Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Γενναία δήλωση του πρώην Αυστραλού Πρωθυπουργού για τους μετανάστες στη χώρα του !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! (Σχόλιο μας:και οσοι εχουν προβλημα προσαρμογης ας ερθουν προς Ελλάδα μεριά να κάνουν ότι γουστάρουν )


Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.
Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά,τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.
Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!
Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό.
Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας.
Αν ο Θεός μας σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς.
Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας:

Το δικαίωμα να φύγετε!
Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε!
Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι.
Εσείς διαλέξατε να έρθετε.
Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»Μπράβο στον Αυστραλό πρωθυπουργό !
Ακολουθεί η δική μας σημείωση


Εγώ λέω κάτι άλλο να γκρεμοτσακιστείτε βρε ρουφιάνοι και εφιάλτες που έχετε προδώσει τις πατρίδες σας, έχετε εγκλιματίσει στις χώρες σας και ήρθατε εδώ να συμμαχήσετε με τους ντόπιους αριστεροδεξιούς διεθνιστές - παγκοσμιοποιητές προδότες και εφιάλτες !

Γιατί πρέπει να σας δεχτούμε άχρηστα σκουπίδια όταν εδώ και χιλιάδες χρόνια όχι μόνον δεν έχετε κανέναν πολιτισμό, ασχέτως αν κάποιοι ντόπιοι εφιάλτες επικαλούνται ψευδοπολυπολιτισμούς. Αλλά ζείτε εις βάρος των πολιτισμένων, λειτουργείτε και ως στρατιά για την διάλυση του όποιου πολιτισμού που απέμεινε στον τόπο μας κουβαλώντας τις απόψεις μιας πρωτόγονης κοινωνίας για πολιτισμό !
Από την εποχή του Λεωνίδα και των 300 όταν σας κουβάλησε ο Ξέρξης για να καταστρέψει τον πανανθρώπινο πολιτισμό σας ανεχόμαστε, μέχρι την εποχή των Τουρκοσελτσούκων των ανθρωποφάγων της Αραβίας μας ερχόσαστε με σπαθιά για να μας κατακτήσετε.

Σήμερα όμως μας έρχεστε με την εγκληματική σας νοοτροπία και με το σπαθί του συναισθήματος που σας έχουν εξοπλίσει οι αιώνιοι διακινητές σας οι Εβραίοι, που εκτός από σας κυβερνούν και τις ντόπιες ιδεολογίες και τους ντόπιους προσκυνημένους προδότες !

Γνωρίζοντας το χριστιανικό συναίσθημα του πλήθους εκμεταλλεύονται αυτήν την αδυναμία του λαού μας.
Η εκλογίκευση του Ελληνικού έθνους είναι μια σημαντική ασπίδα προστασίας από κάθε είδους δολώματα όπως αυτή στην περίπτωση των λαθρομεταναστών, όπου όλοι αυτοί οι τύποι γνωστοί οικονοματσίδες με Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες εμφανίζονται προστάτες των λαθρομεταναστών, λες και στον κόσμο αυτό μόνον αυτοί έχουν ανθρώπινα αισθήματα, μόνον αυτοί έχουν καρδιά και ψυχή και όλοι οι υπόλοιποι εμείς είμαστε οι άκαρδοι, άψυχοι, απάνθρωποι.
Ωστόσο αυτή και μόνον η υποκρισία τους δείχνει πόσο απατεώνες είναι, εκατομμύρια από την μια, χορηγοί από την άλλη για να προστατεύουν το κεφάλαιο του Ιμπεριαλισμού που είναι οι φτηνοί εργάτες – λαθρομετανάστες, και το σχέδιο του Σιωνισμού που είναι ο θάνατος του κάθε έθνους και αντικατάσταση τους από ανθρώπους χαμηλής νοημοσύνης εξ Αφρικής και Ασίας, και όλα αυτά εμπερικλείονται σε ένα καθώς ο Σιωνισμός και το Σεφάλαιο είναι ταυτόσημες έννοιες !

3 σχόλια:

  1. Αναφέρεται και στους Έλληνες μετανάστες, δηλαδή;;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικοί άνθρωποι πρέπει να φορέσουν γυαλιά.....Αναφέρεται για όσους μουσουλμάνους μετανάστες θέλουν να ζουν στην Σαρία τους σε αυστραλιανό έδαφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστευω οτι αναφερεται για ολους τους μεταναστες και καλα κανει.Μακαρι να ισχυε και στην Ελλαδα το ιδιο,γιατι νομους εχουμε αλλα πολιτικους να τους εφαρμοσουν δεν εχουμε.Μακαρι να ειχαμε στην χωρα αυτη το συστημα της Αυστραλιας.Εχω ζησει εκει και δεν υπερβαλω για αυτα που σας αναφερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...