Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Κάρτα του Πολίτη - Η Αγγλία , απέσυρε τον σχετικό νόμο ! Εμείς;

Γράφει ο +Αρχιμανδρίτης
Νικόλαος Κ. Λαγουμτζής
Συνταγματάρχης (Θ) ε.α.
 

Αρνηθείτε να παραλάβετε την « κάρτα του... πολίτη » ! Αντισταθείτε παλληκαρίσια !Είναι θέμα Τιμής και Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας...

Σε μαρκαρισμένο ζώο υποβιβάζει τους πολίτες η κυβέρνηση Παπανδρέου και η ξένη κατοχή. Αντισταθείτε! Η Κυβέρνηση Παπανδρέου επιδιώκει να υποβιβάσει τους πολίτες σε επίπεδο μαρκαρισμένου ζώου.

Η Κυβέρνηση εξήγγειλε την δημιουργία «κάρτας του πολίτη» και «κάρτας συναλλαγών» τάχα για να χτυπήσει την γραφειοκρατία και την φοροδιαφυγή που η μεν πρώτη αντιστοιχεί σε «μαρκάρισμα» των πολιτών καθώς θα υπάρχουν...καταγεγραμμένα όλα τα «ευαίσθητα δεδομένα» (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, εκλογικός αριθμός, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα διέλευσης διοδίων, κάρτα δημότη, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία, ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελος), η δε δεύτερη αντιστοιχεί σε κάρτα παρακολούθησης καθώς θα καταγράφει όλες τις καταναλωτικές συνήθειες (τι αγοράζει ο πολίτης, που πάει, τι τρώει, τραπεζικές συναλλαγές, κινήσεις λογαριασμών κ.λ.π).
Θα υπάρχει πλήρης κατάργηση ιατρικού, τραπεζικού και κάθε είδους επαγγελματικού απόρρητου καθώς σε μια οθόνη υπολογιστή θα εμφανίζονται η οικογενειακή κατάσταση, η οικονομική κατάσταση, η υγεία, οι κινήσεις λογαριασμού, και η καταναλωτικές συνήθειες του πολίτη. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το διαδίκτυο είναι άριστο μέσο για οτιδήποτε πρέπει να δημοσιοποιηθεί είναι όμως εντελώς ακατάλληλο για οτιδήποτε πρέπει να διαφυλαχτεί.
Αναρωτιόμαστε τι σχέση μπορεί να έχει η περιουσία του πολίτη με θέματα υγείας; Ή τι σχέση μπορεί να έχει η πολεοδομία με θέματα υγείας; Ή τέλος τι σχέση μπορεί να έχει το ποιο βιβλίο αγοράζει, με θέματα υγείας;
Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι ήδη η συντηρητική Αγγλία, απέσυρε τον συγκεκριμένο νόμο έκδοσης σχετικών καρτών και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αρνήθηκε την εφαρμογή του παραπάνω μέτρου καθώς εκτιμά ότι «η χρήση ατομικών καρτών με γραμμωτό κωδικό συνεπάγεται την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών, κάτι που υπόκειται στις εθνικές διατάξεις εφαρμογής της Οδηγίας για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2010/11/blog-post_8799.html

Η απόλυτη υποταγή...!

Το Ισλάμ είναι σύστημα πολιτικής υποταγής...!
                               Το βιντεάκι που παραθέτω στη συνέχεια είναι από το Παρίσι
 


Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιαίτερα οξυδερκής ή θρήσκος για να κάνει την κοινωνιολογική παρατήρηση πως η συγκέντρωση και προσευχή των μουσουλμάνων στα Προπύλαια ήταν μια τρομερή επίδειξη λαϊκής συσπείρωσης και πειθαρχίας ετερόκλητων στοιχείων, πέραν κάθε προσωπικού ή εθνικού χαρακτηριστικού, μια στρατιωτική σχεδόν άσκηση ιδεολογικής προσήλωσης σε μια ιδεολογία ισοπεδωτικά ενωτικής και πανίσχυρης.Το Ισλάμ, αντίθετα με τον Χριστιανισμό, δεν είναι απλά μια θρησκεία, αλλά ένα "σύστημα απόλυτης υποταγής" που καλύπτει όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας και συμπεριφοράς (οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής). Το ανθρωπάκι που...προσεύχεται πέντε φορές τη μέρα με το πρόσωπο κολλημένο στα πλακάκια μιας δημόσιας πλατείας, δεν ασκεί βέβαια πολιτική, ακολουθεί απλά τα προστάγματα μιας ιδεολογίας που κουβαλάει απ' το χωριό του.
Πολιτική όμως ασκούν οι ηγέτες του, τα κέντρα των οποίων βρίσκονται στην Αίγυπτο, στο Πακιστάν και στην αραβική χερσόνησο, και μάλιστα επιθετική.
Οι οργανωμένες προσευχές των μουσουλμάνων στην Ελλάδα είναι μέρος μιας γενικότερης ενορχήστρωσης, στρατηγικός σκοπός της οποίας είναι η επίδειξη δύναμης του Ισλάμ μέσα στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Το Ισλάμ εξαπλώνεται παντού στην Ευρώπη, είναι πανταχού παρών, και κάνει ό,τι γουστάρει.
Το Ισλάμ ασκεί επιθετικό πολιτιστικό πόλεμο με πρώτο στόχο την Ευρώπη. Έναν εύκολο στόχο, καθότι οι ευρωπαϊκοί λαοί δεν έχουν ιδιαίτερες θρησκευτικές και μεταφυσικές ανησυχίες, ούτε συνωστίζονται πλέον ομαδικά στις εκκλησίες. Ο ευρωπαϊκός Χριστιανισμός δεν διαθέτει πλέον μεγάλη λαϊκή βάση συσπείρωσης, δεν έχει καμία προδιάθεση προς "απόλυτη υποταγή" κανενός είδους, και βέβαια δεν κλείνει τις επιχειρήσεις του πέντε φορές τη μέρα για προσευχές.
Τα επόμενα βήματα είναι εντελώς προβλέψιμα. Ακόμα και αν η ελληνική πολιτεία δεν χρηματοδοτήσει κάποιο νέο τζαμί τύπου Athens Mall, (όπως μαθαίνω πως ετοιμάζεται να κάνει), υπάρχει άφθονη χρηματοδότηση από την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία και το Πακιστάν για να χτιστούν χιλιάδες τζαμιά ανά την Ελλάδα. Οι προσευχές θα επεκταθούν στους δρόμους και τις γειτονιές (κατά τα πρότυπα του Παρισιού), καθώς και στα σχολεία. Η ισλαμική διανόηση θα προμηθεύσει ιμάμηδες και μουλάδες για όλη ελληνική επικράτεια (κατά τα πρότυπα του Λονδίνου), θα χτιστούν ισλαμικά βιβλιοπωλεία και πολιτιστικά κέντρα, και σε κάποια στιγμή θα δημιουργηθεί και ένα ισλαμικό πολιτικό κόμμα για πολιτική εκπροσώπηση. Η δεύτερη γενιά των εν Ελλάδι γεννημένων ισλαμιστών θα προμηθεύσει την νομική και ακαδημαϊκή εκπροσώπηση των υποταγμένων. Λογικό βέβαια είναι να δημιουργηθεί και ένα ισλαμικό public relations team, για τηλεπαράθυρα, θρησκευτικά πρωινάδικα και άλλες εκδηλώσεις. Το ισλάμ διαθέτει αφοσιωμένους στρατιώτες να το ακολουθήσουν από τις γειτονιές μέχρι το Κοινοβούλιο.
Οι παρατηρήσεις μου είναι καθαρά κοινωνιολογικές. Η Ελλάδα μπορεί στρατηγικά να εξισλαμιστεί μέσα σε μερικές γενιές. Μήπως ο κύριος Ερντογάν κανόνισε να μας παραχωρήσει το εκκλησάκι της Σουμελά στα βάθη της Τουρκίας, και την σχολή της Χάλκης, σε αντάλλαγμα τον εξισλαμισμό της ελληνικής κοινωνίας;
Προσευχές "Κουρμπάν Μπαϊράμ" οργανώθηκαν μέχρι και την Πρέβεζα, και η ισλαμική διανόηση έστειλε ήδη τους πρώτους αν
τιπροσώπους της από την Αίγυπτο.

Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/11/blog-post_6200.html#ixzz161m4f6Zc

Έβαλαν Ελληνόπουλα να προσκυνήσουν τον Αλλάχ!Γράφει ο Δημήτρης ΠαπαγεωργίουΣτο 79ο νηπιαγωγείο των Σεπολίων γιόρτασαν το μπαϊράμι...!Η είδηση που μεταφέρουμε, μπορεί να κάνει τον κάθε έναν να βγει από τα ρούχα του. Έτσι όπως ακριβώς συνέβη στον αγανακτισμένο γονέα, ο οποίος μας την μετέφερε. Στο 79ο νηπιαγωγείο της περιοχής των Σεπολίων, την ημέρα που οι μουσουλμάνοι κατέλαβαν τις πλατείες της Αττικής για να προσευχηθούν, οι δασκάλες αποφάσισαν να διδάξουν τους μικρούς μαθητές τι εστί μπαϊράμ.
Όχι, δεν κάνετε λάθος. Κάποιοι άνθρωποι επέλεξαν να μάθουν στα παιδιά ηλικίας τεσσάρων-πέντε ετών για το μπαϊράμ, δηλαδή τη μουσουλμανική γιορτή. Και αυτό γιατί ανάμεσα στα 30 συνολικά παιδάκια, τα τρία ήταν μουσουλμανόπαιδα. Έτσι, αντί για μάθημα, τα παιδάκια "μυήθηκαν" στη μουσουλμανική θρησκεία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν στον παιδικό σταθμό οι γονείς των μουσουλμανόπαιδων, για να προσευχηθούν μαζί τους!
Όπως είναι φυσικό, τα παιδάκια αντιμετώπισαν το όλο περιστατικό σαν παιχνίδι και με δεδομένη την παιδική περιέργεια, έπεσαν και αυτά στο έδαφος και άρχισαν να προσκυνούν τον Αλλάχ, χωρίς κανείς να κάνει τίποτε για να τα εμποδίσει. Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους γεγονότα είναι απαράδεκτα, ιδιαίτερα όταν οι γονείς δεν έχουν ενημερωθεί. Βέβαια, προκαλεί εντύπωση το πώς κάποιοι, οι οποίοι αγωνίζονται για να μην γίνονται... αγιασμοί στα σχολεία, δέχονται να πραγματοποιούνται δημόσιες μουσουλμανικές προσευχές. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα. Όπως είναι περίεργο, το πώς μια κυβέρνηση που θέλει να καταργήσει τις εικόνες από τα δημόσια καταστήματα, αποδέχεται δημόσιες προσευχές στο κέντρο της Αθήνας. Είναι όμως η πρώτη φορά που έρχεται στην επιφάνεια ένα τέτοιο γεγονός στη χώρα μας και φυσικά, στο κλίμα των ημερών, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Σε γειτονικές χώρες των Βαλκανίων όμως, ανάλογα συμβάντα είναι πολύ συνηθισμένα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε βίντεο από τη γειτονική Αλβανία, όπου μια μουσουλμανική "φιλανθρωπική" οργάνωση, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς, επισκεπτόταν σχολεία για να προσφέρει "δώρα" στα παιδιά. Τα "δώρα" όμως ήταν μαντίλες για τα κοριτσάκια και λευκά σκουφάκια του μουσουλμανικού τελετουργικού για τα αγόρια. Όχι απλά τους τα έδιναν, αλλά τα υποχρέωναν να τα φορέσουν, ενώ δίπλα οι "φιλάνθρωποι" έψελναν μουσουλμανικούς ύμνους. Και όλα αυτά, επαναλβάνουμε, δίχως τη συγκατάθεση και ούτε καν εν γνώσει των γονέων, οι οποίοι αιφνιάδονταν.
Αντίστοιχα περιστατικά είχαμε φυσικά και σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, ιδιαίτερα στην "πολυπολιτισμική" Βρετανία, όπου μουσουλμάνοι εκπαιδευτικοί, έκαναν ανοικτή προπαγάνδα στα αγγλάκια, προσπαθώντας να τα προσηλυτίσουν, χωρίς να τηρούν ούτε τα προσχήματα. Κλείνοντας, θα πρέπει να ρωτήσουμε εάν θα χαρακτηριστεί "ρατσιστής" ή "ξενόφοβος" κάποιος γονέας, ο οποίος μαθαίνοντας τέτοια πράγματα, θα πάει να πιάσει αυτούς που επιτρέπουν να υφίστανται τέτοια πράγματα τα παιδιά του και τους κάνει μαύρους στο ξύλο! Θα φταίει;
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"


