Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Ήθελαν απλά ένα τρίτο παιδάκι…Η συγκεκριμένη οικογένεια ήθελε απλά ένα τρίτο παιδάκι… Η μαμά Kate ωστόσο, τους επεφύλασσε μια έκπληξη!

Η Ιστορία της οικονομικής απάτης στην Ελλάδα!


 Ο Παραπάνω πίνακας είναι το γράφημα του οικονομικού χρέους της Ελλάδας. [Image] -Η Χούντα το 74 παραδίδει στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).
-Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).
-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.
Σκοπός του "Τσοβόλα δώστα όλα" δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μαλάκας λαός, αλλά στο ότι:

Οι Άξιοι, να βγουν μπροστά!

Δημήτρης Ιατρόπουλος:


*Η σωτηρία της πατρίδας είναι ο υπέρτατος νόμος. Δεν υπάρχει άλλος νόμος, δεν υπάρχει άλλο όραμα, δεν υπάρχει άλλη ιδέα, απ αυτήν της σωτηρίας της πατρίδας.
*Όχι της «Ελλάδας» ως μπουρδελονήσι των κοκαϊνάκηδων της τζετ σετ. Όχι της «Ελλάδας» του μυκονιάτικου πουταναριού και του κολωνακιώτικου λάιφ στάιλ.
΄Αλλά, αυτής της ίδιας της Πατρίδας μας. Αυτής της ΕΛΛΑΔΑΣ, που την πουλάνε τώρα που μιλάμε, με υπόγειες υπογραφές, που τη ναρκοθετούν τώρα που με διαβάζετε, με νομικίστικα παραθυράκια, οι κερδοσκόποι αρχιτοκογλύφοι και τα ντόπια τσιράκια τους.
*Στ αλήθεια όμως, Κάτι «πάει» να γίνει. Ο κόσμος κουράστηκε πια, δεν κάνει Καλές Γιορτές. Το «Καλές Γιορτές» είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο των ημερών μας.. Ο κόσμος βιώνει στο πετσί του το κουτσούρεμα μισθών και συντάξεων. Ο κόσμος δεν χαίρεται, τα σπίτια δεν στολίζονται, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μαραίνονται απούλητα, οι μανάδες κι οι πατεράδες ψάχνουν με μαγικούς συνδυασμούς να εξοικονομήσουν το αναγκαίο κάτι παραπάνω για να μη βουρκώσουν τα παιδικά μάτια, δίχως δώρο.
*Ανήκω σ εκείνη τη γενιά, σ εκείνη τη γειτονιά και σ εκείνες τις οικογένειες, που μεγάλωσα χωρίς δώρα τα Χριστούγεννα. Και δεν θα ήθελα με τίποτε στον κόσμο να δω τόσα χρόνια μετά τη γέννησή μου, να επαναλαμβάνεται αυτό στα σημερινά πιτσιρίκια.
*Το θεωρώ υψίστη ξευτίλα, απάνθρωπη κατάντια, το τελευταίο σκαλί της ανθρώπινης υποβάθμισης, να μη σκέφτονται οι αλήτες και οι αλήτισσες που ψηφίζουν αβασάνιστα ότι τους δίνουνε έτοιμο γραμμένο, απέξω, τα μάτια ενός παιδιού χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα...
*Κι αν σας φαίνεται μελό, δεν με νοιάζει. ΄Όμως κάποιους άλλους, κάποια εκατομμύρια άλλων τους νοιάζει και τους παρανοιάζει..Και θα τους βρείτε μπροστά σας, οριστικά και αμετάκλητα.
*Αρκεί να μαζευτούν οι σωστοί και οι άξιοι και να βγούνε μπροστά. Αρκεί να πείσουμε πια αυτό το μαραμένο λαό, ότι με τα τραγουδάκια και τα σουτζουκάκια της τηλεμαστούρας δε γίνεται χωριό. Αρκεί να καταλάβουν όλες και όλοι που συναπαρτίζουν αυτή την χιλιοπροδομένη χώρα, ότι τίποτε δεν τέλειωσε, ότι θα περάσουμε μπροστά, ότι θα αλλάξουν όλα.
*Σας λέω, «κάτι» πάει να αρχίσει. Και δεν θα είναι αυτό που φοβούνται οι ΔουΝουΤάκηδες, τα πριόνια που θα κόβουν τα κεφάλια. Θα είναι κάτι πιο ελληνικό, υπεύθυνο, αντάξιο της φυλής αυτής. Ένα μεγάλο βουβό ποτάμι που απλά, κάθετα, θα διατάξει: «ΕΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ,ΤΕΛΟΣ. ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ!» Και θα ορίσει και πάλι τους δικούς του εκπρόσωπους για να ξαναμπεί το νερό στο αυλάκι και να ξεκινήσει πάλι η μηχανή της πατρίδας..

