Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ 14.000 ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΗ ΒΗΘΛΕΕΜ


Γιορτάζουμε σήμερα 29 Δεκεμβρίου, ημέρα μνήμης των Αγίων 14.000 σφαγιασθέντων Νηπίων στη Βηθλεέμ, ας πούμε λίγα λόγια:
Όταν οι Μάγοι δεν επέστρεψαν στον Ηρώδη να του πουν που είναι ο Ιησούς Χριστός, ο πονηρός και πανούργος αυτός βασιλιάς σκαρφίστηκε άλλο σχέδιο για να εξοντώσει το Θείο Βρέφος. Είχε ακούσει ότι, σύμφωνα με τις Γραφές, τόπος γέννησης του Χριστού θα ήταν η Βηθλεέμ. Επειδή όμως δε γνώριζε ποιος ήταν ο Ιησούς, αν βρισκόταν μέσα στη Βηθλεέμ ή στα περίχωρα της και επειδή συμπέρανε ότι το παιδί θα ήταν κάτω από δύο χρονών, έδωσε διαταγή να σφαγούν όλα τα παιδιά της Βηθλεέμ και των περιχώρων της, μέχρι της ηλικίας των δύο ετών. Η σφαγή έγινε ξαφνικά, ώστε να μη μπορέσουν οι οικογένειες να απομακρυνθούν με τα βρέφη τους. Και οι δυστυχισμένες μητέρες είδαν να σφάζονται τα παιδιά τους μέσα στις ίδιες τις αγκαλιές τους. Η χριστιανική Εκκλησία, ανακήρυξε Άγια τα σφαγιασθέντα αυτά παιδιά, διότι πέθαναν σε μια αθώα ηλικία και υπήρξαν κατά κάποιο τρόπο οι πρώτοι μάρτυρες του χριστιανισμού. Μπορεί βέβαια να μη βαπτίστηκαν εν ύδατι, βαπτίστηκαν όμως, μέσα στο ίδιο ευλογημένο αίμα του μαρτυρίου τους. Τα λείψανα (ίσως μερικά) των Aγίων Νηπίων, βρίσκονται στην Kωνσταντινούπολη, στο Nαό του Aγίου Iακώβου του Αδελφοθέου, τον οποίον ανήγειρε ο Iουστίνος.

Άνδρας καταδικάστηκε να χάσει το μάτι του και το αυτί του!Στο δικαστήριο ο Χαμίντ είχε δηλώσει ότι ήθελε να πάρει εκδίκηση από τους συμμαθητές του.

Ενας Ιρανός καταδικάστηκε να χάσει ένα από τα μάτια του και το ένα αφτί του επειδή έριξε οξύ στο πρόσωπο ενός άνδρα με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την όρασή του και το ένα του αφτί, όπως αναφέρει σε σημερινό άρθρο της η συντηρητική ιρανική εφημερίδα Kayhan.

Συλλαμβάνεται ραββίνος συγγραφέας βιβλίου που προτρέπει σε δολοφονία των μη Εβραίων (ακόμη και παιδιών)


Ο επικεφαλής ραβίνος της εξέχουσας ‘Yeshiva’ (Κέντρο εβραϊκής - Ταλμουδικής μελέτης) στο Yitzhar της Δυτικής Όχθης, συνελήφθη με την κατηγορία ότι έγραψε ένα βιβλίο που ενθάρρυνε τη δολοφονία των μη-Εβραίων, ακόμα και παιδιών και βρεφών.

Μ. Βρετανία: Η ‘πολιτική ορθότητα’ απαγορεύει τους αστυνομικούς να περιγράφουν με εθνοτικούς ή θρησκευτικούς όρους τους παραβάτες!Έξαλλοι οι αστυνομικοί, λένε ότι η απαγόρευση της χρησιμοποίησης εθνοτικών ή θρησκευτικών λέξεων για την περιγραφή των παραβατών αποτελεί παρεμπόδιση των αστυνομικών ερευνών.

Η διαταγή που έδωσε ο Αστυνομικός Επίτροπος Karl O'Callaghan, στους αστυνομικούς να σταματήσουν να χρησιμοποιούν εθνικές περιγραφές για τους παραβάτες, θεωρήθηκε η πλήρης τρέλα της «πολιτικής ορθότητας».

Σύμφωνα με τη νέα διαταγή, οι αστυνομικοί δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν στοιχεία, όπως η εθνικότητα, η φυλή ή η θρησκεία ενός υπόπτου, όταν ζητούν δημόσια βοήθεια.

Κάτω η Ελλάς των: ΨΗΦΩΝ, των ΜΙΣΘΩΝ, των ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΩΝ και των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.


