Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

Προνομιούχοι άνεργοιΑκόμα δεν κατανοήσαμε τα μέτρα που μας έχουν πάρει (δυο μέτρα γης για τον καθένα μας μείον το ΦΠΑ) και μας ετοιμάζουν νέα μέτρα.
Θα είναι και πάλι δίκαια. Θα πληρώσουν οι έχοντες και οι κατέχοντες. Δηλαδή οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.
Και φυσικά μια άλλη ομάδα πολιτών που ζουν προκλητικά εις βάρος της κοινωνίας. Πρόκειται για την απεχθή ομάδα των ανέργων.

Αυτά που ήξεραν θα πρέπει να τα ξεχάσουν. Δεν θα κάθονται απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο τους και η κοινωνία να τους πληρώνει.
Θα μου πεις ότι οι άνεργοι έχουν καταβάλει το οικονομικό τους μερίδιο στον ΟΑΕΔ όταν ήταν εργαζόμενοι.
Μα αυτό είναι στο πλαίσιο της πατριωτικής αλληλεγγύης όπου για να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες θα πρέπει όλοι να βάλουν πλάτη. Εκτός των ταλαίπωρων τραπεζιτών και των λιμοκτονούντων πολυεθνικών.
Επίδομα ανεργίας λοιπόν θα παίρνουν μόνο........... όσοι έχουν εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχιας.

Κάτσε εσύ ταλαίπωρε Έλληνα

Τα αερόπλανα που θα φυγαδεύσουν τα παλληκάρια στο εξωτερικό είναι έτοιμα.
Κάτσε εσύ ταλαίπωρε ' Ελληνα ,να πολιορκείσαι από τους κάθε λογής αλλοδαπούς που σου έφεραν μέσα στο σπίτι σου και να προσπαθείς να σηκώσεις κεφάλι!!!!!!! Κάποια μέρα θα παιανίσει ο πολεμικός παιάνας, θα σου φέρουν και τον Μεγάλο, θα σου χαρίσουν και λίγο χρέος
 και θα σε βάλουν και πάλι στην παραγωγή. Ο φτωχός δεν έχει να χάσει τίποτε, γι' αυτό και δεν πρέπει να στενοχωριέται.Για το φτωχό λαό΄Οτι θέλει ας έρθει. Λαέ μην αγωνίζεσαι για τα συμφέροντα των λαμόγιων. Εσύ δεν είδες από τα μάτια θα δείς από τα φρύδια!!!!!.Πιάσε το γρασίδι ξάπλαρε και ξεκουράσου, ένα κομμάτι ψωμί που θέλουν να σου δίνουν θα το βρίσκεις στα αρπαχτά. ΄Οταν νοιώσεις ότι μπορείς να αγωνισθείς για κάτι παραπάνω τότε τρέξε μόνο για το δικό σου καλό. Στο χωριό λένε όταν φυσάει λιχνίζουμε όταν δεν φυσάει καθόμαστε. Μην μας βάζουν τα λαμόγια να λιχνίσουμε φυσάει δεν φυσάει!!!!!!!!!
Καλού - κακού ρίξε και καμιά παρταριά για να σφίγγουν και λίγο οι κώλοι!!!!!!
Το επιτάσσει η Δ Η Μ Ο Κ ΡΑ Τ Ι Α !!!!!!!!!
Ο Οικονομικός πόλεμος γίνεται για την επικράτηση των λαμόγιων, μην γίνεσαι πιόνι τους.!!!!!!!!
Απλά μια σκέψη έκανα!!!!!!!! Να κι αν έτσι, να κι αν αλλιώς !!!!!!! πηγη

Η Φώτο της Ημέρας !!! Οι Έλληνες επιτέλους απόκτησαν taxi-κή συνείδηση ...

Χωρίς εμένα..για εμένα..

Σε χάνεις κ σε βρίσκεις..Στα λίγα κ μικρά, στα πολλά κ τα μεγάλα..Άλλοτε είσαι όντως εσύ, άλλοτε βλέπεις μια απομίμησή σου- ενίοτε φθηνή ή άσχημη. Περνά ο χρόνος, σημαδεύει το κορμί και την ψυχή σου, επιδρά απίστευτα στο μυαλό σου, χαρίζει στιγμές ή κλέβει ομορφιές. 

Η Αλήθεια..

