Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Ο αντιπρόεδρος «στο απόσπασμα»Σε μια Κυβέρνηση η οποία, λόγω της πολιτικής που ακολουθεί, βρίσκεται σε τροχιά πλήρους ρήξεως των σχέσεών της με την κοινωνία, αλλά ακόμη και με τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της, είναι λογικό και αναμενόμενο η δημοφιλία των περισσότερων υπουργών να βρίσκεται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα.

Στη δημοσκόπηση της «MRB», που αποτυπώνει τις τάσεις οι οποίες ανά εξάμηνο διαμορφώνονται... στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, οι περισσότεροι Υπουργοί της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου συγκεντρώνουν υψηλά ποσοστά αρνητικών γνωμών. Μόνο που, ενώ κάποιος θα περίμενε να είναι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ως αρμόδιος Υπουργός Οικονομικών, εκείνος που… δεν θα ήθελαν να βλέπουν οι πολίτες, υπάρχει κάποιος που τον ξεπερνάει στις αρνητικές γνώμες της κοινωνίας για το πρόσωπό του.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου λοιπόν έχει 51,2% αρνητικές γνώμες, και έρχεται… δεύτερος πίσω από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος αγγίζει το 60%, με ποσοστό που καταγράφεται στο 58,6%.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος βρισκόταν διαχρονικά στη σφαίρα των πολιτικών που η κοινωνία… έβλεπε κάπως, και τα ανάμεικτα εκείνα συναισθήματα αποτυπώνονταν και στις κατά καιρούς δημοσκοπήσεις. Αυτή την περίοδο όμως, οι αρνητικές γνώμες που έχουν συσσωρευτεί για το πρόσωπό του, είναι εξαιρετικά υψηλές. Με ό, τι συνεπάγεται αυτό για τη λειτουργία αλλά και την εικόνα μιας Κυβέρνησης, στην οποία ο κ. Πάγκαλος είναι το «Νο2», τουλάχιστον θεσμικά, κατέχοντας το αξίωμα του Αντιπροέδρου.πηγη

Πρώτη παντού η Ελλάδα..


Είναι απολύτως λογικό η Τρόικα να ζητά περικοπές μισθών και συντάξεων.. Αφού είμαστε πρωταθλητές στην ακρίβεια.. Οι άνθρωποι νομίζουν πως έχουμε για να ψωνίσουμε.. Η αλήθεια βέβαια δεν είναι πως έχουμε, αλλά πως ζούμε σε ένα κράτος μπ@υ....λο!!!

Σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτών για τον μήνα Οκτώβριο, η Ελλάδα κρατάει γερά τα σκήπτρα της Ευρωζώνης στην ακρίβεια!!! Η ανάλυση των τιμών των προϊόντων έγινε για όλες της χώρες της Ευρωζώνης για τον μήνα Οκτώβριο-2010, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα το 2009. Δείτε τα χάλια μας.. 

Έρχεται η τσιπουροαπαγόρευση

undefinedΜόνο από ποτοποιείες η πώληση τσίπουρου

«Κακή είδηση» για τους αγρότες που παράγουν μόνοι τους τσίπουρο και το διαθέτουν στην αγορά επιφύλαξε ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς. Ο κ. Δημ. Κουσελάς στέλνει μήνυμα σε παραγωγούς τσίπουρου και τσικουδιάς επισημαίνοντας ότι δεν θα μπορούν να διαθέτουν οι ίδιοι το τσίπουρο και την τσικουδιά που παράγουν αλλά αντίθετα θα πρέπει να δίνουν μόνο σε ποτοποιίες. Δίνοντας σαφές δείγμα των προθέσεων της κυβέρνησης ο κ. Δημ. Κουσελάς αναφέρει:

Ψήφισαν νόμο που θα εμποδίζει τα δικαστήρια να αποφασίζουν άμεση απέλαση λαθρομεταναστών!


