Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Πέρασε ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και καλλιέργειες

Δείτε το βίντεο όπου στον Steven Miller, Αμερικάνο αγρότη από το CLARKSTON, Ga., επιβλήθηκε πρόστιμο 5000 δολαρίων γιατί καλλιεργούσε λαχανικά στον κήπο του. Ο Steve Miller λέει ότι καλλιεργεί μπρόκολα,λάχανα και άλλα εδώ 15 χρόνια.  
Τελικά "πέρασε" ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και καλλιέργειες στις ΗΠΑ
Είχαμε γράψει στις 23/11/2010 ότι στην Αμερική προσπαθούσαν να περάσουν ένα νόμο που απαγορεύει τις μικρές προσωπικές καλλιέργειες. Αυτός ήταν ο νόμος «S 510».Στην πορεία της ψήφισης διαπιστώθηκε ότι ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός και δεν μπόρεσαν να κατοχυρώσουν την ψήφισή του.
Δεν χρειάστηκε πολύ για να βρουν οι «Δημοκρατικοί» στη Βουλή των Αντιπροσώπων ένα άλλο τρόπο για να ξεπεράσουν το συνταγματικό κώλυμα που εμπόδιζε την ψήφιση του νόμου «S 510 Περί Εκσυγχρονισμού της Ασφάλειας των Τροφίμων», μετά την έγκρισή του από την Σύγκλητο την περασμένη εβδομάδα.
Έκαναν ότι γίνεται και στην Ελλάδα. Σιωπηρά το επισύναψαν ως τροπολογία ενός νόμου για πιστώσεις του κράτους. Αυτό συνέβη και στην Ελλάδα με το πέρασμα από την καθαρεύουσα στην δημοτική και δεκάδες άλλες τροπολογίες. Όπως η αυταρχική τροπολογία για να συμμαζευτούν οι φορτηγατζήδες που κατατέθηκε νύχτα, ως ουρά σε άλλο νομοσχέδιο.

Και τώρα, η Κάρτα του Αφγανού Πολίτη!


Μήπως θα μπει και το Αφγανιστάν στην περίλαμπρη ηλεκτρονική διακυβέρνηση;
Μπα. Εκεί ο λόγος είναι η εξασφάλιση «δίκαιου εκλογικού αποτελέσματος»…
ΚΑΜΠΟΥΛ – Aν και το κατεστραμμένο από τον πόλεμο Αφγανιστάν στερείται βασικών εθνικών υποδομών, την Κυριακή η κυβέρνηση ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ένα σύστημα ηλεκτρονικής αναγνώρισης - που θα κοστίσει 100 εκατομμύρια δολάρια - με κάρτες που θα εκδοθούν για όλους τους Αφγανούς εντός πέντε ετών.
Ένα τσιπ στις νέες κάρτες – ταυτότητες, που θα έχουν το μέγεθος πιστωτικής κάρτας, θα περιέχει την άδεια οδήγησης, την άδεια κυκλοφορίας, την υπογραφή και την καταγραφή σε εκλογικούς καταλόγους και θα βοηθήσει στις πιο δίκαιες, πιο διαφανείς και αποτελεσματικές μελλοντικές εκλογές, όπως ανέφερε το Υπουργείο Συγκοινωνιών.
Μετά από τρεις δεκαετίες συγκρούσεων, το Αφγανιστάν προσπαθεί να ανασυγκροτήσει την οικονομία της και τις διαλυμένες υποδομές όπως τους δρόμους, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και την πρόσβαση στο νερό.
Οι βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου στιγματίστηκαν από καταγγελίες για απάτη, συμπεριλαμβανομένων αναφορών για πλαστά δελτία ταυτότητας των ψηφοφόρων και επανάληψη της ψηφοφορίας.
"Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του Αφγανιστάν," δήλωσε ο Υπουργός Επικοινωνιών και Πληροφορίας της Τεχνολογίας, Amirzai Sangeen, σε συνέντευξη Τύπου κατά την οποία υπογράφτηκε σύμβαση για το έργο ύψους 101,5 εκατομμυρίων δολαρίων με την αφγανική εταιρεία (!) ‘Grand Technology Resources’.
"Στη χώρα μας η ανάγκη να έχουμε σωστές ταυτότητες είναι ένα πολύ επείγον θέμα", είπε. «Δίνοντας δελτία ταυτότητας για όλους είναι μια διαδικασία που θα κρατήσει κάποιον χρόνο... μάλλον από τρία έως πέντε χρόνια."
Το Υπουργείο Οικονομικών θα χρηματοδοτήσει το έργο από τον προϋπολογισμό για την ανάπτυξη του κράτους, καθώς η κυβέρνηση πιστεύει ότι το σύστημα θα συμβάλει στη βελτίωση της ασφάλειας της χώρας.
Η διανομή των καρτών – ταυτοτήτων σε φρούρια των επαναστατών στα νότια και στα ανατολικά της χώρας θα μπορούσε να αποδειχθεί δύσκολη, ωστόσο, καθώς οι αντάρτες συχνά εκφοβίζουν ή σημαδεύουν Αφγανούς που φαίνεται ότι συνεργάζονται με τα στρατεύματα της κυβέρνησης ή με ξένα στρατεύματα.
Ερώτηση : Ταυτοποίηση προσώπου μετά μπούργκας γίνεται;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Σχολική βία - Οι τρομοκράτες της αθωότηταςΛέγεται «μπούλιινγκ», από τον αγγλικό όρο bully, που σημαίνει εκφοβίζω. Δεν συναντάται πια μόνο στις αμερικάνικες ταινίες, αλλά και στα νηπιαγωγεία και τα σχολεία της χώρας μας. Μπορεί να είναι το πρόβλημα και του δικού σας παιδιού, γι' αυτό μάθετε τι είναι και πώς θα το αντιμετωπίσετε.

ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

του Χρήστου Γούδη
Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών
Προέδρου του Ιδρύματος Ίων Δραγούμης


Ελλάς, άχθος αρούρης
αμπέλι ξέφραγο και βοσκοτόπι
ποιμένων τρωκτικών
ασπόνδυλων και μαλακίων
που λιάζονται νωχελικά στον ήλιο σου
συνάμα ψάχνοντας για θέση στο κατάστρωμα
του πλοίου που αυτοί ονόμασαν
«Ελλάς, το Μέγα Απορριμματοφόρον»

Decadence (1991)
Χρίστος Γούδης
Εν όψει της επιχειρούμενης εθνοφυλετικής μετάλλαξης της χώρας μας, μέσα από μηχανισμούς μεθοδευμένης πτώχευσης του λαού της, και κατευθυνόμενου αποχρωματισμού της εθνικής του ταυτότητας με την ανεξέλεγκτη μαζική εισροή αλλογενών, αλλοφύλων και αλλοθρήσκων στοιχείων, την επαπειλούμενη μετανάστευση των λαμπροτέρων μυαλών της νεολαίας του, και την συστηματική διαβρωτική αποδόμηση των αρχών και αξιών του από κρετίνους ή και αμειβόμενους πράκτορες της προδοτικής «διανόησης του κιλού», η χώρα οφείλει να τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Η υπερεπείγουσα αναγκαιότητα της ανάληψης της διακυβέρνησης του ελληνικού κράτους από τις πατριωτικές δυνάμεις δεν επιτρέπει αβρότητες, φιλοφρονήσεις και περίτεχνες λεκτικές προσεγγίσεις, αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν από την φυσική πολιτική της ηγεσία. Αυτά είναι:

"Θησαυρός" 20 δισ. ευρώ στη Β. Ελλάδα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ:

Βεβαιωμένα αποθέματα μετάλλων, με αξία άνω των 20 δισεκατομμυρίων ευρώ σε σημερινές τιμές, και δυναμικά κοιτάσματα που μπορούν να πολλαπλασιάσουν αυτό το οικονομικό μέγεθος, καθιστούν τη Βόρεια Ελλάδα ως μια από τις πλουσιότερες σε ορυκτό πλούτο περιφέρειες της Ευρώπης. Η ορθολογική εκμετάλλευση αυτού του φυσικού πλούτου μπορεί να αναζωογονήσει περιοχές υποβαθμισμένες, αλλά πλούσιες σε κοιτάσματα χρυσού και άλλων μετάλλων, όπως η Θράκη και η Βόρεια Χαλκιδική, αλλά και να συμβάλει συνολικά στην προσπάθεια για επαναφορά της οικονομίας σε τροχιά ανάπτυξης.
«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε ανεκμετάλλευτο αυτόν τον πλούτο, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία. Δεν υπάρχει δικαιολογία για νέες καθυστερήσεις», τονίζει χαρακτηριστικά στο «Έθνος» ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), κ. Παπαβασιλείου.
Το ΙΓΜΕ έχει «χαρτογραφήσει» όλα τα κοιτάσματα των Μη Ενεργειακών Μεταλλικών Ορυκτών (ΜΕΜΟ) στη Μακεδονία και τη Θράκη, επισημαίνει στον χάρτη εκείνα που είναι άμεσα εκμεταλλεύσιμα και άλλα που απαιτούν περαιτέρω έρευνα για τη βιώσιμη εξόρυξή τους, ενώ σημειώνει και νέες περιοχές κοιτασματολογικού ενδιαφέροντος.
Σύμφωνα με τον οικονομικό γεωλόγο, διευθυντή Κ. Μακεδονίας του ΙΓΜΕ, Ν.Αρβανιτίδη, που έχει κάνει την επεξεργασία, αξιοποιείται σήμερα ένα πολύ μικρό μέρος των βεβαιωμένων αποθεμάτων χρυσού, αργύρου, χαλκού, μολύβδου, ψευδαργύρου, νικελίου και άλλων μετάλλων στη Β. Ελλάδα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 20 δις ευρώ,
«Είναι μια σημαντική πλουτοπαραγωγική πηγή, η αξιοποίηση της οποίας μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες αναπτυξιακής ανάτασης της χώρας, συμβάλλοντας τόσο στην περιφερειακή ανάπτυξη, όσο και στην εθνική οικονομία γενικότερα», επισημαίνει ο κ. Αρβανιτίδης, προσθέτοντας παράλληλα πως σε μια τέτοια κατεύθυνση προτρέπει τις χώρες μέλη της και η Ε.Ε., η οποία εξαρτάται κατά 70% από την εισαγωγή ορυκτών πρώτων υλών από τρίτες χώρες.

Προπαγάνδα κι Εβραίοι παντού... γύρω από το πτώμα της Ελλάδας


Στο παραπάνω video δείτε πως αναπτύσσεται η κρυμμένη πίσω από το χιούμορ προπαγάνδα που μας έχουν συνηθίσει χρόνια τώρα οι Νίκος Δήμου, Τάκης Μίχας, Μάθιου Νίμιτς,Ιος της Ελευθεροτυ-CIAς, Σκοπιανοί,Τούρκοι και πολλοί γενίτσαροι εντός κι εκτός συνόρων. Οι Έλληνες ή GAY-REEKS , που ζουν στην HELL-ASS και μαζί τους o άλλος "γελοίος" Αχμαντινετζάντ κλπ, κλπ. Δείτε "αστείο" video που έπαιξε η Σκοπιανή Τηλεόραση.

Αυτοί είναι οι Σκοπιανοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ που οι Έλληνες "καταπιέζουν"!
Αντι-ιρανική προπαγάνδα υπήρξε και στην ταινία "300" του Λεωνίδα όπου ο Ξέρξης σκόπιμα παρουσιάστηκε ως καλολαδωμένος και ξυρισμένος gay κάτι που εξόργισε τους θρήσκους Ιρανούς καθώς η απεικόνιση δίπλα είναι αυτή που αποδίδεται στον Πέρση Βασιλιά.
Επίσης , το 1961 , τότε που το καθεστώς του ΙΡΑΝ ήταν ελεγχόμενο από τις ΗΠΑ, σε ταινία του Hollywood για τους 300 Σπαρτιάτες ο Ξέρξης παρουσιάζεται με μορφή σύμφωνη με τις ιστορικές πηγές.