Περικλής Γιαννόπουλος - Επίκαιρος όσο ποτέ!

Κάτω η Ελλάς των: ΨΗΦΩΝ, των ΜΙΣΘΩΝ, των ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΩΝ και των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

Αυτή είναι η Τωρινή Ελλάς, καταχρεωκοπημένη πνευματικώς από την πρώτην της ημέραν. Καταχρεωκοπημένη πραγματικώς. Με Κράτος γνήσιον, ληστρικότατον, Τσουλήν.
Στριφογυρίζουσα αδιεξόδως εις τα ίδια καμώματα και τα ίδια ψεύματα, των πρώτων ημερών της Ελευθερίας της, τα οποία εβαρύνθησαν και οι πέτρες, αδυνατούσα να σταθή εις τα πόδια της, αδυνατούσα να δημιουργήση το παραμικρόν Εθνικόν, ναρκώνουσα και καταπνίγουσα την Τιτάνειον δύναμιν του Ελληνικού Ατόμου, καταδολοφονούσα και καταατιμάζουσα, καθ' όλα τα σημεία του Ελληνισμού, επί ένα ήδη αιώνα, με τους Προξένους της, καταληστεύουσα αυτόν,...»»»

Ας γίνει το 2011 ευκαιρία για αγώνα..

Ζούμε μέσα στην αβεβαιότητα για το μέλλον και δεν έχουμε κουράγιο να χτίσουμε όνειρα..παρά μόνο ένα, τη μέρα που θα αλλάξει το τοπίο έχοντας δώσει το δικό μας αγώνα ο καθένας ξεχωριστά μα πάντοτε όλοι μαζί ενωμένοι. Τα κεφάλια μας όμως πάντοτε ψηλά και τα μάτια λαμπερά κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο αναζητώντας τις χαμένες ελπίδες και προσμένοντας τη στιγμή εκείνη..Πάντα δυνατοί και ετοιμοπόλεμοι..

Ζω και ελπίζω πως θα ξεχυθούμε στο δρόμο μια μέρα κάπου εδώ κοντά αρπάζοντας πίσω ότι χάσαμε..τη χαμένη μας αξιοπρέπεια. Μας ξεγυμνώσανε..αρπάζοντας μας ότι πολυτιμότερο είχαμε..μας ξεγελάσανε, μας ξεπουλήσανε..Φτιάξανε μια κόλαση για να ζούμε μέσα ευνουχισμένοι...»»»

Τέρμα τα ΔΩΡΕΑΝ σχολικά βιβλία
View ImageΠαραμονές Πρωτοχρονιάς το υπουργικό συμβούλιο καλείται να εγκρίνει την κατάργηση του Οργανισμού Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων και μαζί του την κατάργηση του δωρεάν σχολικού βιβλίου σε όλα τα παιδιά.
 Σαφώς είναι λυπηρό που θα υποχρεωθούν πάλι-μετά από τόσα χρόνια- οι γονείς να αγοράζουν  τα σχολικά βιβλία....

Φοβερή αποκάλυψη από την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Πολύ δυνατή αποκάλυψη από την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για το ρόλο της SIEMENS και τον Καραμανλή. Γυναίκα δημοσιογράφος στο στενό περιβάλλον του ΜΑΞΙΜΟΥ, "κάρφωνε" τον τότε πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, στον Χριστοφοράκο!

Δείτε το:

 

Η Ελλάδα που μας ετοιμάζουν…


Το τρένο έφτασε στο σταθμό Λαρίσης βγήκε μουδιασμένα και προχώρησε. Στην έξοδο τον σταμάτησε ο αστυνομικός για τον έλεγχο.
- Gelburda του έγνεψε.
Στον γκισέ του σφραγίσανε το 6ωρο ελεύθερης επίσκεψης. Ήταν αρκετό για την δουλειά του. Προτίμησε να πάει στο Μοναστηράκι με τα πόδια, να χαζέψει λίγο για να δει τι άλλαξε.
Στον δρόμο παντού 50αρια Honda βαμμένα παρδαλά, κουβαλούσαν επισκέπτες και εμπορεύματα από το Ισλαμαμπάντ.
Έλληνας πουθενά…

"Εξωγήινα διαστημόπλοια θα μας επιτεθούν το 2012"

Η έγκυρη ρώσικη εφημερίδα Pravda στη διαδικτυακή της έκδοση προβαίνει σε μια σημαντική... αποκάλυψη: αφενός επιβεβαιώνει την ύπαρξη των Αγνώστου... Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων, αφετέρου μας ενημερώνει ότι τον Δεκέμβριο του 2012 θα καταφτάσουν στη Γη τρία γιγάντια διαστημόπλοια με... εχθρικές διαθέσεις!

