Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

Ζώδια 2011: Προβλέψεις για τα ζώδια του 2011.(Σημ.ΔΕΝ τα πιστεύουμε βέβαια, αλλά να για τσιμπήσουμε κάνα ΚΛΙΚ τα βάζουμε, Τίμια πράγματα)


Από τη Δήμητρα Παπανικολοπούλου.
Αστρολογική Σύμβουλο

Όπως αναφέρει η κ.Παπανικολοπούλου, "Η Ταση των Ζωδιων στο 70%. Η προβλεψη για καθε ανθρωπο ειναι μοναδικη σαν το δακτυλικο του αποτυπωμα."
Αναλυτικές προβλέψεις 3 τομέων (ερωτικά, επαγγελματικά, υγεία) για κάθε ζώδιο:

Πως να αποκτήσετε ψυχική ειρήνη

 8 πολύτιμες συμβουλές
 Βγάλτε από το μυαλό σας κάθε αβάσιμη υποψία και πικρία. Η διατήρηση αισθημάτων έχθρας και φθόνου είναι η κυριότερη αιτία της δυστυχίας ενός ανθρώπου.
 Μη ζείτε στο παρελθόν. Μια νοσηρή συνεχής απασχόληση με τα λάθη και τις αποτυχίες του παρελθόντος οδηγούν σίγουρα στην κατάθλιψη.
 Μη σπαταλάτε χρόνο και δυνάμεις προσπαθώντας να πολεμήσετε καταστάσεις που δεν μπορούν ν’ αλλάξουν. Συνεργαστείτε με τη ζωή αντί να προσπαθείτε να την αποφύγετε ή να την αλλάξετε όταν αυτό δεν είναι κατορθωτό.

ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ


Πάντοτε υπάρχουν πράγματα που μας ξεπερνούν και που, ακόμα κι αν μας δίνουν την αίσθηση του «οικείου», αγγίζουν τα βάθη μιας... αορατότητας που μοιάζει απόμακρη και μη προσεγγίσιμη. Πολλές φορές, ωστόσο, ακόμα και τα ορατά για εμάς πράγματα, οι ορατές μας σχέσεις, οι ορατές μας επιδιώξεις και προσπάθειες, τα ορατά μας κίνητρα, τα ορατά μας αποτελέσματα, κλπ..., αποτελούν στο βάθος τους ένα μέρος αυτής της αορατότητας. Δεν αναφερόμαστε εδώ στα κρυμμένα αίτια, αλλά (κυρίως) σε ό,τι νομίζουμε πως μας είναι... γνωστό. Το ορατό δεν θα πρέπει να ταυτίζεται με το γνωστό, κι ωστόσο, τις περισσότερες φορές, είμαστε θύματα αυτής της τόσο εσφαλμένης αντίληψης. 

Οι Τούρκοι απαγόρευσαν την λειτουργία στα κατεχόμεναΤην δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου, προκάλεσε η πράξη των τουρκικών δυνάμεων κατοχής να απαγορεύσουν την τέλεση της Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων για τους Ελληνοκύπριους εγκλωβισμένους στα χωριά Γιαλούσα και Ριζοκάρπασο στην κατεχόμενη Καρπασία...

Η αλλοτρίωσης του ελλαδικού χώρου


Ο άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, μεταξύ άλλων, λέγει, ότι «οι Μοναχοί είναι οι κήρυκες της ερχόμενης Βασιλείας, οι προφήται της Καινής Διαθήκης». Την φράση αυτή μού θύμισαν κάποιες συζητήσεις, που είχα τελευταίως με τρεις φίλους ησυχαστές, που και οι τρεις, ωσάν από προφητική διαίσθηση, ισχυρίζοντο για την επέλευση απίθανων εθνικών καταστάσεων. Και ποιες καταστάσεις είναι αυτές; Ότι, τάχα, η......
Ελλάς, σταδιακώς, δεν θα συρρικνωθεί μεν εδαφικώς, αλλά θα κατακτηθεί εκ των ένδον από το Ισλάμ! Και εστήριζαν τον ισχυρισμόν των, στις ηλεγμένες πληροφορίες, όπως έλεγαν, που τους μετέδιδαν παλαιοί φίλοι τους κορυφαίων πολιτικών θέσεων, που τους επεσκέπτοντο στην Έρημο του Άθωνος ή τους έγραφαν.
Και στην ερώτησή μου:

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ! . «Ὁ κόσμος τόσον θὰ πτωχεύση, ποὺ θὰ ζώνεται μὲ κληματσίδες».


1. «Αὐτὸ μιὰ μέρα θὰ γίνη Ρωμαίϊκο καὶ καλότυχος ὅποιος ζήση σὲ ἐκεῖνο τὸ βασίλειο».
(Συνήθιζε νὰ λέγη εἰς διάφορα μέρη τῆς ὑποδούλου Ἑλλάδος, τὰ ὁποῖα μετὰ ταῦτα ἀπηλευθηρώθησαν).
2. Ὦ εὐλογημένο βουνό, πόσες ψυχὲς γυναικόπαιδα θὰ....
σώσης ὅταν ἔλθουν τὰ χαλεπὰ χρόνια!».
(Εἶπε τὴν προφητεία αὐτὴν ἐν Σιατίστῃ καὶ ἀλλαχοῦ ἀντικρύζων τὰ βουνά, τὰ ὁποῖα κατὰ τοὺς χρόνους τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως ἔγιναν κρησφύγετα τῶν γυναικοπαίδων).
3. «Καλότυχοι σεῖς, οἱ ὁποῖοι εὑρέθητε ἐδῶ πάνω εἰς τὰ ψηλὰ βουνά, διότι αὐτὰ θὰ σᾶς φυλάξουν ἀπὸ πολλὰ δεινά. Θὰ ἀκοῦτε καὶ δὲν θὰ βλέπετε τὸν κίνδυνο. Τρεῖς ὦρες ἢ τρεῖς μέρες θὰ ὑποφέρετε».
(Ἐλέχθη εἰς τὴν περιφέρειαν Σιατίστης).
4. «Τὸ ποθούμενο θὰ γίνη στὴν τρίτη γενεά. Θὰ τὸ ἰδοῦν τὰ ἐγγόνια σας».
(Ἐλέχθη ἐν Χειμάρρᾳ).

Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ


Από τον Σταύρο Λιλόγλου

Οι γιορτές υποτίθεται ότι αποτελούν εποχή ζεστασιάς, ευτυχίας και ενθουσιασμού. Ωστόσο, τα υπάρχοντα στοιχεία προκαλούν έκπληξη: για το 33% των ανδρών και το 45% των γυναικών στην χώρα μας, είναι συνυφασμένες με την μελαγχολία, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ).
Το να.......
αισθάνεται κανείς λίγο μελαγχολικός ή «μπερδεμένος» στη διάρκεια των εορτών είναι αρκετά φυσιολογικό, σύμφωνα με ειδικούς από την Κλινική Μάγιο, στο Ρότσεστερ της Μινεσότα. Ει μη τι άλλο, οι γιορτές είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη και «γεμάτη» περίοδος – πόσο μάλλον εφέτος, που συνδυάζεται με μια οικονομική κρίση, η οποία δεν έχει αφήσει σχεδόν κανέναν ανεπηρέαστο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...