Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

659.960euro ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ... ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΡΜΕΝΟΙ...


Τόσο θα μας κοστίσει κάθε ένας βουλευτής από τους 300σύμφωνα με τις προτεινόμενες πιστώσεις του προϋπολογισμού της Βουλής για το οικονομικό έτος 2011 ...

Ζητείται κατακτητής. . .

Πριν την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως υπήρχε έντονη η αναζήτηση ενός καλού κατακτητή. Δύο ήταν οι υποψήφιοι, οι Οθωμανοί και οι Λατίνοι - Παπικοί και η εξουσία είχε χωριστεί στα δύο αντίστοιχα. 
Ο λαός δε ήταν αμέτοχος, ένας νεκρός ηθικά λαός που συγκρουόταν και φιλονικούσε για το φύλο των αγγέλων (δηλαδή αν οι άγγελοι ήταν αρσενικοί ή θυλικοί). Τελικά επελέγησαν οι.... Οθωμανοί ως κατακτητές αντί αυτών "μιαρών" παπικών και η Ρωμανία εξέλειπε ως νομική οντότητα.

ΕΛΛΑΔΑ ... ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Πρίν λίγες μέρες γιορτάσαμε την μεγαλύτερη εορτή της Θρησκείας μας ,την γέννηση του Θεανθρώπου .
Μια εορτή η οποία χαρακτηρίζει την θρησκεία μας ,και με λύπη μου διαπίστωσα ότι εν ετη 2010-2011 εμείς οι Ελληνες Χριστιανοί δυστηχώς δεν τιμάμαι την θυσία του Θεανθρώπου διότι η ανοχή μας ειναι η συνενοχή μας.
Στους δρόμους είχαν ξεχυθεί ένα σωρό αλλοδαποί για να μας… πούνε τα… καλαντα,αλλοδαποί μεγάλης ηλικίας και όχι παιδιά είχαν βάλει έναν κόκκινο σκούφο και προσπαθούσαν να βγάλουν χρήματα ,χα…….. για εκείνους τα κάλαντα είναι χρήματα ..... και κάποιοι από εμάς τους τα έδωσαν. Πόσο Κότες είμαστε…… Μετά… έκανα μία βόλτα εδώ στην πόλη που ζώ και είδα αλλοδαπούς διαφόρων αποχρώσεων να πουλάνε διάφορα πράγματα ως υπαίθριοι μικροπωλητές σε πολύ κεντρικά σημεία ,με την δημοτική αστυνομία και την αστυνομία απλά να παρατηρεί το παραεμπόριο και κάποιοι από εμάς αγοράζανε 
Πόσο κότες είμαστε……

Ο εορτασμός των Θεοφανίων στον Πειραιά.Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:«είθε ο αγιασμός των υδάτων του Αιγαίου να φτάσει μέχρι το Ερζερούμ ..

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:«είθε ο αγιασμός των υδάτων του Αιγαίου να φτάσει μέχρι το Ερζερούμ και να ευλογήσει ο Θεός μη βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων στο Αιγαίο μας, στη θάλασσά μας, που καθαγιάσθη από τον αγώνα του Κανάρη, του Μιαούλη και της Μπουμπουλίνας».

ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες από τις λαμπρές εκδηλώσεις

Αλλάζουν οικονομικά κομμάτων και «πόθεν έσχες» πολιτικών , Όλα τα χρέη των κομμάτων . Όλοι χρωστανε εκτός απο το ΛΑ.Ο.Σ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αλλάζουν οικονομικά κομμάτων και «πόθεν έσχες» πολιτικών , Όλα τα χρέη των κομμάτων

Επιστημονική επιτροπή θα έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της μέσα στον επόμενο μήνα και θα καταθέσει το πόρισμα προς διαβούλευση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου η κυβέρνηση «θα επιδιώξει τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση». Εκτιμάται ότι το σχετικό νομοσχέδιο θα έχει ψηφιστεί έως
το Μάρτιο.
Οι βασικοί άξονες των κυβερνητικών προθέσεων διατυπώνονται από το υπουργείο Εσωτερικών ως εξής:

Η ΕΕ απαγόρεσε την λέξη "ΜΗΤΕΡΑ" για χάρη των ομοφυλόφιλων /ἀποφαση 12267

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τὸ Εὐρωπαϊκὸ Συμβούλιο ὑποδεικνύει τὴν ὑποβολὴ ἀποφάσεως 12267, διὰ τῆς ὁποίας μεταξὺ ἄλλων συνιστᾶται νὰ καταπολεμηθῇ ὡς σεξιστικὴ στερεοτυπία (!) ἡ χρῆσις τοῦ ὅρου «μητέρα» . 
Συνιστᾶται λοιπὸν ἡ παράκαμψις τῆς χρήσεως τῆς ἐννοίας αὐτῆς, ὡς ἀνασταλτικῆς τῆς «ἰσότητος τῶν φύλων». Ἔτσι ἀξιολογεῖται ὁ ῥόλος τῆς μητέρας ὡς παθητικὴ λειτουργία.

''ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ''


Φώναζαν οι Γάλλοι κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων που έγιναν με αφορμή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.''Εμείς δεν είμαστε έλληνες'' κραύγαζαν και εννούσαν οτι αυτοί δεν θ'ανεχτούν με στωικότητα και παθητικότητα οτι δεχόμαστε εμείς εδώ.Δεν θα γίνουν καρπαζοεισπράκτορες και τυφλά πειθήνια ανθρωπάκια που θα υπακούουν στις εντολές του εκάστοτε τοποτηρητή της άρχουσας τάξης.Μπορεί στο τέλος να χάσουν την μάχη αλλά τουλάχιστον θα πέσουν αγωνιζόμενοι.Θα έχουν τη συνείδηση τους ήσυχη οτι έδωσαν τον αγώνα τους,κατέβηκαν στους δρόμους,φωνάξαν,διαδηλώσαν,προσπαθήσανε δίνοντας οτι έχουν και δεν έχουν.

Όξω οι ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ και τα πορνίδια από την Τηλεόραση!!!


Όξω οι ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ και τα πορνίδια από την Τηλεόραση!!! 

Ο ΛΑΘΡΟΓιώργος προσκυνά τον... Κεμάλ - Ερντογάν!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσέξτε καλά τη δήλωση της Αλέκας Παπαρήγας, γιατί παρά τα... αστικά της κολλήματα λέει μεγάλες αλήθειες: "Η συμμετοχή του κ. Παπανδρέου σε μία αμιγώς εσωτερικού χαρακτήρα σύσκεψη των Τούρκων πρεσβευτών στην Τουρκία υπό τον κ. Ερντογάν, δεν μας γεμίζει απλώς ανησυχίες. Επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση έχει ήδη κάνει το μεγάλο, το επικίνδυνο βήμα για όλο τον ελληνικό λαό που σημαίνει συμφωνία συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου. 

“Χριστόφια-Γιωργάκη ακούστε το καλά, τα μαύρα σχέδιά σας, θα μείνουν στα χαρτιά”


Πολλαπλές αντιδράσεις προκάλεσε στην Μεγαλόνησο η χθεσινή εκδήλωση - διαμαρτυρία της Εθνικής Κοινωνικής Παρέμβασης, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, για τις κινήσεις Χριστόφια

Αρνούμαι να παραλάβω την κάρτα, κλείνω τον λογαριασμό μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σας αποστέλω το κάτωθι κείμενο, το οποίο θα κοινοποιήθηκε στην Εμπορική Τράπεζα ταυτόχρονα με το κλείσιμο του λογαριασμού μου σε αυτήν, για δημοσίευση κατά την κρίση σας.

«Κάποια στιγμή οι Έλληνες θα επαναστατήσουν»

  • Αναδιάρθρωση χρέους και έξοδο από την ευρωζώνη θεωρεί τη μόνη λύση για την Ελλάδα και τις λοιπές χώρες του μεσογειακού νότου ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές κεφαλαίων

Υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί σήμερα ο Πάγκαλος;

Υπάρχει λέτε περίπτωση να παραιτηθεί σήμερα ο Πάγκαλος; Ξέρετε τώρα Φώτα, αγιαστούρα, καλικάντζαροι που φεύγουν…

Πάγκαλος πανταχού παρών και τα πάντα περιδρομιαζών

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ο Πάγκαλος στην αντίσταση...
Συνεχίζει να προκαλεί με τις ατάκες τους, τις βρισιές του και γενικότερα τα ξεσπάσματα του ο άνθρωπος που από τότε που μπήκε στην Βουλή έγινε κανονικό θρεφτάρι (ο ίδιος το παραδέχτηκε αυτό).
Βέβαια εμείς ακόμα δεν μπορούμε να χωνέψουμε αυτό που είπε, ότι "μαζί τα φάγαμε". Τι να πούμε; Υπήρξαμε τόσο ζώα που δεν το πήραμε χαμπάρι και.....
έφαγε και το δικό μας μερίδιο; Μάλλον.

Το σίγουρο είναι πως όσοι πρόλαβαν να τα φάνε μαζί του τα έφαγαν από πολλές μεριές. Με την διαφορά ότι εκείνος είναι τόσο μεγάλη προσωπικότητα, ένας θεός της πολιτικής, που θα μπορούσε να είναι πανταχού παρών..


Ο Πάγκαλος στην τέχνη...

Ο καιρός τα Θεοφάνεια

Καιρικές συνθήκες: Νεφώσεις προβλέπονται για τα Θεοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι οποίες στην Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία στην Θράκη καθώς και στη Θεσσαλία θα δίνουν λίγες βροχές ή χιονόνερο και λίγα χιόνια στα πιο ορεινά τμήματα. Βροχές αναμένουμε επίσης στην ....
Στερεά και στην Ανατολική Πελοπόννησο με τις χιονοπτώσεις να σημειώνονται από τα 1000 περίπου μέτρα υψόμετρο και πιο πάνω ενώ στην Κρήτη οι βροχές θα συνοδεύονται και από σποραδικές καταιγίδες. Πολύ καλύτερες οι καιρικές συνθήκες στα νησιά του…


http://www.meteo-news.g
r
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...