσει μια προσπάθεια της Ελληνικής Καθολικής Εκκλησίας να αποκτήσει γη στο Mahboula, μια περιοχή στα νότια του κυβερνείο Ahmadi της Πόλη. του Κουβέιτ
Το αίτημα αυτό ήδη εκκρεμούσε για πολλά έτη.

Πεταλωτής: Δικαίωμα στην προσευχή

Ερωτώμενος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με τη δημόσια προσευχή των μουσουλμάνων δήλωσε:
"Είναι επιβεβλημένο, στις εποχές που ζούμε και στον πολιτισμό που διακηρύσσουμε και μας διέπει σαν ελληνική κοινωνία και είναι χρέος και της πολιτείας, να διευκολύνουμε όποιον θέλει να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα".
Ο Γ. Πεταλωτής ρωτήθηκε επίσης εάν τέτοιες κινήσεις, όπως η σημερινή, μπορούν να επισπεύσουν τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα.
"Αυτά καθαυτά τα γεγονότα δεν μπορούν να επισπεύσουν μια τέτοια απόφαση, αλλά είναι γνωστό ότι υπάρχει και δέσμευση και νομοθετημένη απόφαση να δημιουργηθεί τζαμί στην Αθήνα, προκειμένου οι συμπολίτες μας μουσουλμάνοι να τελούν με απόλυτη ασφάλεια και θρησκευτική ελευθερία τα θρησκευτικά τους καθήκοντα".

Σχόλιο...Αν αυτό δεν είναι εκβιαστικό δίλημμα τότε τι είναι?
Ναι σε τζαμί,αλλά όχι στο κέντρο και δίπλα από τα αρχαία μνημεία.
Ας το φτιάξουν κοντά στα σπίτια τους στα Βόρεια Προάστια 
Kαι στο κάτω κάτω το 95% των ισλαμιστών που είναι στην Αθήνα είναι παράνομα εδώ και όσοι ζητάνε άσυλο το θέλουν για να πάνε σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Εσεις θα τους φτιάξετε και τζαμί να νομιμοποιήσετε την παρανομία τους?
Ή για να μας μείνει αμανάτι,όταν θα φύγουν όλοι αυτοί.
Γιατί δεν μπορείτε με το ζόρι να τους κρατάτε εδώ,χωρίς χαρτιά.
Ή θα τους διώξετε ή θα τους δώσετε χαρτιά. πηγή

Η ΑΘΗΝΑ ΥΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Πατριώτες «γιαλαντζί»