Μοτίβα γνωστά και προπάντων ΚΡΥΑ ΠΑΓΕΡΑ, ΒΛΑΚΩΔΗ έως ΕΜΕΤΙΚΑ και τόσο ... βαρετά που μπορείς να ακούσεις μόνο σε συζητήσεις δεκατριάχρονων χαζών παιδιών.
Κι όμως οι κλασσικοί πρακτορίσκοι των μεγάλων Ευρωπαϊκών καναλιών που τα παίρνουν από τους γνωστούς "φιλανθρωπικούς κι αριστερούς" κύκλους των μεγαλοχρηματιστών στις ΗΠΑ, από τη CIA, τo NATO, τον SOROS, τον PAULSON και λοιπά ευαγή ιδρύματα...καταφεύγουν σ'αυτό το εμετικά κρύο χιούμορ για καθυστερημένους, προσπαθώντας να χτυπήσουν ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Είναι δείγμα του ήθους που βασιλεύει σε αυτούς τους κύκλους εβραίων χρηματιστών κερδοσκόπων που η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ πληρώνεται για να τους αποκαλεί ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ και ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! Αυτούς που έχουν βάλει στόχο να βυθίσουν στη δυστυχία και τη φτώχια εκατομμύρια Έλληνες. Μήπως οι πράκτορες των ΗΠΑ στις Ελληνικές εφημερίδες που βοήθησαν Αμερικάνικες εταιρίες να καταληστεύσουν τα κονδύλια των Ολυμπιακών Αγώνων δεν ήξεραν ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ με λαμογιές; Δεν το ήξεραν οι Τεγόπουλοι, δεν το ήξεραν στο Λαμπρακιστάν ;
Και βέβαια αυτή η συντονισμένη ανθελληνική προπαγάνδα που θα πλήξει ακόμα και τον τουρισμό μας ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ από την πλευρά των Ελλήνων δημοσιογράφων, ΑΝΤΙΘΕΤΑ... θα ενισχυθεί διότι και οι Έλληνες δημοσιογράφοι έχουν ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ κι αυτός είναι ο λόγος που μας βομβαρδίζουν με εκπομπές που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε ρατσιστές...ώστε να βάλουμε ΕΜΕΙΣ το χέρι στην τσέπη για την ΕΝΤΑΞΗ των μεταναστών στην Ευρωπαϊκή κοινωνία. Η φύλαξη των συνόρων και η κοινωνική ένταξη των λαθρομεταναστών...ΔΕΝ είναι ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ πρόβλημα για τους εταίρους μας στην Ε.Ε, αλλά καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Με αυτόν τον τρόπο θα μας βάλουν οι Ευρωπαίοι να πληρώσουμε τις ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ των ΠΑΣΟΚΩΝ (από την εποχή του Ανδρέα) που παρίσταναν τους χουβαρντάδες-ευεργέτες σοσια-ληστέςμε ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ και με επιδοτήσεις-απάτες για εικονικές αποσύρσεις φρούτων.

Για τη ενορχηστρωμένη ανθελληνική προπαγάνδα...οι αστραπόγιαννοι τρόμπες της NET ζήτησαν την "ουδέτερη" κι "αυθόρμητη" αποψη του ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ...που ουδεμία σχέση έχει με τα Αμερικανικά συμφέροντα στη χώρα μας. Οι NEW YORK TIMES έδιναν χώρο στο Νίκο Δήμου για να αποκαλεί τους Έλληνες ... Αλβανούς που νομίζουν ότι είναι Έλληνες.
ΚΑΙ ΩΣ ΤΡΟΜΠΕΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ... στην επίθεση των ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΜΕ της Ευρώπης ... η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεόραση που ΕΜΕΙΣ ματώσαμε να πληρώνουμε...ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ εάν είναι ΔΙΚΑΙΕΣ ή ΑΔΙΚΕΣ οι επιθέσεις κατά της χώρας μας!!!Είναι μία τεράστια ψευδαίσθηση να πιστευουμε ότι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ εργάζονται για το καλό μας.Οι κύριοι στην κυβέρνηση και τα ΜΜΕ ... είναι ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ. Κι ακριβώς όπως οι ΜΑΦΙΟΖΟΙ... έτσι κι αυτοί πληρώνονται για να συνεχίσουν ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ και να ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ τον κοσμάκη ανενόχλητοι.
Σήμερα στο ΒΗΜΑ, μετά τον θάνατο του Λαμπράκη, έκαναν πρωτοσέλιδο όλους αυτούς τους "φιλέλληνες" που μισθώνουν τις υπηρεσίες ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, προέδρων ΔΕΚΟ,ΣΥΡΙΖΑίων κλπ Ποιος όμως έχει τους όρχεις να πει την αλήθεια;
Ας δούμε όμως μερικές ...τρελές συμπτώσεις...Γράφει το ΒΗΜΑ για το μυστικό δείπνο των κερδοσκόπων και στο άρθρο θα δείτε μια απαλή περιγραφή για τις απόπειρες χρεοκοπίας της χώρας μας που κάνει ο Εβραίος John Paulson, "φιλάνθρωπος κι αριστεριστης" , ΚΟΛΛΗΤΟΣ του Εβραίου George Soros ... που έχει στοιχηματίσει 4 ΔΙΣ ευρώ στο ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ!

Επαγγελματίας oικονομικός "δολοφόνος" επίσημος συνομιλητής του πρωθυπουργού - Το αληθινό πρόσωπο του σκοτεινού Νουριέλ Ρουμπίνι!