Κόμμα Ντόρας: Το νέο κεφάλι της Λερναίας Ύδρας


  • Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης
Το καθεστώς πολιτικό σύστημα, η Λερναία Ύδρα που, εδώ και χρόνια τρώει κάθε ικμάδα της Ελληνικής κοινωνίας, με αποτέλεσμα να την έχει πτωχεύσει, έβγαλε χθες νέο κεφάλι.
Η Θεοδώρα (Ντόρα) Μητσοτάκη-Μπακογιάννη, πριγκήπισσα του οίκου των Μητσοτακαίων στο βιλαέτι της Κρήτης, ύψωσε το λάβαρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», του νέου κόμματος που θα σώσει την Ελλάδα.
Επί τέλους, η Ελληνική κοινωνία, μέσα από επίπονες και μακροχρόνιες διεργασίες, απόκτησε αυτό που της έλειπε: Μία πολιτική δύναμη που να εκφράζει την οργισμένη αγανάκτησή της προς τα φαινόμενα της νοοτροπίας και πρακτικής που οδήγησαν στο έγκλημα της πτώχευσης και στην ξεφτίλα της υπογραφής της συνθήκης παράδοσης Εθνικής Ανεξαρτησίας μας, γνωστής ως «Μνημόνιο».
Μία πολιτική δύναμη που, επί τέλους, θα διαγράψει από την Ελληνική πολιτική πρακτική την προσβλητική οικογενειοκρατία, ως εκ διαμέτρου αντίθετη με τη Δημοκρατία και την ημετεροκρατία ως ακυρωτική της αξιοκρατίας. Λαμπρό παράδειγμα αυτού του νέου αέρα που θα πνεύσει στην Ελληνική κοινωνία με το νέο κόμμα, η προ ημερών εγκατάσταση του γιού της στη Δημαρχία του Καρπενησίου και η, στο νέο κόμμα, προσχώρηση των ημετέρων της, πρώην αυλικών της στην Αυλή της δημαρχίας Αθηνών, του Υπουργείου Εξωτερικών, και του προσκείμενου σ’ αυτήν, κομματικού μηχανισμού της ΝΔ.

Επί τέλους, η Ελληνική κοινωνία βρίσκει τον εκφραστή των οραμάτων της για την απαλλαγή της από τις βδέλλες, που κολυμπούν στο βούρκο της διαφθοράς, με μεταξωτά κοστούμια, Jaguar, χρυσά Rolex και Know-How Siemens. Η Ντόρα, με την αποδεδειγμένη (από την πλήρη απουσία αποδείξεων του αντιθέτου) καθαρότητα των χεριών της, είναι το πλέον ενδεδειγμένο πρόσωπο που μπορεί να εγγυηθεί την πλήρη εξάρθρωση των κυκλωμάτων πολιτικής διαφθοράς, τύπου Χριστοφοράκου/Siemens.