Δημήτρης Ιατρόπουλος

Στήνεται σκηνικό για νέο δάνειο στην Ελλάδα!

greece-debt222Ένα μείζον ζήτημα για την Ελλάδα, που δεν έχει τεθεί επισήμως ως τώρα στις πολιτικές συζητήσεις στην Ευρώπη, άρχισαν να θέτουν επίσημα οι οίκοι πιστοληπτικής αξιολόγησης, που πυκνώνουν εσχάτως τις επιθέσεις τους στις ασθενείς περιφερειακές οικονομίες της ευρωζώνης: θα πάρει η Ελλάδα νέο δάνειο από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης και το ΔΝΤ, εάν αποδειχθεί ότι είναι αδύνατη η επιστροφή της χώρας στις αγορές το 2012;

Αχαριστία…

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ποτέ και με τίποτα δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις.
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ακόμα και την ψυχή σου να τους χαρίσεις δεν θα ικανοποιηθούν, ούτε και θα εκτιμήσουν την χειρονομία.

“ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ”


 • «Σε αγαπώ, όχι για αυτό που είσαι… αλλά για αυτό που είμαι εγώ, όταν είμαι κοντά σου»

 • Δεν αξίζει να κλαις για κανέναν. Όσοι αξίζουν τα δάκρυα σου, δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις…

 • Επειδή πιστεύεις ότι κάποιος δεν σε αγαπάει όσο εσύ θα ήθελες… δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπά με όλη την καρδιά του.

 • Αληθινός φίλος είναι αυτός που σου κρατάει το χέρι… και ταυτόχρονα αγγίζει την καρδιά σου.

 • Ο χειρότερος τρόπος να χάσεις κάποιον που αγαπάς… είναι να είσαι δίπλα του, αλλά αυτός να μην είναι εκεί.

 • Μην σταματάς ποτέ να χαμογελάς, ακόμη και αν είσαι δυστυχισμένος… κάποιος ίσως ερωτευθεί το χαμόγελο σου.

 • Μπορεί απλά να είσαι ένα άτομο σε όλο τον κόσμο… αλλά για κάποιο άτομο μπορεί να είσαι ο κόσμος όλος.

 • Μην ξοδεύεις τον χρόνο σου για κάποιον, που δεν νοιάζεται να τον ξοδέψει μαζί σου.

 • Ίσως ο θεός, θέλει να γνωρίσεις πολλούς λάθος ανθρώπους, μέχρι να γνωρίσεις τον σωστό, έτσι όταν συμβεί αυτό θα είσαι πραγματικά ευγνώμων.

 • Μην κλάψεις γιατί ήρθε το τέλος σε μία σχέση… χαμογέλα για όλα αυτά που περάσατε μαζί.

 • Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σε πληγώνουν, πρέπει να συνεχίζεις να έχεις εμπιστοσύνη… απλά να είσαι πιο προσεκτικός.

 • Γίνε καλύτερος άνθρωπος μέρα με την μέρα… όταν γνωρίσεις αυτόν που ψάχνεις, θα είσαι σίγουρος ότι θα σε αγαπήσει για αυτό που είσαι.

 • Μην ανυπομονείς, τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις…


 • απλά θυμήσου: “ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ”

  Αυξάνουν το ρεύμα σε 4 εκατ. νοικοκυριά, αλλά ..βγάζουν λιγότερα!

  Είδες η ΔΕΗ;

  Τελικά η ΔΕΗ κατάφερε να …τετραγωνίσει τον κύκλο και από τη μια να αυξήσει τους λογαριασμούς για 4,1 εκατομμύρια πελάτες της αλλά παράλληλα να έχει μειωμένα κατά 140 εκατ. ευρώ έσοδα από πωλήσεις ηλεκτρικού ρεύματος!