αναζήτηση της αλήθειας
Η Αλήθεια, φίλοι μου, είναι μια ιδιαίτερα περίεργη κ παρεξηγημένη έννοια. Άσε που δεν μπορείς με απλά λόγια να την ορίσεις. Ίσως επειδή είναι μία, κ οτιδήποτε άλλο δεν τη φτάνει. Ίσως επειδή κανείς μας δεν την ξέρει ή δεν την έχει αγκαλιάσει κ δεχτεί στη ζωή του, οπότε ό,τι κ να πει, θα είναι λάθος ή λειψό.

Μπορείς φυσικά να πεις με τι μοιάζει η Αλήθεια.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..

Σκέψεις.Σκέψεις πολλές κ λόγια.Λόγια που ακούει,λόγια που δε θέλει να τα ακούσει,λόγια που πονούν.Εικόνες που δε θέλει ούτε να φαντάζεται,μα η ζωή τις κάνει καθημερινότητά της.Κ εκείνη να παλεύει για την ηρεμία της.Τη χαμένη της γαλήνη του μυαλού.

Κλείνει τα μάτια για ένα λεπτό κ της μοιάζει αιώνας.Περνούν τα χρόνια κ εκείνη δεν έχει καταλάβει ότι αυτό είναι ζωή.Τίποτα δεν αλλάζει και τίποτα δε μένει ίδιο.Η ζωή είναι αυτή κ εκείνη στα 40 της ακόμη να το δεχτεί.Της είπαν ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία κ εκείνη τους πίστεψε.Της είπαν για έρωτες,οικογένεια,παιδιά κ ευτυχία κ εκείνη θέλησε να τα γνωρίσει.

Το Υιοθετημένο Παιδί: Πόνος που δεν τελειώνει


Tο υιοθετημένο παιδί ή το παιδί που με ανάδοχους γονείς είναι δυστυχώς ένα παιδί που οι φυσικοί του γονείς δεν ήταν διαθέσιμοι γι' αυτό. Άλλοτε για λόγους οικονομικούς, άλλοτε για λόγους κοινωνικούς ή άγνοιας και κυρίως για λόγους μεγάλων προβλημάτων που οι ίδιοι οι γονείς δεν είχαν επιλύσει στη ζωή τους μέχρι την εγκυμοσύνη, είναι ένα παιδί άλλοτε εγκαταλελειμμένο, άλλοτε έκθετο, κάποιες φορές αντικείμενο οικονομικής συναλλαγής και πάντα μια ψυχή βαθιά τραυματισμένη. Το υιοθετημένο παιδί αφομοιώνει τη μνήμη της ψυχολογικής απόρριψης της φυσικής του μητέρας κατά την κύηση και την απώλεια της μητέρας του όταν γεννιέται ή δίνεται αργότερα για υιοθεσία.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - Ο γερμανός ελεγκτής θα εγκατασταθεί στην Ελλάδα με τους κομισάριους του

Θα έρθει στις αρχές του χρόνου και θα ελέγχει αυστηρά την τήρηση του Μνημονίου. Θα εγκατασταθούν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και σε υπουργεία και θα ελέγχουν το κάθε σεντ που ξοδεύεται.
Είναι η μεγαλύτερη απόβαση ξένων ελεγκτών οικονομολόγων από το 1893, οπότε και η Ελλάδα κήρυξε πτώχευση.

Έφτασε και ο θάνατος των επαγγελμάτων


Μιλώντας προχθές στη συνεδρίαση της ΚΟ, ο Γιώργος Παπανδρέου επιχείρησε  να κατευνάσει τους φόβους των βουλευτών του από την ογκούμενη λαϊκή αγανάκτηση για τα μέτρα που πέρνει. Και για να αποδείξει πόσο συνεπής είναι σε αυτά που λέει προχωρά αμέσως στο άνοιγμα ενός ακόμα μετώπου που ενδέχεται να αποδειχθεί το πιό …θανατηφόρο για την κυβέρνηση.