Αγριο ψαλίδι μισθών στον ιδιωτικό τομέα

Από 16% έως 40% του κλαδικού τους μισθού θα χάσουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι από την υπερίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων. Και αυτό στην καλύτερη περίπτωση που κερδίσει η Κατσέλη και δεν θα πέσουν οι αμοιβές κάτω από το κατώφλι της ΓΣΕΕ.
Η σύγκρουση για το περιεχόμενο του αναθεωρημένου Μνημονίου μεταξύ ΓΣΕΕ και τρόικας, με υποκινητή τον... ΣΕΒ, πέρασε χθες και στο εσωτερικό της κυβέρνησης με αφορμή τη δημοσίευση άρθρου της κ. Λούκας Κατσέλη. Κάτι που αποκαλύπτει και ανασφάλεια μεταξύ υπουργών για τυχόν ταύτισή τους με τις προβλέψεις του Μνημονίου.
Παρά τις ενδοκυβερνητικές τριβές και τα σενάρια για τους ακριβείς λόγους που πυροδότησε η μετάθεση κατά 24 ώρες της συνέντευξης της τρόικας -εάν αφορά τις ΔΕΚΟ και τον Κ. Ρέππα ή τις εργασιακές σχέσεις και την κ. Κατσέλη- η εντολή του πρωθυπουργού, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι η αναζήτηση λύσης με τους κοινωνικούς εταίρους. Χωρίς όμως δημόσιες τοποθετήσεις ενόσω διαρκεί η διαπραγμάτευση με την τρόικα.
Ετσι, εντός των προσεχών ημερών, η κ. Κατσέλη αναμένεται να απευθύνει πρόσκληση για διάλογο προς τη ΓΣΕΕ, τον ΣΕΒ, την ΓΣΕΒΕΕ και τους Εμπόρους. Η υπό διαμόρφωση ατζέντα της διαπραγμάτευσης ωστόσο μοιάζει ανισομερής στο βαθμό που ο ΣΕΒ έχει με το μέρος του την πρόβλεψη του Μνημονίου για γενικευμένη εφαρμογή των επιχειρησιακών -έναντι των κλαδικών- συμβάσεων και αμοιβές κάτω ακόμη και από τη σύμβαση της ΓΣΕΕ για τους μισθούς ασφάλειας. Στόχος των συνδικάτων πάντως είναι να καταδειχτεί η εμμονή του ΣΕΒ για διάλυση του δικτύου ασφάλειας στον ιδιωτικό τομέα και, εν τέλει, η μείωση των αποδοχών σε ποσοστό άνω του 40%.
Σπιράλ καθόδου
Η υπουργός Εργασίας επιχειρεί να απαλείψει τη διάταξη που επιτρέπει στις επιχειρησιακές συμβάσεις να πέσουν κάτω και από την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, ενώ προτείνει ορισμένα στάδια πριν από την υπογραφή υποδεέστερης -της κλαδικής- συλλογικής σύμβασης, όπως είναι μια διαδικασία αναδιάρθρωσης της εταιρείας, η εμφάνιση ζημιών κ.ά. Η δε διάρκεια της ειδικής επιχειρησιακής σύμβασης δεν θα μπορεί να υπερβαίνει τα δυο χρόνια. Ωστόσο και παρά τις δικλίδες ασφαλείας που επιχειρεί να θέσει τώρα, με μεγάλη καθυστέρηση, η υπουργός Εργασίας, το σπιράλ της καταστροφικής καθόδου των μισθών στον ιδιωτικό τομέα μόλις αρχίζει. Για παράδειγμα: Ενα σουπερμάρκετ επικαλείται οικονομικά προβλήματα και επιτυγχάνει την, με επιχειρησιακή σύμβαση, μείωση των μισθών κατά 20%. Το μέτρο, πέραν του προβλήματος στις οικογένειες των εργαζομένων, θα συμπαρασύρει σε αθέμιτο ανταγωνισμό τα γειτονικά μπακάλικα. Οι ιδιοκτήτες των οποίων θα ζητήσουν από τους μη συνδικαλισμένους εργάτες να συνάψουν συλλογική σύμβαση χωρίς να υπάρχει... σύλλογος. Κατ' αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουν μανδύα συλλογικής σύμβασης οι ατομικές συμβάσεις που υπογράφονται ομαδικά (από 3 ή 5 άτομα). Είναι προφανές ότι πρόκειται για κατρακύλισμα των αμοιβών και, συνακόλουθα, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Ετσι, και εάν ακόμη διατηρηθεί ο ισχύς του μισθού ασφαλείας, εάν υπερισχύουν οι επιχειρησιακές συμβάσεις οι εμποροϋπάλληλοι από 903 ευρώ θα παίρνουν 740 ευρώ, οι σερβιτόροι θα πρέπει να ξεχάσουν τα 880 ευρώ, οι ρεσεψιονίστ τα 920, οι ναυτιλιακοί πράκτορες τα 1.250 και οι τραπεζοϋπάλληλοι τα 1.000 ευρώ.
Ζητείται υπέρβαση
Πέραν των αντιδράσεων των συνδικάτων, οι οποίες διαθλώνται λόγω των παραταξιακών-κομματικών αντιθέσεων στο εσωτερικό τους και της αναγκαίας συμμαχίας μεταξύ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ (δημόσιοι υπάλληλοι) αυτή η εξέλιξη και η πρωτοφανής προοπτική να μην υπάρχει κανένα δίχτυ ασφαλείας στον ιδιωτικό τομέα φαίνεται ότι έχει κινητοποιήσει συνδικαλιστικές δυνάμεις διατεθειμένες να υπερβούν τα παραταξιακά όρια. Ο γραμματέας της ΟΙΥΕ Θ. Βασιλόπουλος περιγράφει στην «Ε» πρωτοβουλίες και δυναμικές ενέργειες προκειμένου να τεθεί ένα τελευταίο ανάχωμα στη διάλυση κάθε δικτύου προστασίας της εργασίας στην Ελλάδα του Μνημονίου.πηγή

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ η κατάσταση της Ελλάδας λόγω των λαθρομεταναστών, παραδέχτηκαν όλες οι γερμανικές εφημερίδες!

Το 90% των λαθρομεταναστών περνούν μέσω Ελλάδας στην Ευρώπη. Όλες οι γερμανικές εφημερίδες δημοσίευσαν πριν λίγες μέρες την είδηση ότι η Κομισιόν απάντησε θετικά στο αίτημα της Ελλάδας για παρέμβαση της ομάδας FRONTEX στην προστασία των συνόρων της από τους λαθρομετανάστες.
«Η Ελλάδα ζητά βοήθεια για τη προστασία των συνόρων της από τους λαθρομετανάστες», γράφει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα Die Zeit και υπογραμμίζει: «Η Κομισιόν κάνει λόγο για δραματική κατάσταση διότι το ρεύμα των λαθρομεταναστών διογκώνεται και ενδέχεται να προκαλέσει πραγματική ανθρωπιστική κρίση στα ελληνοτουρκικά σύνορα, από όπου σύμφωνα με την Κομισιόν περνά το 90% των λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη.

Δ-ώστε Η-γεμονία Σ-την Υ-ψηλή

Οι βασικές αρχές του νέου κόμματος ΔΗΣΥ είναι:H ελευθερία.
Σίγουρα όλοι σε περιμέναμε να μας την δώσεις.

Η ατομική ευθύνη.
Όλοι εμείς την έχουμε, ακόμα ψάχνω να βρω της κ. Μπακογιάννη.
Δεν είδε, δεν άκουσε, δεν μίλησε για όλο το χάλι που η κυβέρνησή της έφερε την Ελλάδα.

