Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

"Παγώνουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για 6 μήνες "


Η Ανακοίνωση για παράταση αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για οφειλές προς τράπεζες αλλά και προς ιδιώτες, για έξι μήνες δηλ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2011...
, με τροπολογία που υπογράφεται από τους υπουργούς Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και κατατίθεται στο πρώτο νομοσχέδιο που θα συζητηθεί στη Βουλή με το νέο έτος βρίσκει ικανοποιημένη την Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, παρά το αίτημα της για παράταση των πλειστηριασμών μέχρι τις 31-12-2011.
Ενημερώνουμε τους καταναλωτές -δανειολήπτες ότι η τροπολογία αφορά τόσο τους πλειστηριασμούς που επισπεύδονται από πιστωτικά ιδρύματα για την ικανοποίηση απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν το ποσόν των 200.000 ευρώ όσο και τους πλειστηριασμούς που επισπεύδονται από οποιονδήποτε σε βάρος της πρώτης ή της μοναδικής κατοικίας του οφειλέτη.

Οι Ρώσοι λενε: 2012, Έρχονται γιγαντιαία U.F.O.

Pravda: Τρία γιγάντια διαστημόπλοια θα επιτεθούν στη Γη το 2012;
Οι Κινέζοι κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι αποκρύπτουν στοιχεία!
Οι UFO επαφές έγιναν ιδιαίτερα συχνές στα μέσα του 20ου αιώνα, οπότε πλέον είναι αδύνατον να αγνοήσουμε τα περιστατικά και τις εμφανίσεις των UFO. Ειδικές υπηρεσίες ξεκίνησαν την ίδρυση ειδικών τμημάτων για στρατεύματα αεράμυνας κατά των UFO, και μυστικά εργαστήρια οργανώθηκαν για να μελετήσουν το φαινόμενο. Δεν αποκλείεται, ότι οι μυστικές υπηρεσίες είχαν ήδη ευκαιρίες να μελετήσουν θραύσματα από εξωγήινα διαστημόπλοια.... ή ακόμα και τους ίδιους τους εξωγήινους
Είναι καιρός πλέον οι επιστήμονες να μιλήσουν καθαρά σχετικά με το πρόβλημα, και το τι έχουν κάνει μέχρι τώρα γι’ αυτό . Το SETI (Έρευνα για Εξωγήινη Νοημοσύνη), μία ανεξάρτητη και μη εμπορική οργάνωση, δημοσίευσε μια συγκλονιστική δήλωση.

Τρία γιγάντια διαστημόπλοια κατευθύνονται προς τη Γη. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι 240 χιλιόμετρα πλάτος. Τα δύο άλλα είναι μικρότερα. Επί του παρόντος, τα αντικείμενα αυτά είναι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...