Δεν έχουν σκοπό και δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να σταματήσουν την εισροή λαθρομεταναστών στην χώρα. Αναμένονται και άλλα εκατομμύρια εισβολέων από Αφρική και Ασία…

Όλα δείχνουν πως δεν έχουν την πρόθεση οι εξουσιαστές αυτής της χώρας να σταματήσουν το συνεχώς αυξανόμενο κύμα λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα. Αυτό αποδεικνύει και η τροπολογία που ψηφίστηκε στην Βουλή, με την οποία δίνεται η δυνατότητα ακόμη και στον… ΟΗΕ(!) να παρεμβαίνει σε δίκες στις οποίες αποφασίζεται η ποινή απελάσεως αλλοδαπών! Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει νέα χρονοβόρα διαδικασία και πρακτικά θα είναι σχεδόν αδύνατη η οποιαδήποτε άμεση απέλαση λαθρομετανάστη!Η σχετική είδηση για τα θέμα, που βεβαίως θάφτηκε από τα ΜΜΕ έχει ως εξής:...»»»


«Τροπολογία με την οποία κατοχυρώνεται η δυνατότητα διατύπωσης αντιρρήσεων, εκ μέρους αλλοδαπών που δικάζονται επί ποινή απελάσεως, είτε εκ μέρους των ιδίων, είτε μέσω πληρεξουσίου, κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Με την ίδια τροπολογία παρέχεται η δυνατότητα στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, να παρεμβαίνει σε δίκες ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, ή των διοικητικών δικαστηρίων, όταν η προσβαλλόμενη πράξη αφορά την αναγνώριση αλλοδαπού ως πρόσφυγα, ή εν γένει ως δικαιούχου κάθε άλλης μορφής διεθνούς προστασίας.

Η παρέμβαση δεν ασκείται υπέρ συγκεκριμένου διαδίκου, αλλά αποσκοπεί στην ενημέρωση του δικαστηρίου σε ειδικές νομικές πτυχές του δικαίου του ασύλου, ή της εθνικής και διεθνούς ανθρωπιστικής συνεργασίας.»πηγή

Όταν η Ελλάδα είχε ηγέτες με Αρχίδ@@, κι όχι Αρχίδ@@ ηγέτες...


Κάποτε, τότε που Ελλάδα είχε Ηγέτες, άντρες με Αρχίδ@@ κι όχι φερέφωνα, αρνήθηκε να αποπληρώσει δάνειο που είχε λάβει. Η ιστορία έχει ως εξής: το 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά, αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique.

Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο του Διεθνούς δικαίου, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Λαού και της χώρας! ...»»»


Στο υπόμνημά της, η Ελληνική κυβέρνηση έλεγε:"Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού και για τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή. Όποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην θέση της, θα έκανε το ίδιο" (Yearbook of the International Law Commission, 1980,v.l.,sel.25).

ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!


Ένας Αλβανός που ασκούσε το επάγγελμα του βοσκού στη δική του πατρίδα, προμηθεύτηκε έναντι αμοιβής φυσικά, πλαστογραφημένο πτυχίο ιατρικής σχολής της Αλβανίας και μετά από κάποια χρόνια παραμονής στην Ελλάδα και αφού έμαθε την ελληνική γλώσσα, αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει.

ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ,ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

Πριν μερικές μέρες,είχαμε το περιστατικό με τον Α/ΓΕΝ αντιναύαρχο Δ.Ελευσινιώτη,που συναντήθηκε με τον Αρχηγό Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγό Isik Kosaner και με τον Αρχηγό Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων, Ναύαρχο Ugur Yigit:Όπως βλέπετε στην φωτογραφία,υπό το...βλέμμα του Κεμάλ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

ΚΤΙΖΟΥΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ «ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ

Προπηλακίστηκε άγρια ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος

Στη λίμνη της Βουλιαγμένης, κάποιοι από τους λουόμενους, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, του επιτέθηκαν φραστικά, με χυδαίες εκφράσεις, όπως «γουρούνι», «μαλάκα» και άλλες χυδαιότητες.

