Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Video: Ντοκιμαντέρ για τους λόγους χρεοκοπίας των κρατών


Το χρέος και η χρεοκοπία, είτε πρόκειται για ιδιώτες, είτε για κυρίαρχα κράτη είναι η βάση του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού και του διεθνούς τραπεζικού συστήματος. Το σύστημα αυτό ονομάζεται χρηματοπιστωτικό. Ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο γυρίστηκε πριν από κάποια χρόνια και δημιούργησε φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο είναι εξόχως αποκαλυπτικό για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η παγκόσμια οικονομία, για τους λόγους που οδηγούνται ολόκληρα κράτη στη χρεοκοπία, για τα κίνητρα των υπερεθνικών συμφερόντων και της υπερεθνικής ελίτ. Το newscode.gr, παρουσιάζει μόνο μερικά αποσπάσματα από το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ Zeitgeist και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ο Κένεντι καταγγέλλει την «μονολιθική και ανελέητη» συνωμοσία και τις μυστικές οργανώσεις


ΔΕΙΤΕ: Πρωτότυπες στάσεις λεωφορείου!

Δημιουργικές και πρωτότυπες στάσεις λεωφορείου από όλο τον κόσμο... Η έμπνευση των σχεδιαστών και η συμπαράσταση των υπευθύνων οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα όμορφο αποτέλεσμα. Χωρίς μεγάλο κόστος μια απλή καθημερινή συνήθεια, η αναμονή στη στάση, γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και η μουντή καθημερινότητα αποκτά λίγο χρώμα αισιοδοξίας.

Τεστ ευφυίας: Δείτε αν ακόμη τα έχετε τετρακόσια!

Η άσκηση του μυαλού είναι εξίσου σημαντική, όσο και η άσκηση των... μυών. Καθώς μεγαλώνουμε, είναι σημαντικό να παραμένουμε πνευματικά σε εγρήγορση. Το ρητό: «Αν δεν το καλλιεργείς, θα το χάσεις» αναφέρεται και για το μυαλό μας…

Ποιόν υπηρετούν οι βουλευτές; Τον πολίτη ή το κόμμα;


Στα σοβαρά τώρα, πότε εμείς ο λαός τους περάσαμε τεστ αυτούς τους κυρίους να δούμε τις ικανότητές τους;
Ποτέ!!!

Κάτι μαγειρεύεται σχετικά με την έξοδο μας από την ΕΕ


Χρόνια τώρα συμμετέχω σε μιά έρευνα αγοράς μέσω e-mail.Κάθε τόσο μου στέλνουν ενα ερωτηματολόγιο και συμπληρώνω.Πρόσεξα το εξης.Κάθε φορά που θα μου έρθει αυτο το ερωτηματολόγιο γνωστής εταιρίας δημοσκοπήσεων μετά απο μερικούς μήνες γίνονται πράματα που έχουν σχέση με το ερωτιματολόγιο.Σήμερα λοιπόν οι ερωτήσεις ηταν κατα πόσο είμαστε ευχαριστιμένοι απο ΕΟΚ,Ευρω,ΕΕ, αν θα ήταν καλυτερα εκτός ΕΕ αν ηταν καλύτερα με την δραχμή, αν γινόταν δημοψήφισμα για έξοδο τι θα επιλέγαμε..... κτλ κτλ.Μέ δεδομένο οτι τότε ηταν ολα καλύτερα αναρωτιέμαι ποιός ο λόγος αυτής της σφιγμομέτρησης.Καταλίγο στο συμπέρασμα οτι κάπου μαγειρεύεται η έξοδο μας απο το Ευρώ η και την ΕΕ και επιστροφή στην Δραχμή.Αλλωστε εδώ και πολλούς μήνες δεν κάνουν οι πολιτικοί μας ότι διαψεύδουν?Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης λέει ο σοφός λαός..
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Νέα κατορθώματα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου! Δεν αναγνωρίζει την Ελληνική καταγωγή των Βορειοηπειρωτών!