Η ασφάλεια και η δικαιοσύνη.
Θα βγάλει και στον ελληνικό λαό κάποιο εισητήριο για να την κάνει προς Γερμανία μεριά πριν πιάσει τον μεροκοματιάρη η τσιμπίδα της εφορίας;

Η ιδιωτική πρωτοβουλία.
Αντε βρε έλληνες τι καθόσαστε... βουρ να κάνει ο καθ΄ένας μας από ένα κόμμα μπας και λαδώσουμε το στομάχι μας λιγουλάκι. Όλο και κάποιος από το σόι σας θα γίνει βουλευτής, δήμαρχος.

«Ανήκω και εγώ στο σύστημα!»


Πως προωθείται ο μουσουλμανισμός στην Ελλάδα

Μια εκ των κορυφαίων διεθνών διακρίσεων των μουσουλμάνων της Ευρώπης έλαβε πρόσφατα μια Ελληνίδα. Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδος κυρία Αννα Στάμου συγκαταλέγεται
ανάμεσα στις 10 μουσουλμάνες με τη μεγαλύτερη και πλέον θετική επιρροή στη Γηραιά Ηπειρο, πλάι σε προσωπικότητες όπως η διάσημη ιρακινή αρχιτέκτων Ζάχα Χαντίντ! Η κυρία Στάμου βρέθηκε στο… top 10 της γυναικείας έκφρασης του σύγχρονου, μετριοπαθούς Ισλάμ, λαμβάνοντας το σχετικό βραβείο από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Μουσουλμάνων Επιχειρηματιών (CΕDΑR), το οποίο υποστηρίζεται από το διάσημο Ινστιτούτο Στρατηγικού Διαλόγου, γνωστότερο και ως η «Λέσχη των Τριών». Η απονομή του βραβείου, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες στη Μαδρίτη, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στο να αποκτήσει η Ελλάδα φωνή στον- διευρυνόμενης επιρροής- αναπτυσσόμενο κύκλο των μουσουλμάνων της Ευρώπης, τη σημασία των οποίων επισημαίνουν επί σειρά ετών αναλυτές των διεθνών σχέσεων στη χώρα μας.
Η βραβευθείσα Ελληνίδα, η οποία είναι παντρεμένη με τον πρόεδρο της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδος κ. Ν. Ελγαντούρ και μητέρα δύο παιδιών, είναι υπεύθυνη μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων στον εν λόγω φορέαπηγή

Επίδειξη δύναμης των μουσουλμάνων ήταν η κατάληψη των Προπυλαίων


Δικαίωμα του κάθε πολίτη, Έλληνα και ξένου, να πιστεύει σ’ όποια θρησκεία θέλει. Υποχρέωση του ξένου, και πολύ περισσότερο του παράνομου, που βρίσκεται εδώ και τον ανέχεται η χώρα, να σέβεται το θρήσκευμα των γηγενών και να μην προκαλεί.

Πόθεν έσχες και έλεγχοι σε ελεύθερους επαγγελματίες

Σε εξέλιξη έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε ελεύθερους επαγγελματίες. Ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς για να δουν αν τα εισοδήματα που δηλώνουν δικαιολογούν την πλούσια ζωή τους!

Κλοιό πόθεν έσχες µε άνοιγµα τραπεζικών λογαριασµών για οικονοµικά εύρωστους ελεύθερους επαγγελµατίες και επιτηδευµατίες έχουν σχηµατίσει οι ελεγκτές του Σώµατος ∆ίωξης Οικονοµικού Εγκλήµατος.
 
Το Σ∆ΟΕ πραγµατοποιεί ήδη εντατικούς ελέγχους σε ελεύθερους επαγγελµατίες (γιατρούς, δικηγόρους, µηχανικούς κ.ά.) µε µεγάλη οικονοµική επιφάνεια, προχωρώντας παράλληλα σε άνοιγµα των τραπεζικών τους λογαριασµών για να διαπιστωθεί αν τα περιουσιακά τους στοιχεία δικαιολογούνται από τα εισοδήµατα που δηλώνουν στην Εφορία.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” οι έλεγχοι του πόθεν έσχες βρίσκονται στην αιχµή του δόρατος των ερευνών που διενεργεί το Σ∆ΟΕ ενώ η εξονυχιστική φοροπαρακολούθηση των 1.000 µεγαλύτερων επιχειρήσεων, η έκδοση αποδείξεων και η απόδοση παρακρατούµενων φόρων, όπως του ΦΠΑ και του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, συνθέτουν το καρέ των ελεγκτικών προτεραιοτήτων του.

Γλέντησαν στα μπουζούκια οι ελεγκτές της τρόικας

Πήγαν για έλεγχο; Πήγαν να δουν πως διασκεδάζουν οι έλληνες; Οπως και νά χει, σύμφωνα με την εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ τρεις απο τους τροικανούς πήγαν στο Νότη...

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η εφημερίδα Αποκαλύψεις λίγο μετά τις δώδεκα τα ξημερώματα, μια παρέα τριών με τεσσάρων ατόμων, καλοντυμένων, κοστουμαρισμένων αντρών εμφανίστηκε στο μαγαζί, αναζητώντας το τραπέζι τους.

Η παρέα των «ξένων» είχε διακριτική παρουσία στο μαγαζί, παρακολουθούσαν πώς διασκεδάζουν οι Έλληνες, ενώ δεν παρήγγειλαν, αλλά ούτε πέταξαν λουλούδια.

Άλλωστε, ενώ το κέντρο ήταν γεμάτο από κόσμο που χόρευε τσιφτετέλια στην πίστα, οι άντρες με τα κοστούμια ήταν οι πρώτοι που αποχώρησαν περίπου στις 2 τα ξημερώματα, όταν το κέφι είχε ανάψει για τα καλά! πηγή

Εφιάλτης για μια 16χρονη από το Ηράκλειο ερωτικό βίντεο που κυκλοφορεί στα κινητά

Έναν απίστευτο εφιάλτη ζει ανήλικη μαθήτρια από το Ηράκλειο που φαίνεται καθαρά να κάνει έρωτα με το φίλο της μέσα από βίντεο τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο του δεύτερου, το οποίο έχει «κυκλοφορήσει» χωρίς τη θέλησή της σε αρκετά άτομα του περιβάλλοντός της αλλά ακόμη και σε άτομα που η ίδια δε γνωρίζει!

