Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Εδώ δεν είναι Βαλκάνια, Εδώ είναι παίξε-γέλασε

Η ελληνική γλώσσα γίνεται παγκόσμιο «εργαλείο»


Υπάρχουν και καλά νέα μες στην ελληνική καταχνιά. Η ελληνική γλώσσα γίνεται πλέον μια παγκόσμια γλώσσα, κυρίως μέσω του διαδικτύου – για να συνεννοούνται καλύτερα και με μεγαλύτερο πλούτο οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο.

Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!

Η παγκοσμιοποίηση σημαίνει μια κοινωνία ανθρώπων χωρίς έθνη χωρίς εθνικές αξίες και ιδανικά ιδού και ο σκληρός πόλεμος των μισθωτών εργαζομένων της παγκοσμιοποίησης σε όλων τον κόσμο που προσπαθούν να καταργήσουν τα έθνη.
Ιδού το έργο των πολιτικών κομμάτων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΕΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ


 

H κυβέρνηση Παπανδρέου ανακοίνωσε μόλις σήμερα, την διάθεση κρατικής περιουσίας προς εκμετάλλευση από τρίτους. Το κακό σενάριο φαίνεται ότι έχει επιλεγεί, για να «βγει» η χώρα μας από τα γρανάζια της τρόϊκα και των λοιπών κερδοσκόπων που συνειδητά ο κ. Παπανδρέου μας ενέπλεξε. Σε πρώτη φάση εκποιούνται τα «ασημικά», αλλά με τον καιρό θα διαπιστώσουν όλοι «με οδύνη», ότι το χρέος μεγαλώνει. ( Το 2009 ήταν στο 115% του ΑΕΠ. Με την «σωτηρία» μας από το ΔΝΤ κλπ, το 2013 θα φθάσει στο 155%). Τότε θα αποφασίσουν ότι πρέπει να εκποιηθούν και τα χρυσαφικά. Το χρυσάφι όμως θα είναι μαύρο και βρίσκεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάτω από την θάλασσα, στον βυθό του Αιγαίου. Τόσα χρόνια οι Έλληνες αποκοιμισμένοι από τις πολιτικές τους ηγεσίες και τα κατάπτυστα ΜΜΕ, αγνοούσαν την ύπαρξη μεγάλων κοιτασμάτων ορυκτού πλούτου σε πολλά σημεία του εθνικού χώρου μας. Από καιρού εις καιρόν ακουγόταν η φωνή κάποιου να σιγοψιθυρίζει περί κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου. Αμέσως οι εφιάλτες της πολιτικής και της «ενημέρωσης» έσπευδαν να τον χαρακτηρίσουν ως γραφικό. Τα χρόνια πέρασαν και έφθασε η ώρα του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος. Μόνο που στο διάστημα αυτό, έγιναν οι «κατάλληλες» διεργασίες, έτσι ώστε η ελληνικότητα του ορυκτού πλούτου να αμφισβητείται σήμερα ευθέως από την Τουρκία. Πόσοι ήταν οι αφελείς, και ήταν πολλοί, που πίστεψαν ότι η Τουρκία ενδιαφερόταν για τα Ίμια ἤ για τις τσιπούρες του Αιγαίου. Πόσοι αλήθεια εξαπατήθηκαν, και ήταν πάρα πολλοί, ότι οι κραυγές «βυθίσατε το Χόρα», ήταν συμπυκνωμένα δείγματα πατριωτισμού. Σήμερα όμως, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το «βυθίσατε το Χόρα» ήταν η διφορούμενη πολιτική παρακαταθήκη του πατρός προς τον υιόν, για να βυθίσει την χώρα. Το αποτέλεσμα της ναυαγιαιρέσεως είναι γνωστό. Χάνουμε το μισό σκάφος.
Σας παρουσιάζουμε απόσπασμα από τα πρακτικά των συνομιλιών που είχαν στον Λευκό Οίκο, την Παρασκευή 25 Απριλίου 1975, ο τότε πρόεδρος Gerald Ford, ο υπουργός εξωτερικών Henry Kissinger και ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας Brent Scowcroft**, με εκπροσώπους της γνωστής ελληνοαμερικανικής οργανώσεως ΑΗEPA.
Διαβάστε στην συνέχεια τους διαλόγους των αμερικανών αξιωματούχων, οι οποίοι γνωρίζοντας ότι υπάρχει πετρέλαιο στο Αιγαίο, ενδιαφέρονται για σύναψη συμφωνιών μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας για την εκμετάλλευσή του.