Game over κύριε Πρόεδρε


Κύριε Πρόεδρε, εδώ ή κάπου εδώ τελειώνουν τα εύκολα για την Υμετέρα πορεία. Εννοώ ότι τελείωσαν οι εύκολες βόλτες στο εξωτερικό όπου λαμβάνατε αποφάσεις ή σας τις εμβόλιζαν, το ίδιο είναι, και τις μεταφέρατε στο εσωτερικό προς υλοποίηση.
Αποκορύφωμα μάλιστα της τακτικής αυτής ήταν η απελευθέρωση του επαγγέλματος του μεταφορέα. Είχατε φθάσει στο σημείο να αναγκαστείτε να υλοποιήσετε δια της νόμιμης οδού την απόφαση αυτή, κάνοντας σύγχυση μεταξύ επιτάξεως και επιστρατεύσεως και παρά λίγο να επιστρατεύσετε τα μέσα και επιτάξετε τους οδηγούς.
Αφήστε που στείλατε φύλλα επιστράτευσης [ευτυχώς μετά την διόρθωση ] σε νεκρούς και μη αναστημένους . Ένα πράγμα σαν τους προς περαίωση πολίτες της εφορίας .

Γέροντας Παίσιος: «Θα έρθει ημέρα που ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς…»


Παρακολουθώντας τις τραγικές εξελίξεις που διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας, το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την πολιτική, τους πολιτικούς και τις πολιτικές τους προς τους πολίτες, δεν μπορώ παρά να θυμηθώ τα λεγόμενα του γέροντος Παϊσίου, ενός μοναχού που μόνασε στο Περιβόλι της Παναγίας, στο Άγιο Όρος και που σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών, μοναχών αλλά και κοσμικών, είχε πολλά χαρίσματα και ανάμεσα σε αυτά ένα καταπληκτικό και πολύ σπάνιο –ακόμη και ανάμεσα στους αγίους της Εκκλησίας μας- χάρισμα, αυτό της προγνώρισης!!!

ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΓΙΑΚΑ

Χανιά: Τη χτύπησε και την ξάφρισε η οικιακή βοηθός!

''Μπουμπούκι'' αποδείχθηκε η 46χρονη Βουλγάρα που προσέλαβε μία ηλικιωμένη...


Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, χθες το πρωί η 84χρονη κατήγγειλε ότι μία αλλοδαπή αγνώστων στοιχείων, την οποία είχε προσλάβει την τελευταία εβδομάδα, ως οικιακή βοηθό, αφαίρεσε από το πορτοφόλι της 90€ αφού προηγουμένως την χτύπησε.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ:"ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ;-ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ"!

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στην "Πρώτη Αιγιαλείας":

-Ποια είναι η γνώμη σας για τον Αρχιεπίσκοπο; Αρκετές φορές σας έχουμε δει να μην έχετε την ίδια άποψη. Γιατί παρατηρείται αυτό το φαινόμενο;

"Ο Αρχιεπίσκοπος είναι ένα πολύ σεβαστό πρόσωπο. Βλέπει τα πράγματα από τη δική του σκοπιά. Αλλιώς τα βλέπω εγώ, αλλιώς εκείνος.

Πετούσαν εκατομμύρια ευρώ από τα… παράθυρα της βουλής


Μυθικά ποσά για αγορά έργων τέχνης, υπολογιστών, επίπλων και άλλων περιττών ειδών πολυτελείας...
, περιείχε ο προϋπολογισμός της Βουλής των Ελλήνων ο οποίος είχε καταρτιστεί επί προεδρίας Δημήτρη Σιούφα το 2009. Ο κ. Πετσάλνικος δεν είχε προλάβει να αλλάξει για καθαρά τεχνικούς λόγους.
Όμως δεν άφησε την υπόθεση στην τύχη της. Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, προσκείμενες στο περιβάλλον του προέδρου, ο κ. Πετσάλνικος διερεύνησε σε βάθος κάθε λεπτομέρεια του προϋπολογισμού και ο νέος προϋπολογισμός για το 2010 είναι απαλλαγμένος από τα πολυτελή βάρη του κ. Δημήτρη Σιούφα τα οποία άγγιζαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ τα οποία και θα επιστραφούν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «newpost.gr» τον τελευταίο προϋπολογισμό της βουλής που είχε υπογράψει ο κ. Σιούφας, ύψος 200 εκατομμυρίων ευρώ, προβλεπόταν :