Του Δημήτριου Πέτκου
Στὸ καινούριο βιβλίο Γεωγραφίας τῆς Ε΄ Δημοτικοῦ μὲ τίτλο «Μαθαίνω γιὰ τὴν Ἑλλάδα» ὑπάρχει ξεχωριστὴ ἑνότητα μὲ θέμα: «Ἑλληνισμὸς ἐκτὸς τῶν συνόρων». Ἐκεῖ ἀφιερώνονται δύο κεφάλαια γιὰ τὴν Κύπρο, ἀκολουθεῖ τὸ κεφάλαιο μὲ τίτλο «Ὁ ἑλληνισμὸς τῆς διασπορᾶς» καὶ τὸ βιβλίο τελειώνει μὲ τὸ κεφάλαιο «Τὸ ἑλληνικὸ στοιχεῖο στὶς ἀρχαῖες ἑλληνικὲς ἑστίες».
Οἱ ἀναφορὲς ξεκινοῦν μὲ τὴ διασπορὰ τῆς Ἀμερικῆς, Αὐστραλίας, Εὐρώπης, Ἀφρικῆς. Συνοδεύονται μὲ κείμενα καὶ χάρτες ὅπου κατόπιν βρίσκουμε τὴν Ἀλεξάνδρεια, τὴν Κωνσταντινούπολη, τὴν Ἀμάσεια, τὴν Κάτω Ἰταλία, τὸ Γκαρνὶ Ἀρμενίας, τὴν Ἔφεσο. Στὸ τεῦχος τῶν ἐργασιῶν ὑπάρχει ἐργασία μὲ θέμα «Ἑστίες Ἑλληνισμοῦ στὴ Μαύρη Θάλασσα».Δὲ γίνεται ἡ παραμικρὴ ἀναφορὰ στὸ Βορειοηπειρωτικὸ Ἑλληνισμὸ καὶ στὴν Ἐθνικὴ Ἑλληνικὴ Μειονότητα τῆς Ἀλβανίας! Ἐκτὸς ἂν τὸ Παιδαγωγικὸ Ἰνστιτοῦτο θεωρεῖ ὅτι ἡ Βόρειος Ἤπειρος βρίσκεται σὲ ἄλλο πλανήτη ὅποτε θὰ...

διδαχθεῖ στὸ μάθημα τῆς Ἀστρονομίας.
Ἡ ἀποσιώπηση αὐτὴ εἶναι:

Αν ο Πούτιν ήταν Έλληνας...Ο τίτλος του παρόντος αποτελεί και τη «μεγάλη ιδέα» που σκέφτονται πολλοί συμπατριώτες μας, ιδιαίτερα στις εθνικά αδιέξοδες περιστάσεις τις οποίες βιώνουμε.
Το φαντάζεστε; Να ήταν Έλληνας; Και να ηγείτο της χώρας;
Η παύση προσφέρεται για ένα άλμα στα περίεργα της λογικής. Σε όσα βιώνει κανείς ως «ζωηρό όνειρο», και μόλις ξυπνήσει αναρωτιέται γιατί η πραγματικότητα δεν συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το όνειρο.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο κατεξοχήν σύγχρονος ηγέτης, που η ιστορική ψυχοσύνθεση του Έλληνα θαυμάζει, και αναρωτιέται «what if». Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο Νικολά Σαρκοζί, που ενδεχομένως συγκεντρώνουν γνωρίσματα της φυλής μας, έχουν και παθογένειες που ο Έλληνας θα ανεχόταν… μονάχα για τον Ανδρέα. Ενώ ο Πούτιν…
Παρέλαβε το άλλοτε αντίπαλο δέος της υπερδύναμης που οι Έλληνες δεν αγάπησαν ποτέ, από τα χέρια ενός ιατρικώς διαπιστωμένα αλκοολικού, του Μπορίς Γιέλτσιν. Μια χώρα, που δεν ήταν η κραταιά Σοβιετική Ένωση, και οι γείτονές της δεν έδειχναν καμία διάθεση να της επιτρέψουν να φανταστεί ότι μπορεί να μοιάσει. Ένας λαός πονεμένος και πικραμένος, βυθισμένος στα αδιέξοδά του. Και μετά από σχεδόν μια δεκαετία, η Ρωσία του Πούτιν (και ο Μεντβέντεβ δική του επιλογή υπήρξε) είναι… almost there.
Τον κατηγορούν για μεθόδους πράκτορα. Μα, πράκτορας ήταν, όπως άλλωστε και ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, που διετέλεσε αρχηγός της CIA, και όμως κατάφερε να χάσει από τον Μπιλ Κλίντον, τότε που ο τελευταίος… δεν έμοιαζε και τόσο στον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.
Τον κατηγορούν για απολυταρχικό τρόπο άσκησης της εξουσίας, και για εξοβελισμό των αντιπάλων του, πολιτικών και οικονομικών, στη Σιβηρία, όπως για παράδειγμα συνέβη με τον Χοντορκόφσκι. Πιθανώς να είναι και έτσι.
Δεν σας κάνει όμως εντύπωση ότι οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να του συγχωρήσουν τα πάντα; Για τον απλούστατο λόγο, ότι τους έδωσε πίσω τη χαμένη περηφάνια τους. Τους έκανε να αισθανθούν και πάλι δυνατοί. Τους επέτρεψε να κοιτούν στα μάτια τους Αμερικανούς, με την άνεση υπεροχής που τους προσφέρουν οι ανεξάντλητες πηγές ενεργειακών πόρων, της χώρας που ο χειμώνας της σταμάτησε τον Χίτλερ, και έσωσε τον πλανήτη. Τότε που οι Αμερικανοί… περίμεναν το Περλ Χάρμπορ, για να μπουν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο ηγέτης που κάθε χώρα σε κρίση, θα ήθελε να έχει στο πηδάλιό της. Ίσως να παίζουν ρόλο και τα γονίδια. Ο παππούς του, βλέπετε, ήταν μάγειρας του Λένιν και του Στάλιν. Κατάλαβε δηλαδή νωρίς, και από πρώτο χέρι, που θα οδηγούσε η απολυταρχία ενός κομμουνισμού που πρόδωσε τα ιδανικά του. Γι’ αυτό και ο εγγονός ασπάστηκε τον… φιλελευθερισμό!