gialatziΗ επικράτηση του Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη αλλά και του Γιώργου Καμίνη στην Αθήνα, σηματοδοτεί την επικράτηση νέων ηθών και εθίμων στην πολιτική ζωή του τόπου. Η φιλολογία περί αποχής, που «πιπιλίστηκε» πολύ από τα ΜΜΕ και στην ουσία με τη διαδικασία του conditioning, καθήλωσε τους Αθηναίους και τους Θεσσαλονικείς (αλλά και όλους τους Έλληνες) στον καναπέ τους, έκανε τη δουλειά της. Το σύστημα δεν θέλει τον κόσμο στα πόδια του και η αποχή το βολεύει. Και οι πολίτες πίστεψαν αφελώς ότι έτσι διαμαρτύρονται. Φευ!
Έτσι, ενισχύουν το σύστημα, το βοηθούν να εμπεδώσει τον απόλυτο έλεγχό του επί των εξελίξεων. Οι πολίτες έκαναν οι ίδιοι τη ζωή τους πάρα πολύ δύσκολη και μάλιστα θα βιώσουν τις συνέπειες της αποχής βραχυπρόθεσμα. Ξέρετε τι θα συμβεί; Εκεί που θα μπορούσαν μέσω της κάλπης, να μπλοκάρουν εύκολα και ανέξοδα τη μετατροπή της Αθήνας σε πολυπολιτισμικό βούρκο και τριτοκοσμικό κολαστήριο, τώρα θα αναγκαστούν αργά ή γρήγορα εκ των πραγμάτων, να προσφύγουν σε πρωτογενείς μορφές δράσεις, ήτοι εστί πεζοδρόμιο. Για να σώσουν τις γειτονιές τους και τα σπίτια τους και να προφυλάξουν τα παιδιά, τις γυναίκες και τις περιουσίες τους από τις τριτοκοσμικές ορδές της Νέας Τάξης.
Πριν λίγες ημέρες, μια φίλη δέχθηκε επίθεση από αλλοδαπούς κακοποιούς, βράδυ, έξω από την πόρτα του σπιτιού της, στην Καλλιθέα. Τη χτύπησαν άσχημα, έπαθε διάσειση, γέμισε αιματώματα και μάλιστα την... δάγκωσαν (!) στο χέρι, γιατί δεν άφηνε την τσάντα της. Όχι, σύμφωνα με τα όσα μου είπε, δεν ψήφισε κάποιον εκλογικό συνδυασμό της Νέας Τάξης για τη δημαρχία ή για την περιφέρεια. Όμως, πέρασε δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Είδε την ποιότητα ζωής της να καταρρακώνεται. Και φυσικά γνωρίζει ότι για αυτά τα ζητήματα δεν θα τοποθετηθεί κανείς εκ των Καμίνη & Μπουτάρη. Η έννομη τάξη δεν αποτελεί «προοδευτική» προτεραιότητα, ενώ η «καταστολή» προκαλεί αλλεργία ως έννοια στους «φωταδιστές».

Ήδη, με το καλημέρα, άρχισαν οι «ομαδικές προσευχές» και η απόπειρα αλλοίωσης της ελληνοχριστιανικής φυσιογνωμίας της πόλης μας και από φανατικούς μουσουλμάνους, με την αρωγή των «προοδευτικών» των καταγωγίων της άκρας αριστεράς. Που δεν αντιλαμβάνονται ότι μια μέρα θα γίνουν αυτοί οι πρώτοι δέκτες των παράλογων αιτημάτων των μουλάδων που αποθρασύνονται. Και θα ζητούν από εδώ και πέρα συνέχεια και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν κώδικες συμπεριφοράς, εμφάνισης, επικοινωνίας και βάλτε.
Ήττα λοιπόν των ευρωπαϊκών-ελληνοχριστιανικών προτύπων και νίκη της ελευθεριότητας και της παρακμής. Και αν όλα τα παραπάνω δεν σηματοδοτούν την ηθική κατάρρευση της κοινωνίας μας, πείτε μου εσείς τι σηματοδοτούν.πηγή

ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ Ε' ΠΟΥ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ!

ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ,ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΙΝΑΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΣΟΥ,ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΦΕΣΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΟΡΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΑΝ,ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΝΑ...ΕΞΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ"!!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ,ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ,ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ,ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ":

"....Το μάρμαρο μένει βουβό και θε να μείνει ακόμα,ποιος ξέρει ως πότ' αμίλητο το νεκρικό σου στόμα.Κοιμάται κι ονειρεύεται και τότε θα ξυπνήσει, όταν στα δάση, στα βουνά, στα πέλαγα, βροντήσει το φοβερό μας κήρυγμα. "Χτυπάτε, πολέμαρχοι! Μη λησμονείτε το σχοινί, παιδιά, του Πατριάρχη!"

Ο… Δήμιος του Ισλάμ και η αλυσοδεμένη γυναίκα!


bairam_1Προσέξτε καλά το πανό με τον… Δήμιο και την αλυσοδεμένη γυναίκα. Είναι από τη συγκέντρωση των μουσουλμάνων στα προπύλαια. Προσέξτε την καλά και σκεφτείτε τι μας ετοιμάζουν…
Μια εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε για αυτά τα πανό είναι η ακόλουθη: Η Σαουδική Αραβία παραμένει ο φάρος του Ισλάμ και ο απόλυτος μονάρχης της φέρει τον τίτλο του Φύλακα των Ιερών Τόπων, δηλαδή της Μέκκας και της Μεδίνας, όπου κάθε χρόνο δύο εκατομμύρια πιστοί συρρέουν για το χατζ, το θρησκευτικό προσκύνημα.