Αποτυχημένες προφητείες για το τέλος του κόσμου


Και οι... νέες ημερομηνίες για μετά το 2012
Μερικές από τις αποτυχημένες εσχατολογικές προφητείες που οδήγησαν κάποιους ανθρώπους στα όρια της τρέλας και κάποιους άλλους στον. θάνατο.
Οι Μιλλερίτες και η προφητεία τους
23 Απριλίου 1843 μ.Χ
Ο αγρότης Γουίλιαμ Μίλερ είχε πάθος με την Αγία Γραφή. Την διάβαζε ξανά και ξανά για πολλά χρόνια, μέχρι που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ανάμεσα στις Γραφές είναι κρυμμένη η ημερομηνία της καταστροφής του κόσμου.
Μετά από πολλή μελέτη, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Δευτέρα Παρουσία θα γινόταν στο χρονικό διάστημα ανάμεσα στις 21 Μαρτίου του 1843 και τις 21 Μαρτίου του 1844. Όταν εξήγησε τις θεωρίες του στον κόσμο, χιλιάδες ήταν αυτοί που τον πίστεψαν και έγιναν οι ακόλουθοι του, οι λεγόμενοι Μιλλερίτες.
Μαζί κατέληξαν ότι η ακριβής ημερομηνία που θα ερχόταν το Τέλος, θα ήταν η 23 Απριλίου του 1843. Ο παροξυσμός και ο πανικός που επικράτησε ήταν μεγάλος: δεκάδες οικογένειες πούλησαν ή και χάρισαν όλα τα υπάρχοντα τους, αφού δεν θα τα χρειάζονταν όταν ο Κύριος τους ερχόταν στη Γη.
Όμως, όταν ξημέρωσε η 24 Απριλίου και είδαν ότι κανένας Θεός δεν εμφανίστηκε, οι Μιλλερίτες διασπάστηκαν, και εκείνοι που συνέχισαν να κηρύττουν το τέλος του κόσμου σχημάτισαν την εκκλησία των Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας. Το όνομά τους προέρχεται από την πίστη τους ότι η Δευτέρα Έλευση (αγγλ. Advent) του θα γίνει γρήγορα.
Η επικίνδυνη ουρά του Κομήτη του Χάλεϊ
1910 μ.Χ.

Τρία γιγάντια UFO θα επιτεθούν στη γη το 2012;http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/atia-425x288.jpgΜε αυτόν τον τίλο το english.pravda.ru, παρουσιάζει “αξιόπιστες πληροφορίες” σύμφωνα με τις οποίες έχουν εντοπιστεί ήδη και κατευθύνονται προς στη Γη τρία γιγάντια διαστημόπλοια τα οποία έχουν… άκρως εχθρικές διαθέσεις. Η ημερομηνία που αναμένεται να φτάσουν στον πλανήτη μας; 21 Δεκεμβρίου 2012!
Το άρθρο παρουσίαζει μία δήθεν “απόρρητη ανακοίνωση” από το πρόγραμμα SETI, σύμφωνα με την οποία ” τρία τεράστια UFO πλησιάζουν την Γη. Η NASA μέσω του προγράμματος HAARP τα εντοπίζει εγκαίρως ενώ λίγο αργότερα γίνονται πλήρως ορατά και από τα τηλεσκόπια. Το μεγαλύτερο από αυτά, έχει πλάτος 240 χιλιόμετρα!”

Τι θα γίνει το 2012; Προφητείες, δαίμονες, εξωγήινοι, πλανήτες...Πρόκειται για διεθνή συνωμοσία;

Πολλά ακούγονται για το 2012 από πολλές μεριές, σοβαρές και μη. Επειδή το φαινόμενο είναι γενικό και κυριαρχεί στα μέσα ενημέρωσης Ανατολής και Δύσης, αξίζει να το εξετάσουμε.
Κλιματικές αλλαγές που έχουν σημείο αναφοράς το 2012. 
Τα παγόβουνα λιώνουν, λένε οι ειδήσεις, και οι περιβαλλοντολογικές οργανώσεις το τονίζουν σαν σημάδι γενικότερης καταστροφής του περιβάλλοντος από ανθρώπινη επέμβαση. Οι πάγοι παρακολουθούνται πλέον μέσω δορυφόρων και καταγράφονται οι μεταβολές στα μεγέθη τους. Το 2012 λέει ο Jay Zwally, κλιματολόγος επιστήμονας της NASA, όλοι οι πάγοι στην Αρκτική θάλασσα θα έχουν λιώσει. Πολυεθνικές οργανώσεις αναλαμβάνουν να το εκμεταλλευτούν για να αυξήσουν την επιρροή τους στον πολιτικό τομέα. Στην Αυστραλία κατά τις εκλογές του 2007 μείζον θέμα ήταν η κλιματική αλλαγή, μετά και την διαφήμιση του θέματος από τον Al Gore στην ταινία «AN INCONVENIENT TRUTH» το 2006.