Πηγή

Δεν θα δοθεί παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας


Έχουν αποσταλεί 6.877.296 ειδοποιητήρια
Με χθεσινή του ανακοίνωση το υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει με πως δεν θα δοθεί καμία παράταση για την προμήθεια των τελών κυκλοφορίας.

Είδηση Σοκ...Αδελφή γυναίκας-υπουργού στην κόκα...


Αδελφή γυναίκας-υπουργού της κυβέρνησης είναι η κάτοικος του Παπάγου που ψώνιζε κοκαΐνη από τη συμμορία των “9″. Όπως αποκαλύπτει το crimes on air στις συνομιλίες μάλιστα που κατέγραψε η ΕΥΠ η γυναίκα αυτή φέρεται να εκμυστηρεύεται σε συνομιλητή της πως “είναι πολύ κουρασμένη καθώς εκείνο το απόγευμα ασχολήθηκε με πολλά ρουσφέτια”.
Η αδελφή της υπουργού μάλιστα όταν έδινε τηλεφωνικά την παραγγελία, τις δόσεις κοκαΐνης της αποκαλούσε … παραπλανητικά ΔΕΚΟ ή λογαριασμούς. Η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί αφού δεν ανήκει στη συμμορία που μοίραζε τα ναρκωτικά αλλά ήταν “χρήστης”.


Επίσης..

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΖΑΣ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΣΝΙΟΥΣ


Στις 19 Δεκεμβρίου 2009 καταργήθηκε η υποχρέωση θεώρησης των ταξιδιωτικών εγγράφων, για την είσοδο στην ΕΕ σε τρεις χώρες, την Σερβία, το Μαυροβούνιο και την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.
Η Αλβανία και η Βοσνία Ερζεγοβίνη δεν περιλήφθηκαν στην ρύθμιση αυτή. Όμως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είχε εκφράσει την βούλησή του να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να καθιερωθεί για την Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την Αλβανία η δυνατότητα ταξιδίου των πολιτών τους προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς θεώρηση, το συντομότερο δυνατόν. Στην σχετική έκθεση αναφερόντουσαν επί λέξει και τα ακόλουθα : «Θέλουμε πράγματι να κρατήσουμε την πόρτα μας κλειστή στους κοντινούς αυτούς γείτονες, στις χώρες αυτές που κάνουν ό,τι μπορούν για να μας ευχαριστήσουν; Δεν πρόκειται για την παραχώρηση δικαιωμάτων εργασίας ή παραμονής, πρόκειται για το βασικό δικαίωμα του μελλοντικού πολίτη της ΕΕ να ταξιδεύει ελεύθερα στα κράτη μέλη της Ένωσης.»