Ο Παπακωνσταντίνου ανέβηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Καστρί και υπέβαλλε την παραίτησή του.O Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανέβηκε τη Κυριακή το μεσημέρι στο Καστρί και υπέβαλλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό.
Ο Παπανδρέου του ζήτησε να το ξανασκεφθεί, γιατί μια τέτοια ενέργεια θα δημιουργούσε ακόμη πιο εκρηκτικό πρόβλημα στη σχέση με την Τρόικα, η οποία δοκιμάζεται άγρια εξαιτίας της ανικανότητας της κυβέρνησης να κάνει μεταρρυθμίσεις και να υλοποιήσει όσα υπέγραψε στο Μνημόνιο.
-Αν φύγεις τώρα είναι πιθανόν να μην πάρουμε ούτε τη 3η δόση και  θα αναγκασθώ να οδηγήσω τη χώρα στη χρεοκοπία, χωρίς να έχουμε προλάβει να προετοιμασθούμε επικοινωνιακά…, ηταν η θέση του πρωθυπουργού.
Ο Παπακωνσταντίνου διαισθανόμενος ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες με τις διαρκείς αυτοδιαψεύσεις του (κα Τρέμη,  δεν θ αυξήσουμε τον Φ.Π.Α), αλλά και την καυτή ανάσα του Λουκά Παπαδήμου,  στον οποίο ο πρωθυπουργός έχει αναθέσει την ευθύνη να χρεοκοπήσουμε γλυκά κι όσο πιο ανώδυνα γίνεται-αποφάσισε να τα βροντήξει.
Η χώρα πληρώνει πολύ ακριβά τις κυβερνητικές επιλογές του πρώτου εξαμήνου αλλά και την επιλογή του Παπανδρέου να πειραματισθεί στο υπουργείο Οικονομικών, καίγοντας παράλληλα ένα ικανό στέλεχος όπως είναι ο Παπακωνσταντίνου.
Η Οικονομία δεν είναι υπουργείο Πολιτισμού (παρότι κι από δω  φούνταρε ο Ζαχόπουλος) για να τοποθετήσεις τον κολλητό σου χωρίς ολέθριες συνέπειες για τη χώρα.
Ο Παπακωνσταντίνου θα μπορούσε να είναι ένας εξαίρετος υπουργός Παιδείας για παράδειγμα η ένας αποτελεσματικός υπουργός Ανάπτυξης.
Για το Οικονομικών είναι σαν να οδηγεί  Φερράρι χωρίς δίπλωμα.
Τώρα που τα πράγματα ζορίζουν επικίνδυνα, ο Παπακωνσταντίνου  κινδυνεύει να καταγραφεί στην ελληνική Ιστορία,  σαν ο υπουργός Οικονομικών που χρεοκόπησε τη χώρα.
Η χρεοκοπία είναι προδιαγεγραμμένη και στο χέρι του πρωθυπουργού είναι αν θα μας χρεοκοπήσει με καπετάνιο τον Παπαδήμο η τον «παραιτημένο» Παπακωνσταντίνου.
Μπορεί αν θέλει να βάλει και την Άννα Νταλάρα στο Οικονομικών. Γιατί όχι…

Φωτογραφίες απ' το κέντρο της Αθήνας 2009-2010.Η ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Nα σου δείξω τον δρόμο

Τι λες; Πάμε μαζί την βόλτα που δεν έκανες...


Βγαίνεις, στην πόρτα σου ακριβώς η Πλατεία Κοτζιά

...κάποιος θα ξέχασε το παράθυρο ανοιχτό


...κοίτα το γκαζόν του Δημαρχείου


...γύρνα πίσω, όμορφη και γραφική Ευπόλιδος

Ενώ εσύ πεθαίνεις, κοίτα πως ζουν οι 300 κομματικοί κηφήνες της Βουλής!Από τον Νικόλα Βαφειάδη
Περιοδικό "Κ" της "Καθημερινής"

 

 Ιωάννης Καποδίστριας:

«Εφόσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού
τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».

Και ο Εμμανουήλ Ροΐδης,
 λόγιος, συγγραφευς και δημοσιογράφος,θυμα της αναρχικης αλητομηδενιστικης ρητορειας σημερον, είχον ειπει:
«Η Ελλάς εδαπάνησεν άπαν το χρήμα του λαού, αντί έργων χρησίμων, εις συντήρησιν κοπαδίoυ κομματικών κηφήνων,
χάριν του οποίου στέργει την πενίαν, την κακοπραγίαν,
την ασημότητα και τους εμπαιγμούς του κόσμου όλου». Θα τρίζουν τα κόκκαλά τους.

Ο Γιάννης Τασσιόπουλος
στο «Μετρό Ελλάδα», μεταξύ των άλλων, έγραφε πρόσφατα δια τα κόμματα:
«Αν τα πολιτικά κόμματα της χώρας λειτουργούσαν με το νομικό καθεστώς που λειτουργούν
σε όλον τον κόσμο οι επιχειρήσεις, οι τράπεζες θα τους είχαν κατασχέσει
ό,τι είχαν και δεν είχαν στην κατοχή τους.».

Άναυδη έμεινε η διεθνής Κοινή Γνώμη για τις ταραχές στη χώρα μας από τα επώδυνα μέτρα κατά του λαού

και ιδιαίτερα κατά των συνταξιούχων και την εξαθλιωμένη οικονομική μας κατάσταση.
 Η Ελλάς γίνεται τελικά η χώρα με τους πάμφτωχους Έλληνες και τους πάμπλουτους πολιτικούς.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όσοι απο σας είχον αγορασει την Καθημερινή ίσως να είδον το Κ (περιοδικό )της Kυριακής 26/9/10 και το πρωτοσέλιδο
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
......... τα πολιτικά κόμματα δεν πλήττονται οικονομικά από την κρίσιν,
γιατί κυβερνητική απόφαση αύξησε κατά 30% τα της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης τους η οποία
από τα 37 εκατ.ευρώ που είχε περιοριστεί θα φτάσει τελικά το 2010 στα 49 εκατ. ευρώ .
Συνολικά τα πολιτικά κόμματα χρεωστούν 36 εκ.ευρώ στο ελλην.δημόσιο και 245 εκ.ευρώ εις τας τράπεζες.