Η ώρα ήταν 2.45 και τον ρωτούσαν, γιατί είναι εκεί , για μπάνιο στη Λίμνη και όχι στο γραφείο του εργαζόμενος, όπως θα έπρεπε κατά τη γνώμη των υβριστών λουομένων.
Μάλιστα στις ύβρεις πρωτοστατούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα που όπως μάθαμε απολαμβάνει τη μεγάλη σύνταξη του μακαρίτη και τα ενοίκια από 15 διαμερίσματα.

Ο Θ.Πάγκαλος δεν αντέδρασε στις ύβρεις (!!!) και αποχώρησε από τη Λίμνη. Ζήτησε όμως τον Διευθυντή και επειδή αυτός απουσίαζε, σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε ΧΕΙΡΟΔΙΚΩΝΤΑΣ , στον πρώτο υπάλληλο που βρήκε μπροστά του, ένα άνθρωπο 72 ετών με σοβαρά προβλήματα υγείας (αναπηρία).

Ο κ. Αντιπρόεδρος ζητούσε ευθύνες από τον υπάλληλο, διότι επέτρεψε στην κυρία να μπει στην Λίμνη!!!

Και η απάντηση του υπαλλήλου ήταν διότι πλήρωσε εισιτήριο… πηγή

Δώρο Χριστουγέννων 2010 σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα

Δώρο Χριστουγέννων 2010 σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα

Δώρον άδωρον θα είναι για εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους αλλά και δημόσιους υπαλλήλους και υπαλλήλους ΔΕΚΟ το δώρο Χριστουγέννων αφού για πρώτη φορά σε πολλούς δεν θα καταβληθεί καθόλου ή σε άλλους θα δοθεί με περικοπές.
Στους συνταξιούχους όλων των Ταμείων θα καταβληθεί επίδομα δώρου Χριστουγέννων ύψους 400 ευρώ εφόσον ο συνταξιούχος έχει υπερβεί το 60ό έτος της ηλικίας του και το συνολικό ποσό της μηνιαίας καταβαλλόμενης σύνταξης δεν υπερβαίνει τα 2.500 ευρώ. Επίδομα... παρηγοριάς πάντως θα δώσει η κυβέρνηση με την έκτακτη οικονομική ενίσχυση (από 100 έως 300 ευρώ) στους χαμηλοσυνταξιούχους ηλικίας 60 ετών και άνω όλων των ασφαλιστικών ταμείων, πλην του ΟΓΑ.

Συνταξιούχοι ιδιωτικού τομέα- ΙΚΑ- ΔΕΚΟ- τραπεζών
Oι διατάξεις του άρθρου 3 του Ν. 3845/6-5-2010 (ΦΕΚ 65 Α) και οι παρ. 9-15, οι οποίες ρυθμίζουν την καταβολή του επιδόματος αδείας και των επιδομάτων εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα στους συνταξιούχους, καθώς και η με αρ. Φ80000/14254/1097/6-7-2010 κοινή υπουργική απόφαση προβλέπουν:

Επιδόματα εορτών Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας
Αυτά που προβλέπονται από οποιαδήποτε γενική ή ειδική διάταξη νόμου ή κανονιστική πράξη για τους συνταξιούχους και βοηθηματούχους των φορέων κύριας ασφάλισης αρμοδιότητος του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθορίζονται ως εξής:

το επίδομα εορτών Χριστουγέννων στα τετρακόσια (€400) ευρώ. το επίδομα εορτών Πάσχα στο ποσό των διακοσίων (€200) ευρώ και το επίδομα αδείας στο ποσό των διακοσίων (€200) ευρώ.