Η εφημερίδα Δημοκρατία επαναπροτείνει το πρωτοσέλιδο του Βήματος με την παρέα των περιούσιων και του Soros , που αποφάσισαν να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα έχοντας καταφέρει να τοποθετήσουν τον δικό τους άνθρωπο στην ηγεσία της χώρας.
Για τους περιούσιους "φιλανθρώπους" που πόνταραν στην χρεοκοπία της χώρας
είχαμε σχετικό αφιέρωμα εδώ .http://greekvoices.blogspot.com/2010/12/blog-post_490.html

Ας ελπίσουμε ότι η αλήθεια θα αρχίσει να παίρνει τον δρόμο της. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η αλήθεια που θα κυριαρχεί στην πραγματικότητα και όχι η συγκάλυψη, η προπαγάνδα και τα μυστικά club της ελίτ.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ:ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πορεία χωρίς ελπίδα


  • Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Ζοφερό το παρόν, ακόμη πιο σκοτεινό διαγράφεται το μέλλον. Ο κόσμος που γνωρίσαμε καταρρέει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Τα κοινωνικά συμβόλαια σκίζονται με πρωτοβουλία των ισχυρών. Οι αδύναμοι οδηγούνται αγεληδόν προς τον κοινωνικό Καιάδα. Η όποια συνεργασία κρατών υπήρχε στο πλαίσιο της ΕΕ εξαφανίζεται σταδιακά. Αντικαθίσταται από σχέσεις επιβολής και υποτέλειας. Οι διακηρύξεις περί ευρωπαϊκής ενοποίησης μεταλλάσσονται σε καθορισμό κανόνων περί «συντεταγμένης χρεοκοπίας» κρατών. Δεν πρόλαβε να κλείσει χρόνο από τότε που τέθηκε σε ισχύ η Συνθήκη της Λισσαβόνας και την αλλάζουν για να την προσαρμόσουν στις διαθέσεις των κερδοσκόπων, των τραπεζών και των «spreads».

Μερικοί αναρωτιούνται γιατί οι Έλληνες κάθονται στον καναπέ τους


Με αυτά που έχουν τραβήξει όλα αυτά τα χρόνια το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό είναι ότι δεν εμπιστεύονται κανένα…όσοι τους καλέσατε και ανταποκρίθηκαν αυτό που εισέπραξαν ήταν προδοσία. Οπότε μη ψάχνετε άλλο…
χάνετε τον χρόνο σας…η λύση είναι μια, να ανοίξουν οι κάνουλες με τα ευρώ για να σας ακολουθήσουν οι βολεμένοι και αυτοί που για το χρήμα πουλάνε και την μάνα τους. Οι άλλοι σας έχουν γραμμένους. Οι αρχαίοι Έλληνες άφησαν κληρονομιά την Ακρόπολη, σκεφτείτε τη θα αφήσετε εσείς…ότι θα αφήσετε ακριβός αυτό είστε…ένα τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γραφτείτε στην ιστορία ως ένα τίποτα.

Αναγνώστης

Η κλιματική αλλαγή απειλεί την Ελλάδα

Γεωργία και κτηνοτροφία είναι τα συνήθη «θύματα» των ακραίων καιρικών φαινομένων που παρατηρούνται ολοένα και συχνότερα στη χώρα μας και τα οποία πλήττουν την ήδη επιβαρημένη εθνική οικονομία Ανεμοστρόβιλοι, πλημμύρες, ραγδαίες βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις πλήττουν την Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, καθώς είναι σε εξέλιξη η μεταβολή του κλίματος και τα ακραία καιρικά φαινόμενα εντείνονται όλο και περισσότερο. Οι «παρενέργειες» της κλιματικής αλλαγής είναι ήδη εμφανείς και στη χώρα μας και οι συνέπειες της αποσταθεροποίησης του κλίματος δίνουν τη χαριστική βολή στην αγροτική οικονομία, ενώ θρηνούμε και θύματα

1,331,500 ευρω για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ, ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ...

Τα σχόλια περιττεύουν. Ενημερώστε απλώς τους ανέργους, τους πολύτεκνους, τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς,  όλους τους Έλληνες. Βροντοφωνάξτε μήπως σας ακούσουν και καταλάβουν : ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αλλά μόνον για τους υποψηφίους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.
Α.Α. 

http://filotimia.blogspot.com


Το Mega... τρέμει

Πρώτο και μέγα θέμα χθες στο Mega το επεισόδιο Χατζηδάκη! Τυχαίο; Όχι μόνο, αλλά και πολυαναμενόμενο. Από χθες Βροχή έπεφταν τα στοιχήματα στις παρέες σε δρόμους, γραφεία και καφενεία για τη χθεσινοβραδινή «εργολαβία» του Πρετεντέρη, της Όλγας του Καψή και των λοιπών "δημοκρατικών δυνάμεων". Ακόμη και εκ Βρυξελλών ορμώμενων!

Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, δημοσιογράφοι μεγίστου επιπέδου όπως αυτοί, να χειριστούν διαφορετικά μια αναπάντεχα μεγάλη διαδήλωση, και μια επιτυχημένη γενική απεργία, χωρίς ξυλοδαρμό Χατζηδάκη;

Ασφαλώς ένα τέτοιο θέμα δεν...ήταν μόνο (λαχείο!) αλλά και καυτή πατάτα όπως αποδείχθηκε.

Ηγγικεν η Ώρα.Με όπλο το Νόμο και τη Δικαιοσύνη, να πετάξουμε έξω από το τραίνο της Ελληνικής Ιστορίας τους λαθρεπιβάτες Σκοπιανούς .