Την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από το κομμωτήριο που συνηθίζει να κουρεύεται ένιωσε ο πρωθυπουργός, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το ποσό των 700 ευρώ! που πλήρωσε εκείνος, η σύζυγός του και η κόρη τους...

 
Συγγνώμη από τον κομμωτή του για τα κουρέματα των 700 ευρώ!
  Ο κ. Παπανδρέου χρόνια πελάτης στο κομμωτήριο των Βορείων Προαστίων φέρεται να τηλεφώνησε για να ζητήσει συγγνώμη για την δυσφήμιση που προκάλεσε στο μαγαζί.Είναι εξοργιστικό, οτι δεν ένιωσε ούτε δευτερόλεπτο την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, τον οποίο καλεί συχνά - πυκνά να "ματώσει" και να "ξεβολευτεί" για να μπορέσει να σωθεί αυτή η χώρα.Στο συγκεκριμένο κομμωτήριο πηγαίνει όλη η "καλή κοινωνία" της πολιτικής και όχι μόνο. Βρίσκεται λίγο πριν από τον Φάρο Ψυχικού.'Οπως έγραφε η εφημερίδα, ο κ. Παπανδρέου δεν ήταν η πρώτη φορά που περνούσε το κατώφλι του πανάκριβου κομμωτηρίου. 'Ομως, σε μία από τις πρόσφατες επισκέψεις του εκεί, ο κ. Παπανδρέου είχε την ατυχία να πέσει σε μία κυρία που δεν του χαρίστηκε. Όταν τελείωσε τον καλλωπισμό της οικογένειας Παπανδρέου (κούρεμα ο πρωθυπουργός και χτένισμα η σύζυγος και η κόρη του) και ήρθε η ώρα του λογαριασμού: 700 ευρώ...Φέρεται λοιπόν να του είπε: «Καλά, δεν ντρέπεστε να κόβετε μισθούς και συντάξεις και να δίνετε 700 ευρώ στο κομμωτήριο; Το ξέρετε ότι με 700 ευρώ ζει ολόκληρη οικογένεια τον μήνα; Εσείς φέρατε τον κόσμο σε αυτή την κατάσταση...»Ο διάλογος που ακολούθησε ηταν απολαυστικός με τον πρωθυπουργό αρχικά να μιλάει με κοινοβουλευτικούς όρους τύπου: προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την χώρα. Ομως, προσπάθησε να περάσει και στην αντεπίθεση ζητώντας τον λόγο από την κυρία η οποία κι εκείνη ξόδευε μια περιουσία στο κομμωτήριο για να λάβει την εξής απάντηση: «Εγώ είμαι επιχειρηματίας και σύζυγος επιχειρηματία και δεν έχω σχέση με το Δημόσιο. Μπορώ να ξοδεύω όσα επιθυμώ, κύριε πρωθυπουργέ...» πηγη

Έτοιμος να τα βροντήξει ο Χάρης Παμπούκης Δεν θα είμαι ανάμεσα σ' αυτούς που θα προδώσουν την πατρίδα μου..

«Όλα έχουν ένα όριο. Αρκετά. Δεν θα είμαι εγώ ανάμεσα σ αυτούς  που θα προδώσουν την Ελλάδα. Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Δόξα το Θεό, έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά μου, τόσο ώστε να ζω αξιοπρεπώς εγώ και η οικογένειά μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η εθνική ακεραιότητα της πατρίδας μου και το μέλλον των νέων ανθρώπων  σ αυτή τη χώρα...»