Οι νέες τιμές της ΔΕΗ...Είδες η ΔΕΗ ?...Από την 1η Ιανουαρίου, τίθενται σε ισχύ τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ. Θα γίνουν αυξήσεις μέχρι 13,7 % και μειώσεις μέχρι 13,8 % για τα νοικοκυριά (ανάλογα με το κλιμάκιο της κατανάλωσης), ενώ θα υπάρξουν σημαντικές ελαφρύνσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Πάγκαλος αποκύρηξε επίσημως την περίοδο Ανδρέα Παπανδρέου χαρακτηρίζοντας την ανώριμη


..."Υπήρχαν εποχές που η χώρα αυτή ήταν ανώριμη, αν θέλετε για παράδειγμα το ’81 του Ανδρέα Παπανδρέου ήρθε για μία σειρά από λόγους, πρώτον γιατί είχες ένα ρήτορα και μάγευε τα πλήθη που τον ακολουθούσαν από πίσω, δεν ξέρω όμως αν πρέπει να είναι κανείς περήφανος για αυτό, και εγώ ήμουν χαρούμενος και εγώ ήμουν στο δρόμο με μία πράσινη σημαία, αλλά δεν σας θυμίζει λίγο το Γερμανικό παραμύθι που έπαιζε ο ένας τη φλογέρα και ακολουθούσαν από πίσω τα ποντίκια; Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό ώριμης χώρας, αν ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν Βέλγος δεν θα μπορούσε να το κάνει ποτέ αυτό...

Kamasutra της Πετρούλας και φωτογραφίες
                                                                                                                   

Σημερα είναι γιορτινή μέρα για το καμάρι του Σταμάτη Μαλέλη ... Σαν να ξεφυλίζεις ένα Penthouse είναι τελικά το dvd Καμασουτρα της Πετρούλας. Δήθεν απαγορευμένο. Μαμήσι μπορεί να μη δείτε στο πορνό της Πετρούλας, όμως θα καταλάβετε ότι το έχει από φυσικού της και στο αίμα της ότι δείχνει. Αντε και ευχόμαστε να δουλέψει και με κανένα σοβαρό επαγγελματία του χώρου στο μέλλον, όπως τον Σειρηνάκη.

Ηθοποιός του Harry Potter ξυλοκοπήθηκε άγρια από πατέρα και αδερφό γιατί βγήκε ραντεβού με άνδρα που δεν ήταν μουσουλμάνος


Σοκ έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η είδηση ότι μια από τις ηθοποιούς των ταινιών Harry Potter, η 22χρονη Afshan Azad που υποδυόταν την Padma Patil, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον πάτερα και τον αδερφό της, επειδή βγήκε ραντεβού με κάποιον που δεν ήταν μουσουλμάνος.
Η όμορφη Afshan βγήκε με έναν ινδουιστή και έπρεπε να πληρώσει. Πριν λίγο καιρό, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, όταν ο πατέρας της απείλησε να την σκοτώσει.
Τρομοκρατημένη από τις απειλές, η κοπέλα που άκουγε την οικογένειά της να την αποκαλούν «πόρνη», πήδηξε από το παράθυρο του σπιτιού της.

Δηλωση βόμβα της Μπακογιαννη για Μάκη Βορίδη: Η απόφαση για το εαν έρθει στην Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι συλλογική και όχι προσωπική!


Ψήνεται το πράγμα ... προσεξε μην παραψηθεί όμως Ντόρα μου!

Ερχεται σήμερα στα ξαφνικά αυτή η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη στην συνεντευξηνα για να ταράξει τα νερά όσον αφορά τις διεργασίες αναμεσα στο πολιτικο  κέντρο και την δεξιά! Θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις ...

Λέτε τα «κλειστά» επαγγέλματα να ανοίξουν τον δρόμο για τις εκλογές;

Λεζάντα "Ε": Κάτι τρέχει και δεν βιάζεται
Μετά τις γιορτές θα κατατεθούν στη Βουλή τα νομοσχέδια για τα κλειστά επαγγέλματα, την αναδόμηση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και τα τυχερά παιχνίδια, όπως αποφασίστηκε στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο
Eνώ δηλαδή αρχικά στόχος ήταν να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, φέρνοντας ενώπιον της Βουλής βροχή νομοσχεδίων, αποφασίστηκε χθες να… χαλαρώσουν οι ρυθμοί, ειδικά για το θέμα του σχεδίου νόμου «σκούπα» για τα κλειστά επαγγέλματα. Ως αιτία προβάλλεται απο την κυβέρνηση η ανάγκη αποκλιμάκωσης των εντάσεων απο τους «θιγόμενους» φορείς, οι οποίοι έχουν πολύ ισχυρά ερείσματα και εντός της Βουλής. Οι φαρμακοποιοί απειλούν ήδη με απεργίες, ενώ την προσπάθειά τους κλιμακώνουν και τα υπόλοιπα «θιγόμενα» επαγγέλματα (νομικοί, μηχανικοί, ορκωτοί λογιστές κ.λπ.).