Το Ισλάμ επιβάλλει στις γυναίκες ένα είδος Απαρτχάιντ, το οποίο συχνά έχει μπει στο στόχαστρο διεθνών οργανώσεων όπως το Ηuman Rights Watch. Στη γενέτειρα του Μωάμεθ οι γυναίκες δεν οδηγούν, δεν πάνε στο σχολείο ή στο γραφείο μαζί με τους άντρες, οι καταθέσεις τους έχουν ελάχιστη αξία στο δικαστήριο, ενώ στα εστιατόρια κάθονται σε διαφορετικές αίθουσες και μόνο μαζί με το σύζυγο ή τα παιδιά τους. Για να ταξιδέψουν στην ενδοχώρα πρέπει να πάρουν άδεια από τον πατέρα ή τον άντρα τους.
bairam
Φυσικά δε βγάζουν ποτέ από πάνω τους την αμπάγια, το γνωστό μαύρο μαντίλι που καλύπτει όλο το κεφάλι. Το Μάιο του 2002 η κυβέρνηση έβαλε λουκέτο σε μερικές βιοτεχνίες οι οποίες έφτιαχναν κάπως πιο τολμηρές αμπάγια και επέβαλε τσουχτερά πρόστιμα στους ιδιοκτήτες τους.
Η απονομή δικαιοσύνης βασίζεται στη Σαρία, τον ισλαμικό νόμο, και εφαρμόζεται με σιδηρά αυστηρότητα: λιθοβολισμός για τη μοιχεία, ακρωτηριασμός των χεριών και των ποδιών για τους κλέφτες, αποκεφαλισμός για τους δολοφόνους και ρητή απαγόρευση στους εμπόρους να ανοίγουν τα καταστήματά τους κατά την ώρα της προσευχής.
Αντε και στα δικά μας... πηγή

Τώρα που οι εκλογείς του έδωσαν κατ’ επίφασι θα δείτε τι έχει να μας κάνει!..

kaminhs_papandreou
Συμφωνώ, απολύτως, με το πολιτικό συμπέρασμα κάθε πολιτικού, κάθε αναλυτού και δημοσιογράφου ότι η αποχή, τα λευκά και τα άκυρα ψηφοδέλτια ήταν το κυριότερο χαρακτηριστικό των αυτοδιοικητικών εκλογών. Τούτο, όμως, εν ουδεμιά περιπτώσει, μεταβάλει την (ήδη) εκφρασθείσα άποψί μου ότι ο Ελληνικός Λαός, σε σημαντικό τμήμα του, χρειάζεται, επειγόντως, ψυχίατρο.

Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μας

 Άρχισαν ήδη τα... πανηγύρια των μουσουλμάνων
prosefxhΟ β' γύρος των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, της Κυριακής που πέρασε είχε ιδιαίτερη σημασία. Οι συγκεκριμένες εκλογές έδειξαν όχι απλά μια τάση, αλλά το προς τα πού κινείται η κοινοβουλευτική δημοκρατία στην χώρα μας.
Πρόκειται πλέον όχι για Δημοκρατία, αλλά για μια διαστροφή της. Η νίκη τόσο του Καμίνη έναντι του Κακλαμάνη, αλλά και η νίκη του Μπουτάρη έναντι του Γκιουλέκα στην Θεσσαλονίκη, αναδεικνύουν όχι μια “ιδεολογική στροφή” στους μεγάλους δήμους της χώρας, αλλά την επικυριαρχία των ΜΜΕ και συγκεκριμένων κομματικών μηχανισμών έναντι της λαϊκής θέλησης, όπως αυτή έχει εκφραστεί ανά καιρούς για αρκετά ζητήματα.
Τόσο η νίκη Καμίνη, όσο και η νίκη Μπουτάρη δεν αποτελούν σε καμμία περίπτωση επιβεβαίωση της ιδεολογικής κυριαρχίας της κεντροαριστεράς. Οι ατζέντες και των δύο υποψηφίων ήταν ανύπαρκτες διότι εάν τις φανέρωναν θα ερχόντουσαν σε σύγκρουση με την λαϊκή βάση. Η όλη αντίδραση εναντίον τους, έγινε σε επίπεδο του τι έκαναν στο παρελθόν, προκαλώντας τον κόσμο και όχι για το τι σκοπεύουν να κάνουν. Πρόκειται για μια συνειδητή δική τους επιλογή, η οποία επιβλήθηκε από το ίδιο το σύστημα που τους εξέλεξε.