Τα ανωτέρω επιδόματα χορηγούνται υπό την προϋπόθεση ότι οι συνταξιούχοι έχουν συμπληρώσει το 60ό έτος της ηλικίας τους. Το προαναφερόμενο όριο ηλικίας θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί μέχρι και την τελευταία ημέρα του μήνα χορήγησης των σχετικών επιδομάτων, δηλαδή μέχρι την 31η Αυγούστου, την 31η Ιανουαρίου και την 30ή Απριλίου (π.χ. για το επίδομα εορτών Πάσχα του έτους 2011).

Από τον ανωτέρω ηλικιακό περιορισμό εξαιρούνται:

Θέλω πίσω...ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
Διαβάστε το λοιπόν με προσοχή και βάλτε στην θέση αυτού του ανθρώπου τον εαυτό σας.
Θέλω πίσω το σπίτι μου....
και όλα όσα μου ανήκουν.

Θέλω πίσω την βιοτεχνία μου, που μου την έκλεισαν οι Κινέζοι

μετά από υπογραφή Σημίτη για εισαγωγές από Κίνα ειδών που εγώ και τόσοι άλλοι παράγουμε εδώ και χρόνια και μάλιστα είδη κλάσεις ανώτερα ποιοτικότερα και ανθεκτικότερα.

Θέλω πίσω την υγεία μου, που την έχασα από το καθημερινό άγχος αν θα καταφέρω μέσα στη βιοπάλη να βγάλω τα προς το ζειν για την οικογένεια μου επειδή ΟΛΑ μου τα παίρνουν η ΔΕΗ, το ΤΕΒΕ, η ΕΥΔΑΠ, η τηλεφωνία και οι τράπεζες αφού ΤΕΛΙΚΑ αναγκάστηκα να βγάλω κάρτες για να ζήσουμε εγώ και η οικογένειά μου ενώ πριν δεν χρωστούσαμε σε κανένα και βάζαμε και κάτι στην άκρη για μια ώρα ανάγκης.

CΙΑ: Ο απόρρητος φάκελος του Ανδρέα Παπανδρέου«Η εκλογή του σοσιαλιστή ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου τον ­Οκτώβριο του 1981 ήταν πηγή ενδόμυχης ανησυχίας για το σώμα των Ελλήνων αξιωματικών, το οποίο είναι πολιτικά συντηρητικό, έντονα φιλοδυτικό και κληρονόμος μιας μακράς παράδοσης πολιτικών παρεμβάσεων. (…)

Η νίκη του θορύβησε τους Έλληνες αξιωματικούς, οι περισσότεροι ­από τους οποίους ήλπιζαν ότι θα επανεκλεγόταν το συντηρητικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Οι ένοπλες δυνάμεις –που έχουν μακροχρόνια παράδοση επεμβάσεων στην πολιτική ζωή– ­ανησυχούσαν για την αυξανόμενη δημοτικότητα του ΠΑΣΟΚ [και του Παπανδρέου] και η σκληρή προεκλογική ρητορική του πρωθυπουργού είχε ως μοναδικό αποτέλεσμα να αυξήσει τις επιφυλάξεις τους». Από απόρρητο έγγραφο της CIA, Απρίλιος 1983

ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.........


Τελικά αυτούς που πρέπει να φοβόμαστε σαν Έλληνες είναι τους ίδιους τους "Έλληνες".
Σήμερα η "αγαπητή" Τατιάννα έδωσε άλλη μια προβοκατόρικη "παράσταση" μέσω της εκπομπής της.
Είχε σαν καλέσμενη την Ελληνίδα σύζύγο του πρόεδρου των μουσούλμανων που ασπάστηκε με......
"δική" της θέληση το Ισλάμ.
Το μόνο που συζήτησαν ήταν η σύγκριση μεταξύ Χριστιανισμού και Μουσουλμανισμού.
Με λίγα λόγια η εν λόγω κυρία μας είπε ότι σαν Χριστιανή ένιωθε εγκλωβισμένη , ότι ο Χριστιανισμός θεωρεί τη γυναίκα υποδιαίστερη και "αμαρτωλή", ότι αυτό που της έλειπε ήταν η προσευχή ενώ τώρα προσεύχεται 5 φορές την ημέρα , ότι η Μουσουλμάνα είναι πιο ηθική από μια Χριστιανή ,ότι οι Ισλαμιστές έχουν την γυναίκα ισότιμη με αυτούς και άλλες τέτοιες " προοδευτικές" απόψεις.
Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσω τις κυρίες αυτές ότι :

ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Παρελήφθησαν υλικά καταστολής πλήθους (Anti-Riot Control) από τον στρατό.