Απίστευτη τουρκική πρόκληση στη Θράκη!

Γνωστοί τουρκοπαράγοντες από το χωριό Κένταυρος της Δυτικής Θράκης (Νομός Ξάνθης) προέβησαν σε μια πράξη δήθεν αλληλεγγύης...
 προς τον πληθυσμό της Γκάνας, κατασκευάζοντας ένα πηγάδι σε περιοχή της Γκάνας εν είδει φιλανθρωπίας. Ως εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα είναι ότι στο πηγάδι αυτό υπάρχει μια επιγραφή ότι είναι δωρεά του χωριού Κένταυρου της Δυτικής Θράκης, με το τούρκικο και όχι το ελληνικό όνομα του χωριού, και μάλιστα με την τουρκικη σημαία δίπλα σε αυτήν της Γκάνας!! Από πότε ένα χωριό της ελληνικής επικράτειας εκπροσωπείται από την τουρκικη σημαία? Έγινε κάποια αλλαγή συνόρων και δεν την ξέρουμε? Εμείς οι Ξανθιώτες τελικά που ζούμε, στην Ελλάδα ή στην Τουρκία? Νιώθω σοκαρισμένος βλέποντας ότι ένα χωριό του Νομού μου εκπροσωπείται από την τουρκική σημαία και περιμένω μια αντίδραση από τους όποιους αρμόδιους της ελληνικής πολιτείας.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ντροπή!!! Τούς πληρώνουμε για να ζωγραφίζουν!


Η φωτογραφία αυτή είναι από τα πάνω διαζώματα της Βουλής. Θαυμάστε τι κάνει η κυρία Έλσα Παπαδημητρίου, την ώρα της συζήτησης του προϋπολογισμού...;

Θέλουν τον έλεγχο και των… μποστανιών μας

Στην Αμερική προσπαθούσαν να περάσουν ένα νόμο που απαγορεύει τις μικρές προσωπικές καλλιέργειες. Αυτός ήταν ο νόμος «S 510».

Στην πορεία της ψήφισης διαπιστώθηκε ότι ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός και δεν μπόρεσαν να κατοχυρώσουν την ψήφισή του.
Δεν χρειάστηκε πολύ για να βρουν οι «Δημοκρατικοί» στη Βουλή των Αντιπροσώπων ένα άλλο τρόπο για να ξεπεράσουν το συνταγματικό κώλυμα που εμπόδιζε την ψήφιση του νόμου «S 510 Περί Εκσυγχρονισμού της Ασφάλειας των Τροφίμων», μετά την έγκρισή του από την Σύγκλητο την περασμένη εβδομάδα.

Έκαναν ότι γίνεται και στην Ελλάδα. Σιωπηρά το επισύναψαν ως τροπολογία ενός νόμου για πιστώσεις του κράτους. Αυτό συνέβη και στην Ελλάδα με το πέρασμα από την καθαρεύουσα στην δημοτική και δεκάδες άλλες τροπολογίες. Όπως η αυταρχική τροπολογία για να συμμαζευτούν οι φορτηγατζήδες που κατατέθηκε νύχτα, ως ουρά σε άλλο νομοσχέδιο. Όποιος λοιπόν δεν θέλει να ενταχθεί στους κανόνες της Παγκοσμιοποίησης και θα θελήσει να κάνει ένα μικρό κήπο για να ζεί αυτός και η οικογένειά του, θα χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και θα δέχεται πρόστιμα και κατασχέσεις προϊόντων καθώς αυτά θα αποτελούν «κίνδυνο για την δημόσια υγεία».

Μην σας φοβίζουν τα προβλήματα - στεναχωρηθείτε για την στιγμή που περνάει και χάνεται


"Αν ο Θεός ξεχνούσε για μια στιγμή ότι είμαι μια μαριονέτα φτιαγμένη από κουρέλια και μου χάριζε ένα κομμάτι ζωή, ίσως δεν θα έλεγα όλα αυτά που σκέφτομαι..., αλλά σίγουρα θα σκεφτόμουν όλα αυτά που λέω εδώ.
Θα έδινα αξία στα πράγματα, όχι γι' αυτό που αξίζουν, αλλά γι' αυτό που σημαίνουν.
Θα κοιμόμουν λίγο, θα ονειρευόμουν πιο πολύ, γιατί για κάθε λεπτό που κλείνουμε τα μάτια, χάνουμε εξήντα δευτερόλεπτα φως.
Θα συνέχιζα όταν οι άλλοι σταματούσαν, θα ξυπνούσα όταν οι άλλοι κοιμόταν.