Πάμε τώρα εις τούς βουλευτάς .....

Το 2010 οι 300 θα μοιραστούν 42,5 εκατ. ευρώ.

Συνεπώς ο μέσος όρος των μηνιαίων αποδοχών τους ανέρχεται εις 10.000 ευρώ.
Το 50% της βουλευτικής αποζημίωσης φορολογείται αυτοτελώς και
μόνο το υπόλοιπο 50% προστίθεται στα τυχόν άλλα εισοδήματα.
Περίπου 35 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν μέσα στο 2010 οι συνταξιούχοι βουλευταί ή οι σύζυγοι των θανόντων και αι άγαμαι θυγατέραι θανόντων βουλευτών.
Άλλο ένα κονδύλι 4,3 εκατ. ευρώ προορίζεται δια τας συντάξεις των πρώην πρωθυπουργών.
Ολοι γνωρίζουμε ότι δια κατοχύρωσι βουλευτικής σύνταξης απαιτούνται μόλις 4 χρόνια θητεία
ενώ  πρίν το 1993 συνταξιοδοτούνται από τα 55 χρόνια.
Οι συνταξιούχοι βουλευταί είναι οι μοναδικοί Έλληνες που έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν παράλληλα και
 δευτέρα σύνταξη απο το επάγγελμα που ασκούσαν εφόσον δεν εργάζονται στο δημόσιο ή και τρίτη σύνταξη στην περίπτωσι που ήσαν συνδικαλισταί, πρώην δήμαρχοι ή πρώην Νομάρχαι (χορηγίες).

Θέλετε και άλλο ....πάμε...!!

Όσοι βουλευταί είναι άνω των 65 χρόνων λαμβάνουν ταυτόχρονα και βουλευτική αποζημίωση και βουλευτική σύνταξη.
Μέσα στην τριετία 2010-2012 υπολογίζεται απο το Γεν.Λογιστήριο του Κράτους ότι μπορεί να δοθούν εις συνταξ.βουλευτας άλλα περίπου 80 εκατ.ευρώ
που διεκδικούν αναδρομικά λόγω των αναδρομικών αυξήσεων που πήραν πρόσφατα αι "ευπειθεις" εις την εκτελεστικη εξουσιαν δικασται .
Εχουν πάρει ήδη το 25% ενώ το άλλο 75% θα καταβληθεί το Μάιο του 2011,
όταν η άλλη πληγή των Ελλήνων λοιπον αι μονιμως σιωπουντες στην παραβιαση του συνταγματος
"ευπειθεις" δικασται ηύξησαν τούς γενναιους ,αντιδωρον κονφορμισμου προς την αυθαιρετον
·       και μονιμως καταργουσα την διακριση των 3 εξουσιων εκτελεστικη , μισθούς τους κατά περίπου 80%.


Εχει και άλλο αν δεν κουραστήκατε...!!

Τα 300 καμάρια μας

·       δεν πληρώνουν ούτε το κυψελοειδή κινητό τους καθώς αυτεξουσίως δικαιούνται ένα κινητό τηλ. μέχρι 200 ευρώ μηνιαίως
·       οκτώ σταθεράς γραμμάς τηλεφωνίας (μέχρι 12.000 ευρώ, αν και παραβιάζουν το όριο χωρίς τελικά να επιβαρύνονται με ιδία χρέωση δια την παραβίαση αυτού)
·       αυτοκίνητο (το μισθώνει η βουλή με 'λίζινγκ')
·       δωρεάν διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο δια τούς βουλευτάς της επαρχίας (70 ευρώ ημερησίως)
·       γραφείο εκτός βουλής,
·       γραφική ύλη,
·       ταχυδρομική ατέλεια ,
·       ατελώς και στις μετακινήσεις με λεωφορεία, σιδηρόδρομο και ακτοπλοΐα
·       καθώς και 52 αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής δια τον νομό τους, εφόσον είναι 200χλμ από τας Αθήνας.

Έχουν την δυνατότητα λήψης άτοκων δανείων από την Βουλή και χαμηλότοκα από τας τράπεζας .

·       Και βέβαια έκαστος βουλευτής έχει στην υπηρεσία του 4 δημοσίους υπαλλ. αποσπασμένους και μετακλητούς
·       καθώς και έναν επιστημονικό συνεργάτη ο οποίος πληρώνεται από την βουλή
·       ...δηλ. 300 βουλευτές + 300 συνεργάτες.....!!
Οι υπάλληλοι της βουλής......
Δεν φτάνουν λέει οι καρέκλες......
Εκτός απο τούς 1200 αποσπασμένους δημ.υπαλ. και τούς επιστημ.συνεργάτας υπάρχουν και άλλοι 1340 που έχουν προσληφθεί
χωρίς διαγωνισμό (αι θρυλικοί ημέτεροι δηλ.) στο μόνιμο προσωπικό της βουλής.
Θα στοιχίσουν το 2010 στο ελλην.δημόσιο 54 εκατ.ευρώ και ο νεοπροσλαμβανόμενος με υποχρεωτική εκπαίδευσι (πχ καθαρίστριαι) λαμβάνει 1.900 ευρώ καθαρά μηνιαίως,
Όλοι οι υπάλληλοι συνολικά το 2010 θα στοιχίσουν στο ελληνικό δημόσιο 106 εκατ. ευρώ.