Εκλογικός συναγερμός μέχρι τον ΜάρτηΔεν ξέρω αν η σημερινή εκλογολογία προκαλείται απο το φόβο της κυβέρνησης για την απώλεια ενός ακόμα, ή και άλλων βουλευτών, κατά την επικείμενη ψηφοφορία για τον Προϋπολογισμό, το γεγονός είναι όπτι το θερμόμετρο των πρόωρων ανεβαίνει συνεχώς καθώς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης φοβούνται εκλογές την Άνοιξη και δεν θέλουν να πιαστούν στον ύπνο.
Την εκτίμηση αυτή,  συμμερίζονται και πολλοί μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που πιστεύουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα επιδιώξει να κάνει πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο, ή το αργότερο μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απρίλιου, προκειμένου  να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία, και να αποτρέψει την πολιτική οπισθοχώρηση του κόμματός του. Πολλοί προσθέτουν με νόημα ότι «μετά θα είναι αργά».
Εντός του 2011 είναι πιθανό το ΠΑΣΟΚ να χάσει την πρωτοπορία στις δημοσκοπήσεις και έτσι το σενάριο θέλει την άμεση προσφυγή στις κάλπες, το πρώτο τρίμηνο του 2011 προκειμένου οι πιθανότητες επικράτησης να είναι σημαντικές για το κυβερνών κόμμα. Κάτι που, σε συνδυασμό με την εφαρμογή της λίστας, στις επικείμενες πρόωρες εκλογές, θα του επιτρέψει να ελέγξει πλήρως την Κοινοβουλευτική Ομάδα που θα προκύψει και να αποφύγει έτσι τη διογκούμενη εσωκομματική γκρίνια. Η απειλή και μόνο της λίστας είναι σαφές ότι αποτελεί ανάχωμα στις διαφοροποιήσεις βουλευτών, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι επιθυμούν να είναι εκ νέου βουλευτές. Δεν είναι λίγοι οι εθνοπατέρες που το ξανασκέφτονται γιατί έχουν φάει ατελείωτο κράξιμο, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν επί ένα χρόνο
Ήδη, άλλωστε, ο Πρωθυπουργός σχεδιάζει να ανοίξει μια ατζέντα κρίσιμων θεμάτων, πάνω στα οποία θα επικεντρωθεί, ώστε να προβάλλει το προφίλ του μεταρρυθμιστή, και να εξισορροπήσει τις απώλειες που αναπόφευκτα θα έχει σε επίπεδο κοινωνίας.
Η ατζέντα αυτή, προβλέπει, κατά κύριο λόγο: Την αλλαγή του εκλογικού νόμου, την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών και τη συμφωνία με τη ΝΔ για τα άρθρα του Συντάγματος που θα αναθεωρηθούν από την επόμενη Βουλή.
Με τον εκλογικό νόμο, ο Γιώργος Παπανδρέου θα «σπάσει» την αχανή Β’ Αθηνών σε αυτόνομες περιφέρειες, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τα γνωστά και προβεβλημένα στελέχη του Κινήματος.
Όσο για τις αλλαγές στον νόμο περί ευθύνης υπουργών, που επεξεργάζονται ο Χάρης Καστανίδης, ο Χάρης Παμπούκης, και ομάδα νομικών, που βρέθηκαν στο παρελθόν στο πλευρό του Ανδρέα Παπανδρέου, θα αποτελέσει ουσιαστικά το «βαρύ χαρτί» του ΠΑΣΟΚ στον δρόμο προς τις εκλογές, καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου φιλοδοξούν να εκπλήξουν και  να εντυπωσιάσουν, καταργώντας την άτυπη «ασυλία» των πολιτικών.
Αναμφισβήτητα όμως οι εκλογές θα πρέπει να έχουν αν όχι τη συναίνεση, την ανοχή της τρόικας και του ΔΝΤ. Οι δανειστές θα πρέπει να πεισθούν ότι δεν θα κινδυνεύσει από τις εκλογές η εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας. Είναι η μοναδική παράμετρος που ενδεχομένως αποτρέψει τις πρόωρες εθνικές εκλογές, αν ο ΓΑΠ είναι αποφασισμένος να τις προκηρύξει.
Μπλόφα ή πραγματικός πολιτικός σχεδιασμός εκλογών;
Πραγματικές σκέψεις ή επιτηδευμένες διαρροές, με πολλούς αποδέκτες;
Είναι πραγματικά δύσκολο να αποφανθεί κανείς τελεσίδικα, ειδικά από τη στιγμή που το «βλέποντας και κάνοντας» έχει γίνει καθεστώς στις κυβερνητικές ενέργειες. Σε κάθε περίπτωση η φιλολογία αλλά και ο «εκλογικός συναγερμός» των κομμάτων δεν πρόκειται να λήξει πριν την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, στο όριο δηλαδή προκήρυξης εκλογών για την 4η Απριλίου.πηγή

Νέες προξενικές προκλήσεις στην Κομοτηνή


Προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή Μουσταφά Σαρνίτς, που – μεταξύ άλλων – έκανε ανοιχτά λόγο για τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης!