Γιατί άλλαξαν τα ονόματά τους;Από Jeffrey σε Γιώργο κι από Gayle σε Σοφία Παπανδρέου


Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα όνομα κανενός, αλλά όταν κάποιος «επώνυμος» ξαφνικά αποφασίζει να αλλάξει το όνομά του μπορεί κάτι να συμβαίνει. Για τον Jeffrey-Γιώργο δε θα γράψω τίποτα, έχουν γραφεί αρκετά. Το θέμα είναι πώς και η αδελφή του Gayle ενώ μέχρι τα 24 χρόνια της είχε επίσημα αυτό το όνομα ξαφνικά μετατρέπεται σε Σοφία.

Απίστευτα ποσά για τις μεταφορές των μαθητών. 12.083.000 ευρώ για τα Σχολεία της Ανατ. Αττικής στη διάρκεια ενός έτους!


Πρόκληση αποτελούν τα πολύ μεγάλα ποσά που διατίθενται για τη μεταφορά των μαθητών, στην Ανατολική Αττική, σε μια εποχη δύσκολη για όλους τους πολίτες. Σύμφωνα με στοιχεία της εφημερίδας ΝΕΟΛΟΓΟΣ με την οποία συνεργάζεται η Ηλεκτρονική Αυτοδιοικηση www.e-aftodioikisi.gr ποσόν ύψους 12.083.134 ευρώ αντιστοιχεί για το 2010 στις υποχρεώσεις του κράτους προς τους ιδιοκτήτες λεωφορείων που μέσω «διαγωνισμού» και απευθείας αναθέσεων διαχειρίζονται την καθημερινή μεταφορά των μαθητών από και προς τα Σχολεία.

Την παραίτηση του Α/ΓΕΝ ζήτησε ο Γ.ΚαρατζαφέρηςΤην παραίτηση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Δημήτρη Ελευσινιώτη, ζήτησε επικαλούμενος τον κώδικα τιμής του Πολεμικού Ναυτικού, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός του Γιώργου Καρατζαφέρη, μετά τις αποκαλύψεις του defencenet.gr για το "ξεφλούδισμα" του υποβρυχίου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ (S120) στο παρθενικό του ταξίδι από το Κίελο στην Σαλαμίνα, ενώ σχεδόν όλος ο τύπος σήμερα ασχολείται με τις αποκαλύψεις του defencenet.gr. Ιδού η δήλωση του ΛΑΟΣ: "Ο ΛΑ.Ο.Σ. είχε επιμείνει τόσο στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, όσο και στην Ολομέλεια να ζητηθεί η διαβεβαίωση του Αρχηγού ΓΕΝ ότι είχε εξετασθεί το υποβρύχιο Παπανικολής και είχε βρεθεί πλήρως αξιόπλοο.
Ο Αρχηγός πλέον είναι έκθετος.
Γνωρίζει πολύ καλά από τον Κώδικα Τιμής τι πρέπει να πράξει".
Aνακοίνωση με την οποία ζητεί εξηγήσεις και υιοθετεί πλήρως το δημοσίευμα του defencenet.gr εξέδωσε και ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης Στην ανακοίνωση της Ν.Δ. αναφέρονται τα εξής: "
"Με αφορμή τα νέα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο Υποβρύχιο “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ”, ο Θ.Λεονταρίδης δήλωσε τα εξής:
«Σήμερα, στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας γίνεται η τελετή υποδοχής του πολύπαθου Υποβρυχίου “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ”.
Το Υποβρύχιο αυτό, κατά τη διάρκεια του πρώτου ταξιδιού προς την χώρα μας, υπέστη ζημίες, απώλειες και αποκολλήσεις  υλικών και οργάνων με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στα  Ναυπηγεία  Σκαραμαγκά  πρώτα για επιδιορθώσεις.
Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σήμερα στην Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής, χαρακτήρισε συνηθισμένα αυτά τα προβλήματα που προκλήθηκαν στο υποβρύχιο στο πρώτο του ταξίδι. 
Ζητούμε από την κυβέρνηση να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό υπεύθυνα για την κατάσταση του υποβρυχίου “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ”, για το είδος των ζημιών που προκληθήκαν  και για κάθε τι που αφορά στο αξιόπλοο και αξιόμαχό του.
Ο Ελληνικός λαός δικαιούται να γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια την αλήθεια».
 