  Προς επιβεβαίωση, λοιπόν, του σχετικού ρεπορτάζ που ανάρτησε το πρωί το protothema gr., οι αυξήσεις στους μη έχοντες, δηλαδή στα νοικοκυριά που καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα, θα φτάσουν το 11%, συνυπολογίζοντας και την αύξηση του ΦΠΑ από τη νέα χρονιά στο 13%, από το 11% μέχρι τώρα, στην ηλεκτρική ενέργεια.

  Αντίθετα, οι εμπορικές επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά των βορείων προαστίων θα δουν τους λογαριασμούς τους να μειώνονται (!), καθώς πρόκειται για πελάτες που επί σειρά ετών επιδοτούσαν άλλες κατηγορίες πελατών, κάτι που απαγορεύει πλέον η Κομισιόν.

  Η ΔΕΗ, βεβαίως, προτάσσει το ότι θα υπάρξουν μειώσεις γα 1,2 εκατ. πελάτες της, οι οποίοι μπορούν να υπαχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, για το οποίο, πάντως, οι σχετικές αιτήσεις είναι μόλις 170.000 μέχρι τώρα, με το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να έχει παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τις 31 Ιανουαρίου.       

  Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ κάνει λόγο για:    

  Συνελήφθη πρώην υπουργός!

  Με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας συνελήφθη πρώην υπουργός της κυβέρνησης Τιμοσένκο στην Ουκρανία.

  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟ(ΣΑΤΑΝΟΑΝΘΕΛΛΗΝΟ)ΣΤΟΜΟΣ:ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ


  ΟΤΑΝ Η ΣΗΨΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

  Ξαναχτύπησε ο Νεοταξίτης Μητροπολίτης Μεσσηνίας

  Μέσα από την Καθημερινή της Κυριακής δηλώνει υπέρ της χορήγησης ιθαγένειας στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και έχει και το θράσος να μας μιλάει για ελληνισμό τον οποίον προσπαθεί να εξολοθρεύσει λέγοντας:"Ο ελληνισμός ποτέ δε σκέφτηκε με κριτήρια αρίας φυλής" χαρακτηρίζοντας "απαρχαιωμένες" τις απόψεις όσων θεωρούν ότι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες δεν ανήκουν στην ελληνική κοινωνία.

  Εκτός κυκλοφορίας 80.000-100.000 αυτοκίνητα λόγω αυξήσεων σε τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα

  imageΣε 80.000- 100.000 υπολογίζονται τα αυτοκίνητα που θα αποσυρθούν από την κυκλοφορία μέσα στις επόμενες μέρες καθώς σχηματίζονται ουρές στις εφορίες για κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας.
  Πολλοί ιδιοκτήτες τους δηλώνουν αδυναμία να ανταποκριθούν στα έξοδα συντήρησή τους και προτιμούν να τα αποσύρουν από την κυκλοφορία ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες.
  Σύμφωνα με εκτιμήσεις των εφοριακών, τουλάχιστον 80-100.000 ιδιοκτήτες κυρίως παλαιών και μεγάλου κυβισμού θα καταθέσουν μέχρι το τέλος του χρόνου τις πινακίδες κυκλοφορίας.
  Στο μεταξύ από τις αρχές του χρόνου θα τεθούν σταδιακά σε ισχύ και τα νέα τιμολόγια των ασφαλιστικών εταιριών προσαρμοσμένα στα νέα δεδομένα ως προς τα κατώτατα όρια της αστικής ευθύνης αλλά και τις αυξημένες των υποχρεώσεις των εταιριών (ΦΠΑ επισκευών ανταλλακτικών ) και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αγοράς στις περισσότερες εταιρίες θα κυμανθούν από 4-5%
  Σύμφωνα με κοινοτική οδηγία, τα ελάχιστα ποσά της υποχρεωτικής ασφάλισης, αναπροσαρμόζονται εκ νέου από 1ης Ιανουαρίου 2011 και καθορίζονται στα 750.000 ευρώ ανά θύμα σε περίπτωση σωματικής βλάβης και 750.000 ευρώ ανά ατύχημα σε περίπτωση υλικής ζημιάς, ενώ από την 1η Ιουνίου 2012 τα παραπάνω ποσά ανεβαίνουν στο 1 εκατ. ευρώ ανά θύμα σε περίπτωση σωματικής βλάβης και σε 5 εκατ. ευρώ ανά ατύχημα.πηγή

  Το φαγοπότι των κηφήνων συνεχίζεται...