Προειδοποίηση στους εργοδότες, για το ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝΔιαδικασία αυτοφώρου επισύρει η μη εμπρόθεσμη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων. Με εγκύκλιό του προς τους επιθεωρητές, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) προειδοποιεί τους εργοδότες για τις κυρώσεις που προβλέπονται σε περίπτωση παράβασης του νόμου.
Όπως τονίζεται στην εγκύκλιο, το δώρο Χριστουγέννων και η καταβολή του, δεν εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε εργοδότη.
Ειδικότερα, το ΣΕΠΕ υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ, 19040/81 (ΦΕΚ 742/Β/81) των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας προβλέπονται τα εξής:

Θέλουν να μετατρέψουν σε "συλλέκτες λαθρομεταναστών" τις Ένοπλες Δυνάμεις - Διάλυση "fast track"!


Tην ενεργοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων «για την ανακοπή των παράνομων μεταναστευτικών ροών» προαναγγέλλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής με σημερινή συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα («Καθημερινή») προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση κυρίως στην πλευρά του ΓΕΣ. «Ο Στρατός είναι για να προστατεύει την ακεραιότητα της χώρας έναντι ξένων απειλών.

Σοβαρό επεισόδιο στη Δημητσάνα με τον Μητροπολίτη Γόρτυνος Ιερεμία


Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Δημητσάνας, το κατάμεστο από τον λαό και τους άρχοντες, ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας με αρκετούς ιερείς και μοναχούς έκανε την ορκομωσία του νέου Δημάρχου Γορτυνίας κ. Ιωάννου Γιαννοπούλου.
Μετά την ολιγόλεπτη προσφώνηση του Μητροπολίτου στον νέο Δήμαρχο, η οποία χειροκροτήθηκε από το πλήθος, ένα σημαίνον μέλος, περιφρονώντας την παρουσία του ιερού κλήρου, ομίλησε και είπε ότι δεν χρειαζόμασταν τους ιερείς, γιατί κατά τον κανονισμό δεν προβλέπεται η παρουσία του αρχιερέως και των ιερέων σε ορκομωσία.

Αν δεν απαιτήσουμε δεν θα μας δώσουν, αν δεν αντισταθούμε θα μας τα πάρουν όλαΆμεση Δημοκρατία σήμερα δεν μπορεί να υπάρξει.
Θα είναι σαν να παίρνεις έναν νυστεύοντα για 40 μέρες και τον βάλεις να φάει ένα γουρούνι στην καθισιά του.Το αποτέλεσμα θα ναι ιδιαίτερα δυσάρεστο.
Με τις παρούσες συνθήκες μόνο ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα δέχονταν να επιφορτιστούν το “βάρος” των Κοινών και προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που θα φορτωνόταν το βάρος του να δικάσει έναν Μπομπ, έναν Θείο ή έναν Μιζοφοράκο.

Οι μεταλλάξεις του Πινόκιο


Μας λείπουν πολιτικοί με παντελόνια

Ζούμε σε εποχές ζοφερές ! Ναι ζούμε σε εποχές οικονομικού φόβου που φτάνει στα όρια του τρόμου. Δηλαδή στο σοκ !

ΔΣΑ: Έτσι ξεπούλησαν την Ελλάδα!!!Την απάλειψη των όρων που θίγουν κυριαρχικά μας δικαιώματα από το Μνημόνιο Δανειακής Σύμβασης που έχουμε υπογράψει απαιτεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών με ανακοίνωσή του.
Στο κείμενο που υπογράφει ο πρόεδρος Δημήτρης Παξινός (φωτό) αναφέρεται ότι «με το άρθρο 14 παρ.5 της σύμβασης η Ελλάδα παραιτείται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από τις ασυλίες προστασίας της εθνικής κυριαρχίας.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:

Tη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011 επιστημονικοί φορείς, μεταξύ των οποίων ο ΔΣΑ διοργανώνουν εκδήλωση στο θέατρο Ακροπόλ εκδήλωση για το θέμα. Κεντρικός ομιλητής ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης και επικεφαλής της κίνησης πολιτών ''Σπίθα'' Μίκης Θεοδωράκης.
 