Πληροφορίες που έρχονται από πολλές μεριές, και κυρίως από το πολιτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων το οποίο δεν έχει λόγους να φοβάται, μας λένε ότι σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται υλικά καταστολής πλήθους, τα οποία περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά.

Θα είναι κι ο ... Ιμάμης;Συναυλία αλληλεγγύης στον Άγιο Παντελεήμονα.Εκδήλωση με πολιτικές και κοινωνικές διαστάσεις σε μια ταραγμένη γειτονιά.

Ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στη μισαλλοδοξία και τις ακρότητες θα αντηχήσει στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής την Κυριακή, στη συναυλία ενότητας που οργανώνουν το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η Αρχιεπισκοπή.

Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα, σε μια ταραγμένη γειτονιά που έχει βρεθεί συχνά στο επίκεντρο της προσοχής λόγω βίαιων καταστάσεων, θα πραγματοποιηθεί μία μουσική εκδήλωση για την ειρηνική συνύπαρξη και την αλληλεγγύη, την οποία θα παρακολουθήσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Το πρόγραμμα της μουσικής εκδήλωσης, την οποία θα ανοίξει η Τετράφωνη Χορωδία του Αγίου Παντελεήμονα, έχει ως εξής:

-Καμεράτα: «Εν χορδαίς» του Μιχάλη Αδάμου με τη μουσική διεύθυνση του Αλέξανδρου Μυράτ.

-Καμεράτα: «Κοντσέρτο Γκρόσο των Χριστουγέννων» του Αρκάντζελο Κορέλι.

-Οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης με χοράρχη τον Αχιλλέα Χαλδαιάκη, θα ψάλουν ύμνους της γιορτής των Χριστουγέννων

-Γιώργος Νταλάρας: Βυζαντινός ύμνος με τη συνοδεία των Μαϊστόρων της Ψαλτικής Τέχνης.

-Γιώργος Νταλάρας: Δοξαστικό από την "Κρεολή Λειτουργία" με τη συμμετοχή της χορωδίας της ΔΕΗ και υπό τη μουσική διδασκαλία του Κωστή Κωνσταντάρα.

-Γιώργος Νταλάρας: «Της αγάπης αίματα» (από το Αξιον Εστί) του Μίκη Θεοδωράκη. Συμμετέχει η Καμεράτα και η χορωδία της ΔΕΗ.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στο κοινό και οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτό το πολιτιστικό γεγονός, που λαμβάνει πολιτικές διαστάσεις.


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:

Ελένη Φουρέιρα: δεν είναι βραζιλιάνα, αλλά αλβανή


Κάποιες κυρίες παραποιούν την ηλικία τους στις ταυτότητες και μερικές άλλες την καταγωγή τους οταν ντρέπονται για αυτήν........ Στην Ελλάδα βρισκόμαστε , την χώρα, που ότι δηλώσεις είσαι!