Του Δρ. Θαλή Μυλωνά, Δικηγόρου –Διεθνολόγου
Προέδρου του Ινστιτούτου Δια-βαλκανικών Σχέσεων
Η χώρα μας, ως γνωστόν, αλλά και οι πολίτες της ,σύμφωνα με τη διεθνή αρμοδιότητα των Ελληνικών δικαστηρίων, έχουν το δικαίωμα , για την προστασία των δικαιωμάτων και συμφερόντων μας ,να προσφύγουν στα Ελληνικά Δικαστήρια κατά των Σκοπιανών, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κ.Πολ.Δικ., εν συνδυασμώ με το άρθρο του 28 παρ. 1 του Συντάγματός μας, το οποίο ορίζει ότι, ''οι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του Διεθνούς Δικαίου, όπως τα διεθνή έθιμα και οι διεθνείς συμβάσεις από την επικύρωσή τους και τη θέση τους σε ισχύ, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου'' και να ζητήσουν την καταδίκη τους και την αποζημίωση της χώρας μας, για την ζημία που μας προκάλεσαν, την τιμωρία των ενόχων , την αποτροπή τους για το μέλλον από κάθε άλλη παράνομη ενέργεια σε βάρος μας και την αποκατάσταση των πραγμάτων στην πρωτέρα αυτών κατάσταση …
Τα Ελληνικά Δικαστήρια, κατά την επικρατούσα άποψη, έχουν αρμοδιότητα να επιληφθούν υποθέσεων που φθάνουν ενώπιόν τους και αφορούν αδικοπραξίες η εγκληματικές πράξεις του κράτους των Σκοπίων αλλά και των υπηκόων αυτού εναντίων μας, καθόσον το δικαίωμα της ετεροδικίας, για πράξεις που ασκήθηκαν jure gestionis αλλά και για πράξεις αδικοπραξίας η εγκλήματα που ασκήθηκαν jure imperii, δεν ισχύει. Το δε Δικαστήριο Lex Fori, δηλ τα Ελληνικά Δικαστήρια έχουν αρμοδιότητα να κρίνουν τα ίδια για τη διεθνή τους δικαιοδοσία και για το χαρακτήρα των πράξεων, εάν δηλαδή είναι πράξεις κυριαρχίας και εάν έρχονται σε αντίθεση με το διεθνές αναγκαστικό δίκαιο (jus cogens), το ανθρωπιστικό δίκαιο η τις γενικές αρχές του δικαίου, που αναγνωρίζονται και εφαρμόζονται από το διεθνές δικαστήριο κτλ. όπως είναι η πράξη της γενοκτονίας, η επέμβαση στα εσωτερικά μιας άλλης χώρας, η παροχή βοήθειας σε παράνομους ή σε μη αναγνωρισμένους αντάρτες, η υπόθαλψη εμπόλεμων, η παράνομη και αυθαίρετη πλαστογράφηση, η οικειοποίηση και ο σφετερισμός πολιτιστικών αγαθών της χώρας μας, της ιστορίας μας και των ιστορικών προσωπικοτήτων μας, τα οποία αποτελούν πολιτιστικά αγαθά και προστατεύονται από τις Διεθνείς Συνθήκες, τις οποίες έχει υπογράψει και κυρώσει η χώρα μας .
Μάλιστα η δικαιοδοσία των Ελληνικών Δικαστηρίων μπορεί να επεκταθεί και στη λήψη ασφαλιστικών μέτρων για τη ματαίωση ή ανατροπή μιας αδικοπραξίας που μπορούν να επιχειρήσουν οι Σκοπιανοί η οι πολίτες τους, όπως είναι π.χ. η χρήση και η ιδιοποίηση του ονόματος της Μακεδονίας η της ελληνιστικής ιστορίας ή τα εθνικά και κληρονομικά μας σύμβολα, με τα οποία πραγματοποιεί διεθνείς δραστηριότητες και συναλλαγές και τούτο γιατί οι πράξεις τους αυτές είναι απατηλές, παράνομες και αυθαίρετες και αντιτίθενται με τους εθιμικούς και εξαναγκαστικούς κανόνες και προκαλούν σύγχυση στη διεθνή κοινότητα, καθόσον η χρήση ενός ονόματος, π.χ. της Μακεδονίας, τους προσδίδει, χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα, ορισμένες ιδιότητες, ικανότητες, και πολιτιστικές η κοινωνικές αξίες, τις οποίες δεν διαθέτουν.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ !!!!!

Ο φίλος μου Νίκος πρόσφατα επισκέφτηκε εταιρεία στο Ρέθυμνο για να αγοράσει στρώμα. Η παρουσίαση των προϊόντων από την πωλήτρια ήταν άψογη και του είπε βέβαια ότι εισάγονται από Αμερική. Βέβαια το κόστος ενός καλού στρώματος είναι υψηλό έτσι ο Νίκος προσπάθησε να μπει στην ιστοσελίδα των προϊόντων αυτόν στο εξωτερικό μήπως και βρει καλύτερη τιμή. Τελικά προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ότι δεν είναι από Αμερική τα προϊόντα αλλά από Τουρκία !!!!!! Αυτή η Ρεθυμνιώτικη εταιρεία δεν αξίζει να βρίσκετε στην αγορά της Κρήτης γιατί η εξαπάτηση που κάνει είναι απαράδεκτη.... και ποιός ξέρει που ακόμη μας κοροϊδεύει !!!!!!
Η εταιρεία βρίσκεται στην Σταμαθιουδάκη στο Ρέθυμνο και έχει και αντίστοιχο κατάστημα στα Χανιά στην Κ.Καραμανλή και ονομάζετε SLEEP CENTER BY ALLEREX.


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Αμερική : Έλληνες χρεωκοπήστε !


Ενάμιση χρόνο τώρα τα ιδιωτικά συμφέροντα που καθοδηγούν τις πολιτικές εξελίξεις στην Αμερικανική Αυτοκρατορία πιέζουν μονότονα, μέσα από τα ελεγχόμενα mainstream μέσα ενημέρωσης : Έλληνες χρεωκοπήστε!