Όμως τα πολιτικά πρόσωπα, όπως ο Αλ Γκορ, έχουν εμπιστοσύνη για να μας ενημερώνουν αντικειμενικά; Οι πάγοι πχ στη θαλάσσια περιοχή του Νοτίου Πόλου δεν αναφέρονται γιατί παραμένουν, με διακυμάνσεις, στο επίπεδο του 1979.
Αρκετές κινήσεις για το περιβάλλον, δεν είναι έξω από το πλαίσιο δραστηριοτήτων που επιτρέπει και μάλιστα προωθεί η Νέα Τάξη η οποία, μέσω των πολιτικών και των μέσων ενημέρωσης, ξέρει να εκμεταλλεύεται τις καλές διαθέσεις του κόσμου για να αποκτάει περισσότερο χρήμα και μεγαλύτερο έλεγχο σε οτιδήποτε κινείται στην αγορά, όπως στον ενεργειακό τομέα. Δείτε πχ από το ντοκυμαντέρ του Άλεξ Τζόουνς ότι ετοιμάζονται για επιβολή διεθνώς νέου φόρου για το περιβάλλον Δηλ. εκμεταλλεύονται τις διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις σας για να σας ελέγχουν καλύτερα!Επομένως απαιτείται ευφυέστερη αντιμετώπιση …
Στο ντοκιμαντέρ EndGame αναφέρεται η επιρροή του ήλιου στην υπερθέρμανση όχι μόνο της Γης αλλά και των άλλων πλανητών. Γενικότερα υφίσταται η επίπτωση στο περιβάλλον από την κοσμική ακτινοβολία που στην περιοχή του ηλιακού μας συστήματος φαίνεται να προέρχεται κυρίως από τον ήλιο. Παρόλα αυτά όμως δεν φαίνεται να είναι τόσο αξιόλογη ώστε να αποδίδεται σ’ αυτήν η υπερθέρμανση της Γης. Βλ. πχ από το BBC (18-4-2008): «More doubt on cosmic climate link».
Όμως τι θα γίνει αν η Γη μαζί με το ηλιακό μας σύστημα περάσει από περιοχή του διαστήματος που είναι εκτεθειμένη σε τεράστια ποσά επικίνδυνης ακτινοβολίας, όπως λέγεται ότι θα γίνει γύρω στο 2012 με την ευθυγράμμιση προς τον Γαλαξιακό άξονα;

Η Πάτρα, «πειραματόζωο» του πολυπολιτισμού

H Ιταλία τους στέλνει πίσω, η Τουρκία αρνείται να τους προωθήσει στις πατρίδες τους και ο νέος δήμαρχος Πάτρας, ετοιμάζεται να τους φιλοξενήσει μόνιμα. Οι κάτοικοι είναι έτοιμοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και ο Θεός βοηθός...

Το πείραμα της Πάτρας...

Καλώς ήλθατε στο... άσυλο του Ελλαδιστάν!

Χτύπησαν δημοτικούς αστυνομικούς επειδή τόλμησαν να κάνουν έλεγχο σε παρεμπόρους

Φοβού την έκρηξη της μεσαίας τάξης... που έρχεται


Ήταν πέρυσι λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, όταν ο συνομιλητής μου, μου περιέγραφε με απόλυτη ακρίβεια όσα σήμερα, ακριβώς ένα χρόνο μετά συμβαίνουν στη χώρα μας, έγραφε προ ημερών ο Τ. Σπηλιόπουλος στην «Ισοτιμία».

Η ιδιότητά του, οι γνωριμίες στα οικονομικά λόμπι εντός και εκτός και η συστηματική ενασχόλησή του στο πολύ πρόσφατο παρελθόν με τα δημόσια οικονομικά, του επέτρεπαν αφενός να γνωρίζει πολύ καλά την πραγματική κατάσταση και, αφετέρου, να λαμβάνει τα μηνύματα από τα διεθνή τραπεζικά και οικονομικά κέντρα.

Μου είχε μιλήσει για το επικείμενο δανεισμό της χώρας, τους σκληρούς όρους που θα μας επέβαλλε το ΔΝΤ (θεωρούσε απολύτως βέβαιο πως θα προσφύγουμε), τη βαθιά ύφεση στην οποία θα περιέλθει η οικονομία μας και τις δραματικές ανακατατάξεις που θα επέλθουν στην κοινωνία.