Η κρυφή λίστα με τα μεγάλα ονόματα επιχειρήσεων που χρεωστάνε στο κράτος


Τη στιγμή που η κυβέρνηση κόβει μισθούς και συντάξεις, την ίδια ώρα σβήνει τα χρέη εταιρειών και επιχειρηματιών. – Κράτησαν κρυφά τα ονόματα και απέσυραν τη ρύθμιση την τελευταία στιγμή, ενώ ετοιμάζονται να την….
ξαναφέρουν «νόμιμα και ηθικά»…Αφορά τη ρύθμιση που αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή , απο το πολυνομοσχεδο που ψηφίστηκε την προηγούμνη Τρίτη και για την οποία πολλοί βουλευτές ακόμα και του κυβερνώντος κόματος αντέδρασαν. Τελικά αποσύρθηκε, αλλά παλαιότερες τακτικές μας επιτρέπουν να υποθέσουμε οτι θα επανέλθουν σε κάποιο απο τα θερινά τμήματα της Βουλής , οταν ο λαός θα κάνει μπάνια (γνωστή ελληνική πολιτική συνταγή)
ΕΠΩΝΥΜΙΑ – ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ- ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ

Έζησαν πριν από 49.000 χρόνια

Παλαιοντολόγοι εντόπισαν οστά μιας «οικογένειας Νεάντερταλ»

Τα οστά 12 ανθρώπων, που σύμφωνα με τους επιστήμονες ανήκαν στην ίδια οικογένεια εντόπισαν παλαιοντολόγοι στην περιοχή El Sidron στην Αστούρια της Ισπανίας.

Οι Μουσουλμάνοι και το τέμενος στο Βοτανικό


PLATEIA KOTZIA 1Σε όλα τα Κράτη της Ευρώπης προσπαθούν να αναβάλλουν την κατασκευή και ανέγερση Τεμένων αλλά στην Ελλάδα συμβαίνει εντελώς το αντίθετο.
Αφού βρισκόμαστε στην πτώχευση και με το ΔΝΤ στην πλάτη μας και την οικονομική δυσπραγία με ανεργία – φτώχεια – και περικοπές μισθών και συντάξεων απ’ όλους τους πολίτας, η Χώρα μας εγκρίνει την καταβολή 16 εκατομμυρίων ευρώ για την ανέγερση Τεμένους στον Βοτανικό προς ικανοποίηση των Θρησκευτικών αναγκών των Μουσουλμάνων Λαθρομεταναστών που παρανόμως μένουν και κατέλαβαν την χώρα μας και που δημιουργούν του κόσμου τα προβλήματα με τα Γκέτο σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδος, με την εγκληματικότητα που τους χαρακτηρίζει από ληστείες – φόνους – ναρκωτικά – διαρρήξεις – πορνεία και κοινωνικές εντάσεις που δημιουργούν μεταξύ των φιλησύχων Ελλήνων πολιτών, που βρίσκονται όμηροι μέσα στις γειτονιές και τα σπίτια τους.

Μπάτε... Αλβανοί αλέστε και αλεστικά μη δίνετε!

hpeirosΜε απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτου, μπαίνει αιφνιδίως λουκέτο σε 35 αστυνομικούς σταθμούς της Ηπείρου, πολλοί δε εξ αυτών, σε ακριτικές και συνοριακές περιοχές!
Αναλυτικότερα, πρόκειται για τρεις σταθμούς της Αστυνομικής Διευθύνσεως Θεσπρωτίας (Νεράιδας, Αγίων Πάντων και Κεραμίτσας), είκοσι – δύο της Αστυνομικής Διευθύνσεως Ιωαννίνων (Γότιστας, Τύριας, Λογγάδων, Γραμμένου, Πεντολάκου, Δωδώνης, Παρακαλάμου, Κεφαλόβρυσου, Πωγωνιανής, Κτισμάτων, Βήσσανης, Καστανής, Βροσίνας, Καλεντζίου, Χουλιαράδων, Καρυών, Τσεπέλοβου, Μολυβδοσκεπάστου, Αρίστης, Βοτονοσίου, Κεφαλοχωρίου και Αγίας Παρασκευής) και δέκα της Αστυνομικής Διευθύνσεως Άρτης (Αγίου Σπυρίδωνος, Ανέζας, Άνω Καλεντίνης, Κομποτίου, Πέτα, Νεοχωρίου, Ροδαυγής, Σκουληκαριάς, Αγνάντων και Ανεμορράχης).


Όπως είναι φυσικό, οι κάτοικοι όλων αυτών των περιοχών, έχουν πολλά και πιεστικά ερωτήματα!