Πείτε την αλήθεια για το Πολυτεχνείο

Γιορτάζεται ανά το πανελλήνιο με τριήμερες εκδηλώσεις η φοιτητική εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973. Πολλά ειπώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά μια αλήθεια έμεινε επτασφράγιστο μυστικό. Ποιοι υποκίνησαν τους φοιτητές. Ποιοι είχαν συμφέρον και ποιοι κέρδισαν από αυτή την εξέγερση. Γιατί η τότε Κυβέρνηση Μαρκεζίνη (οι αρμόδιοι υπουργοί Παιδείας, Δημόσιας Τάξης) δεν έκαναν  τίποτε για να προλάβουν την εξέγερση.
Εχουμε απομακρυνθεί χρονικά από τα γεγονότα, και μπορούμε πλέον ήρεμα να ακούσουμε την αλήθεια για το Πολυτεχνείο. Ξέρουμε για τους δώδεκα (12) που σκοτώθηκαν εκτός του Πολυτεχνείου. Έχουμε τα ονόματά τους, τις ηλικίες τους και τον τόπο του θανάτου τους.
Αν υπάρχουν άλλοι νεκροί εντός του Πολυτεχνιακού χώρου, να μας τους πουν και να μας πουν αν παίρνουν κάποια σύνταξη από το κράτος. Αλλά δεν είναι εδώ το ζήτημα. Ποιοι, το επαναλαμβάνουμε, δημιούργησαν το Πολυτεχνείο, τι προσπάθησαν να επιτύχουν και το πέτυχαν;
Ο Μαρκεζίνης πολιτικός με δημοκρατικές ευαισθησίες, ανέλαβε Πρωθυπουργός με ένα όρο: Να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές. Δεν θα επιτρεπόταν να συμμετάσχουν στις Εκλογές, παλαιοκομματικοί.
Μήπως, λέμε μήπως, αυτό τρόμαξε μερικούς και έτρεξαν να προλάβουν το κακό πριν είναι αργά; Μήπως, λέμε, μήπως, είχαν και ανθρώπους μέσα στην Κυβέρνηση που όχι μόνο πληροφορούσαν τους παλαιοκομματικούς αλλά βοήθησαν ή έκαναν στραβά μάτια και έδωσαν άνεση στους φοιτητές να αμπαρωθούν μέσα στο Πολυτεχνείο;
Μετά την μεταπολίτευση συνελήφθησαν οι πρωταίτιοι, οι δευτεροαίτιοι δεν πειράχθηκαν καθόλου. Των πρώτων το αδίκημα ήτο διαρκές, των δευτέρων «στιγμιαίο». Αυτό ανάγκασε τότε τον Νίκο Ψαρουδάκη να γράψει πρωτοσέλιδο στην «Χριστιανική»: «Το δικό σας αδίκημα κ. Αρεοπαγίτες είναι διαρκές» και πήγε τρεις μήνες στον Κορυδαλλό.
Μήπως, ήτο «στιγμιαίο» για να καλυφθούν κρυφοσυνεργάτες των πολιτικών στην διοργάνωση της εξέγερσης του Πολυτεχνείου; Είναι καιρός: Πείτε την αλήθεια εσείς που την ξέρετε ένθεν και ένθεν των διαχωριστικών πολιτικών γραμμών.