Μου είχε μιλήσει για πρωτοφανή δημοσιονομικά μέτρα που θα «υποχρεωθούμε» να πάρουμε, για την θεαματική εκτίναξη της ανεργίας, τις ριζικές ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις και τα συνταξιοδοτικά, τη μείωση των μισθών και των συντάξεων, αλλά και μιας σειράς προνομίων, όπως η μονιμότητα των υπαλλήλων.

Ως εδώ πράγματι οι προβλέψεις του επαληθεύτηκαν απολύτως. Μου είχε φανεί τότε τουλάχιστον υπερβολικός στις εκτιμήσεις του, όμως όλα έγιναν ακριβώς όπως τα είχε περιγράψει.

Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο για τα φαρμακεία

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ?

Ποσο ακομα θα προσκυνησουμε;


Την ημέρα εκείνη της μεγάλης ντροπής και του όνειδους και της καταισχύνης για την Ελλάδα ...
κατα την οποία 13,000 (σύμφωνα με το in.gr) μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κατα πλειοψηφία προσευχήθηκαν δημοσία θέα με τα χαλάκια τους και τις κουρελούδες τους στα Προπύλαια για τον εορτασμό της Αΐντ αλ Αντχα (ενώπιον των ιστορικών κτηρίων της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Εθνικής Βιβλιοθήκης) καθώς και στην πλατεία Κοτζιά και σε άλλα σημεία της Αττικής, κάποιες φανατικές ως απεδείχθη υποστηρίκτριες της Δραγώνα και Φραγκουλάκη δασκάλες ,αποφάσισαν αυθαιρέτως (??) και αυτοπροαιρέτως (??) να διδάξουν τους μικρούς Ελληνες μαθητές τι εστί μπαϊράμ.
Αποφάσισαν με το ζόρι να ...μάθουν στα παιδιά ηλικίας τεσσάρων-πέντε ετών για το μπαϊράμ, δηλαδή τη μουσουλμανική γιορτή. Και αυτό γιατί ανάμεσα στα 30 συνολικά παιδάκια, τα τρία ήταν μουσουλμανόπαιδα!! Έτσι, αντί για μάθημα,( λες και δεν είχαν θέματα προς εξάντλησιν , αμέτρητα φιλοσοφικά κείμενα των εκατοντάδων αρχαίων ημών προγόνων, ιστορίες και παραβολές ημών αγίων και οσιομαρτύρων της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησιάς μας...και λοιπά...) τα παιδάκια “μυήθηκαν και εντρύφησαν άκοντα” στη μουσουλμανική θρησκεία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν στον παιδικό σταθμό οι γονείς των μουσουλμανόπαιδων, για να προσευχηθούν μαζί τους..

Στο 7,1% το ΛΑ.Ο.Σ λέει η «Metron Analysis», ΜΕ την Ντόρα στη Βουλή και ΕΞΩ τον Κουβέλη.

Ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν από την εξαμηνιαία έρευνα «Metron Forum», της εταιρείας «Metron Analysis», του Στράτου Φαναρά. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχωρά σε εκτίμηση πολιτικής επιρροής, κάνει δηλαδή στάθμιση των αναποφάσιστων και άκυρων, με αναγωγή μονάχα στα έγκυρα ψηφοδέλτια.
Εκεί, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 35,8%, η Νέα Δημοκρατία 29,1%, το ΚΚΕ 12%, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός 7,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 4,5%, οι Οικολόγοι 3,9%, η Δημοκρατική Συμμαχία 3,5% (μπαίνει στην Βουλή και η Δημοκρατική Αριστερά 2,1%


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Λέγαμε σαν ανέκδοτο:ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ! Ε; με το ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ... ΟΡΑΜΑ

Τουρισμός από τη γειτονική Αλβανία

Η κατάργηση της βίζας εισόδου άλλαξε τα δεδομένα

Μεγάλη κίνηση παρατηρείται κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, καθώς κατά χιλιάδες οι Αλβανοί ταξιδεύουν για να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους.

Μόνο που η κατάργηση της βίζας εισόδου στην Ελλάδα των υπηκόων Αλβανίας για τουριστικούς και επιχειρηματικούς λόγους, που ισχύει από τις 17 Δεκεμβρίου, έχει αλλάξει τις ταξιδιωτικές συνήθειες των πολιτών της γειτονικής χώρας.

Για πρώτη φορά οι Αλβανοί πολίτες επισκέφτηκαν μαζικά την Ελλάδα και έκαναν τα Χριστούγεννα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που είναι οικονομικοί μετανάστες στη χώρα μας. «Είχαμε συνηθίσει πριν από τις γιορτές η έξοδος από τη χώρα μας να είναι μαζική και η είσοδος σχεδόν μηδενική, καθώς χιλιάδες μετανάστες πήγαιναν στην πατρίδα τους για τις γιορτές.