Πουθενά δεν έχει υπάρξει μια πρόταση που να εμπεριέχει προβληματισμό για το πώς μια γονατισμένη Ελλάδα θα διατηρήσει την εθνική της υπόσταση δίπλα σε έναν επίβουλο γείτονα.
Ίσα-ίσα, διαφαίνεται για τους Αμερικανούς χρυσή ευκαιρία να επιτύχουν τα γεωπολιτικά τους ζητούμενα από μια ανίκανη να αντιδράσει Ελλάδα.
Και το λιοντάρι όταν κυνηγά βάζει πρώτο στόχο ένα εμφανώς εξασθενημένο ζώο και όχι μια εύρωστη ζέβρα που με μια κλωτσιά μπορεί να του σπάσει τη γνάθο.
Φυσικά δεν αναμένει κανείς συμπόνια.
Το ζήτημα που ανακύπτει, πέρα από την αυτοκτονική συμπεριφορά των Ελλήνων που εξέλεξαν πρωθυπουργό έναν Αμερικανό πολίτη, είναι ποιο λόγο έχει η Ελλάδα στο τέλος του 2010 να είναι σύμμαχος με τις «δυνάμεις της θάλασσας»;
Κατ’ άλλη ανάγνωση ο Αμερικανός δεν λέει τίποτα το ανορθόδοξο ή ανειλικρινές. Αν περάσετε από λαϊκή θα δείτε πληθώρα ανδρών 50-60 χρονών να ψωνίζουν πρωινιάτικα, χαλαροί συνταξιούχοι.
Η διαφορά έγκειται στην προσέγγιση : η Πολιτική καθορίζει την Οικονομία ή η Οικονομία καθορίζει την Πολιτική;
Γιατί αν ληφθούν πολιτικές αποφάσεις η ΕΕ πρέπει να διασωθεί, έστω με βαρύ κόστος. Άλλως, απλά κατεβαίνει ο διακόπτης.
Η συνέντευξη παρακάτω είναι του Desmond Lachman, στελέχους του περιβόητου American Enterprise Institute, στο περιοδικό «The Atlantic», 18/11/2010.
Επιβεβαιώνει την εχθρική οπτική των Αμερικανών σε μια ενωμένη Ευρώπη. Το Ευρώ κατήργησε την μονοκρατορία του δολλαρίου ως αποκλειστικού, παγκοσμίου συναλλαγματικού διαθεσίμου.
Οι «ατιμίες» στη διατύπωση αμφιβόλων γεγονότων, τα might-could-seems-indicates, διαμορφώνουν βεβαιότητα αυτοεκπληρούμενης προφητείας. Απευθύνονται σε κοινό που έχει προ πολλού χάσει την δυνατότητα κριτικής εξέτασης και επακόλουθα κοινωνικής αντίστασης.
Υπάρχει όμως και κάτι ενδιαφέρον : η αναφορά διαγραφής μέρους του χρέους έστω και σαν απίθανη περίπτωση.
Προφήτης
«Ξεδιπλώνεται η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη: Με κανένα τρόπο αυτή η υπόθεση δεν πρόκειται να λήξει καλά»

Μπαρούφες της δεκαετίας του ’50 η οικονομική πολιτική Παπανδρέου – ΔΝΤ


Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τη μαγική συνταγή που χρησιμοποιεί το ΔΝΤ σε κάθε χώρα που μπαίνει, επομένως και στην Ελλάδα. Η μαγική συνταγή συνίσταται στην υποτίμηση του νομίσματος η οποία εκ των πραγμάτων θα οδηγήσει σε μείωση των τιμών και έτσι η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας θα αυξηθεί προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη.

Συστάσεις στον Θεοδωράκη κάνουν οι τουκροπράκτορες της Θράκης


Το ΠΑΣΟΚ λίγο πριν την έκρηξη  • Εκρηκτική η κατάσταση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ
Ο Γιώργος Παπανδρέου συγκαλεί αύριο την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μέσα σε βαρύ κλίμα και ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες τον εμφανίζουν να ανησυχεί σοβαρά πλέον από τις αντιδράσεις των βουλευτών του κόμματος τους στην πολιτική υποταγής στο ΔΝΤ που ακολουθεί.
Η σύγκληση της ΚΟ κρίθηκε αναγκαία και εν όψεις της ψήφισης του προϋπολογισμού και λόγω των αντιδράσεων που θα προκαλέσουν στην κοινωνία οι δύσκολες διαρθρωτικές αλλαγές στις οποίες πρέπει να προχωρήσει τώρα η κυβέρνηση για να εξασφαλίσει την τέταρτη δόση του δανείου. Μπροστά σε αυτά που θα έρθουν, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων και η αύξηση της φορολογίας χαρακτηρίζονται σχετικά … πολιτικά ανώδυνες από βουλευτές του Κινήματος. To άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, η μείωση του κόστους λειτουργίας των ΔΕΚΟ (απολύσεις και μειώσεις μισθών), η περαιτέρω μείωση των δαπανών του Δημοσίου σε κρίσιμους για την κοινωνία τομείς, οι περικοπές των επικουρικών συντάξεων, η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, η εφαρμογή του νέου εργασιακού νόμου, προκαλούν «εμφύλιο στα μετόπισθεν» του ΠΑΣΟΚ, για να χρησιμοποιήσουμε την έκφραση του ΓΔ του ΙΟΒΕ Γιάννη Στουρνάρα, την Τρίτη στην Βουλή.
Η κατάσταση στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ περιγράφεται πλέον ως εκρηκτική ακόμα και από φιλοκυβερνητικά έντυπα.

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Tο ξύλο που έφαγε ο Χατζηδάκης δεν ήταν σε καμία περίπτωση επί προσωπικού.Το ξύλο το έφαγε μόνο καιο μόνο επειδή υπήρετεί ένα σάπιο πολίτικο καθεστός και ανήκει στην ομάδα των 300 πολιτικών αλητών-κλεφτών που μας κυβερνούν. Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε και να δώσουμε σε αυτά τα πολιτικά καθαρματα το μάθημα που τους αξίζει.Μακάρι να έχουμε και συνέχεια σε παρόμοιους ξυλοδαρμούς πολιτικών από όλες τις παρατάξεις.Θα πρέπει να νοιώθουν πλέον την ανάσα μας στον λαιμό τους.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Περι Μορφωματος που λεγεται "Ελλαδα"...