  • Κύριε κομματάρχη μου, ο βρωμιάρης υπάλληλος που διόρισες κι ο πολιτευτής που μας έβαλες και ψηφίσαμε, συνεχίζουν ακόμη και τώρα το φαγοπότι

  Ευρωισλάμ και Iσλαμοποίηση της Ελλάδος


  Η εικόνα των μουσουλμάνων που προσεύχονται μπροστά στους ελληνικούς κίονες των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου Αθηνών (16 Νοεμβρίου 2010) κάλλιστα θα μπορούσε να εκληφθεί ως σύμβολο της σύγχρονης παρουσίας του Ισλάμ στην Ευρώπη, σύμβολο του λεγόμενου Ευρωισλάμ". Η Ελλάδα, απαρχή της Ευρώπης, φιλοξενεί τόσους ειρηνικούς προσκυνητές του μονοθεϊστικού, αβρααμιτικού Ισλάμ, οποία μοναδική, παραδειγματική, ειρηνική στιγμή της ιστορίας. Όμως τα φαινόμενα απατούν.

  Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι ελληνικοί κίονες συμβιώνουν καταναγκαστικά με το Ισλάμ. Την πρώτη φορά το Ισλάμ επέβαλε την παρουσία του στην περιοχή μας με το σπαθί του και χρειάστηκε να περάσουν τετρακόσια χρόνια πικρής δουλείας έως ότου ολιγάριθμοι Έλληνες ήρωες επιτύχουν την συντριβή του. Αυτήν την φορά, σε αντιδιαστολή με την πρώτη, το Ισλάμ επιβάλλει την κυριαρχία του κατ' αρχήν μέσω ειρηνικού εποικισμού, ο οποίος ωστόσο μπορεί να σφραγίσει το μέλλον των "απίστων" του ελληνικού χώρου με την ίδια αποτελεσματικότητα όπως η στρατιωτική κατάκτηση.

  Οι επίκαιροι στίχοι του Γεωργίου Σουρή


  Ποιός θα φανταζόταν πως οι ξεχασμένοι στίχοι του γνωστού σατιρικού - σκωπτικού ποιητή. Γ. Σουρή (1853 - 1919), που έγραψε στην εφημερίδα του "Ρωμηός" πριν έναν αιώνα, θα αποδεικνύονταν προφητικοί και επίκαιροι και σήμερα.

  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


  ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ;
  ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
  Τα πράγματα είναι απλά.
  Το εθνομηδενιστικό ΠαΣοΚ φοβάται το αύριο. Το φοβάται πολύ.

  H Toυρκία οπλίζει το λαό της…


  Πέντε νόμιμα όπλα στην κατοχή κάθε Τούρκου πολίτη


  Πέντε όπλα θα έχει δικαίωμα να έχει στην κατοχή του κάθε Τούρκος πολίτης άνω των 18, από τα οποία τα δύο θα έχει δικαίωμα να τα φέρει επάνω του. Αυτό προβλέπει το νομοσχέδιο που από τον περασμένο Αύγουστο εξετάζει η υποεπιτροπή όπλων της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.

  Θα ανεχτούμε να πηγαίνουν τα ελληνόπουλα σε τζαμιά;


  ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

  Η Ελλάδα είναι χώρα στην οποία τόσα χρόνια επικρατεί η Ορθοδοξία! Οι πρόγονοί μας δώσανε τη ζωή τους για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία και τώρα οι απόγονοί τους πάνε να τα ισοπεδώσουν όλα! Από την στιγμή που θέλουνε να κάνουμε το μάθημα των θρησκευτικών προαιρετικό ώστε να μπορούν όσοι μαθητές θέλουν να παίρνουν απαλλαγή χωρίς κάποια ιδιαίτερη δικαιολογία, θα ανεχτούμε να πηγαίνουν τα ελληνόπουλα σε τζαμιά; Να διδάσκονται τι;

  Θαυμάστε τους απέραντους μαλάκες...