Φέτος η είσοδος και η έξοδος ήταν μοιρασμένη, δεδομένου ότι πολλοί Αλβανοί ήρθαν στην Ελλάδα. Πρόκειται για ηλικιωμένους, γονείς των οικονομικών μεταναστών, αλλά και ολόκληρες οικογένειες που επισκέπτονται συγγενικά τους πρόσωπα που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα», δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής, Βασίλης Μπουλγούρης. Σύμφωνα με τον ίδιο ολόκληρη την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, πέρασαν προς Αλβανία και προς Ελλάδα χιλιάδες επιβατικά αυτοκίνητα και εκατοντάδες λεωφορεία μεταφέροντας περί τις 100.000.

Νέο κύμα ταξιδιωτών αναμένεται από την Τετάρτη για την Πρωτοχρονιά, το οποίο θα κορυφωθεί τη Πέμπτη και την Παρασκευή.

Πηγή: e-ptolemaios.gr


Τι φυγάδεψαν από την βουλή στο Άγιο Όρος;Εδώ και ημέρες διαβάζουμε πως Αδειαζουν τα πολύτιμα αντκέιμενα απο τη βουλή και υπάρχουν μάλιστα και Φωτογραφίες τραβηγμένες από τους διαδρόμους της Η απορία μας είναι γιατί στα περισσότερα επιτοίχια σταντ έχουν αφαιρεθεί οι πίνακες από τη Συλλογή της βουλής των Ελλήνων και είναι τελείως κενά .Το ενδεχόμενο ότι σιγά σιγά αδειάζουν τα..... πολύτιμα αντικείμενα της γιατί βλέπουν ότι οι μέρες που θα κάνει ντου ο κόσμος και θα μπει μέσα να τους κάψει όλους δεν αργεί ...και όχι μόνο δεν αργεί αλλά είναι και το πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα καφενεία και τους χώρους δουλειάς ...η να υποθέσουμε ότι το καθεστώς άρχισε να τα μαζεύει ; Σήμερα όμως μαθαίνουμε ότι Tα χαρτοκιβώτια που είχαν ξεκινήσει από το υπόγειο γκαράζ της Βουλής, μεταφέρθηκαν στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής το πρωί της 26 Δεκέμβρη και με το ferry boat «Αγ. Παντελεήμων» έφτασαν στη Δάφνη (Αγ. Όρος) το μεσημέρι της ίδιας μέρας απ όπου μεταφορτώθηκαν σε 4 μεγάλα Land Rover της Μονής Βατοπεδίου, πως στη μεταφόρτωση βοήθησαν και κάποιοι καλόγεροι που προφανώς οδηγούσαν τα Land Rover.

Όσα θα δώσουμε και όσα θα… πάρουμε το 2011

Τι μας περιμένει σε μισθούς, έξτρα, φόρους και δαπάνες

Με «παγωμένους» μισθούς και συντάξεις, επιδόματα που θα ψαλιδιστούν -αν δεν καταργηθούν-, τα έξτρα να αποτελούν παρελθόν και τους εργοδότες να ετοιμάζονται για άγρια επιδρομή στις αποδοχές του ιδιωτικού τομέα, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα το 2011 με το ΦΠΑ, δύο μονάδες επάνω σε βασικά προϊόντα διαβίωσης και το πετρέλαιο… να εκτινάσσεται στα ύψη!

Ο Ήλιος ξυπνά το 2011

Σε εγρήγορση οι επιστήμονες για τυχόν επιπτώσεις σε ηλεκτρονικά συστήματα και δίκτυα

Μετά από μία μακρά περίοδο ύπνωσης ο Ήλιος πρόκειται να μπει σε μία νέα φάση έντονης δραστηριότητας αρχής γενομένης από το 2011. Το «ξύπνημα» του Ήλιου αναμένεται να φθάσει στο μέγιστο σημείο του κάποια στιγμή μέσα στο 2013 και μέχρι τότε οι επιστήμονες θα βρίσκονται σε εγρήγορση για πιθανές καταστροφικές συνέπειες στα ηλεκτρονικά συστήματα και στα άλλα δίκτυα της Γης.

Ψαράς έπιασε λευκό καρχαρία στα Χανιά!

Συχνή η εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια

Ο λευκός καρχαρίας που αντίκρισε στα δίχτυα του ένας ψαράς στα Χανιά ήταν μήκους ενός μέτρου και κατέληξε σε ψαράδικο του νησιού, αφού έγινε περιζήτητο στους καταναλωτές.