Για την κατασταση που επικρατει στο κρατικο αυτό μορφωμα που λεγεται Ελλαδα..
Κατά αρχας λιγη Ιστορια (ετσι τουλαχιστο οπως μας την διδαξαν)..

Η Ιστορια μας λοιπον μας καταδυκνυει ότι οι Ελληνες:

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ


Με λύπη μας μάθαμε πως από στις 23/12/2010 το Δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης θα κλείσει τις πόρτες του λόγω οικονομικών προβλημάτων στην συντήρησή του... έρχομαι λοιπόν και ρωτώ τους υπεύθυνους:

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΕΛΛΗΝΑΣ


Είμαι 28 ετών ,αστυνομικός για την οικογένειά μου και ΜΠΑΤΣΟΣ για όλους εσάς.
Διαβάζω καθημερινά τις σκέψεις καιτους προβληματισμούς όλων σας.Δεν θα σχολιάσω ότι αρνητικό αναφέρεται εις βάρος της στολής την οποία τιμώ 10 έτη διότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.Χαμογελώ με λύπη όταν όλοι οι ΜΗ-ΜΠΑΤΣΟΙ ξέρουν σε ποιον πρέπει να κάνουν έλεγχο,σε ποιόν πρέπει να βεβαιώσουν παράβαση κτλ και φυσικά το πιο σημαντικό όταν εκτελούν στα τ! ρία μέτρα(με τα λεγόμενά τους)Αστυνομικούς που φέρουν όπλο διότι θα συμφωνήσω πατριώτες που ότι σε κατάσταση πανικού ,εκεί που παίζεται η ζωή σας κορόνα γράμματα,συμφωνώ ότι εσείς όλοι θα πράξετε το σωστό μέσα σε λιγότερο από ένα δεύτερο.Μετά χαράς δηλώνω παραίτηση και σας προσκαλώ-προκαλώ να φορέσετε την στολή του ΜΠΑΤΣΟΥ και να σώσετε την Ελλαδίτσα μας.Αναρωτιέμαι όμως αν έχετε ποτέ σκεφτεί τι θπάρχει μέσα στο μυαλό ενόε ΜΠΑΤΣΟΥ.άραγε να έχει συναισθήματα για τον συμπολίτη του?Άραγε να πονάει αυτός?Να νιώθει φόβο?να κλαίει?Να γελάει?! Να ερωτεύεται?Να πενθεί με τον θάνατο να να να..Φίλοι μου όπου και αν ανήκετε.Αριστεροί ,δεξιοί,αναρχικοί,χρυσαυγίτες,

ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΛΑΕ ΜΟΥ

Αφιερωμένω σε όλους εσάς

ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΑΠ:"Ή θα γράψουμε ιστορία ή η ιστορία θα μας διαλύσει"

Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής εκφράζουν κυβερνητικά στελέχη, που εμφανίζονται αισιόδοξα για το ζήτημα της επιμήκυνσης στο χρόνο αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ που έχει λάβει η χώρα μας από ΔΝΤ και ΕΕ. Ωστόσο, παρά το θετικό κλίμα, ο πρωθυπουργός φέρεται να αγωνιά για τα επόμενα βήματα. «Ή θα γράψουμε ιστορία ή η ιστορία θα μας διαλύσει» φέρεται ότι δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου σε στενούς του συνεργάτες, μόλις ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Κορυφής.
Αυτιστικός ο διαλυτής της χώρας και ο συνεργάτης των κατακτητων μας .
Εδώ η χώρα παραπαίει και ο ΓΑΠ πιστεύει ακόμα ότι θα γράψει  ιστορία!!
Η ιστορία τον έχει ήδη γράψει στα επάρατα κατάστιχα της ως τον κορυφαίο εξαπατητή του ελληνικού λαού και ως τον πιο αδίστακτο προδότη που μπροστά του ωχριούν και οι πιο γνωστοί προδότες της ελληνικής ιστορίας.

Αυτά τα Χριστούγεννα απεργούν και οι κανταδόροι...Ακόμα και αυτοί θα απεργήσουν γιατί όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μας πηγές δεν θα βγάλουν φράγκο μιας και δεν θα μπορούν να μετακινηθούν από τις απεργίες των ΜΜΜ τις ημέρες των Χριστουγέννων….. (αυτό ήταν το αστείο κομμάτι).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΟ πρόεδρος του κόμματος D.E.B. Μουσταφά Αλή Τσαβούς και η πρόεδρος του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Συμβουλευτικής επιτροπής και εκλεγμένο μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στο γραφείο του. Σχετικά με την επίσκεψη εστάλλη γραπτή ανακοίνωση στον τύπο.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Πάμε για άλλες πολιτείες...


Καταργούνται μονάδες, έρχεται κύμα μεταθέσεων για τους αξιωματικούς
Πλήγμα και για τις τοπικές κοινωνίες που έχουν οργανώσει τις οικονομίες τους γύρω από στρατόπεδα

Ιερά Σύνοδος: «Χώρα υπό κατοχή η Ελλάδα» !!!Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου με τίτλο «Προς το Λαό» (!!!) η οποία χαρακτηρίζει τη χώρα «υπό κατοχή» θα διαβαστεί και θα μοιραστεί στις εκκλησίες την Κυριακή.

Η εγκύκλιος εξαπολύει πυρά κατά των πολιτικών που οδήγησαν τη χώρα στην οικονομική κρίση και... στους «δανειστές της που φαίνεται να διοικούν την Ελλάδα που βρίσκεται υπό κατοχή και εκτελεί τις εντολές των κυρίαρχων-δανειστών μας».

