Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Να ρε γιατί δεν πεθαίνει η Ελλάδα ! Δείτε το όλοι αξίζει !!!!


Καταπληκτικό, ονειρεμένο, μοναδικό, βίντεο !
Αφιερώστε 8 λεπτά, δείτε το ολόκληρο και δεν θα χάσετε! Σας το εγγυόμαστε!
Δείτε το:
Οτάβα, Καναδάς, 12.000 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα
Αύγουστος 20115 σχόλια:

 1. Πολύ ωραίο μπράβο. Μια μικρή όμως λεπτομέρεια στο τέλος... Αμέσως έτρεξαν για καθάρισμα του δρόμου.
  Εδώ κοιτάμε πως να πετάμε δεξιά και αριστερά τα σκουπίδια μας. Όπως βλέπετε, οι Έλληνες έξω προσαρμόζονται στους νόμους του κάθε κράτους, γιατί πολύ απλά ξέρουν οτι αστεία εκεί δεν χωράνε. Εδώ η φοροαποφυγή και εισφοροδιαφυγή θεωρείτε μαγκιά. Όλοι είμαστε Ελληναράδες. Δημοκρατία, αλλά μακριά απο τον κ..λο μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προμελετημένο ή αυθόρμητο, όπως και να έχει ..όμορφο!!!
  Μου άρεσε που στο τέλος φρόντισαν να καθαρίσουν, αλλά θα σας εκμυστηρευτώ κάτι..καταβάθος με ενοχλεί που όταν σκέφτονται "Ελλάδα", στο εξωτερικό, το μυαλό τους πηγαίνει αμέσως σε Ζορμπά, συρτάκι, "μουσάκα", "Φέτα", σουβλάκια, ούζο και καλοκαιρινές κραιπάλες σε νησιά...και σταματά εκεί! Θλίβομαι γιατί είμαστε κάτι πολύ παραπάνω απ'αυτά.
  Το ξέρω! Δεν μπορεί να βλέπω μόνο εγώ! Μιλήστε επιτέλους!
  Ίσως και να μην φταίνε και αυτοί για την παρανόηση που έχει επικρατήσει, αφού αυτά τους δείχνουν, αυτά τους λένε, αυτά πιστεύουν. Έτσι και αλλιώς όσοι την επισκέπτονται το κάνουν για λίγες μέρες, μέσα από πακέτα προσφορών που περιέχουν τα παραπάνω με μια μικρή δόση αρχαίων μνημείων...
  Πόσο θα ήθελα να μπορούσα να δείξω σ'όλους τους φιλέλληνες την χώρα μου μέσα απ'τα δικά μου μάτια..
  Μια χώρα που κουβαλάει μεγάλη ιστορία στις πλάτες της..πόσο κρίμα που η μνήμη και η όραση μας έχει θολώσει..
  Μια χώρα που γέννησε Θεούς,θνητούς και αθάνατους.
  Δεν είναι τυχαίο που σ'αυτό τον τόπο γεννήθηκαν τόσες άριστες έννοιες και λέξεις. Ο νους του ανθρώπου παιδεύεται, εκπαιδεύεται, σκέφτεται, χειρίζεται, πλάθει και δημιουργεί τον Λόγο και τις λέξεις του ανάλογα με τις ανάγκες, τα βιώματα και τις ιδέες του.
  Για μένα αυτός ο τόπος είναι ιερός από άκρη σε άκρη. Κανείς δεν μου το δίδαξε αυτό ποτέ ως τώρα, μα το ένιωθα από μικρό παιδί να πηγάζει απ’τα βάθη της ψυχής μου και ακόμα το νιώθω. Δεν μπορώ παρά να τον αγαπώ, να τον πονώ και να τον σέβομαι. Όσες φορές και να με πρόσβαλαν για τα πιστεύω μου, ότι και αν λένε.
  Πόσα βράδια έχω περάσει κλαίγοντας γι'αυτόν εδώ τον τόπο, που τον λυμαίνονται και τον βάλλουν πανταχόθεν απ'τα σπάργανα του μέχρι και σήμερα κάθε λογής εφιάλτες και βάρβαροι.
  Ξεφυλλίζω τις σελίδες της Ιστορίας και πονάω και εξοργίζομαι.
  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί;;;Τί τους ενόχλησε;Τί θέλουν επιτέλους;Γιατί δεν κοιτάνε οι ίδιοι τα δικά τους θέματα και πως να βελτιωθούν αντί να προσπαθούν να αφανίσουν απ'την ιστορία την μοίρα και την πορεία αυτού εδώ του έθνους;
  Γιατί προσπαθούν με κάθε τίμημα και με κάθε τρόπο να μας μειώσουν;
  Απανωτοί και αλλεπάλληλοι πόλεμοι χιλιάδες χρόνια τώρα, κακοήθειες, προδοσίες, πλεκτάνες, ψέματα, συκοφαντίες. ...