Σήμερα στην Σαλαμίνα  κατά την παραλαβή του υποβρυχίου, το κλίμα θύμιζε περισσότερο κηδεία παρά πάρτι, καθώς οι αποκαλύψεις του defencenet.gr σκίαζαν την ατμόσφαιρα.
Ιδού και τα δημοσιεύματα:
Image

Tουρκική κορβέτα έξω από την Κύμη! - "Επιθεώρησε" και τις εγκαταστάσεις της Σκύρου...ImageΤην ώρα που στην Αθήνα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος και το ΓΕΝ αναλώνονταν στο να προσπαθούν να αποδείιξουν ότι το "ξεφλούδισμα" του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ είναι σύνηθες περιστατικό, οι Τούρκοι προχωρούσαν σε άλλη μία επιθετική ενέργεια στέλνοντας την πολύ γνωστή μας κορβέτα  BODRUM σε αποστολή έξω από την Κύμη στην Εύβοια με όλα τα ραντάρ και τους αισθητήρες της ανοικτά και παραβιάζοντας επί μισή ώρα τα εθνικά χωρικά μας ύδατα έξω από την Σκύρο! Η BODRUM ξεκίνησε την πορεία της το απόγευμα από τα Δαρδανέλλια πήρε πορεία δυτική πέρασε ανοικτά του Αγίου Ορους και εν συνεχεία ακολούθησε πορεία νότια.
Έφτασε στην Σκύρο, τον βασικό πυλώνα της ελληνικής αεράμυνας στο Αιγαίο, όπου με χαμηλή ταχύτητα πέρασε δυτικά του νησίου και κατευθύνηθηκε προς την Κύμη στην Εύβοια, στο ύψος της Κύμης πήρε πορεία βορειοανατολική και τώρα βρίσκεται δυτικά της Χίου, κάπου στο κεντρικό Αιγαίο. Στα ελληνικά χωρικά ύδατα βρέθηκε περί τις 02.40 τα ξημέρώματα και αποχώρησε από αυτά περί τις 03.15.
Είναι η δεύτερη κίνηση τέτοιου είδους που κάνουν οι Τούρκοι μέσα σε μία εβδομάδα και ο προβληματισμός ως προς το τι εξυπηρετούν αύτές οι κινήσεις στα Επιτελεία έχει αρκετά έντονος. Υπάρχει μία άποψη ότι πιθανόν να δοκιμάζουν το νέο σύστημα ραντάρ ελέγχου του Αιγαίου το Uzun Ufuk.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι η πρώτη φορά που ακολουθούν αυτή την πορεία. Η BODRUM είχε γίνει "διάσημη" όταν τον Αυγουδστο του 2009 έχασε λίγο έξω από το Καστελόριζο σε πρόσκρουση στα βράχια ξέρας της περιοχής τον ανθυποβρυχιακό θόλο της.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

EΣΕΝΑ ΑΓΑΠΑ

Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ


Και ενώ η «σοσιαλιστική» Κυβέρνηση του Μνημονίου ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα την «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» με το τσιπ, την ίδια ώρα η Βρετανία την καταργεί πλήρως, για λόγους ακριβώς σεβασμού της ατομικής Ελευθερίας του Πολίτη και του Ατόμου!

Ήδη η νέα Κυβέρνηση Συντηρητικών (!) του Ντέιβιντ Κάμερον, κατέθεσε αστραπιαία δια της Υπουργού Εσωτερικών Τερέζας Μέι, στις 26 Μαΐου, ως πρώτο της Νομοσχέδιο, το.....
Νομοσχέδιο κατάργησης της Ηλεκτρονικής Εθνικής Κάρτας-Ταυτότητας (National Identity Card - ID) και έθεσε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα 100 ημερών, προκειμένου να προετοιμάσει το απαραίτητο δαιδαλώδες νομοθετικό πλαίσιο που απαιτείται, για την κατάργηση του σχετικού Νόμου των Ταυτοτήτων του 2006 που τις είχε συστήσει!

Ήδη το σχετικό νομοθέτημα έχει πλέον περάσει από τη Βουλή των Κοινοτήτων στις 15 Σεπτεμβρίου 2010 και αναμένεται να περάσει τώρα και από τη Βουλή των Λόρδων!

Οι μαιμου-αντιστασιακοι του χθες...οι τζαμπα μαγκες του σημερα!!!


1974   Πολλοι..μα παρα πολλοι... ελληνες κοιμηθηκαν εχοντας ενα γειτονα συνεργατη της χουντας
και ω του θαυματος ξυπνησαν με ενα γειτονα "αντιστασιακο".

Αυτον τον "γειτονα" τον ξαναειδαν πανω σε μπαλκονια να "αγωνιζεται" για  Δημοκρατια.
Τον ακουσαν να τους ζηταει να τον "στηριξουν".
Να παλεψει για τα δικια και τις αναγκες τους.