ΠΡΟΒΑ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!Πρόβα στρατιωτικής χούντας επίορκων ένστολων που θα προσπαθήσουν να καλύψουν τη φυγάδευση πολιτικών και εθνικών αποθεμάτων χρυσού στο εξωτερικό, ετοιμάζεται για αύριο στην Αθήνα. Η διαταγή είναι σαφής:

"Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία οχημάτων σε ολόκληρο το κέντρο από τη Δευτέρα το πρωί στις 10:00 ως την Τρίτη τα ξημερώματα στις 7:00"!!!
Η κυκλοφορία  διακόπει από τις 10:00 π.μ. της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου έως τις 07:00 το πρωί της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου, ενώ θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας έως τις 07:00 το πρωί της Τρίτης στις εξής οδούς και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων:...
Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και τις καθέτους αυτής
Σταδίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής
Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής
Βασιλίσσης Όλγας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής
Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής
Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής
Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής
Συγγρού, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αθ.Διάκου και της Λεωφόρου Βασ. Όλγας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
Πατησίων, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κοδριγκτώνος και Πανεπιστημίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής
Πειραιώς, στο τμήμα της από την Ιερά Οδό έως την πλατεία Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής
Βασ.Σοφίας, στο τμήμα μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής
Ρηγίλλης, στο τμήμα μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Γεωργίου Β' και Βασ.Σοφίας
Υψηλάντου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μ.Πετράκη και Ηροδότου
Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της
Μάρνη, στο τμήμα από την πλατεία Βάθης έως την οδό Πατησίων
Στουρνάρη, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ζαΐμη και Γ' Σεπτεμβρίου
Μπουμπουλίνας, στο τμήμα μεταξύ των οδών Στουρνάρη και Βασ. Ηρακλείου
Γ' Σεπτεμβρίου, στο τμήμα από την οδό Μάρνη έως την πλατεία Ομονοίας, καθώς και στις καθέτους αυτής
Οι δρόμοι γύρω από τις πλατείες Ομονοίας, Συντάγματος, Κοτζιά, Κάνιγγος
Τα παραπάνω μέτρα αποτελούν ξεκάθαρη ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ που είναι η πρώτη απαγόρευση στη περίπτωση καθιέρωσης ΧΟΥΝΤΑΣ!

Γίνεται αντιληπτό ότι με τα νέα μέτρα νομιμοποίησης της παρακολούθησης σε δημόσιους χώρους που εγκρίθηκαν από το ανώτατο δικαστήριο, τις γνωστές κινητοποιήσεις στα τρία βασικά στρατιωτικά αεροδρόμια που μόλις έγιναν γνωστά και τα αυριανά απαγορευτικά μέτρα, η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ!

Δυστυχώς, την 21η Απριλίου η πρωτοβουλία ανήκε σε πατριώτες στρατιωτικούς! Σήμερα η πρωτοβουλία ανήκει στους εχθρούς της Ελλάδος, σε ένστολους που σκοπό έχουν να προστατεύσουν τη ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ γι αυτό οι επικεφαλής του χουντικού πραξικοπήματος που θα ακολουθήσει είναι ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΜΑΧΗΣ!

Η ΧΟΥΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»


 

Του ΤΑΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Οι μαζικές κινητοποιήσεις της 15/12 σηματοδοτούν ένα νέο στάδιο στον αγώνα κατά της κοινοβουλευτικής Χούντας που αποθρασυμένη, με τη βοήθεια της διεθνούς αγυρτείας τύπου Ντομινικ Στρος- Καν, προχωρά τώρα στη κατεδάφιση κάθε εργασιακής κοινωνικής κατάκτησης. Είναι βέβαια σαφές ότι η ουσιαστική κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων δεν έχει καμιά σχέση με τη κρίση του χρέους --όπως δεν είχε καμιά σχέση και η καθοριστική υπονόμευση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, η μετατροπή δημοσίων αγαθών σε ιδιωτικά κ.λπ.. Προφανώς, το μόνο για το οποίο οι δανειστές μας θα μπορούσαν να είχαν απαίτηση θα ήταν η αποπληρωμή του χρέους και όχι να επιβάλλουν και κανόνες για το πως θα ζούμε και θα εργαζόμαστε, κάτι που ούτε όταν χρεοκοπήσαμε και επίσημα στα τέλη του 19ου αιώνα δεν τόλμησαν να επιβάλλουν οι τότε δανειστές μας. Και αυτό αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι είναι η συμμετοχή μας στην ΟΝΕ και την ΕΕ που μας υποχρεώνει να γίνουμε κυριολεκτικά δούλοι των ξένων και ντόπιων ελίτ [1], τις οποίες εκπροσωπεί επάξια η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση στην μεταπολεμική Ελλάδα: η κυβέρνηση των απατεώνων «σοσιαλιστών» πολιτικάντηδων του ΠΑΣΟΚ.

Κύριοι βουλευτές του ΠαΣοΚ, το μαχαίρι στις συλλογικές συμβάσεις το ψηφίσατε για να μειώσετε το χρέος και τα ελλείμματα;


Κύριοι βουλευτές του ΠαΣοΚ, είσαστε το όργανο της καταστροφής μας. Σαν χώρα και σαν οικονομία. Εσείς, κκ βουλευτές του ΠαΣοΚ, δώσατε την άδεια και την εξουσία, με την ψήφο σας, να συμβεί στην πατρίδα μας η μεγαλύτερη καταστροφή που είδε ελληνικό μάτι τα τελευταία 50 χρόνια σ’ αυτόν τον τόπο. Και μάλιστα υπό το πρόσχημα της σωτηρίας της. Που ορισμένοι από σας, χωρίς ντροπή και αιδώ, το υπερασπίζεστε ακόμη. Οτι μας σώζετε κι από πάνω.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...