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα που με το εκρηκτικό και σούπερ σέξι στιλ της, έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, από τη στιγμή που έλαβε μέρος στο «Just The Two of Us». Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως η καλλίγραμμη τραγουδίστρια είχε ρίζες από την Λατινική Αμερική και μάλιστα εμφανισιακά αυτό δεν δεχόταν αμφισβήτηση. Ωστόσο στην εκπομπή «Super Star», ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Σόμπολος αποκάλυψε πως σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα η Φουρέιρα είναι ομογενής από την Αλβανία Άλλαξε το όνομά της για να μοιάζει πιο… εξωτικό και ξεκίνησε καριέρα στο τραγούδι αποκρύπτοντας από όλους την αληθινή της ταυτότητα.
Να σημειώσουμε ότι η Φουρέιρα δεν είναι η μοναδική καλλονή που έχει καταγωγή από την Αλβανία και δημιουργεί εντυπώσεις άλλης πιο ευγενούς προέλευσης. Υπάρχουν τρεις τέσσερις δεσποινίδες στην ελληνική τηλεόραση και showbiz που είναι αλβανικής καταγωγής και το κρύβουν επιμελώς.

Ελληνική Παιδεία σε χρεοκοπία;

Είναι παγκοίνως γνωστό ότι η λέξη «παιδεία» είναι παράγωγο του αρχαίου ρήματος «παιδεύω», δηλαδή διδάσκω, εκπαιδεύω. Η παιδεία αφορά τόσο στην νοητική και ψυχική καλλιέργεια ενός ανθρώπου, όσο και την κουλτούρα, την πνευματική καλλιέργεια, την διάπλαση της προσωπικότητας του και την ανάπτυξη του ήθους του. Καταλυτικής σημασία σ’ όλη αυτή την διαδικασία έχει η εκπαίδευση στις διάφορες βαθμίδες της! Και εδώ θα εστιάσω την προσοχή μου σήμερα.
Στην ελληνική παιδεία και ειδικότερα στα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα τα οποία υπηρέτησα για περισσότερα από 4 χρόνια, από την θέση του διδάσκοντα με το Π.Δ. 407 (συμβασιούχου Λέκτορα) αλλά και σαν εκλεγμένος Λέκτορας του Μάνατζμεντ με έμφαση στην Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Δείτε απλά και ωραία πως τρωνε τα λεφτά ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δημόσιοι λειτουργοί. Οι δημοσιογράφοι γελάνε (με την τραγωδία) και η Υπουργός τους καλύπτει !

31 καθηγητές Πανεπιστημίου ενός τμήματος της Παντείου αμείβονται κανονικά κοντά μια 10ετία σε ένα τμήμα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ !!! Δείτε α – κομματικά το παρακάτω ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ! Η Υπουργός παραδέχεται την απάτη, οι δημοσιογράφοι γελάνε και η Υπουργός καλύπτει το ΑΙΣΧΟΣ, που αν ισχύουν αυτά που λεει μπορεί να είναι και νέο χειρότερο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ! Το προσπερνάνε βέβαια γρήγορα γρήγορα και πάνε σε άλλο θέμα !

Τα πράγματα είναι απλούστατα. Σας το γράφουμε επωνύμως , ΕΔΩ, δεν καλυπτόμεθα πίσω από την ανωνυμία των blogeres. Οι κύριοι αυτοί είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Τους προκαλούμε να μας μηνύσουνε επειδή τους λέμε ευθέως ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ...ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ:
ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ:ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ;πηγή

Η Τρόϊκα διαλύει το Στρατό μας


Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, προτάσσοντας τις επιταγές της τρόικας, ετοιμάζεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στη δομή των ΕΔ, με δραστικές μειώσεις προσωπικού, από τις αρχές κιόλας του επόμενου έτους. Και εξηγούμαστε: διαρροές από το περιβάλλον του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και του αναπληρωτή υπουργού Πάνου Μπεγλίτη, επισημαίνουν πως θα κινηθεί η πολιτική ηγεσία, που αποσκοπεί στη μείωση μέχρι και κατά 30.000 (!) των στελεχών, κυρίως στο Στρατό Ξηράς και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν. Σημειώνουμε εδώ ότι ο ΥΕΘΑ κατ' επανάληψη έχει τονίσει δημόσια ότι το υπουργείο του έχει προβεί σε δραστικές περικοπές δαπανών και έχει πειθαρχήσει στις σχετικές επιταγές της τρόικας.

