Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!! Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ newsbeast


ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΨΙΛΑ" ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΘΟΥΝ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΚΑΙ
ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ


ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ Θα παραχωρηθούν από το ελληνικό Δημόσιο

Η κυβέρνηση θα διαθέσει με συμβολικό ενοίκιο καλλιεργήσιμες εκτάσεις μέσω μακροχρόνιων συμβάσεων 5 έως 15 ετών. Δικαιούχοι θα είναι νέοι έως 30 ετών, κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμοί, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους».

Απάντηση στην οικονομική ύφεση που πλήττει την ελληνική περιφέρεια και την αγροτική οικονομία ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση με την εφαρμογή ενός ριζοσπαστικού μέτρου: της δωρεάν ουσιαστικά παραχώρησης δημόσιας γεωργικής γης 4,5 εκατ. στρεμμάτων σε αγρότες.


Η κυβέρνηση θα διαθέσει με συμβολικό ενοίκιο αγροτική γη που ανήκει στο Δημόσιο σε ακτήμονες, γεωργούς με μικρούς κλήρους, εποίκους και κτηνοτρόφους σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας έτσι νέα διέξοδο στον αγροτικό κόσμο που έχει πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση.


Περισσότερα από 140.000 αγροτεμάχια εκατομμυρίων στρεμμάτων του ελληνικού δημοσίου, που παρέμεναν ανεκμετάλλευτα επί σειρά δεκαετιών, πρόκειται να παραχωρηθούν έναντι συμβολικού τιμήματος σε αγρότες και κτηνοτρόφους, ξεκινώντας αμέσως με 15.000 στρέμματα στην Αττική και 660.000 στρέμματα στην κεντρική Μακεδονία.


ΠΟΥ ΣΑΙ ΩΡΕ ΓΕΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ;;;

ΠΟΥ ΣΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΟΥΛΑΣ ΓΙΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΣΥΝΘΕΜΕΛΑ;;

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ,ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ
ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΤΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ
ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ

ΣΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ
ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΟΡΘΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...