Προβοκάτσια Σκοπίων με τον Μ. ΑλέξανδροΜε άκρα μυστικότητα φυλάσσεται τους τελευταίους μήνες στα Σκόπια το επιβλητικό άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “newsbomb.gr”- θα τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της FYROM μέσα στους πρώτους τρεις μήνες του 2011.

Διαγραφή του χρέους της Ελλάδος ζητούν Γερμανοί βουλευτές.

 
Στην Ελλάδα δεν άκουσαν τίποτα

Ξευτιλισμένα, γλοιώδη ΠΑΣΟΚικά λαμόγια

 
«Κι αν την πολιτική δεν μπορείς να την κάνεις όπως τη θες, τούτο προσπάθησε μόνον, μην την εξευτελίζεις».
Βαγγέλης Παπαχρήστου – διαγραμμένος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Τα ξευτιλισμένα, γλοιώδη ΠΑΣΟΚικά λαμόγια, οι βουλευτές-ανδρείκελα του κυβερνητικού κόμματος που προκειμένου να διατηρήσουν το πολιτικό τους μέλλον και τα προνόμια που τους δίνει η βουλευτική καρέκλα –γιατί ως γνωστόν όποιος φεύγει απ’ το μαντρί τον τρώει ο λύκος- απέδειξαν και πρόσφατα με την υπερψήφιση του πιο αποκρουστικού-αντεργατικού νομοσχεδίου ότι είναι πρόθυμοι να συναινέσουν και στα πιο φασιστικά μέτρα της κυβέρνησης Παπανδρέου - Τσολάκογλου χωρίς κανένα δισταγμό.

Οι επόμενες εκλογές θα γίνουν για να διασωθεί το πολιτικό σύστημα, όχι η χώρα


Αν και όταν γίνουν βουλευτικές εκλογές, θα γίνουν μόνο όταν θα διασφαλιστούν οι παρακάτω προϋποθέσεις:

Η ιστορία της βασιλόπιτας


Η ιστορία της βασιλόπιτας, είναι μια ιστορία που συνέβει πριν από 1500 χρόνια περίπου στην πόλη Καισαρεία της Καππαδοκίας, στη Μικρά Ασία. Ο Μέγας Βασίλειος ήταν δεσπότης της Καισαρείας και ζούσε αρμονικά με τους συνανθρώπους του με αγάπη, κατανόηση και αλληλοβοήθεια. Κάποια μέρα όμως, ένας αχόρταγος στρατηγός - τύραννος της περιοχής, ζήτησε να του δοθούν όλοι οι θησαυροί της πόλης της Καισαρείας, αλλιώς θα πολιορκούσε την πόλη για να την κατακτήσει και να την λεηλατήσει.

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ"!

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο εσωτερικό της Ιεραρχίας εξαιτίας όσων γράφονται για την οικονομική κρίση στο φυλλάδιο «Προς το Λαό» που από την Κυριακή μοιράζεται στους ναούς. Χαρακτηρίζει τη χώρα «υπό κατοχή» από τους δανειστές και ασκεί σκληρή κριτική στα πολιτικά πρόσωπα.

ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΕΙ ΤΟ 69,4%

Το 82,4% φοβάται απώλειες στα εθνικά θέματα λόγω της κρίσης! Δεινά αμφισβητούμενη είναι πλέον σε όλα τα επίπεδα τόσο η κυβερνητική πολιτική όσο όμως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Αυτό προκύπτει από πανελλαδική τηλεφωνική δημοσκόπηση της εταιρείας RASS που πραγματοποιήθηκε για «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» απ’ τις 13 έως τις 15 Δεκέμβρη (σε δείγμα 1.001 συνεντεύξεων, σταθμισμένο). Όλα δείχνουν πως η ανοχή προς την κυβερνητική πολιτική έχει πλέον φτάσει στα όριά της. Και απ’ τη δημοσκόπηση προκύπτει ένα σταθερό ποσοστό, κινούμενο στα δύο τρίτα περίπου του εκλογικού σώματος, που απορρίπτει τις βασικές κυβερνητικές επιλογές. Απορρίπτει όμως και την πρωθυπουργική εικόνα, όπως εμφανίζεται, είτε με τον μανδύα της «συναίνεσης», είτε με τη μορφή της «αποφασιστικότητας», είτε με την κατασκευασμένη εικόνα του πολιτικού ο οποίος αγωνίζεται κόντρα στις επιταγές της «τρόικας».