"Φτιάχνουν κλίμα" οι Τούρκοι στα Ίμια


Image“Φτιάχνουν κλίμα» τα τουρκικά ΜΜΕ για την περιοχή των Ιμίων υποστηρίζοντας η Vatan και η Μilliyet, ότι «Παράνομο ελληνικά αλιευτικά  προσέγγισαν στις βραχονησίδες Ίμια. Τα αλιευτικά συνοδεύονταν από σκάφος του ελληνικού λιμενικού, το οποίο ήλθε αντιμέτωπο με πλοίο του τουρκικού λιμενικού. Το όλο συμβάν διήρκεσε γράφουν,  περίπου 45 λεπτά και έληξε με την  αποχώρηση των Ελλήνων ψαράδων προς την Καλόλιμνο. Στην περιοχή των Ιμίων βρίσκονται 13 ελληνικά αλιευτικά σκάφη ενώ περιπολούν ένα σκάφος του ελληνικού λιμενικού και ένα του τουρκικού λιμενικού».
Κατά την προσπάθειά του αυτή - προσεξτε, παλι - ''παρενοχλήθηκε'' από σκάφος του ελληνικού λιμενικού. Η εφημερίδα σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, τα πληρώματα των δύο σκαφών είχαν βγει στο κατάστρωμα.
Σημειώνεται ότι για τίποτα από όλα αυτά δεν έχει έχει υπάρξει ανακοίνωση από ελληνικής πλευράς.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Η Μilliyet υποστηριζει ότι  ελληνικά αλιευτικά  ''εισχώρησαν'' στα τουρκικά χωρικά ύδατα και ''αποπειράθηκαν'' να απλώσουν τα δίχτυα τους. Σκάφος του τουρκικού λιμενικού που έσπευσε στην περιοχή τα ''παρεμπόδισε''.πηγή

Συγκλονιστικό!

«Αυτό;» ρωτάει.
«Ασ’ το αυτό! Έχει πρόβλημα στο πόδι» του απαντά ο ιδιοκτήτης τού pet-shop, αναφερόμενος στο «σκάρτο εμπόρευμα», ένα σκυλάκι, που ετοιμάζει για «επιστροφή».
«Αυτό θέλω» λέει το παιδί-πελάτης.
«Αυτό είναι κουτσό. Άχρηστο» του απαντά.
«Θα σας δώσω όσα έχω» επιμένει ο μικρός.
«Ακουσε, αγόρι μου, δεν είναι καλή αγορά. Ούτε να παίξεις μαζί του δεν μπορείς ούτε να τρέξεις» επιμένει ο ιδιοκτήτης.
Δεν έχει δει πως ο μικρός πελάτης έχει πρόβλημα κινητικότητας. Όταν το διαπιστώνει, είναι πια αργά...

Το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας - Τούρκος αξιωματικός σπάει το χέρι 13χρονου διαδηλωτή!!

Το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας. Όποιος τολμήσει να διαφωνήσει με το καθεστώς. Όποιος ζητήσει να είναι διαφορετικός γιατί απλά έτσι νιώθει, όποιος αμφισβητήσει το Κεμαλικό βαθύ κράτος, εκτελείται, βασανίζεται, κυνηγιέται αμείλικτα, δολοφονείται...

Μέχρι το τέλος του 2010 ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας θα ανήκει στις ΗΠΑ!!

Γράφει ο Νίκος Καράς - Ξέρει κανείς άραγε την Σύμβαση Cooper;Υπάρχει μια σύμβαση η οποία λήγει φέτος. Σύμβαση αρκούντως σοβαρή που δείχνει ότι αυτή η χώρα από την δουλεία δεν έφυγε ποτέ! Γιατί μα γιατί λείπουν οι Έλληνες πολιτικοί. Και πρωτίστως δούλοι αυτής της σύμβασης είναι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της χώρας, που σιωπηλά αποδέχτηκαν να ΜΗΝ εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας μας, την οποία υποτίθεται πως υπηρετούσαν!!! Η σύμβαση αυτή λέγεται COOPER!