  Θέλω να ρωτήσω.."ΓΙΑΤΙ;;;;"
  Γιατί ποτέ δεν ακούγονται όσα θετικά γίνονται σ'αυτόν τον τόπο;
  Γιατί αποσιωπούνται τα προτερήματα μας και υπερτονίζονται και προβάλλονται μόνο τα αρνητικά μας;;;
  Ναι, εντάξει έχουμε και εμείς τα αρνητικά μας αλλά ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;;;;
  Δεν άκουσα ποτέ άλλο έθνος να βάλλεται και να συκοφαντείται τόσο πολύ όσο η Ελλάδα μας.
  Και υπάρχουν έθνη που έχουν διαπράξει φρικαλεότητες σε παλιές και σύγχρονες σελίδες της Ιστορίας. Καμία αναφορά σ'αυτούς.
  Υπάρχουν πολίτες διάφορων λαών που τα κοινά αρνητικά χαρακτηριστικά τους και ελαττώματα, ξεφεύγουν πάσας κλίμακας απ'τα όσα πταίσματα συνολικά προσάγουν του ελληνικού λαού.

  (συνεχίζεται)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. (συνέχεια)

  Λένε επίσης ότι εμείς, οι σύγχρονοι κάτοικοι αυτού του τόπου δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με τους ..αρχαίους ένδοξους αλλοτινών ετών...Προσπαθούν να μας αποκόψουν απ'τις ρίζες μας και να μείνουμε δέντρο δίχως ρίζες.
  Για να μας κοιμίσουν, να μας εξευτελίσουν ακόμα περισσότερο και να μας ταπεινώσουν μας ονόμασαν "Νέο- Έλληνες". Ήταν τόσο πετυχημένη η προσπάθεια αυτή, που πολλοί όχι μόνο το πίστεψαν αλλά και το αναμετέδωσαν.
  Σ'αυτό το σημείο αναρωτιέμαι ..γιατί με την ίδια αυτή λογική δεν υπάρχουν αντίστοιχα "Νέο-κινέζοι", "Νέο Μεξικανοί", "Νέο -Άγγλοι", "Νέο -Γάλλοι", "Νέο -Ισπανοί", "Νέο -Τούρκοι" ,και γενικά "Νέο -Αφρικανοί", "Νέο-Ευρωπαίοι", "Νέο-Ασιάτες", "Νέο-Αυστραλοί";;;
  (Οι "Αμερικανοί" δεν αναφέρονται για τον απλούστατο λόγο ότι είναι έτσι και αλλιώς είναι νεαρό έθνος.
  Μόλις τον 15ο αιώνα μ.Χ. πάτησε το πόδι του ο Κολόμβος στην "Νέα Γη". Μετά πήρε λίγα χρόνια για την γενοκτονία αυτοχθόνων πληθυσμών και να αφανιστεί κάθε ίχνος της κουλτούρας τους, από ένα μεταναστευτικό τσουνάμι Ευρωπαίων και μέχρι τελικά να δημιουργηθεί το σημερινό έθνος τους, των Ηνωμένων Πολιτειών, στο τέλος του 18ου αιώνα μ.Χ.).
  Ακόμα και εντελώς βλάκες,αγράμματοι ή ανιστόριτοι και αν ήμασταν, βαθιά μέσα μας θα ξέραμε την αλήθεια,γιατί, μας συνδέει ισχυρότερος δεσμός και απο αυτήν της μάνας και του παιδιού, με την Ιστορία και την μοίρα αυτού του τόπου, που τόσα και τόσα πέρασε και θα περάσει.
  Τελευταία μάλιστα κάποιοι έχουν αρχίσει να στρεβλώνουν τόσο πολύ την Ιστορία που φοβάμαι.
  Φαίνεται κατάλαβαν ότι τους αρέσει δεν τους αρέσει, πώς παρά τις ανελέητες προσπάθειες τους για το αντίθετο, το Ελληνικό Πνεύμα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ, μέχρι να σβήσει ο Ήλιος και να χαθούν τα άστρα, γι'αυτό και άλλαξαν γραμμή ρότας...αφού δεν στάθηκαν ικανοί να το καταστρέψουν, και αφού δεν είναι άξιοι να χαράξουν τον δικό τους μοναδικό δρόμο, τώρα έχουν βαλθεί να καπηλευτούν την Ιστορία μας και όσο μπλέκουν και υφαίνουν τα ύπουλα και άνανδρα σχέδια τους για την. ."μεταφύτευση" των πεπραγμένων, μπολιάζουν και παραποιούν όσα δεν τους βολεύουν.
  Ακούσαμε και είδαμε πολλά. Χτυπάνε όλη μας την ύπαρξη και προσπαθούν να αλλοτριώσουν όλο μας το γένος.
  Ιστορία,πολιτισμός,παιδεία,θρησκεία,φιλοσοφία,φιλομαθεία,αυτογνωσία,φιλοπατρία, είναι στην πρώτη γραμμή άμυνας αυτή την στιγμή.Δεν πρέπει να τα αφήσουμε να πέσουν. Διαφυλάξτε σαν κόρη οφθαλμού το όμαιμον,το ομόγλωσσον,το ομόθρησκον,το ομότροπτον.