Μιλάνο: Οι μουσουλμάνοι ψηφίζουν και στηρίζουν την κεντροαριστερά γιατί θα τους φτιάξει τζαμί


Μιλάνο, 12 Νοεμβρίου (AKI) - Ο επικεφαλής της ισλαμικής κοινότητας της Ιταλίας απηύθυνε έκκληση στους μουσουλμάνους που ζουν στο Μιλάνο, με την οποία τους προτρέπει να ψηφίσουν στις προκριματικές εκλογές την Κυριακή για να εκλέξουν τον ηγέτη του.....
κεντροαριστερού αντιπολιτευτικού Δημοκρατικού Κόμματος. Το κόμμα είναι σήμερα υπό την ηγεσία του Pierluigi Bersani, και οι προκριματικές εκλογές είναι μια ευκαιρία για να εκτιμήσει τους υποστηρικτές του. Την ίδια ώρα ο πρώην βασικός σύμμαχος του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Πρόεδρος της Βουλής Gianfranco Fini, σχημάτισε ένα νέο κόμμα αυτό το μήνα και απείλησε να αποσύρει τη στήριξή του από την κυβέρνηση.πηγή

Η Αλβανία δεν αναγνωρίζει τα σύνορα με την Ελλάδα


  • Gazeta-Shqip: Υπό συζήτηση και τα χερσαία σύνορα τώρα μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας – Αναστάτωση προκαλεί η ύπαρξη απεσταλμένου Ελληνικού εγγράφου που ρωτάει αν οι δύο χώρες βρίσκονται σε… πόλεμο

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,ΕΠΕΙΔΗ...ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ:ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗΝ:
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΙΣΟΣ;

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΗΜΕΔΑΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ;

Τ'ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ";ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:ΕΙΤΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ),ΕΙΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ,ΕΙΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΛΠ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!

ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ!ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ (!!!) ΤΩΝ ΠΡΟΠΥΛΑΙΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ,"ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!πηγή

"Μόνη λύση για την Ελλάδα η μείωση μισθών 8%"!


Ο αποπληθωρισμός –ουσιαστικά μέσω της περαιτέρω μείωσης των μισθών που θα συμπιέσει τις τιμές σε όλα τα μέτωπα της οικονομίας- είναι σύμφωνα με τους αναλυτές της Credit Suisse η μοναδική λύση για την Ελλάδα.

Ο οίκος υπολογίζει ότι οι μισθοί θα πρέπει να μειωθούν κατά 8% τα επόμενα πέντε χρόνια για να γίνει η ελληνική οικονομία κατά 5% ανταγωνιστικότερη έναντι της γερμανικής από ό,τι ήταν πριν από δέκα χρόνια.

Την Ιστορία γράφουν οι αδιάλλακτοι των ιδεών και του αγώνα


Έχουν πολύ ενδιαφέρον οι «αναλύσεις» που κάνει ο καθεστωτικός τύπος για τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα.
Την πρώτη Κυριακή ήταν μουδιασμένοι, βλέποντας τον Αντώνη Σαμαρά μέσα σε ένα χρόνο από την συντριπτική ήττα να μειώνει τη διαφορά σε 2 μονάδες και ψιθύριζαν την δικαίωση της γραμμής του. Τώρα κάνουν νουθεσίες προσαρμογής στο Μνημόνιο των χαροκαμμένων.
Τι άλλαξε λοιπόν μετά την δεύτερη Κυριακή στην συνολική στάση του Λαού; Τίποτα. Μόνο οι εντυπώσεις. Η διαφορά αυτή είναι, επικίνδυνα μικρή για το καθεστώς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...