Ο μακαρίτης ο Μπάτσης στο βιβλίο που είχε γράψει το 1947 με τίτλο “Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα”, αποκάλυψε την ύπαρξη της λεγόμενης “Σύμβασης Cooper”(υπεγράφη το 1940 και λήγει την 31/12/2010 και είμαι περίεργος να δω αν οι ξεφτιλισμένοι οι πολιτικάντηδες θα την ανανεώσουν!
Υπάρχει στο υπουργείο Βιομηχανίας και παραδίδεται -σαν “ιερό κείμενο”- από υπουργό σε υπουργό!), βάσει της οποίας τα λεγόμενα “στρατηγικά ορυκτά” της Ελλάδας καθώς και ο υδάτινός μας πλούτος, τίθενται υπό την αιγίδα ενός Αμερικανικού consortium εταιρειών!
Το αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης ήταν να τουφεκιστεί ο Μπάτσης μαζί με τον Μπελογιάννη το 1952! Από τους 12 που ήταν για “ντουφέκι”, επέλεξαν μόνον 3, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Μπάτσης!
Kαταλάβατε γιατί κανένας πολιτικός δεν αποτολμά να ακουμπήσει τα παρθένα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου που βρίσκονται στην Ελλάδα. Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη με σιδερο-χρώμιο και νικέλιο και δεν παράγουμε ούτε γραμμάριο ανοξείδωτου χάλυβα.


Υ.Γ. Γι αυτό δεν βγάζουμε τίποτε; Επειδή πρέπει να τα δώσουν (ή να τα ξαναδώσουν) στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;

ellinikiafipnisis

Αναζητούν τρόπους για επ' αόριστον κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία

Χωρίς να παραπέμπονται σε δίκη
Κείμενο που αναλύει τις νομικές λεπτομέρειες σχετικά με το πώς οι κρατούμενοι στη βάση του αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού στο Γκουαντάναμο μπορούν να παραμείνουν υπό κράτηση επ' αόριστον δίχως να παραπεμφθούν σε δίκη έχει σχεδόν ολοκληρώσει η κυβέρνηση Ομπάμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post.

Το προεδρικό διάταγμα αναμένεται να επιτρέπει την κράτηση των υπόπτων για τρομοκρατία επ' αόριστον αλλά και να τους δίνει την δυνατότητα να αμφισβητούν τους λόγους για τους οποίους κρατούνται ανά περιόδους, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται η εφημερίδα. Τα σχέδια της κυβέρνησης των ΗΠΑ αφορούν κρατούμενους που δεν μπορούν να δικαστούν ούτε να αφεθούν ελεύθεροι.

Ο πρόεδρος Ομπάμα είχε ανακοινώσει ότι σχεδίαζε να κλείσει την φυλακή μετά την εκλογή του-οι καταγγελίες για βασανιστήρια και παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχαν προκαλέσει διεθνή κατακραυγή- αλλά αθέτησε την προθεσμία που είχε ορίσει ο ίδιος ένα χρόνο αργότερα, αποτυχία που ο ίδιος απέδωσε στις πολιτικές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Νομικοί σημειώνουν ότι τα όποια στοιχεία σε βάρος υπόπτων ενδέχεται να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα δικαστήρια, αν έχουν αποσπαστεί με βασανιστήρια, αν είναι αναξιόπιστα ή αν περιλαμβάνουν πληροφορίες που θα μπορούσαν να εκθέσουν ανθρώπους των υπηρεσιών πληροφοριών.πηγή

ΑΦΓΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΓΙΑΓΙΑ 104 ΧΡΟΝΩΝ!

Τον τρόμο έζησε μια γιαγιά ανήμπορη 104 ετών σε χωριό της Κρήτης.
Την ώρα που τα παιδιά, εγγόνια και τα δισέγγονά της που την πρόσεχαν με βάρδιες δεν ήταν στο σπίτι, δέχθηκε επίθεση από ληστές. Η δισεγγονή της είχε πεταχτεί μέχρι το μπακάλικο του παππού της και γιου της γιαγιάς για να προμηθευτεί κάποια πράγματα για την προγιαγιά της. Την ώρα εκείνη διάλεξαν οι τρεις Αφγανοί πρόσφυγες (κατά δήλωσή τους) να ληστέψουν την άτυχη γιαγιά. Την απείλησαν ότι θα τη σφάξουν αν φωνάξει και τα έκαναν όλα άνω κάτω. Άδειασαν κάτω το εικονοστάσι που είχε φέρει η γιαγιά μαζί με τους συγγενείς της από τη Μικρά Ασία που είχαν έρθει καταδιωγμένοι από τους Τούρκους το 1922, έσπασαν οικογενειακά κειμήλια, μικροέπιπλα κλπ. Στο τέλος αφού δεν βρήκαν τίποτα αξιόλογο να πάρουν εκτός από κάτι λίγα ευρώ που ήταν κάπου πρόχειρα, έβρισαν την πίστη της γιαγιάς αποκαλώντας την βρωμοχριστιανή και γριά βρωμοελληνίδα κι έφυγαν.
Οι ληστές είναι άφαντοι, όλα δείχνουν ότι είχαν αποφασίσει να φύγουν από την περιοχή και σκέφτηκαν να κλέψουν και κανένα σπίτι προτού φύγουν. Διαφορετικά η οργή των συγγενών και κατοίκων στην Κρήτη είναι πολύ μεγάλη.
Η γιαγιά που τα έχει τετρακόσια, επίσης βλέπει πάρα πολύ καλά γιατί μέχρι σήμερα μπορεί και περνάει κλωστή στη βελόνα και ράβει και κεντάει ακόμα, αυτή η γιαγιά που ήταν κοριτσάκι στη Μικρασιατική καταστροφή και έχει ακόμα ζωντανές τις μνήμες από τις θηριωδίες των Τούρκων εις βάρος των Ελλήνων χριστιανών, είπε ότι το βλέμμα και το μίσος των Αφγανών ληστών της θύμισε τους μουσουλμάνους Τούρκους τότε που ξερίζωναν τους Έλληνες από τις πατρογονικές εστίες τους λεηλετώντας, βιάζοντας και σκοτώνοντας.
- Δεν είναι πρόσφυγες αυτοί παιδάκια μου, είπε στους αστυνομικούς. Αυτοί είναι εγκληματίες. Ο θεός να μας φυλάει από αυτούς, να τους διώξετε όλους από τον τόπο μας. Αυτοί μισούν τους Έλληνες.