Πορεία μεταναστών στα Γιάννενα

ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!!
http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=277456&w=400&h=300&q=80Πορεία προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων πραγματοποίησαν χθες Πακιστανοί μετανάστες, που ζουν και εργάζονται στα Γιάννενα, διεκδικώντας την παραχώρηση πολιτικού ασύλου και διαμαρτυρόμενοι για τη μη πληρωμή τους από εταιρεία στην οποία εργάζονταν τους τελευταίους μήνες στο Καλπάκι.

Επιπλέον δεν έχουν πληρωθεί τα ένσημα στο ΙΚΑ και υπάρχει κίνδυνος απέλασής τους, αφού δεν θα μπορούν να ανανεωθούν οι κάρτες παραμονής τους στην Ελλάδα.
zougla

Που είπε οτι έδωσε τη ψυχή του κ. Παπακωνσταντίνου ;


Πριν σας δώσουμε την απάντηση του, θα θέλαμε να σας κάνουμε μια ρητορική ερώτηση. Έχει γίνει η κοινωνία κόλαση ή παράδεισος το τελευταίο διάστημα ; Αφού απαντήσετε να συμπεριλάβετε και την πληροφορία ότι είπε ότι η ψυχή μας είναι στην κοινωνία, άρα και η δική Του είναι εκεί. Η Ιστορία θα κρίνει τελικά που έδωσε ή δεν έδωσε την ψυχή του. Ας μην περιμένουμε όμως καλύτερες μέρες. Ειλικρινά, το ομολογεί και ο ίδιος . Δικαιολογία για την πολιτική του ή… άλλοθι για την ψυχή του ;


Ιδού και η είδηση :

Η «Βild» «ξέχασε» την Ελλάδα;

http://www.newsit.gr/files/Image/21-12-10/resized/bild_557_355.jpg
Γιατί η μεγάλη γερμανική εφημερίδα έβαλε στην άκρη την Ελλάδα μετά τα όσα μας έλεγαν τους τελευταίους μήνες; Ποιος είναι το καινούργιο «μαύρο πρόβατο»;

Οδηγός γενικού δ/ντη της ΔΕΗ με μισθό 12.198 ευρώ

Μετά τις αποκαλύψεις των εκπομπών «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» για τις υπέρογκες αμοιβές συνδικαλιστών της ΔΕΗ, μία ακόμη προκλητική περίπτωση παρουσιάστηκε χθες στην τηλεοπτική εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που αφορά τον μισθό ενός οδηγού γενικού διευθυντή της ΔΕΗ.

Είδηση σοκ για τους μικρούς μελισσοκόμους


Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου οικονομικών και οι μελισσοκόμοι που πωλούν μέλι υποχρεούνται πλέον να κόβουν αποδείξεις.

23.000 ευρώ για ψώνια , τα ….ψώνια !!


Για εκείνον ο οποίος δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει, είναι αδύνατο να κατανοήσει πώς ένας τόσο υπερήφανος λαός, με μια αξιοθαύμαστη αρετή και με μια τόσο λαμπρή ιστορία πνεύματος και πολιτισμού, έχει περιέλθει στη σημερινή κατάσταση, προκειμένου να επιβιώνει σε βάρος του ένα οικογενειοκρατικό, κληρονομικό και παρεο-κρατικό κατεστημένο.
Την ώρα που ο εφιαλτικός συνδυασμός των....
δυσβάσταχτων οικονομικών μέτρων και των αισθημάτων της αβεβαιότητας και του φόβου από τη άλλη πλευρά, έχουν επιφέρει τη κατάθλιψη στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, υπάρχουν κάποιοι που αδιαφορούν προκλητικά για τα όσα διαδραματίζονται γύρω τους.
Πάρτε παράδειγμα το Πολιτικό γραφείο του Πρωθυπουργού . Ιδού κάποιες δαπάνες που αφορούν τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο και λίγες ημέρες του Δεκεμβρίου:
* 13.416 ευρώ για αγορά προϊόντων από σουπερμάρκετ (καταγράφονται ως δαπάνες δημοσίων σχέσεων και προμήθειας ειδών παντοπωλείου).
* 5.746 ευρώ για προμήθεια ειδών καθαριότητας.
* 3.636 ευρώ για είδη κυλικείου, ζαχαροπλαστείου και προμήθεια καφέ.