Αποτελεί κοινό μυστικό πως δεν προσέρχονται όλοι αι υπάλληλοι στην εργασία τους διότι αν αφικνούντο όλοι θα εδημιουργείτο το αδιαχώρητο καθώς δεν έχουν καρέκλα δια να ίστανται.

Είχα λέει ο δημοσιογράφος την ευκαιρία να δώ με τα ομμάτια μου ότι μόλις έβγαινε κάποιος δια σιγαρέτο αμέσως την θέση του στην οθόνη του "κομπιούτερ" ακινητοποιημένη στο "facebook" δια γενετήσιο ψωνιστήρι και ρύθμιση ιδιωτικών υποθέσεων κατελάμβανε έτερον τινά δίποδο της πολιτειακής πανίδας.

Οι δύο επιπλέον μισθοί τους δηλ. ο 15ος και ο 16ος ενσωματώθηκαν τελευταία, με την μορφή επιδόματος στην βασική αποζημίωση
 και είναι χαρακτηριστικό ότι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμήν εξαιρέθηκαν (αυτοί και όσοι προσληφθούν) από την υποχρεωτική υπαγωγή τους στον κλάδο κύριας ασφάλισης το χρεωκοπημένο δηλ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αυτό που θα εισέρθουν όλοι εσείς. Συνταξιοδοτούνται από 28,5 χρόνια ενώ υμείς στα 40 χρόνια, και λαμβάνουν από το ταμείο αρωγής της βουλής
 ΕΦΑΠΑΞ ίσο με δύο μηνιαίους μισθούς για κάθε έτος ασφαλίσεως (100.000 με 150.000) ευρώ ο καθείς.

Επίσης από την βουλή μισθοδοτούνται και 74 ειδικοί φρουροί (άγνωστο που υπηρετούν και ως τι παρέχουν ) ενώ καταβάλλεται και ειδικό επίδομα εις όλους τούς αστυνομικούς που φρουρούν το κοινοβούλιο...

Στους 70 βολικούς κοινοβουλευτικούς δημοσιογράφους
έχει παραχωρηθεί προσωπικός χώρος σταθμεύσεως και τούς δίδεται καινούργιο 'laptop' σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.
Έχουν επίσης την δυνατότητα να στέλνουν τα παιδιά τους στον εξαιρετικό παιδικό σταθμό που λειτουργεί στο υπόγειο στην μεριά του κήπου και δημιουργείται και άλλος γιατί δεν φτάνει.
Σε κτίριο στην Πλάκα του υπ.(Α-)πολιτισμού, και βέβαια γυμνάζονται όλοι μαζί υπάλληλοι, συνεργάτες προπάντων της επιστήμης,
 βουλευτές, συγγενείς, φίλοι ,ερωμένες, στο άρτια εξοπλισμένο ακόμα και με χαμάμ δωρεάν γυμναστήριο με τούς εννέα διακομματικούς γυμναστές.

Ο νόμος αυτοσυμβασεως των προβλέπει
ότι εάν απουσιάσει βουλευτής αδικαιολόγητα σε περισσότερες από 5 συνεδρίας τον μήνα θα παρακρατείται το 1/30 του μισθού του.
Στην πράξη όμως ενώ τα νομοσχέδια συζητούνται κα ψηφίζονται με άδεια έδρανα ούτε ένα ευρώ δεν έχει παρακρατηθεί.
Επίσης φροντίζουν όπως αντισταθμιζωσιν τυχόν απωλειας με πληθωριστικές τυπικές συνεδρίες προπαρασκευαστικών επιτροπών οπού συμμετέχουν μόνον δια της υπογραφής, οιονεί παρουσίας τους για την πληρωμή εν είδη πληρωτέου γραμματίου του δημοσίου...
 

...........................   

 Ένας πολίτης που εμήνυσε βουλευτή δια εκβιασμό τελικά μπήκε ο ίδιος φυλακή έπειτα από αντιμήνυση
που του έκανε ο βουλευτής ο οποίος λόγω της ασυλίας, ουδέποτε εδικάσθη......!!!!!!

Η Κατσέλη βλέπει την έξοδο


Σκληρό παρασκήνιο για τις απολύσεις στο Δημόσιο

Έντονα δυσαρεστημένοι φέρονται να είναι ο έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και οι ελεγκτές της τρόικας, καθώς λίγες μόλις ώρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις των ελεγκτών για την πορεία της πολιτικής οικονομικής προσαρμογής με τις «επιταγές» του μνημονίου, φουντώνουν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπουργοί βρέθηκαν στη «δυσάρεστη» θέση να συζητούν για ραγδαίες αλλαγές στο Δημόσιο Τομέα, και σε πολλές περιπτώσεις «αναγκάστηκαν» να διαφωνήσουν με αυτά που ζητάει η τρόικα.

Εκτός από την υπουργό Εργασίας Λούκα Κατσέλη, για την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές έχουν κακή εικόνα, και ο Δημήτρης Ρέππας λέγεται πως έχει αντισταθεί, μέχρι στιγμής στις πιέσεις που δέχεται για μαζικές απολύσεις στις ΔΕΚΟ. Δηλώνει μάλιστα στο περιβάλλον του, ότι δεν πρόκειται να υποκύψει.

Από την άλλη πλευρά ο άμεσος συνεργάτης του κ. Παπακωνσταντίνου, και υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης με συνέντευξή του στον κυριακάτικο τύπο προαναγγέλλει στην ουσία τον «θάνατο για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους».

Μεταξύ άλλων ο κ. Σαχινίδης διερωτάται: «εδώ που φτάσαμε ας αποφασίσει το πολιτικό σύστημα, τι θέλει. Ο δημόσιος τομέας είναι υπερτροφικός, μίζερος, δεν εξυπηρετεί τον πολίτη και το κυριότερο δεν υπάρχουν πλέον χρήματα να τον συντηρούμε». πηγή

ΚΑΤΑΛΗΨΗ 1ου και 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...