Ελευθερία του Λόγου.

Πανικός στα "σαλόνια"....Ποια είναι τα golden boys,οι διάσημοι και το top model στην ατζέντα του ελληνοκαναδού εμπόρου...

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τα μέλη τους ήταν Έλληνες και Γάλλοι, οι οποίοι διέθεταν τα ναρκωτικά σε καταστήματα, όπου σύχναζαν άτομα της λεγόμενης «υψηλής κοινωνίας».

Σάλος στη showbiz από αποκαλύψεις για εμπλοκή πολύ γνωστού μοντέλου-πρώην Σταρ Ελλάς, διάσημου μουσικού παραγωγού και αδερφής υπουργού σε κύκλωμα κοκαΐνης. Ποιο το προφίλ των διάσημων της κόκας;

Η παλιά Star Ελλάς Μαρίνα Τσιντικίδου, πρώην υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ του Καραμανλή στη Πιερία, προκύπτει από τα αδιάψευστα έγγραφα της δικογραφίας ότι ψώνιζε κόκα από τους Ελληνοκαναδούς.

Τσιντικίδου και Ραγκούση μαζί με μεγάλο μουσικό παραγωγό στην ατζέντα του ελληνοκαναδού πρεζέμπορου.

Η παλιά Star Ελλάς Μαρίνα Τσιντικίδου, πρώην υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ του Καραμανλή στη Πιερία, προκύπτει από τα αδιάψευστα έγγραφα της δικογραφίας ότι ψώνιζε κόκα από τους Ελληνοκαναδούς.Η παλιά δόξα του ΔΟΛ και σημερινή σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού “Ταχυδρόμος” των Νέων κυρία Πέπη Ραγκούση, είναι σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του adiakritou, μία από τις πολλές παρουσίες που θα κληθούν από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να δώσουν λόγο στην μεγάλη υπόθεση με την εξάρθρωση του κυκλώματος των ναρκωτικών που έβγαλε με επιτυχία η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ:ΧΩΡΙΣ ΙΕΡΕΑ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ!


Ο Γιώργος Καμίνης θα είναι ο πρώτος δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος δεν θα ορκιστεί στο Ευαγγέλιο.

Το ανακοίνωσε σε συνάντηση που είχε με τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Ωστόσο στην αίθουσα της ορκωμοσίας θα είναι παρόν και το Ευαγγέλιο, μια και πολλοί σύμβουλοί του δεν θα τον μιμηθούν.

Η τελετή ανάληψης των νέων καθηκόντων του θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου.


ΠΗΓΗ.

Τους πείραξε του τουρκαλάδες, η ΑΟΖ Κύπρου – Ισραήλ και ξεκίνησαν λεκτικούς τσαμπουκάδες

και απειλές…
Είχαμε χαρακτηρίσει “ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΑΡΑ” την συμφωνία για ΑΟΖ, Κύπρου – Ισραήλ. Ετσι ήρθε και η αντίδραση της Άγκυρας και οι λεκτικοί “τσαμπουκάδες”. Αν συνεχίσουν έτσι, σε λίγο θα μείνουν μόνοι τους…
Δε συμφέρει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, η τουρκία, να το παίζει  και να θέλει να έχει ρόλο δερβέναγα στην περιοχή.
Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Έκανε πίσω η κυβέρνηση. Δεν προχωρά το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων


Παράταση για μετά τις γιορτές πήρε το θέμα του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων, το οποίο συζητήθηκε στη μαραθώνια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η οποία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...