Μεγάλα τα προβλήματα στα δικαστήρια της Χίου

Ελλείψεις προσωπικού και ανεπαρκείς κτιριακές υποδομές

Άμεσα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικαστικές υπηρεσίες στη Χίο. Από τις οκτώ οργανικές θέσεις επιμελητών οι επτά είναι κενές και μόνο μία δικαστική επιμελήτρια υπηρετεί στο Ειρηνοδικείο.

"ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ"

  

Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων:


«Η κυρία Διαμαντοπούλου διαβεβαίωσε την εκκλησία, η οποία διαμαρτυρήθηκε για τις προτάσεις του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και διεμήνυσε στην εκκλησιαστική επιτροπή που την επισκέφτηκε, ότι είναι μόνον προτάσεις που μελετώνται. Δεν έχει γίνει ακόμη το σχέδιο νόμου, το οποίο, όταν γίνει, θα δοθεί στην εκκλησία, για να κάνει τις δικές της παρατηρήσεις. Αυτό μας είπε η Υπουργός» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος και συνεχίζει λέγοντας πως «γι’ αυτό που λέγεται, ότι το μάθημα των Θρησκευτικών έχει έναν κατηχητικό και ομολογιακό χαρακτήρα, έχω να πω το εξής: Η θρησκειολογία διδάσκεται στην θεολογική Σχολή. Και όταν λέμε θρησκειολογία, εννοούμε στοιχεία των άλλων θρησκειών. Τώρα, γιατί ο μαθητής του γυμνασίου πρέπει να ξέρει τι διδάσκει ο βουδισμός ή τι διδάσκει ο μωαμεθανισμός, αυτό δεν το καταλαβαίνω. Δεν βρίσκω απαραίτητο, το παιδάκι του γυμνασίου να διδαχτεί θρησκειολογία.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΕΡΕ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ-ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ!


Στο στρατόπεδο “Νικόλαος Κυρούδης” στη Νέα Σάντα Ροδόπης βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά φέτος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Αυτή τη φορά ώστε μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Φραγκούλη Φράγκο, τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Δημήτρη Αγγελούδη, τους ταξιάρχους Αθανάσιο Ζάχο και Δημήτρη Χασάπη από την Κομοτηνή αλλά και άλλους αξιωματούχους να δώσουν ευχές και να δηλώσουν παρόντες και δίπλα στα στρατευμένα νιάτα που υπηρετούν στην
ακριτική περιοχή μας.

Οι επίσημοι επισκέπτες έγιναν δεκτοί με παραδοσιακή μουσική και κάλαντα από τους στρατευμένους νέους καταδρομείς του στρατοπέδου αλλά και από τα στελέχη της μπάντας της 21ης Ταξιαρχίας ενώ στο χώρο των εστιατορίων δόθηκε δεξίωση προς τιμήν τους. Ο Γιώργος Πεταλωτής απευθυνόμενους στους παρευρισκόμενους δήλωσε:

Απονομή πράσινου μπερέ στον… Πεταλωτή!

«Ένας πράσινος μπερές και το στιλέτο του καταδρομέα απονεμήθηκαν χθες στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γ. Πεταλωτή, κατά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο Αντιστρατήγου Κυρούδη Νικολάου στη Νέα Σάντα Ροδόπης…» – Από την εφημερίδα Έθνος
Η εν λόγω κίνηση, εκ μέρους Διοικητή Μονάδας Ειδικών Δυνάμεων μάλιστα, είναι απαράδεκτη και προκλητική για τους εξής λόγους: 1ον) Βάσει των ισχυουσών διατάξεων ο πράσινος μπερές απονέμεται σε όσους κληρωτούς στρατιώτες υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις και έχουν με επιτυχία ολοκληρώσει τη σχετική εκπαίδευση, καθώς και σε όσα στελέχη έχουν αποφοιτήσει από το Σχολείο Καταδρομών του Κ.Ε.Α.Π. Εξ όσων γνωρίζουμε ο Πεταλωτής δεν ανήκει σε καμία εκ των δύο κατηγοριών.
2ον) Η ιστορία των Λόχων Ορεινών Καταδρομών του Ελληνικού Στρατού γράφτηκε με αίμα την περίοδο 46-49 στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας και το 1974 στην Κύπρο. Επομένως ο πράσινος μπερές και το μαχαίρι του Έλληνα Καταδρομέα φέρουν τεράστιο ειδικό βάρος και δεν είναι feaux-bijoux αναμνηστικά για να τα χαρίζει ο κάθε διοικητής στον κάθε υπουργό, όποτε γουστάρει.

3ον) Ο Πεταλωτής, εξ όσων γνωρίζουμε, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον πράσινο μπερέ, παρά μόνο με τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...