  ...τους πληρωμένους εφιάλτες με τις ψεύτικες ειδήσεις με την παραπληροφόρηση και με την πουτανίστικη ρητορεία που προσπαθεί να αποδομήσει την αλήθεια που φουντώνει το κεφάλι μας
  και που θα μας κάνει κάποτε να τους σφάξουμε στο γόνατο όλους αυτούς τους πληρωμένους σιγονταριστές της γαμημένης νέας τάξης.
  Δεν είμαι υπέρ της.....
  βίας αλλά τόση πουτανιά σε ρητορεία δημοσιοτγράφου δηθεν αντικειμενικού δεν έχω ξανασυναντήσει. Αυτοί οι νεκροκέφαλοι που δικαιολογουνται στον εαυτό τους γι αυτό που κάνουν και γι αυτά που λένε
  με το άλλοθι της δουλειάς (την δουλειά μας κάνουμε) θα έπρεπε τουλάχιστον να αντιμετωπίζουν την λαϊκή κατακραυγή ίδίως γνωρίζοντας ότι αυτές οι απόψεις και ο τρόπος διαλόγου δεν είναι καν δικός τους αλλά των τηλεσκηνοθετών που τους καθοδηγούν και αυτών με τη σειρά τους των καναλαρχών που τους πληρώνουν. Ο μισθός είναι όλη η ουσία και μην το παραβλέπουμε αυτό – είναι το βασικό γεγονός/αίτιο κάθε κακού!

  Όλος ο κόσμος ένα σκηνικό…  Απ’ ότι φαίνεται το 2011 θα θυμίζει το «όλος ο κόσμος είναι μια θεατρική σκηνή» που έγραφε ο Σαίξπηρ στο έργο του «Όπως σας αρέσει». Από αυτό το σκηνικό δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Έλληνες πολιτικοί, διεκδικώντας άλλοτε το ρόλο των πρωταγωνιστών και άλλοτε έστω κι ένα φευγαλέο «πέρασμα» στο βλέμμα της ιστορίας. Σαν ένα προοίμιο για το τι......
  θα ακολουθήσει «διάβασα» το λόγο του πρωθυπουργού στη Βουλή στις 22 Δεκεμβρίου. Αυτή η ομιλία από άποψη περιεχομένου εκτυλισσόταν σε δύο «πράξεις». Και η μεν πρώτη πράξη σε δυο σκηνές, μια στην αρχή και μια στο τέλος, έτσι παράδοξα διατεταγμένες στο χρόνο. Αλλά η δεύτερη πράξη που ήταν και η πιο ενδιαφέρουσα ήταν κάπου εκεί στη μέση γεμάτη υπονοούμενα και αλήθειες που έβαζε σε σκέψεις. Δυο πράξεις λες κι ήταν γραμμένες από διαφορετικά άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις...

  Η πρώτη πράξη της ομιλίας έβριθε από αμφιλεγόμενους ισχυρισμούς. Ενδεικτικά:

  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !


  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΈΝΑ...ΗΔΗ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΙ ΒΑΣΙΜΕΣ ΠΛΕΟΝ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 50% ΥΠΟΤΊΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΈΣΕΩΝ)
  , ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΏΝ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ-ΜΑΡΤΙΟ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ.....
  ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

  Ο μεγάλος στοχαστής πηγαίνει και πάλι στην Τουρκία  Ξέρετε για που ετοιμάζεται πάλι ο μεγάλος στοχαστής;
  Κατά πάσα πιθανότητα θα συμμετάσχει που λέτε;
  Σε ετήσια σύσκεψη (στις 6/1/2011 στο Ερζερούμ) 200 περίπου Τούρκων διπλωματών, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης εξωτερικής πολιτικής, υπ την αιγίδα του.....
  τουρκικού ΥΠΕΞ !!!
  Τον κάλεσε ο “πασάς” Ερντογάν...
  Λέτε να μην πάει;

  «Δασκάλες» χωρίς ψυχή

  Ρομπότ… διδάσκουν αγγλικά σε σχολεία

  Κινούνται με ροδάκια μέσα στην τάξη, διαβάζουν βιβλία, λικνίζονται στο ρυθμό της μουσικής, τραγουδάνε, παίζουν με τα παιδιά και διδάσκουν αγγλικά. Θα μπορούσαν να ήταν οι ιδανικές δασκάλες, εάν είχαν η ψυχή τους δεν ήταν κατασκευασμένη από μέταλλο.