  Μην αφήνετε να αμαυρώνεται η μνήμη των προγόνων μας και το μέλλον των αυριανών απογόνων μας. Τίποτα δεν αξίζει δίχως αυτά.
  Εμείς είμαστε απλά περαστικοί φύλακες και ως κάποιο βαθμό πλάστες της Ιστορίας μας.
  Μην ξεχνάτε τις ρίζες μας.Μην απαρνιέστε τα ήθη,τις αξίες και τα εθιμοτυπικά μας που είναι αληθινά και πολύτιμα πετράδια, ανταλλάσσοντάς τα με ψεύτικες χάντρες.
  Κλείνοντας, σας ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσοχή σας και συγχωρέστε μου την μακρυγορία μου, όμως δεν γινόταν διαφορετικά.
  Έπρεπε να ακουστεί και αυτή η θέση,γιατί έχω κουραστεί να συναντώ συνεχώς μπροστά μου, απογοητευμένα και αποπροσανατολισμένα άτομα,που έχουν παρασυρθεί απο κίβδηλες και αλλότριες σκέψεις.
  ΣυνΈλληνες έρρωστε και αφυπνιστείτε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι πολύ συγκινητικό το βίντεο! Και πολύ ανθρώπινο, βαθειά Ελληνικό! Δυστυχώς όμως αυτά γίνονται μόνο όταν ο Έλληνας βρίσκεται στο εξωτερικό και "διψάει" για την πατρίδα του. Όταν όμως είναι μέσα στην Ελλάδα (πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις) το Εγώ του, ο Ωχαδερφισμός του και η απεριόριστη Ματαιοδοξία του την διαλύουν κυριολεκτικά. Δεν μας φταίνε μόνο οι άλλοι. Οι οποίοι πάντα κάνουν την δουλειά τους, όπως έπρεπε και εμείς να κάνουμε. Στο εξωτερικό όμως ο Νόμος Υπάρχει και Λειτουργεί! Είναι λυπηρό αυτό που μας συμβαίνει. Εκεί που πάμε να χαρούμε, βυθιζόμαστε στην απελπισία.....
  Κρίμα.....φωνάζουμε πως είμαστε πατριώτες και κάνουμε ακριβώς ότι θα έκανε στην χώρα μας ένας εχθρός της. Λυπάμαι που στενοχωρώ ίσως πάρα πολλούς. Στην ηλικία μου όμως δεν επιτρέπεται να διατυπώνω άλλα από εκείνα που αισθάνομαι! Λυπάμαι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ακόμα τριγυρνά αυτή η άθλια διαβολή του -και καλά- τεμπέλη Έλληνα;;;;;;;;;;
  Δεν είμαστε καλά!....Ο Έλληνας εργάζεται πολύ περισσότερο όχι μόνο απ'ότι νομίζουν μερικοί μερικοί αλλά και πολύ περισσότερο απ'αυτούς που μας κατηγορούν εμάς για τεμπέληδες.
  Όσο για τους νόμους που δεν τηρούνται,"ας είναι καλά" οι ανθέλληνες εφιάλτες που καλοβολεύτηκαν στις μεγάλες θέσεις και κάνουν ότι μπορούν για να πάει κατα διάολου αυτή η χώρα.
  Και ναι!Τους κατηγορώ,για όλες τις πλεκτάνες τους.
  Φτιάξανε μια ΚΑΜΑΡΙΛΑ και μας "έπεισαν" ότι είναι και μεσσίες απο πάνω...
  Μπράβο "μεσσίες"...σας χρωστάει όλη η χώρα. . . μερικές κρεμάλες!!!!!!!
  Μπορεί να προσπάθησαν να μας κοιμήσουν μέσω της "παιδείας" και της σάπιας ψυχαγωγίας που προσφέρουν,όμως σας διαβεβαιώνω πως δεν κατάφεραν να σβήσουν κάθε ίχνος ελληνικού φωτός!
  Υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν σπίθες του πάντα,μέσα και σε σώματα νέων που έχουν παλίες ψυχές και ελληνικό Πνεύμα!...
  Ευχή και κατάρα δίνω..όταν θα 'ρθει το πλήρωμα του χρόνου που θα αναζωπυρώσουν οι φλόγες μέσα μας, να εύχονται και να παρακαλάνε να μην βρεθούν απέναντι μας οι κάθε λογιών βάρβαροι,όσο καλά "κρυμμένοι" ή "οπλισμένοι" και αν είναι,γιατί τίποτα και κανείς δεν θα μπορεί να μας σταματήσει τότε.Δεν θα έχει σημασία πόσοι θα είναι...ποτέ δεν είχε!
  ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ!!!!ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ "ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ".
  ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ.
  ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ...ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ!!!
  Ότι και αν γίνει,όσο και αν πάρει,το τέλος είναι γνωστό...
  Και μετά πάλι τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...όμως, ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος,..και είναι η μοίρα μας μα και η δύναμη μας....
  ΜΕΜΝΗΣΟ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...