Η άγνωστη αργκό των Ελλήνων πιλότων των μαχητικών μας αεροσκαφών

Διαβάστε την αργκό των πιλότων των μαχητικών αεροσκαφών στην επιχειρησιακή και την κοινωνική τους ζωή. Πώς αποκαλούν τους Τούρκους πιλότους και τι λένε όταν φλερτάρουν!

«Αέρινες Σιωπές» με…λόγια που καταλαβαίνουν μόνο οι Έλληνες πιλότοι. Αξιοποιώντας επιχειρησιακές εκφράσεις συνεννοούνται με έναν ειδικό κώδικα που είναι ακατανόητος στους αμύητους.
Οι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών έχουν αναπτύξει μια ιδιότυπη αργκό την οποία χρησιμοποιούν τόσο στην υπηρεσιακή όσο και στην κοινωνική τους ζωή.
Έχουν δώσει παρατσούκλια ακόμη και στους Τούρκους χειριστές αποκαλώντας τους «Μπούφους» ενώ συχνά παραλληλίζουν τους στρατιωτικούς στόχους με τους ερωτικούς!
Το News247 με αποκλειστικό ρεπορτάζ καταγράφει το αλφαβητάρι των πιλότων μας, που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους παρά την καθημερινή, άκρως επικίνδυνη αποστολή τους στο Αιγαίο, για την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας.  

Πώς να γλιτώσεις το σπίτι σου αν χρωστάς σε κάρτες – δάνεια μέχρι 20.000 ευρώ και δεν έχεις να πληρώσεις

 
Αν η τράπεζα  σου έχει βγάλει διαταγή πληρωμής και έχασες την προθεσμία των 15  ημερών να προσφύγεις  κατά της διαταγής πληρωμής:

Αν δεν άσκησες προσφυγή κατά της διαταγής πληρωμής  (ανακοπή Α) εντός 15 εργάσιμων ημερών, οι πιθανότητες  να γλιτώσεις το σπίτι σου μειώνονται δραματικά  Μπορείς βέβαια να κάνεις κι άλλες ενέργειες, με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα σε σχέση με την ακύρωση του πλειστηριασμού, που αποσκοπούν κυρίως στο να καθυστερήσεις τη μαύρη μέρα  που θα χάσεις το σπίτι σου και στο να χάσεις το σπίτι σου για δυο κομμάτια ψωμί αντί για ένα…

Η ΝΤΟΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ !!!


Σε εκδήλωση του τουρκικού Ινστιτούτου Bab-I-Ali στην Κωνσταντινούπολη με θέμα "Ένα κοινό όραμα για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων" η πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος(;)!

Πάτρα: ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣΟι επιθετικές συμπεριφορές είναι πλεόν καθημερινό φαινόμενο στην στο λιμάνι της πόλης.

Τουρκοκρατία και στρατοκρατία


Ν. Λυγερός
Υπάρχει μια τάση στην Ελλάδα και στην Κύπρο που προσπαθεί να παρουσιάζει την τουρκοκρατία ως ένα φιλελεύθερο καθεστώς. Κάνει μία έντεχνη χρήση της μιντιολογίας για να διαμορφώσει την κοινή γνώμη μέσω της κυριαρχίας της λήθης.

Ιδρύθηκε η Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης ...


  • Η Google χαρακτηρίζει τη Θράκη ως
    "Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης"!!!

Ένας γιατρός από την Χαλκίδα κατέθεσε μήνυση εναντίον των Βουλευτών για εσχάτη προδοσία. Υπάρχει ηλεκτρονική σελίδα στην οποία μπορούμε να υπογράψουμε στηρίζοντας την προσπάθειά του

Ο Δημήτριος ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρός κατ. Χαλκίδος, κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδος την αρ. ΑΒΜ Α10/1688/27-05-2010 μήνυση με την οποία μηνύει αριθμό Ελλήνων Βουλευτών για Εσχάτη Προδοσία...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...