Μέσα σε δύο μήνες 23.000 ευρώ για ψώνια , τα ….ψώνια !!

καλά ωρε λαμόγια του κερατά, δεν ντρέπεστε λίγο ;
τσίπα δεν σας έμεινε καθόλου απάνω σας ;
Αυτό που ζητάτε όμως βρε πράσινοι αλιγάτωρες θα το πάθετε , έννοια σας κι ο καιρός πλησιάζει … … …
πηγη

Προκαλεσε τον κοσμο γελωντας κοβουν μισθους αυτοι παιρνουν 7000 μισθο και επιπλεον γελανε

Πηγή

O Κωστάκης παραμένει στις επάλξεις της αντιπολίτευσης.Το ξερετε ότι οι φορολογούμενοι τον πληρωνουμε ως βουλευτή;

Αρχαιολογοι υποστηρίζουν ότι : «Ο Ηρώδης δεν έσφαξε τα νήπια»


Ο βασιλιάς Ηρώδης ο Μέγας μεταφέρθηκε μέσα σε χρυσό φέρετρο στο μαυσωλείο του που είχε κάποτε ύψος 24 μέτρων. Η σαρκοφάγος του από ροζ ασβεστόλιθο διαλύθηκε σε εκατοντάδες κομμάτια. Ο Ισραηλινός αρχαιολόγος Εχούντ Νετζέρ (εδώ, δίπλα στην σαρκοφάγο) θεωρεί πως τα στοιχεία δεν αποδεικνύουν ότι ο αιμοσταγής βασιλιάς διέταξε τη σφαγή των αρσενικών νηπίων της Βηθλεέμ ώστε να μην......
κινδυνεύσει ο θρόνος του από τον Μεσσία

Η καρδιά της σταματάει όταν... χαίρεται!


Την ώρα που οι περισσότερες μητέρες ανυπομονούν να δουν τα χαρούμενα προσωπάκια των παιδιών τους το πρωί των Χριστουγέννων, η Tina Cleveland από το Λονδίνο εύχεται ακριβώς το αντίθετο για το παιδί της.

"Σαν σήμερα"H 21η Δεκεμβρίου είναι η 355η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο (356η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 10 ημέρες. Χειμερινό ηλιοστάσιο για το Βόρειο ημισφαίριο, Θερινό ηλιοστάσιο για το Νότιο ημισφαίριο. 
Γεγονότα 

Συνένοχοι οι δημοσιογράφοι στο καθεστώς ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ

Όταν συμμετέχεις, ως παρασιτικός «μπράβος» του καθεστώτος,σε όλα τα εγκλήματα κατά της κοινωνίας και του λαού,
θα έρθει η μέρα που θα υποστείς τη συνέπειες των πράξεών σου.

Οι εργοδότες έχουν ανάγκη τους «μπράβους»,
αλλά όταν το καθεστώς των «μπράβων» γίνεται υπερτροφικό και η κρίση τους κτυπάει,τότε θανατώνουν ένα μεγάλο αριθμό δούλων τους που τους είναι πλέον άχρηστοι…

Ο κλάδος της δημοσιογραφίας (και ως κλάδος και δομή και ως ατομικές περιπτώσεις) ήταν και είναι ένα καθεστώς «μπράβων» του καθεστώτος και των «νταβάδων» του χρήματος.

Ο κλάδος της δημοσιογραφίας είναι συνένοχος σε όλα τα εγκλήματα του καθεστώτος και των «νταβάδων» εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της.
Συμμετέχει ΕΝΕΡΓΑ σε αυτά τα εγκλήματα.

Οι βιομηχανίες του Τύπου και των καναλιών αποτελούν τους πλέον θηριώδεις και μοχθηρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς των νέων κατακτητών.
Και όλα αυτά τα ηχηρά περί «ελευθερίας έκφρασης» και «πλουραλισμού» είναι παραμύθια για μωρά παιδιά:
δόλια άλλοθι του «αριστερού» & «προοδευτικού» δημοσιογραφικού κατεστημένου .

Καμία ελευθερία του Τύπου δεν υπάρχει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...