Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

ΓΝΗΣΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Από τη στιγμή που όλη σχεδόν η Ασία έχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον λαθρομεταναστευτικής «επίσκεψης» δισεκατομμυρίων στη χώρα μας (μη γελιέστε στη χώρα μας θα εγκλωβιστούν και θα παραμείνουν), και επειδή ο Υπουργός προστασίας του πολίτη θυμάται μόνο τρία (3) πράγματα : α) Ότι πουθενά δεν είναι υπεύθυνος β) Ότι μόνο προεκλογικά θυμάται να πει ότι δεν θα γίνει η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι γ) Και μετά θυμάται όμως το πρόβλημα δεν είναι δικό του αλλά πρόβλημα Ευρωπαϊκό... Κατόπιν αυτών σας παραθέτουμε εικόνες που θα ζήσετε στο εγγύς μέλλον. Αυτή είναι η κουλτούρα και ο πολιτισμός που θέλουν να μας κολλήσουν οι αλληλέγγυοι προοδευτικοί… 

Θαυμάστε τον :


Το τραίνο για τα Ασιατικά δεδομένα δεν είναι Υπερφορτωμένο.
Γιατί ;
Δείτε παρακάτω :Εδώ μάλιστα ... Θα δυσκολευτούν πολύ και οι ελεγκτές και οι εισπράκτορες. Το κίνημα "δεν πληρώνω" θα βρεί και ευρύτερη λαική ανταπόκριση. Τύφλα να χουν οι σαρδέλλες στις κονσέρβες. Τύφλα να χουν και τα ανθρώπινα δικαιώματα που καταγγέλονται ΜΟΝΟ εναντίον των Ευρωπαικών χωρών!
Στη δεξιά μάλιστα φωτογραφία όσοι έχουν το προνόμιο κάρτας απεριοσρίστων διαδρομών, μπορούν και να αλλάξουν προορσμό "πηδώντας" τα βαγόνια..Τα πτηνά στο ρετιρέ του βαγονιού είναι άνετα σε σχέση με την παρακάτω φωτογραφία.
Οι κύριοι και κυρίες στην όχθη του ποταμού περιμένουν το επόμενο...
Περίοδος εκλογών και πρέπει όλοι να πάνε να ψηφίσουν


 ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΨΕΙ


Αυτή η φωτογραφία μπήκε κατα λάθος. Αφορούσε καμπάνια αποσμητικού ποδιών αλλά κρίθηκε ακατάλληλη και κόπηκε.


Βαρεθήκατε τα τρένα ; Υπάρχει πάντα και η η ιδιωτική πρωτοβουλία. Πες μας που πας να σε πάμε !
 Η επόμενη φωτογραφία λογικά
θα έδειχνε τους μισούς πάνω στο καπώ του αυτοκινήτου.


Ακόμα και ταξί θα είχε κάποιο μικρό πρόβλημα με τόσους... (και εχουμε φωτογραφία σε μηχανάκι με ακόμα περισσότερους !).

Γιατί μερικοί απορούν τότε πως καταφέρνουν ή καταδέχονται και έρχονται στριμωγμένοι έτσι ;Καλώς ή κακώς είναι τρόπος - ανάγκη ζωής τους. Εμείς όμως οι Έλληνες που φταίμε ;

Εδώ δείτε και τις τωρινες φωτογραφίες των πλατειών Αφγάν... στην Αθήνα
Γιατί λοιπόν ταλαιπωρείτε τον Ελληνικό λαό σιγά σιγα σαν να τον στραγαλίζετε ;

Μπάμ και κάτω. Για να τελειώνουμε !!!

Φoρτώστε 1000 πλοία έτσι και στείλτε μας μεμιάς 1 δίς για να τελειώνουμε πιό αντρίκια και δίχως την ανικανότητα σας και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ !Μόνο να μην είναι "υπεύθυνος" για τη μεταφορά ο κ. Παπουτσής. Ξέρει γιατι ...  Μην αφανιστεί και η Ασία λόγω της υπευθυνότητας του..


Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...