Κάηκε η Αθήνα , αλλά η Τρόϊκα ζητάει και άλλα μέτρα κατά των εργαζομένων


Δεν έχουν τελειωμό όπως φαίνεται οι πιέσεις κατά της ελληνικής κοινωνίας με απλό θεατή την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Παρέδωσαν χάρτες των περασμάτων του Έβρου στην Τουρκία! Άντε και το κλειδί της πόλης…Θα παλαβώσουμε τελείως με αυτά που διαβάζουμε. Μετά τις αποκαλύψεις για το σχέδιο “Βαριοπούλα”, τις γέφυρες διάσχισης ποταμών που προμηθεύτηκε η Τουρκία και τις προβοκάτσιες στην Θράκη, το ΓΕΣ θεώρησε πρέπον να παραδώσει τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα στον Έβρο! Το πρόσχημα ήταν η αποτροπή της λαθρομετανάστευσης (!!)

Ο Βρετανικός Ερυθρός Σταυρός απαγορεύει τα Χριστούγεννα!


Απαγορεύθηκαν τα Χριστούγεννα από τον Ερυθρό Σταυρό, σε 430 καταστήματά του.
Το προσωπικό υποχρεώθηκε να κατεβάσει τις διακοσμήσεις και να αφαιρέσει οποιοδήποτε χριστουγεννιάτικο σύμβολο γιατί θα μπορούσε να προσβάλει τους μουσουλμάνους.

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

ΣΕ...ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ-ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ Η ΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Επεισοδίων συνέχεια απόψε στον Άγιο Διονύσιο της Πάτρας. Είκοσι περίπου άτομα φορώντας κράνη είχαν αναρτήσει πανό που έγραφε "Πάτρα, πόλη Ελληνική" ως απάντηση προφανώς στα επεισόδια που εχουν προκληθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα ανάμεσα σε ομάδες μεταναστών. Γύρω στις 9:20 το βράδυ μια ομάδα 100 περίπου επίσης Ελλήνων, άλλου χώρου προσπάθησε να τους επιτεθεί.

Λίγα μέτρα από τον χώρο της συμπλοκής, στο παρκινγκ του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, υπήρχε διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία επενέβη άμεσα προκειμένου ν’ αποτραπούν τα χειρότερα. Το συμβάν έληξε σύντομα χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να υπάρξουν τραυματισμοί ή υλικές ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

Επί τόπου μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται αστυνομική δύναμη περιφρουρώντας τον χώρο καθώς λίγα μέτρα πιο πέρα βρίσκονται μετανάστες.


ΠΗΓΗ.

ΗΠΑ: Δεν έχει φέτος Άγιο Βασίλη γιατί το σχολείο έχει και παιδιά μεταναστών


O Άγιος Βασίλης δεν θα επισκεφτεί φέτος τους μαθητές στη πόλη του Αγίου Πέτρου (St. Peter) της Μινεσσότα των ΗΠΑ.

ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ: "ΠΑΤΡΑ,ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" Κι αμέσως τους βάφτισαν... ακροδεξιούς και τους επιτέθηκαν οι ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ !!

Δηλαδή, για να μην τρελαθούμε ΕΝΤΕΛΩΣ, αυτοί που έσπαγαν 3 μέρες τα αυτοκίνητα των Πατρινών, έκαιγαν μαγαζιά, στάσεις, κάδους, εισόδους σπιτιών, τρομοκρατούσαν τον κόσμο της πόλης, μαχαιρωνόντουσαν και χτυπιόντουσαν αλύπητα μεταξύ τους για τον έλεγχο του Λιμανιού, ήταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ε; Α, καλά, πάμε Δαφνί να τελειώνουμε πιά.

H λίστα των μεγαλοταπαδόρων, που θέλουν να τους τα χαρίσουν

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ 636
ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΧΡΗΜΑΤ. ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 551
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ 950
ΟΣΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 383
EXPRESS SERVISE (Α.Ε.) ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 33

Το καράβι άρχισε να βάζει νερά και τα ποντίκια τρέχουν να σωθούν...


Να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω λάδι

Ελλάδα 2011: Χρεoκοπία οικονομική ή αξιακή;


Η σημερινή κοινωνικοπολιτική κατάσταση περιγράφεται ανάγλυφα από μια φράση του Χατζηδάκη που πολλοί Έλληνες και ξένοι ηγέτες έχουν επαναλάβει κατά κόρον: «η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα» .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...