  "Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε. Εσάς θα σας εξαφανίσουν…"


  :"Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε. Εσάς θα σας εξαφανίσουν.....". Θα σας παρακαλούσα να το κοινοποιήσετε.
  Ένα άρθρο γραμμένο από τον Δρα Mark Weisbrot, διακεκριμένου οικονομολόγου (Washington D.C.) που έζησε τα γεγονότα της Αργεντινής από κοντα.

  Ζητιάνοι Α.Ε.- Απίστευτο και όμως αληθινό!


  Με λεωφορεία καταφθάνουν στην Ελλάδα -από Ρουμανία και Βουλγαρία, κυρίως- «υπάλληλοι» εταιριών ζητιάνων, εκμεταλλευόμενοι το πνεύμα των ημερών.

  Δεν υπάρχει πόλη της χώρας μας, η οποία να μη έχει δεχθεί εισαγόμενους ανάπηρους, τους οποίους «αγοράζουν» ομοεθνείς τους, τους εγκαθιστούν σε διαμερίσματα και τους μεταφέρουν σε κερδοφόρα «στέκια», για να εισπράξουν -από το υστέρημα, πολλές φορές- τον οβολό των διερχομένων.

  Απελευθέρωση φαρμακείων


  Eπειδή τυχαίνει να εργάζομαι σε βιομηχανία φαρμάκων, είναι γνωστό οτι το κέρδος των φαρμακείων είναι 35% σταθερό.στα υψηλού κόστους φάρμακα, το κέρδος τους μπορεί να φτάσει κ στα 500€ ανα φάρμακο(αξίας ανω των 1000€).αυτό είναι λοιπόν το πρόβλημα τους.να μην χάσουν το στάνταρ κέρδος των 35%.τα υπόλοιπα ειναι για τα μάτια του κόσμου.  Aναγνώστης

  Όλες οι αλλαγές στη φορολογία – Ποιοι είναι οι “μεγάλοι χαμένοι” από τους νέους φόρους

  Όσοι μεσα στο 2010 ειχαν εισοδημα πανω απο 40.000, αυτοκινητο 2.000 κυβικα και σπιτι πανω από 300 τ.μ. Θα βρεθουν να πληρωνουν πολλα περισσοτερα αφου τα τεκμηρια αυξανονται

  Στη νέα φορολογική κλίμακα ( 18% έως 45%) υπάγονται όλα τα εισοδήματα και το αφορολόγητο των 12.000 “κερδίζεται” μόνο με τη συλλογή αποδείξεων.

  Σε απεργιακή ετοιμότητα οι φαρμακοποιοί


  Κρίσιμη συνάντηση αύριο με τον υπουργό Υγείας

  Ενώπιον 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών βρίσκονται οι φαρμακοποιοί της Αττικής. Στη χθεσινή συνεδρίασή τους σε κλίμα τεταμένο, έδωσαν στο διοικητικό συμβούλιο την εντολή να προχωρήσει σε όποια μορφή κινητοποιήσεων επιλέξει, εάν δεν τελεσφορήσει η συνάντηση της Τετάρτης με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.

  Οι φαρμακοποιοί αντιδρούν στην κατάργηση της κληρονομικότητας σε ο,τι αφορά την άδεια του φαρμακείου

  Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

  ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ 24 ΔΙΣ ΕΥΡΩ


  Τη στιγμή που η κυβέρνηση κόβει μισθούς και συντάξεις, την ίδια ώρα σβήνει τα χρέη εταιρειών και επιχειρηματιών.
  Κράτησαν κρυφά τα ονόματα και απέσυραν τη ρύθμιση την τελευταία στιγμή, ενώ ετοιμάζονται να την….ξαναφέρουν «νόμιμα και ηθικά»…
  Οι αριθμοί είναι σε Εκατομμύρια Ευρώ

  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ 13 ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

  Το Ισραήλ ενδιαφέρεται να αγοράσει ακατοίκητα ελληνικά νησιά με σκοπό να τα εποικίσει με Παλαιστίνιους από την λωρίδα της Γάζας….ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ…

  Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...